sâmbătă, 4 mai 2019

FAUR ! ALEXANDRU FAUR ! CUMPLIT S - A ADEVERIT !

                                                                Dragii mei, 

Scriam in 10 februarie 2019,un articol cu numele de FAUR ! 
Iata linkul dragilor:
10 feb. 2019 - Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . 25 Lei primul volum din 2016 : https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w . La SALA DALLES ...

La momentul respectiv, nu stiam despre cine sau despre ce este vorba.
Din nefericire dragilor, articolul cu "Faur ", are legatura cu moartea tanarului milionar Alexandru Faur. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Acest om,se pare ca a avut multe legaturi la nivel inalt.
Faur i-a platit Elenei Udrea 3 milioane euroun credit la BANCA,desi era doar un vanzator de raion.
Nu puteai sa ai milioane de euro,lucrand la un raion de vanzari. El nu a avut si nu are nicio afacere pe numele său.
Deci,cine l-a finantat si l-a facut milionar ?
De aici si Mesajul din articol:
                     "Stimati ascultatori!
                     Situatia la FAUR,cu totii "Rezist" .
Da,noi suntem ascultatorii,iar cei cu milioanele furate din visteria Romaniei,inca rezista !
Dar ,despre morti numai de bine !
Cei care au furat Romania,nu vor apuca sa se bucure de banii si de lucrurile furate.
Asa rasplateste BUNUL DUMNEZEU !

Cine este Alex Faur, milionarul mort joi, la 40 de ani. Cum a ajuns de la şef de raion să ducă o viaţă de nabab.

Acum 2 zile - În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea", deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, ...
Acum 6 ore - Omul de afaceri Alex Faur a murit, el având grave probleme de sănătate. Mai mulţi apropiaţi, între care şi Cătălin Botezatu, au lansat o ...
Acum 2 zile - Alex Faur a murit joi, la vârsta de 40 de ani. El a fost un personaj controversat, cu legături dubioase în cercul de cunoscuţi ai Elenei Udrea, ...


Omul de afaceri Alex Faur, „salvatorul financiar” al Elenei Udrea, a MURIT









Loredana Iriciuc / 2 mai 2019, 17:11 
Milionarul Alex Faur este cunoscut în lumea mondenă autohtonă, fiind apropiat de multe vedete.
În vârstă de 40 de ani, el contactase recent salmonella după ce mâncase tartar de somon, potrivit click.ro.
În urmă cu câteva zile, mai mulţi apropiaţi, între care şi Cătălin Botezatu şi jurnalista Mihaela Moise s-au mobilizat şi au demarat o campanie online prin care îndemnau cetăţenii să doneze sânge pentru Alex Faur.
Numele lui Alexandru Faur a apărut şi într-un dosar penal al Elenei Udrea.
În 2015, presa scria că Alexandru Faur este „salvatorul financiar al Elenei Udrea", deoarece acesta preluase, în baza unui contract de novaţie, creditul de peste 3 milioane de euro pe care Udrea îl avea la BRD.
Nu se ştie exact de unde dispunea Faur de bani, 
deoarece la vremea respectivă bărbatul figura ca 
vânzător într-un magazin de pe Calea Victoriei, care i-ar fi aparţinut soţiei lui Puiu Popoviciu.


         Iata si articolul meu mai pe larg:                       

                      10 Februarie 2019,ora 6,44 !


                                    Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata, aud un glas care anunta o stire ,ca la un radio.
Glasul spunea asa:

                   "Stimati ascultatori!
                     Situatia la FAUR,cu totii "Rezist" .

Prieteni dragi,cam complicat acest Mesaj. Din cate stiu eu,cred ca existau pe langa Bucuresti -UZINELE FAUR. 
Oare mai sunt acum? Sau sa fie vorba despre acest FAUR cu Uzinele?
Ca intotdeauna,vom afla ce este cu FAUR si cu..."Rezist".
                        Cu dragoste,Maria.






Cine este Alex Faur, milionarul mort joi, la 40 de ani. Cum a ajuns de la şef de raion să ducă o viaţă de nabab



                          Imagini pentru LUMANARE
Alex Faur a murit joi, la vârsta de 40 de ani. El a fost un personaj controversat, cu legături dubioase în cercul de cunoscuţi ai Elenei Udrea, devenind milionar peste noapte, după ce a fost un simplu angajat într-un magazin.
Alexandru Faur a lucrat ca şef de raion la magazinul Victoria 46, deţinut de Dorothy Constantin, iubita controversatului om de afaceri Puiu Popoviciu. Despre el s-a spus că este „săgeata lui Stelu ANRP”, pe numele său real Stelian Gheorghe, unul dintre apropiaţii Elenei Udrea.
De altfel, când fostului ministru i-a fost mai greu, aceasta a găsit sprijin tocmai la „săgeata lui Stelu”. În septembrie 2010, în baza unui contract de novaţie, Alexandru Faur a preluat creditul Elenei Udrea de la BRD şi terenul deţinut de aceasta în strada Neajlovului şi pe care intenţiona să construiască un complex de locuinţe.
Numai că terenul care în 2007 fusese cumpărat de Elena Udrea cu 3 milioane de euro în septembrie 2010 nu mai valora decât 1,2 milioane de euro. Ziariştii de la „Capital” au probat, cu o tranzacţie efectuată în aceeaşi perioadă, cu un teren similar celui deţinut de fostul ministru, că preţul actual al metrului pătrat era de doar 200 de euro, nu de 550 de euro cât a plătit Alexandru Faur. De ce Faur i-a oferit lui Udrea un „cadou” de două milioane de euro a rămas o întrebare fără răspuns atât din partea fostului ministru, dar mai ales din partea instituţiilor statului începând cu DNA şi ANI şi sfârşind cu Oficiului pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor.
Cert este că ipoteca pe teren a fost stinsă de BRD la 30.09.2010, semn că şi creditul a fost achitat.
Ulterior, opinia publică avea să primească un răspuns din însăși declarația lui Alexandru Faur de la DNA: „Am preluat creditul numitei Elena Gabriela Udrea sub forma unei mite mascate”. Declarațiile acestuia au contribuit la arestarea pentru 24 de ore a fostei politiciene.
Totuşi, tranzacţia dintre Faur şi Elena Udrea nu pare să fi fost o întâmplare. Faur a fost foarte activ pe piaţa samsarilor de terenuri împreună cu Gheorghe Stelian, cel de la care Elena Udrea a cumpărat terenul din strada Frederic Chopin (Floreasca). Gheorghe Stelian a preluat drepturile litigioase pentru acest teren de la moştenitoarea lui de drept, Irina Raicoviceanu, lăsând-o pe aceasta cu 10.000 de euro, în timp ce el a vândut terenul Elenei Udrea pentru 900.000 de euro.
Potrivit cotidianul.ro, Stelian şi Faur au fost parteneri într-una dintre cele mai scandaloase afaceri cu retrocedări: Parcul Circului. Stelian şi Faur au preluat toate drepturile asupra averii industriaşului Maximilian Tonolla de la cei trei urmaşi ai acestuia, care au bătut 15 ani pe la toate uşile statului în speranţa că vor recupera cele câteva hectare de la Circul de Stat, aproape 50 de hectare la Chiajna şi o casă în Sinaia. Abia după ce drepturile lor au fost cedate lui Stelian şi lui Faur, Primăria Sectorului 2, condusă de Neculai Onţanu, a făcut cu rapiditate punerea în posesie. Moştenitorii au primit în jur de 100.000 de euro. Faur i-a vândut lui Stelian. Stelian a vândut mai departe cu milioane de euro: 8.000 de mp din Barbu Văcărescu au ajuns la Marius Locic pentru 2,1 milioane de euro, 3.000 de mp din Floreasca au ajuns la Cristi Borcea pentru 6.750.000 euro. Instituţiile statului au fost oarbe la faptul că toate contractele sunt semnate de Bogdan Tonolla, iar acesta habar nu are şi continuă să trăiască sărac, aşa cum spune, aşteptând să şi moară sărac.
Cum a ajuns Faur de la simplu angajat de magazin la samsar imobiliar şi milionar? Presa vremii a speculat că aceasta era doar pionul scos la înaintare de Puiu Popoviciu, milionarul care a făcut afaceri cu familia fostului preşedinte Traian Băsescu.
Alexandru Faur afişa un lux demn de un nabab, conduce un Bentley de 200.000 de euro, înregistrat pe numele său, şi se răsfaţă în vile de un lux orbitor în vacanţe petrecute la Monte Carlo, Las Vegas, Porto Banus, Hong Kong sau Saint Tropez. La Londra, apropiaţii acestuia spuneau că obişnuia să stea la Hotelul Four Seasons Mayfair, unde cea mai ieftină cameră costă 639 de euro/noapte şi cea mai scumpă – 7.427 de euro/noapte.
Alex Faur a avut o legătură de iubire cu Rani Palade, fiul vitreg al milionarului Dan Adamescu, cei doi despărţindu-se în vara lui 2016, scrie romaniatv.net.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:















              

              

22 de comentarii:

  1. O lecție bună în primul rând pentru comentariile făcute când ați postat mesajul. Citez, la Faur vin ăia de la Rezist și fac și dreg. Unde v-ați ascuns geniilor voi care nu pierdeți nici o ocazie pentru a vă vărsa veninul? Capete seci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand se adeveresc ,toti cei care se umfla in pene,se ascund cu capul in nisip.

      Ștergere
    2. Maria, eu inteleg foarte bine cum iti vin tie " vectorii" din viitor, in sensul ca vezi ce se va intampla. Intrebarea mea este: la ce va foloseste sa vedeti? Inclusiv scoala lui Bivolaru si restul scolilor yoga din Romania are acces la " porțiuni" din viitor. Pentru ca exista metode de a-ti dezvolta capacitatile " paranormale". Pe care multi ni le-am trezit. Asa ca nu esti singura care vede. Relaxeaza-te, nu esti buricul lumii.
      Eu stiu din 2010 ca ni se pregateste ceva foarte urat la nivel de popor. Parintele Arsenie Boca stia cu mult timp inaintea mea.
      Si degeaba, din 2010 si pana in ziua de azi, cutreier internetul si le spun romanilor sa treaca la treaba, daca vor sa iasa din repetabilitatea istoriei.
      Suntem multi care avem clarauditie, clarvedere si alte capacitati trezite.
      Dar nu ne intereseaza ca moare cutarescu sau cade un bloc nu stiu unde. Mai ales ca, ceea ce vezi nu poate fi schimbat. Si daca viziunea cu " faur" ar fi fost clara si tu i-ai fi spus sa se fereasca, tot ar fi murit. Si intr-un buncar ar fi murit. Pentru ca data mortii este inscrisa clar in destin.
      Un popor isi poate schimba destinul daca alege sa fie cu Dumnezeu. Pentru ca, unit in Dumnezeu, poporul atinge o masa critica. Dezbinat in mii de bloguri, blogulete, conturi fb, fiecare luandu-se dupa un lider sau altul, nu va atinge masa critica nici la pastele cailor.
      Te intreb inca odata: la ce-ti foloseste ca faci " predicții"?
      La ce le foloseste urmasilor nostri? Eu zic ca dezbini. Dezbinarea este de la anticrist. Crist, opusul lui anticrist, uneste in Unu. In Dumnezeu Tatal.
      Degeaba prevestesti tu moartea unora sau altora. In acest timp, urmasii nostri, copiii ce se nasc acum si se vor mai naste, raman fara țara!
      Nu crezi ca e timpul sa te potolesti? Nu faci nimic toata ziua. Doar spui prostii. Flecustete pe care si copiii de trei ani le vad. Ei inca vad cu mult mai multe. De obicei, ei deseneaza ceea ce vad. Sau spun uneori, dar parintii cred ca fabuleaza.
      Ca sa nu mai vb despre cum interpretezi ceea ce vezi...
      Dă-o-n colo de viata in Romania! Sa spui ca micii cenusii si reptilienii sunt prietenii nostri...Poate ai tai. Eu am alti prieteni.
      Toti prietenii mei ajuta copii, batrani, adopta animale, isi muncesc pamanturile.
      Voi pierdeti vremea profetind aiureli!
      Oricum, din timpul vostru care va este inscris in destin pierdeti. Din al meu nicidecum. Pentru ca stiu sa ies din timpul colectiv. Timpul manipulatilor.

      Ștergere
    3. Judecata lui Dumnezeu este dreapta si nemitarnica pe care oamenii (cu putere si influenta) nu o pot schimba. L.C. Kovesi i-ar fi dat in vileag pe toti daca nu o opreau americanii la cecerea lui Basescu. Sub Basescu s-a format o mafie mai tare ca sub Adrian Nastase. Romania s fost pradata continuu dupa 1989 ajungand cea mai corupta si furata tara din Europa.

      Ștergere
    4. Adevarul este ca nici doamna Maria Ghiorghiu nu a stiut despre ce este vorba in acest mesaj.

      Ștergere
    5. Tu, maria-aurelia, nu esti in masura a pune vreo intrebare mariei Ghiorghiu...

      Ștergere
    6. Maria, de ce publici astfel de comentarii jignitoare? Parca ai spus ca nu le mai publici, ai standarde duble? Cap sec e aia care spune!

      „Anonim4 mai 2019, 22:30
      O lecție bună în primul rând pentru comentariile făcute când ați postat mesajul. Citez, la Faur vin ăia de la Rezist și fac și dreg. Unde v-ați ascuns geniilor voi care nu pierdeți nici o ocazie pentru a vă vărsa veninul? Capete seci!”

      Ștergere
    7. 08:15, bravooooo!!!!! 👏👏👏👏👏

      Continua! Ai o misiune de dus!

      Ștergere
    8. 21:35, tot tu esti!:))

      Ștergere
  2. Cioflingar care spala banii lui Udrea si Popoviciu . Persoana intermediara care avea procent la tranzactiile lor. Unul in minus, amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intra frica in poponari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti face iluzii, acestia nu cred in Dumnezeu, pentru ei banul (furat) este ceea ce conteaza.

      Ștergere
    2. 8:29Toti hotii si talharii vor ajunge in Iad .Se face Cernerea-unul dupa altul ,homosexuali hoti drogati desfranati.Dumnezeu ne-a asteptat destul.

      Ștergere
  4. Exact cum a facut Faur cu proprietatea acelui teren de la Circul de stat pe care fostul proprietar nu putea sa-l recupereze dar imediat ce a cedat dreptul de proprietate cu 100 mii lei dar care a ajins in vinzare apoi la peste 6 milioane de Euro,
    Tot asa a facut si Iohannis intr-o luna cu magazinul Ferometal din Sibiu str AVRAM IANCU-numele predestinat si cu statuia,colt cu Piata Mare detinut de NORA cu drept de cumparare dar vindut masluit intr-o luna unui neamt care nici nu era in tara atunci tot cu suspiciuni rezonabile de FALS,ca si cu multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. ADEVARUL DUHULUI SFANT VA IMVINGE!!!
    CU MULT DRAG SI STIMA DOAMNA MARIA.
    HRISTOS A INVIAT!!
    DOAMNE CAT DE DREPTE SUNT CAILE TALE PRIN DUHUL CEL SFANT AL TAU.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca'' Aurelia'' de mai sus la 08,15 este o falsa,un impostor ''Aurelia' care incearca sa o manipuleze si sa o descurajeze si sa o determine pe doamna Maria sa nu mai Scrie pe Blog,Viziunile, Adevarul sub pretext ca nu i-ar folosi la nimic doamnei Maria.
    Uite iti spun eu impostorule''Aurelia' ca nu-i foloseste doamnei Maria dar ne foloseste noua sa ne mai desteptam cea ce tu se pare ca te straduesti sa ascunzi Adevarul.
    Daca nu ai fi ipocrit si mincinos nu ai mai citii blogul si nu ai incerca sa o opresti pe doamna Maria sa mai scrie Adevarul,.
    De fapt comentariile tale manipulatoare cred ca sint PREA elaborate cu PROGRAME de calculator in SERVER,motiv pentru care nu te obosesti sa raspunzi comentariilor acuzatoare.
    Urmaresti doar scopul principal pentru care esti platit de a o face pe doamna Maria a se auto-CENZURA , pentru care esti platit ca MERCENAR iohannist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este cazul fiindca pe doamna Maria doar Dumnezeu o poate opri. iar cu iohanist, mai lasa-te ca la fiecare presedinte cei din opozitia presedintelui au vociferat cu iliescist, basist, taranist, etc.

      Ștergere
  7. Ce parere aveti de moartea designerului Razvan Ciobanu? Si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic, la numai 43 de ani. Ce credeti ca s-a intamplat de fapt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.22 Drogurile, anturajul, frustrarile fizice . Uitati-va la americani : toti au murit datorita drogurilor - Whitney Houston .Pe 11 februarie 2012, a murit din cauze necunoscute la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California. Rapoartele toxicologice ulterioare au arătat că ea s-a înecat accidental în cadă din cauza efectelor consumului cronic de cocaină și a boli de inimă.
      Michael Jackson- Reuters titra la vremea aceea : “Moartea lui Michael Jackson este invaluita in mister”, sugerand ca decesul acestuia ar fi fost provocat de medicamentele luate in exces. Autoritatile au programat autopsia acestuia, dar au avertizat ca le-ar putea lua saptamani intregi pentru a determina cauza mortii. Testele vor stabili daca artistul a murit din cauza drogurilor si a medicamentelor prescrise.

      Amy Winehouse- cauza decesului fiind consumul excesiv de droguri si alcool.
      Maryiln Monoe, Judy Garlanda sau Heath Ledger au murit inainte de vreme din cauza acestui viciu chinuitor.

      Actorul canadian Cory Monteith, din serialul de mare succes "Glee", a murit pe 14 iulie 2013, la Vancouver, din cauza unei supradoze de heroina si alcool, la cateva saptamani dupa ce s-a externat de la dezintoxicare.

      Actorul american River Phoenix a decedat din cauza unui infarct provocat de o supradoza de droguri, pe 31 octombrie 1993, la Hollywood. Pe numele sau adevarat River Jude Bottom, River Phoenix a fost, de asemenea, compozitor si cantaret. Acesta a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu filmul "Viata pe fuga/ Running on Empty".

      Actorul american, de origine albaneza, a murit din cauza unei supradoze de alcool si droguri pe 5 martie 1982, la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles.

      Janis Joplin a murit, se crede, in urma unei supradoze de heroina.
      Consumul masiv de medicamente si droguri a contribuit la moartea "Regelui Rock'n'roll-ului", Elvis Presley. Acesta a decedat pe 16 august 1977 in urma unui infarct miocardic.

      Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, s-a luptat cu dependenta de heroina, depresii si cu probleme in viata personala. Acesta a murit prin impuscare in 1994, stabilindu-se oficial ca s-a sinucis.
      Amy Winehouse a fost găsită moartă în casa ei din Londra, în 2011. Cântăreaţa britanică s-a luptat mai mulţi ani cu dependenţa de alcool, heroină, cocaină, ecstasy şi ketamină.

      Chris Kelly, rapperul grupului Kriss Kross din anii '90, s-a stins la 32 de ani, din cauza unei supradoze de droguri. Mama sa a recunoscut că el a consumat heroină şi cocaină.




      Ștergere
  8. Sa nu uitam ca doamna Maria este sub protectia Duhului Sfant.Sub protectia Maicii Domnului.
    Iar noi oamenii de buna credinta nu citim ce scrie aceasta d-na Aurelia.
    Asa nu ne incarcam energetic negativ.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine ma ajuta sa inteleg fenomenele din jur, mecanismele, planurile, strategiile, capcana intinsa, starea de carantina planetara, cauza relelor. In zadar amelioram simptomele unei boli, efectele unui fenomen oricare ar fi, daca nu vindecam CAUZA generatoare de faradelege. Mesajele, confirmarile, efectele, ma ajuta sa inteleg ca la ora actuala pe Terra se practica Faradelegea la toate nivelurile, ca Legea pentru care a venit Isus a fost obstructionata, masa critica de atunci alegand sa-l rastigneasca pe Isus, elibereze pe Baraba. Implinirea Legii pe Terra se va instaura odata cu a doua venire a lui Iisus cu conditia sa se asigure climatul favorabil in materie de frecventa, vibratie, energie, compatibile cu conceptul de Lege implinita, Legea Iubirii. Spre exemplu, din lectia lui FAUR am invatat cum un tanar comerciant, labil psiho-afectiv, devine victima sigura intr-un context hibrid pe fondul caruia tartarul de somon a fost bomboana de pe coliva. Am inteles mecanismul prin care s-au derulat campaniile electorale, efectuat spalarile de bani, finantarile, preluat strategic bunurile, proprietatile tarii, folosit oamenii simpli prin santaj, mita, droguri, alte substante responsabile cu tulburarea starilor de constiinta si constienta, cercetati, executati, lichidati, ucisi. Cum se intretin manifestarile deviante, abuzurile de orice fel. Care sunt consecintele aderarii la structuri fara Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat Lumina din Lumina. Cum este sa ai parte de presedinti lipsiti de intelepciune, mandri, impatimiti, santajabili, fara demnitate, onoare, lege, morala. Fara Dumnezeu. Fara De Lege. Lectia lui FAUR, lectia din gradina noastra, a mea, a ta, a unei tari, lectia planetara. Caz Scoala. Dureroase lectii! Cred ca daca invatam ceva din lectie si sufletul lui Alexandru Faur isi gaseste linistea. Doamne ajuta! Gina

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca mesajul are legatura si cu evenimentele de la Electrolux, 10 SAPTAMANI DE PROTESTE pt recunoasterea si acordarea drepturilor salariatilor nevoiti sa doneze sange pt o bucata de paine, cf. declaratiilor liderului de sindicat Sorin Faur. Aud pe la anumite posturi Tv ca roamanii doresc ca firmele straine care desfasoara activitatea pe teritoriul tarii sa moara in chinuri. Absolut gresit! Sa respecte legea si drepturile salariatilor pe fondul simetriei, acordurilor si conventiilor internationale, intocmai cum semenii nostri respecta legea tarilor in care muncesc, majoritatea, din greu.

    RăspundețiȘtergere