miercuri, 8 mai 2019

CUTREMUR DEVASTATOR IN JAPONIA ???

                                             8 Mai 2019 ,ora 5,47 !

                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

             "S-a emis un Cutremur devastator în JAPONIA .
              Cutremurul a durat...
                Invadatorii...."

După care, vad inspre Est ,cladiri multe daramate,munti de moloz pe varful cărora erau barbati in salopete albastre  care ,incercau sa indeparteze pe curiosi,pe cei care voiau ca sa profite de tragedia celor de sub daramaturi.
De aici si cuvantul divin ,din MESAJUL de mai sus:
              Invadatorii....

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA.

Dragii mei ,din nefericire,vom auzi de un CUTREMUR DEVASTATOR care se va produce in JAPONIA.
Si totusi,eu nu intelg de ce se spune ca s-a emis un Cutremur devastator;asta inseamna ca ,specialistii din JAPONIA stiu de acest CUTREMUR devastator care urmeaza a avea loc .

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA

Imagini pentru CUTREMURE JAPONIA.
Ma cutremur vazand imaginile cu salopete albastre,imagini de la un alt Cutremur din JAPONIA, deoarece,exact aceleasi salopete albastre mi s-au aratat si mie.
Sa ne rugam pentru fratii nostri din JAPONIA ,sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,ca sa fie ocrotiti si ocoliti de asemenea DEZASTRE cumplite.
Sa nu ne pierdem CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, si sa multumim in fiecare clipa ca suntem sanatosi, si vedem inca un rasarit de soare cu fiecare zi a vietii noastre.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.


                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:







13 comentarii:

  1. Doamna Maria am citit undeva dar nu mai stiu unde si zice de Japonia ca se va scufunda.
    S-ai apere Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria.
    Si mai departe spune ca am omis ca vor pleca cei care vor ramane si va ocupa alte locuri.
    Acum ca vor face razboi ceva de genul acesta.
    Dar vor ocupa alte locuri.
    Dumnezeu si Maicuta Domnului s-ai apere si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune așa,pt că există tehnologia necesară producerii unui asemenea cutremur,d-na Maria.HAARP,Șura,arma cu puls electromagnetic EMP,arme deţinute de americani,ruși,chinezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ferește, mereu au fost loviți, păcat de așa un popor super inteligent și minunat. ☹️ Sa le trimitem lumina și iubire

    RăspundețiȘtergere
  4. Japonia este țara cutremurelor. Ei sunt în general pregătiți și au clădiri construite care să reziste la cutremur. Acest dezastru poate fi în Japonia doar după un cutremur mare neașteptat de mare. Să sperăm că nu va fi și multe vieți vor fi astfel salvate.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?time_continue=169&v=7dsbyF-EV7Y

    Nimic Nu Este Ceea Ce Pare a Fi
    Nimic Nu Este Ceea Ce Pare a Fi = Uneori, chiar ... pare un joc. Atunci, hai să-l jucăm, fii Tu cel care mută piesele, fii Tu, cel care descoperă cine sunt jucătorii. Să ne jucăm amintindu-ne când eram copii, cum percepeam viața, împreună cu prietenii noștri, acești frați alături de care, zilnic, învățam să trăim, să ne recunoaștem, să descoperim... acel lucru care, acum, se află mereu aici, sub nasurile noastre, dar suntem incapabili să-l vedem. Date, informații, energii codificate, pentru a nu-ți putea lua ochii de la un tipar social, răsplătindu-te cu vise și țeluri de confuzie și singurătate. În interiorul acestui haos irațional, poți întâlni armonia care conduce la echilibru, chiar dacă se va veșteji, controlați fiind... de Teamă / Frică . Acest video este traducere a unui video produs și postat de http://detrasdeloaparente.blogspot.co... .

    RăspundețiȘtergere
  6. Un atentat cum fac musulmanii pentru a avea vizibilitate tredue sa aiba cel putin vizibilitate maxima si o semificatie,deci miine 9 mai de ziua Europei si a SUmmit-ului ar fi pentru ei ideeal in Europa,si mai si in Romania si cel mai bine plasat din aceste cauze ar fi la SIBIU unde sint concentrate toate televiziunile si posturille de radio romanesti dar si europene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Un atentat cum fac musulmanii pentru a avea vizibilitate tredue sa aiba cel putin vizibilitate maxima si o semificatie,deci miine 9 mai de ziua Europei si a SUmmit-ului ar fi pentru ei ideeal in Europa,si mai si in Romania si cel mai bine plasat din aceste cauze ar fi la SIBIU unde sint concentrate toate televiziunile si posturille de radio romanesti dar si europene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa fie corect ;)

    Devastating earthquake in Japan!
    May, 8th 2019, time: 5:47

    My Darlings,
    This morning a voice woke me up to tell me something earth shattering:
    “A devastating earthquake has been issued in JAPAN.
    The earthquake lasted…
    Invaders…”

    After that i see towards east, lots of fallen buildings, mountains of debris on top of which there were man in blue overalls that were trying to get the curious away or those that wanted to profit from this tragedy.

    From here, the divine word from the message above: “Invaders…”

    My darlings, unfortunately, we will hear of a devastating earthquake that will take place in Japan.
    Still, I don’t understand why it says that an Earthquake has been issued; does this mean that the specialists in Japan already know about this devastating incident?

    I’m shaken by seeing those blue overalls, images from another earthquake in Japan, because the same overalls were shown to me.

    Let’s pray for our Japanese Brothers, lets pray for all our kind, to be protected from such disasters. Let’s not loose faith and the hope in our Good God and Virgin Mary and let’s thank everyday for being healthy and we get to see another sunrise.

    With Love, Maria!




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet EDUARD ! HRISTOS A INVIAT si BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te ocroteasca !

      Ștergere
  9. sunt ANONIM 5 si cu 3 ani in urma am scris pe blog-ca duhovnicul meu de suflet a spus-JAPONIA SE VA SCUFUNDA INTR-O NOAPTE-asta o stiu de acum 30 ani -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau de japonezi, de cei mici si amarati,dar de cultura lor in nici-un caz. Ii gasesc "barbari". Inclusiv cu animalele, vor sa vaneze amaratele de balene pana la exterminare(doar un exemplu)

    RăspundețiȘtergere
  11. EDUARD sa scrie romaneste -este roman

    RăspundețiȘtergere
  12. Invadatorii inseamna ca e produs de cei care ne-au invadat si pe noi.... Asa se spune si despre dezastrul de la Fukushima, ca ar fi fost produs de o explozie submarina pusa la cale de ... Invadatori...

    RăspundețiȘtergere