luni, 27 mai 2019

S -A ADEVERIT ! LIVIU DRAGNEA A FOST ARESTAT !

                                                                      Dragii mei,

Scriam in urma cu 2 ani si jumatate,un articol cu titlul : 
"LIVIU DRAGNEA  VA FI ARESTAT". 
Din nefericire pentru Liviu Dragnea,aceasta s-a intamplat astazi 27 Mai 2019.
Dragii mei, iata linkul cu articolul meu mai jos,dar sa nu ne bucuram niciodata de răul altuia.
Pentru că,daca o vom face, acest rău se va intoarce la noi si la cei dragi noua.
Nu sunt vorbe goale,ci este un Adevar.
Cine doreste si se bucura de răul altuia, isi sapa singur groapa; cu alte cuvinte,ceea ce el (ea)doreste altuia,se va intoarce inzecit la el sau la ea.

22 ian. 2017 - În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor, ... Daca Marianoastra a vspus ca,va gi arestat,eu nu am nicio indoiala ca asa va fi. Maria H .... Madam Gheorghiu, de ce permiti asemenea mizerii pe blog ??? ..... Liviu Dragnea nu va fi arestat pentru ca are imunitate parlamentara si 

Mai ramane oare loc de indoiala,in toate câte scriu???
Cine se indoieste ,de toate cate citeste pe acest Blog, face un mare păcat si se indeparteaza de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Cea mai mare ingrijorare fratilor, ramane IZBUCNIREA unei MARI REVOLUTII,o noua REVOLUTIE cum spune Mesajul, apoi Izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial.
Toate acestea urmeaza a se implini si ne vor aduce multe lacrimi si multa suferinta.
GEORGE SOROS fratilor, isi freaca mainile de bucurie ca a reusit sa destabilizeze ROMANIA. Veti vedea ce se va intampla !
Dar va fi prea tarziu ca sa mai putem indrepta ceva. 
Tot ce veti citi pe acest Blog al Lui Dumnezeu,fara nicio indoiala,toate se vor adeveri in timp.
Asadar, nu va bucurati,ci infricosati-va de Mânia Lui Dumnezeu care ,se va revarsa asupra noastra a tuturor,daca nu-L vom asculta.

27 iun. 2018 - TE RUGĂM , NU NE VINDE LUI SOROŞ ! Dragii mei, Am simtit in suflet ca sa readuc in actualitate acest articol,pentru a revedea calea,pericolul ...


7 sept. 2018 - Cine ar putea fi GEORGE SOROS in chip ascuns? ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/08/strigat-nu-cumparati-amulete-sau-carti.html.
Ați accesat această pagină de 2 ori. Ultima accesare: 14.11.2018
De aici dragilor, se intelege ce fel de om este GEORGE SOROS, si cum se joaca el cu mintile oamenilor, ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 00:22 ..... Pentru ce ai dat nr tau de tel la doamna Maria sa mi.l dea mie. ..... INSISTENT SI OCUPA SPATIUL DE PE BLOG--BINE AR FI SA-SI DESCHIDA BLOG PERSONAL--CU STIMA.
Iata si Informatiile cu si despre Livi Dragnea arestat:

Acum 41 min. - ACTUALIZARE 15.12 Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice secţie de poliţie pentru a fi transportat în arest ori poate fi ridicat de ...
Ați accesat această pagină de 2 ori. Ultima accesare: 26.05.2019
Acum 1 oră - Magistrații Tribunalului București au trimis Poliției Capitalei, documentele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în ...
Ați accesat această pagină de 3 ori. Ultima accesare: 26.05.2019
Acum 1 oră - Principalele agenţii de presă şi publicaţii internaţionale relatează despre cazul liderului PSD Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor,




BREAKING NEWS. Liviu Dragnea și-a aflat sentința. condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare
Liviu Dragnea ar putea afla astăzi sentința în dosrul angajărilor fictive. Sursa foto:libertatea
Liviu Dragnea și-a aflat sentința în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. După o serie de amânări repetate, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executare. Liderul PSD trebuie să se prezinte imediat la cel mai apropiat post de poliție pentru a fi luat în custodie. Mai tărziu, spre seară, Liviu Dragnea va fi încarcerat la penitenticarul Rahova.

Iata si articolul meu mai pe larg:


                                           22 Ianuarie 2017,ora 17,30 !

                                       Dragii mei, 
În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor, un glas care spune ceva despre ceea ce urmează a se întampla cu LIVIU DRAGNEA.
Glasul spunea asa:
                     " Liviu Dragnea,rămâne în arest preventiv  în aceasta seara.
              PSD anunţă că ,LIVIU DRAGNEA rămâne în arest preventiv în asta seara!"

Da dragilor, LIVIU DRAGNEA va fi luat pe neasteptate si dus în arest preventiv.
Asa va proceda cu el, acest regim Iohannist si Sorosist!
LIVIU DRAGNEA,chiar daca a gresit in trecut,acum a invatat din greseli si tine cu omul de rând.Ţine cu poporul român !
Sunt sigura ca BUNUL DUMNEZEU il va apăra si va face dreptate, apărând cu MILA si cu Puterea Sa Poporul ales ,ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS,la cea de a doua Sa Venire,în IERUSALIMUL cel nou, numit ROMÂNIA !
Sa nu va indoiti fratilor ! Venirea Lui Iisus Hristos este foarte aproape,pentru ROMANIA viitorului al Doilea Ierusalim.
Asa cum v-am promis, mai întâi de toate, PRUNCA  LUI DUMNEZEU ŞAPTE,ca o sulita va veni din Cer ,si se va naste in ROMANIA SFANTULUI DUH, pregatind CALEA  DOMNULUI, si intarind cele scrise de mine si graite de DUHUL SFANT.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Am uitat sa va spun ca, l-am si vazut pe LIVIU DRAGNEA, cum l-au bagat într-o încapere ,după niste gratii albastre.



                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 

128 de comentarii:

  1. Avocata lui zicea ca-i "o decizie politica".
    Poate c-o sa se anuleze condamnarea lui! Multa lume zice si el zicea, ca-i nevinovat si ca este ilogic ceea ce s-a intamplat astazi!
    O sa vedem ce o sa fie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:05, Dragnea nu are vina. Cei care sunt de specialitate stiu aceasta. Toata vina o are directorul si serviciul Resurse Umane al acelei institutii. Daca nu te-ai semnat in condica zilnica de prezenta, nu ai cum sa primesti salariu lunar. Nu te poti semna in condica de prezenta daca nu ai fost la serviciu.
      Condica de prezenta (foaia colectiva de prezenta) sta la baza calculului salarial. Ma intreb, Serviciul Salarizare din acea institutie cum le-au calculat salariul acelor doua ce nu s-a prezentat la serviciu? In baza a ce, daca in condica nu s-au semnat.
      Neprezenta la locul de munca, odata ce ai un contract de munca atrage raspunderea intr-o comisie de cercetare disciplinara. Pe aceasta comisie o convoaca directorul institutiei odata ce s-a semnalat abaterea disciplinara.
      Deci pe toate acestea trebuiau sa le fi supravegheat serviciul de resurse umane si directorul acelei institutii. Acestia nu si-au facut datoria deloc.
      De ce este tras la raspundere Dragnea pentru ca cineva ditr-o institutie nu si-a indeplinit responsabilitatile asa cum se cuvine??? Dragnea nu a fost directorul acelei institutii si nici nu lucra la salarizare ca sa vada ca acelea nu merg la serviciu.
      Ca cele doua mergeau la sediul partidului din zona lor nu are nici o relevanta, pentru ca multi membri de la orice partid merg si la munca dar se duc si la sediu partidelor in timpul lor liber sa faca voluntariat daca vor aceasta. Insa nu te intreaba nimeni, la nici un partid daca esti sau nu acolo in timpul tau liber. Fiecare merge cand are timp si daca doreste.
      Este o mizerie ce i-au facut acestui om. Altii sunt vinovatii, nicidecum el.
      Se intelege ca cineva a vrut sa-l elimine de pe scena politica pentru ca deranja foarte tare anumite interese, mai ales interese din afara tarii.

      Ștergere
    2. Justitia si-a aratat adevarata fata acum. Justitia ESTE CEA CARE A RUINAT SI DISTRUS TARA . JUSTITIA SI SERVICIILE AU DISTRUS ROMANIA

      Ștergere
    3. Pai Justitia este aservita serviciilor. Prin aceasta Justitie corupta au eliminat pe cine a deranjat. Asa era si pe vremea lui Basescu, caci de acolo a inceput toata nebunia iar Iohannis a continuat ca fiind urmasul lui Basescu.

      Ștergere
    4. 22.52, exact acelasi lucru i-au facut si lui Oprea..

      Ștergere
    5. Daca dragnea este nevinovat inseamna ca noi romanii am furat si distrus Romania. Averea din ce a facut-o? din salariul de bugetar? In acest proces poate nu era vinovat, dar mai are si alte procese. Si a furat destul pt.3 generatii.

      Ștergere
    6. Bravo anonim 18,12.

      Ștergere
    7. 12:28, nu din furat cu siguranta. Daca ai cerceta trecutul acestuia poate ca ai sti de unde. Tu ce trebuie sa intelegi este ca sunt oameni care dupa 1989, nu au stat cu maninile in san ci s-au zbatut sa faca ceva pe cont propriu.
      Daca mergem dupa cum gandesti tu inseamna ca orice om de afaceri din Romania, daca a facut ceva bani din afacerile sale inseamna ca sigur a furat. Pai asa putem sa-l intrebam si pe Iohannis de unde are averea lui sau pe multi de la pnl care stau bine merci cu mari averi (nici nu are sens sa ii mai nominalizez caci ii cunoastem). Aceia or fi puritatea, in acceptiunea ta, nu?
      Deci anonimule 12:28, acest om nu a facut nici o avere de cand psd a preluat guvernarea, ca sa-i pui tu eticheta de hot. Chiar nu sta in picioare acuzatia ta.
      Daca dupa mecanismul gandirii tale Dragnea este hot, atunci foarte mari hoti sunt altii gen Iohannis, Blaga, Videanu, Isarescu, etc.
      Dragnea este acuzat pentru o fapta pe care nu a comis-o. Dar cum Justitia este una corupta si nedreapta, caci asa este la ora actuala o justitie care serveste anumite interese politice si asculta de "baietii de la butoane", omului astuia i s-a dat o sentinta nedreapta de penal, desi nu-i penal. De ce? Ca sa-i strice imaginea si sa-l scoata de pe scena politica intrucat a deranjat pe cineva. De ce a deranjat? Pentru ca a cautat sa ajute acest popor in defavoarea multinationalelor straine care s-au asezat in aceasta tara sa suga din seva Romaniei.
      Romania se doreste a fi supta de straini. Inca mai au ce stoarce din aceasta tara frumoasa. Pacat ca poporul roman nu a inteles nimic, si tocmai si-au dat tara in mana celor care slujesc hienele straine.

      Ștergere
    8. 12:28, bravooooo! Asta e realitatea pe care unii (stm noi cine) o ascund sub pres. 👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    9. Vorbira partenerii de infractiuni ai lui dragnea si oprea. Of, Doamne, cat ii mai rabzi?

      Ștergere
    10. 17:45, stii ce e ciudat? Cei pe care i.a tinut la pieptul lui, acum il arata cu degetul spre el!!! Si atunci, poporul de ce nu ar avea dreptate????

      Ștergere
    11. Dragnea este vinovat! Averea NU avea de unde sa o faca decat prin furt. A lucrat NUMAI la stat cu salariu.
      Dezinformatorii lui de partid sa-si gaseasca un serviciu cinstit .

      Ștergere
    12. Se zice ca teldrum nu a făcut nici unmetru de drum doncirca120 milioanee eoro fonduri europene. Asa l-au gasit

      Ștergere
    13. 07:31, nu este adevarat. Complet aiurea ce ai scris. Dupa 1989 acest om a avut afaceri din care a facut profit. Orice cetatean a avut acest drept de a-si deschide o afacere dupa 1989, care este problema?
      Te rog sa te informezi inainte sa acuzi.

      Ștergere
  2. Ne bucuram ca prea il tineai in brate pe cel care a facut vile in toate continentale lumii. Si noi stam cu 1000 lei or Luna .Daca il iubesti pe Bunul Dumnezeu de ce nu l-ai sfatuit sa se opreasca din furat? O sa-ti lipseasca mult madam Maria .Sfatul meu de femeie cu rugaciunea pe buze este,sa nu mai implici pe Bunul Dumnezeu in politica .Pierzi mult iar Dumnezeu se supara.Pacat Air Dragnea o merita mai de mult .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te iubesc, 18:13!!!!
      Mare e puterea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. 22:38, nu te grabi, caci Dumnezeu nu-i de partea voastra hastagistilor. Intotdeauna raul cauta sa loveasca binele. Binele va invinge setea voastra nebuna de putere, spre disperarea voastra care jubilati in acest moment.

      Ștergere
    3. 23.02 stii tu de patea cui e Dumnezeu? Ai vobit tu cu el? Mare ti-e gradina Doamne si multi tradatori de neam sunt in ea.
      Inca nu ati ivatat lectia? Cate lectii mai vreti de la Dumnezeu, n-ati inteles ca nu rabda minciuna, manipularea, tradarea de tara? Sfarsitul lui dragnea este sfarsitul tuturor dictatorilor care se cred atotputernici si isi bat joc de un neam intreg. Ai auzit, maria ghiorghiu?????

      Ștergere
    4. 23:02, nu ma grabesc! DAR mare e puterea lui Dumnezeu! Spre surprinderea ta iti voi spune ca, din punct de vedere uman m-a intristat DECIZIA Instantei (nu am votat psd!). Preferam sa il lase in libertate, DAR sa ii confiste toate averea! Nu e criminal, nu e pedofil, nu e violator! Confiscarea averii si ingradirea unor drepturi erau suficiente! Lasat sa munceasca si sa traiasca cu un venit minim pe economie. Aroganta, trufia si orgoliul sunt cele mai periculoase pentru OM. Aduc distrugerea pe toate planurile.

      Ștergere
    5. 07:22, averea pe care o are Dragnea nu-i din furat. A avea o afacere in Romania nu inseamna ca esti un hot. Daca cineva are un business, nu poti sa-l condamni, pentru ca oricine poate avea o afacere in aceasta tara, chiar si tu.

      Ștergere
    6. 22:24, sa traiesti 7(sapte) vieti si nu vei avea nici macar un sfert din ce are el&fam.

      Ștergere
    7. 07:08, nu este asa. Oamenii de afaceri potenti nu au profit cat salariul unui angajat. Se pare ca nu intelegi mecanismele economiei de piata.

      Ștergere
  3. Bună ziua! La un moment dat ați spus că Johannis va fi suspendat. Cred că în următorul mandat căci în actualul nu se mai poate.
    Vă doresc mult succes și să aveți lumina Învierii în sufletul dvs toată viața.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va da urmatoarea lupta de putere intre USR-pro și PNL.Ghiciți cine va fi următorul învins și arestat?USR va folosi același slogan cu"nu permitem coruptilor și penalilor"să candideze la președenție.De data asta nici nu vor mai avea nevoie de un dosar fabricat ca în cazul lui Dragnea,căci K.W.I are deja o condamnare în dosarul de împroprietărire ilegală cu 6 case,pe baza de acte false(uz de fals)fiind primar(conflict de interese,abuz în serviciu,influențarea notarului,constituirea de grup infractional în scopul obținerii unor foloase necuvenite).Deci actualul președinte va fi înlăturat de către USR din cursa prezidențială.Cine va pune măna pe România?Dacă aripa franceză UE-Macron e mai tare va conduce candidatul USR Cioloș sau alianța Laura Codruța Kovesi-SRI.Dacă aripa germană e mai tare și va reuși să se impună,va "căștiga" fie K w.I(dacă nemții se vor impune în fața lui #rezist),sau Laura Codruța Kovesi -SRI.În concluzie:-Codruța-SRI căștigă la ambele capete!
      Cine pierde?POPORUL ROMÂN CA DE OBICEI!
      Ce urmează?Vor începe atacurile USR la Johannis pe tema că este penal.Deci după Dragnea,ținta următoare va fi Klaus.Începe circul!Pregătiți-vă,pentru că noi,cetățenii vom suferi.Vor urma restrăngerea dreptului la libera exprimare prin ordonanțe de urgență,ordonanțe de urgența pe care astăzi le incriminează ca fiind abuzive dacă sunt venite din partea PSD,dar sunt foarte bune dacă vin din partea USR-PNL!Apoi legea vaccinării obligatorii(cu vaccinuri care scad fertilitatea ducănd la scăderea populatiei fără război),apoi legea obligatorie de a se introduce căsătoria homosexualilor.Apoi educație homosexuală obligatorie în școala primară,cu toalete de 3 categorii în școli(pentru băieți,pentru fete și pentru neutri care nu știu ce sunt),cu dretul băieților ce se cred fete de a merge la toaleta fetelor și a fetelor ce se cred băieți de a merge la toaleta băieților.Gata....se apropie sfărșitul.Doar Dumnezeu ne poate salva din ghearele noii ordini mondiale satanice.Ca de obicei,românii aleg dintre rele,pe cel mai rău,căci PSD era măcar căt de căt mai patriot.Pe celelate partide le doare în cot de popor,fiind interesate doar de sprijinirea intereselor corporațiilor străine și a băncilor.

      Ștergere
    2. Suspendarea e posibila oricind pt ca nu depinde doar de libertatea unui anumit om. Va urma in viitor cu urmatoarea ocazie fiindvb tot de o profetie cu parti deja implinite in ultimki 15 ani.

      Ștergere
  4. SFANTA TREIME LUCREAZA ASUPRA ROMANIEI,cine nu a crezut sau nu crede in mesajele de la DUHUL SFANT,transmise prin doamna Maria,toate se vor adeveri,si multi vor regreta ca si-au batut joc de CUVANTUL LUI DUMNEZEU,ce urmeaza in Romania este foarte greu de inteles de cei care au manipulat cu minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  5. CT Popescu-pe PRO-TV;'
    '
    'e in sfirsit cind PSD pierde alegerile'
    Cea ce e fals pentru ca PSD cu puiul sau Pro Romania au peste 31 procente fiind pe primul loc si ar cistiga si prezidentialele daca ar candida moldoveanca Firea, ca procurorul Ponta e cam suspect cu dosare si cu amenintarea la bucovineanul sucevean cu 1 metru de autostrada-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-l ocroteasca iar adevarul sa iasa cat mai repede la iveala!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa ocroteasca Adevarul ,nu pe coruptii care fura din averea poporului .

      Ștergere
  7. Nimeni nu se bucura de raul altuia,dar e cineva mai presus de lege!?Lui i-o pasat de oamenii care ieseau zilnic la protest,sa-si spuna nemultumirea, s-au de oamenii care in 10 august au fost batuti si gazati,sau de oamenii care ieri au stat la cozi prin alte tari,toata duminica,si nu au putut vota!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect !Lui Dragnea nu ia pasat decat de el.A facut castele si case pe toate continentele ,din salariul sau de bugetar.

      Ștergere
  8. Ooo!doamna Maria cata razbunare cata ura pe acest om.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-ai dea putere si s-a aiba rabdare
    Cred cu ardoare in tot ce spuneti ca Dumnezeu il va ajuta, ma rog bunului Dumnezeu si Maicuta Domnului s-al scoata de acolo.
    Multi mau sunat si plangeau doamna Maria.
    Eu am plans de dimineata fara sa stiu ce se intampla am avut o stare de durere sufleteasca si ma-m rugat l Bunul Dumnezeu s-ai ocroteasca pe cei dragi o tristete ca apoi sa vad si sa aud ce s-a intamplat.
    Ce ma doare rau este ca romanii sunt atat de invrajbiti doamna Maria ca nu mai am nici un chef de viata cand vad atata ura intre noi.
    Va doresc din tot sufletul doamna Maria ca bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze si sa va rugati si pentru noi. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate as fi avut ce putin 100 de motive sa votez contra psd-alde, insa nu as fi putut niciodata sa votez cu partidele fantomà ale securistilor vechi si noi(pnl,usr,pro Romania sau pmp).
    Pai are cum este sa te duci la vot precum "vita la abator" fara sa stii cui te vinzi pe tine si viitorul tau.
    Dragnea merita o pedeapsa pt ca nu a avut curajul sa actioneze constitutional si la timp dar nu pt.un dosar fabricat de falsa justitie care domina tara de zeci de ani

    Albert Einstein avea dreptate ca prostia e infinita...
    iar cei care conduc din umbra nici nu au nevoie de echipamente psihotronice de manipulare intrucat"prostia e la ea acasă"
    Habar nu au cei slabi la minte, ce "val"va urma in urmatorii 2-3 ani in țara si in Europa... Dumnezeu are ultimul cuvânt si doar El va judeca corect si drept

    Se pare ca traim timpurile de pe urma dar tara asta tot nu se va trezi decat dupa ce va fi prea tarziu eventual dupa un mare dezastru...iminent...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ✔✔✔CORECT! 👏👏👏
      Țara asta are nevoie de un "duş foarte rece" şi foarte dur de la Dumnezeu ca să NU FIE CU SUPĂRARE ŞI FĂRĂ COMENTARII
      Ca să trezeasca si sa întoarcă la Hristos pe cât mai mulți români chiar dacă că sunt:
      -ignoranți,laşi,naivi,trădători şi total decăzuți de se cred dumnezei pe pământ! De judecă pe oricine vor ilegal si nedrept iar pe popor îl tratează ca pe un rob bun de plătit taxe pt.viața de LUX a multor paraziți ce se cred a fi stăpâni de sclavi ❗❗❗

      Ștergere
    2. PSD este partidul securistilor si comunistilor!Mama lui Mazare a fost sefa de cabinet a lui Suzana Gâdea...Tatal lui Dragnea militian etc...

      Ștergere
    3. 07:44, tocmai ca este invers. Partidele securitatii sunt: pnl, usr si plus, inclusiv proRomania (si pmp). Sunt partide aservite serviciilor secrete.
      Mai nou si psd incepe sa fie reinvadat de acoperiti.
      Tara aceasta are un dusman numit serviciile secrete care fac jocurile in Romania. Doar poporul (cand se va trezi) va reusi sa le elimine; partidele in nici un caz, pentru ca sunt invadate si parazitate de acestea, inclusiv justitia este prinsa in legatori, neputand sa fie una corecta.

      Ștergere
  10. Se bucura unii da se bucura degeaba, e trist și păcat ca în loc sa fim reprezentați de romani suntem vânduți străinilor. Și mai rău e ceva urma.
    Doamna Maria un exemplu concret :lucrez pentru o multinațională pentru Germania din România, ca și angajat la cea mai mica greșeală nemții îmi scot ochii și ma tratează de parca as fi ultimul om și nu doar eu mulți din colegii mei pățesc la fel. Toate profiturile filialei merg în Germania, adică suntem sclavi in tara noastră și asa se îmbogățesc tari precum Germania pe spatele nostru, profiturile multinaționalelor nu merg către România la stat ci la firmele din tarile de proveniență. Mulțumesc Domnului ca am un loc de munca, dar lucrurile pe undeva nu sunt corecte tinem cu străinii și ei ne tratează ca pe niște sclavi, avem impresia ca dacă s-au deschis câteva multinaționale o ducem mai bine sau ce bine ne fac, din punctul meu de vedere, în afara faptului ca ne oferă un loc de munca dar pentru locul ala de munca plătim de multe ori cu sanatatea noi muncim mult mai mult ca ei, ca să nu mai zic câte privilegii au nemții, iar dacă statul roman i-au taxat imediat au dat vina pe stat, da nimeni nu știe cata corupție e și în aceste multinaționale și cum fentează statul. ( asta ar trebui sa vadă toți romanii) Nu țin cu nimeni nici Dragnea nu a fost sfant dar nu merita sa aruncam cu noroi în el, ce poate face ura asta din oameni,din cauza urii noastre ne ducem din ce în ce mai jos. E trist ca au câștigat alegerile alții care nu meritau.
    Ps:As putea sa va trimit niște poze mai speciale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aveti dreptate

      Ștergere
    2. Pai,l-au vazut inamicul Planetei!chiar al Universului daca ma gandesc mai bine.

      Ștergere
    3. Politicienii sunt corupti. E foarte bine sa-i bagi la inchisoare ,poate asa ii mai linisteste ca prea multa lacomie au....

      Ștergere
    4. 08:03, nu pune toti politicienii in aceeasi oala, caci gresesti.

      Ștergere
  11. a ajuns unde ii este locul. acum are timp de reflectie daca doreste. suntem satui de mafioti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul tau, 20:22, ca desprins mai esti de realitate.

      Ștergere
    2. Pentru Anonim, 22:25 Serios?..."Realitatea" este ca tovarasul Dragnea a fost condamnat definitiv si incarcerat! Realitatea este ca referendumul despre amnistie si gratiere pentru fapte de coruptie a trecut! Realitatea este ca nu vreti sa vedeti si partea negativa a taberei pe care o sustineti!!!

      Ștergere
    3. 22:55 Dane, adevarul este ca sunt multi adevarati banditi care sunt tinuti pe palma de o Justitie corupta si aservita politicului, multi din opozitie, care merita condamnari grele. Daca le-am punem pe taler... nu stiu la care atarna mai greu, partea lui Dragnea sau smecheriile imobiliare ale cuiva. Mai gandeste-te si nu te grabi.

      Ștergere
    4. Pentru Anonim, 23:12 Eu nu resping posibilitatea ca si in randul altor partide sa existe mafioti ce ar merita condamnari pe masura, dar nu e vina mea ca fsn/psdr/psd in 30 de ani si-a facut permanent o faima de partid ce promoveaza si practica hotia, smecheria si coruptia! Evident ca orice mafiot din orice partid trebuie condamnat pe masura infractiunlor comise, dar sentinta este pronuntata de completul de judecatori si nu putem prezuma de fiecare data ca sentinta este injusta sau politica! Cei de la psd-alde au pretins ca vor sa indrepte problemele din justitie, o idee laudabila, dar asta nu se face relaxand codul penal in anumite puncte si eliberand anticipat unii condamnati! Cand spuneti "smecherii imobiliare", va referiti, evident, la presedintele Iohannis. Pana una alta, justitia nu a gasit probe pe baza carora sa-l condamne penal pe Iohannis si sugerarea ca nu este condamnat pentru ca acesta ar avea justitia sub control este discutabila!

      Ștergere
    5. Dane cata vreme un oarecare ce are fapte murdare la activ arata cu degetul pe un altul acuzandu-l, acela nu poate fi credibil si nici nu are drept de acuzare. Justitia nu isi face bine treaba, este partinitoare si preferentiala. Asa este corect sa fie? In Romania, o persoana murdarita (si nepedepsita de Justitie pentru ca nu se vrea a fi pedepsita de catre sistem) are tupeul sa acuze? Vezi tu de multe ori acela ce acuza este cel nedrept si care ar merita sa fie acuzat, de fapt.

      Ștergere
  12. S au bucurat toți cei cu creierele spălate, nu vor sa înțeleagă ca gândind și dorind rău asta vor primi și ei. Nu înțeleg de ce a ajuns în halul asta de prostie și răutate acest popor. ☹️ Atâta ura pe psd de ce? Pt ca el a fost împotriva Mafiei, acum vom fi lăsați pe mana străinilor. Sa va vad

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2:53, tu nu stii sa distingi realotatea de fictiune (aia din mintea ta).

      Ștergere
    2. 22:40, ala care traieste in fictiune si nu poate distinge realitatea esti chiar tu.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. 23:04, ce sa zici si tu?! Iti lingi ranile. Succes!

      Ștergere
    5. 07:24, care rani?

      Ștergere
    6. Dragnea a fost vinovat ,deoarece este corupt. Auzi zeci de milioane de euro din salariul de bugetar .Chiar nu va este rusine sa-l aparati?!

      Ștergere
    7. 08:08, gresit. Dragnea a fost om de afaceri inainte. De ce este de vina el ca si-a facut afaceri imediat dupa 1989?

      Ștergere
  13. Ei, si? Credeai ca daca-i croșetezi aura de sfant, scapa de pedeapsa si romanii ies in turma la vot? Si pe Iohannis l-a transformat Pavel Coruț in Mesia. Faceti voi sfinti dupa mintea voastra? Manipulati alegatorii? De fapt, i-ai facut un deserviciu urias lui Dragnea. Daca il lasai asa cum era, cu bune si rele, om obișnuit, nu-i starneai pe anti PSD-isti sa-l dea jos. Te-ai infumurat sa te crezi vizionară, ai intervenit in viitor. Efectele le vezi si tu, singura. Nu trebuia sa amesteci politica cu Duhul Sfant!
    Dragnea mai bine plateste acum decat dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condamnarea la comanda politica este lucrare diavoleasca. Justitia este una corupta si aservita politicului.

      Ștergere
    2. 23.18 serios, e coupta justitia? dar cand vota pentru dragnea cum era,nefericitule? Vai de capul tau! Rau ai sa ajungi!

      Ștergere
    3. Dancila va sfarsi alungata cu pietre de popor.

      Ștergere
    4. Justitia nu a votat pentru Dragnea, ce tot postezi tu acolo mai 01:15? Justitia este corupta pentru ca nu judeca in dreptate, de aceea este corupta.

      Ștergere
    5. Pana cand va mai da bani PSD sa postati minciuni aici pe blog? Se vede ca este o singura persoana care el intreaba el raspunde.
      Stii ca este ilegal sa instigi lumea impotriva justitiei si a legilor ?
      Dragnea este un condamnat penal si NU discuta sentinta judecatoreasca.

      Ștergere
    6. 08:11, ba da, se discuta o sentina judecatoreasca atata vreme cat este una nedreapta. Justitia trebuie sa fie una corecta si echilibrata nu una compromisa care taie si spanzura la ordin.

      Ștergere
  14. http://profetieavertisment.ro/mesaje/140/executiile-eutanasia-avortul-si-sinuciderea/

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu nu l-a invatat pe dragnea sa fure de la saraci si sa se faca ca nu intelege ce spune biblia.Acest bandit nu poate fi exemplu pentru nici un cetatean corect din Romania tara sfanta .Si nici pentru tine Maria Gh.Sper sa publici nu sa triezi cum ai facut cu toti ceilalti Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:54, 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. 21.54 bravooooooooooooo! dar n-ai cu cine discuta, sunt atat de spalati pe creier incat nu vor accepta niciodata adevarul.

      Ștergere
    3. Ecact.Dar ecista aici pe blog un dezinformator de la departamentul propagandistic care instiga lumea la nerespectarea legilor si a hotararilor judecatoresti.Mai mult instiga lumea la schimbarea ordinii constitutionale ceea ce este PENAL !
      Asteptam DICOT sa verifice aceasta persoana care posteaza repetat mesaje false pline de minciuna.

      Ștergere
    4. 08:14, umbli cu manipulari si cu minciuni. Te deranjeaza Adevarul.
      Niciodata Adevarul nu va ramane ascuns oricat de afundat l-ai vrea, sa sti.

      Ștergere
  16. Bai 21:54, da dastept ești nene, adică doar Dragnea fura de la săraci prin majorări de pensii și salarii, alocații, etc și trebuie pedepsit iar cei care au tăiat și dat banană trebuiesc răsplătiți. În locul tău mi ar fi rușine sa fac asemenea afirmații sa vadă toată lumea ce IQ de găină ai. Ești lipsit de logica dar plin de ura și prostie, specific gloatei de votanți bezmetici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD -ul a marit pensiile, salariile, au deschis scoli si spitale care au fost inchise de PNL; au dat gratuitate totala pe tren la elevi si studenti; le-au marit bursele; au marit pensiile bunicilor lor. Au readus MEDICII in ROMANIA, au marit salariile la profesori.Au facut si reparat multe lucruri facute praf de PNL si PDL. Dacaîi intrebi pe cei care protesteaza de ce o fac si pentru ce si ce vor,iti vor raspounde cu vulgaritati si cu ...hotii,hotii. Dragilor, ati uitat ce au facut PDL-istii? Ati uitat cate rele au facut PNL-istii? Eu zic sa va pregatiti pentru RASPLATA DIVINA ! DUMNEZEU va lasa SABIA SA sa cada peste POPORUL care nu-L mai asculta si unde nu mai este IUBIRE intre oameni. Daca ne vom trezi intr-o noapte ca se desprind peretii locuintei, sa nu va mirati de ce. sa va amintiti de tot ce ati facut si faceti acum. Cei care,ati strigat cu ura si cu bucurie nebuneasca după DRAGNEA,va asemanti cu cei care au strigat in faţa LUI PILAT: RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-L ! RASTIGNESTE-L !
      Asa va iubiti voi APROAPELE??? Toata ura pe care o revarsati asupra Aproapelui ,toata se va revarsa asupra voastra si a celor dragi voua care nu au nicio vina.Nu voi sunteti JUDECATORUL ! IISUS HRISTOS este JUDECATORUL ! Sper ca sa dormiti linistiti in noaptea aceasta ! Ati strigat,ati urlat din toti rarunchii,v-ati bucurat de raul altuia, asadar,somn usor !

      Ștergere
    2. Aveți dreptate. Chiar s-au mărit și ne-au apărat drepturile.

      Ștergere
    3. Si ce rasplata dam noi? Ii lasam in mainile javrelor securiste????? Sau tre sa iesim in strada sa ne aparam drepturile, sa ne aparam patriotii!!!!???

      Ștergere
    4. 23:44, acest sistem securist este puternic pentru ei (nu in favoarea tarii). S-a luptat Dragnea cu el si l-au executat. Deci nu stiu cine poate scapa Romania de astia.

      Ștergere
    5. maria ghiorghiu, alooooooo, banii cu s-au marit pensiile si salariile sunt AI NOSTRI,DIN BUZUNARUL NOSTRU NU AL LUI DRAGNEA. TI-A LUAT DINTR-UN BUZUNAR SI TI-A PUS IN ALTUL SI ITI MAI IA SI DOBANDA LA EI. Sunt bani imprumutati ca sa va adoarma constiintele si asa adormite de focul banilor. L-ati vandut pe Dumnezeu pentru bani iar TU, maria ghiorghiu esti principala vinovata de amagirea celor putini la minte.
      Aberatiile tale merg la ei, nu la cei inteligenti. Nimeni nu te ia in considerare. Toate astea te vor costa scump, foarte scump.

      Ștergere
    6. Da dna Maria, Dragnea a ținut piept Mafiei de aia a fost executat. S a sacrificat degeaba pt un popor îndobitocit care nu a știut sa și apere drepturile, s a lăsat furat, mințit și călcat în picioare. Nu se va ridica nimeni care sa tina piept hienelor.

      Ștergere
    7. Nu sunt de partea vreunui partid si nu ma bucur de raul nimanui,insa pe langa faptu ca s-au marit pensiile,s-au si scumpit toate,alimente,taxe,impozite,etc!TOATE PARTIDELE SUNT CORUPTE!Insa sa multumim ca inca n-am ajuns ca-n Siria si Venezuela,ca nu mai e mult si vom ajunge!

      Ștergere
    8. Dar pnl a fost la guvernare impreuna cu psd=USL. Deci au praduit tara impreuna. Mai mult ca tine nu blesteama nimeni. Fiecare primeste ce merita.

      Ștergere
    9. 01:20, bravoooooooooo 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Jos palaria!!!!

      Ștergere
    10. PSD a indatorat Romania cu 32 miliarde de euro !Ce a facut acest partid plin de îmbuibati si escroci ?! Mai usor cu osanalele pt. condamnatii penal.

      Ștergere
    11. 08:30, minti grosolan. Un om cata vreme a fost arestat pe nedrept a suferit o nedreptate majora.

      Ștergere
    12. 15:01, ce.ti mai place sa te minti singura. Si inca te bati cu caramida in piept. Deci imprumutul de 32 de miliarde euro - confirmat in conferinta de teodorivici - e minciuna? Pai, inseamna ca psd a mintit?

      Ștergere
    13. 18:56, inainte sa faci pe cineva nejustificat imbuibat si escroc uita-te la tine, dar adanc in interior sa vezi ce gasesti pe acolo. Daca esti sincer/a cu tine, iti va fi de folos sfatul meu.

      Ștergere
    14. 21:06, repeti acelasi raspuns oricui care are un alt pdv diferit de al tau. Sfatul tau este pentru tine, dar il repeti ori de cate ori ai ocazia, pentru a te convinge pe tine. Succes!

      Ștergere
    15. 07:05, cata vreme cineva face pe nedrept escroc si imbuibat pe altcinava e clar ca acela este exact asa. Caci nu poti debita decat ceea ce ai si porti tu in interior. De aceea este corecta zicala: tot hotul striga hotii.
      Corecteaza-te, ar fi mai bine.

      Ștergere
  17. Buna seara,
    Am o intrebare: pe acest blog crestin, nu inteleg ce cauta cei care se stiu fara Dumnezeu, ca marea majoritate a celor de mai sus? Toti cei care sunt satisfacuti de ce s a intamplat, care simt bucurie ca hienele la sange, este incredibil!!! Am caxut si la tv imagini demne de jungla. Si nu numai acum si nu numai la Dragnea. Imi amintesc ca si la basescu, cand s a casatorit una din fiice, am ramas paf cum s au manifestat unii...pai daca suntem cu Dumnezeu, nu avem voie sa simtim bucurie, satisfactie la decapitarea nimanui, nu te bucuri de raul nimanui. Va rog, doamna Maria, selectati mai mult comentariile pe blog, nu mai lasati energiile urate sa fie share- uite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiti tare dna Maria și vă rog să amintiți și profetiile despre Johannis ca sa înțeleagă cei de dreapta ca roata se întoarce și pentru cei care fac rau tarii cu minciuni și hoții le vine rândul.

      Ștergere
    2. 23.05 vezi sa nu-ti vina tie randul, pesedist nesatul.

      Ștergere
    3. 01:21, revizuieste-ti comportamentul. Ai nevoie.

      Ștergere
  18. o apropo deja v-ati vindut sufletele Arsenie Boca a avut perfecta dreptate si in veci batuta in cuie putin vor ramine . ati fost avertizati dinainte asa nu va mai pligeti e deja tardiv si nu mai are sens prima si ultima si nu ati inteles nimic ca nu ati gasit diamanul negru asa ca veti avea timp destul sa prgetati la adevar ca Dumezeu a fost todeauna inainte si dinapoi , ati crezut amatic si nu at auzit de proverbul batrinesc inainta si dinaintea calului sa nu stai? Poate bartinii au fost ultimii prosti pentru multi sa-i lase la batrinete sa moara ca cinii in frig multa bafta baftalo pe romao as daca pricepeti fara cer si ani pate va cintat cindva o formatie ? restul sunt cuvinte fara rost poate va spus Ion Creanga o vrajeala de doi lei cu pupaza din tei si nu ati inteles in clasa ca ana de fapt nu are mere ? om fi prosti dar destepi dau in gopi noaptea ca nu au mers pe doua roti fara carburant , vorbim de credinta de dinclolo de ce inseamna cind eva la tradat pe adam ? Pingerea si scrjirea dintilor vine din misinea in care omul a fost trimis pe pamint ,sineti stiutori de toate cititi biblia si credetima nu trebuie de 100 sau 1000 de ori cita e clar precum rasare soarele pe cer de la rasarit pina la apus nimic nui nici nou nici vechi sub soare cine vrea sa-si fure caiula singur nu are decit liberul arbitu a fost lasat pentru toti la fel in egala masura fara nici cea mai mica modificare totul se recupereaza si se transfoma nimic nu se pierde putere e uit ati uitat de unde veniti ? pate ati iesit pe tunel cu fata catre pamint sa a fost al dracului intuneric si nu ati vazut razele soarelui? Poate e mai bine prosti pina la capat o aiti avut cieie 16 si nu ati avut una de 13 bizar ceva e inergula capul face capul trage daca nu ai invenezi sa rezolvi dilema cu ce ai daca nu fa batai ca sunt bune ies cu otet de mere da ia sa vezi ana nare mere si asa ca ori cu acu ori cu lama sputnic si aiti vzut laica pe luna ia ca va oticati a avut costum facut de rusi si nu ati gasit pela in scoica .A fi temel e un pert care nu gasiti valoare e teapa ca nu aveti bani sa va cumparati tembeli cumparati destepti si gasiti clopotil lui gauss cum face danga langa si nu ati vazut talanga ia ca ati futat si nu ati vazut ca a dracului a fost vaca cu talanga si nu bou la jug ca mureai de foame cu bou la jug .Ajungeati sa invatati suedeza ca engleza scufita rosie a mincto dracului lupu si cam trebui sa te dascurci pe cont propriu .De apelezi la iubitele rude nu lua baza ca vezi flit si mai bine faci cu stainu sa te ajuti ca un frate.Religia e in cod ADN restul alegeti ce vreti in cotro dar se pareca multi deja cam si-au ales destinalia finala . Nu intelegeti oare Mihai Viteazu ca i se zicea banu oare dece vati intrebat? in mod cert nu sa va aduca aminte cine e dusmanu , cind Hristos a zis ca ia spart ca pe oale de lut ? ce vorbim ca sa ne aflam in treaba sa coexiste discutie in van . Cind plecati la razboi cu un profesor o sai nu am armament calimara pelican ai consumato o exista o soltie scrii cu flaro cu rosu dar vezi teapa degeaba stii si ai facut bine dragule ai scris cu cerneala de corectura penru asa iei un 1 bingo ai cistigat esti meserias de chelfanla acas arata carnetu si surprizie surprize cu Andreia Marin. Asta e fain misto ei si inghiti tot solemn fara sa fii vinovat asta e asta e viata supri chinu si treci mai departe .

    RăspundețiȘtergere
  19. Cand ti se aduc argumente solide NU publici. Iti este frica ca iti pierzi celebritatea? Dumnezeu, crezi ca nu stie ca minti?

    Dan1ro22 mai 2019, 22:04
    Rectificare: referendumul va trece!

    Răspundeți
    Răspunsuri

    Anonim23 mai 2019, 02:06
    Fara mine!


    Anonim23 mai 2019, 06:42
    22.04 DAAAA!Dumnezeu va fi de partea romanilor cinstiti! Jos cu mafia psd-alde-udmr. Praful se va alege de tot ce-au furat!


    Maria Ghiorghiu23 mai 2019, 14:08
    NU VA TRECE ! CATEGORIC ! Va trece precum a trecut si cel care ar fi trebuit sa treaca, cel desxpre CONSFINTIREA FAMILIEI dintre un barbat si o femeie. Acesta treebuia sa treaca cu 99,99 %. Roata se invarte ! Stie DUMNEZEU cum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări..îmi pare bine ca mai avem si oameni corecți cu facultăți depline..22:50 ..bravo

      Ștergere
  20. voi chiar nu vedeti cu va vindeti nimic nu e ascuns penru ca nu il vedeti va amagiti singuri . Ce e vro prblema nu ati citit ziaru Scinteia a cum sa va pun ati avut 4 clase va rusinati coneptia cu deceptia soryy nu ati gasit pe fram ursu polar o sati umpic a fost cmva la globus si nu ati vazut slava cum face tica - taka? ciudat dupa potop cica mai apare si soarele dar nu ati vazut ce a facut pentu voi e ce sa zic nu pera sint uimit de nimic poate unora le cam place la intuneric le sta ma bine si asta e alegere lor nimic nui perfect si nu va fi dar cam o sa va cam obinuiti cu butelia de oxigen in spinare poate unor o sa le cam placa enorm ce dorinta si-au pus .

    RăspundețiȘtergere
  21. Răspunsuri
    1. Foloseste prosoape de hartie, mai 23:39! Sunt mai igienice...sufli nasul...stergi si le arunci...

      Ștergere
    2. 21:59, termina cu ironiile-ti nesimtite.

      Ștergere
  22. Mai fratilor voi chiar nu pricpeti nimic, ca nimic nui al vostu totul e al lui Dumnazau inclusiv sufletele voastre si sinteti la scoala de corecie poate va vorbec cumva nemteste sa turceste poa am eu capul cam tare si nu spaprt dovleacu e poate va ofticai umpic ca nu ati avut tratament de la alambic si al draculi de treaba baurati vitiol , mai vitiolu ucide daca nu esti prost suficient stai pe post da vezi pe care din ele daca stai la europa libera ai bonus 17 ani bucurie pe temnita ai un post de rado sant eti meseias bazat si ai lumina in sat nu mai stai la opait editura carpen si nu ati vazut un amrit de copac si o-ti fi vazut bateia 777 de chinezi haieti s fim prosti pina in pinzele albe ca nu ati vazut tote pinzele sus si nu ati gasit prostul potivit un cine amarit ajuns la circ ca era cam curios sa evadeze de pe la stapin .o cum va amagiti viata in cica bunatsare asa ginditi dar cam e groasa treaba nu trebuie cumva sa fie diferenta de ce? credeti atitudine si oare la ce sa va ucideti cu buna stiinta unora pate le-o pace fie sanatosi , cind in bible o fi zis crede si nu cerceta ? pai sintem cercetasi dar de suflete , ziceti ca vorbesc banii oo cupara viata de la Dunezau va inselati .nu puteti cumpara cea ce nu puteti avea e in veci si oare ce? iubire oare ? tardiv cind nu o oferi si o daruiesti la timp e pierduta fara a fi de intors e ceva mort fara valoare fara sentiment ceva ratacit in abis . Cu cit otraviti acest lucru ucideti si otraviti si planeta constieni chipurile dupa profit invidie vedeti ce nu puteti vedea? probabil multi poate de cam dau vazatori ?erdelezi poate atunci cind nava vezi ca se cam scufunda fa bine si parasest-o inaite de a fi prea tirziu vizavi de titanic poate ati invatat cum sta broasca pe nufar si ati vazut submarinu delfinu ee asa e cind ai avut un povestitor supravietutor nu te indoiesti il crezi pe cuvint sa fie vie memoria lui in veci .Va consumati resursele cu buna stiina si va otaviti singuri si o vad ca o cm faceti fra regret , probabil in casul din urma sa-r puta fi tardiv si o sa cam va intrebati ooo boli fara remedii sti ce face omul cu mina lui se cam numeste lucru manual si cam aveti o mare problema cu dilema ce ati fot la fizica tufa de venatia si v-ati ales cu ceva cucuie in cap pai cumva nu a-ti avut pile sa nu va alegeti cu coasa pe casa sa sara ceva din tigla pai sai curge singe? o nu ai pile la doftor nui problemo te algi cu un cihiag la tacalie ca ai avut cscheta de neamt si nu ai stiut cu sa sapi de chelfaneala e asa e in tenis va spus Toma Caragiu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 e școala viața pe pamant. Dar, ca in experimentul Lucifer făcut de un " deștept" din Vest, temnicerii sunt dracii. Nu Dumnezeu ne ține in colivii.
      Intemnitatii sunt atent studiati si determinati sa se sfașie intre ei.

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/19/experimentul-stanford-%E2%80%9Cefectul-lucifer-cum-devin-rai-oamenii-buni%E2%80%9D-detentia-gardieni-si-prizonieri/

      Ștergere
    2. Anonim 00 :12 tu în ce limbă ai scrijelit aici că în limba română sigur nu este?

      Ștergere
  23. Daca e dosar politic, e fff aiurea. Suntem vanduti ba rusilor, ba vesticilor. Suntem doar slugi in propria tara. Dar ne meritam soarta. Ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla. Toate vor trece, dar nu va trece o iota din cuvantul meu, spune Domnul. Nu uitati, pt cei care mai cred, Iisus ne-a asigurat:nu va temeti, sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor! Nu va temeti. Teama e negarea credintei, sau credinta in rau. Trebuie sa sa pla ceea ce trebuie sa platim. Toti. Toti am schingiuit tara asta. Si e pacat. Am inchis ochii de atatea ori cand au batjocorit-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.14 dosar politic, altceva mai stii, antenistule? Chira nu vezi ca e un borfas de rand acest individ demonic?

      Ștergere
    2. Anonim 00 :14 cunosc discursul ăsta cu Toți, generalizarea asta spune multe despre tine. Știai că în România sunt și hoți, criminali și violatori? Dar în mintea ta toți suntem criminali toți suntem violatori sau hoți. Dacă ai participat la schingiuirea țării asta nu înseamnă că și eu am făcut asta.

      Ștergere
  24. si cu Nastase cum s-a intamplat?-tot din psd-ce valori avea in casa am ramas perplex-si cand ne gandim ca nimic nu luam la plecare din lumea aceasta

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:43, bravo! Tot ce ai scris este pur adevar! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  26. Îndurare. Bunul Dumnezeu ne spune:" Când veniți la Mine, avana căință adevărată în suflet, atunci bc Împărăția Cerului va fi a voastră." Ura si dezbinarea sunt armele râului, Dumnezeu ne cere Iubire Sfânta in fiecare moment prezent, ea e unit.de masura, ca Ii apartiem, după existenta sau lipsa ei vom fi judecați, restul este în Puterea lui Dumnezeu si iertarea si schimbarea circumstanțelor, când consideră Dansul ca e necesar, nouă ni se cere sa ne iubim, să ne unească binele sfânt făcut, de oricine este sau a fost la conducere, asa vom prospera. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Iubirea Sfântă înseamnă Voia lui Dumnezeu, adică să se respecte Cele 10 Porunci, care sunt toate cuprinse în Porunca iubirii: Iubește pe Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tau, cu toată puterea ta și iubeste-ti aproapele ca pe tine însuți.

    RăspundețiȘtergere
  28. Va urma sa fie eliberat inainte de termen prin interventii politice CCR etc si scos ca un erou chipurile cinstit dar prigonit politic dupa care fiind albit la cazier intro oarecare masura inclusiv prin prescriere va deveni premier dictator dupa viitorul premier V.Dancu care ii va urma lui Basescu numiti premieri de interimarul Presedinte Tariceanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Mihai de unde le scoți? În gral postezi niște mesaje tare imbarligate și greu de descifrat. De unde ști ce premier va veni, de ce Tăriceanu președinte interimar?

      Ștergere
    2. Spui prostii .Dragnea este corupt pana in maduva oaselor.A furat de la gura copiilor si va ramane la inchisoare.

      Ștergere
    3. 08:24, mai daca este cum spui tu, atata cat a furat Dragnea de la gura copiilor sa ai tu in buzunar, doar atat.

      Ștergere
  29. Pana unde aveti de gand sa va coborati,oamenilor,de va urati in acest hal,infoindu-va orgoliile cu presupusa voastra dreptate?
    Va mandriti ca sunteti crestini,dar unde va este iubirea,unde va este compasiunea,va sfasiati ca lupii pentru supravietuire!
    Credeti cumva ca Noul Pamant care este un formare, are nevoie de voi in aceasta stare? Sigur nu!Veti plange amar pentru indarjirea voastra,inconstienta voastra se adanceste coborandu-va exact in Iadul de care va temeti atata.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamna Maria,sa presupunem, repet, sa presupunem, ca Dragnea ar apartine unui anumit serviciu ,, drag'' noua; ce ar fi trebuit sa faca ai nostri, sa-l lase ?
    Asta nu e o informatie, e doar asa, o intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  31. https://burebista2012.blogspot.com/2019/05/apocalipsa-5g-un-eveniment-de-extinctie.html

    Tehnologia 5G este legată de probleme de sănătate semnificative

    Una dintre principalele probleme cu 5G este aceea că se bazează în primul rând pe lărgimea de bandă a undei milimetrice (MMW), care este între 30 gigahertzi (GHz) și 300GHz, și este cunoscut că penetrează 1 până la 2 milimetri de țesut cutanat uman. Capacitatea sa de a pătrunde în țesut și de a provoca o senzație de arsură severă este exact motivul pentru care MMW a fost aleasă pentru utilizarea în armele cu energie dirijată de control al mulțimii (Active Denial Systems) de către Departamentul Apărării al S.U.A.(și forțele speciale de poliție, n.b.). Unele cercetări arată că minifiloanele de transpirație din pielea umană acționează ca antene atunci când vin în contact cu MMW, care ajută la explicarea efectului dureros. MMW a fost, de asemenea, legată de numeroase probleme de sănătate, printre care:
    Ø Probleme oculare cum ar fi opacitatea retinei la șobolani, care este legată de producerea de cataractă și afectarea ochilor la iepuri;
    Ø Variabilitatea afectată a frecvenței cardiace, un indicator al stresului la șobolani și modificări ale ritmului cardiac (aritmiile) la broaște;
    Ø Durere;
    Ø Suprimarea funcției immune;
    Ø Creșterea depresiei și creșterea rezistenței la antibiotice a bacteriilor;

    În 2015, peste 230 de oameni de știință implicați în studiul efectelor biologice și asupra sănătății ale EMF neionizante din 41 de țări, au semnat un apel internațional către Organizația Națiunilor Unite, solicitând protecția împotriva expunerii electromagnetice neionizate, din cauza efectelor asupra sănătății chiar și la niveluri scăzute. Doi ani mai târziu, mai mult de 180 de medici și oameni de știință din 35 de țări au semnat o petiție pentru a pune în aplicare un moratoriu privind lansarea a 5G, din cauza riscurilor potențiale pentru viața sălbatică și sănătatea umană, invocând cercetări care prezintă un risc crescut pentru:
    Ø Cancer;
    Ø Stresul celular și creșterea radicalilor liberi nocivi;
    Ø Daune genetice;
    Ø Probleme de reproducere;
    Ø Tulburări neurologice;
    Ø Funcționarea bioelectricității;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca sunteti pasionat de subiecte dragi mie.

      Cautati sa vedeti cum anumite forte testeaza "lucruri" pe alte populatii ca sa vada ce da, inainte sa testeze la scara larga.

      Ex: boli, tehnologie

      Ștergere
  32. Maria, de ce mi-ai cenzurat comentariul in care scriam pe baza caror probe a fost condamnat Dragnea? Vorbeam despre cei 4 inculpati din dosar care au facut acord de recunoastere a vinovatiei in faza de cercetare penala. Femeie, tie chiar nu ti-e rusine?Faci pe sfanta care se duce la biserica, bate maranii si chipurile nu minte! Aproba toate comentariile care nu au limbaj licentios, dar sunt la obiect, chiar daca sunt critice la adresa psd.ului. Rusine femeie, bag seama ca in cazul tau varsta nu este direct proportionala cu intelepciunea! PS. Acesta este un mesaj pentru tine, femeie manipulatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta blogurile usr iste si pnl iste si desfasoara te acolo, anonim 13:49.

      Ștergere
    2. Dragnea este total nevinovat. Dar asa sunt romanii; nici un bine nu ramane nepedepsit.

      Ștergere
    3. Dragnea este corupt si a furat de la copii necajiti. Are averi si case din salariul de bugetar .

      Ștergere
    4. 08:25, gresit, Dragnea a fost om de afaceri imediat dupa '89 care a stiut sa faca profit.
      De la copii necajiti au furat altii care au taiat pensii si salarii si au inchis spitalele, nicidecum Dragnea.

      Ștergere
  33. Măi oameni buni, nu vă bucurați atât de vremelnic pt ca Dragnea a întrat la pușcărie. Răul cel mare de acum încolo va începe. Dacă acum va bucurați, nu peste mult timp veți plânge. Vai de sufletele noastre ce ne așteaptă cu PNL ul și usr ul.

    RăspundețiȘtergere
  34. Noi generația tânăra ne bucurăm ca am scăpat parțial de PSD ,nu contează ce partid vine e o schimbare,o speranța...cât despre ce au făcut acești hoți NIMIC va spun direct !!! Dumnezeu nu înseamnă politica...iar acești oameni sunt plini pana la gat de hotie...nu avem canalizări,drumuri,plătim medicamentele,la spital nu ne baga nimeni în seama fără șpagă,avem salarii mizerabile ...de ce pleaca atâți romani,de bine? Eu am doar 22 de ani,sunt tânăra și chiar mi-am dorit sa părăsesc tara după ce am trecut și pe la spitale și prin gropi și prin pipi în fundul curți...vreau sa traiesc în civilizaztie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Civilizatie? Francezii bogati dau scump acum sa revina la acest stadiu ecologic insa romanul destept in loc sa o ia ca pe un avantaj si sa invete din experienta celorlati, vrea sa experimenteze intai...

      Lumineaza Doamne mintea romanilor caci nu vad ce au!

      Ștergere
    2. Fiecare trăiește cum vrea la sat sau la oraș,într-adevăr nimic nu se compara cu puterea naturii, dar eu nu asta am vrut sa spun ;)

      Ștergere
  35. Ce e interesant cu viziunea si articolul cu Dragnea arestat e ca este anterior cu doi ani si patru luni arestarii,exact cit ar fi dreptul lui Dragnea sa fie eliberat pentru buna purtare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Ne-au facut hastagistii slugile Germaniei. O să vă dați seama prea târziu, nesabuitilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca Dragnea ne-a vandut evreilor si rusilor . Nu vezi cat a scazut leul ?

      Ștergere
    2. 08:27, intreaba pe Isarescu de ce a scazut leul, si cum s-a gandit el la asta.

      Ștergere
  37. De acord cu tine 15,06, cunosc pe unul care a ajuns cel mai ''MARE din Parcare'' cu traficul de copii si care acum face demagogie cu justitia.

    RăspundețiȘtergere