vineri, 31 mai 2019

TORNADA ??? INUNDATII DEZASTRUOASE ?


                                 
                            31 Mai 2019,ora 6,11 dimineata !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel, am in faţa ochilor inchisi,o imagine dezolanta.
Vedeam înspre Est ,Sud -Est,vedeam case dărâmate,vedeam un adevarat dezastru ca după un "bombardament",ca după o tornada si o viitura.
Imagine similarăImagini pentru IMAGINI TORNADE.

Dragii mei,am scris adeseori despre INVERSAREA POLILOR Magnetici, despre Clima globala care a luat-o razna, iar acum,vedem si traim pe pielea noastra efectele incalzirii globale.
Imagini pentru IMAGINI TORNADE.
Vom auzi de o asemenea Tragedie,si Doamne fereste sa nu o traim chiar noi.
Sa ne amintm de articolul acesta,care,s-a repetat de cel puţin trei ori:
                

CONSTANTA VA FI SUB DĂRÂMATURI - Dumnezeu există - Mărturii.

14 apr. 2018 - Sep 14, 2017 - CONSTANŢA VA FI SUB DĂRÂMĂTURI ! CICLON SAU CUTREMUR ??? Image result for sfanta treime imagini 14 Septembrie ...
Ați accesat această pagină de 2 ori. Ultima accesare: 10.05.2019
11 mai 2019 - CONSTANTA SUB DARAMATURI ??? 11 Mai 2019,ora 5,09 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care ne ...
În articolul urmator,veti vedea ce viata grea,ce viata de cosmar ne asteapta in România. 
Dar,cu Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului , si cu Iubire faţă de Aproapele nostru,vom trece peste toate greutatile, si categoric vom invata din propriile noastre greseli.
                        Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 

a

18 comentarii:

  1. Singurii poli inversați sunt în banița aia care o ții pe umeri pe post de cap. Iar delirezi de la băutură? Vezi că Soroș cică a inversat polii pământului ca să poată fura din România praful de pe tobă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:22 cu oameni ca voi nu maira ca vin dezastre. Dacă nu ai auzit de inversarea polilor care a început cu mulți ani în urma, ești varza. Dacă nu ști mai bine stai în banca ta și nu jigni ca tu ești cel care delirezi. Dar de războiul climatic ai auzit? Probabil ca, asta e singura ta plăcere să intri într un loc pe care nu l înțelegi și sa jignești.

      Ștergere
  2. 17:22, 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Pur adevar!

    RăspundețiȘtergere
  3. Soros

    Originea răului, potrivit propagandei PSD. Ți-a crescut rata la casă? Soros e de vină. Nu avem autostrăzi? Soros e de vină. A schimbat PSD 70 de miniștri în doi ani? Soros și-a băgat coada. Soros a devenit simbolul neputinței PSD. Miercuri, George Soros a fost desemnat Omul Anului 2018 de publicația Financial Times pentru promovarea valorilor democratice și a societății deschise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Financial Times e finantata de d-nul soros. Deci e normal sa-l promoveze. Nu are nici o legatura cu propaganda psd ,cum de altfel nici TU nu ai nici o legatura cu realitatea.

      Ștergere
    2. 21.53 Nu cumva si tu esti finantat de soros si nu stii?

      Ștergere
    3. 22:01 si 19:00, chiar faptele lui Soros ne spun cine este acest individ. Nu poate sa se ascunda dupa deget si nici tu nu-l poti acoperi.

      Ștergere
  4. An 17.22 hai cu voi hastagi la guvernare ca asta vreti de cand a intrat psd-ul la conducere! Hai sa vada tot poporul cine sunteti voi de fapt si a cui interese le faceti??? Abia astept sa va vad guvernand ca atunci se va trezi acest popor necajit si batjocorit atata cat a mai ramas in Romania si va va spune:
    "Cristosi sa fiti nu ve-ti scapa nici in mormant"!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusine s-ati fie anonim 17-22 rusine!!
    Cum poti sa scrii asemenea jigniri la adresa doamnei Maria?
    Ai sa vezi ce o sa te mai doara ina si sufletul daca le ai cand va veni mania lui Dumnezeu peste tine atunci ai sa ceri iertare si nu te mai aude nimeni.
    Doamna Maria ma doare sufletul ca primiti asemenea jigniri.
    Stiu ca treceti peste ele si asa trebuie.
    Zbiara diavolul ca se mai mantuiesc oameni datorita mesajelor dv.primite de la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si Satana urla de necaz.
    SA URLE UCIGA-L SFANTA CRUCE DE VRASMAS.CU mult drag doamna maria si primiti o imbratisare dulce si sincera de la mine.Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze.HRISTOS A INVIAT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 17,22 Ce raspuns este acesta?De ce ? nu credeti în schimbarea climei pe acest pământ că doar se vede de la o zi la alta Noi oamenii am stricat viață de pe acest pământ Din pacate acum trăim consecințele Numai Sf Treime si Măicuță Domnului ne mai poate ajută

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 17,22 Ce raspuns este acesta?De ce ? nu credeti în schimbarea climei pe acest pământ că doar se vede de la o zi la alta Noi oamenii am stricat viață de pe acest pământ Din pacate acum trăim consecințele Numai Sf Treime si Măicuță Domnului ne mai poate ajută

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 17:22.Dumnezeu să te ierte pentru ura ta,și să te lumineze ca să capeți înțelepciune(cu condiția să vrei).Abia atunci te vei rușina și îți vei cere iertare doamnei Maria.La nivelul tău ,răutăcios,de vibrație,nu ai cum să găndești altfel. Vibrational/sufletește te găsești în dreptul celui mai de jos strat al cerurilor=cerul1.Adică stratul demonic,pe unde rătăcesc spiritele criminalilor,urătorilor de Dumnezeu,înjurătorilor de oameni.E un nivel lipsit de înțelepciune,deși se află pe un etaj mai sus decăt pămăntul.Pentru a fi înțelept
    și a vedea adevărul,trebuie să te înalți spiritual cel puțin pănă pe stratul 3(cerul 3),cel al omeniei în vorbire și găndire.Ți-o spune un om care a murit și s-a întors din moarte clinică,un om care a fost dincolo și a văzut adevărul.Așa că din perspectiva asta,pot confirma că:-
    -doamna Maria are însușirea de releu/recepție,prin care interceptează planurile și strategiile diavolești făcute de elita satanică ce conduce omenirea din umbră(mai o bombă,mai un atentat,mai un cutremur provocat prin armament tectonic,mai o mișcare de tip#rezist prin manipularea creierului etc)
    -doamna Maria a fost aleasă ca să transmită oamenilor avertizările cu privire la ceea ce urmează să se producă ca urmare atăt a hotărărilor Dumnezeiești,căt și a celor conspirative satanice pe care doamna Maria le poate vedea telepatic.Dănsa aude și vede telepatic cum se "mai pun la cale"de un atentat,accident,măsluire rezultate alegeri".Cei râi nu vor lua în seamă avertizările doamnei Maria,și vor răde de dănsa,o vor jigni în fel și chip,dar,din păcate,aceștia nu vor fi iertați la Judecata cea Mare.Și în vremea lui Noe,cei ca tine,rădeau de el,îl înjurau,îl făceau nebun,dar au pierit cu toții,pănă la unul.
    -doamna Maria a fost desemnată să fie unul dintre multele instrumente de cernere,prin aceea că,cei ce intră pe blog se situează de bună voie și nesiliți de nimeni,fie de partea oilor,fie de partea caprelor ce înjură(care nu vor fi salvate).
    -Doamna Maria nu a spus niciodată că schimbarea polilor e pusă la cale de Soros.Dănsa a avertizat că e ceva ce urmează să se producă,indiferent de Soros și acoliții lui.Inversarea polilor,e un fenomen cosmic ce se petrece o dată în anul galactic de 26000 de ani pămăntești,cănd sistemul solar intră în centura fotonică prin punctul cel mai apropiat de centrul galaxiei.
    -diavolii,elitele precum și cei care rezonează cu găndirea lor,au devenit furioși și atacă cu înverșunare orice om,blog sau credință adevărată.Pe youtube se închid forțat,zilnic,mii de canale ce promovează buna cuviință,respectul,patriotismul și credința în Iisus.De ce?Din furie!Le-a rămas puțină vreme pănă la întoarcerea lui Iisus și Judecata cea Mare.Este ca și la un proces din justiție unde s-a judecat,rejudecat,făcut apeluri și recursuri,dar acum s-a ajuns în etapa finală la Înalta Curte de Casație și Justitie=Iisus,care va da sentința definitivă,fără posibilitate de recurs.Diavolul speră că prin racolarea a căt mai multor oameni,să-și facă o armată cu care să se răzvrătească împotriva sentinței definitive a Dumnezeului Absolut,căci știe că nu va fi iertat.Diavolul știe că vine judecata,dar ascunde acest lucru publicului.Nu vrea ca oamenii să creadă că vine judecata și să se"cumințească".Dumnezeu,în marea lui bunătate,i-a dat chiar și lui satan,șansa la îndreptare,lăsăndu-l,aparent,să-și facă de cap.Văzănd că e lăsat,s-a umflat în orgoliul lui,începănd să se creadă la fel de puternic ca Dumnezeu,văzănd că poate prin știință și tehnică,să fabrice cutremure,încălzire globală,revoluții,morți suspecte.Dar nu poate crea viață,oricăt s-ar strădui cu CERN,clonări,manipulări genetice.Nu poate crea energia divină care însuflețește o ființă!E atăt de furios încăt nu mai lucrează pe ascuns,ci pe față.Dar nimic nu e ascuns de ochii lui Dumnezeu,care,întenționat l-a lăsat pe satan să conspire,pentru a se folosi de el,în vederea selectării celor ce nu se lasă amăgiți și merită să fie măntuiți,iertați!
    Deci anonim 17:22? De care parte vrei să fii pus la judecată?

    RăspundețiȘtergere
  9. Vulcanul Etna va intra in eruptie dumnezeu si maicuta domnului aparane ocroteste amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Luati-va proroaca si spalati-va cu ea pe cap, retardatilor! Cand o sa realizati in cine v-ati increzut o sa fie prea taziu.

    RăspundețiȘtergere
  11. a fost anuntata tornada in jud Ialomita-in Rusia o alta tornada mare -greu de lume!

    RăspundețiȘtergere
  12. Suntem in plin razboi meteorologic,lansat de oculta mondiala ca sa murim pe capete de foame si de boli,se vrea reducerea populatiei pe orice cale si ce ramane vor fi microcipati.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos comentariu Iacov.
    Mare dreptate ai si adevarate sunt spusele tale.
    Am citit de curand o carte de Jan Van Helsing (sa nu citesti s-au s-a nu deschizi niciodata aceasta carte)
    Acolo se gasesc toate lucrarile Ocultei Mondiale.
    Ce ma surprins ca vorbeste exact asa ca tine Iacov.
    Este foarte adevarat cum se incearca pe toate partile si caile s-a distruga credinta adevarata a lui Dumnezeu.
    Cine mai crede azi in existenta deavolului? foarte putini si asta convine lui ca omul s-a nu creada si sa faca voia lui.
    S-ai multumim Bunului Dumnezeu ca o avem pe doamna Maria care este un mesager al lui Dumnezeu si Duhului Cel Sfant. Se va da lupta intre bine si rau. Cei care au citit si cunosc aceste lucruri vor sti ce au de facut,iar cei cu inima impietrita nu vor sti niciodata si cand isi vor da seama va fi prea tarziu.
    La vremea noastra de apoi ca aceasta vreme o traim noi acum,multi vor avea vise iar altii premonitii si viziuni asa cum este doamna Maria pe o treapta superioara de credinta sincera si adevarata catre Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Eu personal multumesc lui Dumnezeu si Maicuti Sfinte ca nu ne lasa sa pierim ci prin oameni cu har ne mai opresc de la pacate.
    Doamna Maria cu mult drag si stima.
    Va pup si va imbratisez cu mult drag.
    DOAMNE AJUTA POPORULUI ROMAN CRESTIN.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mia plăcut mult comentariul lui Iacov.După cum se vede ești bine informat.Miaș dori mult ca sa citească acest bloc si un preot macar.Fie el ortodox sau catolic.Mulțumesc Iacov.O seara plăcută.

    RăspundețiȘtergere