duminică, 26 mai 2019

TORNADA? FURTUNA URIASA LA VEST ,NORD -VEST !


                             25 Mai 2019,ora 4,13 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Vest si Nord -Vest, o strada de pe care se ridicase un nor inalt de praf dens.
Asa :
              
Imagini pentru tornada.

Nu se vedea absolut nimic pe strazile din jur,sau in atmosfera.
Dragii mei,vom auzi de o astfel de Furtuna uriasa sau posibil Tornada , care va avea loc si este tot la fel de posibil ,ca sa fie si cu ploi torentiale.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa nu -si intoarca Faţa Sa de la noi ,si sa ne ajute cu Mila si cu Dragostea Sa.
                              Si tot cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      




             




6 comentarii:

  1. Oricat de mult v-ati dori sa vedeți viitorul, lasati asta in grija Lui Dumnezeu. Si voi rămaneti cu picioarele pe pamant, facand ceea ce Dumnezeu v-a cerut: sfințiți pămantul. Cu fapte bune. Daca aveti pamant pe la țară, munciti-l. Plantati copaci, flori, ajutati oameni si animale.
    Am suficienta experiență in lucrul pe internet ca sa-mi dau seama ca o puteti lua toti razna daca nu va impămanteniti. Asa au pățit si cei din grupurile new age. S-au apucat sa posteze viziuni, vise, mesaje primite prin channeling. Si au creat vortexuri informationale pe net, care s-au materializat si in planul fizic, pentru ca grupurile aveau un număr mare de indivizi, cu puteri paranormale si au provocat schimbări informationale in matricea energetica a Romaniei. Multi dintre ei au rămas captivi in ceea ce au creat cu puterea mintii.
    Sa nu uitati ca orice gand pe care il intariți devine o forma gand puternica. Din care nu veti mai putea iesi curind. Ca si cum va scrieti singuri viitorul. Lasati-L pe Dumnezeu sa faca asta. Voi nu sunteti co creatori in astral.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maria aurelia 06:39, las-o balta cu "experienta ta" in a face binele, ca nu-i cazul! Ai dovedit si nu numai pe net, ca esti in necunoastinta de cauza, ca distorsionezi adevarul, ca ai jignit persoane nevinovate , ca te dai mare si tu esti de plans!
      Ti s-a mai sugerat si ar fi bine sa tii cont de asta, nu mai da tu sfaturi, mai bine fa-ti curatenie in interiorul tau, ca-i negreala mare acolo la tine!

      Ștergere
  2. Viitorul trebuie creat că sa existe,ceea ce vad unui oameni,este o probabilitate conformă cu energia alocată unor linii temporale.Totul este în continuă mișcare și transformare,doar că se face o alegere de experimentare prin atenția acordată unor evenimente.
    Mințile noastre crează atunci când nu se aduce în atenție un anume eveniment.
    Evenimentele acestei lumi sunt create de oameni prin puterea lor de creație.
    Altcineva interesat de energia negativa dorește că omul inconștient să facă posibilă acea manifestare. Inconștiență naște monștrii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca a postat Aurelia , de ce sa nu posteze si madam D aberatiile ei ??!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si raspund lui 06:39-duhovnicul meu spunea-sa va faceti datoria pe acest pamant care este a lui DUMNEZEU si tot ce traiti sa fie pentru slava LUI,cine are urechi sa auda-asadar pe pamant suntem trup si cand trecem la cele vesnice doar EL stie-cine vrea mai mult sau incearca sa induca alte credinte sa gandeasca inainte de a gandi sau a spune-sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  5. tornade mari si multe sunt in usa-datorita asezarii geofrafice-vai de ei

    RăspundețiȘtergere