vineri, 24 mai 2019

S- A ADEVERIT ! PREMIERUL BRITANIC A DEMISIONAT !

                                                                             Dragii mei,
Stim deja cu totii faptul că, THERESA MAY Premierul britanic,a demisionat chiar astazi 24 mai 2019.
Cu lacrimi s-a lasat cand, si-a dat Demisia din fruntea Guvernului său.
Iata Informatia autentica:
Acum 2 ore - Premierul britanic Theresa May demisionează de la conducerea Partidului Conservator în 7 iunie, creând astfel condiţiile pentru desemnarea .

Premierul britanic Theresa May nu a reuşit să-şi convingă majoritatea şi nici opoziţia în Parlament cu planul său al ”ultimei şanse” în vederea implementării Brexitului, crticat de toate partidele.
Dar iata si primul articol al meu, din 17 ianuarie 2019:

17 ian. 2019 - THERESA MAY , PREMIERUL REGATULUI UNIT SI AUSTRIA ! .... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau- .


         17  Ianuarie 2019,ora 5,14 dimineata !

                                                 Dragii mei,
Astazi dimineata ma trezeste un glas care spune asa:
                  "Theresa May si Austria..."
Şi au mai fost si alte cuvinte,dar nu le-am inteles.
Dragii mei, cu siguranta vom auzi de Premierul Regatului Unit si de Austria.
Ce se va intampla anume, eu nu stiu a va spune.
Dar sa speram ca va fi ceva bun.
Si iata-l si pe al doilea din 17 aprilie 2019:
17 apr. 2019 - În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa: ... 2019 - Theresa May cere UE amânarea Brexit până pe 30 iunie .
                16 Aprilie 2019,ora 23,34 !
                            Dragii mei,
În aceasta  seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                "Theresa  May, merită si picioarele goale !"

Dragilor, după cum stim , Premierul Marii Britanii a cerut o amânare a Brexitului pana la 30 iunie.
Dar după cum reiese din acest Mesaj,s-ar putea ca sa nu iese deloc bine.
-------------------------------------------------------
Şi nu a iesit bine dragii mei,spun eu astazi 24 Mai 2019.
Conform Mesajului, PREMIERUL britanic a plecat cu "Picioarele goale ". Adica ,nu a obtinut nimic din ceea ce si-a dorit odata cu BREXITUL.
Iata cateva informatii:
Acum 20 min. - Premierul britanic Theresa May demisionează de la conducerea Partidului Conservator în 7 iunie, creând astfel condiţiile pentru desemnarea ...

Acum 2 ore - Premierul britanic Theresa May și-a anunțat vineri demisia de la șefia guvernului de la Londra, după eșecul repetat al obținerii unui acord ...

Theresa May și-a dat demisia! Premierul britanic, în lacrimi în urma scandalului pe tema Brexit: ”Am făcut tot ce am putut!”


Theresa May, premierul britanic, și-a dat demisia din fruntea guvernului, în urma nenumăratelor încercări de a ajunge la un acord pe tema BrexitAdvertisement: 0:15

Premierul a anunțat că va pleca din fruntea Partidului Conservator pe 7 iunie, urmând să fie ales un nou lider, care o va înlocui. 

59 de comentarii:

  1. BOGDAN CALEHARI
    RAIUL SCHENGEN

    https://bogdancalehari.wordpress.com/2019/05/22/raiul-schengen/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.justitiarul.ro/despre-circ-circul-alegerilor-europene-si-al-referendumului/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul e circ in România! De la patriotismul fals, la crestinismul fals! Romanii se prefac ca Dumnezeu nu exista si nu-i vede, Dumnezeu nu-i vede si nu-i aude cand dau de belea si ar avea nevoie de protectie.

      Ștergere
    2. An.18.39., acest comentariu e de pus in rama...Ai dreptate, la empatie si fapte bune suntem corigenti...

      Ștergere
  3. https://www.cristoiublog.ro/gindul-lui-cristoiu-de-vineri-24-mai-2019/

    RăspundețiȘtergere
  4. https://samizdatul.wordpress.com/2019/05/23/milkshake-si-mazare-pentru-europarlamentare/

    RăspundețiȘtergere
  5. https://evz.ro/democratofagia-sau-principiul-votez-si-plang-votez.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu votez, deci nu pling! Stau pe margine si-mi exercit dreptul democratic de a nu fi oaie spalata pe creier si folosita pentru imbogatirea unei tabere sau a altei tabere.
      La referendumul pro familie am fost. Desi, am vazut ca pe crestini ii doare undeva de copiii abuzati sexual de catre romani, in Romania. Am vazut ca BOR nu plange nici de mila copiilor dati spre adoptie in Anglia, unui cuplu gay. Asa ca...referendumul a fost praf in ochi aruncat de niste farisei! In continuare sunt abuzati sexual copii romani, in case de copii si in medii toxice.

      Ștergere
    2. 18.37 sant nevoit sa ti dau dreptate

      Ștergere
  6. Ploaia a făcut ravagii în București. Mai multe străzi și stația de metrou Aviatorilor, inundate

    https://m.realitatea.net/ploaia-a-facut-ravagii-in-bucure-ti-mai-multe-strazi--i-statia-de-metrou-aviatorilor-inundate_2195489.html?fbclid=IwAR3OIyyBkWcUSvQkUJ7KFVTF9G3gMD1GsaIVsVIiElTdlUI6MW_7bvfla_o

    RăspundețiȘtergere
  7. https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/03/30/batranul-cu-pusca-un-pericol-pentru-societatea-franceza/?fbclid=IwAR2C0QneiXWSxybmJ9wjw8kx4MYrbEGJjxfS7WPpJd-7LZvGN4jlu55y9hE

    RăspundețiȘtergere
  8. Thereza May colega de la nudistii din poza de la Costinesti din anii 80,alaturi de Merkel si presedinta de la FMI.
    NomenKlatura pregatita ocult-ascuns sa detina puterea in Europa va iesi simultan de pe scena conducerii politice europene
    Cine urmeaza din umbra?? V-om vedea -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista poza,din 2013,pe site-ul national.ro.Nu mi-a venit sa cred asa ceva!Merkel e cu parul negru,silueta asemanatoare,iar celelalte doua corespund ca alura,desigur,in prezent au semnele varstei.In textul care insoteste poza e vorba de Merkel si nu scrie de Costinesti,dar sunt la malul marii si par sa semene.

      Ștergere
  9. Doamna Maria nu stiu bine ce a facut s-au ce a vrut s-a obtina doamna Meu dar este rau ca nu a avut susținerea necesară.
    Poate a vrut un lucru bun si mai mult ca sigur ca asa este dar nu a putut s-a faca nimic.
    Este un om puternic dacă a demisionat a fost forțată.
    Eu dau cu presupusul dar dv. Doamna Maria ati vazut ce sa intamplat in ziua de azi.
    Acum mulți s-a nu mai vorbească ni.eni in contradictoriu ca toate se adeveresc fratilor. S-a luam aminte la toate cate ne arata doam a Maria pe acest blog.
    Cu mult drag doam a Maria si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebarile la referendum sunt despre hotie si coruptie. Cine voteaza DA voteaza impotriva hotilor si coruptilor. Indiferent de partid sau de unde ar fi.
    Maria, daca esti impotriva referendumului inseamna ca esti de partea hotilor si coruptilor. Asta inseamna ca asa e si "duhul cel prea sfant".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,sunt impotriva acestui REFERENDUM mincinos !!!
      Am fost si am votat DA,la REFERENDUMUL pentru CASATORIA dintre un BARBAT si o FEMEIE ! Aici ,la acest REFERENDUM era nevoie de noi toti,nu la acest REFERENDUM fara nicio valoare. Părerea mea,personala.Voi cei care ma criticati si ne criticati ca nu vom vota la acest REFERENDUM mincinos,nu aveti niciun drept,atata timp cat nu ati votat LEGEA LUI DUMNEZEU ! JUSTITIA LUI DUMNEZEU nu cea umana ! JUSTITIA LUI DUMNEZEU era casatoria dintre un BARBAT si o FEMEIE,consimtita in cele 7 TAINE SFINTE ALE BISERICII : ele șapte Sfinte Taine sunt singurele mijloace de împărtăşire a harului. Ele sunt necesare oricărui creştin pentru mântuire și sunt următoarele:

      1. Botezul – este Taina prin care omul, prin întreita cufundare în apă şi prin rostirea formulei botezului de către săvârşitor, intră în starea harică, curăţindu-se de păcatul strămoşesc şi devenind membru al Bisericii. Taina Botezului a fost instituită de Mântuitorul Hristos înainte de Înălţarea Sa la Cer, prin cuvintele: „Mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh!” (Matei 28, 19).

      2. Mirungerea – este acea Taină prin care noul botezat, îndată după botez, primeşte harul Duhului Sfânt, spre a se întări şi spori în noua viaţă dobândită prin Botez. „Iar Cel Care ne întăreşte pe noi… şi ne-a uns pe noi este Dumnezeu, Care ne-a şi pecetluit pe noi” (II Corinteni 1, 21- 22).

      3. Sfânta Euharistie (Împărtăşania) – este Taina prin care, sub forma pâinii şi a vinului, creştinul se împărtăşeşte cu înseşi Trupul şi Sângele Domnului, prezente în mod real prin prefacerea elementelor la jertfa euharistică de la Sfânta Liturghie. A fost instituită de Mântuitorul la Cina cea de Taină, atunci când luând pâinea a zis: „Luaţi, mâncaţi, acesta este Trupul Meu…, apoi luând paharul şi mulţumind, a zis: Beţi dintru acesta toţi, acesta este Sângele Meu, al legii celei noi…” (Matei 26, 26-28).

      4. Pocăinţa sau Mărturisirea – este Taina prin care creştinul, căindu-se de păcatele săvârşite şi mărturisindu-le înaintea duhovnicului, primeşte de la Dumnezeu, prin dezlegarea preotului, iertarea păcatelor. Această Taină a fost mai întâi făgăduită de Mântuitorul Apostolilor Săi: „Oricâte veţi lega pe pământ vor fi legate şi în Cer, şi oricâte veţi dezlega pe pământ vor fi dezlegate şi în Cer” (Matei 18, 18), iar după Învierea Sa a fost instituită ca Taină, când a zis „Luaţi Duh Sfânt, cărora le veţi ierta păcatele se vor ierta lor; şi cărora le veţi ține vor fi ţinute” (Ioan 20, 22-23).

      5. Taina Preoţiei – este Taina în care, prin punerea mâinilor episcopului şi prin rugăciune, harul divin se pogoară asupra unui candidat, sfinţindu-l şi aşezându-l într-o treaptă a ierarhiei bisericeşti. Instituirea Tainei s-a făcut de Mântuitorul după Învierea Sa din morţi: „Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, şi Eu vă trimit pe voi” (Ioan 20, 21-23).

      6. Taina Nunţii – Taina prin care un bărbat şi o femeie, care s-au hotărât liber să trăiască împreună, primesc prin rugăciunile preotului harul divin care sfinţeşte legătura lor. Familia a fost întemeiată de Dumnezeu în Rai: „Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el” (Facere 2, 18).

      7. Taina Sfântului Maslu – este acea Taină în care, prin rugăciunile preoţilor şi prin ungerea cu untdelemn sfinţit, se împărtăşeşte creştinilor bolnavi harul vindecării de bolile sufleteşti şi trupeşti, precum şi iertarea de păcate. Practicarea obişnuită a acestei Taine este arătată la Iacob 5, 14-15: „De este cineva bolnav între voi, să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru dânsul, ungându-l cu untdelemn întru numele Domnului. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav… şi se vor ierta lui”.

      Ștergere
    2. Continuare :

      (Arhid. Prof. Dr. Ioan Zăgrean, Pr. Prof. Dr. Isidor Todoran​, Dogmatica ortodoxă. Manual pentru seminariile teologice​, Editura Renașterea, Cluj-Napoca, pp. 49-53)
      Asadar,terminati cu injuriile si cu jignirile ! Ati votat DA pentru CASATORIA SFANTA? A trecut REFERENDUMUL ? NU ! Atunci,nu aveti dreptul sa spuneti nimic! Fiecare va vota sau nu la acest REFERENDUM al lui IOHANNIS ,pe care tot il ridicati in slavi. Veti vedea voi cei care il idolatrizati,de ce este in stare. Dar va fi prea tarziu.Raul va fi facut si nu va mai putea fi indreptat. Cine are urechi de auzit sa auda; cine are ochi de vazut,sa vada! Nu uitati de acest articol : Dumnezeu există - Mărturii.: NEAMŢ AŢI VRUT ,NEAMŢ AVETI ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/neamt-ati-vrut-neamt-aveti-bociti-va.html
      10 mai 2018 - NEAMŢ AŢI VRUT ,NEAMŢ AVETI ! BOCITI-VA COPIII SI TINERII ! Dragii mei, Deoarece s-au intamplat lucruri care aduc lumina in acest articol, ...

      Ștergere
    3. Cei care tin cu PSD-ul sunt de 2 categorii:
      1. Cei care profita de pe urma faptului ca acest partid este la putere si nu se gandesc la ceilalti.
      2. Cei care nu stiu sau nu inteleg care sunt atributiile si datoria unui presedinte si care sunt atributiile si datoria guvernului si parlamentului.

      Ștergere
    4. Maria, eu nu l-am votat pe Iohannis. Dar nu voi mai vota pana cand si Dragnea si ai lui nu dau inapoi tot ce s-a furat in PSD. Nu pot vota răul cel mai mic! Răul e rau. Curatul e curat. Duhul Sfant nu cred ca te învață sa votezi "căldiceii". Adevarul e Adevar! Mare greseala ai facut cand ai inclinat balanța intr-o parte! Trebuia sa ramai la mijloc. Ambitiile tale iti intuneca mintea. De aceea si vezi numai catastrofe!
      Romanii nu vor avea niciodată parte de un conducator drept daca nu se curăță intai pe ei! Fiecare popor isi merita conducatorii!

      Ștergere
    5. Sunt multi in Romania care vorbesc cu ingerii lui Dumnezeu. Cei mai multi sunt nestiuti, smeriti, ajutand oamenii fara sa se bage in seama. Foarte putini sunt cei care transmit mesaje.
      Cei care ii cunosc stiu ca mesajele sunt foarte clare si concise. Ingerii ajuta oamenii, nu ii zapacesc.

      Ștergere
    6. Sunt foarte multi cei care se bucura pentru maririle de salarii si pensii. Poate ca tu nu cunosti saracia si putin iti pasa pentru 100 de lei in plus. Unii isi cumpara medicamente cu banii aceia. De ce ati tăcut cand ceilalti tăiau de zor pensiile si salariile? De ce ati tacut cand Base a furat flota? De ce ati tacut cand Base a inchis spitale? Vi se pare normal sa fie copii ce nu-si permit o operație? Acestia sunt votantii PSD: saracii.
      Desigur, printre ei, sunt foarte multi oportunisti ce s-au lipit de niste scaune si nu vor sa le lase libere. Acesta e poporul! Aceștia sunt conducatorii! Vreti un înger venit din cer? Ar trebui sa-l meritati!

      Ștergere
    7. 1. Exista o a 3-a categorie care voteaza PSD: cei care isi cunosc drepturile si stiu sa diferentieze démocratia de "monarh"

      Ștergere
    8. Domnule nu este foate greu sa gasesti explicatiile la intrebari. Sa afirmi ca e cu privire la hotie si coruptia, asta inseamna ca doresti sa duci lumea in eroare cu buna stiinta.

      Sa fi afirmat tu asta in Franta, 1 an inchisoare si 50.000 euro amenda

      Ștergere
    9. Mincinoasa estI TU, maria ghiorghiu! Sa te rasplateasca Dumnezeu cu ura pe care o imprastii cu varf si indesat. Netrebnica creatura mai esti! Tradatoare de neam si tara de cea mai joasa speta, sora cu hotia si minciuna! Sa fie de capul tau toata uraciunea din sufletul tau negru.

      Ștergere
    10. Anonim25 mai 2019, 14:54
      Ai DREPTATE ! Ce raspandesc eu in Lume,sa-mi dea DUMNEZEU mie !
      Ce raspandesti tu in Lume, sa-ti dea DUMNEZEU tie. Corect?
      Te-ai racorit ? Ti-ai varsat veninul? Cred ca te tii satul azi de toate cate le-ai improscat in acest Comentariu ,care arata cât de putina minte ai.

      Ștergere
    11. Anonim 03:51
      Dar despre ce e vorba la referendum?

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, zău?! Pentru ca a avut Iohannis pohta ce-a pohtit, un referendum numai al lui, dupa ce nu i-a iesit pasența cu guvernul lui si numai al lui, sa ne incolonam cu totii si sa mergem la vot? Oi cu cercel in ureche pus de Iohannis?!
      Si cine va face dreptate in țară?! Sistemul corupt? Crezi ca daca pui DA pe buletin, va veni Dreptatea in Romania, pară mălăiață in gura nătăfleților? Cine sa împartă dreptatea, cand toti sunt corupti? Se santajeaza unii pe ceilalti cu dosare!
      Ori la bal, ori la spital! Sa se faca dreptate divină! Dreptatea corupților nu e dreptate. E dublă masură.

      Ștergere
    2. 22:39, vine si Dreptatea Divina si asta cat de repede.

      Ștergere
  12. Doamna Maria am o intrebare:cum poate fi iertat pacatul hulei fata de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar Dumnezeu iarta pacatul ăsta. Este doar intre hulitor si Dumnezeu. Dumnezeu este de neatins, nu-L murdărește un hulitor. Dar este rău in fața oamenilor, pentru ca sunt dusi in pierzanie. Hulitorul va trebui sa repare ce-a distrus in mințile oamenilor. Abia atunci va fi iertat si de Dumnezeu.
      Politicienii corupti, de exemplu, sunt vinovati pentru ca sunt proaste exemple pentru oameni. Cand ai puterea nu te joci alba-neagra cu adevarul.

      Ștergere
    2. BISERICA CRESTIN ORTODOXA ne spune ca HULA impotriva LUI DUMNEZEU ,impotriva DUHULUI SFANT,nu se iarta niciodata.
      Dar ,eu cred ca daca ne caim si nu mai repetam pacatul,revenim la CREDINTA si la IUBIREA intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI si faţă de Aproapele nostru, eu cred ca putem fi iertati.
      Iata:
      De ce păcatul împotriva Duhului Sfânt nu se iartă, pe când celelalte păcate, oricât de grave ar fi, se iartă?
      SFÂNTUL NICOLAE VELIMIROVICI CUVINTE DUHOVNICEŞTI

      Iată, lui Zaheu i s-a iertat iubirea de averi, femeii păcătoase i s-au iertat păcatele trupeşti, tâlharului de pe cruce i s-au iertat tâlhăriile şi multor altora li s-au iertat multe alte păcate. Şi atunci, de ce să nu fie iertată şi tăgăduirea adevărului, necredinţa, batjocorirea lui Dumnezeu Duhul? Fiindcă la cei ca primii pomeniţi este ruşine şi pocăinţă, pe când la ceilalţi, nu.

      Foto: pr. Silviu Cluci
      Foto: pr. Silviu Cluci
      Ai citit în Evanghelie aceste spuse ale lui Hristos: tot păcatul şi toată hula se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfânt nu li se va ierta oamenilor nici în lumea aceasta, nici în cealaltă. Şi întrebi: ce este hula împotriva Duhului Sfânt? Este hula împotriva adevărului şi vieţii care este de la Dumnezeu Duhul Sfânt. Necredinciosul, care urăşte şi prigoneşte adevărul lui Dumnezeu, huleşte împotriva Duhului. Sinucigaşul, care urăşte şi ucide viaţa din sine, huleşte împotriva Duhului. Fiindcă Duhul este numit Duhul adevărului şi Dătătorul de viaţă, în Evanghelia după Ioan scrie că Domnul Hristos l-a numit de trei ori pe Duhul Sfânt Duhul Adevărului (14, 26; 15, 26; 16, 13). Deci, cine tăgăduieşte şi batjocoreşte adevărul tăgăduieşte şi batjocoreşte pe Duhul Sfânt, tăgăduieşte şi batjocoreşte pe Dumnezeu, Care e duh şi adevăr.

      „De ce nu poate fi iertat acest păcat”, întrebi, „în vreme ce orice alt păcat poate fi iertat? Iată, lui Zaheu i s-a iertat iubirea de averi, femeii păcătoase i s-au iertat păcatele trupeşti, tâlharului de pe cruce i s-au iertat tâlhăriile şi multor altora li s-au iertat multe alte păcate. Şi atunci, de ce să nu fie iertată şi tăgăduirea adevărului, necredinţa, batjocorirea lui Dumnezeu Duhul?”. Fiindcă la cei ca primii pomeniţi este ruşine şi pocăinţă, pe când la ceilalţi, nu. Cei dintâi, chiar dacă păcătuiesc, reînnoadă legătura cu Dumnezeu prin ruşine şi pocăinţă, dar la cei din urmă toate legăturile cu Dumnezeu sunt rupte, şi omul necredincios s-a depărtat nemărginit şi deplin de Dumnezeu. La cei dintâi este slăbiciune, la cei din urmă, îndărătnicie. La cei dintâi, sufletul călătoreşte prin întuneric, însă măcar doreşte lumina. La cei din urmă, sufletul călătoreşte prin întuneric şi numeşte întunericul lumină. Când omul nu are nici cea mai mică voinţă să se mântuiască, Dumnezeu nu vrea să-l mântuiască cu de-a sila.

      Ca o altă hulă împotriva Duhului Sfânt este urârea vieţii proprii şi răpirea vieţii proprii. Duhul Sfânt Se numeşte Dătătorul de viaţă, Dăruitorul vieţii. Când omul primeşte viaţa de la Dătătorul de viaţă, însă din neştiinţa obârşiei acestui dar nu este recunoscător faţă de Dumnezeu, i se poate ierta. Chiar şi când cineva primeşte viaţa de la Duhul Vieţii, şi ştie de unde a primit acest lucru de mare preţ, şi totuşi nu e recunoscător, i se poate ierta. Dar când cineva primeşte viaţa de la Duhul Vieţii şi o leapădă cu dispreţ, aceluia nu i se poate ierta nici în lumea aceasta, nici în cealaltă.

      Pentru a înţelege acest lucru trebuie să înţelegem mai întâi ce înseamnă a ierta. A ierta pe păcătos înseamnă a-i reda viaţa deplină, a-i dărui din nou viaţa: însă când cineva nu doreşte viaţa, ba o mai şi urăşte şi o dispreţuieşte, Dumnezeu nu are altceva să-i dea. De asta un astfel de om este şters din Cartea celor vii.

      Roagă-te lui Dumnezeu să te păzească pe tine şi pe ai tăi de aceste păcate de neiertat, care înseamnă o nebunească răzvrătire a făpturii împotriva Făcătorului.

      (Sfântul Nicolae Velimirovici, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi: scrisori misionare, Editura Sophia, 2002, p. 39)

      Ștergere
    3. Dar nici familia crestin ortodoxă FIREA -PANDELE nu a votat la referendum.Ei ce vor pății?

      Ștergere
    4. An.22.45., mi se pare ca ai dat un raspuns intelept...Asa cred si eu...

      Ștergere
  13. ''Bociyi-va copii' dati pe baza de promisiuni mincinoase la infiiat[ ? ]Ba ca vor fi adusi acasa sa-i vada parintii in vacanta.
    Ba, ca si doamna are un o fetita de infiat,dar ea mintind ordinar ca nu are copii iar cind o bunica a cerut date despre nepoti a primit un picior in fund de la marele si plavanul profesor.
    Nu ma intrebati cine sint cei doi fiindca stiti toti cine au fost si cine sint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nazistul este rău si trufaș. Dar nimic nu e intamplator. Poporul roman se crede mai presus decat este si trufia ii intuneca mintile. Sa te crezi popor ales fara sa-ti cureti țara, fara sa te cureti pe tine, este dovada de trufie. Trufia= diavolism. Una este demnitatea, alta este trufia. Una este smerenia, alta este umilinta de popor care se căciulește in fața coruptilor din UE.
      Trufașii atrag spre ei tot trufași. Si tot asa va fi, daca romanii nu devin oameni de omenie. Fără ifose!

      Ștergere
  14. Nu e normal sa fie definite ca taine. Taina e ceva ascuns. Insa e adevarat,sint taine,caci biserica ascunde adevarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu e taină. Dumnezeu lucreaza pe față, nu in intuneric. Tăinuitorii sunt cei ce vor sa para mai presus decat ceilalti. Adevarul este in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa muncim, sa-l scoatem la lumina.

      Ștergere
  15. Un profesor luxemburghez ne-german care se declara prin tribunal urmas al Grupului Etnic German infintat de baronul german Ribbentrop cel care impreuna cu Molotov au dezmembrat Romania,care pentru a se imbogatii cu casele germanilor luate legal prin Decret Regal urmare a Armistitiul din al doilea razboi mondial dar si case ale evreilor omoriti de nazisti,in valoare cu mult peste un Milion de Euro si din cauza caruia nu poate revendica ca Grecia datoria Germaniei fata de Romania de alte zeci de miliarde de Euro.
    Unul care incita in strada cu scurta Rosie impotriva unui guvern ales de un Parlament ales si el prin vot DEMOCRATIC la URNE.

    RăspundețiȘtergere
  16. Agresivitatea electorala a Plavanului profesor e MARE pentru ca el spera ca daca i-a TINUT o data ii va mai tine si a doua oara desi el ar trebui sa stie ca ARE ZILELE la conducerea Romaniei Numarate

    RăspundețiȘtergere
  17. acestmesaj este legat de THERESA MAY-era de asteptat stiu sigur ca englezii nu sunt cu partidul conservator care sunt MASONI si trag spuza pe turta lor-si nici nu voiau brexitul pentru ca sufera poporul-adica cei multi

    RăspundețiȘtergere
  18. Fiecare sa facă cum crede și cum înțelege situația, avem dreptul la opinie, de ce aruncați jigniri unii altora. De ce acuzați de furt numai un partid care din toate a mărit cel mai mult salariile și pensiile, cum nu vedeți ca toate partidele au furat la greu și vouă nu v au dat decât praful după tobă, cum nu vedeți ca președintele nu a făcut nimic doar s a opus guvernului, de ce? Pt ca sunt hoți? Nuuuu, pt ca vrea puterea absoluta. De aia a invrajbit poporul ca să poată răsturna guvernul. Chiar asa de tare v au spălat creierul?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Foxy,au creierile spălate! Nu vad si nu aud nimic! Doar IOHANNIS este bibeloul lor ! O sa vada ei ce le face Iohannis si toti ceilalti ai lor.Dar ,va fi prea tarziu!

      Ștergere
  19. Nu, nu votez. Toți fac alianțe pt putere și ciolan nu pt voi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest referendum este consultativ. Doar pentru a vedea președintele ce șanse are la alegerile prezidențiale. Amenințările impotriva celor care nu se prezintă la vot pentru ca ar fi de partea coruptilor nu au niciun rost.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu doamna Maria ,nu sint asa multi cu creerele spalate,sint putini formati din Oportunisti+masa de manevra=Profesionisti cu mai multe postari.
    O sa-i vedem miine la vot ca sint PUTINI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Nici eu nu votez, ar trebui că toți cei care au votat pro familie care era un referendum decizional ,sa nu voteze la acest referendum care nu este decit unul consultativ .... atunci de ce președintele nostru nu a făcut apel la populație sa voteze indiferent cum ar fi făcut o fiecare dintre noi , dimpotrivă , a fost o campanie urita și murdară pe rețelele de socializare , au asociat acel vot cu Dragnea , că se ascunde nu știu ce în spatele acelei întrebări, multi au căzut în această capcană ,acel vot l am considerat că o mărturisire in fața lui D zeu, am plins că nu a trecut referendumul , așa că....boicot total....nu l mai vreau pe Iohannis...niciun partid nu e de doamne ajută , dar nici PSD ul nu este format numai din Dragnea....cunosc mulți oameni care tineri fiind nu au votat niciodată , dar sunt extravocali și blamează pensionarii pentru votul lor....haideți la europarlamentare ...boicot referendum ..felicia.

    RăspundețiȘtergere
  23. Basescu a spus cu mult timp inainte ca Theresa May va demisiona (va trebui sa demisioneze) si nu este prorooc. Era un lucru normal din moment ce nu a reusit sa gaseasca o cale normala de a iesi din UE sau sa organizeze un nou referendum (dar nu a dorit asta).

    RăspundețiȘtergere
  24. Si care-i legatura dintre demisia lui Theresa May si Austria asa cum spune mesajul?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vicecancelarul austriac a demisionat in urma unui cutremur in politica coruptiei.

      Ștergere
  25. Theresa plange ca nu a putut face mai mult pentru Casa Regala Britanica. Ma tem ca nu plangea de dragul semenilor nostri integrati pe merite, munca, aptitudini, principii sanatoase de viata, calitati umane. Din 2009, anul care a marcat reprezentarea Romaniei in Parlamentul European, europarlamentarii plang de grija semenilor integrati in Europa pe munca cinstita, sudoare, merite, ignorand drepturile semenilor din tara - deveniti pas cu pas Grup etnic romanesc in Romania. Plang! Si-odata cu mine un intreg univers plange!
    Si noi plangem! Pentru ca am devenit Grup etnic romanesc in Romania, gratie geostrategiilor promovate de Casele Regale Mondiale."Print si Cersetor", poveste la final, inadmisibila din perspectiva normei universale in fata careia "Nimeni nu este mai presus". Doamne ajuta la restabilirea pasnica, in Duh, a ordinii la nivel planetar!

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Identitate de "cutremur geo" - schimbare de paradigma, viziune planetara, identitatea de lacrimi, parerea mea. Lacrima, sfanta si binecuvantata... lacramioara...curata sinusurile, canalele, celulele, elimina impuritatile energo-informationale, purifica, elibereaza, innoieste, vindeca, renaste...

      Ștergere
  27. https://evz.ro/referendumul-dorel.html?fbclid=IwAR0MEygq_eYxAxFVg2EyUALb4jQiIU9duaZC5wGXOE2e3jTiUe6ox504j78&v=347635&page=1

    RăspundețiȘtergere
  28. 8,46 Legatura dintre Teresa May= UK si Austria este ca in ambele a izbucnit scandalul politic dupa ce Rusia a intervenit direct in Votul Brexit iar in Austria prin finantarea clandestina a partidului Libertatii dupa vizita lui Putin, cum de fapt a facut si in SUA
    contra lui Hilari Clinton.
    Pe de alta parte avertismentul Rusiei ca musulmanii vor folosi copii si vaduvele ISIS pentru a face atentate in Europa s-a implinit.
    Ieri Franta a anuntat ca a dejucat un atentat la Palatul Elise impotriva lui Macron in care a fost implicat un copil de 9 ani dupa ce cu doua zile mai inainte a avut loc atentatul de la Lyon soldat cu mai multi morti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Marea Britanie se plinge ca numarul atacurilor si jafurilor cu arme albe la adresa trecatorilor de pe strada a ajuns la un nivel necontrolabil,mai ales in 'Jungla' Londoneza.
    Au patit-o si romanii de acolo,lupta si cu romii din Balcani dar cei mai multi sint africani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Conform curbei lui Gauss ,cei mai multi sint naivii,vorma aia veche ....., dar multi.

    RăspundețiȘtergere