vineri, 17 mai 2019

PAŞTILE , PAŞTILE ,FIE NOUA DOAMNE !


                              14 Mai 2019,ora 4,56 zori de zi !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi,ma trezesc mai multe glasuri care cantau in cor asa:

                      "Paştile,Paştile , fie nouă Doamne ,îngropării cu securea Ta."

.

Dragii mei,acestea sunt Taine dumnezeiesti pe care,nu le putem tâlcui intotdeauna.
Important este faptul că, incercam sa fim mai buni si mai milostivi,incercam sa implinim PORUNICLE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Iar celelalte,ni se vor adauga noua de la DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                          Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. n-am stiut ca DUMNEZEU ingroapa PASTILECU SECUREA-greu de priceput!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:40 probabil când te trezește cineva dimineața spunându-ți, ridică-te și strălucește te ridici din pat și îți bagi degetele în priză ca să strălucești. Fraza respectivă se tâlcuiește așa cum sfânta scriptură se tâlcuiește.

      Ștergere
  2. I got this site from my friend who informed
    me on the topic of this web site and now this time I am browsing
    this site and reading very informative articles or reviews at this place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare a avea legatura cu viziunea urmatoare ca si cind ar fi o confruntare ideologico-religioasa cu musulmanii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria chiar ca este greu de talcuit acest mesaj.
    Noi asteptam ce ne orandueste Mantuitorul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului.
    Va doresc o zi binecuvantata doamna Maria si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://burebista2012.blogspot.com/2019/05/actualizare-ben-fulford-13-mai-2019.html
    Actualizare Ben Fulford (13 Mai 2019) – Războiul comercial SUA-China

    Războiul comercial dintre Statele Unite ale Americii și China, care a surprins pe cei mai mulți experți, este de fapt rezultatul unui acord între societățile secrete din Est și cele Occidentale, pentru a elimina permanent lumea amenințării sioniste, sunt de acord mai multe surse. Celălalt lucru de reținut este că mass-media occidentală, în special americană, ignoră elefantul războiului commercial din cameră, amenințarea din partea Chinei și a restului lumii de a prăbuși S.U.A. Deținerile Trezoreriei prin urmare, în mod oficial falimentează Corporația S.U.A.

    Să ne întoarcem un minut și să vedem de ce lumea vrea să falimenteze guvernul corporatist american din SUA și să forțeze o schimbare de regim acolo.
    Încă de când manipulatorii lui George Bush Jr. au furat alegerile din anul 2000 și au organizat 9/11, regimul american controlat de mafia sionistă (Khazară) a cheltuit miliarde de dolari pentru un război fără sfârșit. Același regim și cel geamăn malefic al Israelului au creat organizații teroriste ca Al Qaeda și Daesh pentru a perpetua acest război. Același regim a încercat în mod activ să omoare 90% din populația lumii cu arme biologice, foamete, războaie nucleare și acum cu tehnologia cu microunde 5G. .....

    RăspundețiȘtergere
  6. https://dinamicasidiversitate.blogspot.com/2019/05/alex-collier-1994-ipoteze-ozn-s-et-din.html

    Conflictul pentru Pământ și omenirea Pământului între o Alianță ET inter-galactică împotriva unei rase ET reptiliene inter-dimensionale din Orion și Marte.
    Alex ai putea să ne spui un pic despre tine? Despre trecutul tău?
    Trecutul meu este divers. Am făcut așa cum au făcut o mulțime de oameni, multe lucruri diferite. Am făcut muncă de contabilitate, am deținut afaceri industriale comerciale. În prezent, ceea ce încerc să fac este să termin 3 cărți și să țin discursuri de-a lungul Californiei de Sud și în statele Vestice încercând să scot în public informații pe care am fost de acord să le scot, în privința dilemei Pământului, legat de situația pe care o înfruntăm cu toții aici și-mi cer scuze, sunt cu 2 ani în urma programului.
    Ar fi trebuit să încep să țin discursuri cu 2 ani în urmă, de fapt încă din octombrie 93, deci aproape 1 an și ... asta este ceea ce încerc să fac actualmente. Deci o mulțime din energia și concentrarea mea merg în această direcție.
    Acum, tu ești în contact cu Andromedanii. Cine sunt mai exact Andromedanii?
    Ei sunt o anume rasă care există în constelația Andromeda. Este doar una din mii care există acolo. Ei sunt o anume rasă cu care am vorbit și cu care am avut contact și mi-au oferit și au împărtășit informații cu mine, sunt umani. Ei au o piele albă deschis, către un albastru deschis și sunt undeva între 1.20 metri înălțime până la 2.40 metri înălțime și sunt umani în toate modurile.
    Acum, unde își au originea ... Alex?.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intuiesc ca este vorba despre un astfel de conflict...

      Ștergere
  7. https://paultraduce.blogspot.com/2019/02/n-11-3-mediatoarea-interstelara-cine.html
    Nº 11-3 : Mediatoarea InterStelară: CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ

    RăspundețiȘtergere
  8. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/05/16/dezvaluiri-socante-bolile-inventate-ridica-industria-farmaceutica/

    Frica, tehnică de marketing

    Una dintre cele mai eficiente strategii de marketing pentru ”vânzarea” bolilor este frica. Astfel, ca să vândă femeilor aflate la menopauză hormonal de substituție, s-a mizat pe teama de criză cardiacă.

    Nici părinții nu au fost ”scutiți” de tehnicile de marketing. Acestora li s-a inoculat ideea că depresia, oricât de mica ar fi, necesită un tratament greu și îndelungat. Aici s-a mizat pe teama de sinucidere a tinerilor.

    Pentru a vinde medicamente anticolesterol s-a mizat pe teama morii premature. Și asta în pofida faptului că, de multe ori, medicamentele promovate furibund produc efecte inverse celor scontate.

    Deja în noul limbaj de marketing se vorbește deja de ”farmacoterapia fricii”, alături de ”disease mongering”, comerțul cu boli.

    Prin manipularea medicilor, lobby-urile au modificat normele analizelor, pentru a crește numărul de pacienți susceptibili a fi tratați, mai precizează sursa citată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mergeti la un cab medical privat: 100 lei consultatia si dif pana la cateva zeci de mii de lei, investigatii, analize de laborator, retete; iar controale, iar investigatii, analize, retete, doctorii si tot asa pana intra boala-n fiecare celula, frica de moarte-n oase; marketing, afaceri pe zilele omului, din pacate, fara a generaliza.

      Ștergere
  9. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/05/16/omul-iluminat-poveste/
    Condiţia umană este perfect ilustrată de imaginea unui beţiv care stă noaptea târziu în afara parcului, lovind cu pumnii în gard şi strigând: „Lăsaţi-mă să ies!”
    Iluziile voastre sunt singurele care vă împiedică să vă daţi seama că sunteţi şi că aţi fost întotdeauna liberi!
    Unul din principalele ingrediente necesare pentru obţinerea stării de eliberare este acel tip de adversitate care atrage după sine luciditatea.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://alloya.wordpress.com/2013/11/05/archons-infection/
    Prin aceste găuri de vierme Rigel-Pământ, multe entități negative, au venit pe planeta Pământ și infectat.

    Printre cele mai periculoase dintre aceste entități erau păianjeni Chimera, uriașe ființe spiderlike cu plasmă cu bombe Toplet plasmă atașate pielea lor, cele mai mici fiind de 10-100 de metri (yarzi) în diametru, cele mai mari cei câțiva kilometri

    Cele mai multe dintre aceste păianjeni s-au poziționat deasupra cele mai mari orașe de pe planetă.

    Ca acum Cosmic Race Central epuizează energia lor, până la punctul în care acestea sunt amenințate cu dispariția, Himera a conceput un plan pentru a consolida domeniul lor de energie negativa cu tehnologia 5G pe care intenționează să pună în aplicare în orașele mari, cu ajutorul mai multor microsateliților:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tehnologia 5G-EFECTUL CUPTORULUI CU MICROUNDE la nivel planetar. BUM!

      Ștergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=4ZfkxwQe-oc
    MAMA

    ”Mama voastră este tot timpul cu voi … ea este freamătul frunzelor când treceți pe stradă. Este mirosul proaspăt din hainele uscate, este mâna rece de pe frunte atunci când nu vă simțiți bine. Mama este în râsul tău. Și ea este cristalizată în fiecare picătură de lacrimă. Ea este locul de unde veniți, este prima casă, și este harta pe care o urmați cu fiecare pas pe care îl faceți. Ea este prima voastră iubire și prima voastră zvâcnitură de inimă, și nimic pe pământ nu vă poate separa. Nici timpul, nici spațiul și … nici măcar moartea!”

    RăspundețiȘtergere
  12. Dusmanul revolutionarilor din SIBIU,Iohannis ,s-a dus la Timisora astazi sa se inchine la Monumentul Revolutiei in speranta unui nou mandat,Pe care-l va lua conform vorbei ardelenilor ''La Pastile Cailor'',adica NICIODATA.

    RăspundețiȘtergere
  13. De la Padtele de anul viitor cind ne va fi prezentat Iisus revenit va incepe a doua secerare prin morti subite zi dupa zi pt injumatatirea populatiei ramase de la prima secerare.

    RăspundețiȘtergere
  14. ..si asta ca sa nu i-o spun pe aialalta;Odata vede nasul p...finei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa fie adevarat,dar nu-i!
      Cum spune profetia?( vremurile din urma vor fi cind batrinii se vor culca cu copile,femeile cu femei,barbatii cu barbati si oamenii vor butona la aifoane)

      Ștergere
  15. pt 17 mai-02:11-sa n-ai impresia ca n-am priceput ca doar biblia e scrisa in chei filozofice-dar mana in priza s-o pui tu poate pricepi ce inseamna o secure!

    RăspundețiȘtergere
  16. Timisoreni din nou sint primii, revolutionarii i-au dat cu flit lui Iohannis,nu sint asa de usor de dusi de nas.

    RăspundețiȘtergere