joi, 9 mai 2019

MAICA DOMNULUI ÎN INIMA ROMANIEI SFINTE !

.                        24 Mai 2017,ora 7,20 dimineata!

Astazi dimineaţă, cu o zi înainte de ÎNĂLTAREA DOMNULUI ,mai stateam puţin în pat,dar cu ochii inchisi fiind.
Si astfel văd dragii mei, văd Sus in CERUL SFANT HARTA ROMÂNIEI SFINTE.
Image result for harta romaniei
Vedeam HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri si pe un fond total roşu, iar în mijlocul HĂRTII roşii a apărut o alta HARTA a ROMANIEI,de astadata de culoare aurie.
Si astfel dragilor in mijlocul HARTII aurii sta MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS în bratele Sale, imbracată în vesminte rosii catifelate.

Image result for HARTA ROMANIEI..

Într-o clipită imaginea se schimbă, si O vad pe MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în bratele SALE, în mijlocul Stemei Romaniei din mijlocul HARTII ROMANIEI.

Image result for HARTA ROMANIEI..Related imageImage result for MAICA DOMNULUI..

Ce frumusete,ce stralucire Divină,câtă bucurie mi-a cuprins inima si sufletul văzând pe MAICA SFANTA cu PRUNCUL IISUS în inima ROMÂNIEI.
 Chiar in acest  moment cand scriu,un glas imi spune asa: 

            "MAICA  DOMNULUI  în inima României !"

Da fratilor, PREA CURATA FECIOARA MARIA cu Pruncul Iisus Hristos in brate, a apărut rând pe rând în diferite locuri ,dar numai in mijlocul HARTII ROMANIEI,numai in mijlocul TRICOLORULUI romanesc:

Image result for maica domnului in harta romaniei..

HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri, dar îmbracata numai in TRICOLORUL ROMANESC,tinea în inima ei pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS HRISTOS în bratele Sale.
Apoi dragilor, HARTA ROMÂNIEI a fost supraaglomerata de SFINTII LUI DUMNEZEU, iar în mijlocul SFINTILOR din HARTA ROMANIEI sta MAICA LUI DUMNEZEU pe un tron înalt.
               

Image result for harta romaniei cu sfintiImage result for maica domnului in harta romaniei

Image result for harta romaniei cu sfinti..

Dragii mei, aşa statea MAICA  LUI DUMNEZEU in mijlocul a toti SFINTII din CERURI care au umplut HARTA  ROMANIEI SFINTE cu trupurile lor stralucitoare si cu aureole deasupra capului lor..
SFINTII toti din CERURI formau in mai multe rânduri consecutiv,HARTA ROMANIEI in mijlocul cărora statea MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS in bratele Sale.
Înainte ca divina traire să se încheie, O vad in final pe MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL IISUS in bratele Sale, in mijlocul HARTII cu STEMA  ROMANIEI, dar sub acest Chip:


Image result for harta romanieiImage result for MAICA DOMNULUI..
Prieteni dragi, la final MAICA  LUI DUMNEZEU era in mijlocul TRICOLORULUI ROMANESC ce luase forma HARTII ROMANIEI, si totodata se afla în mijlocul STEMEI RSR, care se afla in inima HARTII ROMANIEI.
GRADINA  MAICII DOMNULUI fratilor, se afla în inima ROMÂNIEI SFINTE care bate pentru tot NEAMUL OMENESC.
ROMANIA  DUHULUI SFANT fratilor, este in clipa de faţă GRADINA MAICII DOMNULUI, este Viitorul Nou IERUSALIM si impreuna, formeaza o Inima mare,INIMA DIVINA a ROMANIEI DUHULUI SFANT,care tine in ea toata suflarea de pe Pămant si nu numai.
Trebuie sa credem cu toata fiinta noastra,in NOUA ROMANIE,in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI  IERUSALIM in care ,MANTUITORUL va veni pe norii Cerului insotit de Sfintii Săi ÎNGERI,pentru a ne lua la Cer,si a ne duce pe un alt PĂMANT ,un PAMÂNT al FAGADUINTELOR care arata dumnezeiesc de frumos,asa ca in articolul de mai jos:DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA ...

https://plus.google.com/.../posts/2Rh41Q3UBQ8

Translate this page
Apr 3, 2014 - DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA , DE SUB PLANETA PĂMÂNT ! LUMINIŢA DE LA CAPĂTUL TUNELULUI !

                       3  Aprilie  2014  zori de zi !

Dormeam, dar O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi unCER de noapte senina, si jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat ci sunt pe o pajişte verde, unde,acoperită cu crengi uscate se află o groapă în pământ, de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acelei gropi, iar în clipa următoare sunt atrasa ca de un magnet puternic în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care-si intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, şi sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . 
Aceste siluete negre le văzusem încă de la intrarea 
în tunelul din pământ. 
Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga ,deoarece, o lumină albă ma ocrotea,si pe care, o vedeam peste tot in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului , cu viteza  gândului !
Şi -n drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ ,cu atât mai mult LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI  devenea mai mare, şi mai mare...!
Şi iată că ,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici, la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, şi care ma opreste cu forta Sa nevazuta de mine si nu mă lasă ca să înaintez. Nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Ci doar până la gura din capătul Tunelului, unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd un alt  PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas), ca sa scriu asa: 

                          "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  O  CÂMPIE  verde, plina de iarba curată imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin, cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ  AURIE transparenta, si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ  AURIE, ce se asternea pe iarba imaculată. 
Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost un SOARE pe Cerul nou  ca de oglindă.
Faptul că nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul ,că nu vedeam Soarele nou de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru  nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  un glas în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea şi care -mi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !
                  PLANETA  DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT !"

                               Fratilor!

Acest Pământ al Fagaduinţei  nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL  DUMNEZEU  pentru noi FIII  SĂI  !
Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor un alt   PĂMÂNT,un alt CER  precum si un alt  SOARE !

În zorii zilei de 4 octombrie 2014,ora 3,40 iata dragilor ce am trait iarasi:

Astăzi în zori de 4 octombrie 2014, la această oră abia mă băgasem în pat.
Am cerut iertare Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului că nu am avut timp de Rugăciune mai devreme de aceasta oră, extrem de târzie,şi-n pat fiind, stăteam cu ochii închişi.
Chiar am plâns în şoapta deoarece, m-a cuprins un dor cumplit de Casa de Sus. Un dor cumplit de Dumnezeu şi de Maica Domnului.
Dragii mei, de multe ori am momente în sufletul meu, când Dorul  de Dumnezeu ,Dorul de Maica Sfanta, Dorul de Împărătia Lui Dumnezeu pe care am vazut-o de mai multe ori, mă copleşeste, si-atunci mă asez în genunchi şi cu şiroaie de lacrimi, vorbesc cu Dumnezeu si Maica Domnului, ca si cum s-ar afla chiar în faţa mea în carne şi oase.
Şi stând în pat cu ochii închişi, lacrimile încă imi curgeau pe obraji, şi văd dragilor cum de Sus din Cerul Sfânt, coboară O Lumină ca de Soare transparenta si foarte stralucitoare.
Lumina venea ca O Rază de Soare pe Cerul noptii, iar cand ajungea în faţa ochilor mei, se deschidea precum petalele unui trandafir.
După care fratilor, exploda pur si simplu si forma un alt Cer bleu cu auriu,extrem de placut la culoare,iar sub Cer dragii mei, era un alt Pământ.
Deci, un nou CER dar de culoare bleu cu auriu acoperit. Soarele lipsea total. Doar LUMINA AURIE îl înlocuia dumnezeiesc de frumos.
Vedeam un nou Pământ verde -auriu , cu iarba mare si frumoasa . 
Nu erau case, doar pomi înfloriti de toate culorile, flori dumnezeiesti de frumoase, oameni tineri, maturi, femei si copilasi, care alergau fericiti de colo-colo la joacă sau la muncă, după vârsta fiecăruia. 
Cei mari adunau iarba cosita, duceau vacutele la apă, calutii de căpăstru exact ca si -n viata noastra de pe Pământ. 
Numai că , nu  erau case; nu erau niciun fel de locuinţe. Animălutele erau de toate speciile :văcuţe, oi, căluţi ,oite, câini..., toate animalele pe care le cunoastem, toate erau fericite si nimeni nu făcea vreun rău cuiva.
Nu exista ca , cineva să spună ăsta e al meu , ăsta e al tău ! 
Toate erau ale fiecăruia, si totodată toate ale tuturor !
    Nu există cuvinte în lumea noastra pentru a putea explica frumuseţea, gingăşia, culorile,candoarea,etc, a toate câte mi s-au perindat prin faţa ochilor din Lumea nouă, de pe Tărâmul Făgaduinţei.
                                Dragii mei,
Închipuiţi-vă cu ochii sufletului toate aceste frumuseti, toată această dragoste si grija faţă de Aproapele. 
Cerul bleu senin peste care s-a asternut Lumina aurie, Lumina Lui Dumnezeu.
Iar jos pe câmpia verde, doar bucurie, fericire, lipsa de griji, fără nici un pic de ură, fără întristare şi suspin! 
Cu adevărat RAIUL  LUI  DUMNEZEU,acolo unde nu este întristare ,nici durere şi nici suspinare.
Acestea toate dar si mai multe decât am putut povesti, le-am văzut, le-am trait aievea, precum scriu aievea aici pe Blog şi -n această clipă.
Dragii mei, de vom avea Credinţă şi Dragoste , pentru Dumnezeu si Maica Domnului, Dragoste pentru Sfintii Săi şi pentru Aproapele nostru, pe toate le vom dobândi încă din  această viaţă şi ne vom putea bucura vesnic în viaţa cea vesnică din sânul Lui Dumnezeu şi sub Aripile ocrotitoare ale Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu. 
Iată ce spune chiar în acest moment un glas : 

            " România !
România înconjurată de un cerc de foc ! "


Dragii mei, să împlinim cu dragoste Poruncile Lui Dumnezeu, să mergem la Sfanta Biserică măcar în fiecare Duminica ;să fim buni şi milostivi şi sa nu judecăm pe nimeni ,chiar daca ne-a făcut rău.
Prieteni dragi,să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri şi ne vom mântui sufletul, ne vom putea bucura de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi - ale MAICII  DOMNULUI, MINUNI pe care le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Fratilor,
Dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel ,veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
Numai asa dragii mei, ne vom bucura împreuna de GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU numita ROMANIA  DUHULUI SFANT,numai asa vom trai vesnic in NOUL IERUSALIM numit ,ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, si asa cu totii împreuna,cu toata suflarea de pe PĂMANT si nu numai, vom mosteni RAIUL si vom trai pentru vesnicie pe NOUL TĂRÂM al FAGADUINTELOR .
Bucurati-va fratilor de ROMANIA  DUHULUI SFANT;bucurati-va cu toata fiinta voastra de VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM-ROMANIA; bucurati-va din toata inima si aduceti Închinare si Slava, Dragoste,Iubire si multumire PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU,care ne-a ales pe noi ca sa pregatim CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS !
Si sa nu uitam dragii mei,de pregatirea Căii pentru venirea din CER a PRUNCII LUI DUMNEZEU - ŞAPTE,care ne va fi noua MARTOR si INTĂRITOR al IUBIRII ,al ADEVARULUI si al DRAGOSTEI întru DUHUL SFANT si MAICA LUI DUMNEZEU,Amin.


                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.


27 de comentarii:

 1. Doamna Maria tocmai ce am ascultat vocea dv. La Cristi Brancu.
  Doamna Maria cred din tot sufletul ca Dumnezeu siaica Domnului nu ne lasa. Cu mult drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai ce a dat la stiri ca un batran isi sapa cavoul impreuna cu vreo 2 concetateni care-l ajutau si au venit pe ei mascatii ca de ce batranul nu le-a facut contract de munca celor doi ??? Si i-a dat amenda 60000 ron. Chiar nu vedeti ce rusine am ajuns? Ca omul de rand a haituit, toate drepturile si libertatile cetateanului sunt calcate in picioare???!!! Rusine

   Ștergere
 2. ROMANILOR TREZITIVA!!!

  Nu astazi sa scris istorie in tara noastra,istorie se va scrie cand cel promis lumii,va veni sa slujeasca CUVANTUL CEL SFANT.El nu are nimic pe acest pamant,este sarac material dar foarte bogat spiritual,pentru ca il iubeste pe IISUS HRISTOS,MAICA DOMNULUI,dreptatea si adevarul,uraste minciuna si pe cei care mint,care ne conduc in aceasta lume plina de pacate.
  Sa dorim pacea pe pamant,sa-i iubim si pe cei necajiti si sa-i ajutam,ca multe popoare sunt sub stapanirea celui rau.
  DUMNEZEU,sa ne uneasca in credinta pe toti pamantenii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vine ca si preot,preoteasa tamaduitoare, vindecatoare,eliberatoare a
   Poporului ca sa slujeasca in drept Romaniei si Noului Ierusalim tara lui Dumnezeu Sfanta Treime..Este deja aleasa aceasta persoana si uns/miruit cu uleiul sfant in cerul de sus.Va primi coroana in curand dar depinde de cat de repede se vor schimba oamenii si vor renunta la ura impotriva celuilalt.Cel promis lumii va ajuta la restabilirea si reformarea lucrurilor cat si la aducerea linistei in tara in urma muncii sale depuse impreuna cu Sfanta Treime Dumnezeu .Totul depinde si de oameni si cat de repede isi doresc schimbarea,sau prefera raul in continuare? Este programat ca pana la sfarsitul anului sa inceapa transformarea,iluminarea romaniei dar oamenii doresc sau prefera sa se conformeze lucrurilor de mizerie al starii actuale de haos ?
   Dumnezeu nu forteaza schimbarea daca oamenii nu o doresc. Atentie! Divinitatea nu poate intra peste liberul arbitru si deciziei poporului. Trebuie sa spuneti DA schimbarii totale altfel nu se va schimba si vom mai suferi 100 de ani incolo. DA Schimbarii Romaniei!!!! DA Schimbarii !! Dumnezeu sa aduca Schimbarea in Romania ! Treziti-va !!

   Ștergere
  2. Adevarat este,ea a primit vindecare,sufleteasca si trupeasca in data de 20.03.2012,de la SFANTA TREIME,asa se varbeste in tara.

   Ștergere
 3. Asta e anul cand apare cel promis lumii,2019 este anul lui/ei.Se va face ceea ce e scris sus in cartea vietii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Desi, asa pare, ceea ce se intampla cu oamenii si vremea,de fapt este o trezire a constiintelor de pe mai muLte planuri care vor teraforma planeta.Deci e de bine,daca privesti dintr o alta perspectiva.
  Planeta scoate din casa tot gunoiul pe care oamenii l-au facut.

  Ati vazut cum puhoaiele de apa ne aduce gunoiul la usa?

  Tot ce nu corespunde cu constiinta planetei trebuie sa plece,deci, unde va situati la nivel de constiinta?
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai mult in Arges se curăță Dumnezeu Pământul.la cerere...

   Ștergere
 5. A fost montată icoana Maicii Domnului „Platytera” la Catedrala Națională
  https://youtu.be/Tiz0xB9SF3A

  RăspundețiȘtergere
 6. Pt un om care chiar studiaza extragind toate contextele pe cite o subtema este evident ca viziunea cu tunelul este alegorica si nu literala. Daca nu ar fi fost necesar un studiu am citi cu toti in Biblie care sint semnificatiile cifrelor 1290 si 1335 in Daniel12 fara sa fi fost nevoie sa fie talmacirea pecetluita. Asadar astept doamna Maria rezultatul studiilor dv cu toata responsabilitatea si maturitatea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu astepta! Nu exista responsabilitate si maturitate.

   Ștergere
 7. Doamna Maria am mai citit inca o data si inca o data acest mesaj al dv.
  Ce poti s-a mai spui?
  Te podidesc lacrimile de dragostea lui Dumnezeu si a Maicutii Domnului si nu ne ramane decat rugaciunea la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa se implineasca venirea Mantuitorului Nostru Iisus Hristos pe pamant romanesc.Doamne ajuta Romaniei Sfinte.
  Va imbratisez cu mult drag si va doresc multa,multa sanatate.

  RăspundețiȘtergere
 8. Doamna Maria, a fost cutremur in Japonis asta noapte la 2.48 ora Romaniei de 6.1 grade

  RăspundețiȘtergere
 9. Maria, roaga-te ca Simona sa castige maine, 11.05.2019, finala de la Madrid !!!
  Sa o ajute Dumnezeu !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-i tare draga Simona ! Intotdeauna m-am rugat si ma rog pentru ca ea sa fie sanatoasa si sa aiba parte de bucurii si mantuire.

   Ștergere
  2. Sa castige cea mai buna, de ce neaparat Simona?

   Ștergere
  3. Ma intreb ? Cu atatea milioane euro cata milostenie o fi facut simona?????

   Ștergere
  4. An.23.46., Simona H. a facut milioane DOAR prin munca ei, nu i-a fost deloc usor sa ajunga pana unde a ajuns. E fix treaba ei ce face cu banii castigati. In plus, ea chiar poate fi un model pentru copii si tineri. Mai bine intreaba-te cata milostenie au facut milionarii si miliardarii ''de carton'', inclusiv politicienii si alte ''vip-uri'' care tot apar ''pe sticla'' dand lectii poporului roman.

   Ștergere
  5. 09.03 DOAR PRIN MUNCA LOR au facut bani si altii, dar munca asta a lor nu ar fi fost posibila fara ajutorul lui DUMNEZEU care a ingaduit ca aceasta persoana numita simona sa aibe succes. Asadar parerea mea este ca aceasta simona este o avara dupa avere atata tot, o nesatula. Pe mine ca roman nu ma reprezinta

   Ștergere
 10. De ce alergati dupa:bani,lux,medalii,ca toate sunt trecatoare si nu ramaneti cu ele,se apropie sa sune trambita 3,si cele pana la 7,foarte repede.Ce vom face atunci?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 20.57 esti ridicol!

   Ștergere
  2. Asa e anonim 20:57,trebuie sa ne pocaim cu adevarat de toate pacatele prin Iisus si Duhul Sfant!Toate castigurile lumesti obtinute fara Dumnezeu vor arde in foarte apropiata zi a Judecatii,cand Iisus a spus ca Pamantul cu tot ce este pe el,si cu faptele facute in mod lumesc si diavolesc vor arde vesnic!Apostolul Pavel spunea ca oamenii lumesti alearga dupa premii si coroane ce se vestejesc si strica,ce pier,insa cei neprihaniti spiritual alearga dupa premii si coroane ceresti ce nu se vestejesc,nu se strica si nu pier vesnic!Sa alergam dupa neprihanirea Lui Dumnezeu in Duhul si Adevarul Sau Prea Sfant!

   Ștergere
  3. Cine il iubeste pe DUMNEZEU,nu iubeste:banii,luxul,mindria,lacomia,soseste timpul,si nu o sa fiu ridicola la comentarii,ca mult vor plange bogatii lumii,ca vor pierde toata agoniseala lor de o viata.DUMNEZEU,sa va lumineze pe toti cei care nu credeti cu adevarat in CUVANTUL CEL SFANT.

   Ștergere
 11. Acolo e si Nastase,l-ati vazut donind la un spital ,sau sa dea saracilor,?!Tot asa va fii si Simona, cind pupa dulceata banilor,nu se va lasa cit traieste!

  RăspundețiȘtergere
 12. Anonim 11-mai-22-45 ma bucur ca doar Dumnezeu si Maicuta Domnului au inteles ce vreau sa spun.
  Restul nu ma intereseaza.
  Sa ai o zi buna si sa intelegi de ce rasare soarele.

  RăspundețiȘtergere