joi, 23 mai 2019

SIBIU ! SOLDATI LA SIBIU ?


                                 22Mai 2019,  ora 6,09 !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spune asa:
                  "Informatii de ultimă oră !                                       Soldatii aici la Sibiu...
Iar un alt glas continuă :
                 Explicatii  de ultimă oră,aici la Sibiu."

Dragii mei, care vor fi Informatiile si explicatiile la Sibiu,si ce rol vor avea soldatii,eu nu stiu.
Dar cu siguranta ,vom afla impreuna.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      







                 

23 de comentarii:

  1. Cred ca va ieși cu scandal mare la alegeri, o buna parte a sibienilor sunt f.inraiti din cauza lui ioh.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Silvia pentruca sibienii il cunosc pe ioh dece-i in stare.

      Ștergere
    2. 16.52 serios? De aia l-au aclamat pe pesedinte la Sibiu? Ce prostii vorbiti voi, alde craciun cu statuia in cap!

      Ștergere
  2. What's Taking place i'm new to this, I stumbled upon this I've found It positively useful and it has helped
    me out loads. I hope to contribute & assist different customers like its helped me.
    Great job.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine stie doamna Maria or fi cu alegerile Europarlamentare.
    Ne putem astepta la orice cu un președinte care habar nu are de acest popor.
    Doamne Ajuta sa nu fie nimic rau.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Sibiu functiona Academia Trupelor de Uscat care pregatea=cadre-ofiteri pentru armata de tip comunist-obligatorie care in viitor va functiona pentru NATO unde numarul ofiterilor este foarte redus ponderea fiind soldati profesionisti de grade inferioare-executanti.
    Plasata central probabil asigura un acces al soldatilor in orice directie in cazul unui conflict,deci poate functiona ca un punct de rezerva in cazul unui conflict militar fiind si in apropierea celui mai mare poligon militar de pregatire.
    Inclusiv pentru familiile militarilor straini cu atit mai mult cu cit relatiile dintre SUA si Germania au inceput sa se deterioreze urmare a spuselor directe-franc a lui Trump nemultumit de nealocarea celor 2 la suta din PIB pentru armata de catre Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. I truly love your website.. Great colors & theme.
    Did you develop this web site yourself? Please reply back as
    I'm trying to create my own personal blog and would like to learn where you got this from or just what the theme is
    named. Appreciate it!

    RăspundețiȘtergere
  6. 11 metode de a face bani din blog

    Scrisul îţi este în gene, talentul nu îţi lipseşte şi eşti gata să îți dedici timpul liber unei peniţe (virtuale)?
    Ei bine, astăzi, când internetul îţi pune cu generozitate la dispoziţie o mulţime de instrumente, este mult mai uşor nu doar să scrii – pentru că dispui de o multitudine de surse de inspiraţie şi documentare – ci şi să câştigi bani din blog.
    Ai nevoie doar de dedicare, perseverenţă şi câteva sfaturi.
    Totuși, înainte de toate acestea, ai nevoie de un blog. Iată câteva sfaturi care te ajută să îți faci un blog de succes.

    Iată cum poţi să faci bani din blog

    Promovare PPC (Pay Per Click)

    Aceasta este prima şi cea mai utilizată modalitate de a câştiga bani din blog şi funcţionează pe principiul clasic al reclamelor din ziare, să zicem. Practic, în momentul în care blogul tău se bucură de un trafic decent, advertiserii, fie ei companii ori persoane publice, vor fi dispuse să plătească pentru a se bucura de audienţa blogului tău.
    Şi acum, dilema: cum ajungi tu la acele companii şi persoane publice posibil interesate? Nu-ţi bate capul, o face Google pentru tine, prin platforma Google AdSense! Aceasta din urmă intermediază între tine, ca blogger, şi advertiseri, contra unui comision din costul reclamei respective, desigur. Când eşti însă la început, orice ajutor e preţios.
    Află mai multe detalii despre Google AdSense de aici.
    Afiliere
    Un alt mod eficient şi foarte utilizat de a face bani din blog este afilierea.

    La fel, din momentul în care ai un trafic decent, poţi să te gândeşti deja la un program de afiliere, prin care te vei folosi de blogul tău pentru a recomanda produse sau servicii celor care îl urmăresc.
    Atenţie însă! Aflierea este rentabilă atunci când specificul blogului tău are o legătură cu produsele promovate. E cam greu şi ineficient să recomanzi produse cosmetice, când blogul tău este axat pe IT, de exemplu.
    Partea bună este că astăzi există mai multe platforme de afiliere, care te pot ajuta să câştigi bani frumoşi din blog.

    Promovare CPM (Cost Per Impression)

    Deşi nu atât de profitabilă ca altă dată, promovarea CPM se referă la acele reclame plătite în funcţie de numărul de persoane cărora le este afişată. Pentru că, de multe ori, acestea iau forma unor pop-up-uri, ele pot fi deranjante pentru vizitatorii tăi. În plus, ai nevoie de un trafic considerabil pentru a beneficia de ceva bani de pe urma lor.

    Promovare în text

    Se bazează pe link-uri către produse şi servicii ale unor companii, pe care le integrezi în conţinutul articolelor de pe blogul tău.
    Atunci când cititorii tăi dau click pe acel link şi finalizează o comandă, tu vei primi un comision din tranzacţia respectivă, ca răsplată pentru faptul că ai recomandat acele produse sau servicii, contribuind astfel la vânzarea lor.
    Promovarea în text este o modalitate foarte eficientă de a câştiga bani din blog, fără să fii nevoit să îţi sâcâi vizitatorii cu bannere sau pop-uri enervante. Şi este eficientă nu doar pentru tine, ca blogger, dar şi pentru advertiseri, care îşi pot promova produsele sau serviciile într-un mod targetat, prin utilizarea cuvintelor cheie pe care aceştia dau click.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2.
    Promovare în text

    Se bazează pe link-uri către produse şi servicii ale unor companii, pe care le integrezi în conţinutul articolelor de pe blogul tău.
    Atunci când cititorii tăi dau click pe acel link şi finalizează o comandă, tu vei primi un comision din tranzacţia respectivă, ca răsplată pentru faptul că ai recomandat acele produse sau servicii, contribuind astfel la vânzarea lor.
    Promovarea în text este o modalitate foarte eficientă de a câştiga bani din blog, fără să fii nevoit să îţi sâcâi vizitatorii cu bannere sau pop-uri enervante. Şi este eficientă nu doar pentru tine, ca blogger, dar şi pentru advertiseri, care îşi pot promova produsele sau serviciile într-un mod targetat, prin utilizarea cuvintelor cheie pe care aceştia dau click.


    Bannere online

    Când ai deja peste 100.000 de vizitatori unici/lună, posibilitatea de a câştiga bani din blog trece la un alt nivel, acel nivel în care tu îţi permiţi să oferi spaţiu de publicitate celor interesaţi după regulile tale şi în mod direct, fără existenţa unui intermediar precum Google AdSense.
    În funcţie de profilul blogului tău şi, mai ales, de succesul de care se bucură online, poţi negocia sume după bunul plac şi poţi decide cum şi unde anume să apără bannerele publicitare.

    Review-uri sponsorizate

    Review-urile sponsorizate sunt la mare căutare de către companii, care vor astfel să se folosească de influenţa şi notorietatea ta, ca blogger, pentru a-şi promova produsele.
    Ele se referă la realizarea şi publicarea pe blogul tău unor articole, gen adventoriale, cu informaţii despre un anumit produs sau companie. Totul contra cost, desigur.
    Review-urile sponsorizate sunt eficiente atunci când ai câştigat deja încrederea celor care te urmăresc şi ai un public fidel pe care te poţi baza. Încrederea este un lucru preţios, aşa că ai grijă de ea. Ca să continui să câştigi bani din blog după mai mult de un review sponsorizat, nu scrie despre costume de baie pentru damă, dacă eşti domn şi nici despre aparate de ras, dacă eşti doamnă.

    Produsele proprii

    Eşti un blogger pasionat de handmade? Sau poate de produse culinare? Fă mai mult decât doar să vorbeşti despre pasiunea ta, vinde-ţi produsele cu ajutorul blogului propriu! Este atât de simplu! În plus, nimeni nu se va arăta indignat de o astfel de reclamă. E normal să câştigi bani din blogul tău vânzând produsele tale, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. 3.
    E-book-uri sponsorizate

    Deşi ne-am cam obişnuit cu e-book-urile gratuite, din conţinutul premium se pot câştiga bani. Pentru asta însă, trebuie să îţi cunoşti foarte bine nişa, nevoile publicului căruia i te adresezi şi să fii capabil să creezi conţinut valoros.
    Nu e uşor şi îţi consumă ceva timp, însă e o metodă eficientă de a aduce un plus veniturilor tale din blog.

    Experienţa acumulată

    Ȋn momentul în care ai devenit o autoritate în domeniul tău de interes, demonstrându-ţi autoritatea prin intermediul blogului, poţi foarte bine să începi să te bucuri de roadele acestora. Carevasăzică, poţi să îţi oferi serviciile de consultanţă sau freelancing, contra cost.

    Donaţii

    O modalitate poate mai puţin agreată şi practicată de a obţine bani din blog este prin donaţii ale cititorilor.
    Este de la sine înţeles că în acest caz e nevoie să te bucuri de atenţia şi sprijinul unei baze de fani solide, iar blogul tău să fi demonstrat de-a lungul timpului că merită să fie susţinut financiar. Dar nu e imposibil!

    Vânzarea blogului

    La un anumit moment dat, da, te poţi bucura de bani de blog prin simpla vânzare a acestuia. Este însă o modalitate radicală, care îţi aduce câştiguri într-o singură şi unică tranşă. Ca să nu mai spunem că, pentru a ajunge la acel punct, e nevoie de multă muncă, întrucât valoarea unui blog ţine foarte mult de numărul său de cititori fideli, de notorietatea şi percepţia acestuia în rândul publicului.
    Blogul nu mai este de mult doar o modalitate de manifestare a pasiunii pentru scris. Între timp a devenit un instrument de marketing în toată puterea cuvântului şi, ca atare, un instrument care îţi poate aduce venituri constante şi chiar consistente – dacă eşti suficient de răbdător şi perseverent.
    Şi pentru că tot veni vorba despre perseverenţă, trebuie neapărat să ştii şi cum să menţii constantă rata de publicare articole pentru a câştiga bani din blog.

    RăspundețiȘtergere

  9. Am 15 ani experienta in marketing si vanzari de servicii. Scriu despre marketing online, WordPress, cum sa pornesti o afacere de la zero.
    Sunt cofondator al firmei ServHost specializata in servicii de hosting pentru platforma WordPress cat si realizarea de bloguri, site-uri si magazine online pe aceasta platforma.
    Am fost implicat in peste 400 de proiecte care au pornit de la zero sau pe care le-am ajutat sa creasca de la un anumit nivel.

    Indiferent de situația în care te afli, îți stăm cu plăcere la dispoziție. Putem să te ajutăm să înregistrezi un domeniu, să migrăm actualul site pe serverele noastre, să modificăm site-ul existent sau chiar să îl realizăm de la zero.

    https://www.servhost.ro/contact/


    RăspundețiȘtergere
  10. Probabil vreo calamitate va avea loc , iar soldații vor fi aduși sa ajute. Se mai întâmpla și la inundații !

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveati o viziune doamna Maria cu un corp ceresc acum citeva luni care va cadea pe Pamint ,s-a implinit in Australia noaptea a facut lumina ca ziua,spectacol aratat aseara pe toate posturile TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e perioada prin care trecem prin "camp minat", in fiecare an...odata la cateva mii de ani ne pocneste unu de ne baga in epoca de piatra iar si iar si iar....

      tot sa traim pe planeta asta :)))))))))))))))))))))))))

      Ștergere
  12. Tribunalul din Sibiu i-si cauta prin anunt in ziare, sa inchirieze un nou spatiu pentru a elibera una din cladirile Trupelor de Uscat de pe Calea Dumbravii,- care va reveni la vechiul scop de pregatire a soldatilor ,NATO de data asta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 12,01 nu te obosii degeaba ,doamna Maria nu face afaceri cu reclame pe blog-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun- cred ca aceasta spune multe despre mine,ca persoana,nu-i asa?
      Da ! Puteam sa nu mai am nevoie de DONATII pentru editarea unui numar mai mare de CARTI, dar,am preferat ca prin ceea ce scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT si de la MAICA DOMNULUI,sa deschid multe inimi ale cititorilor si asa,sa pot fi ajutata sa scot CARTILE. Anul trecut am gasit,la fel si in 2016,sunt sigura ca si pentru 2020 se vor gasi oameni cu suflet mare si cu inima deschisa si iubitoare ,si vor dona pentru ca sa pot scoate inca doua volume, la care eu deja lucrez. Va multumesc din inima si ma rog pentru fiecare dintre voi,ca s-aveti parte de sanatate si de mantuire.

      Ștergere
  14. Da doamna Maria,asta cu lipsa de reclame spune aproape totul.
    Jos Palaria pentru D-stra.Toata stima-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun: Va multumesc din toata inima,pentru aprecieri ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  15. Silvia,Cincu e la limita de judet intre judetul Sibiu si Brasov,mai aproape de Sibiu ca de Brasov ,in linie dreapta aeriana cam 40 km,deci aprope pentru mijloacele de transport actuale si cred ca e cel mai mare si dotat din tara, cu un relief avantajos pentru asa ceva-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. 21,36 Vorbesti si gindesti gresit,aplaudacii au fost totdeauna ca si la Ceausecu si la 'Iohanis' ca in primul rind au fost apaudati defilarea europenilor si asta si cu o mica regie a copiilor scosi din scoli.
    Binenteles ca Iohanis si-a asumat summit-ul Romaniei ca ''Al MEU'-cea ce nu a fost al lui ci dreptul Romaniei.
    O sa vedem peste trei zile REALITATEA la Vot cind vor venii toti nu numai aplaudacii-din care majoritatea copii sub 18 ani nu vor avea drept de vot desi Iohanis s-a declarat ca i-ar dori si la vot pe Naivii tineri si usor de ''dus''.
    O sa va tin eu la curent peste trei zile cu scorul electoral din Feuda lui Iohanis,sa te vad atunci cu realitatea ce mai spui.

    RăspundețiȘtergere