joi, 23 mai 2019

MOSTRELE DE SÂNGE ALE MARIEI GHIORGHIU , SUNT DIFERITE FAȚĂ DE RESTUL OAMENILOR !

       Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 1 persoană, stând jos ÅŸi interior        Dragii mei,

Iată cum,ceea ce scriam acum mai bine de un an, incep sa prindă contur în ceea ce mă priveste strict personal.
Scriam un articol cu titlul :

           "Vei fi dusă la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

Iar astăzi 31 Iulie  2016,ora 17,40 ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care vorbeste în limba engleza despre mine, după care, văd un canal Tv în care, tânăra stiristă anunță așa:
                 ”Mostrele de sânge ale femeii care a prezis Tragedia de la Colectiv, sunt un pic diferite față de restul oamenilor.
Un cercetător (aici i se spune atât numele cât si nationalitatea, dar eu nu am înțeles)  ,a venit în România pentru a face cercetări amănunțite,în privința Mariei Ghiorghiu.
               Urmeaza sa aflam rezultatele finale!”

În aceasta clipă, vedeam pe ecranul TV imagini cu mine, si auzeam in acelasi timp glasul acelui cercetător care vorbea în engleza, despre mine. 
Dragii mei, eu stiu că toate câte traiesc, uimesc pe unii dintre Semenii nostri deoarece, aud si văd toate acestea la orice ora din zi si din noapte, si-n orice loc din lume sau din univers.
 Iar pe altii, îi supără, deoarece ,ei nu cred decât în ceea ce văd cu ochii lor fizici ,precum si-n ceea ce aud cu propriile lor urechi, din păcate;iară acestia din urmă,sunt si cei care aruncă primii cu piatra. 
Dragii mei, eu voi fi dispusă oricând si la orice oră din zi sau din noapte, să mi se facă orice fel de TEST, daca acesta va arata TAINA  DUMNEZEIRII si va fi spre întărirea Semenilor nostri in Credință.
Iata si articolul meu, din martie 2015:  

                           3 Martie  2015  ,ora 4,50 zori de zi !

                                               Dragii mei, 


Astăzi dimineaţă în zori, O Lumină alba ,orbitor de stralucitoare mă trezeste, ma face sa ma cutremur pe pat, si astfel, aud glas care imi spune ceva uluitor.
Ceva, ce mă face să fiu pregătită sufleteste, de ceea ce va urma.
Glasul dragii mei, mi-a spus asa :

     "Vei fi dusă la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

După care ,Glasul dispare precum un ecou.
Dragii mei, încă de când am început să am asemenea trăiri, m-am oferit sa merg la orice Medic de pe acest Pământ, care va certifica fără nicio îndoială, că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale ,si că tot ceea ce traiesc si scriu, sunt numai de la DUMNEZEU.
Numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt, le traiesc.
Mă voi supune oricărui TEST care ,ar dovedi că toate câte traiesc sunt de la DUMNEZEU !
Este posibil ca la un moment dat, cineva in domeniu, să-mi propună acest lucru; adică ,să fiu supusă la diferite TESTE care sa dovedeasca PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT , prin mine păcătoasa.
Şi nu voi refuza !
Aici ,pe Pământ, am O  MISIUNE de indeplinit.
Si anume: să aduc si să readuc la Hristos pe multi dintre Semenii nostri. 
Si voi face aceasta, chiar si cu pretul vietii mele.
                                               Cu dragoste, Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      







                 

32 de comentarii:

  1. Dar în momentul de fata în toți acești ani nu și a dat nimeni seama? Sau urmează alte teste mai speciale 😀 Cu siguranta se va adeveri,ca toate cele scrise pana acum .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate e vorba de teste genetice, nu stiu daca D-na Maria a facut. Rezultatele se obtin dupa un an, doi. Cu baiatul meu autist a durat un an.

      Exista multe modificari genetice ce fac ca unele persoane sa fie mai speciale

      Ștergere
  2. Doamne ajuta.Eu va cred că sunteți mesagera Domnului că sa avertizați oamenii de ceea ce se va întâmpla pe pământ.Aceste mesaje ar trebui sa trezească pe mulți care stau in nepăsare și neveghere.Vine vremea când va fi prea târziu pentru cei ce au ignorat avertismentele lui Dumnezeu și atunci vor plânge cu amar.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoinţa oamenilor sau bunăvoinţa lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş mai căuta să plac oamenilor, n-aş fi robul lui Hristos.” Galateni 1:10.


    Lauda de sine nu miroase-a bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria aţi spus ca aveţi diferite afectiuni (pt.care sunteti pensionată pe caz de boală si am văzut si la tv.ca aveti probleme cu circulatia periferică) dar in ce constă diferenta ,aveti grupa de sânge diferită ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti un om deosebit , cuprindeti viziuni din intreaga lume , din toate sferele sociale, politice, de mediu, , de conflicte internationale . Romanii nu stiu sa isi pretuiasca si sa-si valorifice talentele, valorile decat la distanta de secole .
    Faceti bine ca scrieti carti , tiparitura ramane , se rafoieste de catre urmasii urmasilor nostri. Felicitari , sunteti un fenomen unic in lume ! Continuati pentru ca cine are multi prieteni are si multi dusmani .
    Nikola Tesla şi-a făcut numeroşi duşmani, inclusiv printre colegii de breaslă. Printre cei mai aprigi contestatari au fost chiar trei savanţi la fel de cunoscuţi, Thomas Edison, John von Neumann şi Guglielmo Marconi.

    La finele secolului XIX, Tesla a devenit un adept al filosofiei hinduse şi a început să fie influenţat de marii mistici ai timpurilor. Mai târziu, sârbul a declarat că a luat contact cu o civilizaţie extraterestră în numele căreia a făcut apel la pace. El a susţinut şi că a găsit o modalitate ca omenirea să beneficieze de energie liberă, fără a mai fi necesari combustibilii care sunt utilizaţi şi în prezent. Adepţii teoriei conspiraţiei cred cu tărie că documentele sale care ar putea revoluţiona lumea au fost confiscate de serviciile secrete americane şi că au ajuns în posesia unor elite răuvoitoare. S-a mai scris că Tesla ar fi avut o premoniţie cu privire la moartea mamei sale. Savantul ar fi visat tristul eveniment şi le-ar fi povestit apoi detalii persoanelor apropiate. Se spune şi că savantul ar fi fost ”creierul” şi în cazul controversatului experiment Philadelphia, care ar fi avut loc la începutul anilor 40. Chiar şi azi, la atatia ani de la moartea sa, Nikola Tesla rămâne unul dintre cei mai remarcabili oameni de ştiinţă pe care i-a avut omenirea. Deşi părerile continuă să rămână împărţite şi mulţi îl consideră mai degrabă un savant extravagant, meritele sale nu pot fi puse la îndoială nici de către cei mai înverşunaţi contestatari.

    RăspundețiȘtergere

  6. La prima vedere, pare greu de crezut ca tocmai Eminescu, marele poet national, sa faca subiectul uneia dintre cele mai mari conspiratii nationale, ale carei interese si implicatii depaseau la acea vreme granitele tarii noastre. Nu exista nicio indoiala asupra valorii operei eminesciene, fie ca vorbim despre poezie, fie ca vorbim despre proza. Insa cat de multe lucruri stim noi, romanii, despre activitatea jurnalistica a lui Eminescu?
    La prima vedere, pare greu de crezut ca tocmai Eminescu, marele poet national, sa faca subiectul uneia dintre cele mai mari conspiratii nationale, ale carei interese si implicatii depaseau la acea vreme granitele tarii noastre.

    Nu exista nicio indoiala asupra valorii operei eminesciene, fie ca vorbim despre poezie, fie ca vorbim despre proza. Insa cat de multe lucruri stim noi, romanii, despre activitatea jurnalistica a lui Eminescu?

    Din articolele lui Eminescu scrise in perioada in care profesa ca redactor pe la diferite ziare, dar mai ales din vremea in care ocupa functia de redactor-sef la ziarul conservatorilor, Timpul, transpare nu numai o mare putere de analiza, un spirit critic si intrasingent, neiertator cu cei corupti si lacomi, dar mai ales, spiritul scrierilor sale aduce in lumina reflectoarelor un mare nationalist.

    Acesta va face tot ceea ce ii sta in puteri pentru a-i sustine pe moldoveni si pe ardeleni, care luptau, separat, impotriva marilor puteri care se pregateau sa ii absoarba, va crea o societate secreta, va ignora toate avertismentele primite de la apropiati, si se va intoarce chiar si impotriva conducerii Partidului Conservator si, implicit, a lui Maiorescu. Tocmai acest nationalism si patriotismul sau aproape naiv in acel context politic aveau sa-l piarda. Informat asupra a ceea ce i se pregatea, Eminescu nu a incetat sa lupte pana la sfarsit.

    Ce informatii au parvenit generatiilor urmatoare de elevi si de studenti despre cel mai mare poet al Romaniei?
    Stim ca Eminescu este poetul national, si in acelasi timp, grad de comparatie absolut (mai toti marii poeti romani sunt pe locul 2 dupa Eminescu. Locul 3 nu exista).

    RăspundețiȘtergere
  7. 2.
    Stim ca a innebunit brusc la varsta de 33 de ani, doar pentru a se stinge cativa ani mai tarziu intr-un ospiciu, si (cu perdea) ca suferea de sifilis.
    Insa stim prea putine despre activitatea lui jurnalistica (care are marele merit de a-l releva pe Omul Eminescu, fata de Visatorul Eminescu, asa cum ne parvine din poeziile sale), si stim si mai putine lucruri despre contextual politic din acea perioada, care a jucat un rol major nu numai in viata lui Eminescu, ci si in scenariul mortii lui.
    La peste 120 de ani de la moartea lui Eminescu, o multime de informatii surprinzatoare ies la suprafata, informatii de natura sa zugraveasca in alte culori epoca si situatia jurnalistului politic, care departe de a fi "bietul", reprezenta tinta unor puteri interne si internationale.

    Eminescu devine ziarist in 1876 si aceasta este meseria pe care o va profesa pana la sfarsitul vietii. Lucreaza la Curierul de Iasi, dupa care ajunge la ziarul Timpul din Bucuresti, publicatie afiliata Partidului Conservator.
    In anul 1880 devine redactor-sef, iar functia sa ii va permite sa ia atitudine vizavi de miscarile politice care aveau loc in Romania, si care erau departe de a servi interesele romanilor.
    In doar trei ani, pana in 1883, anul oficial al alienarii sale, Eminescu a reusit "performanta" de a-si face dusmani nu numai interni, ci si internationali.
    Lucrurile vor merge atat de departe, incat dovezi care ies la suprafata par sa indice atat implicarea in complot atat a celor apropiati, cat si a celor care il sustinusera si ii sprijinisera initial in cariera.

    Eminescu s-a aratat foarte vehement si intransigent in ceea ce priveste instrainarea Basarabiei, a politicii interne care urmarea aservirea scopurilor Imperiului Austro-Ungar (printre care renuntarea la Ardeal), dar si chestiunea spinoasa a invaziei evreiesti in Moldova, care a saracit dramatic in doar cativa ani intreaga populatie, in mare parte rurala.

    Iata de ce Eminescu devenise o problema internationala.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3.
    In momentul in care va incepe sa atace si conducerea partidului sau si inclusiv pe Maiorescu, acestia vor intelege ca este timpul sa faca ceva pentru a-i astupa gura "slobodulului" Eminescu.
    In anul 1882, poetul ii marturisea Veronicai Micle: "TIMPUL acesta m-a stricat in realitate cu toata lumea.
    Sunt un om urat si temut, fara nici un folos…, unul din oamenii cei mai urati din Romania…Naturi ca ale noastre sunt menite sau sa infranga relele sau sa piara, nu sa li se plece lor".

    Eminescu si-a urmat acest crez pana in ultima zi a vietii sale, pentru ca in momentul in care nu a mai putut sa le infranga, a pierit. Celebrele vorbe: "si mai potoliti-l pe Eminescu" au fost rostite de Petre Carp, unul dintre politicienii influenti aflati la conducerea Partidului Conservator.
    Din cauza fervorii si pasiunii cu care isi sustinea ideile, manat de spiritul sau patriot aflat in neconcordanta cu epoca in care traia, Eminescu se cearta si cu alti membri ai partidului, printre care Zizi Cantacuzino si Lahovari, pe care il apostrofeaza dur chiar in redactia ziarului Timpul. Alte "victime" ale spiritului sau justitiar si critic sunt C.A. Rosetti si I.C. Bratianu.

    Mai tarziu, Eminescu avea sa fie implicat in dezvaluirea afacerii Warszawsky, in care intendentul armatei ruse, baronul A.M. Warszawsky a oferit mita pentru a obtine dreptul de a cumpara la preturi mici alimente din Romania si de a le vinde mai departe armatei tariste, la preturi mult mai mari, desigur.
    Odata cu acest privilegiu a primit si dreptul de a achizitiona care cu boi, folosite pentru transportul marfii. Aceasta afacere a insemant cresterea considerabila a averii baronului si ruinarea taranilor romani din zona, care isi castigau existenta din transportul marfurilor peste Dunare.
    Dupa ce substraturile acestei afaceri au fost dezvaluite, organele judecatoresti au fost sesizate, insa decizia Tribunalului Ilfov avea sa fie inca o mostra a puterii si a influentei de care se bucurau anumite personae din cercurile sus-puse: "nu este caz a se pune in miscare actiunea publica in contra cuiva."

    Jurnalul lui Titu Maiorescu din acea perioada vine ca o confirmare a problemei care devenise Eminescu: "Grea epoca Eminescu…Articol al lui in chestiunea evreiasca in contra mea".

    In 1882, Eminescu ia parte la infiintarea unei societati secrete, "Societatea Carpatii", care va atrage atentia marilor puteri europene prin natura conspirativa a discutiilor ce aveau loc la aceste intruniri Urmarea este una inevitabila. Simtindu-se ameninate de influenta pe care Eminescu o avea ca formator de opine, la comanda Imperiului Austro-Ungar sunt inserate in cadrul grupului iscoade, pe langa faptul ca jurnalistul avea tot timpul pe urmele sale un spion, care trimitea rapoarte regulate asupra activitatilor si discutiilor purtate in cadrul intalnirilor.
    Scopul principal al acestor reuniuni era sustinerea Ardealului in favoarea dezlipirii de Imperiul Austro-Ungar si alipirea lui de tara. Iata ce continea o parte din raportul pe care ambasadorul austriac la Bucuresti, baronul Mayer, l-a transmis superiorilor sai: "S-a stabilit ca lupta impotriva Austro-Ungariei sa fie continuata…
    S-a recomandat membrilor cea mai mare prudenta. Eminescu, redactor principal la Timpul, a facut propunerea ca studentii transilvaneni de nationalitate romana, care frecventeaza institutiile de invatamant din Romania pentru a se instrui, sa fie pusi sa actioneze in timpul vacantei in locurile natale pentru a orienta opinia publica in directia unei Dacii Mari".

    RăspundețiȘtergere
  9. 4.
    Aceste lucruri se intamplau in 1882. Brusc, dupa numai un an, Eminescu avea sa innebuneasca.
    Cum comenta presa vremii evenimentul? "Dl. Mihai Eminescu, redactorul ziarului Timpul, a innebunit. Dl Paleologu va lua directiunea sus-zisului ziar''.

    Fragmente din jurnalul lui Titu Maiorescu din acea perioada, mentionarea frecventa si in contexte ascunse a numelor doctorilor care s-au ocupat de starea de sanatate a poetului, cat si faptul ca imediat dupa prima internare fortata, atat Maiorescu, cat si alti apropiati au lipsit din tara timp de o luna jumatate, par sa fie tot atatea dovezi care il implica pe Maiorescu in complotul impotriva jurnalistului politic incomod. In mare parte datorita pozitiei pe care o ocupa, dar si a influentei pe care o exercita, Eminescu nu putea disparea brusc.
    Daca ar fi fost concediat, si-ar fi continuat fara indoiala atacurile prin intermediul paginilor altor publicatii. Cei care se loveau de intrasingenta sa la tot pasul au ales calea cea mai lunga, dar si cea mai sigura, cu atat cu cat era dificil de probat.

    28 iunie 1883 este o data fatidica in istoria noastra, in care Romania nu numai ca a pierdut un mare poet si jurnalist (este data la care Eminescu a fost internat prima data), ci si situatia politica a tarii s-a aflat intr-o situatie mai mult decat delicata. In aceasta zi Austro-Ungaria a rupt relatiile diplomatice cu Romania pentru 24 de ore, timp in care Germania trimitea scrisori de amenintare Romaniei, prin intermediul carora o soma sa intre in alianta militara.
    In acea zi trebuia sa se semneze un tratat secret intre Austro-Ungaria, Germania, Italia, pe de o parte, si Romania, pe cealalta. Tratatul stipula, printre altele, interzicerea oricaror proteste pentru eliberarea Ardealului, iar una dintre conditii era ca activitatile in acest sens care aveau loc la Bucuresti sa fie interzise.
    Tratatul, semnat in luna septembrie a anului 1883, a mutat teatrul miscarilor de protest in Ardeal, domeniu care era deja sub dominatia Imperiului Austro-Ungar, si prin urmare, mai usor de controlat. In aceste conditii extrem de delicate s-a produs prima internare a lui Eminescu. Defaimarea marelui poet national incepe aici.
    Este raspandit zvonul nebuniei lui, a bolii venerice de care suferea si nimeni nu vrea sa isi mai aminteasca despre jurnalistul politic Eminescu. Prin urmare, se simte necesitatea accentuarii laturii creative, romantice si visatoare a personalitatii acestuia, asa cum reiese ea din opera sa poetica.

    In realitate, inca de la prima internare, protocolul de examinare si de internare a fost incalcat intru-totul, insa nu cu intentia de a-i face vreun favor. S-a aratat ca diagnosticele puse de anumiti medici erau fanteziste si nu se bazau pe observarea simptomelor, care pareau sa indice altceva. Atat familia, cat si Veronica Micle (foto jos) au fost tinuti departe de Eminescu si neinformati asupra starii acestuia.

    Dupa ce i s-a pus diagnosticul nemotivat de sifilis (Eminescu nu manifesta simptomele proprii bolii), si avand in vedere ca la vremea respectiva nu exista un tratament concret impotriva acestei boli, medicii din ospiciu l-au trecut pe un tratament soc pe baza de mercur. Tratamentul i se administra regulat, in ciuda faptului ca era cunoscuta inca de pe atunci toxicitatea acestei substante, chiar si in doze foarte mici. Insa pentru tratamentul lui Eminescu, dozele depaseau cu mult limita permisa.

    RăspundețiȘtergere
  10. 5.
    De la prima "imbolnavire" pana la data decesului, viata lui Eminescu a insemnat un du-te vino intre casa si ospicii, dupa bunul plac al puternicilor zilei, in mana carora devenise doar o marioneta.
    Dupa singurul moment in care a reusit sa publice un alt articol denuntator intr-o gazeta, sub protectia anonimatului, avea sa fie depistat si ridicat, fara a mai fi eliberat. Unul dintre cei mai mari romani avea sa moara "in cea din urma mizerie", dupa cum anunta sora sa, Harietta.

    Dr. N. Tomescu, unul dintre medicii care s-a ocupat de Eminescu noteaza: "Oricum ar fi, sfarsitul total nu parea iminent, caci el se nutrea bine, dormea si puterile se sustineau cu destula vigoare.
    Un accident insa de mica importanta a agravat starea patologica a cordului si a accelerat moartea" (Eminescu a fost lovit in cap cu o piatra de catre un pacient nebun, care se afla in curte). Si tot acesta noteaza dupa autopsie: "Eminescu n-a fost sifilitic…
    Adevarata cauza a maladiei lui Eminescu pare a fi surmenajul cerebral, oboseala precoce si intensa a facultatilor sale intelectuale".
    In ciuda acestei recunoasteri, mitul fabricat s-a pastrat si s-a perpetuat.

    Abia la reanalizarea recenta a autopsiei de catre doctoral Vladimir Belis, specialist in medicina legala, si a doctorului Ovidu Vuia, neuropsihiatru, s-a dovedit ca bolile lui Eminescu nu erau decat simple fabulatii, o modalitate de a acoperi necesitatea suprimarii acestuia.
    Dupa un studiu care s-a intins pe parcursul catorva ani, dr. Ovidiu Vuia scrie: "Concluziile mele, ca medic neuropsihiatru, cercetator stiintific, autor a peste 100 de lucrari in domeniul patologiei creierului, sunt cat se poate de clare.
    Eminescu nu a suferit de lues si nu a avut dementa paralitica".
    Creierul sau, in greutate de 1490 de grame, "uitat" ulterior la soare avea sa fie dovada falsitatii diagnosticului de sifilis, intrucat aceasta boala consuma materia cerebrala.

    In acea trista zi de 15 iunie 1889, Titu Maiorescu avea sa isi noteze in jurnal: "Pe la 6 ore a venit Stemill si Vitzu la mine sa-mi spuna ca astazi pe la 3 ore a murit Eminescu in institutul de alienati al d-rului Sutzu, de o embolie".

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa zic,poate aveti un alt tip de adn sau un adn modificat,ceea ce nu e neaparat de bine.Dar trebuie sa vedem oamenii dupa roadele lor,si pareti a fi un om pozitiv,aparati dreptatea.Dar increderea totala in diferite plasmuiri trebuie luata sub beneficiu de inventar.Se spune in fizica despre timp ca ar fi nu cum il vedem noi,cu trecut,prezent si viitor,ci orizontal,cu toate acestea in acelasi plan.Inseamna ca din alte dimensiuni poate fi citit si ni se pot transmite informatii,in diverse scopuri.Nemaivorbind de faptul ca unele lucruri pot fi provocate ca atare.Dar asta nu contrazice senzationalul previziunii,pot da exemplu viziunea dvs.cu catedrala Notre Dame,citisem intamplator articolul cu biserica incendiata,aflata in fata unei ape,credeati ca e o mare,apoi s-a dovedit a fi fluviul Sena.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria Ghiorghiu’s Blood Samples Are Different From The Rest Of Humanity!

    https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32849488_2083859605021557_2532098995853983744_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=056e80ed6a7eca28af310e20884b3535&oe=5D6782D9

    My Darlings, look at what I wrote more then a year ago here on the blog, it starts to take shape in regards to what concerns me, strictly personal.
    I wrote an article with the title:

    “You will be led to the most unsurpassed medics!
    And they will find out and you will find out, everything about you!”

    Today, July 31 2016, 17:40 local time, while I was writing here on the blog, I hear a voice that talks about me in English, after that, I see a TV station where a young anchor lady says this:

    “The blood samples of the woman that predicted the tragedy from “Colectiv”, are a bit different from the rest of humanity. A researcher (she tells his/her name and nationality, but I couldn’t understand), came to Romania to do detailed research in regards to Maria Ghiorghiu. Next, we will find out the final results!”

    In that moment, I could see images on the TV screen with me, and I could hear at the same time the voice of that researcher that was talking in English about me.

    My darlings, I know that all the things I go through, amaze some people because I can see and hear all these things at any hour of the day, and night, from any place in the world and even the universe. Some are troubled by it because they don’t believe anything that they can’t see with their own 2 bodily eyes or can hear with their own bodily ears, unfortunately; and these types are also the first to throw with rocks.

    My darlings I am always willing, at any time of day or night, to be subjected to any kind of test, if it will show the Mysteries of God’s work and it will be towards the advancement of our brothers in faith.

    Here is my posting from march 2015:
    March 3rd 2015, 4:50 early morning!

    My darlings,
    This morning, early on, a white light, blindly shiny, wakes me and makes me shake in my bed while I can hear a voice that tells me something amazing. Something that prepares me for the things to come. The voice told me the following:

    “You will be led to the most unsurpassed medics!
    And they will find out and you will find out, everything about you!”

    After that, the voice fades like an echo. My darlings, even from the beginning when I started to have these types of experiences, I offered myself to go to any Doctor on this Earth, that will attest without doubt, that I am completely sane, and everything that I write and live are from God. I experience them only by the will and power of the Holy Ghost I will submit myself to any test can prove that everything that I’m experiencing is from God.

    It’s possible that at a certain point in time, someone in the field (?Of medicine?), will propose this to me; as in, to be subjected to all sort of tests that will prove THE POWER OF THE HOLIEST OF THE HOLY, through me, the sinner.

    I won’t refuse it!

    Here, on earth, I have a mission to fulfil. And that is, to bring or re bring to Christ many of our human brothers. And I will do this even with the price of my life.

    With Love, Maria!

    Maria Ghiorghiu about aliens and alien abduction

    https://www.youtube.com/watch?v=_D4WHKP08JY

    RăspundețiȘtergere
  13. la sfarsit e pus un link de YT cu un interviu vechi pe care l-ati dat acum multi ani, urmeaza sa il traduc si pe ala, probabil la noapte cand n-o sa ma lase luna sa dorm ...lunatic ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga mea ai dezvoltat un ego care se crede ales,foarte spiritual facandu te mai specială decât restul oamenilor.Nu spun că nu ești specială dar nu ești singură,toți ceilalți sunt la fel de speciali,toți venim din același Creator,din aceași Sursă,doar că ei nu o știu.Tuturor ne place sa ne credem mai ceva decât alții dar asta vine de la egoul căruia îi place să se creadă ceea ce nu este.
    Eu nu aș spune că sunt mai mult de atât semenii mei,spun că toți suntem ființe speciale dar diferite.
    Credința în separare nu i a buna,vine din credința întunecată,care nu recunoaște Divinitatea in tot ce există.Si întunecații vin tot din Sursa Divină numai că ei au pierdutumina lor dezvoltandu și acest ego care te pierde de Divinitate.
    Știu că nu mă crezi dar am datoria de a ți aminti aceasta!
    Doar ai uitat de adevarata ta esența și ești prinsa in preamărirea falsa
    Ai grija că este mare bătălie pe esența ta,și nu numai a ta ci a tuturor sufletelor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria eu personal nu am nevoie sa va faceti texte si este bine si pentru dv.
    In ziua de azi nu mai este omul sigurde sanatate.
    Cine crede in Dumnezeu s-a creada si in tot ce spuneti mai ales ca s-au adeverit atatea,iar in continuare se adeveresc.
    Cine are ochi s-a vada s-a vada pana la capat si aceia se vor mantui.
    Trebuie omenire s-a distinga adevarul de minciuna.
    Adevarul Duhului Sfant dragilor s-a avem nadejde si credinta in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului iar in doamna Maria care este om ales de Dumnezeu este o mare minune ca Dumnezeu ne-a ales un om sa ne ajute sa mergem mai departe si sa face lucruri placute lui Dumnezeu tinand cont de toate avertismentele primite de doamna Maria dela Duhul Cel Sfant.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate va doresc din toata inima si din tot sufletul meu cat si tuturor romanilor.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu stiam ca extraterestri sunt printre noi, am mai intalnit personal oameni cu puteri iesite din comun,unul dintre ei mi-a vindecat ochii, altul ma ,,vedea" ce fac oricand voia, imi si plac,exista,cred in ei,de-aia i-am si gasit.Acum stiu sa fac din prima diferenta intre escroci si oameni care chiar au un dar.

    RăspundețiȘtergere
  17. sa intelegem ca sfintii parinti-ARSENIE BOCA , NIL DOROBANTU si altii au avut adn-ul modificat? pai ei nu s-au intalnit cu extraterestri -ei asa au venit din cer si niciodata n-au spus de ei c-ar avea niste daruri speciale dar smerenie au avut-ba unii au plecat din lume si s-au ascuns desi erau si in pustiu cautati-aveau smerenie

    RăspundețiȘtergere
  18. Noi insine suntem extraterestrii,fiindca suntem veniti din Stele,planeta Pamant este doar o casa de vacanta,unde experimentam,cam mult timp este adevarat,caci ne-am cam ratacit prin uitare, nemaistiind ca venim din alta parte.Aceasta planeta a gazduit si inca gazduieste multe civilizatii,iar omenirea nu-i prima ce a locuit-o.Omul a evoluat pe ea dar trecand prin mii de ani de evolutie a ADN-ului,iar acum face un nou salt cuantic spre desavarsire.

    Din pacate unii oameni au ramas in urma cu evolutia neintelegand nici ce inseamna extraerestrii,considerandu-i demoni.Bine, spun demoni, dar nici pe acestia nu-i inteleg cine sunt si ce vor.Pentru majoritatea omenirii orice fiinta care nu-i umanoida inseamna automat demon.

    Involutia spirituala te face sa-ti fie frica si de tine insuti,neincrezator in puterile tale, adoptand o stare dependenta de oricine altcineva,nefiind capabil sa intelegi ca esti responsabil pentru viata ta,si nimeni nu are dreptul sa intervina sau sa impuna alegerilor altei fiinte.
    Ofiinta evoluata spiritual nu incalca vointa alteia,doar involuatii sau intunecatii fac asta,profitand de naivitatea altor fiinte.

    Cand ai gandit ca ai nevoie de ajutor,nici nu mai trebuie sa ostesti,caci imediat cineva"binevoitor" a aparut sa te ajute,in schimbul unui contract de cedare a vointei,si dupa aceea vei avea o calatorie controlata strict de ajutatorul cerut,ba mai mult vin si alte entitati care vin si se alipesc, ca omul toata viata se milogeste si cere orice.

    Omul nu are capacitatea sa verifice ADN-ul entitatii ca s-o poata identifica,ca atare i se prezinta o holograma cu chipul celui in care crede fiindca aceste entitati citesc mentalul si stiu exact ce vrea omul sa vada,dar in spatele acdelei lumini stralucitoare care-i o iluzie se ascunde o hidosenie nonspirituala.
    Nimic nu-i ceea ce pare,dar oamenii nu stiu fiindca nu vor sa stie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va cred,fiindca stiu ca ADN-ul dvs este hibridizat cu al altor rase care in timp va va pregati pentru a primi o fiinta nonumana,acum depnde daca partea sufleteasca va mai dori sa ramana sau sa plece.

    In general fiintele care sunt rapite,prezinta interes pentru rasele care si-au inserat ADN-ul lor si le tot rapesc ca sa faca diferite experiente,supraveghindu-si investitia.

    Cand spuneti ca "sunteti aleasa"este adevarat, caci chiar ati fost aleas pentru experimentare.Ceea ce nu intelegeti este ca lor nu le pasa de dvs ca fiinta umana ci de evolutia ADN-ului lor,caci va pregatesc pentru ca ei sa poata locui la suprafata planetei.
    Daca constiinta dvs s-ar trezi atunci Sufletul s-ar impotrivi acestor rapiri,si automat ADN-ului hibrid.Ar curata automat tot fiindca stie s-o faca iar corpul s-ar insanatosi in cateva luni.Dar,dormiti in constiinta,si Sufletul,mintea si trupul sunt in suferinta.
    TOTUL ESTE O ALEGERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,ai dreptate!

      Ștergere
    2. Ceea ce spune Didona este doar o ipoteza.Eu tot nu pot sa cred ca Domnul nostru IIsus pe care Maria il adora si se roaga Lui,o lasa prada extraterestrilor rai!

      Ștergere
  20. Adn la om nu poate fi modificat de altii pt ca informatia continuta reflecta calitatile caracterului de care depind pe lant si caracteristicile corpului fizic. Iar calitatile caracterului nu pot fi modificate decit in senspozitiv fie prin manifestare profunda a acelei calitati fie prin lucrarea Duhului Sfint inclusiv cind esti intro stare echilibrata detasata abandonata. Iar in sens negativ prin grave posesiuni si pacate inclusiv ca nestiinta credulitate sau neatentie. Inveti din greseli dar apoi tragi ca sa se si pina se corecteaza decaderea. Rapirile extraterestre sint de mai multe feluri fiind interzisa rapirea definitiva fara acordul tau si al lui Dumnezeu de a schimba civilizatia in care va ramine sufletul tau si dupa moarte.
    Majoritatea rapirilor fiind facute de roboti cu forma exterioara de extraterestrii trimisi de ei pt cartogragierea genomiala a Galaxiei. Specialistii arata ca exista doua generalii de astfel de roboti deci unii mai vechi unii mai noi. Cazurile de contact direct cu extraterestrii cu vizita la ei chiar sint f rare dar exista si ele.
    Exista din pacate si spirite fara trup care se pretind extraterestrii si chiar dumnezei dar influenteaza prin chanelling obtiind incredere printro tesatura de adevaruri minciuni omisiuni rastalmaciri laude etc Dar acestea nu fac obiectul cercetarilor ufologilor ci al cercetarii de granita in spiritualitate sipsihologie. Expertii geneticieni se pot pronunta asupra valorilor unor calitati de baza ale caracterului lucru posibil si din partea psihologilor dar nu numai. Prin clasificarea in haplotipuri se poate stabili o anumita inrudire fie cu altii fie cu populatia reprezentata de un haplotip caracteristica unei zone si chiar unui timp cita vreme undle haplotipuri nu mai exista intre care si cel al zonei din care provine Maria mama lui Iisus chiar daca a fost pus in evidenta de cercetarea genetica arheologica.
    Dna. Maria ar putea fi ruda genetica, cu un sfint ale carui moaste ofera date genomiale. Cind geneticienii se vor pronunta asupra moralitatii si cinstei native a doamnei Maria in acel timp va fi f dur defaimata de Antena3 si RomaniaTV ei fiind cam singurii care ii vor lua apararea in conditiile in care opozitia si presa ei vor fi reduse la tacere sub represiunea politica din parea dictaturii Psd Alde cu complicitatea sefilor Politiei oamenii lor. Asa spune o mai veche profetie care nu e a mea din care alte amanunte anterioare au fost implinite intocmai intre timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:13, iar le imbarligi ca la Pitesti si strecori informatii manipulatoare insotite si de informatii pe care le distorsionezi dupa optiunile tale politice!
      Nu mai da interpretari aiurea unor revelatii...!

      Ștergere
  21. Asa e! Sa ne pazeasca bunul Dumnezeu de trufie, ca csta e printre cele mai grele pacate! Toti il avem pe Dumnezeu in noi, ce ne trebuie mai mult pt a crede in noi?

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu inteleg cum puteti spune ca, credeti in Noul Testament, in cuvantul cuvantul Iisus, dar in acelasi timp ne aburiti cu extraterestrii??

    RăspundețiȘtergere
  23. Dacă nu spuneam ca eu însumi am ADN unic nici asta nu scria am răspuns ceva în urma tot pe blogul ei .și iată hop și schizofrenica are sânge divers.Hummer nu te poți kaka ca are și ia . Fetica dacă pe astea ai poți minți și duce în delir pe mine una nicioadata. Tu sti cine are ADN unic cei care au puterile reale și sunt multi în tara încât sunt secreți ai lumii. Da ai lumii. Asa ca vad deja că-ți te compătimesc și mie mila tare de tine. AM SPUS CLAR CEI PURTĂTORI DE MAGNETISM AU ADN UNIC ÎN LUME EU AM DOVADA .ȘI MAGNETISMUL ESTE PUTERE CERULUI CU MAI MULTE DARURI DE A PREVEDEA .HMMMM VACA TOT VACA RĂMÂNE.

    RăspundețiȘtergere