marți, 21 mai 2019

IMINENT ! PUCIOASA VA CADEA DIN CER !

21 Mai 2019,ora 3,19 zori de zi !


                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineata în zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "Pucioasă !
           Este iminent ! 
           Cad pâcle de Pucioasa."

Prieteni dragi, stim cu totii faptul că, inainte de sfarsitul Veacurilor ,din Cer va cadea Foc si Pucioasa, o substanta chimica urât mirositoare,asa cum miroase si apa de la izvoarele sulfurice.
Iata ce ne spune noua acest glas, că este iminent.
Adica,este pe cale de a se intampla o nenorocire,care va mirosi a pucioasa, a sulf.
Ce se va intampla mai concret,sau cand se va intampla, sau unde se va intampla ,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul că, vom auzi de Pucioasa si sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,sa fim nevoiti sa respiram aer plin de Pucioasa.
Iata cateva Informatii ,despre Pucioasa si focul care vor cadea din Cer:

IADUL ȘI FOCUL LUI SUNT REALE AȘA CUM SPUNE BIBLIA​

  • Apocalipsa 21:8 „Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”
  • 25 iun. 2015 - El ar spune că moartea (adică iazul de foc) nu va mai fi și nu va mai exista ... pe când în Iazul care arde cu foc și cu pucioasă cei răi vor fi chinuiți în trup, ... Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Cel ce şedea pe el. Pămîntul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s-a mai găsit loc pentru ele.

Picture
Sunt mulți contemporani de-ai noștri, chiar creștini, care pretind că iadul nu este real, iar mențiunile biblice ale acestuia, sunt figurative sau termeni alegorici. Să citim ce spune Biblia:

  • Apocalipsa 14:9-11 „Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei!

Vor fi chinuiți în foc și pucioasă și fumul chinului lor se va ridica toată eternitatea. Chiar dacă nu ne place, aceste versete spun ce va fi în iad, literă, cu literă, nu este nimic figurativ și va fi pentru totdeauna, deci nu va avea sfârșit.

  • Apocalipsa 21:8 „Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Aceste versete arată că va fi un loc cu foc și pucioasă. Cuvântul folosit aici în originalul din limba greacă, pentru „foc”, este „pyr”, care înseamnă „foc, fulger, înfocat, arzător”. Cuvântul original pentru „pucioasă”, este „theion”, și înseamnă „care fumegă, pietre aprinse care ard; sulfuros, nume primit în urma mirosului pregnant, produs în urma arderii pucioasei.

  • Ioan 15:6 „„Dacă nu rămâne cineva în Mine, este aruncat afară, ca mlădiţa neroditoare, şi se usucă; apoi mlădiţele uscate sunt strânse, aruncate în foc, şi ard.””

Chiar dacă o parte din ce spune Domnul Isus aici, este „alegoric” și anume partea frazei care spune că unii „vor fi tăiați ca mlădițele neroditoare” - ceea ce urmează și spune ce se va întâmpla cu mlădițele tăiate, este prezentat exact așa cum va fi. Toți cei care Îl refuză pe Dumnezeu și iertarea prin Isus Cristos, sunt în mod literar adunați și aruncați în foc și ard. Și nu este vorba despre orice foc, ci despre „iazul de foc veșnic”.

  • Matei 13:49-50 „„Tot aşa va fi şi la sfârşitul veacului. Îngerii vor ieşi, vor despărţi pe cei răi din mijlocul celor buni şi-i vor arunca în cuptorul aprins; acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor.””

Sfârșitul veacului va avea loc. Îngerii sunt reali, Separarea celor care vor ajunge în iazul care arde cu foc și pucioasă va avea loc. În versetele de mai sus, nu este vorba de nimic imaginar.

  • Psalmii 11:6 Peste cei răi plouă cărbuni, foc şi pucioasă: un vânt dogoritor, iată paharul de care au ei parte.”

Să remarcăm că și Isaia scrie despre cărbuni, foc, pucioasă și un vânt dogoritor. Orice a stat măcar odată în apropierea unui foc deschis, știe că acesta produce propriul vânt, cauzat de diferența de temperatură dintre gazele de ardere și aerul înconjurător. Dicționarul Webster definește "vântul de foc" ca fiind "vântul provocat de o furtună de foc". În întreaga Biblie suntem avertizați că focul veșnic îi va arde pe cei care au refuzat mântuirea prin Isus.

  • Psalmii 140:10 Cărbuni aprinşi să cadă peste ei! În foc să fie aruncaţi, în adâncuri, de unde să nu se mai scoale!”

Pe lângă iazul de foc, mai apare și „adâncul” care arde tot cu foc.

  • Isaia 33:12 „Popoarele vor fi ca nişte cuptoare de var, ca nişte spini tăiaţi care ard în foc.

În concluzie, iadul este un loc real, chiar există. Fie că se face referire la el ca fiind „iazul de foc”, fie „adâncul” în care arde focul, sau „locul unde va fi plânsul și scrâșnitul dinților”, îl găsim menționat de multe ori în Biblie. Este locul pedepsei veșnice, pentru cei care au murit refuzând iertarea pentru păcatele pe care le-au comis. Isus a deschis calea mântuirii, a salvării eterne, prin jertfa Sa, dar depinde de fiecare dintre noi să ne pocăim de păcate, să acceptăm jertfa Lui Isus și să trăim vieți curate pentru Dumnezeu. După ce cineva devine creștin, renunță la vechiul stil de viață și când păcătuiește își cere sincer iertare și caută să facă tot ce poate pentru a-i face pe plac Lui Dumnezeu. Pedeapsa pentru neascultare este reală. Isus și-a dat viața pentru ca nici unul dintre noi să nu piară și să nu ajungă în iad. Dar alegerea ne aparține.​​

                                      Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Doamna Maria este îngrijorător ce spune acest mesaj este vai de noi unde va veni aceasta urgie.
    Ce putem spune este ca BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului su t supărați pe omenire.
    Oamenii au devenit din cale afară de rai si invidie,ura,pizza si minciuna.
    Ma gandesc si va spun sincer ca niciodata nu a fost ca acum.
    Ma rog in sufletul meu ca BUNUL Dumnezeu sa nu se mânie pe noi si s-a verse poporul mânie lui peste noi păcătoși.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    Hristos a Înviat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are nici o legatura cu acest mesaj dar azi am auzit si eu in vis ca Extraterestrii nefilimii vor cobora pe pamant pentru începerea judecatii si pedepsirea oamenilor deci oricum ce trebuie sa fie se va intampla precum si cu focul si pucioasa care vor cadea din cer sau luna mai exact inainte de venirea Mantuitorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pucioasa=Sulful apare la eruptiile vulcanice cind in aer se combina cu apa si da ploaie cu Acid Sulfuric care opacizeaza atmosfera afecteaza vegetatia distrugind prin ardere acida a frunzelor si periclitind productia agricola dar reducind si vizibilitatea soarelui,puterea lui de incalzire care la un vulcan mare=suprvulca poate reduce temperatura globala cu maxim 20 de grade pe cel mult citva ani daca nu este un lant de erupti vulcanice pe falii intregi caz in care poate da o mica glaciatiune in plina incalzire globala.
    Era si o viziune in acest sens cu o glaciatiune-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:12Biserica din Pucioasa este biserica satanei nu degeaba este prezeq

      Ștergere
  4. Am auzit la tv ca in Italia a venit un miros urit ca de pucioasa, mirosul venea de SUS

    RăspundețiȘtergere
  5. Colorado-SUA in plina iarna cu zapezi la inceputul verii,in SUA 41 de Tornade in citeva ore au distrus zeci de case.
    Dezechilibru climatic reflecta dezechilibrarea Pamintului generata de un singur vinovar OMUL,semnul lor este cresterea eruptiilor vulcanice urmate si de cel al numarului de cutremure-semn ca Pamintul reactioneaza si oamenii vor avea de suferit in primul rind prin productii agricole instabile-foamete si saracie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. E bine ca ne anunta iminenta pt ca se va anunta si la darea in vileag din partea Sa dupa care unii vor combate cum se da de inteles si in Ieremia 23 Iazul de foc e insa simbolic si chiar aparent insa in rest sulful va arde cit se poate de acid incepind cu cei care vor risca totul orbeste ca odinioara fariseii saducheii si Sinedriul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se zice și despre produse agric care nu vor putea fi consumație

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi vom fi al doilea Ierusalim doar câțiva ani?

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fereste -ne că primiti avertismente îngrijorătoare.Cine știe ce ne mai paste .Ați scris odată că omenirea nu va mai dura.Adevarul este că suntem foarte răi încât și Dumnezeu trebuie sa facă ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. FERMIERII DIN ROMÂNIA – SPRIJIN DE 15.000 DE EURO/FERMĂ DIN PARTEA GUVERNULUI DIN UNGARIA!


    După ce în ultimii doi ani, aproape 1.000 de fermieri din județele Mureș, Cluj și Bistrița Năsăud au beneficiat de această subvenționare, sâmbătă – 18 mai, în cadrul AGROmania EXPO, Magyar Levente, ministru secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe din Ungaria, a anunțat că la Budapesta s-a luat decizia ca programul să fie continuat, iar bugetele majorate considerabil.

    ”Guvernul Ungariei a pornit un program foarte serios pentru a veni în sprijinul dumneavoastră.
    Și acest lucru l-am început aici, deoarece în cadrul Ardealului are un loc aparte în inima noastră.
    Am fi dorit să arătăm că această regiune a dumneavoastră care, la prima vedere, pare o zonă cam adormită, are un potențial uriaș, extraordinar și cred că nu a fost un eșec pentru că astăzi am semnat al 1.000-lea contract pe care dumneavoastră, din această zonă, l-ați depus”, a declarat Magyar Levente în fața fermierilor reuniți în prima zi a Târgului AGROmania, eveniment ce a fost organizat în premieră la Dumbrăvioara, județul Mureș.

    Oficialul de la Budapesta a vorbit și despre sumele pe care fermierii le pot accesa prin programele derulate de Fundația Pro Economica. ”În cadrul acestui program s-a realizat o dezvoltarea de 5 miliarde de forinți în această regiune, aproximativ 17 milioane de euro și aș dori să vă anunț pe această cale că Guvernul Ungariei a luat decizia și totodată a luat și măsurile financiare ca în anii următori, această sumă să fie multiplicată, chiar și de 20 de ori”, a arătat ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Ungaria.

    Va urma un apel pentru fermierii din Mureș, Harghita și Covasna Următoarele județe unde fermierii vor putea beneficia de finanțare sunt Harghita, Covasna și Mureș.
    ”Vom porni un program mai amplu în care, după fermierii mai mari, să îi sprijinim și pe cei mai mici, iar în cadrul acestui program în Ținutul Secuiesc, oricine care trăiește din agricultură poate să depună un proiect pentru suma maximă de 15.000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentia poporului este directionata catre arestarea lui Mazare , iar pe treburile interne de suveranitate si neamestec , nu se sesizeaza nimeni . In curând romanii nu vor mai emigra in Europa , ci in Covasna , Harghita , Mures .

      Ștergere
  11. 2.

    Din această sumă, dumneavoastră puteți cumpăra animale, puteți face plantații sau puteți cumpăra utilaje și echipamente agricole.
    Împreună cu investițiile mari, adică cu subvențiile mai mari agricole, cred că va fi cea mai mare dezvoltare agricolă în această regiune.
    Asta înseamnă că, împreună cu contribuția proprie, în următorii doi ani, să se realizeze o dezvoltare de 300 de milioane de euro în Ținutul Secuiesc, o investiție ce poate schimba întreaga regiune.

    Eu vă îndemn să depuneți proiecte, de acum depinde de dumneavoastră să accesați sprijinul, Guvernul maghiar a făcut toți pașii necesari, deci toți care vor depune proiecte au șanse de câștig, deci vor putea fi finanțați și asta este o oportunitate în următorii doi-trei ani”, a mai anunțat Magyar Levente.
    Vestea privind finanțările venite de la Guvernul din Ungaria pentru fermierii din România a fost salutată de către președintele UDMR, Kelemen Hunor: ”Aici, în Ardeal, următorul deceniu va fi despre competiție și competitivitate, deci suntem în competiție, dar nu trebuie să concurăm unii cu ceilalți și să ne înfrângem reciproc.
    Trebuie să ne ajutăm reciproc în așa fel încât, la finalul concursului, fiecare să aibă rezultatul scontat, iar eu cred că acest lucru este posibil.
    Noi trebuie să rămânem competitivi, să fim competitivi și aici în bazinul carpatic, și în Europa și, de ce nu, să fim competitivi la nivel global. Și pentru acest lucru este nevoie de cooperare.
    Mă bucur că românii și maghiarii, laolaltă, pot să fie aici împreună, să discute, problemele. Mă bucură prezența statului maghiar pentru că și aici vorbim despre cooperare, să fim împreună puternici”.
    În exclusivitate pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO, Kozma Mónika, președintele Fundației Pro Economica, a vorbit despre rezultatele de până acum ale programului de finanțare, dar și cum se va derula următorul apel pentru depunerea proiectelor.
    ”Fundația Pro Economica a fost înființată în 2017 cu intenția de a utiliza niște ajutoare de stat date de Guvernul Ungariei, din bani europeni, pentru fermierii locali din Transilvania.

    Fundația în sine are o strategie de dezvoltare la nivelul regiunii prin care noi ne-am propus să punem accentul pe agricultură având în vedere că în Transilvania noi credem că aproape fiecare familie are, într-un fel, tangență cu agricultura.
    Finanțările, sprijinul financiar primit din partea Guvernului ungar înseamnă că Fundația are o relație oficială, contractuală, cu Ministerul Afacerilor Externe din Ungaria.
    Prin acest sprijin noi sunt într-un fel o autoritate de management local prin care sprijinul respectiv poate fi dat mai departe către fermieri.

    Noi derulăm un program prin care încercăm să dăm sprijin financiar celor care lucrează sau au actiivtate în agricultură și IMM-urilor, la fel, pentru dezvoltarea lor”, ne-a vorbit Kozma Mónika despre activitatea principală a Fundației Pro Economica. Primul program, lansat în 2017 pentru fermierii din Mureș
    Primul program de finanțare a fermierilor din Ardeal a fost unul pilot, cu un succes foarte mare, ceea ce a determinat continuarea lui.
    ”Primul nostru program în 2017 a fost un program pilot în județul Mureș, pe Câmpia Mureșului.
    Am avut în total aproape 500 de câștigători care au primit 15.000 de euro subvenție pentru a cumpăra utilaje agricole, animale, ce au avut nevoie.
    Prin programul acesta intenționăm să sprijinim fermierii mai mici, persoane fizice care poate nu au acces la alte programe de finanțare din România, pentru a crea o bază prin care cei mari”, a explicat președintele Fundației Pro Economica.

    RăspundețiȘtergere
  12. 3.
    Prin primul program, Pro Economica a finanțat aproape 500 de fermieri cu un total de 5 milioane de euro.

    ”Al doilea pas a fost făcut în 2018 când am rămas pe zona câmpiei, în județe Cluj și Bistrița Năsăud. La fel, în cele două categorii – sprijinul pentru IMM-uri și sprijinul pentru activitatea agricolă a fermierilor. (…)
    Astăzi (sâmbătă – 18 mai, n.r.) a fost un eveniment foarte frumos la Răscruci, în Cluj, unde am invitat cei 485 de fermieri din Bistrița Năsăud și Cluj să ne întâlnim pentru a semna contractele de finanțare.
    Văzând ochii oamenilor care au avut proiecte câștigătoare, consider că acest program are un succes mai ales prin faptul că noi am încercat să simplificăm accesul la acești bani.
    Intenționăm mereu să cerem numai documentele strict necesare, în baza legii, care trebuie pentru acest tip de sprijin.
    Prin această simplificare ajutăm fermierii care în alte cazuri nu au posibilitatea, nici cunoștințele necesare pentru a depune un astfel de proiect”, a precizat Kozma Mónika despre activitatea principală a Fundației Pro Economica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine il iubeste pe DUMNEZEU cu adevarat,nu isi manipuleaza aproapele cu minciuni,adevarul este altul,toata recolta merge spre pietele din Ungaria.Romania a fost si este considerata o tara slaba in partea materiala,dar cea mai bogata spirituala de pe pamant.Nu judecam pe nimeni,ca DUMNEZEU,ne judeca pe toti dupa faptele noastre.

      Ștergere
    2. Guvernul Ungariei si Ministerul de Externe ungar ! foarte tare !

      si guvernul Romaniei si Presedintele ce fac ? Stat in stat ?

      Ștergere
    3. Vitejii nostri din istoria Romaniei, au luptat cu fantomele? De ce nu mai avem puterea sa ne ridicam? Va lasati mancati si cotropiti? Unde va este coloana vertebrala ROMANI? Ati obosit? Nu mai aveti tara? Neam? Dumnezeu? Chiar nimic?

      Ștergere
  13. Programul Ungariei ,din bani europeni doar pentru ''secuime' e un program al Ungariei continuator mai vechi mai mult sau mai putin mascat pentru cumparare de pamint in Ardeal pentru a ''schimba ''...regiunea.

    RăspundețiȘtergere
  14. in Australia a cazut un asteroid care a luat foc in atmosfera si a luminat in noapte ca ziua-iata semne

    RăspundețiȘtergere