miercuri, 8 mai 2019

STRAINII NE PĂZESC ROMÂNIA ???


                                     8 Mai 2019,ora 5,44 !

                            Dragii mei,

Tot astazi dimineata devreme, aud un glas care spune apăsat asa:

              "Dragii mei, România e păzită bine,dinafara ."

Oare, in ce fel e păzita dragilor ?
Oare ,e păzita doar ca sa se vada, cine ia mai mult si cine mai puţin???
Cu siguranta nu este păzita frumos, doar de dragul poporului roman.
Pentru ca,daca ar fi asa,atunci ar trebui ca strainii care au firme si lanturi de magazine uriase in Romania, sa plateasca salariile celor care le muncesc ,sa plateasca la nivelul celor din Europa si nicidecum sa-si bata joc de angajati.
ROMANIA fratilor, inca mai este "GLOBUL de aur" pe care nadajduiesc multi sa puna mana pe el. Din acest motiv,este bine pazita dinafara.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului , ca sa nu ingaduie ca ROMANIA SFANTA ,sa fie bataia de joc a strainilor.
Sa avem insa, Credinta,Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si nu avem a ce ne teme.
                           Cu dragoste ,Maria.
P.S.


                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










24 de comentarii:

  1. Eu cred ca e "pazita" ca nu cumva romanii sa indrazneasca sa isi foloseasca resursele proprii in interes propriu, sa nu cumva acest popor sa o duca mai bine, asa cum trebuie. Tara asta este inca atat de bogata incat ar putea fi prima in lume din multe puncte de vedere. Javre ca Iohannis, din sri, dna, etc si alte gunoaie din astea daca ar putea maine ar vinde tot strainilor doar sa poata sa isi pastreze beneficiile si functiile. Din fericire toate au un sfarsit, acesti tradatori de tara se imbata cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.20 tara asta a fost vanduta si furata cu multi ani inaintea lui Iohannis chiar dupa revolutie.nu uita cine a condus Romania atunci ..Iliescu si Roman au vandut tot chiar si fabricile si Combinatele care mergeau chiat fff bine.

      Ștergere
    2. 18.20 DIICOT si SRI au vandut pe nimic resursele strainilor. DIICOT este cel care trebuia sa se ocupe de taierile ilegale de paduri de catre compania austriaca. Dar nu au facut-o pt ca DIICOT si SRI sunt dusmanii romanilor . Tradatori de neam si tara platiti regeste pt distrugerea tarii si a populatiei. Pe romani ii costa mai mult de sute de ori, chiar sute de mii de ori aceste institutii parazite decat prejudiciile din dosare( si acelea umflate la greu). Ne costa mai mult aceste institutii parazite si tradatoare decat legea junglei

      Ștergere
    3. 20:58, lasa-l pe Craciun ca omul asta (sarmanul de el) sufera de o fobie imensa fata de presedintele Iohannis. Care o fi motivul?. Fara Iohannis, Sibiul lui Craciun era nestiut de nimeni.

      Ștergere
    4. http://www.justitiarul.ro/george-maior-un-impostor-si-trdadator/

      SRI-ul lui Maior și al altora ca el, în loc sa păzească țara ca să nu fie jefuită, a ținut de șase hoților sau a fost direct complice la furt! Unde a fost SRI când a dispărut flota sau când utilaje noi-nouțe au fost vândute din fabrici ca fier vechi? Unde a fost SRI când au dispărut instalațiile din sistemul național de irigații și mii de vagoane CFR? Unde a fost SRI când economia românească a fost pusă premeditat pe butuci pentru ca întreprinderile autohtone să fie înlocuite de firme străine sau pur și simplu au fost lichidate doar ca să fie înlăturată concurența pentru țările „partenere”?

      Ștergere
  2. Cred ca se referea la zilele Summit-ului de la Sibiu unde sint 27 sefi de stat si multi alti oficiali inclusiv ziaristi si da de inteles de masuri suplimentare de protectie militara aeriana ocazionate temporar de acest eveniment,inclusiv drone si elicoptere pe cerul inourat al Sibiului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Putinel cel jucaush, ne are la "pipota". Sta cu ochii pe biata Romanie ca nu cumva sa gaca vreun pas "gresit"

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord.am spus ca demonii ne chinuie aia care ne conduc tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă pui avioanele care vin cu schimbul și fac patrulă în zona Mării Negre că românii nu pot face patrulă cu căruțele noul sistem THAAD adus în urmă cu câteva zile în România că românii folosesc arcul cu săgeți și alte sisteme aduse pentru că nu prea au românii de nici unele întradevăr străinii vă păzesc să nu vă treziți cu o rachetă în fund în timp ce stați pe wc-ul din fundul curții. Capra râioasă mai ține și coada sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria Romania este ortodoxa si mai sunt oameni ai lui Dumnezeu si care se roaga prin Manastiri prin munti si apoi necuratul pe cine sa stea cu ochii pe cei care mai au credinta si nu ia apucat pana acum la el.
    Apoi mai este faptul ca tara noastra este frumoasa,comenta intr-un interviu un strain care a venit inainte de Invierea Domnului Nostru Iisus Hristos si a facut cateva ture cu elicopterul si a zis ca pe unde a fost nu a vazut atata puritate garduri curate,pomi varuiti in alb si un miros placut si un aer curat ce nu a mai simtit in alta parte a lumii.
    A zis o tara mai frumoasa ca Romania nu este.
    Si eu zic la fel o tara mai frumoasa si oameni mai harnici si mai priceputi nu sunt nicaieri ca in tara noastra draga.
    Cu mult drag tuturor si sa avem grija s-a nu o fure nimeni macar ce mai avem.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria chiar nu va deranjat deloc afirmatiile anonimului idiot de la 19:32 ??? Ce stii tu ,IDIOTULE,din istoria poporului român de iti permiti sa faci asemenea afirmatii la adresa poporului român ??? Probabil esti si tu român (pt.că scrii româneste) dar orice pădure are uscaturi ,tu faci parte din uscături sau cozi de topor sau....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau,dar mi-a scapat. nu stiu la ce articol a scris,ca sa sterg.

      Ștergere
  8. Apxararea din afara e militara in cadrul Nato .
    Cea economica si politica justitie etc nu priveste Nato ci Romania parte cu UE in masura angajamentelor asumate si mai putin rspectate. Nu amestecati partinitor militarul cu economicul etc.
    De criticat toti critica dar solutii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai35, "militarul" este cel adevarat, autenticul aparator al natiunii.

      Ștergere
    2. Numai SFANTA TREIME,ne apara si ne lumineaza,spre fapte bune.

      Ștergere
  9. Junker ,deconspiratorul ca Iohannis nu e german ci luxemburghez, mai spunea;Toata lumea intelege limba engleza ,dar nimeni nu intelege Anglia.
    E o gluma buna-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iohannis este saxon (sas) nu are treaba cu luxemburgul. Au venit si din acea zona in urma cu sute de ani, dar s-au stabilit in nordul Transilvaniei.

      Ștergere
  10. Si strainii sant bine paziti de Romania!
    Si ,, dinafara '' este bine pazita de romani !

    RăspundețiȘtergere
  11. Americanii vor resursele si Rușii vor gurile Dunării asa că....ghinionul țării noastre este bogăția in resurse si iesirea stategica la Marea Neagră.

    RăspundețiȘtergere
  12. Romania e "pazita",eu as spune supravegheata, ca nu cumva tezaurul din Bucegi lasat e strabunii nostrii,sa iasa la suprafata fiindca atunci,PAPA de explu, nu mai poate controla trezirea romanilor.Momentan majoritatea romanilor au casca controloare pe cap.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. 12,37 Te inseli singur si inseli si pe altii,Iohanis e sas dar nu e si saxon=neamt=german,dupa cum o spunea si el cu mai mult de 20 de ani in urma colegilor de catedra din SIBIU,cind spunea ca limba lor luxemburgheza e de influenta franceza iar de ziua reformei lui Luter tin slujba la biserica in limba lor natala luxemburgheza si intoneaza cintece in limba lor.
    Dar asta nu la impiedicat sa se declare prin tribunal urmasi ai organizatiei naziste, Grupului Etnic German infintata de baronul german Von Ribbentrop din interes pentru averea luata si estimata cu mult peste un miliard de Euro.
    Astfel se explica buna lui relatie cu Junjer, ba chiar a si confirmat afirmatia acestuia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 12,37 Te inseli singur si inseli si pe altii,Iohanis e sas dar nu e si saxon=neamt=german,dupa cum o spunea si el cu mai mult de 20 de ani in urma colegilor de catedra din SIBIU,cind spunea ca limba lor luxemburgheza e de influenta franceza iar de ziua reformei lui Luter tin slujba la biserica in limba lor natala luxemburgheza si intoneaza cintece in limba lor.
    Dar asta nu la impiedicat sa se declare prin tribunal urmasi ai organizatiei naziste, Grupului Etnic German infintata de baronul german Von Ribbentrop din interes pentru averea luata si estimata cu mult peste un miliard de Euro.
    Astfel se explica buna lui relatie cu Junker, ba chiar a si confirmat afirmatia acestuia-craciun

    RăspundețiȘtergere