marți, 28 mai 2019

COPII ÎMBRACATI IN SOLDATI , CU UNIFORME ALBASTRE ,PUSI CU FAŢA LA GARD !


                               28 Mai 2019,ora 3,18 zori de zi !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte inspre zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Rasarit, un Cer de ziua si un sat sau oras la periferie, unde, in faţa unei case modeste cu un gard de scandura putreda,se petrecea ceva ce nu ar fi trebuit ca sa se petreaca.
Vedeam dragilor, un barbat in Uniforma albastra de armata ,barbat care ,a aliniat cu faţa înspre gard circa 12-15 copilasi.
Copilasii erau asezati după varsta si inaltime.
Cel mai micut nu avea mai mult de 3 anisori,si era primul din stanga, apoi,urmau ceilalti copilasi cu varste intre 3 anisori si 14 ani.
Copilasii aveau aceeasi uniforma albastra violet, si cu un palton albastru deasupra.Aveau si sapca pe cap de aceeasi culoare si cred ca ,avea ceva dungi subtiri albe sau posibil galbene la baza sepcii. 
Dragii mei,după aceasta casa in faţa careia erau aliniati copilasii,nu mai era nimic,doar teren gol.
M-a cutremurat aceastaimagine, si m-a dus cu gandul la cei care executa oamenii fara motiv, doar de dragul de a face victime.
Ce se va intampla sau unde se va intampla asa ceva, si din ce motiv, eu nu stiu a va spune.
Daca puiutii ar fi fost cu faţa spre natura,spre acea localitate, nu m-as fi ingrijorat.
Dar faptul ca, mai era o jumatate de metru pana la gard,si toti erau cu faţa la gard,m-a facut sa plang si sa ma cutremur.
Sa ne rugam dragii mei la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu ingaduie sa se intample ceva rău acestor copilasi, si nici altor oameni nevinovati.
Sa ne rugam pentru Pacea Lumii intregi si pentru Pacea si linistea Romaniei sfinte.
                             Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Pare a fi o grupa de pregatire paramilitara daca au aceiasi uniforma albastra

    RăspundețiȘtergere
  2. ..si culoarea Albastru- violet e culoare pentru tarile nordice baltici,scandinavi germani in acord cu natura din jur

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă gândesc la Kosovo deoarece a început să fiarbă iar situația de acolo. Kosovo a cunoscut în trecut acest gen de atrocități copii, bătrâni, oameni lipsiți se apărare uciși cu sânge rece.

    RăspundețiȘtergere
  4. in teatrele de lupta vor fi inclusi copii-sau vor fi luati ostatici-uite unde s-a ajuns!

    RăspundețiȘtergere
  5. ONU doarme la cazuri de umanitare se aruncă bani grei in voturi la ONU cu privire la războaie și la abuzuri

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ferească Dumnezeu și Măicuță Domnului.
    Doamne până unde sa ajuns.
    Chiar dacă sa zicem ca este antrenament ceva dar copii de 3-4 anișori?
    Doamne apara Măicuță Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi chiar nu pricepeti ca pana nu treceti la treaba, ca sa va munciti pamanturile si sa reparati dezastrul spiritual din Romania, copiii vor fi in pericol? Vibratia unei țări nu poate fi ridicata fara fapte bune. Faptele rele sunt cu mult mai multe decat cele bune. La vibratie joasa, copiii sunt vulnerabili si ingerii lor nu ii mai pot proteja. Sunt prea multi demoni. Stiti de ce nu a trecut referendumul profamilie? Pentru ca sunt foarte putini romani carora le pasă de familie si de ce se intampla cu copiii. Nu a fost atinsa masa critica necesara trecerii referendumului. Si asa au castigat ceilalti, cei ce vor sa traim ca o turma fara reguli si fara bun simt.
    Romanii sunt lucrati PSI prin TV, radio, pe internet. Paranormalii nostri dorm...Au fost adormiti de catre lucratorii new age din Romania.
    Suntem o tara fara caini de paza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria-Aurelia 07:51, ca tu esti, atata timp cat tot ai treaba si vorbesti de "vibratie joasa", care-i a ta, tu neputand vorbi decat despre tine, tot o s-o ti intruna cu "datul sfatului". Da-ti tie sfatul si ia-te de manuta cu demonul tau, ca el vorbeste prin tine. Nu te mai considera superioara ca nu esti.

      Ștergere
    2. De ce jigniti??? Pana la urma, comentariul nu e deloc deplasat. Nu stiu lucrurile legate de vibratia joasa, sau "paranormalii", cum ii ii nume Anonim, dar nu e departe de adevar... Atata vreme cat nu ne ghidam dupa norme morale sanatoase si perene, suntem lasati la mila destinului. Suntem indobitociti de media si nu rationam, o masa amorfa si slaba!! Pacat de bietii copilasi, ei nu au nici o vina, dar ii trimitem spre pierzare, le lasam o tara mormant!

      Ștergere
  8. 07.51, stai linistit ca trejiis

    RăspundețiȘtergere
  9. Or fii copii traficati de Iohanis, rude de ale lui Dan Barna din Rasinari,or fi ajuns ieniceri pe la Erdogan ,daca or mai fi scapat de traficul de organe care e mai banos???

    RăspundețiȘtergere