vineri, 24 mai 2019

MAICA DOMNULUI PE TRONUL IMPARATESC ,ÎN INIMA ROMÂNIEI SFINTE !



                                  22 -23 Mai 2019,ora 3,39 !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o Lumina alba si stralucitoare, Lumina ce-mi aduce precum ar fi dincolo de plafonul camerei mele,HARTA ROMANIEI sfinte.
HARTA era pe un fond albastru violet, plin de Stele aurii stralucitoare foarte.
Priveam cu ochii inchisi fiind,MINUNEA din HARTA ROMANIEI sfinte, si nu-mi puteam lua privirea de la ceea ce vedeam.
Imagini pentru HARTA ROMANIEI.
În mijlocul HARTII SFINTE a ROMANIEI DUHULUI SFANT , pe o portiune de doua treimi, statea MAICA LUI DUMNEZEU pe TRONUL SĂU.
Era îmbracata in vesminte albe si stralucitoare foarte,avea o Coroana alba si inalta pe cap,iar în brate, tinea pe Mult Prea Iubitul Său Fiu si Mantuitourl nostru iubit,pe Iisus Hristos.
Deasupra capului MAICII LUI DUMNEZEU ,a rasarit un Soare micut alb si orbitor de stralucitor.

                                 Imagini pentru MAICA DOMNULUI.

Tronul MAICII LUI DUMNEZEU era gol la inceput,dar MAICA DOMNULUI a apărut intr-o clipă si S-a asezat pe Tron, in inima Romaniei.
Si asa cum se schimba imaginea laTv, sau precum am da fila unei carti,MAICA DOMNULUI cu tot cu Tronul Său, dispare prin partea de Est, iar în urma SA,DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,Se aseaza pe Tronul Său ÎMPĂRĂTESC si tot in inima Romaniei sfinte.
Asa:
             Imagini pentru iisus pe tron.

Iisus Hristos era îmbracat cu vesminte albastre catifelate si cu pelerina rosie pe deasupra.
În Mâna Sa stanga,tinea CARTEA SA SFANTA cu Sfintele Evanghelii.
În jurul Său ,fericiti si bucurosi erau multi copilasi care-L imbratisau cu mânutele lor micute, cu inima si cu sufletelul lor curat.
MANTUITORUL era foarte fericit !
Dragii mei,stim cu totii ca ROMANIA va fi al Doilea Nou Ierusalim,si nu peste prea mult timp.
DUMNEZEU ne tot dă semne,pentru ca noi sa credem si sa ne indreptam.
Sa credem fratilor si sa ne inchinam DOMNULUI nostru IISUS Hristos si MAICII LUMINII,cu inima ,cu sufletul,cu trupul si cu intreaga noastra fiinta.Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      








               



38 de comentarii:

  1. Si-atunci mesajul cu "Venirea imparatiei lui Iisus" nu se mai mai ia in considerare?. Daca este sfarsitul veacurilor (al lumii) care va fi imaparatia lui Iisus?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Împărăția lui Iisus va fi lumea noua, unde nu va fi loc de întristate și suspin, căci pana atunci răul se va distruge prin sine însuși, dar pana atunci mai este putina suferința, Mesajele Mariei sunt complet reale și eu am unele viziuni asemănătoare, cred ca e de la al 3 le-a ochi, ne da semne sa ne trezim pana nu va fi prea târziu, așa ca doamne ajuta!!!

      Ștergere
    2. După cernere. Pentru cei empatici si altruisti, pentru cei ce nu au facut compromisuri. Oricat v-ati certa intre voi, toti politicienii sunt manjiți. Daca ati fi dat un bănuț pentru fiecare literă inșirată pe internet, pentru copiii bolnavi, pentru animalele abandonate ce au nevoie de sterilizare si adaposturi, pentru replantatea padurilor, Romania ar fi cu adevarat Gradina Maicii Domnului, asa cum tot pămantul este. Nu doar Romania.

      Ștergere
  2. sunt ANONIM 5 dar va spun ca nici un vazator in duh nu a spus cum arata DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI imbracati-si i-am cunoscut pe multi-mi s-a spus -mintea va minte-DUMNEZEU ESTE LUMINA=ENERGIE IMENSA-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 mai 2019, 10:08
      Iar eu iti spun ca te inseli amarnic !
      Mintea te minte pe tine !!! DUMNEZEU ne-a creat după Chipul si asemanarea SA ! DUMNEZEU se arata numai celor carora cred in EL si nu spun ca sunt vedenii dracesti.
      Acei VAZATORI in DUH,nu vedeau pe DUMNEZEU cu Trup de Carne,deoarece nu le era ingaduit sa-L vada. Cine refuza sa creada ca DUMNEZEU poate fi vazut,acela refuza CREDINTA cea adevarata si va da socoteala pentru asta.

      Ștergere
    2. Daga Maria G. Ca in acest caz confuzia incepe sa cam rupa taberele in doua fara drept de tagada multi vor inebuni pe bune si altii vor muri fara sa stie de ce? o intrebare poate ostila vietii, va lasat Dumnezeu in Carpati un semn care se vede si din avion dar precum orbii se ghideaza in intuneric prin sunet nu intelegeti acest lucru va lastat un V si o virgula si nu prea stiti ce sa cam faceti cu ea pacat ca vati vindut sufletul pe arginti nu ati iteles ni postarea cu proiectul venus si nici multi univers se spunea odata cindva de la cei batrini meseria se fura nu se invata, poate nu ati inteles cumva cea ce inseamna

      Ștergere
    3. Tara asta ca nu stiti cea ce Romania= Rom an ia ? Cica babilonul a semanat cumva cu alchimia si nu ati gasit magia , ce a fost inainte de toate oul sau gaina, ca si cum ai zice adam si eva ca nu a-ti citit geneza . cam asa sta teaba cu coasta de unde sa facut eva si ati vazut secera?

      Ștergere
    4. Maria are dreptate,Dumnezeu arata ca oamenii,doar ca traieste pe alta planeta

      Ștergere
    5. 13:30, adevarat! 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=dAbLLW4bVM0

    RăspundețiȘtergere
  4. credeti versurile sint intimplatoare eu unu nu prea cred https://www.youtube.com/watch?v=ed5WZPxPvrs&list=RDdAbLLW4bVM0&start_radio=1

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate cine stie decit Dumnezau o sti isi vrea adam coasta inapoi si dispare eva .

    RăspundețiȘtergere
  6. parascheva=para s c h eva

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. 15:17, Iisus nu-i Yahweh. Nu fa confuzii! Yahweh este un elohim si nu-i Dumnezeu asa cum se pretinde.
      Iisus insa este Fiul Dumnezeului Preainalt.

      Ștergere
    2. Isus e fiul lui Yahve. Niciodata nu a pretins a fi altceva decit un eloh. Preotii l-au facut Dumnezeu

      Ștergere
    3. Anonim24 mai 2019, 22:17
      IISUS HRISTOS este FIUL LUI DUMNEZEU ! Face parte din TREIMEA intrupata. IISUS HRISTOS este MANTUITORUL LUMII intregi ! Cum este DUMNEZEU TATAL este si FIUL si SFANTUL DUH !
      Categoric,IISUS HRISTOS este DUMNEZEU ! Cine IL vede pe IISUS HRISTOS ,IL vede pe DUMNEZEU TATAL. Nu mai spuneti aici tot felul de prostii si bazaconii. IISUS este DUMNEZEU !!!
      Întruparea, punctul de pornire al teologiei, pune imediat în centrul acesteia din urmă taina Treimii. Într-adevăr, Cel Ce S-a întrupat nu este altul decât Cuvântul, adică cea de-a doua Persoană a Treimii.

      Întruparea şi Treimea sunt astfel inseparabile şi trebuie să subliniem rădăcinile evanghelice ale triadologiei ortodoxe în pofida unor obiecţii protestante şi a unui liberalism care ar pune în opoziţie Evanghelia şi teologia.



      Ar putea, oare, citi cineva Evanghelia fără a se întreba: cine este Iisus? Iar când auzim mărturisirea lui Petru: „Tu eşti Fiul Dumnezeului Celui viu” (Matei 16, 16) sau când Sfântul Ioan ne deschide porţile veşniciei prin Evanghelia sa, înţelegem că singurul răspuns posibil este dogma Treimii, Hristosul, unicul Fiu al Tatălui, Dumnezeul egal cu Tatăl, dumnezeire identică şi persoană diferită.

      Pentru noi, izvorul principal al cunoaşterii Treimii nu este altul decât Prologul Evangheliei după Ioan (precum şi prima epistolă a acestuia), şi de aceea autorul acestor uimitoare texte a primit, în tradiţia Ortodoxă, numele de Sfântul Ioan Teologul.

      De la primul verset al Prologului, Tatăl este numit Dumnezeu, Hristos este numit Cuvântul, iar Cuvântul, în acest început care aici nu are sens temporal, ci ontologic, este, în acelaşi timp, Dumnezeu („La început… Cuvântul era Dumnezeu”) şi altul decât Tatăl („iar Cuvântul era la Dumnezeu”).

      Aceste trei aserţiuni ale Sfântului Ioan: „La început a fost Cuvântul – şi Cuvântul era la Dumnezeu – iar Cuvântul era Dumnezeu”, constituie sâmburele întregii teologii trinitare. Ele ne îndrumă imediat gândul spre obligaţia de a afirma, în acelaşi timp, identitatea şi diversitatea lui Dumnezeu.

      Desigur, este ispititor să spulberăm antinomia, raţionalizând unul sau altul din termenii ei. Astfel, au apărut, mai mult sau mai puţin explicit, două tendinţe eretice importante: unitarianismul şi triteismul.

      Unitarianismul şi-a asumat adeseori caracterul unui monarhism absolutist: există o singură persoană în Dumnezeu, cea a Tatălui, al Cărui Fiu şi Duh sunt doar emanaţii sau energii. Expresia cea mai perfectă a acestei erezii a constituit-o, în secolul al III-lea, modalismul lui Sabelie, în care însăşi noţiunea de persoană dispare. Pentru Sabelie, Dumnezeu este într-adevăr o esenţă impersonală care se manifestă în mod diferit în univers.

      Cele trei persoane nu sunt altceva decât trei moduri succesive de acţiune, trei apariţii în lume ale aceleiaşi monade, întotdeauna simplă în ea însăşi. Prin creaţie, Dumnezeu ia chipul Tatălui. Tatăl este astfel forma de manifestare divină în prima ei fază, asociată cu geneza şi starea paradisiacă. Păcatul a modificat însă relaţia dintre Dumnezeu şi om; era Tatălui s-a sfârşit, iar Dumnezeu a luat o altă înfăţişare, aceea a Fiului, a cărui manifestare completă a corespuns cu întruparea.

      La înălţare, modalitatea filială a divinităţii este absorbită iarăşi într-o nediferenţiere esenţială şi apare o nouă formă de manifestare, aceea a Duhului. La Judecata de Apoi, atunci când universul va fi îndumnezeit, totul va intra în monada indivizibilă. Această Treime succesivă rămâne, astfel, o pură aparenţă şi nu are nici o legătură cu realitatea însăşi a lui Dumnezeu; aici esenţa divină absoarbe în întregime persoanele.

      Erezia opusă, triteismul pur, nu a fost exprimată. Dacă însă absurditatea unei Treimi divergente nu poate fi formulată, totuşi se poate observa deseori o oarecare slăbire a reciprocităţii trinitare:

      Ștergere
    4. IISUS ESTE DUMNEZEU !
      Continuare:
      Erezia opusă, triteismul pur, nu a fost exprimată. Dacă însă absurditatea unei Treimi divergente nu poate fi formulată, totuşi se poate observa deseori o oarecare slăbire a reciprocităţii trinitare: o Treime fără egalitate şi, în cele din urmă, părăsită. Înaintea Sinodului de la Niceea se manifestă puternice tendinţe subordinaţioniste în gândirea creştină, în special la Origen.

      Sub influenţa neoplatonismului, Tatăl a fost identificat cu unitatea supremă, astfel încât Fiul nu mai putea fi deosebit decât prin subordonare. Divinitatea nu îi aparţinea propriu-zis; El doar participă la natura divină a Tatălui. Astfel, Logosul a devenit instrumentul Unului, iar Duhul Sfânt, la rândul său, instrumentul Fiului, cu care să sfinţească în numele Tatălui.

      Odată cu Arie, această tendinţă a devenit o erezie care a sfărâmat unitatea trinitară. Arie identifica pe Dumnezeu cu Tatăl şi pretindea că tot ceea ce nu este Dumnezeu este creat. Prin urmare, Fiul este creat, deoarece El este altul decât Tatăl, iar deosebirea personală determină o ruptură ontologică.

      Acest Fiu creat creează, la rândul Său, pe Duhul Sfânt, iar Treimea devine o ierarhie în care cel inferior slujeşte drept instrument celui superior, fiind clar delimitată prin prăpastia de netrecut care separă cele create de cele necreate. Generarea devine creaţie. Fiul şi Duhul, „descendenţi” şi creaturi radical deosebite de divinitatea paternă, iar triada supravieţuieşte doar prin divizarea monadei.

      În contrast cu aceste tendinţe eretice, credinţa păstrată cu sfinţenie de Biserică face posibilă realizarea simultană a unităţii şi a diversităţii lui Dumnezeu. Însă inteligenţa noastră trebuie, de asemenea, să fie religioasă, deoarece nu doar sentimentul, ci şi gândirea trebuie să se deschidă spre adevăr, dar nu fiecare separat, ci împreună, constituind întreaga noastră fiinţă, plină de ardoare şi totodată lucidă.

      Triumful gândirii creştine constă în a fi elaborat de-a lungul primelor patru secole şi în special în secolul al IV-lea, secol „trinitar” prin excelenţă, o definiţie care a permis lumii păgâne să-şi formeze o idee asupra plinătăţii Treimii; aceasta nu a însemnat raţionalizarea creştinismului, ci creştinarea raţiunii, o transmutare a filosofiei în contemplaţie, o saturare a gândirii printr-o taină care nu este un secret de păstrat, ci o lumină inepuizabilă.

      Această lucrare măreaţă, la care au contribuit Atanasie din Alexandria, Vasile cel Mare, Grigorie de Nyssa şi Grigorie de Nazianz, precum şi Ilarie de Poitiers, a dat, în cele din urmă, Bisericii posibilitatea de a exprima, prin termenul homoousios, taina divinităţii, în acelaşi timp, monadă şi triadă. Homoousios înseamnă consubstanţial, identic în esenţă, co-esenţial; acesta este adjectivul care îl califică pe Fiul drept Dumnezeu şi altul decât „Dumnezeul”, acelaşi Dumnezeu, însă nu Tatăl.

      „Cuvântul a fost la Dumnezeu”, spune Prologul Sfântului Ioan: pros ton Theon. Pros indică mişcarea, o apropiere dinamică, şi ar putea fi tradus mai degrabă prin „spre” decât prin „la”: „Cuvântul era spre Dumnezeu”. Pros include astfel ideea unei relaţii – această relaţie între Tatăl şi Fiul este o generare veşnică, şi, în acest fel, Evanghelia ne descoperă viaţa Persoanelor divine ale Treimii.

      Tot Evanghelia ne revelează „locul” Sfântului Duh în Treime, precum şi relaţiile care îi subliniază unicitatea. Este suficient să citim în Evanghelia după Ioan ultimele cuvinte ale Domnului adresate Apostolilor: „Şi Eu voi ruga pe Tatăl şi alt Mângâietor vă va da vouă ca să fie cu voi în veac, Duhul Adevărului” (Ioan 14, 16-17), şi în alt loc: „Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu” (Ioan 14, 26).

      Ștergere
    5. IISUS HRISTOS este DUMNEZEU !
      Continuare:
      Erezia opusă, triteismul pur, nu a fost exprimată. Dacă însă absurditatea unei Treimi divergente nu poate fi formulată, totuşi se poate observa deseori o oarecare slăbire a reciprocităţii trinitare: o Treime fără egalitate şi, în cele din urmă, părăsită. Înaintea Sinodului de la Niceea se manifestă puternice tendinţe subordinaţioniste în gândirea creştină, în special la Origen.

      Sub influenţa neoplatonismului, Tatăl a fost identificat cu unitatea supremă, astfel încât Fiul nu mai putea fi deosebit decât prin subordonare. Divinitatea nu îi aparţinea propriu-zis; El doar participă la natura divină a Tatălui. Astfel, Logosul a devenit instrumentul Unului, iar Duhul Sfânt, la rândul său, instrumentul Fiului, cu care să sfinţească în numele Tatălui.

      Odată cu Arie, această tendinţă a devenit o erezie care a sfărâmat unitatea trinitară. Arie identifica pe Dumnezeu cu Tatăl şi pretindea că tot ceea ce nu este Dumnezeu este creat. Prin urmare, Fiul este creat, deoarece El este altul decât Tatăl, iar deosebirea personală determină o ruptură ontologică.

      Acest Fiu creat creează, la rândul Său, pe Duhul Sfânt, iar Treimea devine o ierarhie în care cel inferior slujeşte drept instrument celui superior, fiind clar delimitată prin prăpastia de netrecut care separă cele create de cele necreate. Generarea devine creaţie. Fiul şi Duhul, „descendenţi” şi creaturi radical deosebite de divinitatea paternă, iar triada supravieţuieşte doar prin divizarea monadei.

      În contrast cu aceste tendinţe eretice, credinţa păstrată cu sfinţenie de Biserică face posibilă realizarea simultană a unităţii şi a diversităţii lui Dumnezeu. Însă inteligenţa noastră trebuie, de asemenea, să fie religioasă, deoarece nu doar sentimentul, ci şi gândirea trebuie să se deschidă spre adevăr, dar nu fiecare separat, ci împreună, constituind întreaga noastră fiinţă, plină de ardoare şi totodată lucidă.

      Triumful gândirii creştine constă în a fi elaborat de-a lungul primelor patru secole şi în special în secolul al IV-lea, secol „trinitar” prin excelenţă, o definiţie care a permis lumii păgâne să-şi formeze o idee asupra plinătăţii Treimii; aceasta nu a însemnat raţionalizarea creştinismului, ci creştinarea raţiunii, o transmutare a filosofiei în contemplaţie, o saturare a gândirii printr-o taină care nu este un secret de păstrat, ci o lumină inepuizabilă.

      Această lucrare măreaţă, la care au contribuit Atanasie din Alexandria, Vasile cel Mare, Grigorie de Nyssa şi Grigorie de Nazianz, precum şi Ilarie de Poitiers, a dat, în cele din urmă, Bisericii posibilitatea de a exprima, prin termenul homoousios, taina divinităţii, în acelaşi timp, monadă şi triadă. Homoousios înseamnă consubstanţial, identic în esenţă, co-esenţial; acesta este adjectivul care îl califică pe Fiul drept Dumnezeu şi altul decât „Dumnezeul”, acelaşi Dumnezeu, însă nu Tatăl.

      „Cuvântul a fost la Dumnezeu”, spune Prologul Sfântului Ioan: pros ton Theon. Pros indică mişcarea, o apropiere dinamică, şi ar putea fi tradus mai degrabă prin „spre” decât prin „la”: „Cuvântul era spre Dumnezeu”. Pros include astfel ideea unei relaţii – această relaţie între Tatăl şi Fiul este o generare veşnică, şi, în acest fel, Evanghelia ne descoperă viaţa Persoanelor divine ale Treimii.

      Tot Evanghelia ne revelează „locul” Sfântului Duh în Treime, precum şi relaţiile care îi subliniază unicitatea. Este suficient să citim în Evanghelia după Ioan ultimele cuvinte ale Domnului adresate Apostolilor: „Şi Eu voi ruga pe Tatăl şi alt Mângâietor vă va da vouă ca să fie cu voi în veac, Duhul Adevărului” (Ioan 14, 16-17), şi în alt loc: „Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu” (Ioan 14, 26).

      Prin urmare, Duhul este altul decât Fiul, Care este şi El Mângâietor, însă El, Duhul, este trimis în numele Fiului pentru a-I servi drept mărturie. În acest fel, relaţia Sa cu Fiul nu se manifestă nici ca opoziţie şi nici ca separare, ci ca diversitate şi reciprocitate – aşadar, o comuniune întru Tatăl.

      Ștergere
    6. IISUS HRISTOS este DUMNEZEU !
      Continuare :Prin urmare, Duhul este altul decât Fiul, Care este şi El Mângâietor, însă El, Duhul, este trimis în numele Fiului pentru a-I servi drept mărturie. În acest fel, relaţia Sa cu Fiul nu se manifestă nici ca opoziţie şi nici ca separare, ci ca diversitate şi reciprocitate – aşadar, o comuniune întru Tatăl.

      Acelaşi lucru este valabil şi în cazul relaţiei Duhului cu Tatăl: „Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede” (Ioan 15, 26); Duhul este deosebit de Tatăl, însă este unit cu El prin legătura purcederii, care îi este proprie Lui şi se deosebeşte de naşterea Fiului.

      Aşadar, Fiul şi Duhul apar în întreaga Evanghelie ca două Persoane divine trimise în lume, primul ca să ne grăbească eliberarea personală, iar cel de-al doilea ca să Se unească El însuşi cu natura noastră pentru a o regenera. Fiecare din aceste două Persoane îşi are propria relaţie cu Tatăl (naştere şi purcedere); între ele există o relaţie de reciprocitate: datorită purificării Fecioarei de către Duhul, Fiul a putut fi dat oamenilor, după cum prin rugăciunea Fiului înălţat la dreapta Tatălui, Duhul a fost trimis acestora („Mângâietorul, pe Care Eu îl voi trimite vouă de la Tatăl” – Ioan 15, 26).

      Aceste două Persoane apar, în veşnicia care se revarsă, egale în demnitate cu Tatăl şi identice cu El în esenţă. Ele transcend lumea în care lucrează; şi una, şi cealaltă sunt într-adevăr „la” Tatăl, Care nu vine El însuşi în lume, iar apropierea lor de Tatăl, izvorul naturii divine, permite gândirii noastre să descopere Treimea în transcendenţa ei, în statornicia şi plinătatea ei.

      Ștergere
    7. Polologhie ce frizeaza nebunia,dar,sunt altii de vina

      Ștergere
    8. Ca si cum le-ai vorbi orbilor din nastere despre culori...

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. 15:17, Yahweh este un elohim insetat de sange, doreste supunere, jertfe si cere ucidere si lupte in numele lui, deci cere uciderea vietii. Nu acesta este Tatal despre care vorbeste Iisus Hristos. Iisus este Iubire si vine din Iubire.
      Fariseilor, inchinatori ai lui Yahweh, Iisus le spune in Ioan 8:44
      "Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii."

      Ștergere
    2. Ce este un elohim? De ce crezi ca este insetat de singe?

      Ștergere
    3. Fereste Doamne de martorii lui yehova!!!

      Ștergere
    4. 02:10, a cerut razboaie in numele sau. A cerut jerfta de sange in numele sau, si alte grozavii. Templele lui Yahweh pareau niste abatoare, unde se sacrificau la greu animale, ca apoi sa stropeasca cu sangele lor(asa a poruncit acesta). Este cel ce isi permite sa se autoproclame Dumnezeu desi nu este.

      Ștergere
    5. Nu e asa,oamenii au facut asta,fara sa le ceara zeii. Zeii cereau ofrande,pentru ca erau satui de pastile,voiau sa manince fructe si carne proaspata,pe care oamenii le ofereau pentru ajutorul dat. Dupa ce zeii au parasit Terra,oamenii au plusat mereu cu ofrandele,atunci cind erau in pericol de moarte(seceta,razboi,boala)

      Ștergere
    6. 08:10 au cerut si inca cum!Acesti zei erau niste malefici. Unul dintre ei este Yahweh, un elohim razboinic si foarte doritor de sange, care s-a autoproclamat Dumnezeu desi nu este.

      Iata un crampei din exprimarea sa, care numai iubire nu emana:
      "Sabia Mea le va înghiţi carnea Şi-Mi voi îmbăta săgeţile de sânge, De sângele celor ucişi şi prinşi, Din capetele fruntaşilor vrăjmaşului." Deuteronomul 32:39-42

      https://www.scribd.com/document/381903503/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Ritualuri-satanice-pe-altarele-domnului

      https://www.scribd.com/document/381904522/Gabriela-Dobrescu-Secretele-Bibliei-Cum-Legile-Ecleziastice-Si-Canonice-Conduc-Lumea-Cap-7?campaign=SkimbitLtd&ad_group=725X1386984X0d47b6cef249089833614f587b456719&keyword=660149026&source=hp_affiliate&medium=affiliate

      Ștergere
  9. Este posibil că la terminarea biserici ortodoxă cea mare sa fie legătura cu venirea Lui Iisus Hristos când supune ca e aproape, aproape venirea . O părere am zis eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria, eu nu m-am rugat de cativa ani la Ea caci durerea e mare... doi copiii autisti.

    Sfatuiti-ma cum sa o fac.

    Inainte sa am copiii Dumnezeu imi raspundea sa zic asa la tot ce ceream.

    De cand copiii mei au fost diagnosticati cu autism (brat lipsa cromozom 12p) sunt in conflict cu divinitatea si nu imi gasesc linistea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai certa,Dumnezeu nici nu da,nici nu ia. E greu sa mearga perfect ceva asa complicat ca si corpul uman. Deci,nu sufletul face omul,ci jocul genelor

      Ștergere
    2. Anonim 4:00.Cănd au apărut semnele de autism la cei 2 copii?Lipsa brat cromozom 12p nu dă autism,ci o modificare metabolică de procesare a anumitor toxine,mai ales metale grele(mercur,aluminiu,plumb etc).De aceea copiii cu aceasta modificare pot face autism,dar nu e obligatoriu sa-l facă!.Unul dintre părinți(bunici) e posibil să aibă aceeași modificare genetica,dar făra manifestări.Această anomalie genetică se găsește destul de des în populație fără să genereze automat și autisml.De ce doar în generația actuală de copii apare autismul atăt de frecvent?.Un răspuns ar fi conținutul mare de mercur si aluminiu din vaccinurile actuale.De circa 10 ani,se introduce mai mult mercur(drept stabilizator și atenuator al microbului din vaccin).Astfel cei vaccinați în ultimii ani,sunt intoxicați cu mercur,spre deosebire de cei vaccinati cu aceleasi vaccinuri(parintii)in urma cu 20-30 de ani,care nu au mercur,si nici urmarile de tip autism.Vaccinurile actuale fac bine în ceea ce privește căpătarea imunitații la boli infecțioase,face foarte mult râu în ceea ce privește afectarea creierului de către mercur.Copiii fără anomalii genetice se detoxifică natural destul de greu,natural,cu condiția să aibă o alimentație naturală,nu fast-food.Copiii cu anomalii genetice,nu fac față la detoxifierea naturală,mercurul se acumulează în creier,și apare autismul.Aluminiul este incriminat în apariția demenței Alzheimer la vărste din ce în ce mai tinere.În concluzie,dacă doriți o ameliorare a autismului,puneți copii pe o dietă de detoxifiere cu sucuri de țelină,pătrunjel,coriandru,frunze de măslin,și excludeți orice este conservat sau produs industrial.

      Ștergere
    3. An 4:00.Pe lăngă mercur,și aluminiul din vaccinuri provoacă autism.
      Autorul unui studiu,Profesorul Chris Exley de la Keele University, a spus: „Poate că acum avem legătura dintre vaccinare și Tulburarea de Spectru Autist – TSA (Engleză: autism spectrum disorder – ASD), legătura fiind includere unor adjuvante din aluminiu în vaccin.”
      Cercetătorii speculează că bolnavii de autism au modificări genetice care îi fac să accumuleze aluminiu, pe care oamenii sănătoși îl pot elimina.
      Andrew Wakefield, a spus în 1995 că vaccinul MMR (Vaccinul contra Pojarului, Oreionului și Rubeolei) este legat de boli ale tractului gastrointestinal și autism.
      Într-un articol pentru The Hippocratic Post, Profesorul Exley discută despre cum aluminiul se acumulează în creierele bolnavilor de autism și cum vaccinurile pot fi problema.
      Aluminiul ajunge în creier și se acumulează!
      Cercetări făcute la Keele University, publicate în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, aduc cea mai puternică indicație de până acum că aluminiul este o cauză a TSA.
      Conținutul de aluminiu al țesutului creierului de la 5 donatori care au murit cu un diagnostic de TSA(tulburări din spectrul autismului)a fost extraordinar de mare, unele dintre cele mai mari valori măsurate până acum în țesutul creierului uman.
      De ce, de exemplu, ar fi unul dintre lobii principali ai unui băiat de 15 ani cu autism 8.74 (11.59) micrograme/g masă uscată – o valoare care este de cel puțin 10 ori mai mare decât ar fi considerată acceptabil pentru un adult, ne luând în considerare că vorbim despre un copil?
      Copiii autiști au până la de 10 ori mai mult metal în creier decât este considerat normal la adulți, conform studiului.
      Aluminiul pătrunde prin membrana ce separă creierul de sângele ce circulă și se acumulează în celulele implicate în menținerea unui mediu intern constant, cum ar fi temperatura, mai susține studiul.

      Ca tratament:
      DETOXIFIEREA de metale grele este esențială pentru copiii cu autism,alături de regenerante,mielinizante ale sistemului nervos!
      Se adaugă:evitarea alimentelor păstrate în folii de aluminiu,gătitul în cratițe de aluminiu(chiar dacă stratul de aluminiu este acoperit-deci atenție!),băutul conținutului din dozele din aluminiu(coca-cola,bere,citro,etc).Aceste măsuri pot duce la ameliorări surprinzătoare,cu peste 50%,chiar,ale perfomanțelor de socializare și învățare.

      Detoxifiante sunt:-suc din tulpini de țelină,coriandru,capsule din frunze de măslin,vitamin C în doze mari,capsule cu pulbere de moringa,păpădie.
      Regenerarea sistemului nervos se face cu:-acid alfa lipoic 600 mg/zi,pulbere din planta coama leului(lion's mane),folosirea uleiului de cocos în locul uleiului de floarea soarelui,adăugarea de turmericc numit si curcumină,la măncare,salate,lapte.Plus Complex B,Calciu,Magneziu,Vit D3 și mai ales Vitamina B12 cel puțin 500 ug/zi sub formă de methylcobalamină nu ciancobalamină!

      Ștergere
    4. Didona,tu ai postat? Multumim!

      Ștergere
  11. Nu-i postul meu,dar multumesc persoanei care spune lucruri interesante,poate ne mai desteptam si noi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest Yahweh,este un parazit care seaca sufletele de energie,dar oamenii nu stiu aceasta,si-si dau de buna voie vointa.El cere sa fie slujit,el se crede judecatorul sufletelor adormite,dar cu mine nu-i va merge caci l-am descoperit.Sunt din ce in ce mai multi oameni ca se trezesc si se ridica din mormantul care l-a facut acest asa zis dumnezeu pentru a intemnita sufletele cu care se hraneste.
    Cine alege sa-i fie rob,sa-l hraneasca in contiuare cu emotii negative,iar el in schimb sa le dea boli,razboaie si cate si mai cate,fiindca e foarte darnic cu stari de suferinte si durere,iubeste aceste energii.
    Fiti slujitori loiali acestui monstru care se da zeu,in schimb sub falsa lumina se ascunde o hidosenie.Voi alegeti,dar faceti-o constient in cunoastere!
    Tineti minte;eu nu va spun ce sa alegeti,eu doar va aduc informatia!Voi decideti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, nu este asa! Yahve e un om de pe alta planeta. Este un savant,caruia-i datoram existenta. De unde știu? Din cartea Design inteligent. De ce nu o citești?

      Ștergere