miercuri, 8 mai 2019

EN : DEVASTATING EARTHQUAKE IN JAPAN !


Devastating earthquake in Japan!
May, 8th 2019, time: 5:47

                        My Darlings,
This morning a voice woke me up to tell me something earth shattering:


“A devastating earthquake has been issued in JAPAN.
The earthquake lasted…
Invaders…”


After that i see towards east, lots of fallen buildings, mountains of debris on top of which there were man in blue overalls that were trying to get the curious away or those that wanted to profit from this tragedy.

From here, the divine word from the message above: “Invaders…”

My darlings, unfortunately, we will hear of a devastating earthquake that will take place in Japan. 
Still, I don’t understand why it says that an Earthquake has been issued; does this mean that the specialists in Japan already know about this devastating incident?

I’m shaken by seeing those blue overalls, images from another earthquake in Japan, because the same overalls were shown to me.

Let’s pray for our Japanese Brothers, lets pray for all our kind, to be protected from such disasters. Let’s not loose faith and the hope in our Good God and Virgin Mary and let’s thank everyday for being healthy and we get to see another sunrise. 

With Love, Maria!


P.S.
Multumesc din suflet domnului EDUARD DENVER ,pentru traducerea din limba româna in limba engleza !
                     Cu pretuire,Maria Ghiorghiu .

P.S.
Art.in limba româna:
                                          8 Mai 2019 ,ora 5,47 !

                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

             "S-a emis un Cutremur devastator în JAPONIA .
              Cutremurul a durat...
                Invadatorii...."

După care, vad inspre Est ,cladiri multe daramate,munti de moloz pe varful cărora erau barbati in salopete albastre  care ,incercau sa indeparteze pe curiosi,pe cei care voiau ca sa profite de tragedia celor de sub daramaturi.
De aici si cuvantul divin ,din MESAJUL de mai sus:
              Invadatorii....

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA.

Dragii mei ,din nefericire,vom auzi de un CUTREMUR DEVASTATOR care se va produce in JAPONIA.
Si totusi,eu nu intelg de ce se spune ca s-a emis un Cutremur devastator;asta inseamna ca ,specialistii din JAPONIA stiu de acest CUTREMUR devastator care urmeaza a avea loc .

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA.
Ma cutremur vazand imaginile cu salopete albastre,imagini de la un alt Cutremur din JAPONIA, deoarece,exact aceleasi salopete albastre mi s-au aratat si mie.
Sa ne rugam pentru fratii nostri din JAPONIA ,sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,ca sa fie ocrotiti si ocoliti de asemenea DEZASTRE cumplite.
Sa nu ne pierdem CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, si sa multumim in fiecare clipa ca suntem sanatosi, si vedem inca un rasarit de soare cu fiecare zi a vietii noastre.
                             Cu dragoste,Maria.



Thank you very much to Mr. EDUARD DENVER for translating from Romanian into English!

                     With great value, Maria Ghiorghiu.

17 comentarii:

  1. Cutremurul va lovi SUA stimabila doamna dar va fi simtit pe toata fata planetei...ar trebui sa fii atenta la postarile altuia pe facebook cu ce s-a intamplat pe 11 noiembrie dimineata.cuvantul invaders inseamna asta:Lucifer va fi aruncat in oceanul pacific...de unde stiu eu asta...de la Dumnezeu insasi...vocea Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai vorbiti aiurea! Statuia Libertatii o reprezinta pe Marea Mama Divina Cosmica si Universala ("Imparateasa Cerului si a Pamantului"; "Matca"; " Maica Luminii"; "Magna Mather"...) si nu pe "Lucifer".
      Pace voua!

      Ștergere
    2. Si apropo de Romania in 2012 a avut loc un referendum pentru demiterea lui Basescu...daca le stiti pe toate doamna Maria Ghiorghiu stiti ca in acea zi Dumnezeu a oferit tarii posibilitatea sa se schimbe si stiti daca Dumnezeu v-a aratat rauri de sange in capitala Bucuresti in urma acestei decizii a tarii.aceste lucruri se vor intampla mai curand de cat credeti dumnevoastra.da poporul roman a fost evaluat de la referendum pana astazi.deja Dumnezeu la referendum a luat decizia asta transmisa prin Arsenie Boca referitoare la Romania.abia dupa inaltarea celor 2 martori daca va voi Dumnezeu sa faca din Romania tara demna de urmat va face.pana atunci nu.

      Ștergere
    3. Nu am vorbit aiurea...am scris adevarul. Am inteles ca s-a luat de dumneavoastra Avril,doamna Maria.cand va spuneam ca Daniel cap.8:23,24,25 nu se refera la Satan ci la o femeie care nu este puternica prin ea insusi si va fi ucisa de Dumnezeu cand se va ridica impotriva Domnului Domnilor dar sigur cand se va ridica impotriva Cuvantului Lui Dumnezeu si profetiei Sale nu ati crezut...curand o sa va convingeti...
      Auzi ce reprezinta statuia libertatii in viziunea unor dusi de tot ...
      Apocalipsa 12:1,2,3, s-a implinit deja in septembrie 23 anul 2017 semne care se vor repeta peste 7000 de ani.
      Dar eu pot spune atat niciunul din cei care s-au ridicat impotriva Cuvantului Lui Dumnezeu nu vor ramane in viata cat de puternici vor fi prin altii care le tin spatele sa nu uite ca fosnetul banilor a luat locul ratiunii doar al celor slabi fara credinta in Dumnezeu iar ingerii care protejeaza aceste gunoaie umane sa nu uite chiar si Mielul de ar fi ca nimeni nu a supravietuit din oameni cand s-a ridicat impotriva Cuvantului Lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Sa va aduc aminte aceste cuvinte...toate se vor implini asa ca va garantez tot ce postez eu pe pagina mea de facebook are legatura cu viitorul.nu mai vreau sa spun cine sunt caci doamna Maria stie...daca mai are vreun dubiu cand Dumnezeu va rosti numele meu i se va inmuia picioarele si dansei...e numele meu se va afla abia dupa ce se va implini aceste profetii Daniel cap.8:23,24,25.cand voi scrie eu ca totul este pierdut pentru Romania si cuvintele lui Daniel se vor implini Dumnezeu va rosti numele meu din cartea de identitate si va confirma pedeapsa pregatita pentru Romania. Am spus referendum din iulie 2012 trebuie sa aduca un nou presedinte despre care Ponta stia dar daca s ar fi aflat adevarul l-ar fi ucis probabil pe Ponta...asadar Dumnezeu a lasat ca Romania sa si aleaga soarta dupa care parapsihologul Alina a primit viziunea deciziei Lui Dumnezeu. Este definitiva si irevocabila.intre timp si eu am evaluat situatia si am decis ca Dumnezeu a hotarat drept asa ca profetiile din Daniel cap.8:23,24_25 si profetiile de la Arsenie Boca referitoare la Romania si viziunea parapsihologului din viitor sunt decizii corecte luate de Dumnezeu si implinite deja fara putiinta de a fi schimbate de nimeni.felicitari celui mai corupt orb si idiot popor pe care l-am cunoscut din care ma trag si care te lasa complet mut,un popor care in 30 de ani si a pierdut orice discernamant orice valoare morala...
      https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/05/vom-plange-cu-amar.html?m=1

      Ștergere
  2. Sa speram ca "Samuraii" se vor trezi si vor reusi sa restaureze natiunea nipona...
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maica Sfanta a fost si este jignita incontinuu, acest lucru nu-i o noutate. Nu stiu cum de se permite acest antisemitism , fiindca ea era evreica, Jesus of Nazareth a fost nascut de catre aceasta. "Fecioara
    Maria", "Maica Sfanta" era nobila, apartinea Casei lui DAVID si cine o jigneste poate fi considerat antisemit. Ea a fost dintotdeauna si pentru totdeauna protectoarea poporului...
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca, incepand de acum, oricine aduce cuvinte de ocara Maicii lui Dumnezeu se pozitioneaza intr-o tabara ostila Bunului Dumnezeu, Creatorul. Acum este clar.

      Ștergere
  4. proasta traducere in limba engleza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei doi martori martiri au fost ucisisi au inviat linga fosta troita din piata orasului Irdaklyon in 1910 lucru facyt cuniscut de marinari si un ziar al vremii in citeva porturi dar negat si musamalizat din fasa de Biserica. Lucryl e cuniscut de mai tot poporul grec multi calugari si preoti dar auporunca pe linie ierarhica sa tina secret fata de cei care nu sint greci. Atunci a trait prima fiara dintre cei sapte zisi imparati toti fiare. A fost inaltul ierarh al Cdeteisi latifundiarul intregii insule acuzind pe cei doi ca ar fi profetul mincinos si fiara pt ca ii dadusera in vileag fapte rele pt care nu existau dovezi cita vreme dovedisera deja pe strazi dar de cunoastere si de vindecare omoare si neiubire de arginti.
    Dar nu acela a fost grecul danielic hulitor ci acela va urma aducind aceleasi acuze inselat de fanatismul unui subaltern zis Euclisio dar la adresa identitatilor teofanice ale lui Iisus revenit si respectiv Cineva (Savaot Femeie Duhul promis Cel Preainalt care Se va arata inainte de urgie pe care o va si turna contra tuturor hulitorilor jihadistilor si dictatorilor care se opun misiunii Sale de a aduna religios politic etc si a face toate lucrurile noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:18, mai bine ai "traduce", ca-i clar ca nu spui esentialul, ci doar lansezi "vorbe", mai mult sau mai putin, verosimile! De fapt, le lansezi "la deruta'? Intreb si eu, nu dau cu parul!
      Natural, adevarul ar trebui sa curga frumos, pe intelesul tuturor...

      Ștergere
    2. Mihai...cei doi martori traiesc acum...vei afla dupa cutremurul din SUA.citeste apocalipsa Mihai ca sa vezi vremea.cei 2 martori apar dupa a 6 trambita...pana acolo este garantata apocalipsa in mod cert.restul depinde de Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Mesaj din Sua " Vin cei doi martori ai apocalipsei Ilie si Enoh."
      Eu țin sulul în mâinile Mele. Pe măsură ce pecetea se rupe, războiul va izbucni în națiunile pământului: război pe mare, război în cer, pe pământ om luptând împotriva omului cu săbii și arme de foc, moarte, foamete și molimǎ, nici o pace, nici o siguranță, plâns și lǎcrimare. Adversarul așteaptă ocazia sa de a se răzbuna pe sine și armata sa. Cei doi martori ai Mei se pregătesc pentru timpul lor. Puterea Mea se va odihni peste ei. Justiţie și dreptate sunt numele lor. Ei vor lovi națiunile cu cele zece plăgi mortale. Am folosit aceleași plăgi pentru a forța pe faraon să-Mi elibereze poporul. Voi folosi din nou aceste plăgi. Cei doi martori ai Mei vor decide momentul lor. Pregătiți-vă acum. Pământul se cutremură, pe măsură ce pecetea este ruptǎ.

      Ștergere
    4. Cei doi martori apar anul asta..la jumatatea anului.

      Ștergere
  6. 19.54,CE BINE AR FI CA ACESTA SA FIE ADEVARUL,NUMAI CA NU-I! aLTCEVA REPREZINTA IAR INTENTIA FRANCEZILOR CAND A DARUIT -O AMERICII NU-I A BUNA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Japan earthquake: STRONG magnitude 6.4 quake ROCKS Kyushu on Ring of Fire
    https://www.express.co.uk/news/world/1125217/Japan-earthquake-magnitude-6-4-Kyushu-Ring-of-Fire-USGS-latest-news-update?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-news-showbiz+%28Express+%3A%3A+News+%2F+Showbiz+Feed%29

    RăspundețiȘtergere