miercuri, 29 mai 2019

HAOS IN ROMÂNIA ??? ROMÂNIE,ROMÂNIE,TOTI AR VREA SA TE CONDUCA !

Imagini pentru STEAG ROMANIA.

                                         28 Mai 2019,ora 23,30 !

                                  Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea inspre Sud,un birou elegant pe scaunul caruia ,statea un om in varsta cu părul alb,cu faţa ovala si cu ochelari, si cred ca avea si un pic de mustacioara.
Acest barbat incearca sa se ridice de pe scaun,isi scoate ochelarii de la ochi si priveste spre cineva nevazut de mine.
Se citea pe chipul său, ca era nemultumit de ceva sau de cineva.
Dragii mei, chipul acestei persoane mi s-aparut foarte cunoscut,dar nu stiu cu cine ar putea fi.
In clipa in care,acest barbat a schitat un gest de a se ridica de pe scaunul de la biroul la care statea,aud glas care spune asa:

             "Sa avem ALEGERI !
           Românie, Românie,toti ar vrea sa te conduca !"

După care,totul dispare.
Dragii mei, asa cum am mai spus si scris, ceea ce s-a dorit dinafara, o destabilizare a Romaniei, s-a produs. Si este doar inceputul.
Sa ne amintim de acest articol:
6 apr. 2018 - Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 ! Dragii mei, În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care ...
  Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care spune ceva cutremurător.
Iata ce spunea glasul:

                 "Urmează!
                America va distruge România !"

Dragii mei, am scris adeseori despre SUA si DEVESELU.
Am scris adeseori despre miliatrii americani si tancurile americane din România.
Eu stiu ca suntem în NATO,dar oare vecinii nostri ruşi,stau cu mâinile în sân, văzând cum si cât suntem de înarmaţi?
În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriul ROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, avînd in vedere că stam ca un mare junghi in coasta rusilor.
VLADIMIR PUTIN nu sta deloc degeaba; dar aceasta este o alta poveste adevarata.

Iata:

                     Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                  Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.
                                                    Cu dragoste,Maria.

68 de comentarii:

  1. Dragii mei, tot ce s-a intamplat zilele acestea in ROMANIA,are stransa legatura cu SUA si cu USR !
    Voi scrie in zilele urmatoare.
    Se doreste "maturarea" Romaniei ,si instalarea unui GUVERN dinafara ticluit. Stabilit de SUA cu SOROS in frunte. Din aceasta clipă, se vor face PRESIUNI enorme,pana la distrugere,asupra ROMANIEI ! USR -ul nu este strain de acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anticrist!
      De cand va spun sa treceti la treaba si sa ajutati copii, batrani, animale si tot ce înseamnă Romania Vie? Asta ar fi însemnat a fi cu Hristos. Asta ar fi fost dovada ca iubiți, nu doar mimați iubirea.
      Ati stat sa va certati pntru alegeri. Nicio " oferta" electorala nu era curata in totalitate. PSD s-a dat cu evreii. Iohannis cu nemții, altii sunt cu americani. E batalie si pe resurse, dar mai ales pe suflete. Armaghedon e batalie pe suflete intre Hristos si Anticrist. Ce ati ales voi? Anticrist. Asa ca...plangeti si puneti-va cenusa in cap! Va trebui sa va rascumparati sufletele din ghearele demonilor. Cum? Doar cu fapte bune. Doar atunci Dumnezeu va privi din nou catre romani.

      Ștergere
    2. Deja vor sa puna un ungur ca avocat al poporului

      http://www.ziare.com/politica/avocatul-poporului/opozitia-unita-il-sustine-pe-peter-eckstein-kovacs-ca-avocat-al-poporului-1563419

      Ștergere
    3. 07:58 m-ai uns la suflet cu acest mesaj. Bravo om trezit.Mai mulți ca tine si am schimba toata fata României.Dar din pacate,mulți nu aud, nu vad.

      Ștergere
    4. Cand nu putem atinge o masa critica a iubirii, ne purificam prin suferinta. Suntem intr-un punct de rascruce. Ca atunci cand oamenii au avut de ales intre Iisus si un " nationalist-revolutionar". Iisus inseamna Iubirea. Nu voi intelege niciodata de ce parintele Arsenie Boca, desi vazuse viitorul cumplit al Romaniei, nu si-a pus turma de oițe la treaba. Sa faca ce face acum parintele Mihail Jar si alti oameni ce se simt responsabili fata de tot ce-i inconjoara. Prea cautate in coarne, " oițele" au devenit trufașe si alese si asteapta mereu sa vina altcineva sa le poarte crucea.

      Ștergere
  2. Da de unde instabilitate creată dinafară a fost un vot pierdut de cei de la guvernare și încarcerarea unui hoț recidivist. Nu este România singura țară care trece printr-o criză politică au mai fost țări care au trecut prin asta apele se vor așeza. Oricum alăturarea acestei crize politice cu americani, rusi și deveselu este o chestie forțată care ține mai degrabă de un scenariu de desen animat. România nu este o putere nici economică nici numerică ca să necesite strategii de slăbire pentru a putea fi distrusă. România este doar linia de graniță între două mari sfere de putere Rusia și America. Așa că dacă nu eram în nato eram în Eurasia pentru noi nu exista cale de mijloc. Cine visează neutralități sau Elveția să se culce. În cazul nostru dacă nu aveam bază americană aveam bază rusă și situația noastră era identică în ce privește pericolul unui război. Dar mă repet adăugarea situației interne cu un potențial război este ca drobul de sare un scenariu abracadabrant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.01.45 ai uitat ce a facut basescu si ce face iohanis cu tara???Dragnea este un adevarat patriot care tine cu romanii si cu Romania de aceia le sta in coasta la elita. De acum este liber sa aduca peste stricat in RO, sa fim tara de consum sa aduca toate otravurile sa le manance romanii. basescu a implementat codex alimentarium pentru romani ne-a facut cobai, pe noi se fac tot felul de experiente. De acum va fi liber la taiatul padurilor la explotarea resurselor etc.etc.
      Care-i programul acestor lichele batause pentru guvernare???

      Ștergere
    2. 08.38 daca dragnea ti se pare un patriot atunci du-te de stai cu el in chisoare, acolo e locul „patriotilor” de teapa voastra, tradatorilor, jefuitori de neam si de tara ce sunteti. S-a facut dreptate in sfarsit, v-am spus ca Dumnezeu RABDA DAR NU IARTA!Liviu dragnea a primit exact ce a dat!

      Ștergere
    3. Pentru Anonim, 01:45 Subscriu la cele spuse de tine / dvs. !

      Ștergere
    4. Pentru anonim, 08:38 Cred ca ati "mancat" o litera: Dragnea este un adevarat "patrihot"! Nu oricine zice "draga Romanie" este patriot, ci cel ce face lucruri cu adevarat bune pentru tara!

      Ștergere
    5. Mai Dan1ro, acuzi aiurea, fara temei.

      Ștergere
    6. 21.29 esti chior, nu vezi realitatea din jurul tau? Adica toata lumea greseste numai liviu dragnea are dreptate? Maine poimani o sa sustineti ca tot globul pamantesc e impotriva lui dragnea pe nedrept! Cand va ve-ti destepta din prostia inoculata de antena 3, psd si maria ghiorghiu?

      Ștergere
    7. 01:15, tu nu poti deslusi vremurile. De aceea esti o victima a manipularii progresist-globaliste.

      Ștergere
  3. Pt tantalaii care au votat USR. V-ati luat teapa ,pe langa voi mai ales noi restul desteptii care nu i-am votat caci stiam cine sunt. Cum ne putem razbuna noi astia desteptii ca nu se mai poate asa????
    https://xaeus.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitati adevarul despre USR si PNL si despre planul de distrugere a Ro votati de catre tradatorii de neam si tara, niste inculti,niste creiere spalate puturoase care au ajutat cu placere la distrugerea Ro. Felicitari puturoase

    https://xaeus.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nu știu cum au putut unii, majoritatea sa aleagă asa ceva. Este anormal ca UDMR sa fie mai sus de ALDE. De unde atâția MAGHIARI. S au făcut multe măgari și mizerii dar de unde vine aceasta spălare de creiere? Partea proasta este ca vor suferi și cei care nu ales nici pnl nici usr. 😡

      Ștergere
    2. foxy,
      Sper ca softul de centralizare si calcularea voturilor NU a fost "virusat"....(se practica si in alte tari),iar daca a fost :TRIST

      Ștergere
    3. Ciudate aceste alegeri!

      Ștergere
    4. Daca nu a iesit ce vreti voi inseamna ca s-au fraudat alegerile? Voi nu va intrebati de ce Dumnezeu a vrut asa? De ce e liviu dragnea la inchisoare? Cine raspunde corect are un kg de ulei si unul de zahar de la psd!:)))

      Ștergere
    5. 01:18, nimic nu pricepi omule, esti manipulat pana in maduva oaselor tale.

      Ștergere
  5. Nu reiese din mesajul postat că ar urma să fie "haos" în România! "Să avem alegeri" înseamnă haos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa avem alegeri? De ce sa schimbe guvernul? Au fost alegeri parlamentare? Bai fraților treziți va! Au fost Europarlamentare, ce legătură are sula cu prefectura. Ahhh, ca sunt turbați după putere și știu ca romanii îs prosti, se poate. Și dacă da guvernul jos veți beli steagul dar nu va luminați nici în al 13 Lea ceas. Repet: MI E RUȘINE CA SUNT ROMAN😡

      Ștergere
    2. Exceptand limbajul neadecvat, sunt perfect de acord cu foxy29.

      Ștergere
    3. 06.32 haos o sa fie pentru psd caci multi dintre ei vor ajunge la inchisoare iar vaca de muls pe nume Romania nu va mai fi disponibila.De aia plange maria ghiorghiu, de focul iubitului dragnea si a psd-ului! Tara va fi bine pentru ca este ocrotita de Dumnezeu! Normal ca hotilor si tradatorilor de tara le va merge rau, epoca lor s-a incheiat prin vointa lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Nicio țară nu e ocrotita de Dumnezeu daca nu merita. De ce crezi ca Romania ar fi? La nivel de popor, numărul hoților e mai mare decat numărul oamenilor cinstiti. Injuraturile de cele sfinte iti sparg timpanele. Sodoma si Gomora au fost distruse pentru ca numărul coruptilor atinsese cote alarmante. Desigur, romanii inca nu au ajuns sa accepte sexul cu minori. Si adoptia de copii de catre gay. Legal vorbind. Dar se petrec abuzuri sexuale asupra minorilor si in BOR. Ce au pățit preotii prinsi? Mai nimic...

      Ștergere
    5. Daca exista tari, regiuni care-au ajuns in situatia in care se afla Sodoma si Gomora, atunci cand au fost pedepsiti, atunci nu ar fi de mirare sa observam ca se va intampla ce s-a mai intamplat si in acea perioada istorica!

      Ștergere
  6. "Se umplu masurile si se plinesc vremile"

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria si vor reusi usr cu sua sa ne conduca?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria este greu pentru tara noastra vad ca nu se ajunge la nici o înțelegere se mănâncă precum câinii prin gard.
    Oare chiar nu mai este nimic de facut Doamne?
    Ma uitam si urmăream știrile si am vazut furtuna mare la Sălaj Zalău a plouat cu bucăți de gheață o mânie mare a lui Dumnezeu pentru rautatile oamenilor.
    Doamna Maria ma sperie ce va mai veni peste noi.
    Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa nu ne lase din brațele lor.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat ca si acest blog este politizat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa cum MANTUITORUL LUMII ne iubeste pe toti,cu toate pacatele noastre care le facem in fiecare zi,asa si noi sa-l urmam,si sa invatam sa ne iubim vrasmasii,chiar daca ei doresc sa distruga tara MANTUITORULUI.ROMANII nu au nevoie de armament,numai de IUBIREA LUI DUMNEZEU,uniti in rugaciune inaintea MAICII LUI DUMNEZEU,si SFINTEI TREIMI,vom trezii pe toti sa-l urmeze pe DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus iubeste si mustra pe cei pe care ii iubeste,si spera ca toti sa renunte la pacate si sa vina la pocainta,ca nimeni sa nu piara si sa aibe viata vesnica,insa adevarul e ca foarte,foarte multi pana in Ceasul Judecatii merg pe calea pierzarii vesnice!

      Ștergere
  11. Aseara Denise Rifai a scapat porumbelul din gura,a descris componenta usereului,partid unde colcaie de maghiari acum se leaga comportamentul lor de ura salbatica si nerusinare.Cel mai bizar lucru este ca Dumnica mureau sa guverneze,iar acum satau ca hotii dupa colt,si asteapta ca pnl sa scoata castanele incinse din foc.Daca psd ramane la guvernare sunt complet distrusi in ochii electorilor nu se vor putea albi niciodata.Acum e momentul sa lase de izbeliste totul ca sa forteze penl si usr si Iohanis sa conduca tara.Atunci sa vezi haos.Acum toti arata mizeria pesedeului,dar mizeria penelista cad oare o vor scoate la iveala?Sunt plini de penali si ei pe care ai tin ascunsi,au inceput sa se dea cu fundul inapoi de la guvernare abia acum vad realitatea cruda ca iudele din usr deja i-au bagat la inaintare in rahatul lasat de Dragnea si gasca lui.Votantii usereului sa fie acum multumiti ca mult blamatul stat paralel chiar exista si acum detin pe deplin friele tarii iar cateii latratori sunt usr unde colcaie maghiarii,cei care o vor pe Codruta presedinte si asta fiind tot maghiara de origine.Traisca prostia romaneasca!Am senzatia ca postul Realitatea dedicat pneleului vor sa scape de usr pt ca astia sunt papuselele sri.Apara Doamne si pazeste-ne pe noi cei multi ce suntem victime colaterale in jocul murdar al politicienilor si ue!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria, va multumim ca impartasiti cu noi aceste mesaje si va iubim pentru asta. Ne dati o liniste si o siguranta stiind ce va urma.
    Dar va rog, daca puteti nu le mai interpretati. Daca trebuiau interpretate sunt sigur ca ar fi fost mai explicite.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stiti proverbul romanesc.oaia care nu stie as purtate lina.o mănîncă lupu.''.Asa și noi romanii sîntem în această situație critică.ce au pățit Iugoslavia dupa ce au fost foarte buni prieteni cu America .înaintea noastră lucrau în străinătate.si pentru ca nu au vrut să le fie exploatat plutoniu.au fost bombardat.dar la ora actuală o duc mai bine ca noi.nu mai sînt în U E. Nici în nato.si se descurcă bine.ce au facut romanii în primul și al doilea război mondial fac si acum cînd cu vestul cînd cu estul dar nu stim sa fim vertical pe picioarele noastre stam ca omologii cu mîinile întinse dupa ajutoare de la U.E.luati exemplu de la mănăstiri cum isi administrează singure pămîntul teritoriul asa ar trebui fiecare familie românească sa faca.si nu am mai fi săraci.dar luxul asta viata sedentară este moartea trupului și al sufletului.de cit sa umpleti sălile de fitness mai bine la tine in batatatura munceste.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ponta spune ca nu va revenii in PSD cu nici un pret.
    Trebue sa-mi cer scuze Doamnei Maria ca v-am contrazis cind dadeati dreptate unui comentator care spunea ca romanii au creerele spalate
    .Spuneam ca alegerile o v-or dovedi,si au dovedit ca eu nu aveam dreptate si eram cam prea optimist,inclusiv cu alegerea pro-unionistului focsanean George Simion care nu a fost votat decit cu jumatate din voturile de care avea nevoie
    Diadnoza romanilor testata de alegeri, E mai grava decit credeam eu,manipulatorii si mincinosii finantati de afara sistemului democratic au reusit sa orbeasca acest popor care e pe calea de a repeta gresala din perioada dictaturii comuniste ,dar de data asta SPONSORII MINCIUNII si MANIPULARII vin din directie opusa.
    Asta e rezultatul programei scolare care nu prezinta istoria adevarata a Romaniei nici macar intre paranteze dar ridica idoli falsi nationali-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 01,45 un politician Mare spunea ;'
    Dati-mi o politica interna buna si va dau o politica externa puternica."
    La noi ar mai trebui spus si despre ''criza Morala'despre care vorbea Corneliu Coposu si 'CREDINTA' lui Stefan cel Mare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vai ferească Dumnezeu ce vremuri ne așteaptă.Sunt vremuri tulburi in care trebuie sa ne rugam mai mult ca niciodată.Sunt zilele de pe urma și cernerea deja a inceput.Vai de noi și de copiii noștri
    Dumnezeu sa ne aibe în paza lui pe fiecare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.14 mai termina cu vaicareala fara sens! Ne asteapta vremuri bune, doar atata credinta aveti in voi incat serviti raului permanent? Chiar nu aveti incredere in Dumnezeu deloc?

      Ștergere
    2. 11:06, cu parere de rau dar nu vin vremuri bune.

      Ștergere
    3. Nu este vorba de vaicareala .Eu mă încred în Dumnezeu,dar trebuie sa trecem și prin greutăți.Nu uita aurul prin foc se curateste .Nu mă gândesc numai la rau dar s-au schimbat multe și se vede cu ochiul liber că nu a mai fost așa că acum.Oricum am gândi Dumnezeu hotărăște ce face cu aceasta lume.Te salut și numai bine ați doresc.

      Ștergere
  17. Sa nu uitam nicodata ca partidul USR a cistigat prima data mandate de consilier in BUCURESTI si i-si are originea externa in ONG-ul finantat din exterior din bani straini si organizat de SOROS prin fondurile sale de la Fundatia pentru o societate Deschisa,in care Diavolul neo marxist a investit din 1984 pina acum 34 miliarde de dolari .
    La inceput SOROS a finantat floarea comunismului romanesc gen Monica Macovei si multi altii cea ce DOVEDESTE ca nu are nici cele mai mici scrupule.
    Pentru SOROS doar sopurile finale conteaza,destabilizeaza in toate tarile ori prin cei de stinga ori prin cei de dreapta pentru a-si dubla si tripla Argintii lui IUDA,iar in Romania nu va face exceptie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă scuzați că nu prezint la cele afirmate mai sus și dovezi,ca să prezinți dovezi trebuie să le ai. Dacă nu prezint dovezi când afirm ceva este adevărat că poate fi interpretat ca simple speculații. Dar oare ce facem aici decât simple speculații—craciun

      Ștergere
    2. sa nu uitam ca acest craciun are o statuie in cap care ii afecteaza gandirea grav.

      Ștergere
  18. omului care moare! Despre ce e vorba?
    Orgoni Crystal


    Paranormal-Spiritualitate
    Conform “Cărţii Tibetane a Morţii”, timp de 3 zile şi jumătate ceva incredibil se întâmplă cu sufletul omului care moare! Despre ce e vorba?
    marți, 28 mai 2019, 12:19 2083 vizualizari

    În teosofie, există 4 planuri ale existenţei: Iadul, Pământul, Paradisul şi Cerul, adică lumea minerală, lumea celulară, lumea moleculară şi lumea electronică. Dintre acestea, iadul reprezintă materia cea mai grosieră, urmat de Pământul (materia în care trăim), iar ultimele două (Paradisul şi Cerul) reprezintă materia subtilă.

    În “Cartea Tibetană a Morţii” spune: „Tu ai fost inconştient în ultimile 3 zile şi jumătate. Vei avea Conştiinţa imediat ce îţi vei reveni”. La ce se referă textul? Trecerea la lumea moleculară şi electronică în momentul morţii reprezintă un mare test pentru conştiinţa omului.

    “Cartea Tibetană a Morţii” spune că în momentul morţii toţi oamenii vor cădea într-un leşin care va dura 3 zile şi jumătate. Rudolf Steiner şi alţi mulţi autori susţin că în aceste 3 zile şi jumătate egoul dezîncarnat îşi vede întreaga viaţă sub formă de imagini care se derulează în ordine retrospectivă. Aceşti autori afirmă că aceste memorii se găsesc în corpul vital.

    În momentul morţii şi în timpul celor 3 zile şi jumătate care urmează morţii, conştiinţa noastră şi judecata interioară sunt eliberate de descărcărcarea electronică ce are loc. Apoi noi vedem întreaga noastră viaţă cum se derulează în formă retrospectivă. Descărcarea este atât de puternică încât face ca persoana să intre într-o stare de comă şi visuri incoerente. După cele trei zile şi jumătate esenţa intră într-o stare de conştiinţă de tip lunar. Sub infuenţa lunară, noi retrăim viaţa noastră de la bătrâneţe către copilărie şi naştere. Apoi cei dezîncarnaţi vizitează toate locurile de care au fost legaţi. Ei retrăiesc fiecare scenă a vieţii lor, vorbind şi acţionând în acelaşi mod în care au făcut-o în viaţa care tocmai a trecut, simţind bucurie pentru faptele bune şi dureri morale profunde pentru cele rele.

    Este clar că atunci când această acţiune retrospectivă ia sfârşit noi sunt deplin conştienţi de rezultatul final al vieţii care tocmai a trecut. Numai şi numai după aceea cei care nu sunt pierduţi definitiv iau decizia de a-şi corecta greşelile şi de a a-şi plăti datoriile. Numai cei care sunt complet pierduţi nu răspund teribilului impact al lumilor electronice şi moleculare. De fapt, acele fiinţe sunt deja atât de afundate în materie încât se vor întoarce în lumea minerală. Acesta este iadul creştin, romanul Avernus sau hindusul Avitchi, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invierea trebuie sa se petreacă in timpul vietii. Daca nu, dupa moarte e mai complicat. Pentru ca sufletul se intalneste cu toate faptele rele, dar acestea au aspect de entitati urâte. Întâlnește fiecare moment pierdut in timpul vietii, sub forma de vortexuri energetice ce-l absorb. In timpul vietii se intoarce roata. Ne Mantuim, iesim din karma, reparand greselile facute față de orice entitate. Faptele bune spala faptele rele.

      Ștergere
    2. 14:03, asa este. Degeaba cautati Indumnezeirea in alta parte, caci aceasta trebuie s-o dobanditi cand sunteti inca in viata pe Terra. Apoi i se deschid omului alte si alte "taine". Cam asa spune o intelepciune a Nemuritorilor, pe care am citit-o demult intr-o carte mai veche.

      Ștergere
    3. Poate ca ar trebui sa invatam despre 'Bardo'(cartea tibetana a mortilor) mai mult. Sunt lucruri despe modul sau etapele cum trece sufletul dincolo. Daca s-ar gandi oamenii si la acest aspect cu siguranta ca li s-ar schimba viziunea in timpul petrecut pe Pamant.

      Ștergere
  19. PSD a fost capturat de Statul Paralel, Noua Securitate sau Servicii și de Multinaționale.
    https://geluvisan.com/capturarea-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
  20. In multe din revelatiile anterioare aufost exemple de cuvinte rostite de altii care nu concorda musai cu parerea lui Dumnezeu ci rste strict a lor. Asa si aici propaganda rusa si psd prorusa antioccidentala in i tentia de a ne scoate din UEsi Nato doar pt binele lor nu si al tarii prezinta minciuni si pareri unele practic imposibil de dovedit. Rusia nu poate fi suspectata de respect cinste si onamre cita vreme Putin a anuntat planul rus de a recupera prin ORICE mijloace influenta si intreaga auritate a intregului teritoriu al fostei URSS, iperiul trebuie refacut pt binele Rusiei. Rusia nu accepta independenta fostelor state USRS ci le aduce cu forta inapoi fiind cu mai multi ochi si pe ?Romania dela care vrea si restul de Moldova de dincoace de Prut asa cum este scris in Acordul Ribbentrop Molotov renegociat bilateral ulterior in privinta aplicarii comunistd dar negociere nerecunoscuta acum de noua putere rusa. Iar cedarea ca sa fie posibilaq trebuie sa ne scoata din UE si sa profite de o conducere corupta direct interesata de scaparea de
    Monitorizarile UE pe buna guvernare justitie stat de drept etc conducere pe care o sprijina inca dinainte de Revolutie ca sa pastreze puterea intro aparenta schimbare de putere la fel ca in Rusia.
    Avioane rusesti de vinatoare militare incalca spatiul aerian intentionat al multor taride granita inclusiv al Romaniei in incursiuni fara schimbiluri de focuri dar cu jigniri pe radio din partea lor la care nu li se raspunde nimic mai mult decit avertizarea aviatica se paza aeriana de a face cale intoarsa. Si fac cale intoarsa doar la vederea aviatiei de paza ridicata de la sol. Asta este o tactica de intimidare.
    Razboiul rece inca vedem existent la noi parametriitinesi derazboi informational adica minciuni influentare prin presa etc deci nu trebsacredem pe cuvint inamicul principal chiar daca unii aliati de pot trada. Dar scutul de la Deveselu la care avemdreptul este pt aparare contra unei posibile ofensive ruse si asta ii deranjeaza celmaitare pe rusi care nu pot face nimic militar sa neutralizeze acrasta aparare dar pot face politic si prin propaganda inclusiv pe acestblog ziare Tv etc in favoarea partii politice interesate de iesirea noastra in UE si Nato demonizind pe nedrept occidentul prin generalizari incorecte cit si agenti antrenati amestecati in protestatari ca in Franta. Dar un asa dezastru cu mai mlte pierderi teritoriale vinzarea aurului tarii dictatura antijustitie si dezastru economic aste desi f rau un lucru bun ca dare cu capul de sus pt a dori meritocratia solutia reala corecta unica. Fara dezastru nu meritam caci daca am merita am fi dorit deja si facut si am fi sesizat minciunile propagandei comuniste inca din timpul Revolutiei despre asazisii teroristi care fulmea trageau dar nu nimereau pe nimeni de la balcon nici din multie si nu a atacat nici Televiziunea decit aparent. Adevaratii teroristi pusesera deja mina pe ea si nemintea cu televizorul ca si azi de la Antena3 a spionului Voiculescu miliardar in dolari cind se infiinta primul SRL din tara si de la RomaniaTv a lui Ghita superimbogatit doar din contracte cu Statul si fugar infractor mincinos. Demonizeaza protocoalele secrete Antimafia stabilite de CSAT traduse dupa cele italiene pt ca ei sint adevaratii mafioti care sterg urmele pt a scapa si ar scapa daca nu ar fi protocoale. Justitia treb sa fie egala pt toti dar acum ei fac dosare cinstitilor prin curtea specialacreata neconstitutionalde ei cu complicitatea CCR prin oamenii pusi de ei. CCR este o alta curte care deja incalca separatia puterilor in Stat. Romania e o prodie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Mihai 35 .UN COMENTARIU DE NOTA 10 !!!!

      Ștergere
  21. Rezultatul real al alegerilor este următorul:
    PSD: 29%
    USR 28%
    PNL: 25%
    ALDE: 6 %

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:04
      Ati reparat Softul de recalculare a voturilor?

      Ștergere
  22. Lovitură USTURĂTOARE pentru Tăriceanu: Comisia Juridică propune Senatului urmărirea penală

    RăspundețiȘtergere
  23. Se spune ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traesti.
    Si ma refer la suspendarea lui Iohannis Dezbinatorul cu geaca ROSIE si cel care a incalcat de multe ori CONSTITUTIA si multe altele.
    Dar nesuspendindu-l PSD va avea de suferit dar din pacate si TARA.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cand toti cei care au furat tara,va da jumatate la cei saraci,atunci putem spune ca sunt cu adevarat patrioti,dar pana atunci toti sunt pedepsiti de SFANTA TREIME.In politica Romaneasca nu exista oameni cinstiti(necorupti).Chiar daca au marit pensii si altele,nu-i voi ierta niciodata nici un partid, ca au dus tara de rapa,au distrus mii de familii,despartindu-i de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie dat la saraci. Multi dintre saraci sunt lenesi si asistati social. Saracii, daca sunt sanatosi, trebuie stimulati ca sa munceasca. Le creezi locuri de munca. Dandu-le bani, intervii in destinul lor. Le poti face rau. Un bețiv va cumpara cu banii si mai multa bautura. Un drogat se va droga si mai mult.
      Saracia este o lectie. Multi saraci sunt saraci pentru ca părinții lor au furat. Si ei ispașesc greselile parintilor, pentru ca pacatul sa nu treaca su la urmasi.
      Banii se folosesc pentru crearea de locuri de munca si pentru agricultura, ecologizare, reimpadurire, sterilizare animale abandonate, adaposturi pentru ele, desi ideal ar fi sa nu mai fie abandonate si fiecare sa și le asume.
      Evident, si aziluri pentru batrani si case pentru copii, daca BOR se tot face ca ploua si nu pricepe ca de partea de suflet preotii trebuie sa se ocupe.

      Ștergere
    2. Mai 14.12 ce iti place sa judeci pe altii, poti sa mai dormi noaptea??? Ai grija ca Dumnezeu nu judeca cu minte de om! Teoria ta despre saraci e o TAMPENIE! Uita-te cati muncesc si n-au decat cartofi si paine! Cred ca esti pierduta de D! Ca numai ea scoate idei geniale! Si iobagii de demult erau saraci din aceeasi teorie? MATURIZEAZA-TE!
      iar la azil sa-ti duci tu parintii,(poate le e mai bine asa decat langa tine) e anormal sa nu poti sa-ti ingrijesti parintele batran!dadada si copiii dati-i la cresa de cand se nasc ...asa nu vedeti esecul- ca nu aveti nici-o educatie!

      Ștergere
  25. Se duc negocieri grele pentru noua conducere UE ,Franta si Germania in dezacord-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Basescu spunea ca prin Referendum Iohanis a cistigat deja prezidentialele,eu as spune ;'' Sa nu strige hop pina nu a sarit santul''

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru impostorul de doua ori 'craciun' de fapt agentul oo de la 11,04 si 11,06 mai exista o speculatie foarte intemeiata ca de FAPT USR-UL este creatia SRI-ului.
    Ei asta e speculatie mai reala si mult mai aproape de ADEVAR ,sper ca v-a placut?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. Defapt unde vreti sa ajungeti daca ne aratati atatea vedenii pe care le aveti ? Vreau sa spun ca sunt foarte multi oameni credinciosi care au nevoie de liniste si nu trebuie sa vada atata dezastru si ce le rezerva viitorul . Si ce vreti sa dovediti prin vedeniile pe care le aveti scriindu-le aici . Oare nu-i obositor sa stati toata ziua cu fata in calculator si sa vi se para ca auziti voci si aveti vedenii ? Nu v-o zic in nume de rau , dar e ciudat ca cineva sa stea pe internet si sa spuna tot ce vede si tot ce aude . Si la fel sa nu ma intelegeti gresit ,v-ati pus vreodata intrebarea daca nu aveti vreo problema de sanatate mintala , adica sa mergeti la un psihiatru sa vedeti daca-i normal ce vi se intampla ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 mai 2019, 20:24

      Este si mai ciudat sa te plangi ca citesti pe acest Blog si ca nu mai ai liniste după aceea.
      E simplu! Nu mai intra pe internet ! Ca la TV ! Schimba canalul (pagina).Eu nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic ! Eu imi fac datoria in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
      Daca nu-ti place, de ce intri ???De unde stii tu ce mi se pare si ce nu? Numai pentru faptul ca nu se vede cu ochii firesti si nu se aude cu urechile firesti? Cum indraznesti sa ma judeci si sa ma jignesti? Nu ai frica de DUMNEZEU ??? Iti las locul liber pentru sanatatea ta mintala si mai ales cea sufleteasca ! Mergi tu la psihiatru ,poate te lamureste cum stau lucrurile.
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu tine.

      Ștergere
  29. 20,24 Cred ca' probleme de sanatate mintala' ai tu pentru ca doamnei Maria nu i se pare ca', aude voci si vedenii',dinsa chiar le aude si le vede FOARTE BINE,uitate la cea cu doua zile inainte implinita cu Liviu Dragnea dupa doi ani si 4 luni.
    Dar tu care esti nou pe bog ori ai rabdare sa afli mai multe si sa nu mai arunci aiurea vorbe de doi lei daca nu stii sau poti sa pleci sa cauti aiurea alte bloguri,decit sa vorbesti aiurea fara minte.

    RăspundețiȘtergere
  30. Fug oitele de la Deveselu pt ca o sa vina lupii rusi cu blindate cu complicitatea ui Dragnea viitor premier atunci iar interimar prelungit Tariceanu. Pe atunci vor fi doua razboiaie cel biblic jihadist si invazia rusa in Ukraina si R.Moldova cit si fulgeratoarea ocupatie a Dobrogei de catre Armata Turca noi fiind deja scosi din UE si Nato dictarial si tradator de psd alde udmr fara referendum prin modificare legislativa sa se poata asa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Apropo Mihai 35 stii care e pacatul originar al opozitiei voastre liberale,e faptul ca v-ati lasat partidul calarit de un traficant de copii ca Iohannis ,pe care l-ati adus presedinte.
    Iar pedeapsa voastra e sa nu ajungeti la putere nici in urmatorul mandat de 4 ani si asta in cazul cel mai bun ,daca nu evreul Orban va va duce la disparitie ca si taranistii.?

    RăspundețiȘtergere
  32. Am ascultat un interviu al unui oficial britanic dat la una din televiziunile romanesti, care numai de faforitism al rusilor nu poate fi vorba ,dar care spunea ca daca UE nu aduce o viata mai buna pentru fiecare tara -natie si popor atunci inseamna ca nu-si merita menirea si aderarea la UE.
    Bineinteles ca prin pactul Molotov-Rimbbentrop ca si cu tezaurul dar si comunismul de 50 de anii,Rusia a dat Romania cu un sfert de mileniu inapoi.
    Dar eu nu pot sa uit ca toate astea au fost facute impreuna cu nemtii,care ne-au facut-o intotdeauna pe din dos si ne-au mai si bagat si sa luptam ulterior dupa 1940 pentru ei cel putin in al dolilea razboi mondial si 50 la suta si in primul razboi mondial
    De asta ce mai spui Mihai 35 ??

    RăspundețiȘtergere
  33. PNL anunta ca va depune o motiune de cenzura contra Guvernului care cu tot sprijinul USR-ului neo-marxist, nu va trece,desi Dan Barna il acuza pe Orban[evreul]' ca ''merge cu ciupeala'.

    RăspundețiȘtergere