miercuri, 8 mai 2019

VOM PLANGE CU AMAR !


                                              7 Mai 2019,ora 5,33 !

                                    Dragii mei,

        Imagini pentru maica domnului plangeImagini pentru maica domnului plange.

În aceasta dimineata devreme,aud glas care ne spune cu mare tristete asa:

                "Avand in vedere situatia,vom plange  cu amar zilele trecutului ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, chiar daca Romania va fi TARA tuturor FERICIRILOR de pe pamant si nu numai, asa cum am mai spus,va trebui sa trecem si prin necazuri grele, necazuri care ne vor aduce râuri de lacrimi pe obraji,dar si in inima si-n suflet.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa nu ne dea mai mult decat putem sa ducem.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, si nu in ultimul rand,sa nu rasplatim niciodata răului cu rău.
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.

                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










32 de comentarii:

  1. Vremurile si vremea sint tulburi si mai urmeaza si razboiul al treilea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun, ca știu ca ești sibian, tare ma tem sa nu se-ntâmplă ceva la Sibiu, la concert!

      Ștergere
    2. Dupa al treilea va urma al patrulea si tot asa pana se va sfarsi lumea, ce zici craciun ?.

      Ștergere
    3. craciun, se vede traba ca ai muuulte razboaie in capul tau, si o statuie...

      Ștergere
  2. PSD-ul ne ia pielea de pe noi ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Războiul nu va fii acu trebuie sa imiplinte greutățile și chinul

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma tem Silvia,v-om vedea miine seara la concertul naivilor dupa ora 20,00-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu mori de frica lui Iohannis tot timpul, nu numai la concert. Ai probabil un motiv ascuns care-ti provoaca frica si repulsia fata de presedintele tarii.

      Ștergere
    2. Statuia, statuia, unde-i statuia?

      Ștergere
    3. 15.07 :))))))) tare de tot!

      Ștergere
  5. daca ceausescu dadea caldura in case, apa calda si mancare totul era bine-cred ca de aceea vom plange trecutul pt ca nici un guvern de dupa revolutie n-a mai construit case si blocuri pt tot poporul -s-au construit case pe bani multi si prost facute-am ramas cu ce s-a construit atunci

    RăspundețiȘtergere
  6. Va începe războiul. Americanii vor face greșeala să provoace Iranul crezând că se va rezolva situația ca în cazul Irak. O parte dintre puterile care acum le oferă Americanilor siguranța neimplicării după începerea războiului se vor răsuci. America va fi ca un individ care vrând să facă un grătar în curte se trezește că a dat foc casei așa vor vedea că un război cu Iranul va da foc Orientului Mijlociu și nu numai. Iranul este într-o alianță economică și militară cu China și Rusia,țări care îi vor acorda sprijin în cazul unui război, Americanii desigur vor apela la ajutorul aliaților și uite-așa omenirea se va trezi peste noapte într-un al treilea razboi mondial. Lucrurile sunt împinse într-o direcție a dezastrului embargoul petrolier asupra Iranului începe să se simtă pe bursă același embargou va împinge inevitabil țările spre război. Omenirea nu a învățat nimic că din constrângerile aplicate Germaniei după primul război mondial au născut al doilea război mondial. Și petrolul a fost și va fi cauza războiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asa a fi razboiul. Razboiul va fi zgindarit religios de Dumnezeu insusi teofanie surpriza desi profetita , vag dar profetita.

      Ștergere
    2. Mihai 35 ne tot ațâți dar scrie mai pe intelesul nostru, nu toti care citim sumtem profeti!iar daca pt profeti scrii..atunci nu vad rostul! Si ei primesc informatii!

      Ștergere
    3. Numai la rau va ganditi zilnic, necredinciosilor!

      Ștergere
  7. ori cum sânt destui care plâng în fiecare zi dar nimeni nu îi vede așa că vom plânge cu lacrimi în ochi pentru toate mizerile din țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba plangi daca nu faci nimic cand vezi mizeriile si furtisagurile celor ce conduc tara.

      Ștergere
  8. Sa ne de Dumnezeu putere sa trecem peste toate cate o sa vina peste noi.
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute si Maicuta Domnului sa ne dea rabdare si sanatate si dragoste ca vom trece peste tot raul.Nimic fara Dumnezeu.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vom plange si vom regreta vremurile de liniste , pace , siguranta nationala, stabilitatea familiei si a unui loc de munca .

    Nu este nicio afacere sa ai burta plina, toale multe, zeci de farmacii si mall-uri , munca istovitoare de dimineata pana seara , debandada in scoli , mizerie si exterminare fizica in spitale . Omul traieste cu putin si traieste chiar bine , acum avem mult si prost , alimentatie ce ne otraveste , stres la greu si cancer cat cuprinde .


    Inainte exportam creiere , acum hoti, criminali, traficanti de carne vie .
    Inainte a fi roman era O MANDRIE, acum mai bine spui ca esti de o alta natie .

    Niciun regim nu a fost perfect vreodata , dar inainte furau doar cei din PCR , era un singur partid , acum ....partide ... fara numar .

    Inainte era doar securitatea pe felie, acum zeci de servicii stiute si nestiute platite cu bani grei si tot se vand secrete despre bogatiile subterane, combinate , obiective de interes etc.


    Inainte nimeni nu taia padurea, nu se dadea foc, nu erau fonduri europene si romanii traiau bine , da, traiau bine .

    Nu te incalzeste acum sa-i vezi prin puscarii cum tot procreeaza si ies senini si cu averile intregi , cu aer sfidator de persecutati politic .


    Inainte magistratii erau magistrati , instante corecte , legale pentru ca ,,Legea era egala pentru toti''. Acum e mai egala ...pentru unii.


    Inainte erau romanii in tara , la casele lor , langa copiii lor , acum milioane sunt in lumea mare si plang de dor si se destrama familiile cu tot cu sacrificii. La ce bun case mari, impunatoare , dar goale facute la tara cand tu lipsesti 20 de ani si cand vii, esti bolnav, strain de tot si de toti .


    Cum va arata Romania peste 20 de ani ? Cati romani vor mai fi ?

    Coruptia musteste , spagile inca sunt , se moare pe capete in maternitati si in spitale , au inceput traficantii de droguri sa isi faca piata , clasa politica e plina de incompetenti cu aere de sultani , Romania a devenit SRL- ul lor in care isi dau legi si pensii pentru ai lor , Justitia este oarba , manipulabila, scoala e pe maini experimentale in care acesti copii parca sunt inscrisi in centre de reeducare si nu in institutii de invatamant .


    Locurile de munca ???? Sunt ale lor , pe prioritati de partid , examene trucate , aranjate , toata provincia este adusa in Bucuresti prin transfer si detasare pe salarii mari , la buget .


    Se promite pielea ursului din padure , se traieste in iluzie ca duduie economia . Cum , cu ce ? Nu stie nimeni , e mister , dar duduie !!!!

    Suntem si cu NATO si cu U.E. , cu fundul in 2 luntre , suntem spionati, santajati la greu , stransi cu usa sa dam Rosia Montana , sa primim refugiati si sa vindem olandezilor Portul Constanta . Ca padurile sunt pe duca , alea sunt date pe 30 de ani de acum incolo .
    Fain .
    Clasa intelectuala a emigrat toata , Romania e pe mana stiti voi cui , nu mai sunt nationalisti , se pare ca au murit toti .
    Ceausescu se confrunta cu o agresiune permanenta din partea Europei si a rusilor. Noi cu ce ne confruntam astazi de nu reusim sa construim drumuri, scoli si spitale?!! E usor sa ascunzi sub pres un somaj de 60% alungand cetatenii peste granita si spunand ca se ocupa de agricultura. Romania a pierdut 5 milioane de locuitori (20% din populatie) si nu am fost atacati nuclear.
    Da, astazi se traieste mai bine daca imi pun ochelari de cal si nu vad pe cei 60% dintre romani care traiesc in mediul rural si orasele mici (sate mari) sau daca nu iau in calcul ca din 20 de mil de romani numai 4.3 milioane au un salariu. Stiu ca din Jeep nu se vad casele de paianta din satele romanesti dar sa va spun un secret: Acolo traiesc oameni.

    Era mai bine cand se traia mai rau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la tot ce zici ca le zici perfect!!!

      Ștergere
    2. 21.03 hai nu mai prosti. Ai idee ce megaconsum de droguri e in afara. Acolo toti in weekend consuma droguri prin baruri si cluburi. Pe strada cand trece cineva pe langa tine din randul tinerilor care fumeaza miroase a hasis sau marijuana in urma lor. Hai dispari cu vrajeala. Institutiile statului prin constrangerea drepturilor si libertatilor cetatenilor au saracit,distrus populatia si au obligat-o sa faca furaciuni.

      Ștergere
    3. Doamne, cât adevăr !
      Oribil , crunt , dar din păcate adevărat!
      Subscriu la tot ce ați spus !
      As vrea să vă distribui comentariul pe Facebook să-l poată citi cât mai mulți. TREBUI o trezire NAȚIONALĂ!

      Ștergere
  10. Foarte corect spus, anonim 21.03. As mai adauga faptul că cei care au curajul sa își ceara drepturile au foarte mult de suferit.

    RăspundețiȘtergere
  11. 21.03
    Atunci Romania avea industrie. Acum e taiata toata la fier vechi. Societate de consum. Nu mai producem nimic la noi(Dacia e o exceptie fericita). Totul e din import.
    Stiti de ce Germania este o tara puternica ? Ptr ca are industrie si tehnologie ! Nu ptr care are 1000 de mall-uri !

    Alt motiv de frustrare ar fi strazile – practic sunt aceleasi ca’n ’90, dar de 10 ori mai multe masini. Trenurile CFR circula mai rar si mai incet.
    De asta lumea spune ca “era mai bine”. Ptr ca nu era Gigi toata ziua la TV sa arunce cu bani in stanga si-n dreapta, nu erau manelisti cu BMWuri, trenul Buc-Neptun facea 3 ore, nu 6 ore ca azi.

    Nu se gasea mancare, dar cu totii aveam bunici la tara care ne aprovizionau cu ce ne trebuie. Mancarea avea gust si era sanatoasa. Azi piata e invadata de produse modificate genetic si crescute cu hormoni si ingrasaminte.

    Societatea din ’89 avea modele si valori. Oamenii aveau siguranta locului de munca si un acoperis deasupra capului garantat. Lucruri importante as zice ;)

    O mare parte din lucrurile rele de atunci au fost indreptate (avem curent, libertate de expresie, etc; in schimb tot comunistii ne conduc).
    Dar lucrurile bune de atunci s-au pierdut. Aparent iremediabil. Iar lumea simte lipsa acelor lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care erau acele modele din '89 ???
      Maimute bolsevice !!!

      Ștergere
  12. Felicitari 21.03 ! Asta e tristul adevar !

    RăspundețiȘtergere
  13. Punctual, rand pe rand, un singur lucru rau atunci nu exista !
    Hazliule 23.10, incep:
    1. Libertate- sa ce : batrani cu cercei, tatuati in trening, pustoaice la 14 ani cu botu cat botoxul hai hazliule zi tu exact, punct cu punct ce nu era perfect pe timpul lui cel mai mare conducator din toate timpurile, Nicolae Ceausescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N.a. anonim 01.38( eu )
      Pe timpul ..lui .

      Ștergere
    2. trebuia sa scriu.. pe timpul.. celui !

      Ștergere
  14. 21:03-corect-sa privim din mersul trenului sau autoturismelor dezastrele in industrii cu ruinele la vedere ale fostelor fabrici-si lacrimile batranilor din micile orase si la sate pentru lipsurile grave din traiul de zi cu zi-VINO DOAMNE SI VEZI-a ajuns cutitul la os

    RăspundețiȘtergere