vineri, 3 mai 2019

SUEDIA SI RUSIA , TARILE DE BAZĂ !


                                                  2 Mai 2019 ,ora 22,34 !

                                     Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune numele a 3 tari, dar din 3 ,doar 2 am retinut.
      Glasul spunea asa:

                "Ţarile de bază, Suedia ,Rusia, şi....(si mai era cel putin un nume de tara,sau chiar doua,dar pe care nu le-am inteles corect)"
Dragii mei, in ce context vor fi aceste tari de baza,tari pe care se poate conta,eu nu stiu.
Dar cu siguranta vom auzi despre acestea vorbindu-se.
Sa nadajduim ca va fi de bine !
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:














              

21 de comentarii:

  1. Sa auzim de bine dona Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suedia e un model de societate,dar si acela e perfectibil,poate vor face rusii asta,dupa razboi

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va fi de bine. Suedia si Rusia nu s-au inteles niciodata, ba dimpotriva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suedia a devenit un stat destul de ateu, deci este o mare provocare acolo, sa nu-i zicem altcumva.

      Ștergere
  4. Suedia sub TEROARE! Polițiștii sfătuiesc femeile să stea acasă, după mai multe VIOLURI în grup cu autori IMIGRANȚI
    Sute de oameni au ieșit în stradă în Suedia, după ce polițiștii le-au spus femeilor „să stea în casă sau să meargă pe stradă însoțite”, după o serie de violuri în grup a unor adolescente.

    Trei violuri în grup în mai puțin de o lună au avut loc în Malmo. Weekendul trecut, o tânără de 17 ani a fost violată și agresată în grup, pe un teren de joacă. După ultimul viol, polițiștii au sfătuit femeile să nu meargă neînsoțite pe stradă.

    Sute de oameni au ieșit în stradă, pentru a protesta față de violențe și față de acțiunile polițiștilor, scrie Daily Mail.

    Adolescenta de 17 ani a fost violată de un număr necunoscut de imigranți, pe un teren de joacă pentru copii, sâmbătă dimineața. În ziua următoare, polițiștii din Malmo au emis o avertizare pentru toate femeile din oraș, să nu iasă la plimbare, seara, singure, să circule câte două sau să folosească taxiuri.

    Primul viol a avut loc după o petrecere în Segevång, în nordul orașului Malmo- o femeie fiind agresată de mai mulți imigranți,

    O săptămâna mai târziu, o femeie a fost atacată și violată de mai mulți bărbați într-o stație de autobuz, în altă zonă, Södervärn, în centrul Malmo.

    Violul de sâmbătă s-a petrecut la câteva străzi mai departe, în Sofielund, unde a fost atacată o tânără de 17 ani de un grup de bărbați.

    „Este o crimă oribilă, foarte gravă, cu violență și brutalitate excesivă”, a spus Andy Roberts, șeful poliției din nordul Malmo, fără a da detalii presei despre infracțiuni, dar a adăugat: „Există limite ale violenței, chiar și pentru mine, care sunt un ofițer de poliție bătrân și cu experiență”.

    Ziarele locale au scris că toate cele trei victime ale celor trei violuri erau adolescente. Deși nu pare să existe o legătură evidentă între violuri, aceasta nu poate fi exclusă din discuție, ancheta fiind în desfășurare.

    Toate cele trei atacuri au avut loc între miezul nopții și ora 3 dimineața și autorii erau bărbați pe care victimele nu îi cunoșteau.

    Protestul de ieri, filmat de un participant, cerea protecția poliției, pedepse mai dure pentru infractori și solicita guvernul să ia măsuri și să adopte proiectul de lege referitor la consimțământ.

    Purtând pancarte cu mesaje precum „Fără violatori pe străzile noastre” și „Stefan Lofven, asumă-ți responsabilitatea”, cu referire la premier, sute de oameni au mărșăluit pe străzi, marți seara

    „N-am crezut niciodată că îmi va fi teamă să mă plimb în orașul meu”, a spus una dintre participantele la miting, Sara Wettergren. Referindu-se la un viol în grup care a făcut vâlvă în India, în 2012, ea a continuat: „În India, agresorii au fost condamnați. În Suedia, ei sunt liberi”.

    În ceea ce privește sfatul de a sta în casă, polițiștii au explicat: „Este o chestiune de bun simț. Nu avertizăm oamenii să nu iasă pe stradă, ci le spunem să se gândească de două ori, să nu meargă singuri pe stradă, noaptea, sau să ia un taxi”, a declarat Anders Nilsson, de la poliția din Malmo.

    RăspundețiȘtergere

  5. Criza violurilor comise de imigranți în Suedia – distrugerea unei națiuni

    https://www.eurosceptic.ro/index.php/2016/07/06/suedia-tara-cretinilor-multiculturali/

    RăspundețiȘtergere
  6. In 1975, Parlamentul suedez a decis in unanimitate sa schimbe Suedia omogena intr-o tara multiculturala. Patruzeci de ani mai tarziu se vad consecintele tragice ale acestui experiment: crimele violente au crescut cu 300%.

    Fara indoiala, vazand numarul de violuri, cresterea este si mai dramatica.

    Politicienii, mass-media suedeza, fac cel mai mare efort pentru a ascunde adevarul. Iata ce explicatii ciudate dau: Suedezii sunt mai predispusi sa raporteze crimele; Legea a fost modificata si acum delictele sexuale sunt clasificate violuri; si cea mai extravaganta scuza, barbatii suedezi nu pot admite o mai mare egalitate intre sexe si reactioneaza cu violenta impotriva femeilor.
    Un mit feminist zice ca locul cel mai periculos pentru femei este in propria casa, si ca majoritatea violurilor sunt comise de un cunoscut. Afirmatie respinsa de Brå: „in 58% din cazuri, agresorul a fost total necunoscut victimei. In 29% din cazuri agresorul a fost un cunsocut, si in 13% agresorul a fost un apropiat al victimei”. In 1975, anul cand politicienii au decis ca Suedia devine multiculturala, populatia suedeza era de 8.208.442 persoane. In anul 2014 deja ajunsese la 9.743.087 — o crestere de 18,7%. Aceasta crestere se datoreaza in totalitate imigratiei, femeile suedeze avand in medie 1,92 copii in comparatie cu 2,24 al imigrantelor. Trebuie tinut cont ca imigrantii din a doua generatie sunt socotiti la suedezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodata in istoria tarii, n-a crescut populatia atat de rapid. Suedia este acum tara cu cea mai mare crestere a populatiei din Europa.
    In timpul ultimilor 10-15 ani, imigrantii au sosit in special din Irak, Siria si Somalia.
    Ar putea acest aflux masiv explica cresterea exploziva a violurilor in Suedia? O explicatie posibila ar fi, in majoritatea cazurilor, ca persoanele din Orientul Mijlociu au o viziune foarte diferita despre femei si sex, fata de scandinavi.
    Ultmul sondaj statistic despre criminalitatea imigrantilor comparata cu criminalitatea suedezeilor s-a facut in 2005. Niciodata nu s-au mentionat rezultatele.
    Oricine face referinta la acest sondaj in presa, este atacat brutal.
    Denigrarea grupurilor etnice
    Michael Hess, un politician al Partidului Democrat Suedez, a animat jurnalsitii suedezi sa se familiarizeze cu opinia ca Islamul este relationat cu violurile multiple care au avut loc in Piata Tahrir din Cairo in timpul „primaverii arabe”.
    Hess a fost acuzat de „denigrarea grupurilor etnice”, care este delict in Suedia. In mai, anul trecut (in 2014, articolul fiind din 2015), i-a fost suspendata o sentinta la inchisoare fiindca nu avea antecedente penale si i-au dat o amenda.
    Hess a trait multi ani in tari muslmnane si cunoaste bine Islamul si viziunea lui asupra femeii.
    In timpul procesului a proportionat evidenta de cum legea Sharia trateaza violurile, precum si toate statisticile posibile pentru a demonstra ca musulmanii sunt foarte numerosi in violurile din Suedia.
    Tribunalul a decis ca argumentele si datele sunt irelevante, si discursul lui Hess trebuie vazut ca o expresie de dispret fata de imigranti si credinta islamica.

    RăspundețiȘtergere
  8. In ultimele decade a sosit in Suedia, in mare forta, o noua tendinta: violul in grup, practic necunoscut inainte in istoria penala suedeza.
    Numarul violurilor in grup a crescut enorm intre 1996 si 2006. De atunci nu s-au mai realizat statsitici.
    In cazurile de viol in grup victimele si violatorii sunt tineri, violatorii imigranti si majoritar musulmani.
    Intr-un numar foarte mare din cazuri tribunalele suedeze au aratat simpatie fata de violatori, multi au fost declarati nevinovati dupa ce au declarat ca fata a vrut sex cu sase, sapte sau opt barbati.

    Unul dintre cele mai grave cazuri au avut loc in 2012, atunci cand o femeie de 30 de ani, a fost violata de opt barbati intr-un proiect de locuinte pentru solicitantii de azil in micul oras Mariannelund. Femeia cunostea un barbat din Afganistan care a trait in Suedia timp de cativa ani. El a invitat-o ​​sa iasa impreună cu el si ea a acceptat. Afganul a dus-o la un proiect de adapost pentru refugiati si a lasat-o acolo. In timpul noptii, ea a fost violata in mod repetat de catre solicitantii de azil si cand „prietenul” ei s-a intors, a viola-o si el. A doua zi dimineata ea a reusit sa cheme politia. Procuratura suedeza a numit acest incident „cea mai grava crima de viol din istoria penala suedeza”.
    Sapte barbati au fost condamnati la patru ani si jumatate, si unu la sase ani si jumatate inchisoare. Inchisoarea este de obicei redusa la o treime, asa ca nu va dura mult inainte ca violatorii sa fie pregatiti pentru noi atacuri – probabil femei infidele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum se pierde Suedia sub valul de imigranţi

    Guvernul de la Budapesta a distribuit în milioane de exemplare pliante prin care avertizează asupra a sute zone “no-go” în mai multe oraşe europene, printre care Stockholm, Londra, Bruxelles, Marsilia, Berlin, Copenhaga şi Malmo. Sunt zone, îşi avertizează guvernul ungar cetăţenii, în care “autorităţile nu mai pot deţine controlul” şi unde “normele societăţii gazdă nu se mai aplică”.

    Ministrul ungar de Externe a declarat pentru BBC că guvernul a folosit informaţii provenite din “rapoartele oficiale ale poliţiei şi ale agenţiilor de securitate”. Mai multe oraşe din Suedia, printre care şi Goteborg şi Malmo, au fost lovite de valuri de violenţă, aici au fost incendiante maşini şi au avut loc revolte. Poliţia a arătat că 15 districte din ţară sunt “în mod special vulnerabile”, fără a folosi însă termenul de “no go”. Autorităţile ungare spun însă că au preferat “termenul jurnalistic de no go” pentru a descrie acele zone care apar ca vulnerabile în rapoartele poliţiei suedeze.

    În luna august, au apărut asemenea informaţii şi în Turcia, unde presa îi sfătuia pe oameni să se ferească de anumite oraşe din Suedia, unde s-ar comite violuri. Purtătorul de cuvânt al diplomaţiei suedeze a spus atunci că “nu este pentru prima dată când se răspândesc în alte ţări asemenea zvonuri despre Suedia”.

    Ambasada Suediei în Ungaria a protestat după apariţia pliantelor care atentează la reputaţia internaţională a Suediei.
    “Ambasada găseşte de cuviinţă să protesteze faţă de o hartă a Europei marcată cu roşu într-o serie de state membre, inclusiv Suedia, în care guvernul Ungar susţine că există aşa-numite zone “no-go”, unde poliţia şi statul nu mai au controlul asupra siguranţei cetăţenilor”, a spus şeful-adjunct al misiunii diplomatice a Suediei la Budapesta.
    Presa suedeză a scris apoi că decizia guvernului ungar face parte din strategia de campanie pentru referendumul pentru respingerea cotelor obligatorii de imigranţi impuse de UE, referendum ce va avea loc pe 2 octombrie.

    Însă nu doar guvernul ungar vorbeste despre aceste zone “no-go” din Suedia. Publicaţia britanică Experss scrie că în ţara scandinavă sunt 55 de asemenea zone cuprinse de violenţă.
    Este vorba de zone din oraşele suedeze în care rata criminalităţii a crescut uriaş după sosirea valului de imigranţi, unde se comit multe violuri, agresiuni sexuale, a sporit traficul de droguri şi pe străzi pot fi văzuţi copii ce au arme asupra lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. În luna februarie existau 50 de semneea zone în Suedia, unde procurorii suedezi au constatat că poliţiştii sunt atacaţi cu pietre, maşinile le sunt furate sau incendiate. Lista a crescut acum la 55 de zone “no-go”.
    Express scrie ca nu mai puţin de 80% dintre poliţiştii care lucrează în aceste zone doresc să-şi schimbe profesia. “Avem o criză majoră.
    Mulţi colegi îşi doresc să renunţe la slujbă. Infracţiunile nu sunt investigate, nu avem timp să răpundem la solicitări.
    Mediul de muncă s-a înrăutăţit drastic şi mulţi dintre colegii mei îşi caută acum de lucru”, spune poliţistul Peter Larsson.

    Începând din luna februarie, când a fost consemnată situaţia de mai sus, lucrurile s-au înrăutăţit. Rata criminalităţii a crescut şi mai mult.
    În Malmo, al treilea oraş din Suedia, traficul de droguri a crescut şi au fost incendiate 70 de maşini.

    Presa rusă a folosit aceste informaţii pentru a atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de imigranţi. Siteul RT.com a vorbit cu Ingrid Carlqvist, redactor-şef al ziarului Dispatch International, o publicaţie anti-islam fondată în 2012. “Când jurnaliştii suedezi merg în aceste zone sunt înjuraţi şi li se spune să plece, pentru că acolo nu ar fi Suedia. Ei încearcă să impună sharia în acele zone şi chiar fac o treabă bună în sensul ăsta. Poliţia poate face ceva, îi poate opri. Însă cu cât aşteaptă mai mult să facă asta, cu atât mai grea va fi misiunea, pentru că acum avem 55 de asemenea zone în Suedia”.

    “Zilnic îşi dau demisia trei poliţişti. Majoritatea vor altă slujbă, pentru ca aici este oribil: nu sunt plătiţi suficient, sunt în pericol, şefii nu îi lasă să îşi facă treaba. Daca nu fac ceva în forta, acum, atunci vom avea mari părţi din Suedia în care poliţia nu va putea controla aplicarea legii. Trebuie să acţionăm acum”.

    La începutul acestui an, revista Foreign Policy publica articolul “Moartea celei mai generoase naţiuni din lume”. Era vorba despre Suedia şi despre imigratie şi propblemele subsecvente: imigranţii adulţi care se dau copii, trierea, lipsa de pregătire profesională a imigranţilor, imigranţii care primesc ordin de expulzare dar care rămân cu anii în Suedia. Şi apoi articolul vorbea despre faptul că în Suedia nu se poate deschide cu adevărat o discuţie publică despre imigraţie.
    “Avem o expresie care s-ar traduce prin ”culoar de opinie” – limitele de care nu poți trece”. Cu alte cuvinte, a spune în spațiul public că este posibil ca afganii să nu fie integrați înseamnă a-ți atrage acuzații de rasism.

    În urmă cu o lună, după atacul hackerilor asupra Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, presa a intrat în posesia unor documente în care se arăta că actuala criză a migraţiei din Europa ar trebuie acceptată ca “o nouă normalitate”, că această criză înseamnă “noi oportunităţi” pentru organizaţiile lui George Soros pentru a influenţa politicile imigrației la scara globală, că este necesară o guvernanţă globală a migraţiei.

    Având în vedere toate cele de mai sus, să ne mai mire faptul că această naţiune generoasă a fost aleasă de economistul-şef al Băncii Mondiale pentru a veni cu ultima sa propunere: crearea de enclave independete pentru imigranţi, unde aceştia să trăiască după regulile lor islamice?

    RăspundețiȘtergere
  11. Tarile nordice Rusia,Suedia,Canada vor fi tari de baza in productia cerealelor,a griului datorita incalzirii globale,dar si in productia de titei prin extinderea exploatarilor in zona artica eliberata prin topirea ghetarilor si extinderea limitei maritime, care vor duce la concurenta si posibile sigure conflicte inclusiv militare pentru influenta in aceasta zona imposibil de exploatat pina acum.
    Vor aparea si insule de sub ghetari care vor fi revendicate prin forta militara,un conflict intre Rusia , Canada si de ce nu si SUA,Norvegia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Suedia are cel mai inal nivel de trai. Despre Rusia nimic de bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUEDIA nu este un model de societate-cei de acolo traiesc ca in OLANDA-nu standardul de viata spune totul despre democratie-ci modul in care traim si ne respectam unii pe altii-cat despre rusi-au destule bube in cap -ei pun capastru la tot si toate se infiltreaza ca raia

    RăspundețiȘtergere
  14. Da dar Suedia e prima tara care accepta microciparea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. 4 mai 18:23-si este bine sa acceptam microciparea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei cipati nu mai violeaza!

    RăspundețiȘtergere
  17. 5 mai 06:56-s-o crezi tu!cine nu-l are pe DUMNEZEU in cuget face ce vrea-in Suedia inca se pastreaza cultul zeitatilor-popor crud de vikingi-care-si bateau femeile -informeaza-te

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca au o religie corecta, zeii chiar au existat si au guvernat omenirea.Ei sint de fapt oameni de pe o planeta foarte avansata,care au ajutat omenirea,dar, in final,ne-au parasit

      Ștergere
  18. Rusia a expulzat 2 diplomati suedezi.

    RăspundețiȘtergere
  19. 8 mai 22:04-religie corecta!?-pai isi bateau femeile sau le omorau erau betivi-este corect-deocamdata nici o religie nu este corecta-avem multe de invatat -cat despre alte civilizatii -intai sa invatam sa ne golim mintea de ganduri ,vorbe si fapte si sa intram in acea era cuantica -si mai vorbim-inca nu stim tot-ne bazam pe nave metalice care dau erori

    RăspundețiȘtergere