vineri, 10 mai 2019

LUMINA VENITA DIN CER ,IN SAMBATA PREMERGATOARE INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ! ASA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI !

         27 Aprilie 2019,ora 3,33 dimineata in zori !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumina alba si orbitor de stralucitoare,lumina care, intr-o clipă ma duce cu sufletul la SFANTUL MORMANT din IERUSALIM.
Aici dragilor vad Sfantul Mormant asa cum il stim cu totii, adica,acea incapere micuta in care se afla cavoul.
Imagini pentru sfantul mormant
                  .
Era un CAVOU din ciment,si nu din marmura cum este astazi, un Cavou simplu doar tencuit si putin ridicat de la nivelul pămantului.
Imagini pentru MORMANTUL SFANT  .Acoperisul cladirii disparuse pur si simplu,iar din Cer,vad cum coboara o Raza groasa de lumina alba si densa,Raza cat un trunchi subtire de copac.
Din Cerul de ziua, s-a facut ca o punte de lumina din aceasta Raza care,a patruns pana la SFANTUL MORMANT.
Aici,cand a atins piatra SFANTULUI MORMANT,vad cum in locul unde a stat IISUS cu capul ,deci la capatâi, pe SFANTUL MORMANT s-a format un Soare alb stralucitor la capatul Razei ce a coborat din CER.
   Imagini pentru sfantul mormant.
Soarele alb stralucitor a acoperit jumatate din piatra de Mormant ,si nicio clipa nu s-a desprins de RAZA ce facea legatura cu Pămantul,respectiv ,piatra Mormantului sfant.
Am cautat o imagine pe net,ca sa va pot spune cam cum arata Soarele Dreptatii ce a coborat peste SFANTUL MORMANT.
Asa precum straluceste acest Soare galben din mijlocul Triunghiului, si aproape de aceeasi marime,tot la fel statea pe piatra Mormantului Sfant, un SOARE alb,trimis din Cerul sfant pe Raza alba si orbitor de stralucitoare.
Imagini pentru STEAUA MAGILOR IMAGINI .

Lumina alba trimisa din Cer sub forma de Raza mare,groasa,cu o circumferinta de circa 25-30 cm, facea legatura cu Sfantul Mormant,dar cand s-a atins de SFANTUL MORMANT,s-a transformat la varful ei ,in SOARE alb si stralucitor foarte,cu raze mari si imprastiate peste tot Mormantul,dar cele mai dese,Soarele alb orbitor, era pe partea unde IISUS a fost asezat cu capul.                      

.
Dragii mei, nu am vazut foc, nu am vazut lumanari aprinse,nu am vazut oameni aici, ci numai cavoul tencuit ,cavou simplu la nivelul pamantului, peste care s-a asezat SOARELE LUMINII INVIERII LUI IISUS HRISTOS,SOARELE DREPTATII.
Imagini pentru MORMANTUL SFANT.

Eu cred cu toata fiinta mea,in LUMINA INVIERII MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,deoarece,am vazut cu ochii mei,intr-o noapte de Inviere,cand afara fiind in curtea Sfintei Biserici, iar PĂRINTELE a rostit : HRISTOS A INVIAT, din Cerul senin al noptii,s-a pogorat un fulger alb -albastru stralucitor si s-a oprit in tocul usii de afara.Adica,la pragul SFINTEI BISERICI.
Nimeni nu a mai vazut aceasta,doar eu, si-I multumesc Domnului si Maicii Domnului ca mi-au ingaduit sa vad astfel de Minuni.
Am fost la Mormantul Sfant in 2017, am trait cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta mea,toate cate IISUS HRISTOS a trait acolo cand era pe pămant, si am vazut Mormantul Sfant,in acele zile,ca fiind intr-o Gradina verde si frumoasa, cu un Izvor ce curgea continuu.
In trairea mea, Lumea statea la rand ca saajunga la MORMANTUL SFANT, stateam si eu la coada,dar am auzit glas care mi-a spus:

                  "Îndrazneste fiica a Sionului !"

Dar mai bine,iata articolul in toata splendoarea lui:
              Noapte de noiembrie 2004 !
               

Dormeam ,si brusc aud glas care venea de peste tot, si care glas, imi spunea asa:


                "Îndrazneste fiica a Sionului !"

    

Clipa in care ,vad in fata mea un MORMANT din piatra si o multime de oameni care ,stateau la rand si isi doreau ca sa ajunga langa MORMANTUL SFANT,pentru a se inchina. 

Fiecare credincios care ajungea langa SFANTUL MORMANT, facea METANII si se ruga cu multa smerenie. 

Eu însă,eram pe marginea multimii, si nu aveam nicio sansa ca sa ajung ,si sa ma inchin si eu la SFANTUL MORMANT.

 Dar totusi, cu sfiala ,incercam sa merg pe langa multime si sa ajung si eu sa ma inchin la SFANTUL MORMANT.

În aceste clipe ,aud un glas care venea de peste tot,si din Cer si de pe pămant.

Glasul il auzeam numai eu,si-mi graieste asa :

            "Îndrazneste fiica a Sionului !"

 Iar in acel moment, am stiut ca pot sa ajung la SFANTUL MORMANT, fara ca lumea sa ma certe, pentru ca nu am stat la rand. 

Ca prin Minune,am ajuns in faţă langa Sfantul Mormant,in dreapta caruia vedeam un IZVOR din care curgea o apă limpede si rece. Susurul apei,se auzea ca niste cantece cantate de INGERII DOMNULUI.
M-am inchinat si eu sub Cerul liber, nimeni nu mi-a zis nimic ca am ajuns in faţă asa ca din senin, pur si simplu am zburat lin  pe deasupra oamenilor.O forta nevazuta m-a dus la Sfantul Mormant din acea GRADINA verde si frumoasa.
Dimineata cand m-am trezit,aud din nou glas care -mi spune asa, in timp ce ma rugam:
                 "Pentru ca iese din mine,acea putere ajutatoare;acea putere grabnic ajutatoare."


Asa este fratilor, din mine iese clipa de clipa o putere ajutatoare,o putere care-mi arata ceea ce trebuie sa vad si sa aud.
Intotdeauna cand m-am rugat la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,atat pentru mine cat si pentru semenii mei, sau pentru cineva care era la mare necaz,de fiecare data am primit raspuns.
Imagini pentru MORMANTUL SFANT

Dragii mei, sa credem in SFANTA TREIME si-n MAICA DOMNULUI,sa credem in LUMINA INVIERII LUI HRISTOS, si sa ne inchinam LUI, ca Unui Împarat si DUMNEZEU ,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.
Imagini pentru MORMANTUL SFANT.

                                                 Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. At this time it sounds like Wordpress is the preferred blogging platform available right
    now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    RăspundețiȘtergere
  2. Marvelous, what a web site it is! This website gives useful data to us, keep it
    up.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ma bucur tare mult pentru dv.ce traiti .
    Ce poate fi mai frumos si mai bine,mai placut decat asemenea experiente de viata?
    Nimic, eu mai visez din cand in cand cate ceva si ma bucur in sufletul meu enorm, dar sa traesti aevea?
    Asa cum vedeti si auziti dv?
    Este sublim ce traiti doamna Maria
    Este foarte bine ca ne impartasiti si noua tot ce traiti .
    Eu personal va multumesc cu toata fiinta mea. Cu mult drag o zi binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumina este pretutindeni in jurul nostru. Nu trebuie sa facem pelerinaje lungi si scumpe. Banii pe care ii cheltui ca sa ajuti un copil bolnav te ajuta sa te apropii de Maica Domnului cu mult mai repede decat daca strangi bani la banca pentru un pelerinaj la Ierusalim.
    Cititi profetia sefului de trib indian si amintiti-va cate gunoaie au scos la iveala puhoaiele din ultimul timp. Mai ales ca s-au ras si padurile.Sunt timpurile cand omul nu mai poate sa-si ascunda greselile. Cad măștile si Dumnezeu ii ajuta pe oameni sa se vada asa cum sunt in realitate,dezbrăcati de vanități si falsuri, nu cum cred ei ca sunt. Nu ne putem vindeca de trufia de a ne crede " incununarea Creatiei" daca nu redevenim oameni de omenie, oameni ce sfintesc locul, nu il spurca cu chimicale, plastic si multe alte mizerii aruncate pe ape. Am participat la Let's do it. M-am ingrozit cu cata nerusinare arunca romanii si pampers si alte mizerii pe campuri, in paduri si pe ape. Iesisera taranii pe la porti, privindu-ne cum le adunam sticlele de plastic de la porti.O parte dintre noi nu stam pe net ca sa cersim mila Lui Dumnezeu. Si nu ne credem Salvatori, asa cum ne batjocoriti voi, " sfintii". Pur si simplu consideram ca aceasta este calea de a îndrepta lucrurile in Romania. De salvat, va trebui sa va salvati singuri...Iisus si sfintii doar v-au învățat cum sa iesiti din haos. Nu va si trag dupa ei. V-ar incalca liberul arbitru.

    https://sharabagiu.wordpress.com/2014/05/09/discursul-sefului-de-trib-indian-seattle-in-1854/

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu esti lumina sfanta.Tu cel ce detii un suflet in interiorul tau.
    Sufletul tau este Duhul Sfant,este Dumnezeu.Daca nu ti recunosti divinitatea interioara, esti departe de orice crezi tu ca inseamna Dumnezeu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc voua celor care batjocoriti,injurati,blestemati, judecati si folositi cuvinte vulgare !
    DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va rasplateasca ,cum stie mai bine !
    Ce doriti voi cititorilor si mie,sa va daruiasca DUMNEZEU voua celor care, nu stiti decat batjocura,hula ,jigniri ,blesteme si cuvinte vulgare.Sa fiti sanatosi si puternici ca sa le puteti duce,atunci cand ,din CER va cadea rasplata faptelor voastre,vorbelor voastre asupra voastra, si din păcate ,si asupra celor dragi voua care nu au nicio vina.Cei care faceti si scrieti astfel de Comentarii vulgare si pline de injurii, sunteti de-o rautate de neinchipuit si de o lipsa de bun simt cum nu am mai auzit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks for sharing your thoughts on OTDR's. Regards

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria am citit toate comentariile (trei comentarii in l.română) si nu am vazut injurii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 mai 2019, 16:26
      Nu cred ca voiai sa le vezi ! Cum puteam eu sa public asemenea mizerii ?

      Ștergere
  9. Multumesc dna Maria pt. lămuriri ! Sunt anonim 16:26 .

    RăspundețiȘtergere
  10. DOAMNE,te rog iarta-i ca nu stiu ce fac si ce vorbesc,adevarat este ca toti cei care au vorbit de rau,despre mesajele de la DUHUL SFANT,toti sunt foarte bonlavi,zac in spitale,unii chiar au fost si in coma,si se roaga toti apropiatii,dar in zadar.

    RăspundețiȘtergere
  11. 21.03 lumea este bolnava in general ; in ziua de azi e raritate sa nu fii bolnav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa iubirii aproapelui ne face sa fim bonlavi,si uitam ca DUMNEZEU,ne iubeste pe toti pacatosii,dar nu iubeste pacatele noastre care le facem in fiecare zi,EL,ne vede si are rabdare sa ne indreptam,si daca nu o facem de buna voie,ne trimite suferinta sa ne amintim de chinurile LUI,pe SFANTA CRUCE.Sa ridicam fata catre Cerul Sfant si sa cerem iertare cat mai avem timp,ca necaruzi foarte mari vin asupra noastra,a pamantenilor.

      Ștergere
  12. Se spune ca nu exista orb mai mare decit cel ce nu vrea sa vada si multi prosti usor de manipulat sa-i faci violenti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. ACUM pe Realitate George Simion candidatul independent la europarlamentare

    RăspundețiȘtergere