joi, 9 mai 2019

SIBIU ! S - A ADEVERIT ! SUMMIT LA SIBIU !

                                                         Dragii mei,

Scriam acum mai bine de 2 ani de zile,un articol despre SIBIU.
Articolul se nume asa:


 SIBIU ! SE VA ÎNTÂMPLA LA SIBIU !


Iata si linkul dragilor :


10 feb. 2017 - SIBIU ! SE VA ÎNTÂMPLA LA SIBIU ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si ... Maria Ghiorghiu.

Iar acum ,la SIBIU are loc SUMMIT-ul european. Deci ,este un EVENIMENT rasunator,asa cum scriam acum mai bine de 2 ani.
Iata linkurile cu Informatia:

Acum 3 ore - Cei care au ieşit la plimbare prin centrul oraşului s-au întalnit cu Donald Tusk. Prezent la Summitul de la Sibiu, înaltul oficial european s-a ...
Acum 1 zi - Planificat pentru a decide viitorul UE post Brexit, Summit-ul liderilor Uniunii începe miercuri, la Sibiu. În loc să se pună accent pe Brexit, care a ...

Donald Tusk, la plimbare în Piața Mare din Sibiu

Summit Sibiu 2019. 27 de șefi de stat și de Guvern discută despre viitorul UE

Summit Sibiu 2019. 27 de șefi de stat și de Guvern vin, joi, la Sibiu, la summitul informal, găzduit de România, în calitate de țară care deține președinția rotativă a Uniunii Europene.
La finalul reuniunii, Klaus Iohannis, președintele Consiliului European, Donald Tusk și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vor susține o conferință comună de presă.

Iata si articolul meu din 9 februarie 2017,mai pe larg:
                        9 FEBRUARIE 2017,ora 6,23                                                            dimineata !

                            Dragii mei, 


În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care striga tare asa:


                         "Sibiu !

                     Va avea loc la Sibiu !
                     Se va întampla la Sibiu !"

Dragilor,ce se va întampla la Sibiu si când se va întampla,glasul nu a voit ca sa-mi descopere.

Dar cu siguranta ceva rasunator,va avea loc la SIBIU.
Sa nadajduim ca va fi ceva de bine.
                                Cu dragoste,Maria.

Si este ceva de bine,dragii mei !
La SIBIU are loc Summit-ul european.
Ce spuneti,va mai indoiti de toate cate cititi aici pe Blog?

51 de comentarii:

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I'll be sure to bookmark it and return to read more of
    your useful info. Thanks for the post. I'll definitely comeback.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria e vorba de atentat... Dacă legați acest mesaj cu cele anterioare veți găsi răspunsul... Zi binecuvântată pentru toti

    RăspundețiȘtergere
  3. Se va lua o decizie pe tema reducerii progresiva a combustibililor fosili dar Femeia Savaot Cineva va interveni la timpul Sau pt reducerea termenului de la citeva zeci de ani la citiva ani referitor la reducerea totala.
    Accentul in prima faza va fi pus pe generatoarele si motoarele care folosesc exclusiv energia magnetilor ermaneni. Se vor proiecta si fabrica altfel de motoare auto cu capacitati si dimensiuni doar pt anumite modele de automobile larg foloste care vorti chemate in Service pt a fi schimbate. Unele modele scoase din fabricatie vor fi reintrodse cu imbunatatiri si cu motrizare magnetica. Alta revelatie spune ca vom merita ca societate beneficii0le noilor tehnologii aplicate pe larg cind vom beneficia spiritual pe scara larga interior de avantajele energiei harice divine pe care inca nu o folosim destul. Si nu o folosim pt ca nu sintem intresati de perfectionarea caracterlui ca prioritate asumate motiv pt care in cele ma1i multecazuri nu avem cu adevarat nici botezul sfint desi credem ca da. De aici nici darurile Duhului Sfint. Botez sigur au doar cei hirotoniti unii practicanti unii calugari si acei vindecatori cuhar care rezolva cazuri grave care obtin o imbunatatire moral spirituala citt mai stabila. Va exista deci o revolutionare incepind cu domeniul spiritualitatii harice asa incit sa
    devenim toti macar autovindecatori ca in vremurile biblice.
    fintina fiind interioara camaruta templuli nterior in care locuieste in noi Sfinta Sfintelor Duhul Sfint mama tuturor. Camaruta cea mai de jos si mai dinapoi este in locul fizic al osului Sacrum. Noua calauzire din partea teofaniei Sale ca mare preoteasa mare guru cu un nou model de preotime noua religie numita mireasa initial minoritara pieticica* danielica. Duhul ei mireasa care vor chema din Apocalipsa sint deci Cineva Savaot si religia sfintilor Sionului. Acesta este Ierusalimul impotriva caruia se vor ridica fu manie fanatica oarba toate popoarele cum sta scris indeosebi in Zah.12 lucru posibil in baza unei stra1ageme mai ample numita in context din partea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce înseamnă Cineva Savaot?

      Ștergere
    2. Cum adică Femeia Savaot Cineva? Ce inseamna " Cineva"?
      Scurtatura este Calea Inimii. Deocamdată, romanii traiesc in minte. Si, naivi, intaresc egregorul minte colectiva postand informatie pe net. Internetul este un alt nivel de constiinta decat planul fizic, 3D. Cine stie acest secret, poate induce in mentalul colectiv orice vrea sau orice vor illuminati.
      Asa au tinut grupurile new age poporul roman in adormire in ultimii 30 de ani: insirand informatii pe net despre cat de frumos va fi cand vom trai in 5D, nivelul de constiinta al eliberatilor din karma.
      Iti dai seama? Daca iei la " pas" toate grupurile spirituale de pe net, blog-urile, site-urile, vei observa ca materie densă, " hard" a fost " produsa" pe internet. Informatie, dar nu si fapte. In acest fel, legatura noastra cu planurile inalte, ghizii din astralul superior, a fost tăiată. Ceea ce Maria Ghiorghiu zice despre soarele mic ce abia se vede din atmosfera cețoasa se intampla informational. Soarele este portalul prin care vin spre noi codurile erei urmatoare. Ce ar trebui sa fie una a păcii si iubirii. Pentru ca grupurile spirituale au inșirat pe net vorbe multe si frumoase despre iubire si pace, fara a implini aceste vorbe in planul fizic, am " căzut" ca popor pe un nivel nebenefic. Si oamenii simpli nu mai au acces la codurile venite din astralul superior. Si ne inarmam de zor! Nici vorba de pace!
      Despre decodificat...ce sa mai vorbim? Cu chakra inimii inchisa nu ai cum decodifica...Si momentul in care Romania ar trebui sa urce pe un nivel benefic se tot indeparteaza in timp...
      Portalul a fost deschis si in 12.12.12 si este si acum. Dar informatia " hard" vine peste noi din zona intermediara, construita de noi insine pe net. Chiar si informatia " soft", despre iubire si alte cuvinte insirate in grupuri tot spre noi cade. La cer urca doar rugăciunea inimii. Cum Dumnezeu nu ne incalca liberul arbitru, romanii primesc atat cat au semanat.
      Cei ce au semanat doar vorbe pe net, vor primi inapoi tot vorbe.
      Ati face bine sa nu ma mai jigniți. Stiu ca nu va convine sa va spun ca binele pe care il fac romanii este cu mult mai mic decat raul pe care il fac. De aceea va cert. Una e sa fim demni, alta e sa ne vedem mai sus decat suntem. Nu suntem in situatia de a umbla cu nasul pe sus. Ne iau gunoaiele aruncate peste tot de nas. Si ciulinii pamanturilor nemuncite.
      Preferati sa muriti netreziti, nemantuiti, sau sa traiti in Veșnicie?
      Nu-mi place sa mint. Nu-mi place nici sa umblu cu cioara vopsită. Adevarul este ca grupurile new age, nesufland o vorba despre faptul ca in Romania sufera oamenii simpli din cauza
      " inițiaților" ce nu-si fac treaba lor corect, au acoperit realitatea. Au bagat mizeria sub preș. Iar mizeria aceea se observa foarte clar in izbucnirile de ura intre romani, gunoaiele scoase la iveala de puhoaie, vremea deloc prielnica pentru agricultura, prea multi copii bolnavi, prea multi romani bolnavi de boli care nu ar trebui sa mai existe. Cum e tuberculoza.
      Pur si simplu, mi-ati distrus toata munca pe internet, acoperindu-mi comentariile cu informatie hard.
      Eu ies de pe net, pentru ca nu vreau sa dau margaritare surzilor, ca acestia sa isi bata joc de ce spun eu. Asa, nu-mi mai construiesc nimic informational intre mine si Dumnezeu si nici nu trebuie sa va mai suport lenea si lasitatea, fariseismul si strigatele. Aveti voci interioare foarte țipătoare! Dumnezeu ne vede si aude pe toti. Nu trebuie sa urlam. Nici macar rugaciuni prea multe. E suficienta o rugaciune cu lacrimi, din inima.
      Sunt timpurile in care trebuie sa aplicati Iubirea in jurul vostru. Nu tot s-o cersiti din Cer. Cerul vrea sa va invatati lectiile, nu sa fiti un popor de asistati.

      Ștergere
    3. Vai de capul tau, maria-aurelia! Tu chiar nu realizezi cat rau ai facut?! Cate minciuni, cate jigniri, cate distorsionari ai lansat tu sa stii ca nu te mai prea poti spala...
      Repede la rugaciuni de iertare, daca vrei sa mai poti spera la a fi in lumina...
      Te cunoastem si nu vorbim aiurea...

      Ștergere
    4. Bravoo, 12:06!!!
      Se simte ca Dumnezeu este in tine.

      Ștergere
    5. 12:49, tu esti cea de la 22:49 si observam cu totii cum te apreciezi si te feliciti doar tu, caci altcineva nu are cum sa aprecieze atitudinea ta!

      Ștergere
    6. 11:09, mintea ta monstri naste. Ce ai cu Maria-Aurelia??? CE???? Te deranjeaza adevarul!!!!

      Inca o data:
      Bravoo, 12:06!!!
      Se simte ca Dumnezeu este in tine.

      Ștergere
    7. An.22.02. am observat si eu, de cate ori posteaza ceva pe blog Maria Aurelia, mereu apare cineva care o urmareste ce scrie si incearca sa o intimideze si sa-i atate pe ceilalti useri impotriva ei. E o persoana plina de ura si foarte razbunatoare. PS. Maria Aurelia nu te lasa ! Se pare ca-i deranjezi pe unii pentru ca le pui oglinda in fata si nu le place ce vad in ea.

      Ștergere
    8. 22:02 si 09:32, sunteti una si aceeasi si va stiti voi cate parale faceti! Nu mai umblati cu cioara vopsita, ca sunteti "la vedere' deja...:))

      Ștergere
    9. An.02.42., minti de ingheata apele si incerci sa ne intimidezi si pe noi ( pe mine, 09.32. si pe 22.02., care e altcineva ). Imi mentin afirmatia, esti plin de ura si razbunator. Oare de ce ? PS. Daca esti in stare sa ataci cu atata vehementa pe cineva care are o alta parere decat tine, te cred in stare de tot ce-i mai rau. Sa-l citez pe 22.02. : '' mintea ta monstri naste "...

      Ștergere
  4. Mesajul pare facut din doua etape,asa ca sa mai avem rabdare 12 ore cu implinirea

    RăspundețiȘtergere
  5. Dejunul sefilor de stat de la Summit-ul de la SIBIU, va avea loc la Palatul Brukental situat vizavi de Primarie construit de sasul cu acelasi nume ajuns Baron sub Maria Tereza,el a construit cladirea cu colectia renumita de tablouri cu pretul exploatarii pina la revolta romanilor din Apuseni de la baile si minele de aur,soldata cu tragerea pe Roata a lui Horea,Closca si Crisan si deportarea baiesilor de la baile/flotatiile de metale rare prin Transilvania si Banat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. La acest summit ,nu se va intampla nimic.ATENTIE marita insa la vizita Papei in Romania,plecarea lui va fi de pe aeroportul din Sibiu!!!Circula pe net o varianta a unei Teorii cum ca un Papa va fi asasinat intr-o tara din Est.Nu mi-as dori sa see intample acest lucru niciunde daramite la noi in Tara.Acest lucru ar da apa la moara ungurocilor,iar soarta Romaniei va fi pecetluita,definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici este toata atentia indreptata doamna Maria la Sibiu.
    Cred ca majoritatea tarilor vor fi atente la ce se va intampla aici.
    Vulturii din nord si cocori din sud.
    Asa vad eu lucrurile.
    Vin mananca ,bea si noi ramanem tot asa poate cine stie si mai rau de atat
    Nu ne vor binele in nici un caz.
    O spun cu tot respectul dar mai este un darRomania nu va face ce vrea UE ci invers. Cu mult drag tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Summit-ul de la Sibiu este un eveniment important in Europa si pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un eveniment important asa este dar nu ajuta Romania.
    Credeti ca vom intra in Schenghen ?
    A spus-o ministru Olandei NU.
    Nu Bulgariei Nu Romaniei.
    A adus cheltuiala in plus din banii nostri.
    Se lafaie altii pe banii nostrii iar cei care s-au straduit nu iau parte unde este dreptatea?
    De aceia sunt revoltata ca ne rad in fata cei care nu au facut nimic pentru popor,dar gresesc au blocat tot sa nu mearga nimic bine si nea invrajbit.
    Toti avem puncte de vedere diferite dar cand pleci la "razboi" esti unit sub acelasi Steag.Sa ne unim sa nu mai fim dezbinati sa se bucure lupii.
    Doamne Ajuta Poporului Roman Crestin De Pretutindeni.Cu mult drag tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ,nu vom intra in SPATIUL SCHENGHEN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate e mai bine,cine stie,doar D-zeu stie!ce e mai bine pentru noi,eu judec si din persepectiva asta,e posibil ca El sa stie mai bine ce e benefic pentru tara asta.

      Ștergere
    2. No ,ca aici te contrazic Maria.
      Anul 2019 este ANUL DE GLORIE pentru ROMANIA.
      Si DA ! ROMANIA este propusa si va fi ACCEPTATA IN SPATIUL SCHENGEN.
      Romania este o tara frumoasa,decenta,civilizata.
      TRAIASCA ROMANIA! TRAIASCA TRICOLORUL! TRAIASCA TOT POPORUL!

      (ps.probleme sunt pe tot globul //dar nu ne fac pe noi inferiori).

      Ștergere
    3. spatiul schengen ...poate nu sunt suficienti migranti si mai cheama d-na Angela un milion...sau poate 5

      Ștergere
    4. România ar putea intra în Schengen, în iunie, cu aeroporturile.

      https://m.realitatea.net/romania-ar-putea-intra-in-schengen-in-iunie-cu-aeroporturile_2192063.html

      Ștergere
    5. No, 21:49, in mintea ta doar se va intampla, fiindca, din cate ne-au demonstrat-o nu ne vor in "Spatiul Schengen"!
      Romanii au fost "dusi cu zaharelul", deja tot mai multa lume zice asta...

      Ștergere
    6. Olandezii vor Portul Constanta. Ne primesc in spatiul Schengen doar la schimb. Cata marsavie din partea lor.

      Ștergere
  11. De summit-ul de la Sibiu s-au folosit si grupul pro-unionist condus de focsaneanul George Simion candidat independent la Europarlamentare, care au fost astazi in fata primariei vechi intrucit centrul era controlat de politie si jandarmi prin cabine de acces si protejat cu bariere metalice prin care intrau cite 5-6 masini cu conducatori celor 28 de reprezentanti ai statelor,inclusiv englezii dar la un nivel inferior de reprezentare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i in campanie electorala, dar dupa alegerile europarlamentare nu vor mai fi asemenea manifestari publice.

      Ștergere
  12. Aveti unmesaj doamna Maria cu timp in urma o luna-doua nu stiu dar s-a adeverit.
    Daca intram ce se mai bucura cei prezenti acolo dar Nu.
    Asta este Nu pentru Romania
    Atunci de ce au venit?
    Daca ar fi lumea atenta un pic la declaratiile lor ar intelege clar ca nu vor binele Romaniei.
    Un singur om a vorbit in limba romana si a spus adevarul dar e unul singur.
    De ce nu a invitat-o Iohanis pe doamna Priministru?
    Va spun eu vorbeste fros de aceasta tara si vrea aceleasi drepturi pentru toti din UE.
    CEI DIN UA VOR FI CEI DINTAI.

    RăspundețiȘtergere
  13. Problema Schenghen pentru Romania nici nu a fost ridicata de ''germanul''impostor Iohannis la Summit-ul de la SIBIU si nici nu a lasat pe cineva din guvern sa o ridice, patriotul nul Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu intram in spatiul schenghen, asta e! Poate are Cel de Sus vreun plan.Dar putem sa iesim din EU? Anglia va reusi sa iasa?

    RăspundețiȘtergere
  15. La Summit-ul de la Sibiu,Iohannis a atins culmea gloriei sale de EGOISM si INDIVIDUALISM,iar sibienii naivi au fost iar mingiiati pe guse cum se obijnueste .

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo craciun,bine faci ca spui adevaruri iar "ei" sunt invidiosi nu le convine

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa-mi spuna si mie cineva, care ar fi beneficiile Romaniei ca urmare a acesti summit, daca or fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta m am întrebat și eu 22:36. Oare ce s a vorbit cu adevărat acolo și dacă s a luat vreo decizie bună pt noi.

      Ștergere
    2. Zero beneficii pentru poporul roman.

      Ștergere
  18. Doar unul ca Iohannis, care-si punea fundul majestuos pe opera lui BRINCUSI la Tirgu Jiu; putea sa-si duca invitatii sa ia masa in muzeul Brukental platit prin singele lui Horea,Closca si Crisan.

    RăspundețiȘtergere
  19. 22,36 Nu a fost discutat la Summit problema Shenhgen pentru Romania,dar a fost ridicata si discutata problema Kovesi a Europei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Spatiul aerian romanesc a fost survolat si supravegheat in timpul Summit-ului cu un avion occidental cu radar pe el de 9 m,avioane,elicoptere si drone deasupra Sibiului

    RăspundețiȘtergere
  21. Peste 1000 de politisti si SPP-isti mobilizati pentru Summit-ul de la Sibiu,doar 300 ooo a costat doar scena concertului pentru care vecinii cam injurau printre dinti si.... nu numai pentru ea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Peste 1000 de politisti si SPP-isti mobilizati pentru Summit-ul de la Sibiu,doar 300 ooo a costat doar scena concertului pentru care vecinii cam injurau printre dinti si.... nu numai pentru ea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tot ieri a fost la SIBIU, Demagogul desantat Rares Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  24. Noul trend european care a razbatut si inaintea Summitului prin vocea lui Junker-protectorul luxemburghezului Iohannis,este globalismul desi Junker reprezentantul unei tari mici s-a exprimat bucuria de minoritar in a gasi in''Sibiul cosmopolit' a acestei oaze mici de sasi luxemburbhezi cu care a tinut legatura anterior prin fostul primar Condurat-taranist ,la origine moldovean, dinaintea lui Iohannis.
    Dar Condurat a reusit doar repararea Casei Luxemburg de linga Podul Minciunilor cu fonduri luxemburgheze,el nu a fost Gonflat ca Iohannis cu fonduri atit de la UE cit si de la Guvernul Romaniei ''rasplatit'' acum de Iohannis cel Hulitor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. La Galati, Dragnea a vorbit despre Iohanis cel cu 6 case si un Summit furate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:46, despre palat nimic? A'naibi, tace ca si porcul on pprumb.

      Ștergere
  26. Basescu la Bacau;Uniunea Europeana la Summit-ul de la Sibiu in moment de cumpana pentru nerealizarile in solutionarea problemei migratiei la frontiere si alte probleme nesolutionate care au cauzat si BREXIT-ul, in spatele zimbetelor de fatada-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Locuitorii Sibiului sunt civilizati, au fost mandri de acest eveniment.
    Foarte bine ca avioanele si dronele au supravegheat spatiul aerian. Ati vazut cazul elicopterului prabusit, nedetectat de catre radar.

    RăspundețiȘtergere
  28. Locuitorii Sibiului sunt civilizati, au fost mandri de acest eveniment.
    Foarte bine ca avioanele si dronele au supravegheat spatiul aerian. Ati vazut cazul elicopterului prabusit, nedetectat de catre radar.

    RăspundețiȘtergere
  29. Felicitari Presedintelui Johanis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ce felicitari? Pentru ca ii place sa pupe pe Merkel sau pe Macron? Asta-i cu strainii, nu cu romanii.

      Ștergere
  30. Civilizati Mihai da, chiar mai civilizati ca Iohannis, dar nu toti naivi.

    RăspundețiȘtergere