sâmbătă, 18 mai 2019

TRICOLORUL ROMANIEI , ACOPERAMANT MANTUITORULUI IISUS HRISTOS SI MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA !

                                  18 Mai 2019,ora 22,07 !

                               Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu doua sfinte Icoane de pe peretele din camera mea. Ambele erau una langa alta asezate,si chiar asa sunt asezate si in realitate,numai că,ceva minunat s-a intamplat.
Vedeam Sfanta Icoana cu Inaltarea Domnului si Sfanta Icoana cu Maica Domnului cu Pruncul Iisus in Potir (Potirul nesecat ).
Deasupra acestor Sfinte Icoane dragilor, a apărut Cerul albastru senin si Tricolorul României care ,le imbratisa la partea de sus si pana in jos la mijloc.

Imagini pentru TRICOLORUL ROMANIEIIMAGINI
Imagini pentru INALTAREA DOMNULUI.

Imagini pentru TRICOLORUL ROMANIEIIMAGINI
           
             Imagine similară.

Prieteni dragi, chiar daca vom trece prin mari necazuri si suferintă,Romania va deveni al Doilea Nou Ierusalim, pentru ca,asa s-a hotarat de Sus,de la PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII.
Sa le primim pe toate asa cum ni le da BUNUL DUMNEZEU,sa multumim pentru toate ca niste crestini adevarati ce suntem, si niciodata, sa nu cartim impotriva lui DUMNEZEU si a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA. 
Sa îngenunchem si sa ne inchinam cu inima ,cu sufletul, cu-ntreaga fiinta.
                           Cu dragoste,Maria.

P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      

25 de comentarii:

  1. Mai mult nici nu dorim doamna Maria.
    Ce este mai de folos pe acest pământ decât dragostea Sf. Treimi pentru noi păcătoși.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sa atâta tuturor.
    Fie ca Duhul Sfânt sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste o saptamina este inceputul sfirsitului Epocii de 30 de ani a PARVENITILOR care va incepe a se sfirsi cu Boicotarea Referendumului Traficantului de copii,presedintele Bete-n Roate -Dezbinatorul care va incheia seria minoritarilor Alogeni care impreuna cu evreii dinaintea lui si-au batut joc de Romania si de Romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun este un securist care slujeste psd. A furat si a improscat cu noroi si o s-o mai faca. Semnalmente: are statuia lui Avram Iancu in cap si sufera de alogenita iohanista. Il reunoasteti?

      Ștergere
  3. Maria... ROMÂNIA a fost, este și va fi casa lui Dumnezeu... Românii încă nu știu cine sunt cu adevărat... Zi binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  4. dragii mei sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu de suflet zicea-SA STITI CA DUNMEZEU IUBESTE POPORUL ROMAN SI-L BATE CA SA FIE EXEMPLU DE SMERENIE SI BUNATATE PT POPOARE-pe unde am mers orice roman crestin a fost milos si primitor-padure fara uscaturi nu exista-eu ma refer la cei cu dragoste de CREATOR-daaar tot duhovnicul meu a spus ca nici generatia copiilor nostri nu vor apuca venirea a doua a DOMNULUI IISUS-pentru ca nu suntem pregatiti adica trebuie sa trecem prin sita-va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:47, vesnic aceasi scuza in fata neputintei. De sute de ani poporul acesta a fost "exemplu de smerenie si bunatate". Si? NIMIC! Realisti, cand vom fi?!

      Ștergere
  5. 11,14 Mai bine cu alogenita decit oligofrenul vostru care uita de la mina pina la gura si nu-si aduce aminte intrebarile .HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  6. Tariceanu Presedinte,''simpatia ''securistilor proclamat la Botosani,cel care a vindut Averea Gojdu de la Budapesta.

    RăspundețiȘtergere
  7. George Simion candidatul independent pro unionist focsanean;Nu am avut barbati de stat ci doar niste LASI fara viziune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.21 de unde a mai rasarit si individul asta? Cine voteaza independeti de carton? CRACIUUUUUNNN!

      Ștergere
  8. 11,14 Exista vreo diferenta intre secuii care nu au vrut mormintele ostasilor romani la Valea Uzului unde a fost batut George Simion,sau Iohannis carea nu a vrut statuia lui Avram Iancu in marginea parcului ASTRA din Sibiu unde acesta fost batut de 'jendarii nemti''???
    Eu nu prea vad mari deosebiri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe Realitatea TV confruntarea intre preotul Terhes din Salaj venit din America sa apere drepturile omului incalcate de ''Statul Parale' si Turcescu -agentul sub acoperire al ''Statului Paralel' acum in partidul Miscarea Populara al lui Basescu-acuzat si el de informator. HA-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe Antena Stars acum la emisiunea RAI DA BUNI se dau in Petic Aliatii LGBTQ-ai lui Iohannis - care acum doua luni a declarat ca e bine ca Referendumul pentru Familie nu a TRECUT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.09 ALOOO, aici nu e buletin de stiri. Ne alegem singuri ce sa vedem sau sa citim. Mai termina cu „stirile” tale de doi bani.

      Ștergere
  11. A sosit fugarul Psd Radu Mazare cu catuse.
    O fi vreo incercare a lui Iohanis de a creea ''emotie'' de lemn pentru alegeri, caci gurile rele din zona Cisnadioara spun ca si el ar fi in aceeasi situatie ca si Basescu??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.30 daa, toate pe lumea asta le face Iohannis. Esti penibil, obsedatule!

      Ștergere
  12. Weber;''Timermans cosilierul european face tot declaratii electorale de impotent-neputincios despre Romania.
    Mai cunoastem noi pe unul Iohannis care voia sa sarbatoreasa Revolutia in Romania pe 20 Mai''- Ha-HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciuneeeeeeee, inceteaza! Esti absolut enervant!

      Ștergere
  13. pt 19 mai 21:00-nu eu am spus ci acei oameni cu daruri mari de la DUMNEZEU-care nu este logic= ci NE INVATA SA GANDIM CU INIMA-motiv pt neurologi sa constate azi ca inima se conduce dupa propriile sisteme-graba strica treaba-sa ne uitam la evrei ca popor ales prin cate au trecut pana azi si nu au liniste nici acum-realitatea noastra nu este ca si a lui HRISTOS DOMNUL -sunt ANONIM 5 SI SA NU-L SUPARAM PE DUMNEZEU SI MAICA SA CA NIMIC BUN NU IESE-sanatate si pace in suflet si in lume-rabdare, rabdare si iarasi rabdare

    RăspundețiȘtergere
  14. Uite ''partinicule'Daca iti sustii parerea si ai curaj pun pariu cu tine/voi pe 100 de lei ,ca George Simion cel spus de tine''independent de carton' ,ca va cistiga mandatul de europarlamentar iar partidul PLUS nu va lua nici un mandat. Daca ai CURAJ da un telefon la doamna Maria pe post de intermediar sa primeaca banii si sa-i trimita banii pierzatorului doamnei Maria Handic ca tot are nevoie de tratament pentru cancer,dar inainte de alegeri ''desteptule''.
    Iar pe doamna Maria o rog sa confirme duminica pe blog daca ai trimis banii inainte de alegeri si sa fie mijlocitoare,pe contul vechi al doamnei Maria de carte cu mentiunea 'donatie pentru doamna Maria Handic'.
    Te angajezi ''curajosule''??? Te PUI???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 18,11 Sper ca ti-ai dat seama ca dintr-un astfel de ''pariu.-cistiga'doar Maria Handic si nici unul dintre noi?
    Asa ca trimite banii in doua zile sa ajunga in contul de carte al Doamnei Maria, pina vineri sa poata confirma pe blog simbata sau duminica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Rusia avertizeaza tarile europene ca musulmanii vor folosi copii si vaduvele luptatorilor ISIS pentru atentate,vazut si de doamna Maria in viziunea cu tero.... de la ......r-craciun

    RăspundețiȘtergere