duminică, 12 mai 2019

VAPOR CU GAZE TOXICE ???


                         11 Mai 2019,ora 6,09 dimineata !   

                                                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva extrem de ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                  "Vaiiiiii!
                 Uite ce e afara ! 

Dar un alt glas spune :

                  Sa vezi ce-o sa fie ."

Clipă în care,vad un Vapor mare, ca o platforma era Vaporul.
Asa ca in imaginea de mai jos:

Imagini pentru vapor cargo.

Pe un asemenea model de vapor (daca am vazut eu bine ),vad trei nori de fum alb-galben -rosiatec,de parca ar fi fost trei surse pe acelasi vapor.
      Imagini pentru nori toxici   Imagini pentru nori toxici.Imagini pentru nori toxici
Tot acest posibil gaz toxic,fum colorat in rosiatec,valuri inalte de fum colorat, se ridicau cu repeziciune si se imprastia in atmosfera.
Totul se intampla inspre Apus,pe o apa fara de margini.   
Aud glas, care spune din nou:

               "Sa vezi ce-o sa mai fie ..."

Dragii mei, acesta a fost Mesajul, noua nu ne ramâne decat,sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI ca sa ne ocroteasca si sa ne apere de toate dezastrele.
Sa avem Credinta fratilor, sa ne intarim in Credinta si sa mergem la SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului ,atata timp cat mai putem si mai avem unde sa ne plecam capul.
Va veni timpul si timpurile (si nu sunt departe ) cand ne vom dori ca sa ne rugam undeva in liniste,si nu vom mai avea unde.
Sa lasam rautatea deoparte,sa lasam ura si jignirile deoparte, sa fim de partea Dreptatii si a Iubirii de Dumnezeu si fata de Aproapele nostru.
O sa vedeti ce ne mai asteapta,in articolele urmatoare. 
De nu ne vom indrepta, DUMNEZEU Îsi va lua MANA SA ocrotitoare de deasupra noastra. 
NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT, are nevoie de oameni buni si iubitori,de oameni corecti,de oameni cu Sufletul curat si cu inima plina de iubire.
                            Cu dragoste,Maria.

P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












               








                                       

7 comentarii:

  1. Vai!!doamna Maria chiar este de vai
    Doamna Maria este exact ca scriptura se va adeveri.
    Nu ma gandesc decat la faptul ca omenirea va pieri de otrava.
    Acum ma gandesc si la mesajul dv. In care ati vazut oeni morti pe stada femei copii acolo ma dus gandul.
    Vai de noi.
    Acum ca este o apa mare este dar daca ne gandim la vatul care poate sa duca acea otrava va dati seama.
    Doamne ai grija de creatia Ta.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel de-al treilea război mondial va începe cu asasinarea a trei mari demnitari mondiali. Cel de-al treilea mare demnitar va fi asasinat de 2 ucigaşi: unul este un negru de înălţime mică, iar celălalt de un alb mai înalt. E posibil ca acest eveniment să aibă loc în Balcani, dar nu sunt foarte sigur de asta. Înainte de izbucnirea războiului, va fi un an cu recolte foarte bogate. După asasinarea celui de-al treilea înalt demnitar, războiul va începe în timpul nopţii. Văd praf şi văd trei numere: doi de 8 şi un 9. Nu ştiu ce semnifică aceste cifre…e posibil să fie legat de o dată sau de un timp (…) Nu pot prezice în ce an va începe războiul.”

    Irlmaier a mai oferit câteva detalii:

    “În anul în care va începe cel de-al treilea război mondial, vor apărea o serie de semne în cer, ce vor fi observate de milioane de oameni. Când va începe războiul, New York-ul va fi distrus de rachete, iar coasta vestică a SUA va fi invadată de asiatici. Răzbunarea va veni dincolo de ape, atunci când ‘dragonul galben’ va ocupa Alaska şi Canada.”

    Dacă viziunile lui Irlmaier, aceasta înseamnă că vor fi asasinaţi trei lideri politici duşmani ai SUA (să fie şefii de stat din Rusia, China şi Iran, de exemplu?)…iar aceştia vor lua decizia să atace SUA: ruşii vor ataca din Atlantic New York-ul, iar chinezii vor ocupa SUA din Oceanul Pacific.

    Dar, ce e mai îngrijorător pentru noi e faptul că şi noi, românii, vom fi afectaţi direct, conform viziunilor lui Irlmaier:

    “Avioanele vor arunca un praf galben între Marea Neagră şi Marea Nordului. Acest praf mortal va omorî tot ce înseamnă verde, doar oamenii vor putea supravieţui”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iran loveste un vas (portavion) SUA ... si incepe ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranță razb. este sigur ca va fi. Dar încă nu acum

    RăspundețiȘtergere
  5. greu de anticipat!-as crede ca poate fi un accident sau unul care se vrea pt amenintare-nimic bun-DUMNEZEU SA-I OPREASCA LA TIMP

    RăspundețiȘtergere
  6. Au ars astăzi patru vase într-un port al emiratelor arabe în urma unui sabotaj din ce susțin oficialii arabi. Vasele fiind tancuri petroliere și de transport substanțe chimice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Irlmaier a vazut cite ceva dar ce spune el mai contine si talmaciri personale inexacte la fel cum face uneori si doamna Maria in domeniul eschatologic existind destule rastalmaciri si pareri spuse la gura unei sobe calugaresti luate ca profetii odata cu cele reale exacte sau partial exacte transmise oral de sute de ani. Av gasit odata o revelatie daruita unui rus rastalmacita de el in sens complet opus datorita necredintei fara ca originalul sa fi fost deloc citat lucru f grav. Si apoi se miraca Marele Sinod nu zice conf. asteptarilor lor.
    Nu orice conflict militar va fi al 3 lea razboi mondial ci doar in aceleasi vremuri. Marere razboi ramas este cel biblic cu afectarea Israelului razboi religios jihadist contra unei terte religii impotriva careia va fi si Israelul de aceea Dumnezeu spune lui Israel ca il va lovi cu acest dusman care insa nu are acelasi gind ca Dumnezeu. Iar locul adunarii trupelor cu indiciu biblic istoric este in Pakistan pt incercarea de invazie a Indiei tara legata de religia sfintilor Sionului si de prunca Savaot.
    Ocuparea Ukrainei si a R.Mordova de Rusia motiv de interventie Onu si Nato cu care se vor lupta acolo si pe zone navale nu are absolut nici o legatura cu razboiul biblic fiind mult mai restrins si cu pagube mai mici. Babilonul VT eschatologic care va ramane pustiu este Pakistanul desi nici Irakul nu va avea o soarta fericita.
    Invazia galbena a coastei Sua si a Alaskai va fi nu militara ci struct de populatie emigrata la fel cum ocuparea din partea Turciei de care se teme Grecia care nu va iesi din Nato asa ca Romania nu va fi una militara ci prin convertire la noua religie dupa ce Turcia va fi prima din lumea islamica care va face pasul convertirii chiar inaintea Greciei. Asemuirea convertirii cu o armata care cucereste cu pace nu este noua dealtfel si cifra 12000 cit a unei legiuni legat de aparentele 12 semintii mozaice are aceeasi semnificatie.
    Afectarea frunzei va fi pe toate continentele dar nu din cauza militara ci vulcanica datorita urgiei Judecatii impotriva popoarelor ridicate cu fanatic orbeste si dezinformat contra Lor. New York si inca doua orase vor cadea tot datorita urgiei care va provoca declnsarea unor rachete ruse model vechi fara protectie avansata a declansarii care in acte apar ca fiind deja casate conf Acordurilor. Lucru spus si de Edgar Cayce.
    Dupa urgie va fi pace cu exceptia. Dupa urgie singura salva trasa va fi asupra unui cartier american din partea noii Rusii va fi contra fiefului unei factiuni masonice care va fi propus unirea pt o noua ordine mondiala opusa celei care tocmai va incepe cea a Noului Pamant cu centrul religios mondial mutat in Romania dupa o scurta escala la Roma in afara Vaticanului ramas pustiu. Unde e Savaot acolo e Centrul pt ca Dumnezeu insusi ca venire cu trup uman e Centrul care se muta. Partea de organizare si protocol e doar secundara. Turcia nu e jihadista la fel cum nici minoritatea turcotatara din Romania nu e si nu va fi insa in Egipt unde este aceeasi ramura islamica majoritara ca in Turcia situatia nu este la fel de omogena desi nici in Turcia procentul nu e de 100% incit destui egipteni fanatizati vor trece granita in Israel cind granita va fi deschisa de Israel intentionat pt asta ca sa omoare cu mina altora dumnezeul altora venit de departe in Israel.

    RăspundețiȘtergere