joi, 2 mai 2019

EXISTA VIATA SI ACTIVITATE DUPĂ MOARTE ! MARICELA PRIETENA MEA ,ESTE ACOLO SUS !


                   28 Aprilie 2019,ora 4,50 ! 

                                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-au trezit mai multe glasuri care vorbeau intre ele, după care,aud un glas care,striga cate un nume.
Treaza fiind ,stateam cu ochii inchisi si vedeam Cerul in inima lui.
Acolo Sus in Cer,erau multi oameni adunati intr-un singur loc, zeci de oameni erau adunati si stateau in picioare,asteptand sa fie strigati pe nume, fiecare.
În faţa acestei multimi de oameni ,care erau adunati in Lumina alba din Cer,vedeam un Nor alb si mai stralucitor,un Nor ca o cortina in care se afla in carne si oase,prietena mea MARICELA care a trecut la Domnul ,anul trecut în iunie la nici 52 de ani.
Prietena mea Maricela, cat a trait pe pămant,meseria ei a fost de INVATATOARE.
A fost un om bun cu suflet mare,un om respectat si iubita de toata lumea.
Cand a plecat la Domnul (cancerul i-a curmat viata)a lasat multa durere si suferinta in urma ei.
Ceea ce vedeam,era minunat.
Totul se petrecea in Cerul Lui Dumnezeu.
Daca Maricela prin profesia pe care a avut-o folosea si microfonul, iata dragilor că,si aici in Ceruri, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI i-a dat de lucru Maricelei.
Maricela avea un microfon in mânutele-i fine, si citea de pe o lista pe care o tinea in mana sa stanga.
Striga niste nume,iar oamenii din multimea din faţa ei,trebuia sa raspunda prezent.
In jurul Maricelei din norul alb stralucitor,se auzea un glas divin care,aproba sau dezaproba activitatea fiecarui nume strigat de Maricela.
Eu eram in mijlocul zecilor de oameni din Cer, si priveam cu bucurie la Norul alb stralucitor in faţa căruia , o vedeam pe Maricela prietena mea, si chiar ma bucuram enorm pentru ea,deoarece ,chiar daca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI au luat-o de pe pămant,acolo Sus in Cer,Maricela era fericita foarte si era de ajutor Divinitatii.
În timp ce Maricela striga pe numele de familie pe fiecare, facea o pauza scurta după fiecare nume, iar in acest timp, din Norul alb stralucitor se auzea un glas divin care,evalua munca fiecaruia dintre cei care si-au auzit numele. Daca era bine,il lauda ,daca nu era bine ,glasul din norul alb se intrista si -l certa chiar, pe cel care nu si-a indeplinit misiunea primita din Cer.
La un moment dat,aud glasul Maricelei,care spunea asa:
                     "Da,dar este aici un nume....
Si priveste cu nedumerire si totoadata cu uimire,atat la lista din mana ei,cat si la norul alb stralucitor,care ,nu zicea nimic deocamdata.
Maricela insa,isi revine din emotii si spune:

           Este aici un nume ...Ghiorghiu...

Si iarasi priveste in dreapta ei, spre norul alb, ca si cum ar astepta un raspuns.
Eu cand mi-am auzit numele,am ridicat din multime mana mea dreapta in sus,ca sa vada ca sunt prezenta;si-apoi,voiam sa ma vada Maricela.
Cand Maricela a strigat :
                           Ghiorghiu...

Eu am ridicat mana sus, Maricela m-a vazut, a tresarit puternic vazandu-ma ,iar chipul ei s-a luminat de bucuria mare care o cuprinsese,atunci cand ,m-a vazut si m-a auzit.
Chiar mi-a facut cu mana in care tinea microfonul.
Din Norul alb s-a auzit glasul divin care,era tare bucuros si mi-a grait asa :

             Tu comunici foarte bineeeeeeeeeee!"

După care,totul s-a terminat.
Am deschis ochii după tresarirea pe care am avut-o revenind in trup, si mi-am notat toate in caietul meu de suflet.
        Imagini pentru prea sfanta treime imagini

Prieteni dragi,ganditi-va ce am simtit eu in inima si-n sufletul meu, cand DUHUL CEL PREA SFANT a grait asa:
                
                Tu comunici foarte bineeeeeeeeeee!"

Am prins puteri sufletesti si trupesti, si-am multumit DOMNULUI si MAICII DOMNULUI,pentru faptul ca, mi-au incredintat mie roabei Sale CUVANTUL SĂU ,pentru ca si eu la randul meu ,sa-l vestesc corect semenilor mei; ai nostri.
După cum vedem dragilor, mai sunt multi oameni pe pămant prin care, DUHUL SFANT comunica. Dar nu toti primesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU,nu toti IL impartasesc corect semenilor nostri,din diferite motive subiective.
Ori le este frica de ce-o sa spuna x sau y, ca vede si aude lucruri; ori pur si simplu nu vor sa comunice cu Duhul Sfant. Ignora glasul Lui Dumnezeu,spunand in sinea lor, ca este de la diavol si ca  nu este posibil ca sa fie de la DUMNEZEU. Asa cum spune si BOR in zilele noastre in Cartile Religioase.
             Imagini pentru maica domnului
Exista si in Molitfelnic aceste cuvinte:

            "Pe Dumnezeu a-L vedea ,nu este cu putinta oamenilor,catre care nu cuteaza a cauta Ostile Ingeresti,dar pe Hristos Cuvantul Intrupat vazandu-L, pe Fecioara O fericim ."
Iar eu va spun dragilor că, pe DUMNEZEU Îl putem vedea daca avem Credinta si Dragoste infinita.
Eu L-am vazut adeseori,deci, se poate !
Dragii mei, faptul că eu scriu aici,pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii tiate cate mi se arata si mi se graieste de la Duhul Cel Prea Sfant,nu este intamplator.
Este o MISIUNE pe care am primit-o de la DUMNEZEU, si Caruia, I-am jurat ca voi implini al Său Cuvant ,chiar cu pretul vietii mele.
Indiferent ce spun cei care,nu au nicio legatura cu Credinta si cu IUBIREA de DUMNEZEU si faţă de Aproapele, eu sunt si voi fi aici ,24 din 24 de ore.
Asadar dragilor,nicio şansa ca sa vedeti acest Blog al LUI DUMNEZEU ,părasit sau inchis.
Cui nu-i place,este liber ca sa aleaga ce doreste pentru sufletelul său.
Va rog din suflet, pe voi cei care ,aveti ură si cuvinte jignitoare in inima si-n sufletul vostru, sa nu le vărsati aici pe Blog, ci faceti-o in casa si-n gradina voastra.
Ganditi-va ca ,toate aceste rautati ale voastre, se intorc la voi si la cei dragi voua care ,nu au nicio vina si totusi vor suferi din pricina clevetirilor voastre,a rautatilor voastre.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:              


35 de comentarii:

 1. Dupa slujba de inviere din noaptea de Paste,am avut un vis in care parintii decedati amindoi erau intr-o gradina mare de peste o jumatate de hectar imprejmiuta cu un gard de verdeata linga padure,munceau la sapa iar eu ma plimbam cu fratele pe o cale exterioara si ma gindeam ca ar trebui sa le ajutam macar sa sapam 2-3 rinduri fiecare ca sa-i ajutam sa termine mai repede.
  Oare ce va insemna?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca ei au Misiunile lor in Cer, asa cum noi le avem pe pamant. Doar ca ei lucrează cu alte forme de energii.
   Moartea este doar o trecere. Ideal este sa Inviem in timpul vieții. Si pentru asta nu trebuie cine stie ce miracole: doar sa fim oameni de omenie pe pamant.
   Goana dupa bani i-a adus pe oameni in stadiul de animale aflate in competitie. Competitia aduce ura si invidie.
   Pamantul romanesc nemuncit, romanii in afara.
   Si tot aud voci pe aici care se plang ca vin strainii si ne iau tara. Păi...daca am lasat pamant fertil si am plecat după cuiburi de pupeze prin occident...sunt altii care observa oportunitatile de a face bani. Si ii fac aici si peste tot unde populatiile autohtone sforaie.
   Cel mai grav este ca romanilor nu le mai pasa de urmași! Nu le pasa ce tară le lasa. Si daca va mai fi o tara pe care le-o lasa.
   Dna Ghiorghiu, pana acum, niciuna dintre viziunile profetilor nu a putut evitata. Daca e ca romanii sa moară prin cutremur, asa va fi! Dumnezeu nu-ti va spune data si ora. Pentru ca ce oamenii si-au scris in cer primesc pe pamant. Furam? Suntem furati. Mintim? Suntem mintiti de catre politicieni. Ucidem? Ne ucidem singuri sufletele si ramanem ca niste zombie pe pamant.
   Treceti la treaba! Ne-ati pierdut deja prea mult timp, noua, celor ce incercam sa ridicam Romania pe un nivel spiritual unde sa nu ne mai fie rusine ca L-am tradat pe Dumnezeu alergand dupa vitei de aur.
   Daca nu faceti ce va spun, o sa ne trageti in jos pe toti, oricat de mult am munci. Pana cand...legaturile noastre cu voi se vor rupe si multi vor cadea.
   Nu suntem locomotive sa tragem dupa noi un popor ce vrea de toate dar nu face nimic.
   De vorbe suntem satui!

   Ștergere
  2. Maria Aurelia da ce treabă serioasă ai tu ridici spiritual România. Ai grijă să nu faci lumbago sciatica de la atâta ridicat.

   Ștergere
  3. Ajutati-i pe parinti cu pomeniri, rugaciuni si pomeni in numele lor, dar sa nu aveti sufletul indoit (cu regrete).

   Ștergere
  4. Vai de capul tau, maria-aurelia! Tu te auzi ce spui?

   Da, de vorbele tale "suntem satui", biata de tine!

   Ștergere
  5. Aurelio , ia-te de mana cu madam D , si aia ne-a rupt creierii cu dimensiunile si trezirile !!!!!!1

   Ștergere
  6. Voi pricepeti nimic din ceia ce spune Maria Aureia...dar va pretindeti bune crestine asai??? Daca-i asa atunci dece o judecati? fiecare are dreptul la o opinie. Mai bine v-ati pune mintea la munca!
   Doamne ajuta!

   Ștergere
  7. 23:14, esti tot tu...:))

   Ștergere
  8. Sa aiba opinie! Dar sa nu ne insulte! Ea ce face? Tipa p-aici si jigneste. Atata tot!
   Si inca ceva fiecare trebuie sa-si asume drumul ales ca daca "destinatia" nu e cea dorita... sa nu fie altcineva de vina!

   Ștergere
  9. 06:38, la prima vedere ai dreptate daca nu cumva esti un "lup moralist". Tu de ce stai deoparte si doar pe aici iti spui criticile ca babele la colturi. Implica-te la nivel inalt si schimba lucrurile daca esti asa tare si le poti schimba. Poate ca s-au saturat romanii de saracie si de batjocura in propria tara si dupa ce au ramas fara locuri de munca au plecat sa-si caute de lucru printre straini ca sa-si poata creste copiii. E usor sa arati cu degetul, dar cand ai guri de hranit si n-ai cu ce, iti cam piere cheful de gargara moralista. Crezi ca este usor sa fii sluga la straini, dar daca in tara ta nu poti trai trebuie sa faci ceva ca sa poti vietui si sa-ti cresti copii. Era dezastru pentru romani daca nu ar fi fost primiti sa lucreze in alte tari dupa ce Petre Roman si Iliescu au distrus intreprinderile spunand ca sunt un morman de fiare vechi.

   Ștergere
  10. 23:14, ia-te tu de mana cu cea pe care-o admiri, ca noi nu dorim asa ceva si ne bucuram ca ne ocroteste Bunul Dumnezeu de astfel de personaje.

   Ștergere
 2. Cineva afirma aici pe blog ca pana pe 5 mai multi vor pleca dintre noi-asa numai un pic de vorba cu vecinii si rudele si au spus ca in2 zile 3 oameni s-au dus...

  RăspundețiȘtergere
 3. Intr-un mesaj anterior spuneai, Maria, ceva de FAUR. Sa fie in legatura cu Alexandru Faur, omul care a salvat-o pe Elena preluandu-i creditul de 3 milioane de euro? Doamne Dumnezeule Atotputernic tamaduieste-ne!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumos mesaj si foarte frumoase sunt indemnurile la credinta si iubire de Dumnezeu, iar Preasfanta Fecioara Maria este ajutatoare noastra daca ne rugam ei. Pentru multi este greu de crezut daca nu vad cu ochii trupesti, dar Pr. Arsenie Boca a spus ca "in lumea aceasta este pe crezute iar in cealalta este pe vazute". Daca nu credem in lumea aceasta, dupa moarte vom vedea si vom regreta faptul ca n-am crezut. Si Mantuitorul nostru Iisus Hristos a spus ca "Fericiti vor fi cei ce n-au vazut si au crezut". Pascal a spus: "Dacă cred că există Dumnezeu și El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există și El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult". Azi, de sarbatoarea Izvorul Tamaduirii, sa ne tamaduim sufletele prin iubire, credinta si speranta in Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 5. 23.46 Aveti ceva legat de vreo mostenire de la ei, tribunal, judecata , succesiune, iesire din indiviziune, casa parinteasca, vanzare a unui teren etc. ? Solutia va veni repede si va fi la inceputul verii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Fericiti cei curati cu inima ca aceia il vor vedea pe Dumnezeu .

  RăspundețiȘtergere
 7. Sper că acest vis nu înseamnă altceva ........

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 11:01 speri da speri degeaba acest vis înseamnă altceva el nu este o simplă confirmare că există viață după moarte lucru știut dealtfel de mulți dintre noi.

   Ștergere
  2. Nu insemna altceva ci faptul ca vor ajutor prin rugaciuni, pomeniri si pomeni in numele lor. Aceste lucruri ii ajuta sa urce iar in noaptea de inviere cerurile se deschid si cei plecati in lumea spirituala comunica mult mai usor cu cei de jos.

   Ștergere
 8. Premierul Viorica se plinge ca nu are invitatie pentru summitul UE de la Sibiu.
  Dupa ce guvernul i-a facut hatirul lui Iohannis sa mute summitul din capitala in feuda arogantului cel mare si P.....

  RăspundețiȘtergere
 9. Doamna Maria, ma bucur foarte mult pentru prietena dvs. E minunat ca se afla intr-un loc in care e fericita. Imi amintesc ca spuneati ca avea un baiat adolescent ( la data decesului dansei ), sper ca acest mesaj sa ajunga si la el, cred ca i-ar aduce mangaiere sufleteasca. Cum se mai simte baiatul, e bine ? Va intreb asta pentru ca am avut atunci o stare de profunda compasiune pentru copil, eu trecand printr-o situatie similara, imi pierdusem mama ( rapusa tot de cancer ), eu fiind adolescenta la acea data, intelegeam prin ce a trecut acest baiat, cu ce durere sfasietoare s-a confruntat...Mi-as dori sa stiu ca acum e bine...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pare rau draga mea,ca ti-ai pierdut mama la o asa varsta frageda a ta.
   Baiatul urmeaza sa implineasca 18 ani, este bine cat socializeaza la scoala,inafara scolii,dar cand intra in casa,casa este goala fara mama care-i punea totul pe masa. Asa a fost VOIA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI. Cu drag !

   Ștergere
  2. Va multumesc pentru raspuns, doamna Maria...Trecerea timpului atenueaza si vindeca ( de cele mai multe ori ) ranile sufletesti. Cu inaintarea in varsta, vine si intelepciunea, si intelegerea...Ii doresc tot binele din lume acestui baiat. Dumnezeu si Maica Preacurata sa-l aiba in grija si sa-l ocroteasca. Numai bine va doresc si dvs.

   Ștergere
 10. Cred doamna Maria din suflet ca este adevarat.
  Doamna Maria eu sunt o pacatoasa si ma rog la bunul Dumnezeu s-a ne miluiasca. Cu cativa ani in urma am trait un lucru minunat in timpul somnului.
  Vedeam totul in casa am deschi usa am iesit afara era aevea nu stiu cu sa spun era totul in jur ca in realitate.
  Am intrat in casa si ma uitam pe geam,
  Era un cer plin de lumina iar in luna am vazut chipul Mantuitorului pentru cateva secunde a zambit si a facut un semn si a aparut un balon mare oval luminos sa oprit pe zidul care da in gradina din el a coborat doi barbati in vesminte albe spre crem si cu parul pana la umeri.
  Au intrat in casa si au zis;
  Rugaciunile voastre au fost auzite de Mantuitorul.
  Am plans ma rugam si au zis
  Tie iti este frica de cutremure,am venit pentru ca atunci cand va vrea D-zeu va fi un cutremur mare de pamant si nu trebuie sa te sperii.
  Pastreaza-ti credinta ta si nu te teme.
  Mi-au luat mainile in mainile lor si au inchis ochii ca la rugaciune spre cer.
  Mau urcat in acel oval luminos vedeam padurea pe unde ma duc mereu tot,tot.
  Am ajuns sus pe un deal si am vazut ca blocuri nu mai erau in picioare era o crapatura adanca ca un Canion,pornea cam spre Prahova in sus.
  In acel loc eram singura de si acasa cand au venit la mine eram cu sotul meu Dumnezeu s-al adihneasca.
  Inseamna ca o sa fie si acel cutremur atunci cand va vrea Dumnezeu.
  Sincer de atunci nu mai stiu sa-mi fie frica de cutremure.
  Si aporopo doamna Maria de cum ati vazut-o dv.pe prietena dv eu am vazut pe tata culegea porumb si erau casute cu 2ferestre una in stanga si una in dreapta si usa la mijloc si cu un gardut mic inconjuraye toate si multe flori si casutele varuite cu alb.
  Noi visam doamna Maria spre deosebire de dv.care le vedeti si auziti intocmai
  Cum se spune;
  Multi vise vor avea iar altii vedenii vor avea aproape de venirea Mantuitorului Nostru.
  Cu mult drag tuturor Doamne Ajuta la toata lumea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multe mesaje, multe raspunsuri de la divinitate care ne sunt date prin vise.

   Ștergere
  2. Toti suntem pacatosi. Ati avut un vis profetic si daca Dumnezeu va voi sa se intample, noi oamenii nu putem face nimic impotriva puterii lui Dumnezeu, decat sa ne rugam si sa ducem tot ceea ce ne da. Sf. Pr. Arsenie Boca spunea ca la necazuri sa spunem smeriti ca "pentru patele noastre patimim acestea, Doamne izbaveste-ne de rau". A mai spus ca "Faradelegile atrag pedeapsa pe pamant".

   Ștergere
 11. pt MASINCA-unii au vise altii viziuni care nu pot fi spuse sau scrise pt ca sunt luati in batjocura-prefera sa le tina pt ei sau sa spuna unor prieteni adevarati

  RăspundețiȘtergere
 12. Maria Aurelia te invitam la treaba -am mai spus-o--de dat din gura e usor dar ce sa vezi!lumea nu se schimba la un pocnet de degete- psihicul omului e complicat -greu vei izbandi-dar tu incearca-aici pe blog ai primit doar bobarnace-putini romani au luat-o pe calea new age asa caaaa

  RăspundețiȘtergere
 13. normal ca EXISTA VIATA DUPA MOARTEA FIZICA-numai ca este taina DOMNULUI la care nu avem acces-IN SCHIMB AVEM STAPAN ceea ce multora nu le convine-inteligenta divina nu are margini

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu n-as spune ca avem un STAPAN, ci mai degraba un Tata Ceresc, care ne-a dat un dar pretios, liberul arbitru, dar pe care ar trebui sa-l folosim cu multa intelepciune, din iubire pentru El.Si da, cred in existenta vietii dupa moartea fizica, defapt cred ca aceea este adevarata viata...

   Ștergere
 14. Anonim 4mai 01-18 eu le citesc cu mult drag pentru ca le inteleg am trait multe minuni.
  Cred si poti povesti citesc cu multa placere si ma bucur pentru fiecare cand aud lucruri de bine si frumoase.
  Cu mult drag.

  RăspundețiȘtergere
 15. pt 05 mai 11:06-ba da este stapan DUMNEZEU PE TOT SI TOATE-vedeti ca am scris bine-oamenilor nu le place sa li se spuna ca au stapan-se cred in epoca sclavagista!

  RăspundețiȘtergere