miercuri, 15 mai 2019

DAŢI DRUMUL LA CURSOR ! SA VEDETI DE - ACUM INCEPAND STIRI !


                           15 Mai 2019,ora 5,33 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Lăsati cursorul,lasati-l !
           Dati drumul la cursor !
        Să vedeti incepând încă de acum, STIRI !
       O să vedeti STIRI !"

Dragii mei, din păcate,acest MESAJ nu este deloc unul bun.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne apere de toti vrajmasii si de toti dusmanii, ca sa fie pace si liniste in Romania ,pace si liniste in Lume.
Avem nevoie de multa Rugaciune fierbinte,avem nevoie de SFANTA BISERICA cu SFINTELE si DUMNEZEIESTILE LITURGHII,savarsite atat de frumos si de inaltator de Preotii Bisericii.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI,Amin !
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                    

62 de comentarii:

  1. Prima stire ar fi ca PSD.ul anuleaza mitingul care urma sa aiba loc miercuri la Romexpo. O decizie inteleapta in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbesti de pace si liniste cam des,exact ca antihrist,INSA NU VA FI PACE SI LINISTE,pt ca Iisus a spus N-AM VENIT SA ADUC PACEA,CI SABIA!,ADICA DEZBINAREA IMPOTRIVA CELUI RAU!,ASADAR MARIE ESTI FALSA,PROFETA FALSA,INDEMNI LA UNIRE,LA PACE IMPREUNA CU CEL RAU,CAND IISUS A ZIS INCA DE PE VREMEA LUI SA NU LOCUIM IN PACE CU CEL RAU,SE VEDE DIN CERUL AL 9-LEA CA ESTI FALSA SI DIN IAD SE VEDE SI DRACII RAD DE TINE IMPREUNA CU SATAN,DUMNEZEU TE VA JUDECA DUPA PACEA SI LINISTEA SATANEI PE CARE O PREDICI OAMENILOR,CAND TE VEI POCAI SI VEI PLANGE ZILNIC CU AMAR PACATELE TALE SI ALOR LUMII,ATUNCI SA-NDRAZNESTI SA PREDICI OAMENILOR NU CE PREDICI LINISTE SI PACE MINCINOASA EXACT CUM FACEAU SI FAC TOTI PROFETII MINCINOSI,CI SA PREDICI POCAINTA ADEVARATA DE PACATE CARE NU SE POATE REALIZA PRIN NIMENI ALTCINEVA DECAT PRIN DUHUL SFANT SI PRIN IISUS PT A NE UNI CU TATAL,CEEA CE LA TINE MARIE LIPSESTE CU DESAVARSIRE!SUNT NASCUT DIN NOU,SI PE MINE N-AI CUM SA MA INSELI,MICROCIPATO SPIRITUAL SI TRUPESTE!PAMANTUL GEME,VUCANII ERUP,CUTREMURE LA TOT PASUL,ASTEROIZI,ALARME PESTE TOT,DEZASTRE PESTE TOT,SI EA VREA PACE SI LINISTE,INCEARCA IN IADUL SATANEI ASTFEL DE MINCIUNI,CA DRACII SIGUR TE CRED,DOAR EI TE-AU TRIMIS,ALEASO A LOR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 mai 2019, 17:34
      Măi lăudărosule si nascutule din nou, vezi-ti de lungul nasului tău si nu mai varsa venin pe aici.Nu-mi duce tu grija ! Habar nu ai de SFINTELE EVANGHLEII a MANTUITORULUI HRISTOS. Ce tot te falesti ca te-ai nascut din nou ? De unde te_ai nascut din nou? Ca sa nu-ti zic altceva.Unde vezi tu ură si minciuna? Unde vezi tu draci aici? Dracii sunt in tine ! O legiune de draci sunt in tine,dar nu vor iesi decat cu POST si cu RUGACIUNE. Esti un nesimtit si un om rău cu suflet intunecat!!! Iata ce spune IISUS HRISTOS : Fericirea a VII-a: “Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema”
      4375893-mdCare este a saptea fericire si ce inteles are?

      “Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema” (Matei 5, 9).

      Pacea intemeiata pe adevar, dreptate si dragoste este cel mai mare bun social pentru oameni si popoare. Ea usureaza ridicarea conditiilor de viata ale fiecarui om si inalta popoarele, aducandu-le propasire si fericire. Profetii Vechiului Testament au descris imparatia mesianica a lui Hristos ca pe o imparatie a pacii si a dreptatii, iar ingerii au cantat in noaptea Nasterii Domnului: “Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire” (Luca 2, 14).

      Aceasta pace intre oameni si popoare, dupa care nazuieste orice societate, izvoraste, dupa invatatura crestina, din pacea omului cu Dumnezeu si din pacea cu sine insusi, de care se bucura numai cei ce savarsesc binele. Despre aceasta pace deplina vorbeste Mantuitorul cand spune Ucenicilor Sai: “Pace va las voua, pacea Mea o dau voua” (Ioan 14, 27).
      Facatori de pace sunt deci, dupa invatatura sfintei noastre Biserici, in primul rand cei ce savarsesc Domnului, zilnic, jertfa cea fara de Sange, rugaciuni si posturi pentru ca peste toti oamenii sa se reverse “pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte” (Filip. 4, 7).

      Facatoare de pace, solie a pacii si infratirii este in primul rand Biserica, deoarece ea propovaduieste totdeauna pacea, care izvoraste din iubirea de Dumnezeu si de aproapele. Facatori de pace sunt de asemenea toti cei care nu numai ca iarta pe cei care cauta invrajbire, dar prin mijlociri intelepte si potrivite si prin pilda vietii lor inlatura neintelegerile si certurile dintre oameni si ii impaca, facandu-i din vrajmasi, prieteni.

      Facatori de pace sunt socotiti apoi si cei ce stabilesc armonie intre vointa trupului lor si vointa sufletului656 (Zigaben, Comentar la Matei, Migne, P. G., CXXIX, col. 196), aducand acea impacare a omului cu sine insusi. Facatori de pace sunt, in sfarsit, toti cei care prin sfaturile, stradaniile si faptele lor impiedica razboaiele intre oameni. Facatorii de pace indeplinesc o lucrare asemanatoare celei savarsite de Fiul lui Dumnezeu, Care a venit in lume sa impace pe omul pacatos cu Dumnezeu. De aceea, Dumnezeu le fagaduieste numele haric de “fii ai lui Dumnezeu”, insotit, fireste, de fericirea vrednica de acest nume.

      Porunca de a face pace se adreseaza tuturor, precum citim in epistola catre evrei: ” Cautati pacea cu toti si sfintenia, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul” (Evr. 12, 14).

      Ștergere
    2. Doamne da multi razvratiti sunt pe lumea asta parca atrag special raul si nu binele si pacea lor. O condamnati in mod gresit pe doamna Maria din cauza fatarniciei dvs.ca altfel nu pot spune ce e in mintea ta anonim 17:34. Apoi stii tu anonim draga Ca dna Maria este plina de duh sfant si nu pacatoasa cum afirmati pe aici ?? Nu stiti asta . lasati balta ca nu stiti cine este EA.O sa fie dezvaluit adevarul despre harul ei ceresc in curand.DA? in curand am spus. Habar nu ai cat pacat ti-ai atras cu aceste cuvinte .Mergi si cereti iertare de la Domnul .Acum.

      Ștergere
    3. Off,off anonimule ce-i in capul tau .varza

      Ștergere
    4. Nu o dă la intors cu mine Mărie ca nu-ti merge!Tu predici pacea diavolului,eu pe a Lui Iisus,stiu foarte bine ce inseamna toate fericirile Domnului Iisus si le aplic în viața prin Duhul Sfânt care mi-e martor cu Tatăl si Fiul ca m-a nascut din nou!Îmi cer iertare doar daca vorbe ai de pacea lui Dumnezeu,nu de cea pe care o invocă antihrist,caci pace adevarata nu va mai fi pana la a doua Venire a Lui Iisus!

      Ștergere
    5. Si nu m-am lăudat,asta e adevarul,Iisus m-a invatat sa disting binele de rău,sa urăsc păcatele si sa ma picaresc de ele!

      Ștergere
    6. pocaiesc de ele,scuze, scriu de pe telefon!

      Ștergere
    7. 17:34, daca zici ca esti nascut din nou, te intreb: de ce stai in minte? Cei nascuti cu adevarat din Duhul Sfant, nu sunt legati de nimic ci liberi sunt. Din ce ai scris tu, mintea te poarta inca. Furia este manifestarea Duhului Sfant??? Bineinteles ca nu! De ce porti furie in tine si vorbe jignitoare la adresa aproapelui? Asa a facut Iisus Hrisos?
      Cunosti tu nasterea din nou cu adevarat? Desprinde-te prima data de legaturile mintii, caci falsa-i aceasta. Unde mintea este cea care comanda acolo nu sta Duhul Sfant ci altcineva care intra.

      Ioan 3:8

      Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.

      Ștergere
    8. Atat mai am sa va spun,NU MAI PACATUITI SI PLANGETI-VA PACATELE,MACAR ZILNIC,DACA NU PUTETI IN ORICE CEAS SAU ORA DE ORA,pe mine Domnul Iisus m-a invatat sa ma pocaiesc cu adevarat!Da,de la nasterea din nou ,puteam sa exorcizez demoni,sa vindec si sa proorocesc,insa m-am mandrit si-am recazut in desfranare,si acum asta am invatat sa ma smeresc si sa-mi plang pacatele,Domnul Iisus stia ca voi reveni la pocainta,sper ca v-am fost de ajutor,si doamnei Maria,POCAITI-VA CU ADEVARAT PRIN IISUS SI DUHUL SFANT,FERINDU-VA DE TOATE PACATELE,SMERINDU-VA,SAU PLANGAND MACAR ZILNIC,SI LA FEL DE IMPORTANT,PAZITI-VA DE PROFETII MINCINOSI,EU NU-MI VOI PIERDE NICIODATA ACEST HAR DE A-MI MIROSI A MIR CAND SI UNDE CONSIDERA IISUS,DE A VEDEA DEMONI IN OAMENI SI DE A DISTINGE BINELE DE RAU SI DE A STI CINE SPUNE ADEVARUL LUI IISUS SI CINE E INSELAT DE DIAVOL SA CREADA INAVATURI FALSE SI SA LE SPUNA SI ALTORA ACESTE INVATATURI SAU DOCTRINE ALE DRACILOR,AVETI GRIJA DE VOI,DIAVOLUL E FOARTE VICLEAN,SI TREBUIE BIRUIT PE TOATE CAILE PRIN PREA SFANTA TREIME SI PRIN SFINTI SI INGERI!O rog pe doamna Maria sa ma ierte,a sunat cam dur mesajul,insa pacea adevarata nu se gaseste in lume,ci la Dumnezeu,da Iisus a zis sa facem pace,si e adevarata fericirea,insa Iisus se referea la pacea Sa,nu intelegeri temporare si din interes care vin de la diavol,pacea care duce la pocainta si mantuire,nu pacea care tolereaza pacatul,daca nu mustri pe cel ce greseste nu poti sa te faci frate cu el,il povatuiesti sa nu mai pacatuiasca,altfel renunti sa-l mai intalnesti,insa rugandu-te pt el,nu devii frate cu el!

      Ștergere
    9. Conditia pusa de Iisus ca eu sa nu-mi pierd harul ramas si visele trimise de El,e sa continui in pocainta,altfel voi pierde tot,chiar si sufletul in iad!Sa ne rugam unii pt altii in Duh si Adevar si sa ne ferim de a face rau,prin Iisus si Duhul Sfant,traind in sfintenie!

      Ștergere
    10. respect, asa este

      Ștergere
    11. Balanța s-a dezechilibrat. Nu mai e suficient sa nu facem rău. Trebui sa facem mult bine. Fiecare in locul in care traieste. Nu trebuie sa ne asociem cu necunoscuti pe internet. Pentru ca sunt multi șmecheri.

      Ștergere
    12. 17:34 La TV 1 ieri 15mai ora 23.30" -"Dosarele extraterestilot"-emisiune ce te ingrozeste despre ceea ce fac acestia si cum manipuleaza prin unii oameni rapiti si cipati pe oamenii de pe pamant.Mare atentie la tot ce auziti si rugati-va mult ca Dumnezeu sa-i dezlege si pe acestia de legaturile demonilorcare au acces la unele cunostiinte din viitor sau le provoaca chiar ei.Rugati-va ff mult ca sa nu va prinda intunericul.Rugaciunea biruie amagirile caci nu ne e de niciun folos spre mantuire aceste stiri lacunare ci te inrobesc ca sa le citesti mereu si sa comunici mereu cu unii demoni mincinosi si inselatori (ca Monica M.)a caror proorociri mincinoase nu s-au implinit niciodata .Iisus Hristos sau sfiintii cunoscatori cu duhul ar fi certat demonii din ea dar D-na Maria a laudat-o si "imbratisat-o.Oare nu stie ca demonii sunt printre noi semanand minciuni si inseland pe cei nestiutori ?Demonii trebuie pusi la colt si nu adevaratii credinciosi care spun Adevarul .La Judecata Lui Dumnezeu vom da socoteala.Adevarul si minciuna nu pot sta in aceeasi barca.Lumina a biruit!

      Ștergere
    13. Sa-ti fie rusine 11:28 pentru cuvintele tale la adresa lui M.M nici macar nu o cuosti dar si vorbesti.In afara de a barfii mai stiti altceva?

      Ștergere
    14. Asta sctia pe blog Monica M.acum 15 ore pe pagina persoanala de facebook.
      Intr-un vis de noapte o visez pe doamna Maria Ghiorghiu care imi desface un pergament sfant si imi zice hotarata "Monica,sotia lui Iisus va mantui lumea.
      Pregateste-ti mana ta de Dumnezeu pentru ca de acum vei vindeca toate bolile. Dumnezeu te-a ales pe tine sa fii Romania ,harta tarii si mireasa lui Hristos.

      Doamne Ajuta!

      Ștergere
    15. Asa este .Numai copy paste a scris aia " mireasa" cucu bau .Sunt multe duse cu caputul. Sunt oameni in tara care sunt alesi si sunt tinuti ascunsi de toata barfa.

      Ștergere

    16. Anonim16 mai 2019, 12:15

      Nu exista MIREASA LUI HRISTOS ,ca fiind o femeie ! CATEGORIC NU !!!
      MIREASA LUI HRISTOS este SFANTA BISERICA cu toti crestinii care o iubesc si o respecta. Sa nu luam cuvantul "MIREASA LUI HRISTOS " asa precum am spune MIREASA lui ION,etc,etc.
      Aici ,CUVANTUL MIREASA A LUI HRISTOS este SFANTA SA BISERICA cu tot ce este viu in ea. Aceasta este MIREASA LUI HRISTOS! Nu va ganditi ca ar fi o fată,o femeie, categoric NU. Iisus nu are nevoie sa-si aleaga MIREASA femeie din randul oamenilor. EL este INSUSI DUMNEZEU ! MIREASA SA este SFANTA BISERICA cu tot cu enoriasi. Haideti sa nu mai batem câmpii,precum cî IISUS are nevoie de o femeie care sa-I fie mireasa. IISUS nu se insoara ! IISUS HRISTOS este TREIMEA intruchipata ! Nu are nevoie de sotie !!! MIREASA SA este SFANTA SA BISERICA ! Sus in CER pe tron ,va sta intotdeauna SFANTA TREIME si cu PREA CURATA FECIOARA MARIA,Maica Sa si a noastra a tuturor. Noi suntem oameni obisnuiti cu păcate. HRISTOS nu are nevoie de nevasta! EL este DUMNEZEU CUVANTUL ! EL este MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit,care a pătimit ptr noi păcataosii si a fost rastignit pe Cruce. Cum e posibil ca sa ne gandim la MANTUITORUL ca fiind sotul cuiva ! IISUS HRISTOS este FIUL LUI DUMNEZEU si nu mirele unei pămantence.
      IATA :
      1. Cine va fi Mireasa Domnului Isus
      Este un lucru bine cunoscut că Mireasa Domnului Isus este Biserica. Apostolul Pavel scria sfinților din Corint că i-a logodit cu Domnul Isus, prin faptul că au primit Evanghelia vestită de el și au intrat în Noul Legământ cu Domnul Isus:

      Căci sînt gelos de voi cu o gelozie după voia lui Dumnezeu, pentrucă v-am logodit cu un bărbat, ca să vă înfăţişez înaintea lui Hristos ca pe o fecioară curată. (2 Corinteni 11:2)

      Tot apostolul Pavel în epistola sa către Efeseni compară relația dintre bărbat și nevastă cu relația dintre Hristos și Biserică, afirmând că noi ca și Biserică suntem mădulare ale truplului Domnului Isus și unirea dintre Hristos și Biserică este o taină mare:

      Căci nimeni nu şi-a urît vreodată trupul lui, ci îl hrăneşte, îl îngrijeşte cu drag, ca şi Hristos Biserica; pentru că noi sîntem mădulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui şi os din oasele Lui. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mamă-sa, şi se va lipi de nevastă-sa, şi cei doi vor fi un singur trup . Taina aceasta este mare (vorbesc despre Hristos şi despre Biserică). (Efeseni 5:29-32)

      Ștergere
    17. Iata ce spune Iisus. Va lipseste intelegerea adevarata.

      Mireasa mea a fost aleasă din mijlocul vostru, cei care au ochi de văzut și urechi de auzit ; vor cunoaște acest lucru: să fie un cuvânt adevărat de la Dumnezeul tău יהוה.
      Ea este CALIFICATĂ UNIC, pentru poziția ei și ea este mireasa mea; ea face parte din biserică, dar se îndepărtează complet de ea.
      Ea a fost pusa deoparte , pentru rolul ei, de la fondare; și ea sa născut: pentru o asemenea perioadă.
      Ea este o femeie proverbila, cu cunoștință despre Efeseni și 6, Apocalipsa 19, să fie dispusă și capabilă; a fi: mireasa discutată în Cântarea lui Solomon 1-8.
      Mireasa mea va fi cu mine !
      Ea trebuie, de asemenea, să descrie ajutorul perfect, așa cum am creat-o să fie, este plăcerea mea; sa conducă: unde va fi împărăți..

      Ștergere
    18. 11:54si12:15Din pacate asa este MM este posedata de f.multi demoni ai mandriei si minciunii .Se crede mireada lui Hristos dar mireasa Lui sunt toti crestinii din Biserica drept credinciosilor crestini ortodoxi.Sotul MM este din pacate un diavol care a pus stapanire pe ea acutizand obsesia ei devenita demonica si maladiva.Are nevoie de exorcisme puternice altfel va innebuni.Doamne fereste!

      Ștergere
    19. Draga,11:26, S-a terminat perioada sfintilor parinti ,Incepe Era miresei si a lui Hristos.Era milenara Apocalipsa 19-20.
      El vine pentru o mireasa sfanta,glorioasa in era mesianica.Este aproape venirea lui pe pamant,si Vine cu Judecata sa judece pe cei ce urasc mireasa si care el a spus sa o iubiti fiindca este biserica sa.

      Ștergere
  3. SA NE RUGAM PENTRU PACEA NOASTRA DAR SI CEA A LUMII-doar o rugaciune scurta seara-care e crestin sau doreste binele tarii si a lumii

    RăspundețiȘtergere
  4. SI CHIAR SFANTUL APOSTOL PAVEL SPUNE CAND VOR ZICE PACE SI LINISTE,ATUNCI O PRAPADENIE NEASTEPTAT DE MARE VA VENI PESTE EI SI NU VOR SCAPA!E PLINA LUMEA SI IADUL DE VOI FALSILOR PROFETI SI INVATATORI CARE PREDICATI FALSA PACE,LINISTE SI PROSPERITATE A DIAVOLULUI!

    RăspundețiȘtergere
  5. noi avem datoria sa-l rugam pe MANTUITORsa ne pasuiasca-ca de venit vor veni zile grele de aceea se scurteaza timpul-ca sa fie pace trebuie s-o avem in suflet si dorinta de bine-BINELE NU VINE DE LA VRAJMAS PT CA EL DORESTE INVERSUL-balanta inclina spre lumina nu spre inrtuneric

    RăspundețiȘtergere
  6. Știrile vor proveni din plan național sau internațional? Personal cred că din plan internațional cel mai probabil declanșarea războiului. Americanii au început să-și aducă acasă personalul din consulatul Irakian. Prin America unii mai furați de naționalism au început să facă preziceri,, din două raiduri aeriene vom cuceri Iranul,, . Dacă vor începe războiul și toate semnele arată că o vor face americanii în ceea ce privește Iranul se vor convinge curând că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Cu câteva zile în urmă câteva tancuri petroliere aparținând Arabiei Saudite au fost incendiate în strâmtoarea Ormuz. Oficialii Saudiți au spus că sunt opera unui act de sabotaj și nu a durat mult până ce au început voci din America să acuze Iranul de implicare. Punerea în scenă nu a funcționat bine evenimentul nu a fost intens mediatizat iar americanii mai aveau pe agendă o întâlnire cu Rusia. Se prevede ca desfășurare rapidă un circ creat de americani un foc mare ceva explozii în strâmtoarea Ormuz cu dat vina pe Iran și pornit atacul. Cine a uitat treaba cu Sadam Hussein că are arme nucleare și trebuie atacat Irakul? După atac a ieșit la iveală că nu existau arme nucleare în Irak și că a fost o minciună americană. Dealtfel chiar până la atacul asupra Irakului au fost dese controale în Irak ale comisiei care supraveghează dezvoltarea armelor nucleare. După ce s-au asigurat că în Irak nu există nici o armă nucleară au dat în mass-media știrea că Irakul trebuie atacat că au arma nucleară. Cu Iranul lucrurile stau cu totul diferit față de Irak pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stirile incepe sa le faca luxemburghezul ne-german Iohannis care a respins propunerile de noi ministrii si care face declaratii de campanie electorala in cautarea noilor Fraieri.
    Acum se da si promotor al Revolutiei.
    Sa mori de RIS daca nu ar fi de plins.
    Cind ma gindesc cit si-a batut joc de revolutionari ,imi vine sa VOMIT de atita Demagogie Ipocrita de la sprijinitorul ASTA al lui Augustin Lazar-Calaul de la AIUD si opozant al revolutionarilor.
    Dar de . Interesul Electoral poarta fesul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:48 nu iti vine sa vomiti cum şi-a bătut joc Iliescu de revolutionari şi de bucuresteni când a fost MINERIADA ???? De ce nu o propui pt.functia de presedinte a României pe ,,românca" Sevil Şaydeh care a semnat tot ce trebuia semnat să treacă insula Belina la Dragnea ! Toti cei şase milioane de alegători (care l au ales pe Iohannis) sunt idioţi numai tu eşti deştept !!! Cap ai, minte ce ţi mai trebue!!! Dna Maria nu cred că nu ştiţi că liber la defrisari masive sa făcut cu semnatura lui Adrian Nastase,că sa furat masiv cât au fost ,,socialistii" la putere,ca Popa(un infractor de care se face mare caz),Patriciu,măscăriciul de Mazare (din o parte din banii furati românilor a facut un mare complex imobilia)Ghita ( nume predestinat) si multi altii AU DEVALIZAT ROMÂNIA CU MILIARDE DE EURO !!! Fac putina puscarie si răman cu averea !!! Singura nadejde ne a rămas la Dumnezeu ! Să i pedepsească asa cum merită! Cum e dna Maria ,banii care erau ai României AU INTRAT IN BUZUNARELE LUI VOICULESCU ????

      Ștergere
    2. 14.01 mare dreptate ai! Ma mir ca ti-a publicat comentariul, de obicei nu suporta adevarul despRE PSD!

      Ștergere
  8. Eu cred ca Maria a fost rapita, cum a si povestit, pt. A fi "setata", si "pilotata", din motive greu de inteles pt. Noi muritorii de rand.
    Va invit sa studiati cazuri cu asa zise rapiri de catre extraterestri , si o sa vedeti de zic psihologii.
    Sincer , pe mine nu ma deranjeaza din ce zice dna Maria, doar atunci cand le tine partea la cloaca psd.
    Aici ar trebui sa se abtina, daca vrea sa nu altereze mesajele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:48.1.De ce să se abțină?Pentru că dumneata urăști psd-ul?Nu ai auzit de democrație încă?Vrei să-i obligi pe toți să găndească ca și tine?Adu-ți aminte că"dreptul la opinie,la credință și la simpatie politică"este consfințit în Carta Națiunilor Unite și în Constituțiile tuturor țărilor democratice.Nu poți interzice nimănui să simpatizeze cu un partid.Țările în care se întămplă așa ceva sunt dictatoriale și totalitare,cum a fost și România în vremea comunismului.Vrei să ne întoarcem acolo?
      2.Duhul Sfânt transmite și mesaje despre ce urmează să se întămple pe scena politică.Vrei ca doamna Maria să cenzureze ceea ce i se transmite,de dragul dumitale?
      3.Cum înțelegi și explici dumneata"alterarea mesajelor"dacă acele mesaje cu conotație politică care"alterează știrile"sunt transmise chiar de Duhul Sfânt.Cine ești matale de ceri cenzurarea știrilor Duhului Sfănt care conțin referiri la grupări politice?Ești Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Armaghedon inseamna batalie pe suflete. Fiecare ii "rapeste" pe ai lui.

      Ștergere
  9. PSD-ul va disparea. Praful se va alege de el. Ce-i cladit pe minciuna se va toăi premul gheata la soare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și dacă Dumnezeu nu vrea dispariția psd?Te-ai găndit la alernativa asta?Vei lupta împotriva lui Dumnezeu?Îl vei acuza pe Dumnezeu de corupție pentru că susține psd?

      Ștergere
    2. 07:17 când blestemi asa nu ți e frica ca se va întoarce la tine? Asta crezi ca i misiunea ta pe pământ? Ești copilul lui Dzeu poarta te ca atare.

      Ștergere
    3. 07:17, bati campii.

      Ștergere
    4. 12.22 nu blestem, e doar o realitate chiar daca voua, cuibului de pesedisti de pe blog nu va convine. Vom vedea in viitorul apropiat ce soarta vor avea mitomanii de la putere.
      Cu minciuni sfruntate nu se clasete nimic pe lumea asta, e legea lui DUMNEZEU!

      Ștergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=CZk0jD3jqEw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 mai 2019, 00:01
      Vei fi tare dezamagit ,de rezultatul pe care incerci sa ni-l profetesti.Saracutii de voi, sunteti cei mai buni si cei mai drepti.Te umfli in pene ca un curcan,dar te vei dezumfla de tot ,după cei vei vedea rezultatul votului.
      Nu fi LAŞ ! Nu te ma rătoi la oameni! Asteapta VOTUL si voteaza ADEVARUL tau ! Asa e in democratie !Te asigur ca după vot, vei dori sa nu mai dai ochii cu cei pe care i-ai jignit si blestemat cu ADEVARUL TAU.DUMNEZEU nu incita la ură ! Voi asta faceti ! Urâti pe toata lumea,doar ca sa obtineti ceea ce va doriti. Nu veti obtine ! Va asigur si te asigur ! DUMNEZEU nu doarme !!!

      Ștergere
  11. http://www.gamemp3.ru/play/cornel-chiriac-si-raspunsuri-la-scrisori-in-metronomul-duminical/XxMXAb6Ls0o.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici Doamna Maria nu a vestit pacea rea ci mari necazuri razboi etc pe care va trebui sa le induram pina la pacea in lume si in suflete a lui Dumnezeu. Doar ca ea fiind un om simplu si sensibil ar vrea daca se poate sa ne scape de necazuri numai ca au si ele rostul lor justitiar si ca lectie obligatorie. Dare cu capul de sus sa iti bage mintile in cap.
    Tu ai invocat pacea lui Iisus dar ai facut razboi in suflet si abia dupa ai observat. Desigur ca nici doamna Maria nu e desavirsita urind din dezinformarea omului simplu o anumita parte politica dar Dumnezeu are cu ea un plan sa creada asta dar precizat doar pina cinda eci temporar asa ca avem rabdare fara sa o jignim desi putem spune liber ca multe lucruri sint minciuni gogonate din gura liderilor Psd si Alde.
    Vizionara Marie Julie Jahenny la vremea ei transmitea ca vor veni zile cind vor veni peste noi vesti succesiv f bune si f rele cu o mare viteza incit lumea nu va sti care e adevarul trecind de la extaz la teroare sau deznadejde etc. Ea a transmis revelatii pe tema Judecatii indeosebi despre urgie. Deci nu e vb doar de razboi si nu e vb doar de Romania.
    Vesti de razboi au mai fost si poate vor mai veni dar propovaduirea vestii bune a Imparatiei venite promise nu a fost. Ci tarile in
    Sion nu au fost darea in vileav si judecatile in ochii popoarelor nu nici pustiirea locasului cu hula impotriva Duhului Sfint nici despicarea Muntelui Maslinilor in doua nici darea de catre Dumnezeu foc a acelei paduri precizata biblic din Israel care va arde in intregime vom vedea de ce. Nici razboiul pedeapsa promis pt Israel dar impotriva lui Dumnezeu nici razboiul si urgia din partea lui Dumnezeu contra jihadistilor gogului. Semnul pe cer spun profetii ruse va fi inainte de urgie ca si darea in vileag inaintea falsei dari in vileag si se coreleaza perfect cu profetii scoasela lumina din Vatican de un demisionar consilier teologic papal in cartea The Secrets of Garabandal and Medujugorje numit Ronald Conte Jr.
    Cum anunta oare marele inger din Ap.14 pe toti locuitorii ca a inceput Judecata si ii cheama la pocainta? Toate aceste impliniri le vom auzi si vedea la stiri televizate in direct si abia apoi pe net. Mai ales in prima zi cea a Avertismentului in care se vor implini 5 lucrari legate de mai multe contexte biblice. Indemnul de a ne uita la stiri fiind necesar pt ca in aceasta zi vom fi abatuti fara chef crezind ca doar noi sintem asa si ca doar noi am avut o scurta revelatie fara cuvi te dar cu trairi coplesitoare in care ne va mustra rau constiinta revelatie justitiara matinala parte a anuntarii locuitorilor si a indemnului la pocainta dar si in scopul trezirii constiintei spirituale chiar si la atei pe cit posibil. Repet semne imi indica aceasta zi ca fiind acum peste citeva zile in jur de 19 Mai. Coplesirea vinovatiei a regretului si a senzatiei majoritare de ratare totala va dura intreaa zi find insa direct proportionala persojnalizat cu pacatele si cu rautatea caracterului fiecaruia incit doar cei sfinti vor fi in stare sa cinte si sa se exteriorizeze degajat. Cei pacatosi cu greu vor putea zice ceva si daca lucreaza in radio sau Tv ca vorbitori isi vor lua liber pe fond nervos. Altii vor face cozi inutil la spovedanie nefiind asta solutia si gata mai ales ca harul tocmai fiind luat va fi de gasit doar in noua religie curtea interioara simbolica a Noului Ierusalim vestit despre care se va vesti abia seara in preajma ci tarilor din Sion motivul pt care unii israelieni vor fugi catre Sion evident pt a fi botezati si iertati convertindu.se.
    Aceasta va fi acea zi mare de care spunea Arsenie semnul crucii pe cer fiind a doua lucrare din cele 5.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine scoate sabia,de sabie va fi taiat.Nu aceasta este solutia pacii.Pacea nu se face cu razboi,pacea se face cu dracoste si intelegerea ca, neintelegerea genereaza razboiul.

    Vrei iubire,daruieste-o,vrei abundenta daruieste-o,vrei sa fii respectat respecta la randu-ti!Vrei sa tai capete,fa-o nu te opste nimeni darrrr,fii pregatit sa ti se taie capul!Orice daruiesti,se intoarce la tine,fiindca esti cretorul si creatia.Esti regizorul,esti filmul dar si actorul,toate intr-unul.Tot ce vrei, ce doresti si daruiesti constient sau inconstient va aparea in realitatea ta.Cand esti intr-o situatie care nu-ti convine intreaba-te cand ai creat-o si ti-ai trimis-o de s-a manifestat ,fiindca tu esti creatorul ei.Intaplarea nu exista,totul se creaza,doar ca uitam foarte repede ce facem sau nu stim ca stim ce facem.

    Se trezesc constiinte care incep sa vada Adevarul dar sa-l si spuna,asa cum facem noi pe aici.V-am prevenit ca mintile noastre vor fi bulversate de stirile care vor aparea!
    Apropo,ati vazut ca pe posturile tv, se prezinta stiri despre reptilienii care conduc omenirea?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt total apolitica fiindca inteleg razboiul politic,dincolo de ce ni se prezinta dar acest psd si dragnea chiar se zbat sa aduca in fata romanilor adevaruri cutremuratoare despre ce se intampla in Romania.Stoparea plecarii averolor multinationalelor in tarile mana l-a infierat pe acesta, scoatand mizeria de sub pres.
    Uitati inca un articol interesant!

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/05/16/liviu-dragnea-ridica-oastea-impotriva-apartheidului-alimentar/

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropoo,ati vazut la stiri ca in Bucuresti s-a instalat deja reteaua 5G! Ei sa vezui acum boli cumplite si nebunia mintii.Sa vedeti ce nu credeti ca poate exista.
    Mai prosti ca noi nu cred ca exista,suntem tara unde se experimenteaza toate nenorocirile,iar noi dormim in schimb ne batem intre noi in loc sa dam afara gunoiul care ne va sufoca pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesante si importante informatii!

    https://realitateposibila.blogspot.com/2019/05/sosirea-noilor-gardieni.html#more

    RăspundețiȘtergere
  17. 07,17 Vad ca esti pornit rau de tot asculta o parere de la un baci batrin care nu am votat in jumatate de secol nici PSD nici alt partid iesit la putere in Romania,deci sper ca sint cam impartial.
    PSD-ul s-a schimbat mult cu atiti presedinti perindati in fruntea lui si a fost singurul cu un PROGRAM nu pe un mandat ci pentru DOUA astfel incit am vazut pe NasulTV ca l-au votat si romani care pe vremea lui Ceausesu si-au riscat viata sa fuga inot Dunarea.
    Cam asa vorbea un roman ziarist de televiziune Canadian care spunea ca PSD a dovedit ca e un partid Liberal si i-a votat programul.
    Cit despre opozitia asa zis''Liberala'-idem 'liberalul'Iohanis care au in partid tot feliul de jivine comunisto-securiste ce pot sa spun.
    Nu au fost in stare sa scoata un Program nici macar rau tot asa cum Iohanis nu a fost in stare sa arate renumita propunere de'Program de Tara' care stie orice roman ca este REUNIFICARE ,nu Dezbinarea promovata de el pentru care va PLECA acasa la luxemburghezii lui.
    As putea spune si altele dar nu vreau sa te Dezamagesc si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai...„baci batran”, ai imbatranit DEGEABA! In capul tau e o mare confuzie! Vai de programul vostru, program pentru retardati mintal. Unde sunt promisiunile din el? Ai trai degeaba pe lumea asta, n-ai inteles NIMIC din ce-ai trait, dar NIMIC, la fel ca si Nimicul care guverneaza acum prin autocratie, fortand limitele acestei tari.

      Ștergere
    2. Va doare, va doare, nu? Ca PSD-cuibul vostru de nebunii va disparea de pe fata pamantului si praful se va alege de el. Adevarul va triumfa pentru ca lucrurile trebuie sa se regleze conform legii lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Anonim17 mai 2019, 00:07
      LASULE !
      Ai rabdare si mergi la VOT ! Voteaza precum voiesti,dar nu mai blestema aici. Care ADEVAR ? Al tau ? Al distrugatorilor care calca pe cadavre doar sa castige ? Am sa citez pe cineva: "A trebuit sa moara oameni ". Iti spune ceva ? Acesta este ADEVARUL ?Chiar te crezi ca ne reprezinti pe toti ca popor roman? Nu mai face spume la gura ! Mergi de voteaza ADEVARUL tau,căci DUMNEZEU va scoate la LUMINA ,ADEVARUL SĂU !

      Ștergere

    4. Anonim17 mai 2019, 00:07
      Vom vedea cine va disparea de pe faţa Pămantului !
      Nu fi asa sigur ! Cine sapa groapa altuia,cade singur in ea !
      Si e foarte adevarat!
      Cunosti tu LEGEA LUI DUMNEZEU ?
      Daca ai cunoaste-o nu ai dori răul altuia,nu ai blestema ,LASULE !

      Ștergere
  18. 12.38 de asta ma cam doare capul de vreo saptamana-doua oare ?
    Cand s a dat drumul la 5g asta ?

    RăspundețiȘtergere
  19. 12,38 Cineva face testarea lui 5G pe fraerii de romani ,la fel cu medicamentele noi sintem COBAI pentru ca altii au refuzat sa-l testeze.
    Vorba ta radiatii inmiite si alimente FALSIFICATE sa te tii CANCERE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciune, de ce dragnea al tau, marele salvator al Romaniei nu face NIMIC? De ce a acceptat 5G?

      Ștergere
  20. Interesant comentariul lui Mihai 35.Mihaj ne poți spune cine ești.Mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  21. A aparut in format mare si perioada Summit-ului UE- Roman de La SIBIU Revista TB-Transilvania Bisiness NR86 an Ix ,14 Mai-10 Iunie 2019 in limba Engleza cu 280 pagini mari de hirtie cretata cu poze de FOARTE INALTA valoare cu monumente arhitecturale multi etnice ale Transilvaniei la un pret derizoriu pe coperta de doar 20 lei puternic subventionat ce ar trebui sa maguleasca orice ardelean.
    Dar pe mine ca roman ardelean ca urmas al scepticului Emil Cioran imi trezeste un puternic miros neplacut de SEPARATISM avind in vedere ca pe linga lipsa Bucovinei,Moldovei,Dobrogei ,Munteniei si Olteniei lipseste si BANATUL fiind prezente orasele de VEST;Arad,Oradea, pe linga Maramuresul si Transilvania din interiorul ''COROANEI'' Carpatice.
    Oricum pentru pretul ieftin ,frumusetea si calitatea pozelor de exceptie o recomand TUTUROR Romanilor din tara si strainatate mai ales ca pretul mic si puternic subventionat arata un tiraj Limitat pe care doar cei informati pot sa o cumpere iar in prima parte predomina SIBIUL cu urmasa lui Iohannis de la Primaria SIBIU -craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Mireasa mea a fost aleasă din mijlocul vostru, cei care au ochi de văzut și urechi de auzit ; vor cunoaște acest lucru: să fie un cuvânt adevărat de la Dumnezeul tău יהוה.
    Ea este CALIFICATĂ UNIC, pentru poziția ei și ea este mireasa mea; ea face parte din biserică, dar se îndepărtează complet de ea.
    Ea a fost pusa deoparte , pentru rolul ei, de la fondare; și ea sa născut: pentru o asemenea perioadă.
    Ea este femeia din Proverbi 31, cu cunoștință despre Efeseni și 6, Apocalipsa 19, să fie dispusă și capabilă; a fi: mireasa discutată în Cântarea lui Solomon 1-8.
    Mireasa mea va fi cu mine !
    Ea trebuie, de asemenea, să descrie ajutorul perfect, așa cum am creat-o să fie, este plăcerea mea; sa conducă: unde va fi împărăția.
    Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
  23. 0,08 In seara asta se discuta aprins prin urbea opozantului lui Dragnea,ca ar fi oligofren si nu e instare sa raspunda unui reporter ce intrebari a pus pentru Referendum.
    HA-HA HA -HA ,De ASTA ce mai zici???.
    Ce se va intimpla daca va mai fi reales pentru 5 ani???
    Cine stie, poate la Balamuc, ori el ori noi din cauza lui.

    RăspundețiȘtergere
  24. 14 ,01 Norocul'' revolutionarilor ca Io-ha-hanis a propus comemorarea revolutiei acum in 20 mai ,el aniverseaza Duminica Orbului a lui Iliescu.HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  25. 00,05 Nu e programul nostru ca sint independent,ci al lor in baza caruia s-a parafat un Contract social intre PSD si electorat consfintit prin VOT,care la viitoarele alegeri poate fi anulat dar din nefericire pentru voi opozantii cred ca va fi confirmat si la viitoarele alegeri cu exceptia a celor pentru presedinte.
    In orice caz reporterul romano-canadian de care ti-am spus e doxa de carte si foarte bine informat si chiar de dreapta veritabila,asa ca nu o mai lua in nume personal.
    Asa ca pregateste-te sufleteste de acum si nu mai pune asa mult la inima,stii cum se zice Politica e o mare c.....si nu merita sa fi dezamagit pentru una ca ea pentru ca toti politicienii din tot spectrul politic, mint si manipuleaza .
    Ai vazut acum ca s-a gasit acte doveditoare si despre Basescu dupa 30 de ani,asa ca cea ce pare la un moment dat o parere buna se dovedeste ulterior manipulare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Romanii nu trebuie sa se trezeasca si sa iasa cumva din dominarea malefica asa ca urgent trebuie instalata reteaua 5G sa-i distrugem,caci prea sunt rezistenti la toate otravurile trimise spre ei.Romanii trebuie sa dispara sa-i facem sa se manance intre ei,sa-i transformam in reptile care mananca alte reptile,ca sunt prosti de bubuie cu toata puterea pe care o detin.Le-am facut biserici,peste biserici,i-am saracit,i-aminbolnavit prin vaccinare si medicamente toxice ,i-am
    invrajbit,separandu-i in multiple partide politice,i-am cocosat in principiu,dar astia rezista domnule.Ei lasa ca-i potcovim cu radiatii ,ii vom zapaci de cap sa se omoare intre ei!!!! Cam asa se vorbeste despre noi

    RăspundețiȘtergere
  27. 14.01 Da Padurile au fost date pe semnatura lui Nastase si la interventia lui Iohannis.Pe asta n-o stiai.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cu radeatele estea poate apare si la noi frun Batman, Supermansau macr un Spiderman

    RăspundețiȘtergere
  29. Reteaua 5G are nevoie datorita fregventei mai mari de antene mult mai dese prin orase unde va afecta corpul.
    Omul nu va putea sa se opuna progresului tehnic dar va trebui sa se protejeze mai bine prin retragerea in marginea oraselor in zone mai apropiate de viata rurala pentru a-si feri celulele corpului de dereglarile date de aceste fregvente mai mari apropiate ca dimensiune de cea a celulelor ,pot trece prin membranele celulare si sa le deregleze-craciun

    RăspundețiȘtergere