duminică, 12 mai 2019

SFANTUL IOAN BOTEZATORUL ,ŢINE DESCHISE PORTILE !

                           
                         
                                      Imagini pentru sfantul ioan botezatorul imagini.
                      12 Mai 2019,ora 5,22 dimineata !

                            Dragii mei,
In aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:
           "Sfantul Ioan Botezatorul ,ţine Portile deschise ."
Prieteni dragi, sa ne grabim a intra si noi pe aceste PORTI deschise ale Divinitatii.
Sa alergam la SFANTUL IOAN BOTEZATORUL si sa-L rugam ca sa se roage pentru noi păcatosii,ca mult mai gresim in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Sfinte Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Sa lasam la o parte rautatea, injuriile si jignirile, ura si blestemele,sa ne scuturam de toate aceste lucruri si indemnuri diavolesti,si sa-L urmam pe IISUS HRISTOS,prin INVATATURILE SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL care striga in pustie asa:
               ”Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor.  El este acela despre care a zis proorocul Isaia: "Glasul celui ce strigă în pustie: Pregătiţi calea Domnului, drepte faceţi cărările Lui". (Matei, cap. 3, 2-3)  

lIata si Sfanta Evanghlie,si ma rog ca sa va fie tuturor de folos inimii si sufletului:
Sfânta Evanghelie după Matei
Capitolul 3
1.În zilele acelea, a venit Ioan Botezătorul şi propovăduia în pustia Iudeii,
2.Spunând: Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor.
3.El este acela despre care a zis proorocul Isaia: "Glasul celui ce strigă în pustie: Pregătiţi calea Domnului, drepte faceţi cărările Lui".
4.Iar Ioan avea îmbrăcămintea lui din păr de cămilă, şi cingătoare de piele împrejurul mijlocului, iar hrana era lăcuste şi miere sălbatică.
5.Atunci a ieşit la el Ierusalimul şi toată Iudeea şi toată împrejurimea Iordanului.
6.Şi erau botezaţi de către el în râul Iordan, mărturisindu-şi păcatele.
7.Dar văzând Ioan pe mulţi din farisei şi saduchei venind la botez, le-a zis: Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiţi de mânia ce va să fie?
8.Faceţi deci roadă, vrednică de pocăinţă,
9.Şi să nu credeţi că puteţi zice în voi înşivă: Părinte avem pe Avraam, căci vă spun că Dumnezeu poate şi din pietrele acestea să ridice fii lui Avraam.
10.Iată securea stă la rădăcina pomilor şi tot pomul care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
11.Eu unul vă botez cu apă spre pocăinţă, dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt şi cu foc.
12.El are lopata în mână şi va curăţa aria Sa şi va aduna grâul în jitniţă, iar pleava o va arde cu foc nestins.
13.În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, către Ioan, ca să se boteze de către el.
14.Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine?
15.Şi răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că aşa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. Atunci L-a lăsat.
16.Iar botezându-se Iisus, când ieşea din apă, îndată cerurile s-au deschis şi Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel şi venind peste El.
17 .Şi iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".Imagini pentru sfantul ioan botezatorul imagini.

Imagini pentru sfantul ioan botezatorul imagini.

                                         Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Daca biserica ortodoxa nu v-a iesi in preintimpinarea problemelor romanilor,inclusiv pentru detensionarea lor, va pierde din credibilitate, vor avea de suferit si ea si romanii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Craciun,imi cer iertare,as zice ca noi trebuie sa facem pasi spre biserica...noi trebuie sa facem biserica din casa si din inima noastra! Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot daţi şi acuzaţi biserica ortodoxă. Biserica face dar nu trâmbiţează ca alţii, că a făcut şi a dres. Mai bine să ne întrebăm: Ce facem noi? Vedem paiul din ochii altora dar nu cercetăm bârna care o avem într-ai noştrii. Gheorghe, Focşani.

      Ștergere
  3. sf IOAN BOTEZATORUL ESTE ILIE CEL CE VA SA VINA-asadar el este cu seceta nu-i de mirare ca dupa schimbarea totala a polilor magnetici sa avem secete-se si vede in Baragan

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioan Botezatorul boteza cu botezul pocaintei deci timp de pocainta inca va mai fi desi vom simti in ziua anuntarii Judecatii ca deja am esuat fiind grav deznadajduiti. Desigur timp de indreptare nu prea mult timp pt ca vor urma dupa o vreme cele doua secerari pt cei nescrisi si alte pedepse pt cei scrisi cum ar fi lipsa ploii etc amintite in Zah.14.17 la 19.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tine de noi toti si de credinta fiecaruia dintre noi s-a ajung la unitatea credintei noastre.Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne lumineze calea cea dreapta.
    Doamn ajuta la toata lumea si noua.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere