joi, 30 mai 2019

NU NE VINDE LUI ! TE ROG, NU TE VINDE LUI SOROS !


                                                 30 Mai 2019,ora 15,34 !

                                        Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,desi eram aici in faţa calculatorului,aud glas care spune asa:

          "Soros! Nu ne vinde lui !
Iar un alt glas spune indiferent:
           Asta nu are treaba.

Iar glasul prim, iar il roaga,il implora:
             Te rog,nu te vinde lui Soros."

Iar glasul a incetat.
Dragii mei,fara nicio indoiala ce s-a intamplat acum la alegeri si ce se va mai intampla si de acum incolo, sunt facute cu ajutorul subtil al lui Soros. 
Acest om ,nu crede decat in banii lui,in miliardele lui.
Cu miliardele lui ,incearca sa dezbine lumea intreaga si se bucura ori de cate ori reuseste.
El singur a marturisit ca ,nu crede in nimic, iar daca este nevoie ,va călca si pe cadavre  ca sa-i creasca miliardele.


Imagini pentru GEORGE SOROS.

Eu am mai scris despre acest om, ca ne va distruge ca popor,dar, asa cum se intampla mai intotdeauna, lucrurile raman la stadiul de spus si de citit.
Doar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI va mai putea salva Romania sfanta din mainile lui Soros si-ale slugilor lui.
Iata o declaratie a sa:


GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT

15 nov. 2016 - Magnatul nu crede în Dumnezeu. Zilele acestea, toată lumea vorbește liber despre George Soros și despre influența pe care acest om a ...
15-11-2016 2 minute
SOROS la 60 minute – SOCIOPATUL CARE CONDUCE… de medialert
Zilele acestea, toată lumea vorbește liber despre George Soros și despre influența pe care acest om a avut-o asupra vieții politice și sociale din Statele Unite ale Americii, dar și din România.
În 1998, însă, opinia publică românească nu știa prea multe despre Soros, care pe-atunci investea serios în recrutarea și pregătirea celor ce urmau să formeze viitoarea „societate civilă” a țării. Acum aproape 20 de ani, însă, Soros oferea un interviu televiziunii americane CBS, în cadrul faimoasei emisiuni „60 de minute”.
În cadrul emisiunii, realizatorii arătau cum George Soros era introdus mai-marilor lumii de către Prima Doamnă a SUA din vremea aceea, o anume Hillary Clinton, drept un filantrop și  „om de bine” (Captură din clip).
Puțini știu că Soros a investit în războiul din fosta Iugoslavie, susținând tabăra bosniacilor musulmani cu 5 milioane de dolari, acțiunile sale fiind lăudate la vremea respectivă de către diplomatul american Richard Holbrooke, cel care s-a ocupat de „dosarul” iugoslav.
În cadrul acelei emisiuni, însă, Soros a făcut niște afirmații realmente șocante despre trecutul său și despre perspectiva sa asupra vieții.
Realizatorul a abordat subiectul copilăriei lui Soros, atunci când acesta a trăit în Budapesta ocupată de naziști, în 1944.  Bănuind ce urmează să se întâmple cu evreii, tatăl lui George Soros, Tivadar Schwartz (numele real al miliardarului), a cumpărat acte false pentru familia sa, reușind să convingă un oficial al Guvernului de la Budapesta să-l adopte pe micuțul György, sub pretextul că este finul său de botez.
Dar în  timp ce mii de evrei unguri erau trimiși către lagărele morții, George Soroș își însoțea tatăl adoptiv în misiunile acestuia de confiscare a bunurilor evreilor condamnați de regimul de la Budapesta( minutul 7:31). Unii dintre aceștia erau chiar vecinii sau cunoștințe de-ale familiei Soros.
Reporter: Sunteți un evreu maghiar care a scăpat de Holocaust…și ați privit cum familii întregi erau trimise la moarte..
Soros: Corect. Aveam 14 ani și aș spune că acela a fost momentul în care mi s-a format caracterul. Am înțeles atunci că o persoană ar trebui să privească în viitor, să anticipeze evenimentele ce vor urma,spune Soros ( minutul 8:01).
Reporter: Ați fost împreună cu protectorul dvs și ați ajutat la confiscarea proprietăților evreilor…
Soros: Da, e adevărat.
Reporter: Pare o experiență traumatizantă pentru o persoană…V-a fost greu?
Soros: Nu…nu, deloc. Poate ca și copil nu vezi anumite conexiuni, dar nu mi-a creat nicio problemă ce s-a întâmplat.
Reporter: Nu aveți niciun sentiment de vină asupra celor întâmplate?
Soros: Nu. Aș fi putut fi de cealaltă parte a baricadei…Într-un mod amuzant, a fost la fel ca pe piața de capital: dacă nu aș fi fost eu acolo, ar fi fost altcineva și proprietatea ar fi fost confiscată oricum. Nu aveam niciun rol în confiscarea proprietăților”.
Puțin mai departe, Soros este întrebat dacă este o persoană religioasă și dacă are credință în Dumnezeu: „Nu cred în Dumnezeu, nu sunt religios”. Realizatorul adaugă credința lui Soros că Dumnezeu este o creație a omului și nu invers.
Tot în cadrul emisiunii, Soros afirma că nu-l interesează consecințele sociale ale acțiunilor sale economice.
Conform cărților de specialitate, sociopatul este o persoană șarmantă, spontană, care caută să-i domine pe ceilalți, foarte inteligente,  capabili de un discurs atractiv, dar incapabili să iubească și lipsiți de remușcări pentru faptele lor.

75 de comentarii:

  1. Doamna Maria nu ma mira nimic sunt oameni care nu intereseaza nimic decât banii.
    Am citit de mult o carte in care erau si poze unde pe politicienii nostri dansa Satana cu furcă de fier in mana.
    Copil fiind clasa a-vi-a tin minte si ma marcat acest subiect.
    BOIERII CEI MARI SE VOR BATE INTRE EI CA NU VOR AJUNGE LA O INTELEGERE.
    SE VOR MANCA UNII PE ALTII SI INTRE EI NU VA FI TOCMEALA SI VOR AVEA MULT CUGET RAU SPRE IMPARATUL LOR.
    MARE DE DEZUNIRE LA BARBATI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI SPERAM LA BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A NU NE LASE PE MANA ACESTUI ANTIHRIST CIUT.
    AR CAM TREBUI SA LUAM ATITUDINE FATA DE ACESTE BRUTE DE OAMENI.
    BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A NE OCROTEASCA CU MILA LUI.
    POPORUL ARE NECAZURILE LUI.
    VREMEA A FACUT RAVAGII ACUM NEINTELEGERILE LA VARFUL TARII NU DUCE LA NIMIC BUN DECAT LA SUFERINTA POPORULUI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diavolul neo-marxist SOROS cu miliardele lui e foarte periculos pentru ca dezbina prin tradatorii nostri ANTI- nationali, pentru ''Prestigiul, Blidului de linte '.
    Nu degeaba s-a luptat Iohannis pentru ei sa ia Padurile noastre,stia ca are nevoie de multe ''Cozi de Topor''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decretul pentru defrisarea padurilor a fost semnat de Iliescu in data de 2 decembrie 2004 pe cand era Presedinte si de Adrian Nastase pe cand era Prim Ministru.

      Ștergere
    2. 21:04, cine a sprijinit exploatarea padurilor in toata grandoarea ei este Iohannis alaturi de prietenii lui austrieci.

      Ștergere
  3. Planul prin care SOROS conduce UE si poate ingenunchea Romania si pe romani este mentinerea interna a unor salarii mici prin care sa favorizeze profiturie Multinationalelor in Dauna Romaniei si cresterea emigrarii romanilor spre Vest in dauna Romaniei si alienarea romanilor.
    PSD-ul poate raspunde acestui pericol, intr-un singur mod ,prin majorarea pensiilor si salariilor obligind Multinationalele sa mareasca si ele salariile si astfel reduce si Emigrarea si Alienarea romanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este craciun, motivul adevarat pentru care a fost inchis Dragnea se vede si se stie. Le statea la toti acesti mizerabili asupritori ai Romaniei si romanilor ca o sula intre coaste. Atunci au facut cu alegerile ceia ce se vede si se stie si l-au inchis pe Dragnea. Dumnezeu sa-l ocrotesca si sa-l ajute, un OM adevarat!

      Ștergere
    2. 20:33, dupa ce Soros va muri oare ce-o sa mai spuneti, pe cine o sa aruncati vina?. Veti inventa voi ceva crezandu-i pe ceilalti prosti si sperand sa va creada cineva.

      Ștergere
    3. Cand si cei din propriul partid (altii decat gasca personala a lui Dragnea) se bucura ca au scapat de Dragnea, nu-ti pui oare niciun semn de intrebare?.

      Ștergere
    4. 07:37, ce nu intelegi tu este ca Soros reprezinta interesele familiei Rothschild. Cand va muri Soros, vor scoate un alt demon la inaintare ca sa faca haos in lume, nici o problema.

      Ștergere
    5. 07:39, se bucura doar tradatorii aserviti, dar cand poporul se va trezi, o sa plangeti voi cei ce serviti interesele straine; de furia poporului trezit din manipulare nu veti putea scapa.

      Ștergere
  4. Cind spun cresterea salariilor ma gindesc in primul rind la cele mici ca sa oblige privatii si Multenationalele sa creasca si ei salariile-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sa oblige? Dupa '89. TOATE guvernele si TOTI presedintii au dat, au dat, au vandut in propriul lor folos, absolut nimic nu a fost pentru oameni. Care deci, dintre acestia, face parte din specia umana? Niciunul.

      Ștergere
    2. 23:23, toti presedintii, pana in prezent nu au fost alesi ci au fost numiti, dupa voia serviciilor secrete. Acestea fac toate jocurile in aceasta tara.

      Ștergere
    3. 15:27, asa spun perdantii ca nu ei au pierdut, securitatea a facut jocurile.

      Ștergere
    4. 20:52, securitatea este adevaratul despot al Romaniei. Aceasta a distrus si vandut Romania de la 1989 incoace.

      Ștergere
  5. https://m.click.ro/news/lume/croaziera-mortii-pe-dunare

    RăspundețiȘtergere
  6. ION Cristoiu la emisiunea lui TUCA ;''Noi nu avem serviciile noastre secrtete[romanesti],Toate sint numai niste filiale ale Serviciilor secrete STRAINE ale marilor Puteri''...........

    RăspundețiȘtergere
  7. ION Cristoiu la emisiunea lui TUCA ;''Noi nu avem serviciile noastre secrtete[romanesti],Toate sint numai niste filiale ale Serviciilor secrete STRAINE ale marilor Puteri''...........|
    E parerea celui mai experimentat , citit SI bun ziarist ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ac PSD a castigat alegerile.

    https://revelatiialecerului.wordpress.com/2019/05/30/capturarea-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.52
      S-a umplut Bucurestiul si institutiile statului de angajati la stat adusi din Olt si Teleorman .
      Gasca lui Dragnea si a lui Valcov a umplut pana la refuz aparatul bugetar . Aici astept sa confirme cei anjajati la stat cati au venit in ultimii 2 ani adusi cu pluta prin toate departamentele . La Dezvoltare sunt si 2 coafeze , in alte agentii exista de la profesori de sport , de geografie , teologie, plini de salarii extramarite si de sporuri de conditii vatamatoare pana la copii de magistrati , curtea de conturi etc. Dar nu numai cu acest guvern s-a intamplat si s-au intamplat toate acestea , problema a inceput acum vreo 12,13 ani. Au bagat nulitatile in functii si au scos la greu profesinistii din sistem . Acum e gasca lor de incapabili , de buzate care defileaza cu genti de milioane in functii de raspundere. Tot MAE a fost inlocuit cu pitipoance , au indepartat diplomatii de cariera si au bagat chitaristi din Cenaclul Flacara . Socaciu a fost consul la Montreal cativa ani .
      Mii de funcționari publici au migrat în ultimii 5 ani în interiorul Guvernului, ocupând posturi fără să dea concurs, în funcție de culoarea politică sau de simpatiile miniștrilor .

      Ștergere
    2. Acești funcționari sunt transferați dintr-o structură în alta prin detașare. Dacă nu fac față sau dacă li se schimbă șeful, se întorc liniștiți la precedentul loc de muncă.

      Numai la Ministerul Afacerilor Externe sunt angajate anual, prin detașare, aproximativ 850 de persoane. Acestora li se adaugă, tot anual, zeci de detașați în fiecare dintre celelalte 24 de ministere care alcătuiesc Guvernul României – cea mai stufoasă structură de acest nivel din Uniunea Europeană.
      La Ministerul Sănătății în ultimii ani, au fost angajate tot felul de persoane fără legătură cu domeniul medical, printre care manageri ai unor firme falimentare, șefi de birou de la CFR, precum și rude ale unor parlamentari sau ale unor șefi de filiale PSD.
      S-au cerut date similare de la alte patru ministere în care, teoretic, procedura de angajare ar trebui să presupună un concurs și verificarea unor competențe specifice.

      Cele patru ministere sunt:

      Afaceri Externe,
      Agricultură,
      Comunicații și Societate Informațională,
      Dezvoltare Regională.

      Ștergere
    3. S-a solicitat numărul de detașați din ultimii 5 ani, instituțiile publice sau companiile private unde lucrau înainte, precum și funcția fiecăruia – cea anterioară și cea pentru care a fost detașat.
      De asemenea, am cerut explicații de la Ministerul Muncii și de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, pentru a ne lămuri de ce este preferată detașarea în locul concursului.
      Am primit răspunsuri care subliniază aceeași idee: da, metoda legală este concursul, dar detașarea este singura cale prin care șeful instituției poate angaja direct pe cine dorește.

      Ștergere
    4. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis că, din 2014 încoace, a organizat concursuri pentru 391 de posturi specifice.
      Cu toate acestea, numărul detașărilor în Minister este mult mai mare.
      "Referitor la numărul persoanelor detașate în Ministerul Afacerilor Externe, acesta a fost de aproximativ 850 anual, numărul variind în funcție de rotația personalului în Serviciul Exterior al MAE (la misiunile diplomatice, oficiile consulare și institutele culturale din străinătate). Dintre aceștia, aproximativ 80% își desfășoară activitatea în Serviciul Exterior.
      Astfel, în cazul Institutelor Culturale române din străinătate, personalul de specialitate este aproape exclusiv detașat pe durata misiunii, acesta fiind desemnat la propunerea ICR", se arată în răspunsul primit de la MAE.
      Detașați mai sunt și la reprezentanța României din Bruxelles, precum și la serviciile consulare, cauza fiind, potrivit MAE, "creșterea fără precedent a numărului cetățenilor români aflați în străinătate".
      Deși s-a solicitat instituțiilor și companiilor din care provin acești detașați, MAE nu a comunicat aceste date.
      Este singurul minister care a refuzat să dezvăluie atât posturile detașaților, cât și locurile de unde proveneau ei. Explicația este că Ministerul nu centralizează aceste date, pentru că "nu-i sunt de folos în activitatea curentă".
      În plus, MAE consideră că informaţiile solicitate de noi ar constitui date personale. Este, de altfel, singurul minister care a refuzat să transmită informaţiile complete.

      Ștergere
    5. Între 2012 și 2017, la Ministerul Agriculturii au fost detașați 70 de angajați, potrivit unei statistici furnizate la solicitarea PressOne. Majoritatea proveneau de la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA).
      Două exemple: în 2017, un reprezentant tehnic al firmei CP Care Impex SRL, care se ocupă "cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun", a fost detașat în Minister pentru poziția de consilier IA.
      În același an, șeful Serviciului Juridic de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transport Rutier a fost detașat consilier pentru afaceri europene la Agricultură.
      În fine, din 2013 în 2017, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene au avut, în total, 195 de angajați aduși prin detașare.
      În 2013, când Ministerul Fondurilor Europene era condus de Eugen Orlando Teodorovici, au fost detașate cinci persoane din companii private, printre care SC Adevărul Holding, SC Construct SRL – o companie de construcții din Timișoara, și SC 3X Media International, o firmă de webdesign. Pentru alte două companii, Ministerul a menționat doar "High Tech".

      Ștergere
    6. Consilieri high tech aduși de la Pescuit și Administrația Piețelor

      Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a avut 6 șefi în ultimii 6 ani: Dan Nica (PSD, 2012-2014), Răzvan Cotovelea (PSD, 2014), Marius Bostan (tehnocrat, 2015-2016), iar după alegerile din decembrie 2016, trei PSD-iști − Delia Popescu, Augustin Jianu și Lucian Șova (în funcție).

      Din 2012 și până la finalul lui 2017, în acest Minister au fost angajate prin detașare 88 de persoane.

      În 2012, de exemplu, una dintre aceste persoane a fost detașată de la SC Structural Acces SRL din Ghermănești (Ilfov), o firmă de "consultanță pentru afaceri și management" avându-l ca administrator pe un anume Gabriel Cosmeanu.

      Potrivit unei declarații de avere completate un an mai târziu, Cosmeanu fusese în 2012 consilier al ministrului Comunicațiilor, din care migrase pe postul de "responsabil achiziții publice" al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. (Probabil că detașatul de la firma din Ghermănești fusese chiar el.)

      Tot în 2012, ministrul de atunci − să nu uităm, al Societății Informaționale − și-a adus șeful de cabinet şi încă un consilier, prin detașare, tocmai de la Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.

      În 2017, același minister a angajat, pentru două poziții de consilier, un jurnalist de la TVR și un inspector de la Administrația Piețelor din Sectorul 1 al Capitalei.

      În același an, tot pe un post de consilier a fost detașat un șef de serviciu de la Regia Autonomă de Transport București.


      "Mobilitatea se dispune în interesul autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, iar competența de a aprecia cu privire la acest aspect o are persoana care are competența legală de numire".
      *
      Aproape 200 de detașați în 4 ani la Dezvoltare Regională și Fonduri Europene
      Între 2012 și 2017, la Ministerul Agriculturii au fost detașați 70 de angajați, potrivit unei statistici furnizate la solicitarea PressOne. Majoritatea proveneau de la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA).
      Două exemple: în 2017, un reprezentant tehnic al firmei CP Care Impex SRL, care se ocupă "cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun", a fost detașat în Minister pentru poziția de consilier IA.
      În același an, șeful Serviciului Juridic de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transport Rutier a fost detașat consilier pentru afaceri europene la Agricultură.
      În fine, din 2013 în 2017, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene au avut, în total, 195 de angajați aduși prin detașare.
      În 2013, când Ministerul Fondurilor Europene era condus de Eugen Orlando Teodorovici, au fost detașate cinci persoane din companii private, printre care SC Adevărul Holding, SC Construct SRL – o companie de construcții din Timișoara, și SC 3X Media International, o firmă de webdesign. Pentru alte două companii, Ministerul a menționat doar "High Tech".

      Ștergere
    7. 17:22-17:36, ai insirat doar aberatii.

      Ștergere
    8. 18.35 E pura realitate iar disponibilizari vor veni curand ca nu mai sunt bani de salarii . Suntem imprumutati pana in varful unghiilor .

      Ștergere
  9. Dna Maria cred ca ati observat ca nu v am jignit niciodată dar gânditiva putin CE TÂNĂR DIN ROMÂNIA DETINE 1.200 HECTARE DE TETEN ARABIL , CÂT DETINE FIUL LUI DRAGNEA ???? DE CE CONSUL DE AMBASADA UN TÂNĂR MEDIOCRU DOAR CA E FRATELE IUBITEI LUI DRAGNEA ??? .....SI DOAMNE CÂTE AR MAI FII DE ZIS !!! V AȚI INTREBAT VREODATĂ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Colpoltor de la 21.52,Andreoti, premierul Italiei avea o vorba :
      La putere, toata lumea mananca, diferenta o face pozitia in timpul mancatului...
      Cracanat fiind tragi toate bucatele la tine ce apuci ce nu pe jos !
      Stai drept si finut apuca cate ceva cu varful degetelor, dar lasa ba si la saraci, la cei multi,; Asta a facut Dragnea a zis Stop joc! Pana aici ! Rezultat =3.6 ani !
      Daca isi vedea numai de mosiile si porcii lui, n-avea nimeni nimic cu el, era rege in continuare ...
      Pentru asta eu , DZ al S S o sa -l ajut, trec peste incercarea de a pune o mUSULMANCA prim ministra, pedeapsa primita de el ma ovligasa-l iert.
      Joha zice : Nu, nimeni nu mananca nimic! Dar ce sa vezi, nu e singur, se mananca pe langa el cu el !

      Ștergere
    2. 00.52 Da, era bine daca ramanea fermier . Carierea politica implica scoala politica de inalt nivel , stimate Dz. Asta e cheia . La noi politica e un moft iar cine o reprezinta ramane tot la diletantism . Andreotti a fost o capacitate a crestin democratilor . Nu faci dintr-un comerciant presedinte de partid , Andreotti a fost premier de 3 ori , scriitor, diplomat , om politic .
      De Gasperi l-a introdus in scena politica nationala .

      Ștergere


    3. La începutul anilor ’90, Dragnea a deținut trei firme private, cu care a derulat primele sale afaceri.
      Tânărul Liviu Dragnea a deschis o cârciumă în satul soției și apoi s-a extins în satele din jur.
      A fost taximetrist de marfă cu un ARO făcut din bucăți.
      A vândut bere la halbă în birturi comunale improvizate în casele unor țărani, în camerele de la drum.
      S-a asociat cu oameni pe care a știut să-i folosească și mai apoi să-i arunce.
      A preluat de la stat un hotel și mai multe restaurante în locație de gestiune, iar mai apoi s-a făcut stăpân peste ele.
      Anii ’90 au împărțit România în țara sfâșiată care este astăzi.
      Unii au câștigat enorm într-un timp scurt, alții au pierdut tot, fără ca măcar să bage de seamă.
      Liviu Dragnea a câștigat atunci mai mult decât am putea crede la prima vedere.
      Ascensiunea lui din prima parte a anilor ’90 a fost amețitoare.
      Din omul care turna berea în halbe a ajuns, în numai câțiva ani, prefectul județului Teleorman, iar apoi și-a făcut loc la mesele cele mai bogate ale politicii românești.

      O garnitură de mobilă, câteva bunuri casnice și o Dacie roșie, cumpărată de la o minoră care o câștigase la loz în plic.
      Aceasta este averea cu care Liviu Dragnea a intrat în afaceri și pe care el însuși a declarat-o la Registrul Comerțului Olt, unde s-a prezentat împreună cu asociatul său Petcu Vasilică. Era august 1990 și Liviu Dragnea avea 27 de ani.
      În 1987 terminase Facultatea de Transporturi Auto din Politehnica București, iar Revoluția îl prinsese făcând naveta între Giuvărăști și Corabia, unde lucra ca inginer stagiar (într-o secție auto aparținând Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova).
      Giuvărăști – satul de baștină al soției Bombonica – este o comună situată la granița dintre județele Olt și Teleorman.
      Nu se mai știe cum a prins Dragnea drag de Bombonica, dar la 6 august 1988 au făcut nuntă, iar el a rămas, cum se zice în Teleorman, „la muiere-n casă“.

      Oamenii din Giuvărăști își amintesc de acest băiat de 27 de ani, cu mânecile suflecate, murdar până la urechi de vaselină și reparând zi și noapte la un ARO prăfuit, cu care ducea marfa țăranilor la târgurile din Câmpia Română.
      Această a doua mașină nu apare printre bunurile declarate la Registrul Comerțului, poate și pentru că avea un statut incert din punct de vedere legal.
      După cum însuși Liviu Dragnea a povestit într-un interviu din 2016, era o mașină pe care și-o făcuse singur, „din bucăți, piesă cu piesă, pe baza unui certificat de IMS (n.r. – mașină de teren produsă în anii ’50-’60 la Câmpulung Muscel)”.

      Ștergere
    4. Tânărul Liviu Dragnea își petrece prima parte a anului 1990 la volanul acestui ARO făcut din bucăți.
      Îi atașează o remorcă și începe să-și exerseze spiritul antreprenorial încărcând-o cu legume și negociind cu țăranii din Giuvărăști prețul fiecărei curse spre Alexandria sau Turnu Măgurele.

      Pe 14 august 1990, înființează „Asociația cu scop lucrativ Bachus”, entitate privată care avea ca principal obiect de activitate „prepararea și desfacerea de cafea, băuturi alcoolice și răcoritoare“.
      Dragnea se asociază în această afacere cu Petcu Vasilică, un sătean din Giuvărăști a cărui mătușă deținea o casă aflată chiar în centrul comunei.
      În această casă de pe Strada Principală, Dragnea și Petcu își deschid un bar – Bachus – în care vând bere la halbă, coniac și alte categorii de băuturi spirtoase și răcoritoare.
      Oamenii din Giuvărăști și-l amintesc pe șeful PSD jucând inclusiv rolul de vânzător și cărând berea pe la mese, iar hârtiile rămase în arhiva de la Registrul Comerțului ni-l arată alergând cu treabă și în a doua zi de Crăciun: pe 26 decembrie 1990, Liviu Dragnea cumpără, pentru dotarea barului, un televizor marca Telecolor contra sumei de 25.000 de lei, achitat cu banii jos, în prezența martorilor Mireanu Paul și Creața Iulian.
      Bachus-ul merge bine și aduce câștig. După o jumătate de an de comerț cu alcool, Dragnea și Petcu pun ban pe ban și depun la bancă. Dragnea însuși se prezintă la un ghișeu din Corabia al Băncii pentru Agricultură și Industrie Alimentară (devenită mai târziu Banca Agricolă) cu un teanc de 633 de bancnote de 100 de lei. Îi depune și primește chitanță:

      Cu bani puși la bancă și cu tot mai mulți clienți însetați, Liviu Dragnea și asociatul său își fac planuri de extindere
      . Pe 18 iunie 1991, cei doi transformă „Asociația cu scop lucrativ Bachus” într-o societate cu răspundere limitată: Com Orizont SRL.
      Obiectul de activitate ne arată că imaginația lui Dragnea era nemărginită: de la comerț cu țigări, piese auto și jucării, la activități de video-disco și import-export. Practic, tot:

      Setea de consum a cetățenilor din Giuvărăști se dovedește prea mare pentru o singură unitate comercială, așa că, pe 16 aprilie 1992, Com Orizont SRL închiriază de la Consiliul Local clădirea Stației Auto Giuvărăști, formată din două camere totalizând 19 metri pătrați .
      Chiria lunară e stabilită la 4.750 de lei. În urma acestui contract, sătenii din Giuvărăști rămân fără stație de autobuz, dar se îmbogățesc cu o nouă cârciumă în care se pot răcori după muncile câmpului.
      Stația e de fapt scheletul unei gherete pe care Liviu Dragnea și asociatul său o împrejmuiesc cu pereți de sticlă, așa că noul birt capătă numele popular „La geamuri multe”.

      Urmează o vară lungă, în care se bea bere multă și se face profit pe măsură. Com Orizont SRL, firma patronată de Liviu Dragnea și Petcu Vasilică, își extinde obiectul de activitate la comerț ambulant în piețe, târguri, oboare, bazare, în locuri publice și de agrement.
      Apoi, pe 27 octombrie 1992, deschide un al treilea bar în comuna vecină Izbiceni, unde, conform actelor de la Registrul Comerțului, închiriază două camere din locuința lui Costică Sprîncenatu și un teren de 50 de metri pătrați, „situat între casă și gard”. Totul în schimbul unei chirii lunare de 3.000 de lei.

      Ștergere
    5. Liviu Dragnea umple o cameră cu marfă și așază câteva mese și câteva scaune în cea de-a doua. Împrejmuiește spațiul dintre casă și gard cu niște plăci de carton și improvizează o mică terasă. Apoi deschide butoaiele cu bere și începe să vândă. Inaugurarea acestei cârciumi improvizate trebuie să fi fost un eveniment pentru țăranii din Izbiceni, pentru că 26 de ani mai târziu amintirea acelei terase e încă vie pe ulițe. Costică Sprîncenatu s-a stins între timp, dar vărul lui, Bebe, ne povestește cu lux de amănunte: „Liviu Dragnea a făcut primul bar de la noi din comună și aici s-a vândut prima dată bere la halbă. Era omor! Împrejmuise cu placaj, amenajase frumos. Vindea și bere, vindea și coniac, băutură…”.

      Două săptămâni mai târziu, pe 12 noiembrie 1992, Com Orizont SRL închiriază și clădirea bufetului din satul Pleașov (comuna Lunca, situată la 10 kilometri de Giuvărăști), evacuează Cooperativa de consum și deschide încă un bar. Al patrulea.

      Același model și în comuna Islaz, unde închiriază câteva camere din casa cetățeanului Gheorghiță Marin și improvizează o cârciumă. Această afacere are și o oarecare componentă sentimentală: Dumitru Dragnea, tatăl actualului președinte PSD, fusese șeful postului de Miliție din Islaz la sfârșitul anilor ’70. Casa unde Liviu Dragnea a deschis barul se află chiar peste drum de clădirea Poliției, la etajul căreia locuise familia Dragnea.

      Liviu Dragnea tocmai împlinise 30 de ani și era deja un mic patron cu afaceri în mai multe sate așezate pe granița dintre județele Olt și Teleorman. Însă, mai presus de orice, învățase câteva lucruri elementare despre România acelor ani: setea de consum a populației era uriașă, iar statul se afla într-o degringoladă din care se putea pune mâna pe ceva mai mult decât pe niște stații de autobuz și clădiri de bufeturi comunale.

      Cu aceste gânduri în minte, Dragnea se orientează spre Turnu Măgurele, cel mai apropiat oraș și locul unde terminase liceul, iar primul lucru pe care îl face este să caute un asociat cu putere de influență. Îl convinge pe Florin Mîndroc, un fost coleg de facultate care avea deja afaceri în București, să devină parteneri și să se extindă în orașul de pe Dunăre.

      Pe 20 decembrie 1992, Dragnea și Mîndroc preiau, în cotă egală, acțiunile firmei Dacorom SRL, deținută de Scaete Ion și Costea Ion, doi cetățeni din Turnu Măgurele.
      Aceștia vindeau firma aducând ca argument oficial „motive financiare personale care nu le mai permit să desfășoare activitățile în condiții bune”. Dacorom SRL deținea un bar denumit „La Groapă”, aflat la subsolul unei clădiri de pe strada General Praporgescu din Turnu Măgurele, însă desfășurarea ulterioară a evenimentelor arată că Liviu Dragnea și Florin Mîndroc nu de asta erau interesați.
      Procedurile de înființare a unei entități private erau greoaie în acei ani, iar ei aveau nevoie cât mai repede de o firmă pentru intra în afaceri care nu mai suportau amânare.
      Statul tocmai urma să ofere în locație de gestiune mai multe unități comerciale din județul Teleorman.

      Locația de gestiune era o formă de închiriere pe care statul român a practicat-o masiv la începutul anilor ’90 și care era foarte avantajoasă pentru cel care prelua o unitate comercială deoarece o lua cu tot cu angajați, bunuri de inventar, vad comercial și, mai ales, cu posibilitatea de a o cumpăra definitiv la un preț preferențial.
      Angajații unei unități aveau prioritate atunci când statul hotăra să o ofere în locație de gestiune, însă vorbim de o perioadă în care criteriile impuse prin documente oficiale puteau fi schimbate, negociate și chiar ignorate fără nicio problemă.

      Ștergere
    6. Astfel că, la începutul anului 1993, în decurs de numai câteva săptămâni după preluarea firmei de către Liviu Dragnea și Florin Mîndroc, Dacorom SRL primește în locație de gestiune cele mai importante unități comerciale din zonă deși până atunci nu avusese nicio legătură cu activitatea lor. SC Turris SA Turnu Măgurele și SC Vedea SA Teleorman (ambele societăți cu capital de stat) cedează, către firma lui Liviu Dragnea, Restaurantul Modern, Hanul Diligenței și Hotelul Turris din centrul orașului Turnu Măgurele.


      Cicerone Constantinescu, directorul din acei ani al SC Vedea SA Teleorman și omul a cărui semnătură apare pe contract, spune că nu-și mai amintește ce criterii au stat la baza acordării Hotelului Turris către firma deținută de Liviu Dragnea și Florin Mîndroc: „Ministerul Turismului de la acea vreme a dat ordinul prin care ne-a permis să oferim unitățile comerciale în locație de gestiune. E foarte mult de atunci și nu-mi mai amintesc ce a fost. Dacă se prezenta cineva și cerea, aplicai criteriile stabilite de minister. Dacă nu le-am respectat, o să răspund în fața legii”.

      Câțiva ani mai târziu, când Liviu Dragnea devenise unul dintre liderii Partidului Democrat și prefect al județului Teleorman, Cicerone Constantinescu se înscria în PD, iar presa locală îl indica drept un apropiat al lui Dragnea.

      Discotecă, depozit en-gros, cauciucuri second-hand

      Ne întoarcem la începutul anului 1993 și îl găsim pe Liviu Dragnea administrându-și noile afaceri fără să dea doi bani pe angajamentele încheiate cu statul român. În contractele prin care firma Dacorom a primit restaurantul Modern, Hanul Diligenței și Hotelul Turris, semnate de însuși Liviu Dragnea în calitate de administrator, erau impuse și câteva condiții, cum ar fi faptul că „locatarul trebuie să urmărească permanent practicarea unor servicii de înalt nivel calitativ, corespunzător categoriei de încadrare a unității”.

      Aceste condiții rămân, însă, numai pe hârtie și cele trei unități sunt transformate, în scurt timp, din cele mai bune restaurante ale orașului în bodegi dotate cu păcănele și în depozite de marfă de unde se poate cumpăra orice. A doua zi după semnarea contractelor, Dacorom SRL își extinde obiectul de activitate la jocuri mecanice, jocuri electronice și biliard. La Hanul Diligenței se deschide un butic și o discotecă în aer liber. În restaurantul Modern și în hotelul Turris apar un magazin alimentar și un depozit en-gross în care se vând inclusiv cauciucuri second-hand.

      Liviu Dragnea conduce cu mână de fier toate aceste afaceri și, în același timp, practică o echilibristică în care amestecă firmele și asociații pentru ca, în final, întreg controlul să rămână la el. Trage firma Com Orizont pe linie moartă și începe să mute magazinele din Giuvărăști, Izbiceni și Lunca în proprietatea firmei Dacorom. În acest fel se descotorosește de Petcu Vasilică, primul său asociat și omul care îl ajutase să intre în afaceri. Petcu Vasilică trăiește și astăzi în Giuvărăști, însă a refuzat să vorbească despre acea perioadă. La începutul dialogului a fost jovial și binevoitor, dar când a auzit numele șefului PSD și-a schimbat atitudinea: „N-am timp și nici nu-mi place să discut despre lucrurile astea. Eu sunt țăran, am solar și sunt ocupat”.

      Ștergere
    7. Pe parcursul anului 1994, Liviu Dragnea lucrează și la îndepărtarea lui Florin Mîndroc din afacerile pe care le dețineau în cotă egală. Își înființează o nouă firmă, Ștefimar SRL (după numele celor doi copii), în care este unic asociat și pe numele cărei mută câteva magazine deținute de Dacorom SRL. Cei care i-au cunoscut în acea perioadă susțin că acesta este momentul în care între Liviu Dragnea și Florin Mîndroc, prieteni din studenție, apare un conflict în care cel din urmă îl acuză pe Dragnea că vrea să acapareze toate activele Dacorom. Într-un final, Mîndroc renunță la tot și, așa cum arată și istoricul de la Registrul Comerțului, pe 24 noiembrie 1994 se retrage definitiv din firma Dacorom SRL cedând acțiunile către Liviu Dragnea. Am încercat să aflăm chiar de la Florin Mîndroc ce s-a întâmplat în acei ani, dar ne-a spus că preferă să tacă: „Eu și Liviu Dragnea am fost prieteni încă din facultate, dar acum nu mai avem niciun fel de relație. Sunt multe lucruri pe care numai eu le știu, dar e o situație în care nu pot să vorbesc. Încă mai am anumite activități înTeleorman și nu mi-ar face bine”.

      În câțiva ani, Liviu Dragnea a trecut de la berea din birturile comunale, la șampania din restaurantele de oraș.

      Cu această abilitate de a se descurca în haosul anilor ’90 și de a-i folosi pe oamenii de lângă el, Liviu Dragnea reușise, într-o perioadă scurtă de timp, să se transforme din tânărul cu ARO făcut din bucăți într-unul din cei mai influenți afaceriști ai județului. În 1995, Dragnea deținea mai multe baruri și restaurante, un hotel, depozite de marfă și magazine alimentare. Avea să urmeze traseul firesc: sponsor în campanii electorale și mai apoi intrarea în politică, lucru care nu l-a făcut să renunțe la afaceri, ci doar să le treacă pe numele altora. Restaurantul Modern, Hanul Diligenței și Hotelul Turris, pe care le luase în locație de gestiune de la stat, au intrat definitiv în proprietatea apropiaților săi.

      Com Orizont SRL, Ștefimar SRL și Dacorom SRL, cele trei firme cu care Liviu Dragnea a făcut afaceri la începutul anilor ’90 și singurele în care numele său a apărut vreodată în hârtii, au fost radiate la mijlocul anilor 2000, când Liviu Dragnea devenise președinte de Consiliu Județean. Imaginea tânărului care vindea bere la halbă și căra marfă la târguri trebuia îngropată adânc în trecut, pentru a face loc unui viitor politic luminos.

      Ștergere
  10. Tare mosu asta .... , trebuie sa gasim un vinovat extern... asa faceau si comunistii , aceasi manipulare...

    RăspundețiȘtergere
  11. 21,04 DA,dar si atunci la solicitarea lui Iohanis,ca si interventia ulterioara in 2015 cind Iohannis la modificarea legii Padurilor a intervenit si retrimis-o spre modificare conform solicitarii scrise a austriecilor de la SEBES.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da si eu cred ca acest Soros ne-a jucat pe degete.Dar tot din vin lui Dracnea care putea sa renunte la putere sa mearga la puscarie .Poate se gasea cineva serios si patriot care sa ne conduca tara.Va fi vai si amar de noi dar vom merita chiar daca noi suntem cinstiti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.22.00 te intreb intr-un mod politicos: esti prost sau esti un postac platit ca sa vorbesti prosti?
      Toti derbedeii va luati de Dragnea dar ce-a facut scarba de basescu cu boc 10 ani cu tara si romanii iar acum sa ajunga in parlamentul european? dar iohanis de 4 ani ce face cu tara si romanii? Dragnea si psd-ul ca au facut ceva pentru multime si a incercat si chiar reusit intr-o oarecare masura sa-i puna la punct pe jefuitorii RO care ne batjocoresc cu peste stricat, fructe si legume si alte produse importate de cea mai incerta calitate, l-au inchis ca ei s-si poata continua distractia. Va place? Pofta buna la peste stricat!!!

      Ștergere
  13. Nu va fie frica de el,ca moare, e batrin;nu el e cea mai mare problema a noastra si a Europei....

    RăspundețiȘtergere
  14. Dna Maria vă bateţi joc de tinerii care s au saturat de Dragnea si gasca lui de infractori !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ??? Ce am facut eu in acest sens ? Te rog sa-mi explici !
      Tinerii si-au batut joc de părintii si bunicii lor, prin alegerile pe care le-au facut ! Am zis eu ceva vreodata de tineri???
      Vor vedea cat de curand tinerii ,daca au ales sau nu bine ! Singuri se vor convinge ! Doamne! Dar cu ce preţ?!

      Ștergere
    2. An.22.18 basescu si-a batut joc de tinerii pe care i-a trimis afara din tara. In 10 ani impreuna cu boc si pdl-ul cu turacana au taiat salarii, pensii, au desfiintat scoli, spitale etc. Asta cu sloganul SA TRAITI BINE.
      Dupa el a venit sasu cu LUCRU BINE FACUT si a nenorocit RO si pe romani, a dezbinat lumea a indus ura, n-a lasat guvernul sa lucreze . El striga hotii? un tribunali-a dat verdictul de falsificator de case nu?

      Ștergere
    3. An.22.18 basescu si-a batut joc de tinerii pe care i-a trimis afara din tara. In 10 ani impreuna cu boc si pdl-ul cu turacana au taiat salarii, pensii, au desfiintat scoli, spitale etc. Asta cu sloganul SA TRAITI BINE.
      Dupa el a venit sasu cu LUCRU BINE FACUT si a nenorocit RO si pe romani, a dezbinat lumea a indus ura, n-a lasat guvernul sa lucreze . El striga hotii? un tribunali-a dat verdictul de falsificator de case nu?

      Ștergere
    4. D-na Maria ... sa se faca voia Domnului!

      Ștergere
    5. Asa este dna Maria😪 dara vedea prea târziu, este deja prea tarziu😡

      Ștergere
    6. 23:56, Basescu a fost si este din punct de vedere politic o fiara salbatica.

      Ștergere
    7. 22:18, Aici c-am ai dreptate si spun cu regret pentru politica ieftina si sustinerea infractorilor pe acest blog.

      Ștergere
    8. 22:18 si 07:34, tinerii si-au batut joc de ei insisi si de viitorul lor. Si-au vandut tara, si-au vandut viitorul.
      Veti regreta amarnic cand va veti maturiza dar va fi prea tarziu pentru voi si copii vostri care vor fi slugi la straini in aceasta tara.

      Ștergere
  15. Acum pe prima TV filmul FURIA TRADARII

    RăspundețiȘtergere
  16. Si Fulgerul va despica vaz-duhul.

    RăspundețiȘtergere
  17. DAN Barna ca si Ungureanu si alti oficiali si fosti ministrii romani,lucreaza sau au lucrat la OMV Perom,
    O adevarata CABALA care va trebui sa fie Descifrata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pislaru de la USR acum la TV;'COLECTIV a fost o miscare POLITICA'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.28, a fost o miscare impotriva duhurilor negre de care erau cuprinsi acei tineri !
      Se pare ca unul singur s-a ,, salvat'' totusi ,, murind''cum corect spunea cantecul lor.
      O fi adevarat, n-o fi , Bagsul (B.G.S ) care s-a intors se pare de doua ori sa mai traga afara raniti, ar trebui sa se fi ,,salvat'' Am rezerve, probabil ca era ,,militar'' la datorie caz in care nu a fost vorba de traire ci de ordin!
      Pe acesta il iert eu, militar sau nu, paseasc-ar in Lumina !

      Ștergere
  19. Aici cu tinerii si batrinii sa va spun un lucru,batrinii ii tot votau pe astia din PSD,si i-au mai votat si acuma destui;dar la ei pensia este asigurata, nu ?!Dar pentru tineri ce este asigurat doamna Maria!?Strainatate scrie pe spatele lor,acolo am fost si eu mai mult timp,in tinerete,am realizat si eu un imobil, de 10.000 de euro,toata viata,cit o poseta de-a lui Udrea!!Atunci cine greseste timp de 30 de ani incoace,ca pe toti dintre noi scrie "strainatate"!?De ce trebuie sa fim straini,pe alte paminturi!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinerii? Care tineri? Aia care asteapta sa le curga din cer? Tinerii din ziua de astazi nu mai incep de la munca de jos ca inainte, acum ei vor numai posturi functii inalte din prima.

      Prefera sa stearga funduri in strainatate decat sa fie ospatar sau nu stiu ce in tara.

      Nu am decat 36 ani insa cand eu am inceput sa lucrez la 19 ani am inceput de la munca zilnica pe camp, vanzatoare bar, confectii textile, tehnician informatica, bona, femeie menaj, asistenta juridica ... totul legal caci vreau sa beneficiez de pensie intr-o zi.

      Astazi castig mai mult de 2000 de euro pe luna.
      Se poate daca ai primit educatia necesara

      Ștergere
    2. ca votezi usr pnl

      Ștergere
  20. Răspunsuri
    1. corect adevarat ca vor mai trai decit cei invatai la jug

      Ștergere
  21. https://2daynews.ro/headlines/mesajul-lui-adrian-despot-pentru-romani-nu-hraniti-fiara-din-voi-n-o-activati-11589.html

    RăspundețiȘtergere
  22. 23,54 Iti spun eu cine a gresit ,un neamt si un rus Hitler si Stalin care au dezbinat romanii aducindu-le comunismul si Dezbinind Romania ca si Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  23. Iata cum ies la iveala toate mizeriile politice.Cand va spuneam ca toate partidele sunt aceiasi mizerie ma criticati pe blog.Alegerile pt locul lui Dragnea au confirmat,spusele mele,madam Turcanu a pierdut nu de pe mana psd ci de la pnl i s-a tras pocinogul, pt ca Orban ravnea mult acea fuctie de al doilea om in stat.Si ce tare urla el la mitinguri de cinste si corectitudine.Sunteti multumiti voi votantii lor cum se paruiesc pt putere?Ati crezut ca au ei ceva in clin si maneca cu tara si poporul?Stati sa vedeti ce dezamagire veti avea si cu lupii tineri din usr astia sunt lihniti de flamanzi dupa putere.Iohanis la fel, desi constitutia zice una el viseaza la raderea pesedeului de pe feta pamantului asa cum a ras padurile tarii firma austriaca cu dragul lui cumatru.Tineri frumosi si liberi ce gura de iad ati deschis voi pt tara cu votul vostru!Avea Maria un mesaj ca urmeaza sa ne plangem copilasii pierduti,voi ati facut asta.Cand o sa intelegeti ca politicul romanesc este o HAZNA puturoasa care trebuie resetata nu de usr unde colcaie maghiarii ci de noi cerand legi pt tara nu pt ue.Cand o sa intelegeti ca asta este un razboi declansat de mutinationalele ue pt ca psd a vrut sa ai faca sa plateasca impozite corecte fata de tara in care au afaceri? Liderii hastagisti li s-au dus obiectul muncii la puscarie,acum cer zece mii de euroi ca sa faca mitinguri, vai ce cinstiti sunt cum au luptat ei cu, coruptia DNA ar trebui sa se sesizese ca asta la ei e o afacere iar ei nu platesc impozite.

    RăspundețiȘtergere
  24. Norocul nostru este ca SOROS e Lup Batrin,dar o sa vina Lupi mai Tineri,mai multi si mai Flaminzi pe care NU o sa-i mai Recunoastem,dar carora trebue sa le urmarim genealogia .
    Cea a lui Iohannis e mai simpla pentru ca s-a declarat prin tribunal, neamt ,urmas al lui Ribbentrop pentru a-i lua AVEREA DIAVOLULUI-

    RăspundețiȘtergere
  25. ..desi Junker a spus ca Iohanis e luxemburghez si nu e neamt.

    RăspundețiȘtergere
  26. Premierul Viorica ca si Iohannis spun ca cei care au facut greseli la alegeri trebue sa plece,.
    Deci Iohannis si Viorica vor trebui sa plece si sa-si dea demisia primii,dar nu o sa traim sa vedem asa ceva HA-HA ,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  27. Aceeasi manipulare prin gasirea de tapi ispasitori la adresa afaceristului ateu Soros a fost facuta si de regimurile din Turcia, Ungaria si Israel. Revelatia exprima aceste temeri frici sadite de propagande prin exagerari si omiteri a altor realitati mult mai grave.Am spus si pe vremea lui Basescu ca oricine ar fi fost presedinte este automat tinta atacurilor demonizatoare tocmai pt ca desi ii sint mereu reduse prerogativele este o pozitie f bine informata sipoate lua macar atitudine verbala impotriva derapajelor si mirsaviilor puterii ca datorie morala fata de popor. Nu il mai dati exemplu pe Cristoiu desi e numjt de unii maestru. E maestru in a face bani din jurnalism dar si el a recunoscut la Tv acum ceva ani ca pt a face audienta de multe ori a mintit sau a spus aberatii. In anii 90 Rusiaa ordonat desfii tarea cutotul aSecuritatii nu doaraDirectiei a5.a ordinulfiind executatde Iliescu. Am stat fara nici o securitate 2 ani pina se ni se sugereze din Europa ca e bine sa avem Securitate pt a ne apara inclusiv de rechinii economici occidentali . Serviciile sint specializate in aflarea adevarului inclusiv de dincolo de aparente. Evolutia in timp.a metodelor dincolo de filajul obositor ingreunat de necooperarea populatiei se face trecind de la puterile paranormale la cele spirituale si a aparaturii ultrasensibile. Astfel in afara de analiza astrologica a vietii omului inclinatiilor si faptelor si a vizionarilor care primrsc revelatiii mult mai detaliate decit dna Maria exista 3 metode de a afla valoarea de adevar despre orice care se contraverifica intre ele: 1 Sortii divini cerind cu credinta si detasare adevarul oricare ar fi. Vestitul milenar oracol I Ching foloseste sortii divini sortii nefiind sorti nimic nefiind intimplator iar partea atee a stiintei cercetind a postulat Legea Sincronicitatii Acauzale. Sortii au aratat adevarul in context biblic despre Iov pe curabie marinarilor dar pt incercarea credintei lui Israel despre Iisus au fost anterior interzisi evreilor. 2 Darul deosebirii duhurilor si al adevarului in adevarata lui tainuita sinodaql definitie manifestat prin diferentele de perceptii spirituale ca temperatura si presiune palme si crestet macar lucru posibil doarla persoanele care au cu adevarat botezul sfint cel din pruncie nefiind stabil mai mult de 24h decit in f rare cazuri dar poate fi primit ulterior la hirotonie sau nu pe baza nazuintei si asumarii eforturilor pt desavirsire. Acuratetea senzatiilor e sporita de o purificare buna. Ea desi uneori intrebuintata partial este prezenta la cam toti terapeutii numiti bioenergetici din sistemele inalt specializate pe vindecari energetice cum ar fi Reiki cu sectiunea de Tehnica Radianta si Omni Healing , Vindecare Reconectiva , Metoda Silva , etc cit si in sistemul spiritual Sahaja Yoga care este in sine o noua religie destinata a fi acea mireasa initial pietricica minoritara crrata de fosta prunca care se va dovedi Pasarea Phoenix prin revenire la viata cu un nou trup in preziua cintarilor din Sion. Personalitate remarcabila de o sfintenie deosebita despre care se pot spune f multe lucruri minunate dar si dari cu noroi pt ca da bine in ochii gloatei cum facuse onoratul Cristoiu prin 97 in Evenimentul zilei zicind ca e curva presupunind fara dovezi ca Sahaja Yoga ar contine si aberatiile Tantrei Yoga. Acuza de scandal care nu exista nici macar pe siteurile ortodoxe pe subiectul Sahaja in urma unor cercetari sincere. 3 Aparatura numita Detector de Adevar diferit de cel numit Detector de minciuni si care nu poate fi pacalit pt ca nu tine de factorul uman textul fiind scris pe un suport tip neutru fiind detectata frecventa slaba diferita emisa de un neadevar sau pacat scris fata de un adevar scris sau lucru benefic chiar oportun.Costul se ridica cam la valoarea unui apartament cu 4 camere unii patroni il detin intre care si Tintareanu care il folosesc in a gasi asocieri si investitii de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ai dreptate 23.54 sarmana tara si sarman popor!Cat trebuie sa mai indure poporul nostru cu asemenea conducatori? De 30 de ani s-au tot perindat aceeasi la conducere doar au schimbat partidele! Deci toti doar au furat si jefuit tara nu au facut nimic pt.popor.Degeaba ziceti d-na Maria ca psd-ul a marit pensii si salarii ,ca viata oamenilor este de zeci de ori mai grea,ca au avut grija sa mareasca taxe si impozite .Daca nu ar trimite bani din afara nu stiu cum ar face fata saracitii romani.Ass ca nu va mai certati ca toti conducatorii au facut doar pt.ei si-ai lorrrr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducatorii sunt instalati nu sunt alesi. Toate partidele s-au aplecat in fata securitatii, doar unul s-a impotrivit si nu a mai vrut sa plece capul, dar l-au arestat. Deci, romanii au fost, sunt manipulati si subjugati in continuare.

      Ștergere
  29. Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului s-a aibă grijă de el și să-i dea putere lui Liviu DRAGNEA s-a iasa cât mai repede.
    Romanii si mai ales pensionarii trebuia s-a faca zid in jurul lui sa nu fie arestat.
    Păcat ca un om care vrea sa faca ceva pentru tara nu este lăsat. Suntem bandiți străinilor asta esțe.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Masnica, serviciile au justitia in mana. Fac ce vor ele, executa si aresteaza pe cine au ele chef. Nu degeaba Iohanis ca un pion ce este nu a vrut deloc intrarea in normalitate si restabilirea corectitudinii in Justitie. Caci printr-o Justitie corupta Iohanis isi metine pozitia, iar aceasta in detrimentul poporului, in timp ce serviciile isi joaca propriul interes pe spatele tarii si al romanilor, lingorindu-se cu haitele de straini pentru castiguri de pe urma praduirii acestei tari. Serviciile sunt despotul Romaniei.

      Ștergere
  30. 15.46 Asa este , nu putem avea repere politice vanzatori de bere la halba .

    RăspundețiȘtergere
  31. 15.47, 15.48 , eram sigur ca aveti informatiile voastre, insa ale mele primeaza...nu-mi voi schimba ,,parerea''
    Dragnea in libertate !

    RăspundețiȘtergere
  32. soros este doar pionul celor vreo 300 de magnati nestiuti de lume-printe care si Rothshild-care conduc omenirea din umbra cu f multe interese-noi suntem niste furnici si-atat-ne-a ramas DUMNEZEU care in final va face dreptatea LUI

    RăspundețiȘtergere
  33. SOROS a cheltui 35 miliarde dolari pentru a manevra evenimente de care apoi a profitat toata viata cistigind mult mai mult si sara scrupule de suferinta celor multi.
    Tot asa cum dupa metoda germano-nazista prin creearea de Emotie unii politicieni de virf parvin si manipuleaza masele, pentru functii si avere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Autoritatea Electorala Permanenta aduce la cunoştinta publicului candidatul la alegerile presidenziale din aceasta perioada Ninel Peia este
    suspectat de manipulare 2019.
    Informatii in timp real puteti gasi aici

    RăspundețiȘtergere