sâmbătă, 4 mai 2019

MUSAFIRI "NEPOFTITI " IN ROMANIA SFANTA ?


                        4 Aprilie 2019,ora 5,47 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,vorbea despre Romania noastra.
Glasul spunea asa:

                "Hai să vedem!
                  Hai să vedem ce se intampla in Tara Romaneasca,în curtea Romaniei ."

După care,glasul dispare.
Dragii mei, vi se pare un glas pasnic cu aceste cuvinte? Mie nu !
Cred ca se pune ceva nu tocmai bun la cale, ceva ce va avea loc conform Mesajului "in Curtea Romaniei;in Tara Romaneasca."
Sa nadajduim insa ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va ocroti asa ca pana acum, si sa fim siguri de faptul ca ,Autoritatile romane au fost ,sunt si vor fi la datorie.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:















              

41 de comentarii:

  1. Refugiatii care vor navali .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca partea de SRI vanduta fortelor oculte va dori haos si mai mare in Romania, fii convins ca va lasa sa intre in tara combatanți ISIS. Asa ca degeaba stati si tremurati de frica refugiatilor. Nu refugiatii din calea razboiului sunt un pericol pentru voi,ci ISIS, mercenari platiti de fortele oculte, ce-i misca acolo unde vor haos.
      In Irak, armata irakiana a prins multi dintre acesti caini turbati,ISIS, programați sa ucida. Cine crezi ca i-a eliberat? Elicoptere americane!
      Voi suneti refugiati in propria tara! Romania nu v-a apartinut cu adevarat niciodata. De la daci incoace, sunteti sclavi.
      Sclavii nu se pot elibera din sclavie fara Dumnezeu.
      Dar...daca voi vreti cu dracii reptilieni din viziunile Mariei Ghiorghiu, sa va fie de bine cu ei! Oricum, cand stati pe net si nu miscati nimic prin tara asta atat de frumoasa si daruita de Dumnezeu cu paduri, pamant fertil si ape cum multi nu au, tot cu dracu sunteti. Se pare ca ati ales deja tabara de partea careia suneti si degeaba bat eu clopotele pentru babe surde😀

      Ștergere
    2. Asa este Maria Aurelia, din cauza alegerilor greșite ale acestui popor am ajuns asa dar ca de obicei Dzeu este de vina. Pana nu și vor învață lecția acest popor va suferi. Continua sa creadă ca semănând răul vor primi ajutor divin este deja o mare prostie. Nu schimbi nimic și aștepți sa se întâmple ceva bun haaaa😃

      Ștergere
    3. DOAMNE,te rog iarta-i si pe cei care nu cred in mesajele DUHULUI SFANT,scrise de doamna Maria,stiu ca mare suferinta ii asteapta pe toti.

      Ștergere
    4. Nu va tot plangeti daca nu faceti nimic si lasitatea este la ea acasa, macar nu va plangeti.

      Ștergere
    5. 08:42, numai prostii vorbesti.

      Ștergere
  2. Thanks for the good writeup. It actually was
    a entertainment account it. Glance advanced to more brought agreeable from you!
    However, how can we keep in touch?

    RăspundețiȘtergere
  3. Deocamdata summitul UE la padure in formula foarte restrinsa pare cam netransparent dar vom vedea ,dar in centrul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gandesc la ce va fi la Sibiu

    RăspundețiȘtergere
  5. Vine papa+ câteva milioane de unguri!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ungurii o duc mult mai bine ca noi si-si permit sa vina cand si cat vor in Romania. La ei pana si tiganii sunt civilizati nu ca la noi.

      Ștergere
  6. Cu ocazia summitului la Sibiu vor fi organizate si spectacole in piata Mare ,linga casa cu magazinul Ferometal minarita de Iohanis,care ar putea atrage si protestatari din vestul UE.
    Oare care vor fi mai PERICULOSI protestatarii anti-UE sau oficialii UE in frunte cu mafiotul imobiliar Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu cat lumea mentala si sufleteasca va este mai mică, cu atat va creste trufia. Puneti mana si cititi! Cărți. Nu informatie pe internet. Cu cat veti sti mai multe, cu atat o sa va scada Ego-ul si o sa va crească smerenia.
    Fara smerenie sunteti niste bolovani. Grei. Nu evoluati, nu urcati, nu va apropiati de Dumnezeu si va păcălesc demonii. Sufletul se creste cu fapte bune. Nu cu vorbe. Sunteti ca trantorii din stup. Doar ca la oameni, trantorii sunt eliminati spre margini, acolo unde nu vor primi nici Lumina si nici protectie. La albine au rostul lor. Intre oameni, trantorii sunt inutili.
    Nu generalizez...Sunt convinsă ca si in acest grup sunt oameni de omenie. Dar predomină ceilalti. Cei ce nu au nimic de spus, dar cotcodacesc fara jena ca se fac de rusine.
    Rusinea e pe cale de disparitie la romani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de cei peste care vor cadea bolovanii!. Vezi sa nu fii printre ei.

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia, tu te caracterizezi pe tine in toate mesajele tale, ca si in cel de aici, 12:17, de pe acest blog. Stii ca tu esti un "trantor", un "bolovan", o involuata", o "nerusinata", un "demon" si cate alte vorbe pe care le folosesti la adresa altora, desi doar tie-ti apartin.
      Ar fi cazul sa te retragi, sa te caiesti si sa nu mai scrii.

      Ștergere
  8. Cu ocazia summitului la Sibiu vor fi organizate si spectacole in piata Mare ,linga casa cu magazinul Ferometal minarita de Iohanis,care ar putea atrage si protestatari din vestul UE.
    Oare care vor fi mai PERICULOSI protestatarii anti-UE sau oficialii UE in frunte cu mafiotul imobiliar Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar la 12,17 impostorul''Aurelia' cu politica renuntarii la dreptul de libera exprimare si doritor de pus pumnul in gura romanilor prin CENZURA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:30Aurelia este printre putinii care spun Adevarul.Are o f. mare credinta si intelepciune
      DOMNUL este intradevar cu ea.Degeaba o criticati cei invidiosi si nestiutori caci nimeni nu poate vorbi astfel daca Domnul nu ar fi cu ea.La Infricosata Judecata se va vedea Adevarul si multi vor plange si vor regreta vorbele lor rele.

      Ștergere
    2. 15:30Prima "CENZURA" a pus-o Domnul Iisus Hristos Dumnezeu prin Sfanta Evanghelie ca sa inchida gura pacatosilor slobozi la vorbire ,obraznici si nerusinati si mincinosi care la Judecata Divina vom da socoteala pt "libera exprimare"prost inteleasa si atunci diavolii ne vor pune pumnul in gura .Doamne iarta-ne pt prostie si rautate!

      Ștergere
    3. Toate comentariile acestei maria-aurelia(maria dakhel, ca asa se mai semneaza) ne spun totul despre ea insasi, biata de ea.
      Bine ar fi daca ar constientiza si si-ar cere iertare tuturor celor pe care i-a defaimat si nu sunt putini..., ca sa poata apoi emite pretentii de-a fi iertata vreodata de catre Maica Sfanta si de catre Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Eu una nu ma simt jignita de Aurelia, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, apai de ce as face-o eu!??! Nici macar nu ii mai citesc comentariile!

      Ștergere
  10. Singurul musafir nepoftit,va fi nefericitul Bergolio. Datorită lui vor veni și ceilalţi musafiri nepoftiţi din hungaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:19Musafirul Nepoftit este Papa care face semnul satanei si accepta slujbe lui lucifer la Vatican(vedeti pe internet) .Toti catolicii sa ia aminte ca nu Papa este Iisus si nu va inchinati lui .Daca vreti sa va Mantuiti cautati Adevarul si vedeti ca la Papa si la Sf.Pasti Lumina lui Hristos nu coboara la catolici ci la Patriarhul Ortodox de sute de ani.Nu va impotriviti Adevarului caci nu va Mantuiti decat in biserica Ortodoxa si ff.putini catolici cei care au ajuns ca Padre Pio.Asa ca lasati -L pe acest impostor de Papa si botezati-va ortodoxi.Cei care sunteti ortodoxi veti pacatui daca va duceti sa -l intampinati pe acest papa diavolesc.Ganditi-va bine si catolici si ortodoxi.

      Ștergere
    2. Cine e Bergolio?

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.20.24 dece nu l-ai dat in judecata pe iohanis cand si-a pus giaca rosie si a coborat in strada sa faca dezbinare si ura intre romani?de 4ani asta face si vacante de lux. Se vede in televiziune. Dece au murit la revolutia din '89? Ca sa vi tu sa dai in judecata pe cei care spun niste adevaruri?

      Ștergere
    2. 20:24, si eu ma alatur actiunii tale.

      Ștergere
    3. 21:49, ce dezbinare? ce ura? care adevar? Ala care il vrei tu? Adevarul trunchiat? Tu chiar crezi ce ti se baga in cap cu palnia???? Vai tara frumoasa! Cu ce ai gresit sa ai astfel de locuitori ca 21;49?

      Ștergere
  12. papa se presupune ca este sf Petru nicidecum IISUS-Vaticanul are informatii in bibliotecile ascunse care pot rasturna realitatile timpului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9:41Papa este un mare eretic si va ajunge in Iad.Sf.Petru nu e in trup pe pamant iar daca prin absurd ar veni nu ar face semnul satanei si ar sluji lui Lucifer(Adevarul este vizibil tuturor care iubesc sAdevarul-vedeti si va cruciti cum fac popii catolici slujbe satanei)

      Ștergere
  13. Programul Summit-ului UE de la SIBIU in data de 9 Mai 2019;
    -11,45-12,30 Sosirea sefilor de stat sau de guvern[??}-27 de state, in Piata Mare .
    si primirea lor de Iohannis[Viorica??]
    -Sesiunea plenara la Primaria SIBIU cu fotografia de rigoare in piata Mare.
    -13,30 Dejun
    -18,00 Conferinta de presa.
    Se discuta strategia UE pina in 2024 prezidata de presedintele Donald Tusk-[polonezul vorbitor in romana despre masina Dacia].
    Inainte de Summit la Muzeul ASTRA liderii Partidului Popular vor avea separat o intilnire.
    Incepind cu 7 Mai parcarile in zona centrala vor fi inchise iar in perioada8-10 Mai vor fi deviate traseele autobuzelor.
    In 9 Mai la ora 20,00 In Piata Mare a Sibiului va fi concert cu Junii Sibiului si Aca-Delia cu spectacol de lumini.
    Intre 8-12 Mai pe strada Turnului si Cetatii vor fi tirguri culinare si gastronomice-Craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. In ziua summitului accesul pietonal in zona centrala a Sibiului va fi restrictionat iar proprietarii vor avea ecuson si buletin pentru acces la domiciliu

    RăspundețiȘtergere
  15. La Sibiu se vor intilni si liderii PNL,steagurile UE vor fi facute la AVRIG-unde mor ciinii de frig ,de vremea in racire.
    In ziua Summitului se va folosi de la Aeroport pe sos Alba Iulia un culoar marcat si delimitat cu separatoare de plastic inclusiv pe contra sens unele strazi fiind temporar inchise traficului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Trei proteste autorizate in zona centrala a Sibiului in ziua Summitului intre orele 11,oo-20,00 printre care o organizatie de ecologisti europeni si una pro-unionista romaneasca cu Basarabia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca vin cu intentii bune: Bine ati venit pe Pamant StraBun!
    Daca vin cu intentii rele: Ce cautati pe Pamant StraBun?

    1. Clarificarea conceptelor: "stat", "guvern", "natiune", "ordine planetara", "ordine universala";
    2. Dejun fara "tartar de somon" si alte produse susceptibile de contaminare cu Salmonella, E.Coli, Listeria etc.;
    3. Donald Tusk vorbeste despre DACIA;
    4. Intalnirile separate se anuleaza, principiul "Divide et impera" se anuleaza "ope legis";
    5. Parcarile nu vor fi inchise, traseele autobuzelor nu vor fi deviate deoarece si conceptele referitoare la "devianta" impun regandire in materie si in viziunea noilor energii;
    6. Musafirii se vor comporta firesc, omeneste, plimba, comunica, saluta, vizita, manca, hidrata cumpatat;
    7. Norii nu vor mai fi alungati cu rachetele, ci cu rugaciune. Daca e soare e semn bun, daca e ploaie tot semn bun, daca e grindina, atunci inseamna ca se apeleaza la arma climatica, circumstanta care confera prilejul de a vorbi deschis despre fenomenele planetare (meteo, bio-fizice, genetice, mutatii survenite la nivel planetar si la Scoala Vietii pe Terra etc.);
    8. Se pun Bazele noilor Aliante: RO BRICS NESARA ENU (Europa Natiunilor Unite). Implinirea Legii. Arta de a iubi Viata pe Terra in pace, armonie si prosperitate, cu credinta, incredere, speranta.
    ...
    9. Papa continua seria dezvaluirilor din Arhiva Vaticanului in baza principiului universal-valabil conform caruia "Adevarul ne elibereaza!";

    10. Nota 10! Nota Creatorului Suprem, Tatal Atottiitorul, Creatorul Cerului si al Pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.

    In caz contrar lucrurile se vor intampla in conformitate cu predictiile valabile pentru situatii neconforme cu norma universala, evenimente cunoscute de-a lungul istoriei planetare in context universal.

    Pe Pamant StraBun lucrurile se intampla conform Legilor StraBune. Parerea mea, cu drag. Gina,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Gina, pe pamant Strabun, lucrurile se mai intampla si cum vreau eu!
      Cine sant eu, nici eu nu mai stiu.
      Dar Romania stie.

      Ștergere
    2. Iar ca sa vezi cu cine vorbesti, dn Pavel, am onoarea

      Ștergere
  18. Religiile sunt inventate de aspectul anti-Cristic,pentru inrobirea fiintelor Cristice,iar Papa este Stapanul vazut al anti-Cristului.Stapanii acestei lumi se cred iluminati si sfinti,dar omul prost nu stie ca sfant este Spiritul DIN EL,DAR ACESTI stapani NE-SFINTI, STIU CA OMUL ESTE SFANT SI SE HRANESTE CU SFINTENIA LUI,FACANDU-L SA CREADA CA ESTE UN PACATOS care are nevoie de biserica ca sa se sfinteasca,dand de buna voie puterea sa creatoare acestora.
    Asta,ca sa nu ziceti ca n-ati stiut,sau ca nu v-a spus nimeni adevarul,dar sunt convinsa ca voi alegeti sa va inchinati anti-Cristului.Va este frica de el dar tot pe el il alegeti fiindca sunteti limitati,constiinta cunoasterii va lipseste!

    Anti Cristul se hraneste cu fricile voastre,va suge de energie de aia sunteti saraci,bolnavi,schiloditi!

    Ascultati de Maria si supuneti-va "sfintei"biserici,si va garantez ne-eliberarea!

    RăspundețiȘtergere
  19. 10,31 au un prieten fost profesor universitar si mare credincios care acum la 87 ani foarte lucid ,nu mai vrea sa mearga la biserica noua din cartier pe motiv ca au desenat pe tavan o femeie si scrie''Maica lui Dumnezeu'.
    El motiveaza ca Isus Hristos e fiul lui Dumnezeu si nu al Mariei,de aceia e revoltat pentru inscriptie si refuza sa mai mearga la aceasta biserica ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere