vineri, 31 mai 2019

ROMÂNIA ! REZERVELE DE APĂ SI MÂNCARE A ROMANIEI ,VOR FI CONSUMATE !


                            31 Mai 2019,ora 15,23 !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "Mergi la Rezervele de Apă si mâncare.
Dar un alt glas spune:
             Da,dar sunt Rezervele Republicii Socialiste România (RSR).
Şi iarasi i se porunceste:
              Se va umbla la Rezervele de Apă si mancare,ale Romaniei;ale Republicii Socialiste România."
După care,se asterne linistea.
Dragii mei, stim cu totii faptul că, la Rezervele de Apă si alimente ale unei Tari,se apeleaza numai in caz de Razboi, numai in caz de mare Calamitate.
Deci, ne putem gandi la un mare Dezastru ce paste Romania sfanta.
Cred ca ,acum Mesajele se leaga intre ele, iar aici ma refer si la cel cu :
  • SĂRĂCIE ! URMEAZA CEA MAI CUMPLITĂ SĂRĂCIE !
  • Dragii mei, este timpul ca sa chemam multa Rugaciune ,si sa daruim multa dragoste sufleteassca si celui mai aprig dusman al nostru.
  • Sa cerem de la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sanatate,iertare de păcate si mantuire.Numai de acestea avem nevoie. Celelalte ,se adauga de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
  •                             Cu dragoste,Maria.
  • P.S.
                                  Prieteni dragi,

    Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

    fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

    Iata dragilor noile preturi:

    25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
    Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
    10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

    Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
    20 Lei primul volum din 2016 :

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
    La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
    DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
    Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
    Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
    Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
    Va multumesc din inima !
    Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
    Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

    Contul pentru strainătate:

    Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

    Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

    7307

    sau prin WESTERN UNION :

    Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

     un numar mai

     mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

    facebook, sau pe 

    maill mariatecuci61@yahoo.com. 

    Contul pentru România:

     Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

    1504 7307


    Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

    DONATORII sunt rugati sa sune 

     la 0747226236 si vor primi toate

     CARTILE absolut GRATUIT !

    https://adevarulduhuluisfant.ro.
    Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
    Iata:



          





                     

    a

98 de comentarii:

  1. Pai dupa jaful produs de psd nici nu e de mirare ca avem datorii pe multi ani de aici inainte. Urmasii urmasilor nostri vor plati mult si bine datoriile facute de psdragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce vorbeşti? An@23:24?
      PSD nu e vinovat aşa cum spui tu!
      Sau doar îți place să spui doar o mică parte de adevăr...!
      Marele JAF NAȚIONAL a fost făcut şi controlat de SRI şi protejat de DIICOT timp de zeci de ani! PSD are şi el doar o mică parte de vină pt.că a permis şi s-a lăsat controlat în parte de "conservele" şi zecile de mii de agenți acoperiți infiltrate în toate instituțiile statului. ---Trebuie să fii dea dreptul nebun sau mafiot de-al sistemului ca să vii să expui doar o mică parte de adevăr. PSD a fost răul cel mai mic posibil dintre toate variantele şi a fost ultima baricadă de blocaj al statului mafiot care îl veți vedea acționând curând cu şi mai mare putere doar pt. Interese externe şi de grup mafiot!
      SRI şi SIE Controlează neconstituțional şi antinațional tot ce mişcă înțară prin DIICOT+DNA+JUSTIȚIA FALSĂ.SRI deține dealtfel în afară de bugetul uriaş venituri gigant din firmele secrete anticonstituționale. De ce crezi tu? că România are cele mai MULTE servicii secrete din lume comparativ cu nr.de locuitori...cu toate acestea SRI şi SIE NU servesc nicidecum țara ci interese mafiote şi externe! --Care e prostul să credeadă că timp de 30 de ani țara să fie jefuită de peste 1000 de miliarde fără ca SRI şi DIICOT să nu vadă nimic în afară de mici dosare fară valoare fals-inventate? Doar un"MIC"exemplu: cum crezi că a 9-a FLOTĂ ca mărime din LUME cu peste 300 de nave să dispară ca şi cum s-ar fi evaporat fără ca SRI+SIE+DIICOT să NU vadă nimic?
      *Dar tu ştii cum este în realitate anticonstituțional şi ilegal condusă țara asta care nu mai e țară?
      *Tu ştii câte protocoale ilegale există în afară de cele amintite superficial în presă şi îngropate din nou? Tu ştii că serviciile secrete forțează guvernele să aprobe sute de H.G. SECRETE care sunt total antinaționale si neconstituționale? Sau tu nici măcar nu poți înțelege nimic din adevăr?...În concluuzie=PSD are o mică parte de vină că NU A FOST DUR şi a cedat în special după 2004...iar acum toată țara cu toate instituțiile au fost integral"virusate" de serviiciile secrete care ar fi trebuit să facă exact ce scrie în constituție şi lege:ADICĂ SĂ SERVEASCĂ ŞI SĂ APERE ȚARA NU INTERESELE MAFIOTE DE GRUP ŞI INTERESELE ALTOR FORȚE EXTERNE...Ai priceput? Sau eşti doar un postac nepriceput de-al celor din sistemul despre care ți-am vorbit.

      Ștergere
    2. RSR! S-a conectat la trecut!

      Ștergere
    3. Cele mai mari datorii nu Dragnea le-a facut ci Braunovich(alias Basescu masa-verde 2012),cel mai mare criminal al Romaniei si Poporului Roman!!!

      Ștergere
    4. 23.24, jaful a inceput cu petre roman-iliescu, a continuat cu basescu 10ani+boc,a continuat cu "lucru bine facut" iar psd-ul prin Dragnea a vrut sa puna punct si a ajuns sa fie eliminat de putrnicii care controleaza RO prin cozile de topor!

      Ștergere
    5. 16:11, asa este! Ai prezentat foarte corect situatia REALA in care se afla Romania.

      Ștergere
  2. Daca nu vom alunga ura,dusmania din sufletele noastre,sa invatam sa ne iubim pe noi,si sa-i iubim si pe vrasmasi,DUMNEZEU,ne iubeste cu toate pacatele care le facem in fiecare zi,dar nu pana la infinit.Cum respectam CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,asa si EL,ne va iubi pe noi pacatosii.Sa ne ajutam la necaz.

    RăspundețiȘtergere
  3. Statul a vindut prin lege rezervele de stat unor afaceristi favorizati
    AICI pare a fi vorba de rezervele de alimente militare."
    Deci e vorba de o perioada de razboi-cracin

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucrurile incep sa se lege,lipsa de alimente pentru populatie in conditiile de izolare ale unui razboi=saracie,probleme din cauza unor conducatori fara viziune dar mai ales lacomi care au vindut tot si ma refer la rezervele statului ,magazi pe care le-au distrus inconstienti si care au devenit terenuri mai scumpe pentru ei decit viata celor multi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Offfff,Doamne,Iisuse Hristoase,milueşte-ne pe noi păcătoşii !!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5 si acum 2-3 ani scriam pe blogul d-nei Maria ca apa va fi una din marile probleme ale omenirii-si se observa poluarea cu tot felul de substante toxice sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Apa??!!? Seceta!?? Dar RSR? !!! Ne intoarcem in comunism??!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu comunism insa Romania este un stat semi socialist. Socialismul este primul si ultimul pas spre comunism.

      Posibil ca rezervele de care se vorbeste sunt din perioada RSR. Unele ratii militare au durata de viata de 50 de ani. Iar daca conditiile de pastrare sunt ideale atunci termenul de expirare poate fi si mai lung.

      In fine, nu cred ca e vorba de o situatie de razboi si mai degraba de o calamitate naturala ce ne paste in care foarte multi oameni vor depinde de aceste rezerve care vor fi de negasit.

      Ștergere
  8. Au cam început dezastrele să lovească al doilea Ierusalem, tornade, inundații, dezastre. Și este doar începutul. Să vedem pe unde ai să-ți scoți cămașa când te va lua lumea la întrebări că spuneai că suntem protejați sau că România este buricul pământului. Le-ai vândut gogorițe din aiureala ta ai avut impresia că dacă ai niște premoniții l-ai prins pe Dumnezeu de picior și ai început să te crezi Dumnezeu. Degeaba stați în rugăciune ce va trebui plătit va fi plătit. Iertarea nu a făcut decât să-l facă pe cel iertat să se întoarcă la vechile metehne. Bine ați venit în Iad în iadul pe care vi l-ați creat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi l-am întrebat: “De ce ești supărat Doamne pe noi?” Am meditat la tot ceea ce suntem noi ca popor și la ceea ce facem. M-am gândit de ce la referendumul pentru corupție am votat 80%, iar la cel pentru familie nici 30%?

    Răspunsul e simplu, prețuim mai mult banii decât valorile. Și se vede. Cum să ne fure politicienii nouă banii, cum să-și facă ei palate și să fure “insule” pe care să-și facă domenii, iar noi să trăim din minimul pe economie. De la revoluție încoace românul sacrifică familia pentru bani (sute de mii de copii abandonați care nu mai știu ce înseamnă să ai mamă și tată, sute de mii de divorțuri din cauza emigrării), banul e reperul, banul e sfânt, să nu te iei de banii lui, de portofelul lui, să nu care cumva să se atingă cineva de bugetul de stat, însă de familia se poate atinge cine vrea.

    Ar ieși zeci de mii de români să protesteze împotriva ideologiei care ne vânează copiii? Ar ieși în stradă să protesteze împotriva drogurilor care ne distrug adolescenții, împotriva libertății pornografiei pe internet? Deranjează pe cineva că multe dintre fetele noastre, blonde cu ochii albaștrii, ajung prostituate prin Europa și întreaga lume, deranjează pe cineva că cel puțin 40.000 dintre ele fac videochat pentru scârboșii lumii, deranjează pe cineva că se omoară 250 de copii zilnic prin avort?

    Trebuie să înțelegem că atât corupția cât și imoralitatea au distrus în egală măsură acest popor. Ele merg mână în mână, nu poți avea propășire ca neam, ca țară omorându-ți copiii, dar făcând autostrăzi. Nu vei avea propășire dând legi pentru libertatea distrugerii familiei, dar făcând spitale. Nu vei avea propășire fiind exportatorul numarul 1 al Europei de prostituate, dar făcând școli moderne cu videoproiector și calculatoare pe catedră.

    Putem băga noi la închisoare 1000 ca Dragnea, dacă în același timp îl ținem “arestat” pe Dumnezeu la domiciliu, adică într-o Biserică pe care o credem singurul loc în care Dumnezeu ne vede și ne aude, atunci vor mai apărea alte mii ca el. Ne-am îndobitocit ca neam pentru că am făcut o cruce de ochii lumii și de ochii lui Dumnezeu, timp în care cu gura drăcuiam, iar cu ochii pofteam păcatul, am crezut că Dumnezeu poate ieși maxim până în curtea Bisericii ca un bătrânel ușor de dus de nas chiar și de nepoți. Dar nu e așa, El e stăpânul Universului, iar noi niște “furnici” cu rațiune și cu un suflet veșnic care va fi judecat și aici și dincolo. Românie, teme-te de Dumnezeu și vei avea pace, vei trăi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta este chiar o veste îngrijorătoare, poate nu acum dar dacă vom ajunge la aceasta situație extrema, înseamnă că ne am așternut prost și asa vom dormi. Acest popor inconștient a atras și atrage dezastrul. Dintr o tara ca o floare, bogata și minunata a ajuns de nerecunoscut. Acest popor nu și a meritat tara😡 și ce este mai grav ca nici acum în ceasul al 12 Lea romanii nu se trezesc, nu se îndreaptă, sunt dezbinați și neinformati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Foxy ai simt observatie si viziune

      Ștergere
    2. Asa este foxy. O tara frumoasa populata de inconstienti, majoritatea. Au ales prost, vor dormi prost. Biata Romanie, a fost parasita de propriul popor si vanduta gratis praduitorilor.

      Ștergere
    3. 15.40 pai nu erati voi majoritatea care a votat psd-ul? Acum ati ajuns minoritate? Vai, vai!

      Ștergere
    4. 18:51, la vot (daca a fost unul corect, evident) cei mai multi au votat pnl si usr plus, deci ce au ales este exact aceasta, sa-si vanda tara, mergand pe mana acestor partide atat de dedicate corporatiilor straine si atat de slugarnice si aplecate in fata UE... si atat de dezinteresate de tot ce inseamna traditie si interes national.

      Ștergere
    5. 20.49 de unde reiese ca si-au vandut tara, mai, antena 3? Cum poti sa fii atat de obtuz? Nu cumva, voi astia de ati votat cu psdragnea, v-ati vandut pe 100 de lei in plus? Hah?Sa-ti fie rusine pentru modul in care gandesti, sustinator de hoti ce esti!

      Ștergere
    6. 21:44, tu pe ce lume traiesti? Normal ca si-au vandut-o sarind in barca tradatorilor de tara, in barca celor in favoarea UE si a corporatiilor. Am vazut aceste partide aservite cum au "aparat" interesele Romaniei in defavoarea romanilor.

      Ștergere
  11. Sa nu fie vorba de terorism , de siguranta nationala de la hidrocentrale .

    RăspundețiȘtergere
  12. Cele din Cer au fost deja consumate. De romanii care iau dar nu dau nimic inapoi pentru urmasi. Urmasilor ar trebui sa le lasam mostenire o țară intreaga, nejefuită, si multa Lumina din fapte bune! O sa le lasam multe vorbe si țara distrusa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmasii pot sa stea linistiti,Romania nu mai are nimic iar poporul Roman este aproape distrus!Asa ca vor mostenii NIMIC sau,in cel mai fericit caz,DATORII,multe DATORII,la FMI,la BANCA MONDIALA,la UE.Sa fie sanatosi sa munceasca ca sa le plateasca, cu salarii de Congo,ha,ha,ha...

      Ștergere
  13. S-au copt cireșele și sunt pline de viermi. Cine a creat viermii, Dumnezeu? Ori Dumnezeu nu are putere asupra viermilor, ori e foarte sănătos sa mincam cireșele cu viermi. E valabil și pentru alte fructe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca fructele cu viermi e semn ca nu au prea multe chimicale. Si pana la urma in copilarie stiu ca zburdam prin livada si mancam fructe nespalate iar daca aveau vierme aruncam doar acea parte, restul mancam. Ne-am rafinat prea mult si ce e fara E nu ne mai place.

      Ștergere
    2. Anonim10:13 Și viermii sunt creaturi ale lui Dumnezeu!Și viermii trebuie să mănănce,și Dumnezeu le-a dat cireșele.Cu ce te deranjează că mănăncă și ei? Îi dai la o parte și mănănci și tu.E destul pentru toți.

      Ștergere
  14. Buna ziua,

    Nu stiu unde sa scriu ceea ce vad la televiziunea franceza.

    Se spune ca vizita Papei in Transilvania e o recunoastere cum ca aceasta apartine Ungariei. Am ramas socata sa aud asemenea lucruri.
    Pe site-urile romanesti nu gasesc asa ceva insa presa straina scrie numai despre asta.

    Si cum ca guvernul ungar s-a ocupat de toate preparativele acolo

    Atentie mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!

      Scrieti neaparat la Cotidianul sau Romania libera! Atasati si niste fotocopii dupa publicatiile franceze in care ati gasit asemenea afirmatii/informatii. Sau intrati pe Facebook si accesati profilul "Raw", unde sunt aduse in atentia publica chestiuni vitale pentru Romania, politice, culturale si religioase. Nu ezitati!

      Ștergere
    2. Arhiepiscopul Ioan Robu iese la pensie. Toti spun ca cetateanul papa va numi un ungur. De aceea in votul mai mult decat fraudat apar unguri peste toata tara, cica au votat. Fara indoiala, sri, externe si cine mai e pe acolo stiau si stiu. Iar cetateanul care face "minuni"-adica a oprit ploaia vezi doamne in Transilvania, in Bacau unde trebuia sa se duca nu a putut si a zis pas romanilor, deci acest cetatean care acum are galoane de papa, este de-ai lor.

      Ștergere
    3. 13:35, cum adica "papa va numi un ungur" ?! Ar fi absurd!

      Ștergere
  15. Pe 19 aprilie, un teolog american, Marc Roscoe Loustau, publică în revista iezuiţilor din Statele Unite al Americii un articol care, pentru prima dată, trage cortina de pe vizita Papei Francisc în România. Reflectorul este pus pe trei lucruri fundamentale: contrastul vădit între mesajul Papei Francisc şi cel al premierului Viktor Orban apropo de chestiunea migraţiei; posibila instrumentalizare a vizitei Papei la Şumuleu Ciuc de către forţele populiste de dreapta, cele maghiare, prin interpretarea prezenţei Papei ca un gir (inclusiv folosirea faptului că Papa nu va da mesaje „politice“ împotriva lor); riscul deturnării caracterului vizitei de către extremismul maghiar care, oricum, a confiscat naţionalist un eveniment religios cum este pelerinajul de la Şumuleul Ciuc. Marc Roscoe Loustan a ridicat bolovanul de pe muşuroi. Bun cunoscător al regiunii, vorbitor de limbă maghiară, a scris avertismentul pentru că ştie ce spune. Între 2009 şi 2013 a făcut cercetări antropologice la Şumuleu Ciuc, a cântat chiar în corul bisericii şi a văzut, de la firul ierbii, evoluţiile. „În direct“ a văzut cum, la Şumuleu Ciuc, se cânta imnul Ungariei după aproape fiecare slujbă religioasă. Asta dincolo de faptul că pelerinajul de acolo este oricum excepţional în peisajul religios mondial, fiind unicul în care se poate sluji într-o singură limbă, respectiv limba maghiară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect, Anonim 11;53. Cu singura adaugare ca se stiau aceste lucruri si cine putea sa spuna nu, nu a vrut iar cine a incercat, chiar mai moale sa zica ceva, e la zdup!

      Ștergere
  16. Ca sa termini o comunitate, nu e nevoie neaparat de razboi- ii tai sursa de apa si de hrana, cu sau fara pretext. Vor muri ori, cel mai probabil, oamenii se vor preda singuri. Or fi romanii urmasii dacilor, dar se pare ca au mai pierdut din mostenire, mai ales cand e vorba de valori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:10, da, asa este cum spui, din pacate.
      Sa speram ca nu tine mult...!

      Ștergere
  17. Azi e 1 iunie si Parvenitul Iohanis s-a dus sa viziteze scoala Step by Step , cu o luna inainte spunea ca i-ar dori la vot la urne 'inainte de 18 ani',cauta noi naivi printre adolescenti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Step by Step este o asa zisa alternativa care are anumite scopuri. A luptat mult sa fie considerata invatamant de stat, nu a reusit dar a cumparat in cele din urma factorii de decizie. In SUA SbyS este o structura de invatamant care sa stimuleze copiii saraci, din zone defavorizate. Stiu si cine e in frunte aici; iar disciplina, ciocu'mic e mai rau ca in armata.

      Ștergere
    2. 12:58, de ce-ti otravesti sufletul urand pe conducatorul pe care Dumnezeu a vrut sa ni-l dea?. Nici firul ierbii nu creste fara voia lui Dumnezeu, sau tu nu esti de acord ca este asa?.

      Ștergere
    3. 13:52, Iohanis nu-i de la Dumnezeu ci de la Servicii pus la Cotroceni.
      Dumnezeu mai lasa oamenii si in voia mintii lor ratacite, ca sa invete unde gresesc. Cand se va trezi poporul roman va intelege cat a gresit in ce il priveste pe Iohanis.

      Ștergere
    4. Nu Il face pe Dumnezeu responsabil pentru alegerile popoarelor, vicleanule!Maine vei zice ca si copiii sunt abuzati sexual sau vanduti cu Voia Lui Dumnezeu. Blasfemie! Dumnezeu ne-a lasat ca pe niste chiriasi pe pamant si am distrus pamantul! Si preotii, si presedintii sunt toti vremelnici chiriasi. Pentru fapte dam socoteala toti, indiferent de rang sau bani!

      Ștergere
    5. 16.07 i-auzi! Si tu vorbesti cu Dumnezeu? :))))))
      De aia ai ajuns in halul asta de judecata!

      Ștergere
    6. 18:52, un lucru sa iti fie clar, Iohannis nu-i de la Dumnezeu. Un om compromis si cocotat la varful tarii nu este alegerea divina, niciodata.

      Ștergere
    7. 20.56 clar o fi pentru tine in mintea ta tulbure, insa pentru majoritatea este un presedinte bun, ales prin vointa poporului indrumat de Dumnezeu. Niciun conducator de tara nu e acolo fara vointa lui Dumnezeu.E singurul care a tinut piept grupului infractional psdragnea. Daca apucau toti sa voteze, erai acum pe locul 4 la alegeri, dar va fost frica si ati impiedicat lumea sa voteze. Istoria nu va va ierta. PSD= partidul care a impiedicat in doua randuri electoratul sa voteze. Urat de tot.Iohannis este presedintele care reprezinta cu cinste tara. Maria, am rugamintea sa-mi publici comentariul.

      Ștergere
    8. 21:50, de multe ori Dumnezeu lasa omul in voia mintii lui. Iohannis este departe de a fi un presedinte pentru Romania. Romania are nevoie de un presedite roman, bun crestin, cu iubire de tara si de neam, care sa nu caute interesele merkeliste-corporatist-progresiste asa cum a facut Iohannis si care sa nu permita amestecul strain, dar acest Iohannis tocmai de comenzi straine asculta.

      Ștergere
  18. Ce fel de spitite/duhuri din cer nu stiu ca Romania nu se mai numeste RSR?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13;02 Prostul nu e prost destul daca nu o spune in gura mare, ca sa afle toata lumea

      Ștergere
    2. Probabil rezervele sunt din vremea cand se numea astfel.

      Ștergere
    3. Anonim 13:02.SINGURELE rezerve pe care România le avea erau cele făcute în perioada 1975-1989.Pe atunci România de azi se numea Republica Socialistă România.Din 1989 pănă în ziua noastră,nu s-au mai făcut rezerve!Deci este corect să se spună "rezervele RSR".Pe timpul actual în care ne numim"România"nu numai că nu s-au făcut rezerve,ba chiar au fost văndute și cele existente rămase de pe vremea RSR!Că deh,dacă erau de dinainte de revoluție de pe vremea lui Ceaușescu erau automat"căh",la fel ca și fabricile și uzinele care erau"mormane de fiare vechi".De către cine și pe timpul cui a fost văndută cea mai mare parte din rezerve?? A-ți ghicit!!! S-a văndut în 2010,pe vremea și sub grijulia îndrumare a "marelui patriot"Băsescu,care,la fel de patriotic ne-a văndut și toată flota României!!

      Ștergere
  19. Da nu se mai numeste RSR dar putinele rezerve ramase sint doar de atunci ca astia au dat prin 2010 o lege prin care cele mai multe depozite au fost vindute pe preturi subevaluate sub pretul terenurilor.
    Sub demagogul Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  20. 23,24 Rezervele statului au fost vindu-te acolitilor din PD si PNL-isti prin 2010 cu o lege prin care au si pensionat fortat angajatii, care le-au darimat si au revindut terenuri goale-TABULA-RASA,deci nu ai nimerit-o ca ar fii fost PSD-ul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa de lipsid de verticalitate, de onoare, de demnitate sa fi ajuns poporul roman?!
      Este incredibil si daca-i asa, atunci o sa observam cum se vor echilibra lucrurile! Nimic nu poate sta prea mult in "dezechilibru"!

      Ștergere
    2. 15;32 nu a ajuns asa poporul roman, dar intr-adevar, locuitorii lui manati de colo-colo de legi absurde, stiri false, iluzii, lipsiti de minima sanatate a corpului si indobitociti de scoala lipsita de sens, de programele de televiziune scabroase si de asa zisele emisiuni de analiza politica, a devenit inert pentru ca efectiv nu mai stie ce sa creada, nu mai stie ce este cu el. Si atunci cum sa reactioneze? precum hashtagii bine hraniti, bine platiti si lipsiti de orice urma de umanitate?

      Ștergere
  21. Poate mai scot din rezerve ceva de vinzare,anul trecut a fost gasit la vinzare carne congelata de 40 de ani,daca ati auzit la stiri,anul trecut. ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare ciudat dar carnea aia congelata de 40 de ani poate sa fie mai buna decat carne "proaspata" de 7 zile tinuta afara pe timp de vara.

      Din momentul in care carnea e "moarta", adica lipsita de posibilitatea de a se autoregenera, singurul lucru pe care il putem face e sa controlam viteza de putrefactie.

      Conteaza mult mai mult conditiile de prelevare si pastrare ale carnii decat vechimea.

      Ștergere
    2. Anonim 15:34.Afaceriștii care au cumpărat pe nimic rezervele,după legea din 2010 a lui Băsescu(prin care au fost văndute rezervele pentru a se elibera depozitele spre a fi cumpărate terenurile de sub ele)le scot acum la vănzare pentru a face profit!Vănzarea rezervelor de alimente în 2010 a fost unul din cele mai mari acte de trădare a țării și a poporului!!.Rezerva națională alimentară a oricărei țări este de importanță strategică pentru orice stat din lume,și nimeni nu se poate atinge de ea!Nu știu prin ce minune acest zeus-Bahomet se mai plimbă încă liber și nepedepsit împreună cu baronii afaceriști din partidul său și altele aliate cu el!!.În USA de exemplu,ar fi fost condamnat la moarte pentru această faptă,și nimeni nu l-ar fi grațiat,portivit legilor americane,întrucăt se consideră un atentat la siguranța alimentară a poporului pe timp de criză!!!În România însă,probabil că se bucură de protecția celui"nenumit"(ducă-se pe pustii)"care se pare că ne conduce de fapt România împreună cu o întreagă ceată de acoliți securiști,procurori,judecători#reziști care îi transpun în fapt ordinele.Ordinul,în cazul lui Băsescu,a fost să fie făcut scăpat de orice dosar penal sau acuzație.

      Ștergere
    3. 17;27 aveti mare dreptate. De ce oare atat de putini oameni vad ceea ce practic, duhneste de la distanta?

      Ștergere
    4. 22:50, cei mai multi dintre romani sunt slabi si usor de manipulat. Nu mi-am putut inchipui ca sunt atat de multi in aceasta stare.

      Ștergere
  22. Acest blog a ajuns un fel de " mascarici" , pe langa faptul ca este psd-ist , mai vedem aici si barfa , ca la usa cortului . Isi dau cu presupusul toti cei care au mult timp liber , vai si amar .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dispari de pe aici, cauta-ti un alt blog care iti este potrivit tie.

      Ștergere
    2. 22:40 esti cumva o ruda de a dnei Maria???: ca prea ii tii partea...........

      Ștergere
    3. 22:40, tu ai impresia ca esti in Ferentari? Este cartierul tau si noi nu stim?! La toti le spui :"dispari" si le adresezi cuvinte de femeie vagaboanda. Sa iti fie rusine!

      Ștergere
    4. 07:11, a primit un raspuns pe masura mesajului postat. Foarte bine, sa-si caute acela un blog potrivit lui, iar pe noi sa ne lase in pace si termine termine cu jignirile. Rusine sa-i fie acelui de la 15:58.

      Ștergere
    5. 22.40 aloo! Cum iti permiti sa-i spui cuiva „dispari”?
      Are dreptate anonim 15.58, blogul asta, mai intai de toate este al psd-istilor, cat despre barfa, rautate si ura, e la irdinea zilei. De altfel, e si intretinuta de admin.

      Ștergere
    6. Ioi, 18:56! :))))

      Ștergere
    7. Aloo 18:56, ura este prezenta la tine! Dar cum iti permiti tu sa jignesti??? Daca nu iti place blogul acesta, cauta-ti unul care iti place tie, in liniste, fara a improsca cu ura sau a jigni. Acelasi lucru si pentru 15:58.

      Ștergere
  23. SOS Ardealul Românesc!!!! Cu o lună înainte de venirea Papei,un grup de preoți din Sfântul munte Athos,împreună cu un grup de patrioți români,au făcut un miting de protest împotriva venirii Papei în România,prin care au dezvăluit adevăratele obiective ale vizitei și au cerut interzicerea din programul papei,a adunării de la Șumuleul Ciuc(o zonă a municipiului Miercurea Ciuc)care este organizată de către Ungaria în colaborare cu PAPA.Participă la adunarea de la Sumuleul Ciuc însuși premierul Ungariei Orban și TOATĂ CONDUCEREA UNGARIEI!.Nu s-a spus nimic în massmedia!Au tăcut chitic"la ordin" ptr.ca românii să nu afle!!!!
    Iată ce s-a dezvăluit la miting:
    1.Acest satană în sutană,Papa Francisc,are drept obiectiv principal al vizitei,în calitate de aliat cu Ungaria,DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI!!Cum? Prin întrunirea unui nr.de peste 1 milion de"români(care vor fi unguri veniți ca turiști,împreună cu maghiari locali și români vănduți)la Șumuleul Ciuc,"români"care vor flutura steaguri secuiești și VOR CERE INDEPENDENȚA TRANSILVANIEI ȘI UNIREA CU UNGARIA.Apoi presa va bubui cu știrea că toți transilvănenii(la fel ca și arabii din Kosovo),au cerut INDEPENDENȚA și UNIREA cu țara mamă Ungaria.Adică,ceva asemănător cu adunarea de la Blaj!!!Adică un milion de unguri turiști,vor cere asta în numele tuturor locuitorilor din Ardeal,susținăndu-se că sunt cetățeni din Ardeal!!!
    Hi,hi..Se pare că Dumnezeu nu ține cu ei,și le cam încurcă adunarea,ptr că au venit și mulți turiști din Crosția,Polonia,Bulgaria,români,carora nu au putut să le oprească accesul,și care nu vor unirea cu Ungaria!Să vedem în continuare!Au venit circa 60.000 pănă la ora 16.
    2.Al doilea plan,în caz de eșec al adunării din Sumuleul Ciuc,au pus la cale un plan de asasinare a Papei de către un lunetist ungur,după care să se dea vina pe români,după care România va fi oprobiul întregului glob,părăsită de aliații vestici,tocmai bine de invadat de către Ungaria.Doamne ajută ca nici acest plan să nu le reușească!
    3.Urmează ca episcopul Marton Aron să fie beatificat și făcut sfănt de către Papă printr-o mare liturghie.Cine este Marton Aron?A fost condamnat la închisoare pe viață pentru crime împotriva românilor:a incendiat biserici,a obligat romăni să-și ia nume maghiare,a ucis copii și femei romănce în război,a ucis preoți greco-catolici.Dar,datorită "pilelor"de la Vatican,s-a reușit eliberarea sa.După care,a persecutat permanent bisericile ortodoxe și pe românii din Ardeal.
    Independența o vor cere(scenariul4),după beatificarea episcopului M.Aron,prin citirea unei declarații de către premierul Orban al Ungariei!
    Să vedem dacă le reușește!
    Eu sper că nu!
    Doamne ferește-ne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le va reusi tot din nefericire. In orice caz, inlocuirea lui Ioan Robu cu un ungur (chiar cu nume romanesc). Nu va fi asasinare, poate tentativa de asasinat dar nu cred ca este in program-mai degraba este bagat un fitil. Este clar ca acest papa nu are nimic sfant si nu are ganduri bune-el si stapanii lui

      Ștergere
    2. 22.49 Doamneeee, cate orori puteti vorbi! Pacatuiti zilnic cu gura! Auzi, asasinare!Voi nu ati vazut ce fel de persoana e papa Francisc? Cum puteti abera in halul asta??? Maria, de ce nu-i opresti?

      Ștergere
    3. 21:53, cum sa ii opreasca cand ea intretine atmosfera??

      Ștergere
    4. 07:02, acuzi aiurea.

      Ștergere
  24. Puteti vedea statuia lui Iisus la Iasi din marmura alba si 3,7 metri inaltime-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. 13,52 nemtii au o vorba ,''Precum poporul asa-i si conducatorul'',tradus ar spune ca pentru naivii de romani au ales un parvenit profitor ne-german care face pe germanul,romanul sau luxemburghezul ,dupa cum ii cade lui bine.

    RăspundețiȘtergere
  26. Stau si ma intreb... cum de nu exista mesaje despre vizita Papei in Romania... ma uit acum la vizita lui de la Iasi...oare nu e importanta ptr duhul sfant. ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vizita falsului profet. E importanta pt duhul sfant?

      Ștergere
    2. Nu, este importanta pentru alte "entitati" si eventual pentru politica. Acest papa NU este Ioan Paul al II-lea

      Ștergere
    3. 20.28 mda...probabil ca psdragnea era foarte important pentru Sfantul Duh. Vai de capul tau!

      Ștergere
    4. 21:54, iar cu obsesia inainte o tii?

      Ștergere
  27. BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului s-a ne apere de rugii asupra țării noastre ca și asa este destul de rau cu atatea calamități Doamne a facut prăpăd pe unele locuri.
    Am văzut la stiri doamna Maria in India ca va fi canicula extremă.
    Ma gândeam la mesajul dv.cu temperaturi ridicate. Sa ne apere Dumnezeu pe toți fii lui. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  28. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    SFANTA TREIME,lucreaza asupra noastra,SFANTUL DUH,ne transmite mesaje prin mesagera LUI DUMNEZEU,doamna Maria.Acest mesaj ne aminteste de IISUS HRISTOS,cand a inmultit painea si pestele,asa se va intampla foarte curand si in Romania,cand milioane de perelini vor veni sa viziteze ROMANIA,TARA LUI IISUS HRISTOS.Ce urmeaza in tara este greu de imaginat pentru cei care nu cred in minuni si in CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU.Cand se va descoperi Adevarata Biblie,si cei alesi de SFANTA TREIME,vor incepe misiunea lor pe pamant.EI vin cu puterea DUHULUI SFANT,nu au nevoie de protectie,nu se vor cheltui bani pentru sa fie protejati de cei rai,EI vor atrage milioane de oameni la CREDINTA IN HRISTOS.
    SA NE IUBIB CA FRATII,CA SE APROPIE IMPARATIA LUI DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele minuni si vindecari vor incepe din vestul țării,undeva pe langa Timisoara.In foarte putin timp incep.

      Ștergere
    2. 18.05 mare ti-e gradina, Doamne! :)))

      Ștergere
  29. Papa le-a mai dat o lectie romanilor circulind cu Dacia Logan,in timp ce Parvenitul circula cu Mercedes

    RăspundețiȘtergere
  30. Papa Francisc; 'Cel rau Dezbina',s-o fi referit la Iohannis??

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamne iarta-ne! Doamne miluieste-ne! Doamne ia-ne in paza ta! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  32. Atac nuclear .
    Fiind totul contaminat se ajunge la rezervele de apa si hrana ale RSR.

    RăspundețiȘtergere
  33. 17:09, ti.ai gasit... O fi in vacanta?!

    RăspundețiȘtergere
  34. Cineva care este cu ochii pe Romania vrea sa distruga rezervele statului care sunt pentru 20de ani in silozuri in care intra un tir ,acolo nu se umbla decat cand se schimba pentru ca expira data .Nu stiu apa ...poate este un semnal ca ar trebui sa se schimbe ...daca nu au fost schimbate de 30de ani??

    RăspundețiȘtergere
  35. Inundații, furtuni și grindină. Grâul se va face, dar nu vom apuca să-l strângem. Toate alimentele se vor scumpi, cererea va fi mare, dar producția puțină.

    RăspundețiȘtergere
  36. 25:58, asa este !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. pt 1 iunie 07:07-ati pus degetul pe rana-felicitari-macar asa sa ne spunem durerile si necazurile

    RăspundețiȘtergere