vineri, 31 mai 2019

O TORNADĂ CUMPLITĂ , IN JURUL CAREIA ERAU MULTI COPILASI !



                                               30 Mai 2019,ora 23,25 !

                                            Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam la articolul anterior, vad in stanga mea ,inspre Sud, un loc in care erau multi copilasi de varsta mica. Părea un mic grup de copilasi .
In faţa lor ,tocmai se ridica o TORNADA uriasa, cumplita as putea spune.
TORNADA avea culoare inchisa ,pâna la negru dens.
Isi formase piciorul de jos de la pămant ,(posibil din apă)cu o circumferinta foarte mare.
Cerul de zi, se transformase in noapte.
Acele cercuri concentrice de la baza Tornadei ,se formau in inversul Acelor de ceasornic.Adica,de la stanga la dreapta.

Imagini pentru tornada imaginiImagini pentru tornada imagini.

Prieteni dragi, din păcate,vom auzi de o astfel de TORNADA uriasa,cumplita.
Unde anume va fi,eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu este faptul că, acei copilasi prezenti acolo in acel moment , vor fi pusi in pericol.
Imagini pentru tornada imagini.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului  ,ca sa ne apere de tot si de toate cate ne aduc Dezastre si lacrimi .
                             Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. http://autovindecarea.blogspot.com/2019/05/bine-si-rau-dualitate-sau-maretia.html
    BINE și RĂU, DUALITATE sau MĂREȚIA INFINITULUI

    RăspundețiȘtergere
  2. Am rugamintea la cineva de aici, care cunoaste lb italiana sa traduca cateva minute din aceasta sesiune,doar convorbirea cu Papa Bergolio.Sesiunea de hipnoza este foarte interesanta numai ca nu inteleg corect cu google translait.
    Multumesc!

    https://www.youtube.com/watch?v=Vc_2qsu45zc
    517-IT Stefania, Dialogo col Papa (Italia al freddo) - Ipnosi Esoterica 3.0 Lucio Carsi

    RăspundețiȘtergere
  3. Astea sunt semnele vremurilor.Nici nu mai ști la ce sa te aștepți.Doamne fereste- ne de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vor fi tot mai multe , mai puternice si mai periculoase,efectele incalzii globale.Un singur Vinovat OMUL,dar cel mai periclitate sint vietuitoarele din oceanul planetar caruia ii creste acciditatea acumulind circa 50 de procente din emisia de bioxid de carbon,apoi va veni rindul celor mai mari metropole ale oamenilor care dupa un secol vor fi acoperite de cresterea oceanului planetei prin topirea ghetarilor si modificarea axei Pamintului,.
    Caz in care apa ar putea acoperi si jumatate sau tot Bucurestiul,dar care pina atunci va fi si el la dispozitia Tornadelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce iconita avea la piept reprezentantul BOR? Citisem ca PAPA a sarutat in vazul tuturor acea iconita si ma gandesc c-o fi fost a Maicii Sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=qXzZiPA5fjA

    FOARTE INTERESANTA INFORMATIE!AM CONFIRMAREA A CEEA CE CREDEAM

    RăspundețiȘtergere
  7. se intimpla pe1 inunie\ nuida mare mirare ASTA E inceputul si sfrsitul pate gasiti alta varianta stiti proverbul izii comme izii go si nu ati inteles nimic caci cum vin asa si se duc e smplu pentu ca e legea universala ninic nui nou totul vie si pleaca sau mai bine zis se transforma in alt fel deenergie tot se snserva si se transforma nu trebuie iq sa ai precum einstain caci sar putea sa ajungeti mc la2 si no sa va mai placa de loc. ajuneti praf de stele o fantoma iubita care cauta sa salvese ce a pirdut dupa ce nu mai se vede.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate este simbolic mesajul si se refera la o situaie f periculoasa de care oamenii in inocenta lor nu se pot apara nefiind ceva fizic ci mai grav adica spiritual orbi care calauzesc orbi cum a spus Iisus si aici ma gindesc la hula contra Duhului Sfint asociata viitoarei prigoniri mediatice asupra sfintilor Sionului. E posibil la fel de bine exprime sa un pericol mare dar desi este in mijlocul nevinovatilor totusi ei sa nu fie atinsi. Oricum evenimentele biblice sint iminente iar pt mine vizita papei este un semn in legatura cu care marturisesc intelesesem gresit amanuntul dintro profetie ca se va intoarce inapoi pt ca intre timp vor incepe evenimentele biblice cu cintarile in Sion etc deci eu crezusem ca nu mai ajunge deloc facind cale intoarsa in ideea ca ar incepe inainte de a ajunge nu dupa cum trebuia de fapt inteles. Alt amanu.t este ca ar fi duminica nu simbata dar si aici este un dar pt ca pe de.o parte era vb de contrastul cu adventistii avind in vedere ca sabatul evreu se incheie simbata la ora 17:30 si ca aceste cintari in Sion cel putin ele au loc cam dupa sau incepind cu acesta ora iar pe de alta parte este si informatia ca unii atei etc vor fi deranjati de faptul ca Dumnezeu le strica intreaga zi o zi destinata distractiei relaxarii etc De aceea poate fi ori simbata 1 iunie ori duminica 2 la fel de bine. Sa ne rugam sa ne vina inclusiv prin Doamna Maria asa cum au venit deja semne legat de luna iunie si prin alte persoane date maidetaliate mai clare si despre iminenta evenimentelor acestei zile nu doar despre a celor succesive ei si acea mult rezumative. In rest temeiul rezumarii pt ascunderra unor date este si faptul ca putini vor fi feriti de incercarea credintei in ceasul ei iar marea incercare tine de identitatea lui Cineva in fata careia vor avea loc cintarile in Sion dar nu numai. Aici va fi hula , impotriva Sa si la pachet si asupra lui Iisus revenit teofanic dar pastrat anonim pina dupa urgie fiind atunci vestit ca este venit inclusiv prin semnul crucii pe cer in aceeasi zi. O alta profetie una rusa spune ca darea promisa in vileag va fi facuta de Dumnezeu insusi nu de Iisus nu de ierarhi monahi sau mireni. Si ca tot Dumnezeu insusi va da referinte care pot fi cercetate in societate si Biserica,scrieri, documente, marturii etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca aceasta viziune trebuie interpretata la figurat... Aparitia acestei ''tornade'' poate fi amenintarea unui mare rau care isi va arata ''fata'', iar ''copilasii'' vor fi oameni cu o mare putere spirituala, cu suflete curate, care vor lupta pentru anihilarea acestui rau. Parerea mea...PS. Lupta pentru sufletele umane nu a incetat nicio clipa, de-a lungul evolutiei omenirii. Aceasta lupta este acuta in zilele noastre, ea are loc fara incetare, in Cer si pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere