miercuri, 15 mai 2019

CONSTANTA SI GALATI !


                                        14 Mai 2019,ora 23,22 !

                                        Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Va sări în Constanta - Galati !"

Prieteni dragi, ce se va intampla in Constanta si Galati, ce va sari de la Constanta la Galati, vom vedea impreuna.
Sa fie oare vorba de vreun CICLON ???
Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie,si sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa.
Sa ne acopere cu Prea Sfant Acoperamantul Său,si astfel, nimeni si nimic rău nu se va atinge de noi.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                    

26 de comentarii:

  1. Poate va sari pamintul intr-un cutremur in sud -est.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi ceva în zona de sud-est că a-ți dat mai multe atenționări privind Constanța și Galați. Din ce îmi aduc aminte sunt patru sau cinci în ce privește Constanța și alte câteva despre Galați. Ce va fi? Dumnezeu știe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va sări în Constanța - Galați. Este tren Constanța Galați să nu sară vreunu în fața trenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau va sări de pe șine trenul Constanța-Galați.

      Ștergere
  4. Eu sunt din Galati si va intreb doamnă Maria ce anume va sări? Mesajele incomplete ascunse in spatele unui glas...... sunt mai mult decât dubioase! Cred ca știți că ciclonul nu sare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sa știe dna Maria dacă atât cuprinde mesajul☹️ Dzeu sa ne apere

      Ștergere
  5. S-a apere Dumnezeu doamna Maria de rau
    Nu este bine doamne fereste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vor sari parasutistii rusi in zona Galati - Constanta ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sant mai multe mesaje din care eu am înțeles că ciclonul,taifunul se va forma în zona Galați,o taie spre Constanta pe mare,se va declansa un tsunami distrugător în urma unui vârtej pe mare care va inunda zonele joase ale Constanței.Un rol important revine autorităților ce trebuie în câteva minute sa prevină ,să evacueze urgent populația la sol si aerian.Este de rău că autoritățile si populația nu înțeleg că ne confruntam cu fenomene meteo necunoscute în România.Acum rămâne de văzut câți morti număram ceea ce nu doresc nimănui.Mai bine sa eliberăm de oameni toată zona vecină cu Marea neagră.Să ne rugăm la Dumnezeu sa Nu fie cu victime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau începe războiul americano-iranian,cănd inerent se vor arunca și rachete cu raza medie și mare de actiune ce vor cădea și prin Marea Neagră,în încercarea de a distruge portavioanele americane,după care se declanșează cutremur,tsunami,ce va mătura sud-estul țării.

      Ștergere
  8. Siii de ce ar trebui sa fie de rauuu? Aaa fiindca mesajele dvs sunt numai de rau,!Am inteles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, numai mesaje negative. Oare de ce un om poate primi numai nesaje negative? Este de inteles ca așa cum le primește, așa le transmite. Interesant ar fi de știut sursa.

      Ștergere
  9. Mesajele sint atit de vagi din doua motive iar primul ar fi ca raspunsul fie trebuie cautat in alte profetii din lumea crestina etc fie nu e cazul sa fie aflate imediat detaliile iar al doi.lea motiv poate fi ca nu toti trebuie sa afle aceleasi adevaruri in acelasi timp.
    Galati si Constanta separat exista in cite o profetie dar legat de schimburi de focuri intre romani si straini dar poate sa nu aibe legatura cu acestea. Despre Constanta s.a spus vag chiar si aici fiind vb de zorii noptii in care Dobrogea va fi ocupata de Armata turca asa cum a promis Erdogan daca iesim din UE si Nato cum exista informativ indicii ca se planifica la noi inclusiv din est cu complicitatea Ungariei. Dimineata cind ne vom trezi vom fi anuntati ca Primaria Consiliul local Constanta si Apararea militara a Dobrogei se afla in mainile turcilor iar Dobrogea a devenit parte a Turciei.
    In schimb in zona Galati nu e implicata Armata Romana ci un mic grup paramilitar de romani inarmati ad hoc fara pregatire speciala nici dotare extra care se va lupta inegal cu trupe ruse deja detasate in Moldova de dincoace de Prut in vederea autocedarii Moldovei catre Rusia tot dupa autoiesirea Romaniei din UE si Nato. Darea cu rusii avind un pret suplimentar caci vor cere prin asta nu doar respectarea intocmai a Acordului Ribbentrop Molotov nedenuntat de Romania inca dar si despagubiri importante pt timpul cit nu a fost respectat intocmai Acordul. Si le vom da. In acel moment Ukraina si R.Moldova fiind si ele ocupate de rusi dar R.Moldova prin conducerea ei rusa cu o puternica propaganda prorusa nu se va opune nici nu va cere ajutorul Onu si Nato cum va face Ukraina. Se va lupta Nato cu Rusia intrucitva in Ukraina si pe Marea Neagra si putin pe Mediterana dar balanta nu va inclina catre victoria nici uneia mai ales ca se prefigureaza si incepe marele razboi jihadist incit lucrurile vor fi transate si aici tot de urgie.

    RăspundețiȘtergere
  10. O profetie spune ca americanii vor incepe razboiul dar vor scoate castanele din foc cu mina altuia.
    Strabunica mea fiind din neam de preoti stia ca acea mina va fi India.
    Dupa al doilea razboi mondial presedibtele Sus a primit o revelatie cu porunca de la Iisus pt Sua ca ele xa devina jandarmul lumii plus citeva detalii cu precizarea ca astfel se implineste profetia biblica care spune ca in vremurile din urma ramasita lui Iov se va afla in fruntea popoarelor celor mai puternice si de acolo vor fi biciul lui Dumnezeu impotriva pacatosilor.
    Cine sint acesti pacatosi ? Sint in primul rind acele grupuri inclinate a lupta in viitor alaturi de gog din multe tari musulmane contra lui Dumnezeu dar si dictaturi. Dar in Congres s.a negociat cu opozitia astfel ca s.a limitat inerventia in zonele care nu detin resurse care sa permita ulterior prin masuri economice recupearea efortului financiar de razboi.
    Deci pina la marele razvoi Nato contribuie la foc mic prin razboi de uzura depxarte de occident la scaderea efectivelor si resurselor potential inamice pina la o anumita limita in intervalyl ramas pina la marele razboi jihadist csre va fi zgindarit de insusi Dumnezeu cum sta scris pt pedepsirea Isrselului dar si a jihadistilor.
    De atunci in colo arma cutitasul biblic cu care va lupta Dumnezeu va fi luata de la rasarit Indiafiind si ea tinta gruparilor jihadiste pt care se pregateste invazia asupra ei de pe teritoriul Pakisanului locul unde se vor aduna grosul trupelor. Bin Laden prin icoana video miscatoare a poruncit ajutat de mincinosul lui profet cu vreo 20 de ani in urma adunarea de fonduri si pregatirea unui lannt de citeva sute de depozite de armanent in vederea invaziei Indiei in pt cazul in care se va reusi ridicarea la lupta a untregului islan. Depozite azi deja existente de care stiu toate partile plasate in zonele invecinate granitei cu India.
    Intre India si Sua exista un protocol de colaborare militara care pevede ca in schimbul transferului de inalta tehnologie militara si suport logistic si ibfirmativ Armata indiana va lupta cu mina ei contra jihadului in vreme ce nici un soldat american nu va lupta in linia intai din momentul cind se va incerca invazia jihadista asupra ei.
    India se va dovedi punctul germinativ al gestatii noii religii cu adevarat universale si va fi numita tara Femeii. Acesta fiibd un motiv in plus in mobilizarea si fanatizarea a jumatate din barbatii musulmani chemati la lupta contra Indiei. Retragerea de pe toate fronturile externe a Sua si chiar Nato in raport cu jihadul va stibi partea de mobikizsre a jihadistilor venita din ura sadita contra occidentului. Ca si azi deasemenea jihadistii vir lupta si contra musulmanilor moderati aflari pr punctul de a se converti la noua religue lucru f deranjant pt cei fanatici.
    Vor marsalui multimi de femei musulmane din Paris pe strazi implorind a fi salvate de la iad prin convertirea noadtra la islam frica de iad venuta dintro talmacire gresita a poruncii coranice de a converti intredga lume pina la Judecata care tocmai va fi fost anuntata de semne etc. CINE nu implineste porunca va merge in iad spune porunca. Ceea ce inseamnaca edtr o miiunr ibdividuala nu colectiva deci nicicantitativa ci doar temporala. Deci acum ar trebui sa inceteze efortul diplomatic de convertire si sa se lase convertiti de catre Mahdi la noua religue unificatoare aparent sincretista dar in tot adevarul. O profetie pt Romania spune ca va exista un atentat in stil mafiot posibil in zona Timioara daca tin bine minte dar atentat facut sa para jihadist dar in realitate cu conexiuni dintre lumea politica interlopa si a agentilor straini din est legaturi care vor fi negate si musamalizate fiind apoi oprita ancheta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las-o jos, că măcăne! Iisus a poruncit ca SUA sa fie jandarmul lumii...?!
      Ti-ai facut un Iisus dupa chipul si asemanarea ta si cauti adepti pentru biserica voastra folosindu-te de numele Lui. Justifici crimele americanilor in Vietnam si peste tot unde au interese,folosindu-te de numele Lui?! Ce-o sa mai fugi tu, mancand pămantul, cand adevaratul Iisus va acționa! Si cand o sa va intrebe de ce ati spus minciuni in numele Lui..?
      Sa nu uiti ca americanii sunt in contact cu civilizația intratetestra " micii cenusii" de mult timp. Micii cenusii lucreaza cu illuminati.
      Si Emil Strainu a povestit ca a " avut onoarea" de a vizita bazele secrete americane din deșert. Unde a văzut OZN-uri. Nu stiu daca e pe bune ce a vazut, sau i s-a implantat ideea ca a vazut OZN-uri.
      Cert e ca Emil Strainu se comporta ca un zombie invitat sa prezinte meteo, in ultimul timp.
      Nu mai este omul ce vb odinioara despre antenele plasate prin centrele oraselor pentru ca oamenilor sa le fie induse comportameltele dorite. Si nici despre vrăjitoria din politica romaneasca. L-au " îmblanzit", " domesticit". Are privire ștearsă, fără stralucirea ochilor inteligenti si vii.
      Aveti la implanturi, de ma mir ca nu atrageti spre voi toti demonii Romaniei...
      De fapt, ar fi chiar necesar. Am scapa Romania de demonii atrasi de polul vostru.
      Incep sa se contureze nucleele ce vor atrage in viitor oameni asemanatori cu liderii.
      De aceea avem aceste conflicte furibunde dintre iohannisti si psd-isti. Fiecare om va merge spre liderii cu care rezoneaza. Asta inseamna "cernerea". Oamenii se cern singuri. Manipulati sau nu, isi merita păcăleala. Pentru ca sunt impietriti la inimi.
      Judecata va fi facuta de Dumnezeu, nu mai pozati toti in judecatori, ca amețiți oamenii. Care si-au pierdut bunul simt si nu mai inteleg faptul ca trebuie sa lucreze mult ca sa se curețe de implanturi. Păcate, pe intelesul vostru.

      Ștergere
  11. Prapadul va veni din cer in acele doua judete !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales in Galati ( asa cum spunea o predictie anterioara ).

      Ștergere
    2. Ia te uita ce de atotstiutori pe aici! :))) Stiu ei mai bine de unde vine raul si ce va fi, of, Doamne, mare ti-e gradina! Numai la rau le e gandul, in permanenta! Tata-ti credisciosii de carton, Doamne!

      Ștergere
    3. Anonim 16 mai 2019, 23:53

      Jumatie !!!

      Ștergere
  12. 06,04 S-ar parea ca Trump a jucat la cacialma dar apoi a spus ca nu va fi razboi cu Iranul-craciun

    RăspundețiȘtergere