vineri, 17 mai 2019

EXIT ! OARE NE DĂ CINEVA PE USĂ AFARA ?



                                            17 Mai 2019,ora 14,17 !

                                     Dragii mei,

Desi eram intr-un mijloc de transport in comun, intr-un maxi -taxi mai precis, la un moment dat,imi apare in faţa mea un ecran mare si alb ,sub forma dreptunghiulara.
Era o lumina alba dreptunghiulara pe care, a apărut un semn si un singur cuvant scris cu roşu ingrosat,asa precum era si semnul.
Deasupra semnului, a uriasei săgeti rosii si ingrosate,a apărut scris cu rosu ingrosat,un singur cuvant.
Acesta era:

                "EXIT ."
Imagine similară

                 
    După care, urma sageata rosie ,citită de la stanga la dreapta,asa ca in exemplul de mai sus.   Dragii mei,cu siguranta acest nu este un MESAJ tocmai placut,ci dimpotriva,foarte ingrijorator.
Oare sa fim alungati din UE ? Din anumite Ţări?
Vom trai si vom vedea !
                                Cu dragoste,Maria.


P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




             




                 

17 comentarii:

  1. Nu...UE ne vrea. Romania e vaca de muls.
    Altcineva va va da afara. Din astral...
    Contaminati astralul Romaniei cu false profetii. Si deschideti portaluri catre rasele extraterestre ucigașe. Micii cenusii si verzii din viziunile tale. Puneti copiii in pericol cu jocul vostru de-a profetiile. Copiii sunt cei mai vulnerabili la mizeria informationala din astral. Pentru ca astralul este Casa lor. E locul unde ei merg cand isi imagineaza. Ceea ce vad deseneaza. Foarte multi copii deseneaza curcubee, culorile ingerilor. Iar demonii vostri verzi si cenusii nu sunt ingeri. Sunt nefilimi, ingeri rebeli, care s-au întors impotriva Lui Dumnezeu si au fost condamnati la degenerare. Traiesc oarecum prin voi, cei ce le deschideti portalurile spre lumea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WRONG !
      le amesteci si faci o ciorba.
      Portalurile sunt deschise de multi ani de CERN.
      Dezinformezi ca sa nu zic ca vorbesti prostii.

      Ștergere
    2. Aurelia undeva in ceea ce tu spui ai dreptate, dar lumea te ignora, jigneste etc pt ca modul tau de a o spune este prea agresiv! Tu daca te-ai duce la un preot care ar vorbi cu tine asa ce ai face? Ai fugi mancand pamantul!

      Ștergere
  2. Da,Uniunea Europeana, daca ne activeaza articolul 7!!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://m.activenews.ro/stiri-social/UPDATE-Au-fost-dati-jos-sacii-de-pe-crucile-eroilor-romani-din-cimitirul-Valea-Uzului.-Deputatul-Daniel-Gheorghe-Profanarea-mormintelor-eroilor-romani-este-o-blasfemie-fara-margini.-Daca-UDMR-pastreaza-tacerea-se-plaseaza-in-afara-legii-155999
    Doamna Maria, daca imi amintesc eu bine, ati spus mai demult ca revoluția va începe dintr-o localitate mica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Edte o manipulare
      ...mulți vor ca Ardealul să nu fie românesc

      Ștergere
  4. Poate unii romani indezirabilivor trebui sa plece din UK dar si din Italia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din Italia sa plece mâncând pamantul toti romanii! E tara unde dracu sta ca la el acasa!

      Ștergere
    2. 01:13, ai mare dreptate !!!!
      acelasi lucru l-am vazut si eu !!!!

      Ștergere
    3. psd ne scoate din lumea civilizata si ne intoarce inapoi la comunism.

      Ștergere
  5. George Simion candidat independent pro-unionist la Europarlamentare atacat in Daramanesti-Bacau de secui care au vandalizat si un cimitir

    RăspundețiȘtergere
  6. Exit de la Eurovision, nu ne-am calificat in finala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu de 15 o profetie care spuna ca gasca Psd ne va scoate intentionat din UE ca tara inclusiv din Nato intro propaganta antioccidentala mizerabila dar din ce in ce mai prorusa. Trei tari sint direct interesate de iesirea Romaniei din Nato pt ca vor putea obtine beneficii teritoriale : Ungaria si Rusia care fac deja propaganda antiUE la noi in romanrste prin agenti etc cot la cot cu tabara Psd Alde interesata din motive de partid si de grupuri organizate. Si respectiv Turcia care nu face propaganda si care a anuntat public prin Erdogan ce ne va lua Dobrogea inapoi daca vom iesi din Nato. Rusia cere si restul de Moldova de dincoace de Prut asa cum e prevazut in Acordul Ribbentrop-Molotov neaplicat intocmai prin negociere directa in trecut si nedenuntat public inca de Statul Roman asa cum a fost de catre Germania cind s.a reunificat. Rusia cere si despagubiri masive pt timpul trecut in tone de aur si suprafete marine cu gaze. Ungaria tot cu complicitatea Psd va lua tot temporar cele doua judete HarCov. Chipurile injumatatirea si trecerea tarii sub influenta economica rusa ar fi un sacrificiu necesar al scaparii de sub asazisul jug occidental la care am fi fost chipurile obligati sa aderam. De parca UE ar fi o dictatura iar Rusia ar fi o democratie sau mai mult o teomeritocratie.
    La ordinul Moscovei in 89 a fost desfii tata cu totul Securitatra in loc sa fie ca in alte tari foste comuniste doar Directia a 5.a cea cu politia politica. De data asta represiunea si politia politica o va face direct Politia si Jandarmeria fara Justitie.
    Protocoalele secrete CSAT Antimafia dintre SRI si DNA copiate la virgula dupa cele italiene si controlate ca aplicare de Curtea de Justitie nu vor fi desecretizate ci direct desfiintate de mafia politica asa cum incercase mafia prin Berlusconi in Italia pretextind ca mafia e deja invinsa dar nu a reusit.
    Minciuni minciuni f multe minciuni si prezentari tendentioase inclusiv de la Realitatea TV. Procurorii inalti italieni locuiesc in unitati militarizate fiind bine paziti si nu sint dati jos sau le face mafia parodii de dosare prin instante interzise de lege si de Constitutie dar aprobate de CCR ca mina politica numita politic. E usor sa refuzi sa faci ce trebuie cind ai toate pirghiile politice dar sa dai vina pe asazisul stat paralel.
    Refuzul Psd de a renegocia clauzele aderarii la UE serveste nevoii de a critica UE dar corectiile asumate in plus recomandate cu bun simt nu le face.
    Se pling de nerecuperarea prejudiciului din dosare dar Anaful e traditional deja in subordinea lor de multi ani plus alte misculatii
    prin refuzarea achitarii darilor cinstite din partea multinationalelor carora in schimb le e ceruta doar spaga ca,sa nu li se faca probleme. De depozite regionale de preluare sortare si depozitare de legume si fructe se vb si se face joc de glezna doar in campani iar in rest se taie fie fonduri fie se vaduveste de cadru legislativ tot de catre Psd.
    Dar se da in orb vina pt toate pe Presedintele in vigoare si pe cine se mai poate chit ca el nu poate nici impune nici a se opune neavind prerogative si alea subtiate intentionat. Inca se taie paduri cu complicitatea guvernantilor si se vor mai taia si dupa.
    Polonia nu a desfiintat nici un IAS nu a retrocedat nici un metru de padure nu a falimentat si devalizat fabrici si ca toate tarile foste comuniste din UE a terminat de construit autostrazile numai noi nu. Are negociate cu simt de raspindere clauzele de aderare multmai favorabil decit noi si nu i-si da resursele pe mai nimic pe spagi in off shore ururi etc ca Tariceanu etc .stiu ca Behtel a fost o spaga benefica apoi prin ajutor macroeconomic pe timp de criza. Dar grosul vinei e la cei care vor sa ne dea rusilor facind din cooperarea UE evident benefica pt tarile patrioate ceva ca o sperietoare si o vina de care ar trenbui sa fugim. Ca sa scape ei de monitorizari si de Justitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai 35...ce le ști tu pe toate...profetul României...ha ha ha

      Ștergere
  8. ,, Mihai 35'' ai inceput sa ma enervezi, ma simt atacat de scrierile tale , or asta nu se poate..
    Asadar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te enerveaza faptul ca Mihai spune adevarul fara sa-l cosmetizeze?Interesant.

      Ștergere
  9. pai sa nu patim noi romanii ca Grecia-ue voia mai mult de la ei probabil sau sa le vanda insule-strategic vorbind

    RăspundețiȘtergere