duminică, 12 mai 2019

VOR FI CLIPE DE GROAZA ,IN ACEASTA PERIOADA !


                        12 Mai 2019,ora 6,33 dimineata !

                                  Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune asa:
             "Vor fi clipe de groaza, si mai ales, in aceasta perioada."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,cu toate vestile pe care le-am primit in aceste 2 -3 zile, este clar ca ne asteapta clipe de groaza.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi.
Fratilor,parca niciodata nu am scris atatea Mesaje unul după altul, si atat de ingrijoratoare.
Sa ne amintim si de acest articol, dragii mei:


20 oct. 2018 - În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe ... DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi. ... spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, .... Doamna Maria daca unii oameni fara Dumnezeu pot scrie ... Maria Ghiorghiu.

           Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                             Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.


                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC, tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină alba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC era in mijlocul unei Lumini albe orbitor de stralucitoare, si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul care ,statea drept asternut picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Vor puterea doar pentru interese lor personale si cu orice pret chiar platiti de afara,mercenari care spera sa mai vinda ceva din tara asta saracita,tot de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este an.22.59,din pacate. Dar cum nici o frunza nu se misca fara voia lui Dumnezeu, nu avem altceva decat sa ne rugam si sa fie voia Tatalui ceresc Amin.

      Ștergere
  2. Mesajul cu război este des înseamnă prindem și noi generația asta nu d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi romani atacati la Londra din care unul mort,iar in Franta a 26-lea sfirsit de saptamina cu proteste ,chiar si fara Dragnea si STATUL paralel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioan Burculet tot zice de cutremur...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da vremurile Judecatii s au apropiat f mult. Ma asteptam si ma astept in continuare sa primiti mesaje in ultima vreme pe tema Judecatii etc si chiar detalieri edificatoare inclusiv politice de saptamina viitoare. In jur de 18 sau pe 19 vor incepe Marile evenimente biblice si vremea cu tulburarile politice de pina la urgie.

    RăspundețiȘtergere