sâmbătă, 18 mai 2019

NE PASTE CEA MAI MARE SARACIE A NOASTRA !


                                                    17 Mai 2019,ora 23,34 !

                                      Dragii mei,

Tot in aceasta seara tarzie, desi scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "Ne paşte, cea mai mare culise a noastra.
                 Ne paste cea mai mare saracie."

Prieteni dragi,chiar daca vestile sunt atat de ingrijoratoare,noi trebuie ca sa avem Credinta si Nadejde în Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si sa ne rugam pentru aceasta. 
Vom trai si vom vedea dragii mei, dar sa nu deznadajduim niciodata.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




      

46 de comentarii:

  1. N-ar fii mai rau,ca pe timpul lui Ceausescu,o jumate de franzela pe zi, o jumate de pachet de unt pe saptamina,1kg de carne pe luna....ne-am obisnuit sa avem de toate,apoi banii nu ajung nici pe un sfert din ele, de acolo provine agitatia, fuga asta zilnica. ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se schimba paradigma de functionare a lumii,v-om intra intr-o noua CRIZA ECONOMICA dezechilibru dat in UE de retragerea UK-ului din uniune,de razboiul economic al SUA cu China dar si cu UE,dar si de reducerea intentionata in productia auto DISEL in incercarea de a reduce poluarea si eliminarile de bioxid de carbon.
    Vor fi simultan si schimbari politice vechea nomenclatura a Europei formata din Merkel ,Tereza May care conform unei poze cu nudiste de la Costinesti din anii 80 erau impreuna cu presedinta FMI predestinate sa conduca Europa.
    Ba mai mult se spune ca Merkel era fiica a lui Hitler prin inseminare artificiala a sorei Evei Brawn si a fost si agent KGB motiv pentru care fostul premier al Germaniei Helmut Kohl nu a dorit-o la inmormintarea sa,
    Dar ea a ajuns astfel premier beneficiind de un plan al nazistilor germani dar poza ei de nudiste de la Costinesti cu Tereza May, arata ca planul era mult mai amplu si ocult vizind intreaga Europa ca si planul Uniunii Europene prezentat in anul 1943 de un nazist pentru salvarea Germaniei dupa al doilea razboi mondial care se intrevedea de atunci ca va fii pierdut de Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da craciun,Ben fulford zice ca sunt surori aceste doua si ca ar fi si a treia imi scapa tara unde este tot premier.

      Ștergere
  3. Romania apărată de Dumnezeu amin.glorie Lui Yhweh.mihai ne iubește Dumnezeu. 18-5-2019-3019.noul Ierusalim va fi tara mea România. Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania apărată de Dumnezeu amin.glorie Lui Yhweh.mihai ne iubește Dumnezeu. 18-5-2019-3019.noul Ierusalim va fi tara mea România. Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania apărată de Dumnezeu amin.glorie Lui Yhweh.mihai ne iubește Dumnezeu. 18-5-2019-3019.noul Ierusalim va fi tara mea România. Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Lumea va merge inainte printr-un nou salt Tehnologic,a noile masini electrice si altele chiar zburatoare care nu vor mai avea nevoie de prea multe autostrazi,tractoare comandate prin internet care pentru inceput vor fii scumpe pentru omul de rind.
    Micii fermieri cum e in agricultura romaneasca vor avea la inceput acces mai greu la aceste tehnologii si vor fi dezavantajati si de schimbarile climatice extreme care au inceput sa afecteze din acest an Romania in cele mai mari zone agricole din sudul si estul tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. poate o fi spus adevarul ? http://www.povesti-pentru-copii.com/poezii-pentru-copii/mihai-eminescu/e-trist-ca-nimeni-sa-te-stie.html

    RăspundețiȘtergere
  8. http://subiecte.citatepedia.ro/despre.php?s=Mihai+Eminescu%40triste%FEe

    RăspundețiȘtergere
  9. eee ce sa pasca ce ati semanat aia culegeti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Traducere:
    Dragnea si Valcov vor fugi cu miliardele de euro pe care le tot imprumuta sub semnatura fraierei de Dancila si a aiuritului de Teodoreovici si ne lasa nu doar saraci, dar si datori vanduti pentru mai multe generatii.
    Lucid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PETRE ȚUȚEA într-o vorbă celebră a sa :“… am suferit 13 ani temniță pentru un popor de idioți”

      Ștergere
    2. 11.39 dece dezinformezi? Manipularea vremi de catre "prietenii" Romaniei ca sa devenim din producatori consumatori. O zice un om care este in materie si stie generalul Streinu, la care acum se mai adauga tehnologia 5G. Suntem cobaii lumii nu se vede?

      Ștergere
  11. Dezastru datorat iesirii din Nato si UE in mod voit pe interes de grup si strain urmat de dezastrul urgiei ca rasplata pt a ne pune cu botul pe labe sa nu mai latram orbeste invrajbiti de alti orbi contra lui Dumnezeu Cineva si a lui Iisus anonim si a primilor alesi ci sa ne convertim sa cooperam la sfintirea noastra prin calauzirea promisa in tot adevarul si la infaptuirea Noului Pamint facind toate lucrurile noi religie politica educatie etc. Popoarele se vor mania dar va veni mania lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  12. PSDRAGNEA ne-a adus la sapa de lemn!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a adus basescu cu bpc in 10 ani ai uitat minte scurta? Dragnea este un adevarat patriot iar psd-ul a facut si face ceva pentru omul de rand.

      Ștergere
  13. NU VA MAI LASATI PROSTITI DE ACEASTA FEMEIE, NU VEDETI CA VA INDUCE IDEI, VA MANIPULEAZA? DE CE FACETI JOCUL HOTILOR SI BOICOTATI REFERENDUMUL? HOTII VA PROSTESC CA SA NU AJUNGA LA INCHISOARE PENTRU CE-AU FURAT SI VOI, CA FRAIERII, II AJUTATI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:40, tu esti cel care cauti sa manipulezi.

      Ștergere
    2. Boicatam referendumul facut de un presedinte antiroman care tot ce a facut decand este presedinte a fost impotriva Romaniei! El a boicotat referendumul cu familia, este un penal dovedit la tribunal ca a luat case prin fals, tocmai el striga hotii?

      Ștergere
    3. Dece n-a facut un referendum daca suntem de acord sa bage in tara tehnologia 5G? Si chiar sa explice in ce consta aceasta tehnologie!

      Ștergere
    4. Cu ce suntem noi castigati ca ajung hotii la inchisoare daca nu li se ia ce au furat?
      Daca intrebarea era asta, adica sa li se ia hotilor ce au furat si sa faca si parnae?
      Atunci da mwrgeam sa semnez.

      Ștergere
    5. 16.58 DRAGNEA CONDUCE, DE CE NU IL INTREBI PE EL?

      Ștergere
    6. 22.46 atunci sa te conduca hotii daca nu te duci la vot. Atat meriti daca nu te duce capul.

      Ștergere
    7. 16.57 bine face presedintele ca se opune hotilor de la guvernare. Cat despre tine, nu boicotezi referendumul ci pe tine insuti, atat de fraier esti! Pe asta se bazeaza dragnea, pe prostia voastra.

      Ștergere
    8. Cine boicoteaza referendumul ori e hot, ori e prost! Oare cine isi doreste in tara asta legea hotiei? Nu va e rusine sa va autoproclamati crestini dar sa votati hotia si sa incalcati porunca Domnului? Chiar nu ganditi limpede? Cine va aude cred ca-si face cruce, cum adica sa-ti doresti hotie in tara ta??? Cine va indeamna la boicot clar nu vine de la Dumnezeu!!!!!

      Ștergere
    9. Anonim21 mai 2019, 18:23
      Oare??? Ai fost la REFERENDUMUL pentru FAMILIE?
      Ai sustinut CASATORIA dintre un BARBAT si o FEMEIE ,asa cum BUNUL DUMNEZEU a lasat? Aceasta inseamna sa fii crestin adevarat, nu acest REFERENDUM care e la mintea cocosului ce se vrea cu el.

      Ștergere
  14. Oameni buni, jandarmeria a inceput sa aresteze oameni nevinovati pe strada! SUNTEM IN DICTATURA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracii oameni" nevinovati". Dar cati nevinovati au fost condamnati pe nedrept??????

      Ștergere
    2. In dictatura suntem din 2005 pana in prezent. Dictatura SRI +PARCHETE care au confiscat TOATE DREPTURILE SI LIBERTATILE ROMANILOR

      Ștergere
    3. Oameni "nevinovati" precum la incercata lovitura din 10august 2018??? Hastagi si #rezisti care ataca si acum si batjocotesc pensionarii. Foarte bine fac!in tara asta cine mai face ordine???

      Ștergere
  15. Ascultati ce va spun oameni buni nu mint asa am visat nu mia spus peste citi ani se va intimpla dar ramine de vazut va cadea din cer o cruce sau icoana cu o hirtie scrisa si trebue dusa la uiunea europeana numai ea o sa salveze omenirea va cadia la un baiat roman care momentan nu este in tara creste departe de romania este ales de dumnezeu sa conduca europa nu ne ramine decit sa ne rugam la dumnezeu si maicuta domnului sa ne apere sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
  16. Romania a aprobat tehnplogia 5G, care vine cu multe neajunsuri....o sa mai zboare pasari si albine prin vazduh cand vor zbura porcii...adio polenizare, adio hrana. Vorba aia .. calici dar fudui .

    RăspundețiȘtergere
  17. 12:49, bravooooo! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua,

    Poate aceasta fraza vine in contextul unde cei sus pusi vor sa schimbe politica si economia in UE. Se vorbeste de salariu minim pe economie in UE. In Franta unde sunt astazi, salariul mediu, minim este in jur de 1200, ei vor sa il faca in jur de 800 euro. Banuiesc ca e ceva in legatura cu ceea ce vor sa impuna in intreaga Europa!

    RăspundețiȘtergere
  19. Este greu doamna Maria stiu prin ce a trecut pierzandu-si sotul.
    BUNUL Dumnezeu să-i dea putere.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Apropo de sf. Cruce, anonim 13.59, poate fi aceeasi care a vazut-o si dna. Maria ?!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu ma surprinde sarscia care e anuntata, ca asa conducatori nu pot sa te duca decat la sapa de lemn. Traiasca psedeii!!

    RăspundețiȘtergere
  22. se spune asa-cand va domni Antihristul=bancile-vor spune v-am dat si tot mai cereti!-asadar criza financiara va schimba cursul vietii popoarelor care sunt dictate de partide si guverne-in tara noastra e si mai adanca aceasta criza de la minciuni hotii si faptul ca spun anumite partide-V-AM MARIT PENSIILE SI SALARIILE=exact ce-am scris la inceputul mesajului-SA LE DEA DUMNEZEU MINTE LIMPEDE

    RăspundețiȘtergere
  23. Cea mai mare saracie care ne paste e saracia sufleteasca. Lipsa empatiei...

    RăspundețiȘtergere
  24. Saracia mare, vine totdeauna dupa un razboi .
    Uitati-va la tarile unde este razboi si o sa vedeti ce inseamna saracie , mancare nu, apa nu, spitale bombardate, infrastructura praf, oameni in pribegie in corturi pe la altii , crime, violuri, trafic de organe , jafuri si sacalaj cat cuprinde . Pana si cel mai respectat om, devine calau si hot ptr. mancare .


    Foametea din Basarabia 1946-1947 - film

    https://www.youtube.com/watch?v=9xxtDP7NDX8

    RăspundețiȘtergere
  25. 12.40 Lui Iohannis i s-a strigat la Timisoara,;Jos Iohannis,Jos Iohanis...Tradatorule.
    Deci asta e problema lui Iohannis,hoti sint multi in lumea asta,dar TRADATORI de Tara alogeni si traficanti de copii romani sint mult mai PERICULOSI desi sint mai putini.

    RăspundețiȘtergere
  26. Apropo 12,40 In 2011 a inceput revolutia si razboiul civil din Siria pentru ca un copil de 13 ani pe nume Hamza a fost torturat ,pingarit si omorit de securitatea siriana condusa brutal de fratele mai mic al presedintelui Bashar al Siriei.
    Despre copii traficati de Iohanis nu s-a mai auzit sa dea vre-un semn de viata rudelor desi unii erau tot asa de mari.

    RăspundețiȘtergere
  27. Criza = saracie

    Anul 2011 este cel mai greu pentru Grecia, deși deficitul bugetar scazuse la 9% din PIB.

    Anul 2012 este cel de-al patrulea an consecutiv în care se asteaptă scăderea PIB-ului la 5, 5% .

    În 2012 diverse organizații internaționale, studiind cazul Greciei, au ajuns la concluzia că această țară nu a respectat pe parcursul ultimilor ani nici unul din criteriile de echilibru fiscal și financiar impuse de celelalte state membre ale Uniunii Europene.

    Grecia a reușit să ascundă prin diverse forme bine deghizate toate datoriile pe care le-a făcut în diversele tranzacții financiare internaționale și a recurs la multe fraude economice și la tot felul de cheltuieli nejustificate din punct de vedere legal.

    Pentru a-și asigura o largă popularitate, guvernul grec al orientării de stânga a acceptat și chiar a susținut desfășurarea unui program în care angajații statului primeau chiar 14 salarii pe an, două dintre aceste salarii erau destinate vacanțelor.

    Sporurile la salarii acordate tuturor salariaților bugetari ajunseseră să fie mult mai substanțiale decât salariile în sine, ceea ce a provocat o enormă diferență între încasările bugetare și cheltuieli, care în prezent statul nu le mai onorează.

    Menținerea ideii de prosperitate a fost realizată prin permanente împrumuturi de la diverși parteneri, promițându-le achitarea datoriilor, respectiv a dobânzilor aferente.

    Volumul acestor împrumuturi și a dobânzilor aferente creșteau pe zi ce trece. Sistemul ar fi putut continua dacă unii creditori ai țării nu ar fi intrat și ei în criza economică și nu ar fi cerut restituirea banilor .

    RăspundețiȘtergere
  28. totdeauna saracia poate fi interpretata ca saracie sufleteasca sau lipsa bunurilor-asa ceva intr-adevar se intampla dupa rasboaie cand toata industria este distrusa asa a fost si dupa primul si al doilea razboi-sa ne fereasca DUMNEZEU ca multe suparari ne mai asteapta

    RăspundețiȘtergere
  29. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/situatie-critica-in-tara-descoperirea-unor-fermieri-care-au-sapat-o-groapa-de-1-7-m-adancime.html

    RăspundețiȘtergere