miercuri, 1 mai 2019

PODUL PATRIARHIEI !


                        1 Mai 2019,ora 6,07 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:

                "În final, Patriarhia !
                  Podul Patriarhiei în spate,pe care il va face....."

Iar glasul, nu mai spune mai departe.
Dragii mei,cu siguranta vom auzi vorbindu-se de PATRIARHIE si de ce nu,chiar de un POD facut de cineva anume.
Dar timpul ne va arata noua toate,după Voia Domnului si a Maicii Domnului.
                           Cu dragoste,Maria.

                                

7 comentarii:

  1. Pregatiri pentru vizita papei Francisc la Patriarhie peste citeva saptamini-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.lovendal.ro/wp52/legendarul-interviu-cu-lacerta-reptilianul-femela-din-interiorul-terrei-totul-despre-originea-ozn-urilor-si-alte-informatii-halucinante/


    Intervievator: În primul rând, cine ești și ce ești tu? Eşti o specie extraterestră sau originea ta poate fi găsită pe această planetă?

    Reptiliancă: După cum poţi vedea cu ochii tăi, eu nu sunt un om ca şi tine și, să fiu sinceră, nu sunt un mamifer real. Sunt un reptilian-femelă, care aparține unei rase reptiliene foarte vechi. Sunt născută pe Terra şi noi trăim pe această planetă de milioane de ani. Noi suntem menționaţi în scrierile voastre religioase, cum ar fi Biblia creștină a voastră, și multe dintre triburile umane antice erau conștiente de prezența noastră, aşa că se închinau la noi ca la nişte zei, ca de exemplu vechii egipteni sau incaşii. Religia creștină a înțeles greșit rolul nostru în creația voastră, așa că suntem menționați ca şi “șarpele malefic” în scrierile voastre.

    Acest lucru e greșit. Rasa voastră a fost creată prin inginerie genetică de extratereştri, iar noi am avut un rol mai mult sau mai puțin pasiv în cadrul acestui proces accelerat de evoluție. Trebuie să ştiţi că specia voastră a evoluat cu o viteză imposibilă în mod natural, în doar 2-3 milioane de ani. Acest lucru este absolut imposibil, deoarece evoluția este un proces mult mai lent dacă este natural, dar nu s-a înțeles acest lucru.

    Voi aţi fost creaţi în mod artificial, prin inginerie genetică, dar nu de către noi, ci de către o specie extraterestră. Deci, dacă mă întrebi dacă eu sunt extraterestru, răspunsul meu este “nu”. Noi ne-am născut pe Terra; am avut şi încă avem unele colonii din sistemul solar, dar originea noastră e de pe această planetă. Este, de fapt, planeta noastră şi nu a voastră; niciodată n-a fost a voastră.

    Intervievator: Poți să-mi spui numele tău?....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basme - lovendal e un site de povesti . Da atunci si interviurile cu zane si balauri .

      Harap alb

      Ștergere
  3. Poate va fi un incendiu cum a fost la catedrala din Paris ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un lucru bun nu te-ai putut gandi, numai la lucruri dezastruase fuge mintea?.

      Ștergere
  4. Sa speram sa fie de bine doamna Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. 2 mai 09:35-sa te iei de mana cu Madus-reptilienii ne vor pt experiente si pt imbunatatirea genomului lor-noi umanitate om fi venit de pri spatiu dar biblia spune c-am fost creati de DUMNEZEUL vesnic-poate ca cei din spatiu-vom afla in timp

    RăspundețiȘtergere