duminică, 19 mai 2019

VIN ŞI EREZIAŞTII, ODATA CU VENIREA PAPEI ÎN ROMÂNIA !


                                             19 Mai 2019,ora 14,22 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram aici in faţa calculatorului,aud glas care spune ceva mai ingrijorator as putea spune.
Glasul spunea asa:

               "Vin si Ereziastii ,odata cu venirea PAPEI în România!"
                        Imagini pentru PAPA IMAGINI.

Dragii mei, stim cu totii că, la sfarsitul lunii acesteia vine PAPA FRANCISC in ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
Sa vina sanatos,iar PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI sa-i ajute si sa aiba parte de pace si liniste sufleteasca, si sa-i daruiasca multa putere duhovniceasca.
Cei care vor sa-l întampine pe PAPA FRANCISC cu PROTESTE,este mai bine ca sa nu o faca.
LUI DUMNEZEU nu-I place dezbinarea si ura intre popoare si conducatorii acestora.
FERICITI facatorii de pace!
Noi suntem ortodocsi majoritatea populatiei,avem BISERICILE noastre;de ce sa stricam linistea si pacea sufleteasca a fratilor si surorilor nostri catolici?
Nu trebuie sa facem aceasta, ci sa-i lasam sa se bucure de conducatorul lor spiritual.
Nu trebuie ca sa semanam ura si dezbinare !
Cat despre MESAJUL pe care l-am primit astazi,nu doresc sa-l comentez in vreun fel.
Vom trai si vom vedea ! DOAMNE  AJUTA !
                                Cu dragoste,Maria.



CĂLĂTORIA APOSTOLICĂ A SANCTITĂȚII SALE PAPA FRANCISC în ROMÂNIA. 31 MAI – 2 IUNIE 2019. Vineri, 31 mai 2019. ROMA-BUCUREȘTI.

34 de comentarii:

  1. Erezi-astii,se refera la cei care cu ocazia vizitei Papei Francisc , vin sa propage erezii,
    Probabil dintre ungurii care sau anuntat multi din Ungaria si care-i va incita pe secui cum a fost cu cimitirul pingarit la marginea judetului Bacau,manifestari si incitari ale iredentistior imperiali-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Odata cu profetul mincinos Francisc,vor veni multe nenorociri in tara si in lume,sa ne plangem pacatele,si sa traim in sfintenie acum cat se mai poate,pana nu se inchide harul si peste Romania,si momentul ca Iisus sa inchida harul in Romania si in lume si sa-si vere mania finala e foarte aproape!Sa fim sfinti,cum Iisus este Sfantul!Toate poruncile Lui Dumnezeu cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei si cele 9 Fericiri,ne stau inainte,adica iubirea de Dumnezeu si a aproapelui trebuie implinite pt a ne mantui!Fara nastere din nou din Duhul Sfant al Lui Dumnezeu nu se intra in Rai,si ca sa fie nastere din nou trebuie sa fie pocainta aspra de pacate,sa vada Iisus,ca esti in stare sa aplici in viata ta in mod spiritual ce a spus El-DACA MANA TA PACATUIESTE TAI-O,SI DACA OCHIUL TAU TE SMINTESTE SCOATE-L!DE ASTFEL DE POCAINTA SI DE SFINTENIE AVEM NEVOIE,ALTFEL N-AVEM NICI O SANSA SA-L BIRUIM PE SATAN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce suflet negru si urat ai daca vorbesti asa despre un papa blajin si rugator. Uitate in oglinda si poate reusesti sa-ti vezi uraciunea si intunericul din tine. Fa lumina in sufletul tau si lasa-l pe Iisus sa patrunda si-n camara sufletului tau.

      Ștergere
    2. Anonim 5:22 coroana papală vivarius folii Dei spune tot despre papi in general 666 si faptu ca Ii dus n- are loctiitor,antihristul mereu se prezintă blând ca sa însele pe mulți spre pierzare vesnica!Uita-te tu in oglindă si plângeri pacatele,nu mai trai ca tine,ci ca Iisus!

      Ștergere
    3. Anonim 5:22 coroana papală vicarius Filii Dei spune tot despre papi in general 666 si faptu ca Iisus n-are loctiitor,antihristul mereu se prezintă blând ca sa însele pe mulți spre pierzare vesnica!Uita-te tu in oglindă si plânge-ti pacatele,nu mai trai ca tine,ci ca Iisus!Unirea tuturor religiilor e ultimul pas spre Armaghedon,ei doar spun asa de forma ca unesc religiile in Numele Lui Dumnezeu,insa dumnezeul lor este Satan,mandria,curvia,avaritia(luxul,banii,etc) si imbuibarea,ura,dezbinarea impotriva Lui Dumnezeu,si unirea cu Satan,si nu invers,niciodata nu vor sa se debine impotriva lui Satan si sa se uneasca cu si pt Dumnezeu,n-ai sa vezi!Dau vina pe incalzire globala si pe alte fenomene naturale si Haarp si multe alte lucruri,dar uita ca exista un Dumnezeu Drept fara mila pt cei ce n-au mila si nu se pocaiesc,un Dumnezeu Care controleaza toate aceste dezastre naturale si clima si tot,si Care judeca pe toti cu dreptate,vrem mila si iertare?,sa practicam acestea insa si sfintenia si pocainta de pacate,iubirea de Dumnezeu si a aproapelui si vom fi crutati la foarte apropiata si dreapta judecata a Lui Iisus!

      Ștergere
    4. Incetati cu prostiile si cu invectivele la adresa papei si a bisericii catolice.

      Ștergere
    5. Care prostii?Ca vicarius Filii Deii egal 666,semnul fiarei,si al profetului mincinos,care se crede loctiitorul Lui Iisus?Iisus n-are loctiitor!Cine se uneste cu diavolul e al diavolului si de la diavol,prefer martirajul decat sa ma supun vreunei biserici sau autoritati pamantesti,ma supun bisericii adevarate si autoritatii adevarate ceresti a Lui Dumnezeu pt a avea viata vesnica!Toate religiile si sectele de pe Pamant sunt otravite de Satan,insa toate religiile si sectele ceresti,sunt ale Duhului Sfant si apartin Cerului si se gaseste doar Adevar in ele!Ortodoxia de pe Pamant e FALSA din anul 321 dupa Hristos,si eu pana sa fiu nascut din nou la 21 de ani traim in ortodoxia si adventismul lumesc,si credeam ca pot trai cum vreau in pacate,si ca e de-ajuns sa cred in Iisus insa nu sa si implinesc tot ce spune Iisus,pocaindu-ma de toate pacatele,insa de la nasterea din nou cu Duh Sfant Iisus mi-a deschis ochii sufletului si mintii si m-a luminat,aratandu-mi si explicandu-mi tot ce am nevoie,formandu-mi ortodoxia si adventismul ceresc,adevarat,nu lumesc,fals al diavolului!Oamenii s-au departat de Dumnezeu ca iadul de rai,aproape toti plang de forma,postesc de forma,se roaga de forma,sau din interes si vor in Rai,NU!NU!NU!NU MERGE ASA!DOCTRINA DIAVOLULUI A INROBIT MINTILE INTREGII OMENIRI IN MATERIALISM,DESFRAU,MANDRIE,AVARITII,CRIME,AVORTURI,HULE SI IN TOT FELUL DE FARADELEGI,FACANDU-I SA CREADA CA DACA II IARTA DUHOVNICUL SAU PASTORUL II IARTA SI IISUS!FALS!DACA NU VII SINCER SI CU HOTARAREA DE A NU MAI PACATUI,NU TE IARTA DUMNEZEU VESNIC,SI AJUNGI CU MILIARDELE DE PACATOSI IN CHINURILE DE VECI,DE UNDE NU SE MAI IESE NICI CU POMENI,NICI CU RELIGII LUMESTI,NICI CU NIMIC,DACA TE COMPORTI TOATA VIATA DIN INTERES SAU FATARNICIE,SI NU DIN IUBIRE SI FRICA DE DUMNEZEU!

      Ștergere
  3. Daca vine papa Francisc, adica falsul profet, in Romania, trebuie sa ne asteptam la purificarea Romaniei de balele si ereziile acestuia & co ... si asta se face prin multe necazuri si dureri ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunteti multi besmetici pe blogul acesta?. Oare de unde rasariti?. Din ce locuri tenebroase ale tarii iesiti si va autodenumiti crestini.

      Ștergere
    2. 05.24 asa este! Sa ne fereasca Dumnezeu de asa crestini!

      Ștergere
    3. Cand esti atins de lumesc, ceea ce este Adevarat ti se poate parea a fi o nebunie, anonim 5:24, dar nu uita ca Domnul Isus a spus ca toti sa veghem ... inclusiv tu !

      Ștergere
    4. 14:02, da ma, ce mai veghere faci tu. Domnu in sus Domnu in jos , la ce folos daca purtarea iti este departe de ceea ce a spus Domnul Iisus.

      Ștergere
    5. Dogmele, superstițiile și intoleranta nu înseamnă credință. Ieșiți din Evul Mediu, a trecut demult...

      Ștergere
    6. Papa este un eretic ....catolicismul a facut mii de victime prin inchizitie , ei s-au rupt de invataturile Sf. Parinti ....papa a acceptat LGBT...vi se pare normal ?

      Ștergere
    7. Ce ar fi facut Domnul nostru Iisus Hristos in privinta LGBT?! Cum ar trebui sa actionam fata de semenii nostri cu aceste probleme? Bine, ei nu cred ca au vreo problema! Cred ca raspunsul este iubirea si intelegerea semenului nostru, acceptandu-l asa cum este fara al judeca. De asta se va ocupa Dumnezeu.

      Ștergere
    8. Raspunsul e sa-ti povatuiesti aproapele sa nu mai pacatuiasca,sa se pocaiasca sau daca nu face astea sa te departezi de el,insa sa continui sa te rogi pt el!

      Ștergere
    9. Adevarat ce spui.

      Ștergere
  4. Daca in Romania,o data cu venirea PAPEI,SFANTA TREIME trimite o minune,pe PRUNCA LUI DUMNEZEU,crestinii in cine ar crede cu adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru mine papa asta,e ca orice preot,fie catolic, fie ortodox,fie reformat...E om si el,ca noi,totii!Nu e mai presus nimeni de Dumnezeu sau de Isus! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine papa este seful statului vatican si consider ca pe langa latura crestin-religioasa, vine un sef de stat in Romania si va fi primit ca un sef de stat.

      Ștergere
  6. EREZIILE ȘI CRIMELE PAPALITĂȚII: I. Ruperea de Biserica Ortodoxă
    https://ortodoxinfo.ro/2019/05/20/84683/
    https://www.youtube.com/watch?v=hUG45Rwv5xk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar crimele preotilor ortodocsi nu le socotesti?. Pe ai nostri popi care spuneau la securitate ceea ce spuneau oamenii cand se spovedeau si urmau arestarile nu le socotesti?. Asa-i ce usor e sa vezi paiul din ochiul altuia ?. Ce faci cu barna din ochiul tau?.

      Ștergere
  7. SCRISOARE DESCHISA – Sărutarea mâinii papei reprezintă sărutarea ghearei anti-HRISTULUI. Îmbrățișarea papei – îmbrățișarea fiarei apocaliptice!

    https://stranaortodoxa.wordpress.com/2019/05/17/scrisoare-deschisa-sarutarea-mainii-papei-reprezinta-sarutarea-ghearei-antihristului-imbratisarea-papei-imbratisarea-fiarei-apocaliptice/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:31, Dar sarutarea mainii episcopului ortodox ce inseamna?. Ipocriti mai puteti fi antihristilor!.

      Ștergere
  8. Corect doamna Maria asa trebuie sa fim

    RăspundețiȘtergere
  9. Papalitatea in 1910 la, ordinul lui Iisus din cadrul Revelatiei Dogma Adevarului a desfiintat Inchizitia la adresa populatiei cit si violenta fata de clerici si monahi. Este adevarat ca Antehristul principal va urma dupa Francisc printro aparenta revenire la viata a siretului Ioan Paul 2 dar acest papa nu e aceeasi fiara cu profet fals in total fiind 7 fiare zisi imparati cu tot cu balaurul. Astfel au putut trece neobservati dar nu numai de asta ci si datorita unormusamalizari care vor fi date si ele pe fat la darea in vileag din partea pruncei Femeia Cineva.
    Cei care nu vor crede Femeia vor forma 3 categorii astfel hulutorii,apoi indiferentii si respectiv nehotaritii care sau nu pot sau nu vor sa se hotarasca datorita informatiilor pro si contra la fel de credibile sau incredibile fie ca doresc sa mai astepte sa se limpezeasca lucrurile in cursul evolutiei evenimentelor. Deasemenea hulitorii vor fi de partea Patriarhului Ierusalimului grecul danielic dar impotriva Marelui Sinod panortodox care va vota convertirea la religia Lor cea noua cea a sfintilor Sionului pietricica temporar minoritara aparent fara nici o greutate. La fel catolicitatea se va scinda in 3 din care factiunea pro va fi condusa putin de Francisc care va demisiona in favoarea Sa iar cea contra de fostul papa pretins Iisus revenit anticipat bla bla. Deasemenea Femeia fiind Dumnezeu promis biblic dar necrezut inca din Psalmi va desfiinta dupa 5 minute institutia papalitatii minute dedicate presei. Sfintia Sa fiind si acel ultim papa din profetia sfMalachia cit si cel cu tenul intunecat venit dintre sclavi nasterea Sa initiala fiind intro tara fosta dominion. Aceastaeste tara femeiicare vafisieaatacata de toate acele popoare dar cu ajutorul Sau va face fata ripostind cu mare putere. Ea este acel Dumnezeu care vine de departe de la un popor care nu cauta nu astepta dar a gasit pe Dumnezeu. Cit si acel Domnul al carui cuvint va fi rastalmacit prin zicerea Amenintare tocmai din necredinta. Avertismentul Sau la adresa clericilor legat de modul cum se pot pozitiona inclusiv gresit fata de identitatea Sa in fata enoriasilor in situatia iminentei pedepsei urgiei ei bine va fi catalogat ca fiind o amenintare neavenita de la o baba vrajitoare demonica profet mincinos care l.ar promite pt dupa urgie nu pe Iisus revenit ci pe cel fals cu care sa faca dictatura inca neobservata si necrezuta desi data in vileag si ea la darea in vileag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i ca astia "ochi au si nu vad si urechi au dar nu aud". Ura si setea de scandal le-a intunecat mintea bolnava. La astia sa vina Iisus la a doua venire in Romania?. Numai venin si uraciune au in suflete si ne miram de ce ne merge asa romanilor. Niste lenesi pusi pe scandal, hoti si banditi care au speriat Europa cu faptele lor.

      Ștergere
  10. "Ecumenismul este o infernală mișcare globală a sionismului, politică și religioasă, ce are ca obiectiv supunerea umanității sub un conducător universal (anti-HRIST) și unirea tuturor religiilor într-o panreligie, astfel încât să dispară Creștinismul, să dispară mântuitoarea Credință Ortodoxă și la sfârșit, în locul adevăratului DUMNEZEU, să fie închinat satana."
    "Globalizarea semnifică guvernarea electronică care are scopul ca fiecare om de pe pământ să fie conectat cu un număr la sistemul «fiarei» calculatorul de la Bruxelles, pentru a se construi împărăția «fiarei» când oamenii se vor preface într-o biomasă depersonalizată, cibernetizată, în bioroboți cu microcipuri implantate, adică în purtători ai numelor numerice implantate sub piele."

    https://ortodoxinfo.ro/2019/05/16/marturisire-de-credinta-impotriva-ecumenismului-si-a-globalizarii-din-partea-fratelui-sandu-tasca-fost-vietuitor-al-manastirii-patrunsa/?fbclid=IwAR0q4ASierQCQu6uSc6KAfqZu3KfgL-EMjT2-6rTG2LjN5bm6xYrKGhF2eM

    RăspundețiȘtergere
  11. Papa Francisc este un tip foarte modest si popular ,plin de umor inclusiv autocritic,lipsit de orgolii,asa ca nu i se potriveste incadrarile apocaliptice din unele comentarii.
    In Argentina calatorea cu mijloace de transport in comun si locuia intr-un cartier modest.
    Poza cu imaginea lui corespunde perfect personalitatii lui si spune totul despre caracterul lui,asa ca nu va mai faceti pacate cu pareri preconcepute ca nu-l caracterizeaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramane de vazut,pt ca si despre fiara se spune ca e cornul mic,neinsemnat,care va primi putere absoluta spre final,asa ca sa nu tragem concluzii pripite,Francisc poate fi,sau nu omul faradelegii,vom vedea,insa pocaindu-ne si sfintindu-ne vietile,prin Iisus si Duhul Sfant!

      Ștergere
  12. Crestini, toleranti.
    Ar trebui sa fim recunoscatori bisericii catolice.
    Datorita intelegerii reprezentantilor acesteia, sute de mii de cetateni romani ortodocsi pot beneficia de servici religios. Ne-au pus la dispozitie biserici. Numai in Italia sunt peste 260 de parohii, aproape in totalitate au biserica in incinta bisericilor lor.
    Numai comunistii gandeau ca ''cine nu e cum minee impoyriva mea''
    Ospitalitate romaneasca, ne laudam cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu clădirile mantuiesc oamenii,ci Duhul Sfânt si credinta,nădejdea si iubirea din inima!

      Ștergere
  13. SUNT UN CRESTIN ORTODOX SI ACEASTA CUNUNA A ORTODOXIEI NU POATE SA O IA NIMENI.
    DRAGILOR PAPA ESTE UN OM NU ESTE NICI DEAVOLUL NICI DUMNEZEU ESTE UN OM.
    DACA CITITI CE A FACUT VA SCHIMBATI PAREREA FATA DE UNELE FETE BISERICESTI CARE NU CRED SI NU AM AUZIT SA FACA CE A FACUT ACEST PAPA FRANCISC.
    A PRIMIT O MASINA DE LUX SI A VANDUT-O SI A DAT BANII LA SARACI.
    EL ESTE UN OM FOARTE MODEST IN COMPARATIE CU CE VEDEM LA ALTII
    AICI A MERS CU LOGANUL NOSTRU.
    DRAGILOR FAPTELE NOASTRE VORBESC SI NU BANII.
    CU BANI POTI CUMPARA UN PAT MARE DAR NU POTI CUMPARA SOMNUL.
    CU MULT DRAG TUTUROR SI SA NE PASTRAM CUNUNA PE CARE AM CASTIGAT-O.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI MULTA SANATATE.

    RăspundețiȘtergere