luni, 27 mai 2019

VIATĂ FARA CRUCEA LUI HRISTOS ???

                 
                                        27 Mai 2019,ora 6,50 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud glas care spune ceva tare dureros.
Glasul spunea asa:
                  "Auzi! Auzi!
          O sănătate fara Crucea Lui Hristos !"

                   Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.

Prieteni dragi, tot ce realizam fara Credinta si fara iubire,fara CRUCEA LUI HRISTOS,este praf si cenusa.
Este Desertaciune !
Nimic fara Dumnezeu;nimic fara Crucea Lui Hristos !
Dragilor, sa rămânem cu Hristos si intru HRISTOS, căci ,numai asa ne vom putea mantui.
Trebuie sa fim sanatosi trupeste si sufleteste,dar, numai sub obladuirea LUI IISUS HRISTOS si a MAICII DOMNULUI.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ,pentru fiecare clipa traita cu cei dragi si-n mijlocul celor dragi.
Sa multumim pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de fiecare zi cu toate ale ei.
                            Cu dragoste,Maria.

47 de comentarii:

  1. Aveti dreptate, Nimic fara Dumnezeu nu este trainic.
    In urma alegerilor de ieri se prefigureaza din pacate o campanie anticrestina, deoarece cele 2 partide care au castigat sunt mai mult sau mai ptin paralele cu Dumnezeu si cu Domnul Iisus.
    Dar conform unui proverb (nu numai romanesc) "Cine rade la urma rade mai bine".
    Totul este sa avem credinta in DUMNEZEU.
    Cum fortele intunericului n-au reusit sa distruga Crestinismul in cei 2000 ani, nu vor reusi nici acuma.
    Ei acuma joaca totul pe ultima carte, dar cartea castigatoare o are tot Dumnezeu.
    Trebuie sa fim optimisti in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 03:33 vrei să zici că Dumnezeu e de partea lui Dragnea si Dumnezeu a fost deacord ca Dragnea sa devalizeze jud.Teleorman si apoi România ??? Ce pacat ca mai sunt români ca tine !!! Probabil că dna Maria imi consideră comentariul jignitor, asa că.... Sunt curios cine o sa vrea sa preia guvernarea pt.ca ,,sacul egol" si imprumuturile sunt imense

      Ștergere
    2. Daca preotii nu au fost in stare sa scoată crestinii la referendumul anterior, desi in politica isi baga de multe ori nasul, uite ca tinerii s-au unit si i-au scos la referendum pe ceilalti. Foarte multi romani nu au iesit la referendumul anterior pt ca au crezut stirea potrivit careia Dragnea are ceva de castigat.
      Bine ca va treziti mereu prea tarziu. Dupa ce jocurile intre marile puteri au fost facute. Dar atunci erati ocupati. Credeati ca Romania va fi Noul Ierusalim fara sa faceti nimic ca sa meritati asta. Nu încap doua sabii in aceeasi teaca! Nu se poate si cu Dumnezeu si cu corupții. Cand poporul impreuna cu preotii sforăie, se gasesc șmecheri care sa va scrie istoria. Semnele erau de mult timp. De cand au inceput sa fure copiii din familiile lor, in occident. Plangeau mamele si tatii pentru ca statul roman nu face nimic ca sa-i ajute. Popii tăceau. Crestinii taceau. Poate ca veni si randul nostru...Ademenesc tinerii in sectele lor de debusolati si drogați. Si ii folosesc impotriva noastra

      Ștergere
    3. An.10.07 dar basescu si iohanis cand vor da socoteala? Ei sunt mai presus de lege? Dragnea un nationalist destept si patriot n-a devalizat nimic fata de cum a devalizat basescu si iohanis. Dar trebuie sa fim in continuare slugile lumi asa se pare. Sa vad un altul curajos, destept si patriot care sa se lupte pentru Romania!
      Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe Dragnea sa-i trimita ingerii luminii care sa-l calauzeasca si sa-l sustina in aceste momente. Ma rog pentru el.
      Doamne ajuta!!!

      Ștergere
    4. Becali este credincios. Doneaza si bani la biserica, ajuta si foarte multi oameni. Dar a trecut prin inchisoare. Care l-a mai vindecat putin de trufie. Nici Becali nu a castigat cinstit toti banii si prea se credea judecator, pretinzand ca doar ortodoxia este cu Iisus. Asta doar Dumnezeu poate sti. Numai El cunoaste inimile oamenilor. In plus, Iisus nu avea nici costume unicat, nici ceasuri scumpe, nici jilț aurit si palat. Becali uitase de Modelul Iisus. Si s-a infumurat. Trufia este de la " celalalt". Dragnea a facut greseli si poate ca incercarea prin care trece ii va vindeca sufletul. Puterea corupe. Nu e nevinovat ca un prunc. Vor plati si hotii cei mari, dar daca Dumnezeu ii lasa ca bici pentru oamenii care sunt " căldicei"? Ca sa le mai dea o sansa caldiceilor sa se Mantuie? Stiti bine ca Iisus nu ne-a învățat sa alergam dupa bani.

      Ștergere
    5. 16.04, i-au trimis !

      Ștergere
  2. Amin!D-zeu sa ne binecuvanteze!Sa nu ne lepadam de fiul Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-ati lepadat de cand ati lasat sistemul sa distruga educatia, sanatatea, agricultura. Pentru ca asta inseamna atentat impotriva pruncilor romani. Si genocid.Bolnavi si saraci, nu isi permit o operatie mai scumpa in occident. Pentru ca in Romania sistemul sanitar e facut zob.Dar dati bani pentru biserici! De parca Dumnezeu nu ar fi Cel Viu! Nu va mai ascundeti după degete. Sunteti departe de crestinismul Lui Iisus. Cine a atacat Romania nu putea sa o faca daca voi nu ati fi dormit.

      Ștergere
    2. 13:07, spune aceasta Serviciilor, ca astea au distrus Romania. Astea ne-au vandut la straini. Astea comanda in PNL, USR, Plus, inclusiv pe iohanis. Daca cineva a avut curajul sa nu subordoneze Guvernul acestor Servicii l-au arestat. Asa se intampla cu patriotii, sunt arestati ca sa-i reduca la tacere si sa poata juca strainii in tara aceasta cum poftesc,cu sprijinul Serviciilor.

      Ștergere
    3. 16.45 mergi la psihiatrie sa-ti scoata serviciile din cap. Voi toti de pe blog, cu mici exceptii, ati putea umple un spital de nebuni.

      Ștergere
    4. 01:28, uita-te la tine si evalueaza-te inainte sa ataci pe altii, daca te poti observa.

      Ștergere
  3. Se pare ca vine vărsate de sînge și revoluția cea mare caci asa cum strămoșii noștri si-au vărsat sîngele pentru a pastra pămîntul românesc și al cărui noua tot asa va trebui să lupte din nou acest popor roman pentru libertatea și independența și valorile morale și creștine pentru ortodoxie.pentruca moși și strămoși noștri sa stea liniștiți în țară românească și să se bucure de bogățiile țării românești.sa nu mai fim o țară exportatoare de mina de lucru ieftina de minți luminate de crime de petrol de lemn ieftin de gaze .și aur.acestea toate sînt patrimoniu național sînt ale acestui popor roman greu incercat dar cum au luptat strămoșii noștri asa va lupta poporul roman de a scapa de aceasta forma de sclavajism modern de a pune scutece la toata europa de a sta mereu cu capul în nisip ca strutii asa cum spunea Arsenie Boca. Granițele româniei se vor închide de către dumnezeu cu focul duhului sfînt. Si se va opri batjocorirea.acestei națiuni.multumiri stimată doamnă Maria Ghiorghiu.va îmbrățișez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin!,Doamne Ajuta-ne!

      Ștergere
    2. E foarte ciudat ca abia acum ati observat ca suntem colonie de sclavi...
      Tinerii ii acuza pe cei mai in varsta pentru compromisuri facute pentru bani mai multi, desi sistemul e corupt de mult timp. Absolut toate fortele politice au contribuit la asta. Iar tinerii nu vor numai bani. Isi doresc si un sistem curat, fara șpagă si hoție.
      Bătrânii ii acuza pe tineri ca vor destrabalare si trai in comun. Nu toti tinerii vor asta. Printre voi traiesc tineri vountari ce fac munca tuturor. Ma refer la munca " creștineasca". Unii merg cu alimente la batranii din varful muntelui, altii strang bani ca sa ajute copii...
      De ce faceti in continuare jocurile celor ce va dezbina?
      Cand doi se cearta, al treilea, cel mai pervers, câștigă.

      Ștergere
  4. Anonim 08:39 să dea Dumnezeu și Măicuța Domnului așa să fie! Fa Doamne să renaștem și să mai fim ce-am fost odată!
    Fie să fim !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  5. Este deviza celor de la USR care ca si Iohannis au sprijinit BOICOTUL Referendumului pentru Familia CRESTINA si traiul lor in GRUP cu simpatiile lor LGBT-ste ,libertinaj sexual si ateism.
    ,gen Soroisti.
    Viziunea parca li se potriveste la fix-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craiun, mars la jilava. acolo e locul tau de mincinos.

      Ștergere
    2. 01:29, inceteaza cu injuriile.

      Ștergere
  6. In SANNICOLAUL MARE-TIMIS,un fenomen foarte frumos,CURCUBEUL IN JURUL SOARELUI,toata lumea se mira si toti comenteaza cum doresc ei,numai ca DUMNEZEU,ne trimite semne ca MINUNILE incep sa apara in toata tara.Multi vorbesc ca din Vestul tarii vor porni cei alesi de SFANTA TREIME,sa conduca tara si chiar lumea.Altii spun ca de aici va incepe marea revolutie sau chiar razboiul mentionat in SFANTA BIBLIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:00, esti optimist dar ne asteapta vremuri grele in aceasta tara. Romanii se vor trezi cand vor fi vanduti complet strainilor... cand vor fi deposedati de straini de tot ce mai are Romania de pradalit. Dar atunci va fi prea tarziu, nu vor mai avea ce sa recupereze, caci va fi luat deja tot de haitele de straini.

      Ștergere
    2. 16.49 Haitele de Straini sant apatrizi, romanii au demonstrat ca sant ...Straini .
      Ce straini sa vina cand de fapt romanii au devenit strajni ?

      Ștergere
    3. BASESCU,BLAGA,UDREA,toti au fost la SANNICOLAU MARE,granita este aproape de SOROS?
      Multe nu stiu Romanii din tara.

      Ștergere
    4. 20:20, inca mai este de pradalit in aceasta tara. Inca mai avem aur si gaze de sist, inca mai avem paduri. Strainii le vor, pentru aceasta ne subjuga prin pionii lor care le sunt slugi. Partea rea este ca romanii nu au realizat, nu s-au trezit. Au stat la coada sa-si vanda tara gratis. Au votat cu slugile strainilor.
      Cand au votat au uitat oare ca pe cei ce i-au votat (pnl, usr, plus) sunt cei care l-au sustinut pe Porotcala si Lazar si care au facut protocoale ilegale fara ca noi poporul sa stim ceva? Vai in ce hal am ajuns. Sa stea romanul la coada sa voteze pe cel ce il vinde strainilor.

      Ștergere
    5. 16.49, 22.25 bati campii la greu. Satana v-a furat mintile.

      Ștergere
  7. Sa adeverit si mesajul acesta !
    Glasul spunea asa:
    " Liviu Dragnea,rămâne în arest preventiv în aceasta seara.
    PSD anunţă că ,LIVIU DRAGNEA rămâne în arest preventiv în asta seara!"

    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/01/liviu-dragnea-va-fi-arestat-preventiv.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Si au trecut doi ani si jumatate de le MESAJ. O sa revin cu MESAJUL. Ma intreb acum ce spun oare acesti indivizi care stau cu jignirile si cu injuraturile pe varful limbii, acum oare vad ca toate se adeveresc in timp??? Dar nu mai conteaza ! DUMNEZEU le va rasplati lor după faptele si după vorbele lor ! Este un ADEVAR ! RASPLATA le va veni, ca un Buzdugan neasteptat.

      Ștergere
    2. 16.10 individa esti tu, maria ghiorghiu. Nu prostesti pe nimeni cu mesajele tale de la satana. Sa-ti fie rusine, nemernic-o!

      Ștergere
    3. 01:32, mergi si invata gramatica dar si ce este bunul simt, ca esti la pamant.

      Ștergere
  8. Îmi amintesc că ați mai avut un mesaj " Dragnea....chiar și numai pentru 24 de ore" , da , s a adeverit , se știa de la ultima înfățișare verdictul dar au vrut sa fie la....pachet, condamnare politică , numai ai încredere nici în justiție , totul e politic....nu am auzit sa se fi recuperat vreunul din miliardele furate , pușcărie și....atît!

    RăspundețiȘtergere
  9. viata fara crucea DOMNULUI nu poate fi-dar DRAGNEA IATA D-NA MARIA A FOST SALTAT-nu ma bucur- dar din ubmra cu ochii lui rai si mintea si cuvintele maleficedar asa masina in care este a fost a comandat tot parcursul politicii romane-daca era bun lumea facea demonstratie-dar lumea a batut cu pumnii in masina in care mergea la penitenciar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:34, judeci aiurea.
      La penitenciar l-au dus nevinovat. Este o condamnare nedreapta, ilegala, este o condamnare facuta la comanda politica. Din nou se observa cat de stricata este Justitia in Romania si cat de subordonata este serviciilor secrete si politicului.

      Ștergere
  10. d-na Maria nu ne mai doriti sa vina buzduganele peste noi -avem minte sa gandim si ochi sa vedem si sa discernem-LASATI-L PE DUMNEZEU SA DECIDA SI NU MAI DATI DRUMUL LA CUVINTE CARE SUNT E N E R G I E DE LA DUHUL SFANT-ASUMATI-VA TOT CE SPUN OAMENII PE BLOG CA O PERSOANA A DOMNULUI -sunt cuvinte ca improsca cu noroi si venin- dau cu petre-sunt deja ARHAISME ori d-stra sunteti o intelectuala crestina-cer scuze -fiti echilibrata si eliminati din start mesajele urate ca noi nu suntem dornici sa le vedem

    RăspundețiȘtergere
  11. VINE PAPA FRANCISC incepe vineri 31 mai in Bucuresti pina in 2 mai cind se pare ca va pleca de pe aeroportul din SIBIU.
    Habemus Papam
    -craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 27 mai 16:57-eu nu judec aiurea doar am constatat ca mimica fetei lui Dragnea si raspunsurile obraznice la adresa multora s-a repercutat asupra lui-daca ar fi o condamnare nedreapta-ne-ar tine in minciuni si dezinformare toate viata lui-a lansat legile cu pensiile si salariile si s-au marit facturile si impozitele-iata furtul subteran

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:56, tu cum ai fi reactionat sa fi fost haituit multi ani fara vina?

      Ștergere
  13. Moldoveanul bucovinean care a facut la Suceava 1 metru de autostrada a fost atacat de JIVINELE politice care si-au batut joc de TARA atitia ani.
    Primul care l-a amenintat a fost procurorul PONTA care a spus;'CA de unde are el bani'??,si omului i s-au trimis pe cap anchetatori intradevar ca sa vada de unde a avut afaceristul banii pentru 1 metru de autostrada.
    Curat joc murdar al politrukilor ar fi spus conu' IANCU-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conu Iancu ar fi spus ca tu esti un Branzovenescu.

      Ștergere
  14. Medicina actuala poate fi mult imbunatatita atit ca parte teoretica prin corelarea corecta dintre tipurile de afectiuni si cauza lor adinca pacatele si greselile de atitudine si comportament cit si pe partra practica de vindecare harica si complementara. Cercetarea a facut si inca facd descoperiri uluitoare in acest sens in ultimele decenii dar mare parte nu sint date publicitatii fiind considerateprea socante si avangardiste atingind si credintele oamenilor dogmele partial gresite inclusiv cele musulmane nu doar crestine cu risc de tulburari chiar razboi religios. Exista in unele tari in facultati ramuri de specializare teurgica/bioenergetica practica si teoretica insa in Romania si doar in anumite facultati aceasta specializare este doar optionala ca si cum nu ar fi de incredere ci numai asa un moftsau afacere fiind criticata din afara de extremistii religiosi oricum lipsiti de haruri. Pe de alta parte medicina ca orice meserie de inalt responsabilitate ar trebui facuta cu o inalta moralitate ci stit nu ca pe o afacere si atit incepind de la diplomele unele obtinute pe spagi pina la actul medical si caracterul cadrului medical care ar trebui si el anterior selectionat din punct de vedere psihologic cu accent pe moralitate. Caci dincolo de tentatia materiala exista si iresponsabilitatea lenea si uneori chiar tentatia dispunerii de putere arbitrar pina la placerea diabolica de a face rau sau a se razbuna chiar si pe motive copilaresti. Tentatia materiala excesiva prin conditioare de spaga ori tarife mari ori sifonari din bbanul public din spital ori promovarea pe cumetrii etc nu e doar a cadrului medical dar si a unor farmacisti si mai ales ale producatorilor de medicamente si produse medicale pina la dezinfectanti care cauta se profite inclusiv prin efectul medical diminuat inexistent sau chiad negativ. Constitutional dreptul la sanatate e un drept care revine tot Statului care ar trebui sa fieresponsabil fara sa dea vina mediatic pe altijfara sa ia si masuri. Dar desi Statul poate lua masuri inclusiv legale prin multiplele posibilitati avute el ramine mereu singurul care se sustragecel mai bine responsabilitatii cita vreme puterea exercitata la limita legalitatii iresponsabil sau cu rea vointa nu poate fi trasa la raspundere legal ci doar teoretic prin vot care de fapt nu e o pedeapsa reala nici amenda nici recuperarea prejudiciului nici masuri de corectie obligatorie ..aparenta pedeapsa de la care are libertatea sa se poata sustraga prin propaganda de convingere a electoratului sa voteze gresit. Dupa care daca iar cistiga continua la fel .

    RăspundețiȘtergere
  15. pt 28 mai 01:21-poporul roman mai ales tinerii si cei care sunt corecti au vazut ca toti politicienii stau pe averi mari-cand poporul geme de boli si nevoi-nu-l plange pe Dragnea e prea patruns de putere ca orice SCORPION-de aceea a fost haituit-toti avem bube prin cap dar unii prea se lafaie -DUMNEZEU CAEA EXISTA NE VA DA DUPA INIMA NOASTRA-sa fii sanatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:26, omul a avut o afacere prospera din care a facut bani. De ce il acuzi ca a furat? Nu este corect sa bagi toti politicienii in acelasi oala, pentru ca gresesti.
      Daca tu ai avea o afacere prospera iar la un moment dat te hotarasti sa intri in politica si ajungi undeva pe o pozitie inalta, ti-ar place sa te acuze cineva ca banii ce i-ai facut din afacerea ta, de fapt i-ai furat si sa te trateze ca pe un hot?

      Ștergere
  16. 29 mai 01:30-nu-l plang pe Dragnea se stie c-a facut f multe drumuri in Brazilia-oare de ce? va spun eu ca sa nu fie luat si mai mult in vizor si-a extins afacerile SARACUTUL-oamenii inteligenti si sinceri au ochi si vad,urechi si aud-ne fura cei din interior dar si din exterior-din ce tara bogata a fost Romania am ajuns coada Europei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:52, ce ai scris este o dezinformare. Doar minciuni insirate pentru manipulare.

      Ștergere
  17. am scris un mesaj pt 29 mai 01:30-nu a aparut-de ce ?nu am jignit

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc d-nei MARIA pt ca n-a omis mesajul meu

    RăspundețiȘtergere
  19. pt 30 mai 15:54-eu nu am partid il am pe DUMNEZEU ca partid dar am ochi sa citesc si urechi sa aud-nicidecum dezinformare-vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:19, din pacate efectul manipularii hastagist-sorosiste se manifesta din plin la tine. Intr-o zi, cand te vei trezi din aceasta virusare, vei reusi sa intelegi.

      Ștergere
  20. 31 mai 21:50-sunt ANONIM 5 -nu stiu ce este manipularea de care scrii dar stiu ca am avut un duhovnic vazator in DUH de la care am invatat multe,m-a scapat din imprejurari dureroase iar politica nu l-a interesat ,ca de altfel nici pe mine-viziunile lui de acum 30 ani s-au implinit si urmeaza sa se implinesca si altele pe care nu le pot divulga-nu am voie-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere