luni, 6 mai 2019

A SUNAT PRIMA SI A DOUA TRÂMBIŢĂ ! APOCALIPSA A INCEPUT !

                       6 Mai 2019,ora 6,11 dimineata !

                            Hristos a Înviat dragii mei,


Asa m-a trezit un glas ,astazi dimineata !
Ce trezire frumoasa,nu-i asa?
Dar după acest divin HRISTOS A INVIAT,ceea ce a urmat m-a cutremurat la propriu.
Iata ce spunea glasul:

                   "HRISTOS  A INVIAT,dragii mei !
                             HRISTOS  A INVIAT !
              După cum vedeti ,prima si a doua Trâmbiţă a sunat !"
Şi pentru că eu am rams uimita si nu scriam inca in caiet, vad scris in noapte cu litere albe de lumina,vad scris asa:
                După cum vedeti ,prima si a doua Trâmbiţă a sunat !"
Si vedeam dragii mei Cerul deschis de un alb albastru stralucitor, iar sub acest Cer,o dunga neagra pe care scria:
  
După cum vedeti ,prima si a doua Trâmbiţă a sunat !"
                        Imagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambite

Vine apocalipsa financiară! Guverne vor cădea, ţări vor da faliment....
Imagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambiteImagini pentru apocalipsa cu cele 7 trambite

Iata dragii mei, SFANTA EVANGHELIE din Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul:


Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Capitolul 8
1.Şi când Mielul a deschis pecetea a şaptea, s-a făcut tăcere în cer, ca la o jumătate de ceas.
2.Şi am văzut pe cei şapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu şi li s-a dat lor şapte trâmbiţe.
3.Şi a venit un alt înger şi a stat la altar, având cădelniţă de aur, şi i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinţilor, pe altarul de aur dinaintea tronului.
4.Şi fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor.
5.Şi îngerul a luat cădelniţa şi a umplut-o din focul altarului şi a aruncat pe pământ; şi s-au pornit tunete şi glasuri şi fulgere şi cutremur.
6.Iar cei şapte îngeri, care aveau cele şapte trâmbiţe, s-au gătit ca să trâmbiţeze.
7.Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.
8.A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
9.Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare, şi a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.
10.Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11.Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
12.Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa.
13.Şi am văzut şi am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului şi striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiţei celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbiţeze!

Dar sa vedem ce inseamna cele 7 TRAMBITE ale APOCALIPSEI (imi spune acum un glas,ma completeaza )

De-a lungul timpului, s-a încercat definirea acestor evenimente pentru ca marele eveniment să poată fi anticipat. Chiar dacă cele 7 trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că cea dintâi carte a omenirii nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci sensul se regăsește dincolo de cuvinte.
Prima trâmbiță
Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot. Apocalipsa 8,7
Atunci când prima trâmbiță se va face auzită, natura (grădina), în proporție de o treime, va fi distrusă prin sânge și foc. Această primă etapă se referă la un război care odată declanșat distruge prin foc copacii, iarba, animalele. Sângele vărsat de oameni va scălda pustietatea produsă de bombele atomice căzute din înaltul cerului.
A doua trâmbiță
A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge; Apocalipsa 8,8
A doua etapă premergătoare Apocalipsei se referă la distrugerea unui mare munte, care poate fi interpretat precum distrugerea unei națiuni sau chiar a unui continent. Milioanele de oameni care vor muri în războiul menționat în prima etapă, cu al lor sânge vor transforma oceanele din albastre în roșii.
A treia trâmbiță
Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor. Apocalipsa 8,10
Steaua care va cădea din cer se numește Absintos și va transforma apele dulci în ape toxice. Oamenii nu vor mai putea supraviețui și peste o treime dintre ei vor muri.
A patra trâmbiță
Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa. Apocalipsa 8,12
Al patrulea semn este dat de modificările planetare. Soarele va fi afectat, la fel și Luna și stelele, iar ziua își va pierde din lumină, la fel ca și noaptea. În această etapă cerul va deveni negru și Soarele nu va mai fi putea văzut.
A cincea Trâmbiță
Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului. Apocalipsa 9,1
Acum este momentul când unul dintre îngeri zboară prin văzduh și avertizează că sfârșitul este aproape. Această stea căzută va deschide fântâna din adâncuri al cărei fum va întuneca întreaga planetă. Această fântână poate fi comparată cu un vulcan al cărei erupție va fi atât de puternică încât lumina Soarelui nu va mai fi văzută pentru o perioadă lungă de timp.
A șasea trâmbiță
Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu, Apocalipsa 9, 13
Acesta reprezintă al doilea val al sfârșitului și momentul în care cei patru îngeri vor fi eliberați. Această eliberare va fi sinonimă cu ciocnirea mai multor armate care însumează peste 200 de milioane de soldați. Interesant este faptul că acești soldați sunt călare pe niște cai cu cap de leu și coadă de șarpe. De aici putem să deducem modificările genetice care vor exista prin lume, dar și faptul că omenirea nu va mai ține cont de ideea creației. În urma acestei confruntări vor muri milioane de oameni și actul final este mai aproape ca niciodată, conform obiectiv.info.
A șaptea trâmbiță
Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger – când va fi să trâmbiţeze – atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor. Apocalipsa 10,7
Sunetul acestei trâmbițe va anunța cel de-al treilea val sau a treia și ultima confruntare. În urma acestei ultime bătălii, cerul se va deschide și creatorul își va face simțită prezența. Cei care îl vor recunoaște și i se vor închina, vor fi salvați din iadul care se va declanșa pe Terra. Evenimentul se va încheia printr-un cutremur de o intensitate devastatoare, după care grindina va acoperi pământul.

Dragii mei,sa ne cutremuram si sa cerem iertare 
Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie, sa incercam sa fim buni si milostivi, sa mergem la SFANTA BISERICA si sa ne spovedim la Preot, acum cat mai este liniste in tara si in lume. 
Deja noi traim ,sunetele primelor doua trambite.
Avem tornade,avem grindina,din Cer cade foc, pe pămant avem foc, oamenii se omoara unii pe altii;copii isi ucid parintii, parintii isi ucid pruncii, si toate relele si toate nelegiuirile sunt pe pămant in aceste vremi si vremuri.
Cine are ochi de vazut, sa vada,si cine are urechi de auzit, sa auda !
Sa lasam ura si dusmaniile deoparte, si sa ne caim pentru faptele noastre de care, ne este rusine ca sa ne mai amintim de ele.
                                Cu dragoste,Maria.

Cele 7 Trâmbițe din Apocalipsa


Principala concentrare a WLC asupra Trâmbițelor nu este momentul exact al apariției acestora; mai degrabă, dorim să subliniem faptul că sunetul trâmbițelor este încă în viitor, și va avea loc înainte de încheierea timpului de probă. Acest lucru este în contrast cu populara învățătură că trâmbițele au fost deja împlinite, aceasta fiind, nu numai eronată, dar și cea mai periculoasă, deoarece lasă poporul lui Yahuwah total nepregatit pentru evenimentele cataclismice care urmează să se desfășoare.
Ceea ce urmează este un raport non-fictiv de evenimente proorocite gata să se întâmple în oricare zi. Raportul este luat exclusiv din cartea Apocalipsei. Pe măsură ce împlinirea evenimentelor profetizate se apropie, este voia Tatălui ca, ai Săi copii, să înțeleagă pe deplin cartea Apocalipsei, care a scos la iveală tot ce este de știut despre evenimentele finale. De-a lungul acestei cărți sunt cele mai prețioase promisiuni, și există, de asemenea ... avertismente îngrozitor de cumplite.
hourglass & BibleTatăl nostru iubitor a scos la iveală faptul că, foarte curând, lumea va experimenta o serie de 14 plăgi: Primele șapte sunt "trâmbițe", care servesc ca ultim apel de trezire a omenirii, chiar înainte ca probațiunea să se încheie, se acordă o ultimă șansă înainte ca destinul fiecărei persoane să fie sigilat. Restul sunt ultimele șapte plăgi care vor fi aplicate după încheierea timpului de probă, chiar înainte de A Doua Venire. Evenimentele catastrofale din toate aceste plăgi nu vor fi considerate ca dezastre ciudate cauzate de natura, ci ca avertismente divine. Iar impactul lor va fi simțit unanim.

Trâmbița 1

Trâmbița 1 se va revărsa în curând asupra lumii ca o surpriză copleșitoare, provocând teroare fără precedent în toți oamenii. Bazați pe Apocalipsa 17, noi suntem foarte aproape să vedem etapa Trâmbițelor lovind Pământul, într-o succesiune rapidă. Odată cu domnia lui Benedict al XVI-lea, al 7-lea rege din spatele nostru, ne așteptăm ca trâmbițele să înceapă să lovească Pământul în orice moment.
Ce spune Biblia că se va întâmpla atunci când Trâmbița 1 lovește Pământul?
"Primul înger a sunat, și a venit grindină și foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ: Și a treia parte din copaci au fost arși, și toată iarba verde a fost arsă" (Apocalipsa 8: 7)
Trâmbița 1 va duce la distrugerea, la nivel mondial, a 1/3 din copaci, și distrugerea totală a ierbii verzi. Pentru a înțelege domeniul de aplicare al acestei catastrofale trâmbițe, avem nevoie să evaluăm mai întâi actuala criză alimentară precară cu care se confruntă lumea noastră:
  • In fiecare zi 25.000 de oameni mor din cauze legate de foame.
  • La fiecare 7 secunde, un copil moare de foame.
  • Atunci când conturile alimentare depășesc mai mult de jumătate din cheltuielile unei familii sărace, creșterile prețurilor pot fi cu adevărat devastatoare pentru milioane care trăiesc la limită.
  • Din cauza inundațiilor din 2011, recolta de grâu de iarnă în Australia a fost total distrusă.
  • În iarna dintre 2010/11, Brazilia a fost lovită de cele mai grave inundații naționale pe care le-a experimentat vreodată. Acest lucru a subminat, în mod substantial, capacitatea de producție alimentară.
  • Rusia, al treilea cel mai mare producător de grâu din lume, resimte încă efectele temperaturilor ridicate fără precedent din vara anului 2010. Acest lucru a condus la importul de grâu pentru iarna 2010/11 pentru a susține efectivele sale de vite.
  • În 2010, Pakistanul a cunoscut cele mai grave inundații înregistrate vreodată în istoria națiunii, care au condus la distrugerea recoltelor. La un moment dat, 1/5 din întreaga națiune a Pakistanului era sub apă. Impactul acestui dezastru asupra agriculturii Pakistanului este de neimaginat.
  • China se pregătește pentru o "secetă severă de lungă durată", care este marcată ca fiind cea mai gravă secetă din ultimile șase decenii, cu impact direct asupra celei mai mari regiuni de cultivare a grâului din lume.
Chiar și fără cunoașterea efectelor catastrofale ale profeției Trâmbiței 1, mulți experți de produse alimentare ai ONU, cred că lumea nu este departe de o foamete mondială îngrozitoare. Se estimează de unii, că aproximativ 1 miliard de oameni din întreaga lume, merg la culcare înfometați în fiecare noapte.
corn field showing signs of severe droughtSute de milioane de oameni din întreaga lume, care abia își pot permite să se hrănească ei înșiși, vor găsi tot mai greu să cumpere pâinea lor de zi cu zi. Peste tot în lume, creșteri ale prețurilor materiilor prime au scos oamenii în stradă. Costurile ridicate ale alimentelor de bază au fost menționate drept catalizator pentru revoltele masive din Tunisia, care au degenerat într-o revoluție. Protestele s-au răspândit în Algeria, Maroc, Yemen și mai ales în Egipt (cel mai mare importator mondial de grâu), unde au condus la răsturnarea regimului Mubarak.
Ziua când Trâmbița 1 lovește Pământul, o stare de panică de nedescris se va instala în toate țările din lume, atunci când oamenii realizează dintr-o dată că recoltele lumii și peste și 1/3 din arbori (inclusiv pomi fructiferi) au fost distruse în totalitate. Nu îndrăznim să ne imaginăm scenele de revoltă, care vor devora orașele lumii. Cu toate acestea, următoarele evenimente vor avea loc cu certitudine, la o zi după ce Trâmbița 1 lovește Pământul:
  • Prăbușirea bruscă, dramatică a dolarului american, moneda de rezervă a lumii, va duce la prăbușirea tuturor celorlalte valute. Investitorii își vor da seama imediat că era hiper-inflației s-a instalat, deoarece guvernele sunt obligate să imprime tot mai mulți bani, pentru a face față costurilor sociale și economice care rezultă din această plagă catastrofală. Acest șoc copleșitor va veni într-un moment în care economia mondială avea încă de recuperat de la cea mai gravă criză financiară din 1930.
  • Colapsul instant va lovi toate piețele financiare, declanșând o avalanșă de ordine de vânzare de acțiuni și obligațiuni în fiecare bursă de valori din întreaga lume, rezultând într-un haos financiar de nedescris în piețele de capital. Nu vor exista cumparatori la orice preț, ceea conduce oficiali la închiderea bursele de valori, așa cum s-a întâmplat recent în Egipt. O teamă sălbatică va fi instantaneu declanșată în rândul țărilor cu deficit de alimente pentru a achiziționa orice rezervă alimentară pe care pot pune mâinile, ceea ce conduce la creșteri fără precedent ale prețurilor pentru toate alimentele de bază.
  • Liderii mondiali se grăbesc să vină cu planuri pentru a face față acestei situații de urgență devastatoare, în timp ce caută să rezolve revoltele alimentare care vor erupe în toate orașele lor.
  • civil unrest - rioting in the streetsTulburări civile agresive vor fi declanșate în marile orașe ale lumii, deoarece oamenii, realizează brusc că mulți dintre ei vor muri de foame în acele locuri în care nu s-au confruntat niciodată înainte cu lipsa de alimente.
  • O cădere totală a legii și a ordinii, căci oamenii luptă prin orice mijloace, pentru a-și asigura hrana lor.
Cuvintele profetice ale Mântuitorului vor fi împlinite în mod literal:
"Și pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor ști ce să facă ... oamenii își vor da sufletul de groază, în așteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ." (Luca 21:25, 26)
La începutul anului 2011, U.K.Telegraph a raportat că diferite țări din Asia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, cumpărau orez, grâu și alte cereale cu sutele de mii de tone. În unele cazuri, acestea cumpărau destul cât să le ajungă pentru un an. De unde vor cumpara aceste țări grânele de care au nevoie ca să-și hrănească oamenii lor atunci când Trâmbița 1 lovește Pământul? Ce țări vor fi dispuse să exporte stocurile lor limitate de cereale, atunci? Cât de multe regimuri vor fi rasturnate cand liderii lor recunosc că sunt incapabili să asigure chiar și alimentele de bază pentru oamenii lor după Trâmbița1?
Trâmbița 1 va fi în curând urmată de 2, 3 și 4. Trâmbițele de la 5 la 7 sunt descrise ca fiind vaiurile. Aceasta înseamnă că ele vor fi cu mult mai de temut și mai devastatoare decât orice experiență a primelor 4 trâmbițe.
"Și m-am uitat, și am auzit un înger zburând prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare: Vai, vai, vai, locuitorilor pământului din cauza celorlalte voci ale trâmbițelor celor trei îngeri, care sunt gata să sune!"(Apocalipsa 08:13)
"Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile, ca în ziua răzvrătirii." (Evrei 3:15)
Astăzi aveți ocazia să vă opriți din alergarea voastră departe de Yahuwah și să acceptați ultima Lui chemare de îndurare, pe care a cumpărat-o pentru voi, la un cost infinit, sângele prețios al singurului Său Fiu. Astăzi aveți oportunitatea de a deveni înțelepți în lucrarea mântuirii voastre veșnice. De ce să îți pierzi coroana veșnică, și viața veșnică, pentru câștiguri pământești, care, în cel mai bun caz, vor fi transformate în cenușă?
"Căci ce i-ar folosi unui om, să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?" (Matei 16:26)
Astăzi este ocazia ta să te înarmezi cu făgăduințele Sale de protecție ca să înduri trâmbițele iminente, care vor face ravagii devastatoare asupra întregii lumi. Ai îndrăzni să treaci prin 4 trîmbițe și cele 3 vaiuri fără protecția și grija Lui? Această promisiune este pentru cei care fac din Yahuwah stânca lor de adăpost.
"Pentru că L-ai făcut pe Yahuwah: “ El este locul meu de adăpost, și faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, nici o nenorocire nu te va ajunge, nici vreo urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi, să te păzească în toate căile tale "(Psalmul 91: 9-11)

Trâmbița 2

Chiar și înainte ca Trâmbița 1 să lovească Pământul, lumea este deja pe muchie de cuțit "în ceea ce privește securitatea alimentară. Astăzi, 1 milion de oameni suferă de foame. Nu este greu de imaginat acuta penurie de alimente la nivel mondial, cu care ne vom confrunta dupa ce Trâmbița 1 lovește.
Atunci când Trâmbița 2 lovește Pământul, penuria de alimente la nivel mondial va fi deveni mai mare:
"Al doilea înger a sunat, și ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare; și a treia parte a mării s-a făcut sânge; Și a treia parte din făpturile care erau în mare și aveau viață, au murit; iar a treia parte din corăbii au perit "(Apocalipsa 8: 8-9).
Trâmbița 2 descrie un munte aprins (sau un meteorit) care se prăbușește în mare, și care va cauza pagube ecologice de neimaginat.
Rezultatele vor fi:
  • 1/3 din oceanele Pamantului se va transforma în sânge.
  • 1/3 din toate creaturile oceanului vor muri.
  • 1/3 din toate navele vor fi distruse.
Moartea unei 1/3 din creaturile marine va fi cauzată de natura extrem de toxică a masei aprinse și / sau a impactului subacvatic de frecare. Trâmbița 2 va provoca mama tuturor tsunami-urilor, care vor distruge o treime din toate navele, adică aproximativ 18.000 de nave comerciale vor dispărea în adâncul mărilor într-o singură zi. Acest lucru va exacerba nu numai foametea mondială, ci va accelera și răspândirea bolilor.
Oamenii de știință spun că meteoriții au intrat în coliziune cu Pământul de multe ori în istoria lumii noastre și continuă să se întâmple din când în când. Astăzi, oamenii de știință se tem că o piatră masivă înconjurată de gaze combustibile se va lovi de Pământ. Pe măsură ce intră în thousands of dead fish washed up on the sea shoreatmosferă, gazele se vor aprinde transformând-o într-o minge uriașă în flăcări. NASA dezvoltă planuri pentru a nimici amenințările meteoriților cu navele fără pilot prin "interceptări nucleare", înainte ca acestea să poată să aibă un impact cu Pământul. Cu toate acestea, nici o intervenție umană nu va reuși vreodată să oprească meteoritul aprins al trâmbiței 2.
Pe 7 ianuarie 2002, a existat un prim-apel astronomic de la un asteroid de 300 de metri în diametru [984.25 picioare], rătăcind prea aproape de Pământ. Asteroidul, numit YB5, era suficient de mare pentru a face să dispară o națiune de mărimea Franței. Pentru a înțelege gradul de deteriorare, care va rezulta în urma impactului asteroizilor de dimensiuni diferite, oamenii de stiință de la o conferinta din1981, au stabilit posibile exterminări în masă, datorate următoarelor scenarii:
  • O coliziune cu un asteroid de diametru de 200 de metri [656.17 ft], ar produce o explozie de 1.000 de megatone si intre 200.000 si 100 de milioane de decese.
  • O coliziune cu un asteroid cu diametru de 400 de metri [1/4 mile], ar produce o explozie de 10.000 de megatone și între două milioane și un miliard de decese. Și asta este de la un asteroid cu mai puțin de o jumătate de kilometru mai mult.
  • O coliziune cu un asteroid de diametru de 10 km [6.21 mile], lovind oceanul ar produce un val de de mare de până la 5 kilometri [3.11 mile] din punctul de impact. La 1.500 de kilometri [932.06 mile] distanță tsunami-ul, încă ar fi de 500 de metri de mare [aproximativ 1/3 mile].
Dacă un astfel de asteroid ar lovi Golful Mexic, valurile ar provoca inundații în Kansas City! Astfel de valuri ar face ravagii devastatoare asupra transportului maritim internațional și multor orașe de coastă. (Sursa: Gerrit L. Verschuur, "sfârșitul civilizației?" Astronomie 19, nr 9 (septembrie-1991): 50-54.)
Care este scopul acestor trâmbițe?
Tatăl nostru ceresc iubitor, Yahuwah, a stabilit ca trâmbițele să servească drept o ultimă încercare de a obține atenția fiecărei persoane de pe pământ, înainte ca să închidă timpul de probă pentru totdeauna. Înainte ca Mântuitorul nostru, Yahushua, să vină din nou, "Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea." (Matei 24:14) Din păcate, cei mai mulți oameni de azi sunt prea ocupat ca să-și ia timp să asculte ultima chemare de îndurare a lui Yahuwah.
Există calamități care se întâmplă în jurul nostru și care servesc ca semne inconfundabile ale încheierii iminente a timpului de probă, dar cei mai mulți oameni le resping ca fiind ciudațenii ale naturii. Mințile oamenilor, fiind cufundate în tradiții omenești și spiritul lumesc, îi împiedică, astăzi, să audă și să accepte Evanghelia. Dar, foarte curând, Yahuwah va întrerupe dramatic viața oamenilor de pe pământ și le va schimba modul lor de gândire prin intermediul trâmbițelor.
Confruntată cu realitatea morții în care o pune această Trâmbiță, fiecare persoană care trăiește va trebui să ia o decizie dacă să se supună lui Yahuwah vs Satana. Numai după ce ultima persoană a luat decizia finală, va fi închis pentru totdeauna timpul de probă, iar destinul fiecărei persoane vii va fi sigilat. Atunci va veni în scurt timp, Mântuitorul a doua oară pentru a-i învia pe morții drepți, iar aceștia împreună cu vii drepți, vor fi luați la cer.

Trâmbița 3

"Și al treilea înger a sunat, și a căzut o stea mare din cer, arzând ca o făclie, și a căzut peste a treia parte a râurilor și peste izvoarele apelor; Și numele stelei este numit Pelin: și a treia parte din ape au devenit pelin; și mulți oameni au murit din pricina apelor, pentru că au fost făcute amare "(Apocalipsa 8: 10-11).
Atunci când Trompeta 3 sună, va fi o altă cădere de meteorit gigant din cer ca o torță aprinsă. Acesta va cădea pe 1/3 din râuri și peste izvoarele apelor, făcând ca 1/3 din apa dulce de pe pământ să devină amară. Mulți oameni vor muri bând această apă extrem de amar și otrăvitoare.
Această "mare stea", sau meteorit aprins, este denumită "Pelin". Acest nume reprezintă o plantă otrăvitoare lemnoasă, cu un miros aromatic puternic și un gust extrem de amar. În Biblie, această plantă simbolizează o mare nenorocire și durere.
Plaga trâmbiței 3 a fost prezisă de către Ieremia în următorul avertisment solemn:
Și Yahuwah a zis: Pentru că au părăsit legea Mea pe care le-o pusesem înainte, și nu au ascultat glasul Meu, și nu l-au urmat; ci au umblat după aplecările inimii lor, și după Baali, după cum i-au învățat părinții lor: De aceea, așa vorbește Yahuwah oștirilor, Elohim-ul lui Israel; Iată, voi hrăni, [chiar] poporul acesta cu pelin, și-i voi da să bea ape otrăvite "(Ieremia 9: 13-15).
Astfel, vedem că, în timpul trâmbițelor 2 & 3, atât apele proaspete, cât și cele sărate sunt foarte contaminate. Prin aceste două plăgi, 1/3 din toată apa din lume devine inutilizabilă, după cum apa de mare se transformă în sânge în Trâmbița 2 și apa dulce este făcută amară în Trâmbița 3. Mai mult decât atât, aceste două trâmbițe vor produce probabil o poluare atmosferică semnificativă. Noi știm că meteoriții sunt extrem de toxici. Au fost raportate cazuri de gaze toxice și radiații emise de meteoriții relativ mici, care au lovit pământul în trecut.
La data de 18 septembrie 2007, În Peru, au publicat un articol cu următorul titlu: "Ofițeri de Poliție internați in Spital Dupa Recoltarea Probelor Meteorite în Peru". Potrivit Agenției de Știri a Guvernului din Peru, cel puțin șapte ofițeri de poliție au fost afectați după ce au colectat probe de la fața locului, după căderea a ce părea a fi un meteorit. (http://archive.peruthisweek.com/news-4724-environmentnature-police-officers-hospitalized-after-collecting-meteorite-samples-peru)
mountain streamNu există nici o îndoială că prăbușirea marelui meteoritul din Trâmbița 3 va duce la distrugerea surselor de apă dulce: râuri, pîrâuri, și lacuri. Astăzi, chiar înainte ca efectele catastrofale ale Trâmbiței 3, există deja o criză de apă dulce în întreaga lume. Iată câteva fapte:
  • Aproximativ 1/6 din populația lumii (1,2 miliarde de oameni) nu are acces la apă potabilă.
  • Bolile cauzate de apă sunt principala cauza a îmbolnăvirii umane și a morții.
  • Se estimează că 2, 2 milioane de oameni mor anual în țările în curs de dezvoltare, ca urmare a condițiilor de igienă necorespunzătoare și privarea de apă potabilă.
  • Jumatate din cele 500 de râuri majore ale lumii sunt grav afectate sau poluate
  • Unele părți ale Americii folosesc până la 80% din resursele disponibile de apă dulce. (Aceasta înseamnă o ușoară secetă sau o creștere a consumului care va provoca o CRIZĂ DE APĂ)
  • Două treimi din orașele din China suferă de un deficit de apă. O apă purificată este chiar mai dificil de găsit.
  • Banca Mondială raportează că 80 de țări se confruntă în prezent cu un deficit de apă care amenință sănătatea oamenilor și a economiilor lor naționale. Raportul estimează în continuare ca 40 la suta din omenire - mai mult de 2 miliarde de oameni - nu are acces la apă curată sau canalizare.
Râurile și lacurile peste tot în lume, sunt acum contaminate de la:
  • Poluarea (succesivă cu otrăvuri mortale.
  • Radiații
  • Eroziunea (cauzată de îndepărtarea pădurilor)
  • Prospecţiunile aurifere (unde mercurul este adesea folosit)
  • Ploaia acidă (nori de poluare, care derivă din siturile industriale
  • Pesticide (utilizate la nivel mondial pe terenurile agricole; la tropice pentru a ucide tantari, etc)
Atunci când Trompeta 3 lovește Pământul, succesiv după trâmbițele 1 & 2, criza actuală de apă dulce la nivel mondial se va agrava foarte mult, iar Biblia confirmă faptul că mulți vor muri ca urmare a acestui flagel.
Noi credem că trâmbițele vor începe în curând să cadă, din moment ce domnia lui Benedict al XVI-lea, al 7-lea rege, a ajuns la capăt. Demisia șocantă a Papei Benedict al XVI-lea este împlinirea perfectă a ceea ce Yahushua a prezis prin Ioan, cu privire la domnia celui de-al 7-lea rege. A fost să fie pentru un "timp scurt" (Apocalipsa 17:10).
Pope Benedict XVI (7th King) & Pope Francis I (8th King)
Cuvântul Domnului nu dă greș niciodată; Papa Benedict al XVI-lea a domnit doar timp de aproximativ 8 ani. Noi acum trăim sub domnia celui de-al 8-lea "rege" (Francisc I), ultimul papă după Apocalipsa 17.
Cuvântul lui Yahuwah nu dă greș niciodată; Papa Benedict al XVI-lea a domnit doar timp de aproximativ 8 ani. Noi acum trăim sub domnia celui de-al 8-lea "rege" (Francisc I), ultimul papă după Apocalipsa 17. În conformitate cu Apocalipsa 17: 8, cel de al 8-lea rege, se va ridica din "fântâna adâncului." Aceasta înseamnă că Satana îl va controla pe Francisc I la un nivel cum nu s-a mai văzut la cei 7 regii anteriori; căci el este ultimul papă.
În Biblie, un sunet de trâmbiță reprezintă un avertisment. În cartea Apocalipsei, trâmbițele reprezintă un avertisment cumplit de la Yahuwah, și anume că timpul de probă pentru toți oamenii este pe cale să se închidă. Prin intermediul trâmbițelor, Yahuwah va încerca să capteze atenția omenirii și să întoarcă gândurile noastre spre apropierea sfârșitului și importanța acceptării chemării Sale finale de milă.
Astăzi ... vei accepta iubitoarea chemare a îndurării Sale? Tot ce trebuie să faci este să recunoști starea ta păcătoasă prezentă, și să realizezi marea ta nevoie după Yahushua. Acceptă-L ca Stăpân al vieții tale și Mântuitor al lumii! Alegerea este a voastră. Yahuwah încă extinde oferta Sa de dragoste și milă pentru voi chiar acum!
"Dați de știre în Iuda și vestiți la Ierusalim, și spuneți: Sunați din trâmbiță în țară; "Strigați în gura mare," și zice-ți: "Strângeți-vă și haidem în cetățile întărite." Înălțați un steag spre Sion. Fugiți! Nu vă opriți! . Căci de la miază-noapte voi aduce nenorocirea, și un mare prăpăd."(Ieremia 4: 5-6)
"El a auzit sunetul trâmbiței, dar nu s-a ferit; sângele lui să cadă asupra lui. Dar cel care se ferește, își va salva viața "(Ezechiel 33: 5).
Urmăriți videoclipul: Ziua Trâmbiţei 3 Loveşte Pământul

Trâmbița 4

Chiar și după ce locuitorii Pământului au asistat la repercusiunile devastatoare ale Trâmbițelor 1-3, vor fi în continuare mulți care refuză să recunoască faptul că aceste calamități au fost un avertisment divin. Este interesant de remarcat faptul că în timp ce majoritatea oamenilor religioși cred azi într-un Elohim personal și recunosc faptul că El are controlul deplin asupra a tot ce se întâmplă în lume, doar puțini subscriu la credința că Yahuwah folosește natura pentru a impune judecăți și pentru a trimite mesaje de avertizare tuturor.
Aftermath of tsunami in Japan (March, 2011)
Urmările tsunami-ului din Japonia (martie 2011)
Sursa: http://www.politico.com/news/stories/0311/51409.html
De fiecare dată când se face o conexiune între un eveniment cataclismic și o judecată divină sau avertisment, mulți oameni consideră că este ofensator. Guvernatorul din Tokyo, Shintaro Ishihara, a trebuit să-și ceară scuze pentru că a numit cutremurul de magnitudine 9, "pedeapsă divină" pentru egoismul japonez. În urma recentului cutremur și tsunami din Japonia, Institutul de Cercetare Publică a Religiei a efectuat un studiu; s-a constatat că puțini au crezut că Yahuwah pedepsește neamurile pentru păcatele lor, sau că cutremurele, uraganele, inundațiile și alte dezastre naturale, sunt destinate să servească drept semne și mesaje de avertizare de la iubitorul nostru Tată ceresc. Cei mai mulți oameni de astăzi, obișnuiesc să vadă dezastrele, ca evenimente naturale, mai degrabă, decat ca avertismente supranaturale. Astfel, ei privesc gravitatea dezastrelor recente ca o dovadă a schimbărilor climatice la nivel mondial, și nu ca o dovadă biblică care a profețit evenimentele "timpului final".
Noi credem că atunci când Trâmbița 4 lovește Pământul, ideia că cele mai multe dezastre sunt naturale, mai degrabă decât supranaturale, se va schimba pentru totdeauna.Omenirea va vedea aceste cataclisme aşa cum sunt în adevăr: intervenţii divine cu scop de avertizare şi judecare din partea Tatălui Ceresc. Toţi vor înţelege clar că Trâmbiţa 4, si astfel Trâmbiţele 1-3 de mai înainte au fost chiar avertizări solemne şi judecăţii de mare importanţă.
Să citim ce se va întâmpla atunci când Trâmbița 4 lovește Pământul:
"Apoi, al patrulea înger a sunat, și o treime din soare a fost lovită, o treime din lună, și o treime din stele, astfel încât o treime dintre ele s-au întunecat. Ziua să-și piardă o treime din lumina ei, și la fel și noaptea." (Apocalipsa 8:12)
Atunci când Trâmbița 4 sună, Yahuwah va trimite judecata Lui chiar asupra cerului și luminătorilor care strălucesc din cer; El va lovi cele trei surse naturale de lumină cu o treime. Acesta va fi un eveniment mai înfricoșător și mai înspăimântător; soarele va fi complet întunecat pentru o 1/3 din zi, iar luna și stelele vor fi întunecate pentru o 1/3 din noapte. La acest moment, nimeni nu va mai putea pretinde că aceste fenomene catastrofale sunt pur și simplu consecințele schimbărilor climatice la nivel mondial. Toți vor fi îngroziți și fără grai.

Următoarele cuvinte profetice vor fi împlinite literal când Trâmbița 4 este turnată:
"De aceea toate mâinile slăbesc, orice inimă omenească se topește, iar ei sunt năpădiți de spaimă, îi apucă chinurile și durerile; se zvârcolesc ca o femeie în chinurile nașterii, se uită unii la alții încremeniți; fețele lor sunt roșii ca focul." (Isaia 13: 7-8)
Există un simbolism profund în trâmbițele 1-4, prin aceea că, în mod constant, este afectată o 1/3, în împactul imediat. Acest lucru sugerează că scopul acestor hotărâri este de a-i avertiza pe oameni, ca să le dea timp să se pocăiască înainte ca mânia lui Yahuwah să se reverse în cele 7 ultime plăgi care vor lovi Pământul după încheierea timpului de probă.
Așa terifiante cum sunt trâmbițe 1-4, nu sunt nimic în comparație cu trâmbițele 5-7. Ultimele 3 Trâmbițele sunt numite "Necazurile", deoarece dezastrul lor este extrem de copleșitor și de nedescris.
business man deep in thoughtTatăl nostru iubitor dorește să ne dea tuturor o ultimă șansă înainte de încheierea timpului de probă. Cei mai mulți oameni sunt lumești în gândirea și planurile lor. Ei sunt destul de fericiți să trăiască și să moară în această lume și au decăzut realitățile veșnice de la rangul de prioritate. Acest lucru se întâmplă în timp ce Yahuwah este pe cale să încheie timpul de probațiune al omenirii; în acest fel, etapa Trâmbițelor este ultima Lui oportunitate de a trezi oamenii din lâncezeală lor spirituală și din amorțeală.
Vrei să-ți predai inima lui Yahuwah astăzi și să-ți mărturisești păcatele? Îl vrei pe El, Stăpânul inimii și minții tale? Tatăl nostru iubitor a făcut tot ceea ce poate fi făcut ca să ne ofere privilegiul vieții veșnice. Cu toate acestea, trebuie să acceptăm oferta Lui și să ne pregătim pentru viața viitoare. Această pregătire a inimii si a minții necesită timp. Cu cât mai repede El poate începe procesul de curățire în inimile și viețile noastre de păcat și lumesc, cu atât mai siguri putem fi, că vom depăși toate obstacolele din drumul nostru spre cer.
"Și aceasta cu atât mai mult cu cât știți în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziți din somn. Acum mântuirea noastră este mai aproape decât atunci când am crezut. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua, să ne dezbrăcăm dar de lucrările întunericului și să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri și beții, nu în curvii și fapte de rușine, nu în certuri și pizmă. Ci îmbrăcați-vă în Yahushua Unsul, și nu purtați de grijă cărniii, pentru că-i treziți poftele." (Romani 13: 11-14)

Trâmbița 5 (Primul Vai)

Invazia Extraterestră Demonică...
"Și am văzut pe cei șapte îngeri, care stăteau înaintea lui Yahuwah; și li s-au dat șapte trâmbițe . . . .Apoi îngerul a luat cădelnița, a umplut-o din focul de pe altar, și l-a aruncat pe pământ. Și acolo erau zgomote, tunete, fulgere și un cutremur. Și cei șapte îngeri, care aveau cele șapte trâmbițe, s-au pregătit să sune ". (Apocalipsa 8: 2, 5, 6)
Îngerul aruncând cădelnița pe pământ, ca răspuns la "rugăciunile sfinților" "care au fost uciși pentru cuvântul lui Yahuwah", care au întrebat: "Până când, Stăpâne, sfânt și adevărat, zăbovești să judeci și să răzbuni sângele nostru asupra celor ce locuiesc pe pământ?"(Apocalipsa 8: 4; 6: 9, 10) Această preliminară aruncare a cadelnitei, indică faptul că acesta este începutul răzbunării lui Yahuwah în numele copiilor Săi. Prin acest act, încep evenimentele finale care conduc până la încheierea timpului de probă atunci când Yahushua, Marele nostru Preot, va arunca jos tămâietoarele mijlocirii pentru timpul final și vocea lui Yahuwah va fi auzită tare spunând: "S-a isprăvit." (Apocalipsa 16:17)
Trâmbițe 1-4 vor fi escaladarea apelului de trezire. Cu toate acestea, Trâmbițele 5-7 vor depăși cu mult gradul de severitate al primelor 4 trâmbițe; acesta este motivul pentru care sunt denumite "Vaiurile."
"Și m-am uitat și am auzit un înger zburând prin mijlocul cerului, și zicea cu glas tare:" Vai, vai, vai de locuitorii pământului din cauza celorlalte voci ale trâmbițelor celor trei îngeri, care au urmează să sune! "(Apocalipsa 8:13)
Noi am fost avertizați că, în aceste ultime zile, Satana va lucra cu (2 Tesaloniceni 2: 9-10) "toată puterea, semne și minuni mincinoase, și cu toate amăgirile nelegiuirii." Având în vedere acest lucru, să trecem în revistă descrierea Trâmbiței 5 - primul Vai:
"Apoi, al cincilea înger a sunat: Și am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia gropii fără fund. Și el a deschis groapa fără fund. . ." (Apocalipsa 9: 1-2)
prison house of the fallen angels (the bottomless pit)
Trâmbiță 5 va începe în ordine cronologică, atunci când primele 4 trâmbițe au fost terminate. Ne așteptăm ca acest lucru să aibă loc în timpul domniei timpurii a papei Francisc I, al 8-lea "rege" din Apocalipsa 17. Scripturile definesc "groapa fără fund", ca închisoarea pentru îngeri căzuți:
"Și ei [legiunea de demoni care posedau omul dn Gadara] l-au implorat pe [Yahushua] să nu le poruncească să se ducă în Adânc." (Luca 8:31)
Cuvântul "abis" în Luca 8:31 și cuvântul "groapă fără fund" în Apocalipsa 9: 1 și 17: 8 sunt același cuvânt grecesc, "abussos". Așadar, când lui Satana i-a fost "dată cheia gropii fără fund" el ar fi putut elibera numai îngerii săi căzuți așa cum i-ar fi permis Yahuwah. Amintiți-vă, că atunci când Satana a căzut, 1/3 din toți îngerii din ceruri au căzut cu el, pentru că ei au crezut minciunile lui (Apocalipsa 12: 4).
"Și el a deschis groapa fără fund, și fum s-a ridicat din groapă ca fumul unui cuptor mare. Așa că soarele și aerul s-au întunecat din cauza fumului gropii. Apoi din fum au venit lăcuste pe pământ . . ."(Apocalipsa 9: 2-3)
Acest lucru indică faptul că invazia acestor demoni, va fi atât de mare și densă încât soarele și atmosfera se vor întuneca ... "ca fumul unui cuptor mare." Când citim descrierea acestor "lăcuste", trebuie să ne amintim că, la fel ca îngerii buni, demonii (îngerii căzuți) au capacitatea de a lua orice înfățișare doresc, ca să-și îndeplinească scopurile lor:
"Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină. Prin urmare, nu este un lucru mare, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii; ....Sfârșitul lor va fi după faptele lor "(2 Corinteni 11: 14-15)
"Lăcustele semănau cu niște cai pregătiți de luptă. Pe capetele lor erau un fel de cununi de aur, și fețele lor erau ca fețele oamenilor. Aveau părul ca părul de femeie, și dinții lor erau ca dinții de lei. Și aveau niște platoșe ca platoșele de fier, iar vuietul aripilor lor era ca vuietul unor care trase de mulți cai în luptă "(Apocalipsa 9: 7-9).
Hollywood AlienDemonii care-și fac apariția din groapa fără fund, vor semăna cu:
  • fața de om
  • părul de femeie
  • dinți de lei
  • cozi de scorpion
  • platoșe de fier
  • Ei vor produce un vuiet puternic când zboară.
Descrierea acestor lăcuste este foarte asemănătoare cu imaginea extraterestră cu care publicul neavizat este bombardat zi de zi. Astfel a condiționat Satan, prin Hollywood, masele chiar mai subtil decât prin intermediul mass-media. Noi trebuie să concluzionăm că mama tuturor dezamăgirilor lui Satana va începe cu demonii gropii fără fund care vor lua forma de extratereștrii care au invadat Pământul cu intenția de a face rău omenirii.
De mii de ani, Satana s-a pregătit, pentru această invazie înșelătoare, condiționând locuitorii Pământului să accepte ideea greșită că au existat și alte rase extraterestre căzute și creaturi din univers. Din acest motiv, Satana va reuși într-o mare măsură, să scuture credințele religioase ale celor care au îmbibat această învățătură falsă. Aproape toată lumea va crede că suntem atacați de extratereștrii din spațiul cosmic, mai degrabă decât să fim atacați de îngerii demonici ai lui Satana.
". . . Și li s-a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pământului . . . . Și li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască timp de cinci luni. Și chinul lor era cum e chinul unei scorpii când înțeapă pe un om ". (Apocalipsa 9: 3, 5)
Acești extratereștri demonici vor afecta oamenii prin înțepături cu cozile lor, iar simptomele experimentate vor fi similare cu înțepătura unui venin otrăvitor de scorpion. Simptomele înțepăturii de scorpion pot include: dureri de arsură, o senzație de sufocare, respirație rapidă, amorțeală, dificultăți de vorbire și de articulare, crampe musculare, convulsii, și / sau slăbiciune.
"În acele zile, oamenii vor căuta moartea și nu o vor găsi; ei vor dori să moară, și moartea va fugi de ei. . . . [Lăcustele] aveau cozi ca de scorpii, cu bolduri în cozile lor. Puterea lor avea să rănească pe oameni cinci luni "(Apocalipsa 9: 6, 10).
Hollywood Alien
Satan, prin Hollywood a condiționat masele să îmbrățișeze înșelăciunea.
Acest chin va dura timp de 5 luni (150 zile). Mulți vor încerca să pună capăt vieții lor, mai degrabă, decât să sufere acest chin, dar vor fi incapabili să facă acest lucru. Dar, există o protecție pentru cei care și-au făcut din Yahuwah adăpostul lor:
"Li [lăcustelor] s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului, sau orice lucru verde, sau copac, ci numai acei oameni care nu au sigiliul lui Yahuwah pe frunte." (Apocalipsa 9: 4)
Yahuwah îi va opri pe extratereștrii demonici să-i rănească pe toți cei care au sigiliul de protecție. Această protecție este oferită celor care trăiesc în întregime în conformitate cu voia Lui. Extratereștrii demonici, nu vor afecta, de asemenea, recoltele sau plantele.
"Și au avut ca împărat peste ei pe îngerul gropii fără fund, al cărui nume în ebraică este Abadon, dar în greacă el poartă numele Apolion." (Apocalipsa 9:11)
"Fiara pe care ai văzut-o era și nu este, și se va ridica din adânc și se va duce la pierzare. Iar cei ce locuiesc pe pământ se vor mira, cei ale căror nume nu sunt scrise în cartea vieții de la întemeierea lumii, când ei văd fiara care era și nu este, și totuși va veni . . . .Și fiara, care era, și nu este, ea însăși este al optulea, și este din numărul celor șapte, și merge la pierzare ". (Apocalipsa 17: 8, 11)
Apocalipsa 17 ne spune că, atunci când scurta domnie a celui de-al 7-lea rege va lua sfârșit, acesta va fi urmată de domnia celui de-al 8-lea. El va fi ultimul rege / fiara care va domni. Noi vedem cu ochii noștri, demisia brusc anunțată a Papei Benedict al XVI-lea, la sfârșitul domniei celui de-al 7-lea rege. Papa Francis este cel de-al 8-lea "rege"; el este ultimul papă și va merge la pierzare.
Acest al 8-lea rege, va fi pe deplin controlat de Satan, și va fi poziționat ca fiind singurul om capabil să negocieze sfârșitul invaziei demonice a Pământului. În consecință, el va primi mult râvnitul loc a lui Satana, ca "salvator al lumii", dându-i autoritate deplină asupra tuturor liderilor lumii, ca să pună în aplicare o lege universală duminicală, pentru a înălța Sabatul fals bazat pe un calendar fals.
Nu putem supraestima suferința teribilă a Trâmbițelor 1-4 și chinul îngrozitor care va fi experimentat în a 5-a Trâmbița (Primul Vai). Cu toate acestea, "Un vai a trecut. Iată, că mai vin încă două nenorociri după aceste lucruri. "(Apocalipsa 9:12)
mother holding her daughterAstăzi, avem ocazia de a primi făgăduința sigiliului protector al lui Yahuwah, când Îl alegem să domnească în inimile noastre. Adevăraților Săi urmași, Yahuwah le conferă timp și din nou următoarele făgăduințe prețioase:
"Nu te teme de nimic, căci Eu te-am răscumpărat; Eu te-am chemat pe nume; Esti al meu. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; și râurile nu te vor îneca. Dacă vei merge prin foc, nu te vei arde, și flacăra nu te va aprinde. Căci Eu sunt Yahuwah, Elohim-ul tău, Sfântul lui Israel, Mântuitorul tău. . . De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc; De aceea, voi da oameni pentru tine, și popoare pentru viața ta. Nu te teme, căci Eu sunt cu tine"(Isaia 43: 1-5).
Vei alege să fii sigilat de către Yahuwah? Vei accepta ultima Lui chemare de îndurare cât timp este posibilă?
"Astăzi, dacă veți auzi glasul Lui, nu vă împietriți inimile ..." (Evrei 3: 7-8)
Urmăriți videoclipul: Ziua Trâmbiţei 5 Loveşte Pământul

Trâmbița 6 (al 2-lea Vai)

60 de Minute de Masacrare a unei treimi din Omenire...
Hai să rezumăm Trâmbița 5 înainte de a cerceta adânc în Trâmbița 6:
În Trâmbița 5 (primul vai), lumea este atacată timp de 5 luni de demonii invadatori sub formă de extratereștri. Spre sfârșitul celor 5 luni, lumea va fi fost condiționată să creadă că, terminarea acestei invazii extraterestre îngrozitoare este posibilă numai prin intervenția directă a celui de-al 8-lea "rege",Pope Francis Ipapa Francisc I. Francisc va "negocia" cu extratereștrii într-un efort de a "pune capăt" invaziei lor. Ei "sunt de acord" să plece într-o anumită zi (exact la 5 luni de la invazia lor, la fel cum Biblia a prezis în Apocalipsa 9: 5). Dupa ce extratereștrii pun capăt invaziei lor, toți liderii lumii vor saluta pe Papa Francisc ca salvator al lumii și vor da cu plăcere "puterea și autoritatea lor fiarei." (Apocalipsa 17:13)
Al 8-lea rege, Papa Francis, va înființa imediat și fără nici un fel de rezistență "urâciunea pustiirii" (Daniel 12:11), care este o înălțare forțată, la nivel mondial a legii Duminicii, care, astfel începe perioada de 3 ani și 1/2 prezisă în Apocalipsa 11: 3.
"Și voi da celor doi martori ai mei să prorocească o mie două sute șaizeci de zile [3 ani și 1/2], îmbrăcați în saci." (Apocalipsa 11: 3)
Cei 3 ani și jumătate vor începe atunci când Duminica este înălțată prin lege, la scurt timp după Trâmbița 5, și aceasta va pune capăt timpului de probă uman, la scurt timp după sunetul Trâmbiței 6. Aceasta va fi o perioadă de extremă dificultate pentru oamenii lui Yahuwah, cât și pentru lume.
"Și va fi un timp de necaz, cum n-a mai fost de când a fost o lumea." (Daniel 12: 1)
Credincioșii lui Yahuwah, în acest timp, vor "profetiza" (avertizarea trâmbițelor și venirea plăgilor și vor face apel la pocăință), înbrăcați în "sac." (Pânza de sac reprezintă condițiile extrem de dificile și persecutarea credincioșilor lui Yahuwah în acea vreme). Din moment ce ei au prezis trâmbițele ei vor fi, de asemenea, învinovățiți pentru distrugerea provocată de trâmbițe.
Pedeapsa pentru cei care nu respectă Legea Duminicală va escalada în mod constant, ceea ce face dificil pentru urmașii lui Yahuwah să păstreze adevăratul Sabat al zilei a șaptea al calendarului Său luni-solar. În consecință, mulți vor fi martirizați în apărarea adevăratului Sabat al lui Yahuwah. Nu va fi un interval de mai mulți ani între sfârșitul Trâmbiței 5 și începutul Trâmbița 6 din următoarele motive: Perioada de 3 ani și 1/2, va începe după Trâmbița 5 când regele al 8-lea, papa Francisc, reușește aplicarea universală a păzirii Duminicii, și va pune capăt timpului de probă, chiar înainte de Trâmbița 7.
Trâmbița 6 se va întâmpla într-o oră; Trâmbița 7 va "veni repede", după aceea (Apocalipsa 11:14). Acest lucru înseamnă că va exista un interval de aproximativ 3 ani și jumătate între sfârșitul Trâmbiței 5 și începutul Trâmbiței 6. Când trâmbița 6 lovește, Francisc I va declara aplicarea legii păzirii Duminicii la nivel mondial, deși nu câștigă încă aprobarea cerului, din pricina numărului păzitorilor calendarului luni-solari, care susțin Sabatul Lunar și denunță Duminica Gregoriană.
Acum, să ne adâncim în Trâmbița 6 (al doilea Vai):
"Al șaselea înger a sunat și am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur, care este înaintea lui Yahuwah, zicând îngerului al șaselea, care avea trîmbița," Eliberați cei patru îngeri care sunt legați la râul cel mare Eufrat."(Apocalipsa 9: 13-14)
fallen angelCine sunt acești îngeri legați la râul cel mare Eufrat? Ei nu sunt îngerii cerului pentru că îngerii din ceruri nu sunt niciodată "legați". Noi știm din studiul Cuvântului Său că mulți dintre îngerii căzuți sunt legați în invizibilul "Adânc." Așa că putem concluziona din Biblie că râul cel mare Eufrat este închisoarea unde îngerii căzuți sunt sub poruncă, legați în interiorul gropii fără fund.
"Deci, cei patru îngeri, care au fost pregătiți pentru ora și ziua, luna și anul, au fost eliberați pentru a ucide o treime din omenire. Acum numărul armatei călăreților era două sute de milioane; Am auzit numărul lor "(Apocalipsa 9: 15-16).
Timpul profețit trompetei 6 este foarte specific: Într-o anumită oră, într-o anumită zi, într-o lună, într-un an, o treime din populația lumii va fi masacrată de două sute de milioane de demoni conduși de patru îngeri comandanți. Diavolul va folosi această mare armată de două sute de milioane de demoni pentru a crea o baie de sânge universală în lume, timp de o oră.
Într-o oră, numărul morților va fi de peste două miliarde de oameni. Din moment ce sfârșitul celor 3 ani și jumătate semnalează sfârșitul perioadei de probă, este firesc să se concluzioneze că Yahuwah nu va permite masacrul de o treime din toate sufletele vii, decât foarte aproape de încheierea timpul de probă. Acesta este motivul pentru care credem că momentul masacrului de la nivel mondial va avea loc aproape de sfârșitul perioadei celor 3 ani și ½.
"Și astfel, am văzut în vedenie caii: cei care ședeau pe ei aveau platoșe ca focul, iacintul, și pucioasa; iar capetele cailor erau ca niște capete de lei; și din gurile lor ieşea foc, fum și pucioasă. Prin aceste trei plăgi o treime din omenire a fost ucisă-de foc și de fumul și pucioasa, care au ieșit din gura lor. Căci puterea lor stă în gura și în cozile lor; cozile lor sunt ca niște șerpi cu capete; Și cu ele, fac rău "(Apocalipsa 9: 17-19)
Forma trupească a acestei armate demonice va trebui să fie diferită de cea a Trâmbiței 5. Acești demoni vor apărea ca niște călăreți, ei vor avea capete ca niște lei, cozi ca niște șerpi, și foc, fum și pucioasă va ieși din gura lor. Prin acest foc, fum și pucioasă, vor șterge o treime din omenire.
"Dar restul omenirii, care nu au fost uciși de aceste urgii, nu s'au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor și idolilor de aur, argint, aramă, piatră și lemn, care nu pot nici să vadă nici să audă nici să umble. . .Și ei nu s-au pocăit de crimele lor sau vrăjitoriile lor sau curvia lor sau furtișagurile lor "(Apocalipsa 9: 20-21)
Din păcate, celelalte două treimi din populația mondială va continua să se revolte împotriva lui Yahuwah, disprețuind ultima Lui chemare de îndurare. După ce au îndurat cele șase Trâmbițe, ce apel mai puternic de trezire poate iubitorul nostru Tată milostiv, să ne dea înainte de încheierea timpului de probă? Prin revolta noastră nechibzuită, ne-am sigilat destinul nostru și vom fi sortiţi să fim loviţi de Trâmbița 7 (al 3-lea Vai), care va fi aplicată fără milă.
young boy reading Bible"Al doilea vai a trecut; și, iată, al treilea vai vine repede."(Apocalipsa 11:14)
Pentru cei care sunt credincioși în acest timp, promisiunile din Psalmul 46 vor fi împlinite în viața lor:
Elohim este adăpostul și tăria noastră, un ajutor care nu lipsește niciodată în necaz. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul și s-ar clătina munții în inima mării; Chiar dacă ar urla și spumega valurile mării, și s-ar ridica până acolo încât să se cutremure munții. Selah. Este un râu, ale cărui izvoare înveselesc cetatea lui Elohim, locul sfânt al corturilor Celui Prea Înalt. Elohim este în mijlocul ei; ea nu se clatină; Elohim o ajuta, în revărsatul zorilor. Neamurile se frămîntă, împărățiile se clatină, dar glasul Lui răsună, și pămîntul se topește de groază. Yahuwah este cu noi; Eloah-ul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. Selah. Veniți, priviți lucrările lui Yahuwah, ce pustiiri a făcut pe pământ. El a pus capăt războaielor până la marginea pământului; El a sfărîmat arcul, și a rupt sulița; El a ars cu foc carele de război. Opriți-vă, și să știți că Eu sunt Elohim: Eu voi fi înălțat printre păgâni, voi fi înălțat pe pământ. Yahuwah este cu noi; Eloah-ul lui Iacov este adăpostul nostru. Selah. (A se vedea Psalmul 46.)

Trâmbița 7 (al 3-lea Vai)
Ultimele 7 Plăgi...
Pe parcursul primelor șase Trâmbițele, Yahuwah oferă tuturor celor care trăiesc o ultimă ocazie de a accepta mântuirea înainte ca timpul de probă umană să fie veșnic închis. Primele șase Trâmbițe (spre deosebire de ultimele șapte plăgi) sunt amestecate cu milă; știm acest lucru pentru că doar o treime din ținte sunt afectate.
"Dar restul omenirii, care nu au fost uciși de aceste plăgi, nu s-a pocăit . . . "(Apocalipsa 9: 20-21)
young people dancing - city lifeÎntr-un efort de a trezi lumea, ce altceva ar putea Cerul, să dea, sau ce ofertă care nu a fost deja făcută în jertfa veșnică a singurului Fiu născut al lui Yahuwah, Yahushua?
"Chiar și așa, Yahuwah Atotputernic, adevărate și drepte sunt judecățile Tale." (Apocalipsa 16: 7)
Prin rebeliunea persistentă și refuzul de a ține seama de avertizările primite prin cele șase Trâmbițe, omenirea va provoca, de fapt, pe Yahuwah să închidă perioada de probă.
"Cine este nedrept, să fie nedrept și mai departe; și cine este întinat, să se întineze și mai departe; și cel ce este fără prihană să trăiască fără prihana. Și cine este sfânt, să fie sfânt și pe mai departe" (Apocalipsa 22:11)
Nepocăiți vor fi copți ca să guste din ultimele șapte plăgi nediluate - cel de-al 3-lea și ultimul Vai.
"A doua nenorocire a trecut. Iată că a treia nenorocire vine repede. "(Apocalipsa 11:14)
"Și îngerul al șaptelea a sunat; Și în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: Împărățiile acestei lumi au trecut în mâinile Stăpânului nostru și Unsului Lui; și El va împărăți în vecii vecilor."(Apocalipsa 11:15)
Atunci când Trâmbița 7 sună, împărățiile acestei lumi devin împărățiile lui Yahushua, indicând că acea controversă dintre Satana și Yahuwah s-a terminat și Yahushua va veni acum să pretindă proprietatea Lui. Cu toate acestea, prin compararea Trâmbițelor, vom vedea că fiecare Trâmbiță succesivă este mai rea decât cea de dinainte, ceea ce face Trâmbița 7 mai severă în amploare. Din moment ce Trâmbița 7 este cea mai rea în amploare și vine chiar înainte de a Doua Venire; iar cele șapte plăgi finale sunt cele mai rele în amploare și vin chiar înainte de a Doua Venire, am ajuns la concluzia că Trâmbița 7 trebuie să reprezinte Cele Şapte Plăgi Finale.
Ceea ce urmează este ceea ce am aflat despre ultimele șapte plăgi din Biblie:
  • Acestea vor fi turnate după ce proba se încheie; acesta este motivul pentru care sunt fără milă. ". . . în ele este umplută mânia lui Yahuwah."(Apocalipsa 15: 1)". . . mânia lui Yahuwah, care este turnată neamestecată în paharul mâniei Lui. "(Apocalipsa 14:10)
  • Ele vor începe și se vor termina repede. Din Daniel și Apocalipsa aflăm că de la finalul Trâmbiței 5 până la turnarea trâmbiței 7, va exista o perioadă de aproximativ 3 ani și jumătate. Cu toate acestea, durata ultimelor șapte plăgi va fi numai de treizeci de zile (Daniel 12:11), în conformitate cu descrierea divină de a turna din pocale (Apocalipsa 15: 7).
  • Ele nu vor fi universale, altfel toți cei răi ar fi morţi înainte de a Doua Venire. Cu toate acestea, primele șase Trâmbițe pălesc în comparație cu severitatea acestor plăgi.
  • Cei neprihăniți care sunt în viață (144.000 la număr), vor experimenta, de asemenea, plăgile. "Nu le va mai fi foame, nici nu la va mai fi sete; nu-i va lumina soarele, nici vreo altă căldură."(Apocalipsa 07:16) Cu toate acestea, în timp ce cei răi mor de foame și de ciumă, îngerii vor face scut în jurul celor 144000 și se vor îngriji de nevoile lor. Pentru cei care "umblă în neprihănire" este făgăduința, "Pâine îi va fi dată; apele sale sunt sigure "(Isaia 33: 15-16)
Universul care privește, va da mărturie despre dreptatea lui Yahuwah la revărsarea ultimelor șapte plăgi.
"Chiar și așa, Yahuwah Suveranul Atotputernic, adevărate și drepte sunt judecățile Tale." (Apocalipsa 16: 7)
Universul necăzut va fi martor că și atunci când ultimele șapte plăgi sunt vărsat peste cei răi, inimile lor sunt mai împietrite decât oricând.
"Și oamenii au fost dogoriți de o mare căldură, și au hulit Numele lui Yahuwah care are putere asupra acestor plăgi; și nu s-au pocăit ca să-I dea slavă."(Apocalipsa 16: 9)
Mulți dintre cei vii neprihăniți (144.000), vor fi în celulele închisorilor sau ascunzându-se în locuri retrase, toți pledând pentru o protecție divină în fața unui decret de moarte universal împotriva lor. Cei răi sunt convinși de fiară și de păstorii falși că refuzul celor neprihăniți de a onora ziua falsă de închinare a Romei a provocat revărsarea Trâmbițelor și plăgile. Aceștia vor fi îndemnați de către Roma și aliații săi că singura modalitate de a recâștiga favoarea cerului este să scăpe de cei 144,000, într-o singură lovitură fatală.
Încercarea care va fi suportată de către cei 144,000, în acest timp de necaz și suferință, a fost descrisă de (Ieremia 30: 5-7)ca "timpul necazului lui Iacov." Nici o descriere nu poate ilustra în mod adecvat amploarea a ceea ce 144000 vor putea să sufere singuri, fără mijlocirea lui Yahushua în sanctuarul ceresc. Aceasta va fi de aceeași natură, dar nu de aceeași amploare pe care Yahushua a experimentat-o pe cruce când fața Tatălui Său a fost ascunsă de El.
Celor drepți le va fi refuzat dreptul de cumpărare și de vânzare, înainte de vărsarea ultimelor 7 plăgi.
outstretched hand refusing money
"Și ca nimeni nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei." (Apocalipsa 13:17)
Refuzul lor de a onora ziua falsă de închinare a Romei, precum și refuzul lor de a dezonora calendarul lui Yahuwah și zilele Sale sfinte, le va aduce vrăjmășia lumii, care va impune un ordin asupra lor, să "nu cumpere și nici vinde". Acesta este prețul pe care cei neprihăniți îl vor plăti pentru că nu acceptă "semnul fiarei." Cu toate acestea, Yahuwah Își va lua revanșa pentru această acțiune întreprinsă împotriva poporului Său, și va aduce toate schimburile comerciale la nivel mondial într-un impas în timpul ultimelor 7 plăgi:
"Și negustorii pământului vor plânge și se vor boci după ea, căci nimeni nu le mai cumpără marfa . . . "(Apocalipsa 18:11)
Pe parcursul celor treizeci de zile de plăgi, păcătoșii se vor trezi treptat la realitatea dură, că cei neprihăniți sunt protejați în mod supranatural. Acest lucru îi va zori brusc pe cei ce au fost păcăliți și înșelați cu adevărat de Roma și de aliații săi, care le-au promis restaurarea prosperității și favoarea divină dacă ar scăpa lumea de cei care refuză să onoreze calendarul fals al Romei și ziua falsă de închinare . Câștigurile lumești și de prosperitate materială pentru care au sacrificat totul ca să se asigure, sunt acum văzute în adevărata lumină și valoarea a lor.
Disperarea și suferința care îl vor devora pe cel rău la acel moment au fost viu descrise:
"Afară bântuie sabia, în casă ciuma și foametea. Cine este la câmp va muri de sabie; iar cine este în cetate, va fi mâncat de foamete și ciumă. "Fugarii lor, când scapă, stau pe munți ca porumbei ai văilor, văitându-se toți, fiecare de nelegiuirea lui. Mâinile tuturor au slăbit, și genunchii tuturor se topesc ca apa. Se încing cu saci, și-i apucă groaza; toate fețele sunt acoperite de rușine și toate capetele sunt rase. "Își vor arunca argintul pe ulițe și aurul lor le va fi un gunoi; argintul și aurul lor nu poate să-i scape în ziua mâniei lui Yahuwah; nu poate nimeni să le sature sufletele, nici să le umple măruntaiele, căci el i-a aruncat în nelegiuiriea lor "(Ezechiel 7: 15-19).
Termenul-limită de 3 zile și 1/2, pe care cei răi îl vor da celor 144000 să se supună și să renunțe la loialitatea față de adevaratul Sabat de ziua a șaptea a lui Yahuwah, va avea loc spre sfârșitul perioadei de 30 zile rânduite pentru vărsarea ultimelor 7 plăgi. Până în a 30-a zi, primele 6 plăgi vor fi revărsate asupra lumii, iar cei răi sunt acum gata să pună în aplicare decretul universal de moarte asupra celor 144,000. Chiar în momentul în care cei răi așteaptă cu nerăbdare să se năpustească asupra celor 144000, glasul lui Yahuwah, ca sunetul multor ape, va coborî ca un tunet peste cel răi, spunând:
"S-a isprăvit." (Apocalipsa 16:17)
destroyed cityVocea lui Yahuwah nu va scutura numai cerurile și pământul, ci va declanșa, de asemenea, cutremurul celor 7 plăgi, așa "un cutremur puternic și mare cum nu a mai avut loc, de când este omul pe pământ" (Apocalipsa 16:18). Acest cutremur va dărâma toate structurile construite de om în toate orașele lumii.
Dupa ultima plagă, a 7-a - acel cutremur puternic care va fi declanșat de vocea lui Yahuwah, cei 144.000 de sfinți vor fi eliberați din mâinile celor răi - o perioadă de 45 de zile, care va începe, se va încheia cu a doua venire a lui Yahushua. Pe parcursul acestei perioade finale a istoriei Pământului, sfinții vor fi glorificați atunci când Yahuwah îi va obliga pe cei răi să. . .
"Să vină și să se închine înaintea picioarelor tale, și să știi că eu te-am iubit." (Apocalipsa 3: 9)
Liderii mondiali (reprezentați de cei 10 regi) care au fost păcăliți să predea "puterea și autoritatea lor" (Apocalipsa 17:13) puterii fiarei, vor îndrepta acum mânia și puterea lor către. . .
"Fiară, vor urâ pe curvă, o vor pustii, și o vor lăsa goală, carnea i-o vor mânca și o vor arde cu foc. Căci Yahuwah le-a pus în inimi să-i aducă la îndeplinire planul Lui, să se-nvoiască pe deplin, și să dea fiarei împărăția lor, până când sunt îndeplinite cuvintele lui Yahuwah "(Apocalipsa 17: 16-17).
Noi credem că, în orice moment, Trâmbița 1 va suna și va fi urmată de următoarele patru Trâmbițe într-o succesiune rapidă - pentru că noi trăim acum sub ultimul papă, al 8-lea "rege" din Apocalipsa 17.
Unicul scop al trâmbițelor este acela de a acorda omenirii un ultim apel de trezire înainte ca Yahuwah să-și retragă complet Duhul Său de pe Pământ și să sigileze destinul fiecărui suflet viu. Lumea este pe punctul de a asista la evenimente cataclismice fără precedent, prin care Yahuwah va acapara atenția tuturor oamenilor.
"Căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui și cine poate sta în picioare?" (Apocalipsa 6:17)
Astăzi, în timp ce Marele nostru Preot face ispășire pentru noi, avem ocazia să ne spălăm hainele și să le albim în sângele Mielului ca să ne putem separa de păcat prin credința în sângele ispășitor al lui Yahushua. Mântuitorul prețios vă invită să vă alăturați Lui, să uniți slăbiciunea voastră cu puterea Lui, ignoranța cu înțelepciunea Lui, nevrednicia cu meritele Sale. Glorioasa va fi eliberarea celor care au așteptat cu răbdare venirea și ale căror nume sunt scrise în cartea vieții Sale.
"Căci El mă va ocroti în coliba Lui în ziua necazului; Mă v-a ascunde sub acoperișul cortului Lui; El va mă va înălța pe o stâncă."(Psalmul 27: 5)
"El nimicește moartea pe vecie, iar Suveranul Yahuwah va șterge lacrimile de pe toate fețele; El va îndepărta de pe tot pămîntul ocara poporului Său. Căci Yahuwahl a vorbit. În ziua aceea, vor zice: "Iată, acesta este Eloah-ul nostru; în care ne încredem că ne va mântui. Acesta este Yahuwah; L-am așteptat. Vom fi bucuroși și recunoscători de mântuirea Lui! "" (Isaia 25: 8-9)
"Iată, Eu vin curând binecuvântat este cel ce păzește cuvintele proorociei cărții acesteia . . . . Ferice de cei ce împlinesc poruncile Lui, ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre pe porți în cetate "(Apocalipsa 22: 7, 14).
Yahuwah will set them on the mountain

Videoclipuri la subiect:
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:















              
           

56 de comentarii:

  1. Doamne asta ce înseamnă ca vine sfârșitul lumii?😩

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine sfarsitul lumii! Ci sfarsitul veacurilor pe pămant. Cei care vom scapa din foc ,din apa si razboaie, vom asista cu bucurie imensa si la cea de-a saptea trambita care,anunta VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SAU IERUSLAIM -ROMANIA DUHULUI SFANT !
      Dragii mei, sa ascultam de SFANTA BISERICA,ascultati de toate cate veti citi si aici,si veti fi pe calea cea buna.
      Începutul împărăţiei pe pământ
      După ce Ioan a văzut tot ce se întâmplă în legătură cu slujba celor doi martori, el a văzut sfârşitul epocii respective şi redă ce se întâmplă în timpul trâmbiţei îngerului al şaptelea:

      „Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau:‘Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. şi El va împărăţi în vecii vecilor.’ şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu feţele la pământ , şi s-au închinat lui Dumnezeu, şi au zis: ‘Îţi mulţumim Doamne, Dumnezeule, Atotputernice, care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare, şi ai început să împărăţeşti.’” (vers. 15-17).

      Cum este anunţat în Apoc. 10, în timpul acela se va încheia taina lui Dumnezeu în Hristos şi El va începe domnia Sa împărătească. Atunci El va face dreptate peste popoare la judecata temporară şi îi va judeca pe morţii care vor învia înainte de începerea împărăţiei de o mie de ani. EL îi va răsplăti pe robii Săi prooroci, şi pe toţi sfinţii Săi care s-au temut de Numele Lui şi au rămas credincioşi până la moarte în timpul necazului cel mare.

      „Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi prooroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul! ” (vers. 18). La tema diferitelor judecăţi înainte de începerea împărăţiei de domnie, există texte corespunzătoare: Isa. 2, 2-4; Mica 4, 1-5; Mat. 25, de la 31; Dan. 7, 9-14; Apoc. 20, 4-6 ş. a.).

      Ștergere
    2. Continuare TRAMBITA A SAPTEA :
      Judecăţile de dinainte şi cea de după împărăţie ne sunt descrise cu toate amănuntele. Mai întâi vor apare toţi cei răpiţi înaintea scaunului de judecată al lui Hristos. Ei trebuie să fie judecaţi, chiar dacă sunt destinaţi pentru serbarea nunţii şi după aceea pentru judecarea lumii şi domnia împreună cu Domnul. Pavel scrie: „... Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos. ... Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu.” (Rom. 14, 10-12).

      Mai departe el spune: „Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul, pe care-l va fi făcut când trăia în trup.” (2. Cor. 5, 10).

      „Nici o făptură nu este ascunsă de El, ci totul este gol şi descoperit înaintea ochilor Aceluia, cu care avem a face.” (Evrei 4, 13).

      Pavel era sigur de relaţia sa cu Dumnezeu, dar el Îl vedea pe Domnul şi ca Judecătorul lui, care la fiecare judecată va pronunţa un verdict drept. El a mărturisit înainte de plecarea lui: „De-acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da, în «ziua aceea», Domnul, Judecătorul cel drept. şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit «venirea Lui.»” (2. Tim. 4, 8).

      Înainte de a veni pe tron ca să stăpânească, un împărat este încoronat. Când Domnul va veni jos după nuntă, pentru a decide ultima luptă şi să ia în primire împărăţia, capul Lui va fi încununat cu cununi împărăteşti (Apoc. 19, 12). Toţi care vor domni împreună cu El, care sunt destinaţi pentru împărăţia Lui, vor fi încununaţi înainte de a putea sta împreună cu El pe tronul Său.

      Dacă toţi credincioşii ar fi conştienţi că vor apărea înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, atunci curînd ar arăta altfel situaţia în Biserică. Ar veni teamă de Dumnezeu şi bună cuviinţă în discuţiile şi în viaţa lor. „Vă spun că, în ziua judecăţii, oamenii vor da socoteală de orice Cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit. Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină, şi din cuvintele tale vei fi osândit.” (Mat. 12, 36-37). „Domnul va judeca pe poporul Său.” (Evrei 10, 30). În versetele dinainte ne este spus cine sunt aceşti credincioşi şi ce au făcut ei.

      Nimic nu va rămâne neclarificat, nici o întrebare nu va rămâne fără răspuns, nici o problemă nerezolvată. „De aceea să nu judecaţi nimic înainte de vreme, până va veni Domnul, care va scoate la lumină lucrurile ascunse în întuneric, şi va descoperi gândurile oamenilor. Atunci, fiecare îşi va căpăta lauda de la Dumnezeu.” (1. Cor. 4, 5).

      Apostolul a ordonat corespunzător aceste judecăţi diferite şi despărţite în timp. El îi scrie lui Timotei care era lucrător împreună cu el: „Te rog fierbinte, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea lui Hristos Isus, care are să judece viii şi morţii, şi pentru «arătarea» şi «Împărăţia Sa».” (2. Tim. 4, 1).

      Pavel s-a referit la arătarea lui Hristos când a zis că Judecătorul cel drept îi va da cununa neprihănirii, dar nu numai lui, ci tuturor celor ce vor fi iubit arătarea Lui (venirea). Din aceştia face parte şi Biserica-Mireasă. Dar el se referă şi la judecarea celor vii şi morţi pentru Împărăţia Sa, deci înainte de împărăţia de o mie de ani.

      Şi lucrarea fiecărui credincios şi lucrarea din Împărăţia lui Dumnezeu va fi dată pe faţă. „... lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscut, căci se va descoperi în foc. şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia.” (1. Cor. 3, 13).

      În timpul respectiv după nuntă, înainte de începerea Împărăţiei Lui Domnul împlineşte amândouă părţile din 2. Tes. 1, 7-10, pe de-o parte cu necredincioşii, pe de altă parte cu credincioşii:

      „... şi să vă dea odihnă atât vouă, care sunteţi întristaţi, cât şi nouă, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu îngerii puterii Lui, într-o flacără de foc, ca să pedepsească pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu şi pe cei ce nu ascultă de Evanghelia Domnului nostru Isus Hrist

      Ștergere
    3. Continuare TRAMBITA A SAPTEA :
      Prin învăţătură falsă cu referire la Ioan 5, 24 şi texte asemănătoare, mulţi credincioşi trăiesc cu impresia că ei nu trebuie să apară niciodată la o judecată şi de aceea fac şi lasă ceea ce vor. Expresiile corespunzătoare ale Domnului nostru se referă foarte clar la ultima judecată, la care cei ce au avut parte de prima înviere, nu mai trebuie să apară. Versetul 24 trebuie privit în legătură cu versetul 29: „Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, şi crede în Cel ce M-a trimis, are viaţa veşnică, şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă...” Această judecată este judecata de apoi care se referă la judecata de sfârşit.

      „Nu vă miraţi de lucrul acesta; pentru că vine ceasul când toţi cei din morminte vor auzi glasul Lui, şi vor ieşi afară din ele. Cei ce au făcut binele, vor învia pentru viaţă; iar cei ce au făcut răul, vor învia pentru judecată.” (cap. 5, 24-29). Prima înviere este descrisă de Domnul nostru ca „învierea pentru viaţă”, şi a doua ca „învierea pentru judecată”. Desigur că gloata aleasă a întâi lor născuţi nu va apărea în faţa judecăţii de sfârşit.

      Proorocul Isaia a văzut în Duhul ce se va întâmpla, înainte de domnia împărătească, cu oştirea de sus care a fost aruncată împreună cu Satana. „În ziua aceea, Domnul va pedepsi oştirea de sus, iar pe pământ pe împăraţii pământ ului. Aceştia vor fi strânşi ca prinşi de război şi puşi într-o temniţă, vor fi închişi în gherle şi, după un mare număr de zile, vor fi pedepsiţi. Luna va fi acoperită de ruşine, şi soarele de groază; căci Domnul oştirilor va împărăţi pe muntele Sionului şi la Ierusalim, strălucind de slavă în faţa bătrânilor Lui.” (Isa. 24, 21-23).

      Îngerii şi oamenii decăzuţi de la Dumnezeu, care s-au răzvrătit într-un mod deosebit împotriva Lui, vor fi judecaţi la această judecată temporară şi închişi, aşa cum este scris, „după un număr mare de zile vor fi pedepsiţi”, şi anume după cei o mie de ani, la judecata de apoi, la ultima judecată. şi Satana va fi legat pentru acest timp de o mie de ani şi va fi aruncat în adânc (Apoc. 20, 1-2).

      Proorocul a spus cu privire la martiri, care de asemenea au parte de prima înviere: „Să învie dar morţii Tăi! Să se scoale trupurile mele moarte! Treziţi-vă şi săriţi de bucurie, cei ce locuiţi în ţărână! (vezi şi Dan. 12, 2) ... Căci iată, Domnul iese din locuinţa Lui, să pedepsească nelegiuirile locuitorilor pământului; şi pământul va da sângele pe faţă, şi nu va mai acoperi uciderile.”(Isa. 26, 19+21). Trebuie să se dea atenţie, că aici este vorba despre acei care în trecut şi în viitor vor muri în urma prigoanei (Apoc. 6, 9-11; 13, 15; 18, 24; 20, 4).

      Aici nu este vorba despre oameni care au murit şi au fost îngropaţi, aici nici nu se deschid morminte. Nu este învierea generală a morţilor, ci aşa cum reiese din context, sunt martirii care au pecetluit credinţa cu viaţa lor, şi deseori au fost îngropaţi într-un loc oarecare. Cine a luat parte şi s-a făcut vinovat de aceasta, va fi tras la răspundere de însuşi Domnul. Din „Să învie dar morţii Tăi! Să se scoale trupurile mele moarte! ” reiese răspunsul clar că aceşti oameni sunt proprietatea lui Dumnezeu. Sufletelor din pecetea a cincea li s-a spus să mai rabde până se va împlini numărul tovarăşilor lor de slujbă şi al fraţilor lor, care vor fi omorâţi şi ei ca martiri.

      Şi proorocul Ezechiel a proorocit despre aceasta în cap. 37, 1-10: „... voi pune un duh în voi, şi veţi învia. Şi veţi şti că Eu sunt Domnul ... Duhule, vino din cele patru vânturi, suflă peste morţii aceştia, ca să învieze! ” (vers. 6b+9b). Aceasta este pentru viitor şi se referă la acei care în timpul prigoanei vor fi omorâţi în vale.

      Ștergere

    4. Partea a doua (vers. 11-14) este deja trecut. Acolo este vorba de repetate ori despre deschiderea mormintelor: „Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: Iată vă voi deschide mormintele, vă voi scoate din mormintele voastre, poporul Meu, şi vă voi aduce iarăşi în ţara lui Israel. Voi pune Duhul Meu în voi, şi veţi trăi; vă voi aşeza iarăşi în ţara voastră, şi veţi şti că Eu, Domnul, am vorbit şi am şi făcut, zice Domnul.” (vers. 12+14).

      Aceasta s-a întâmplat la învierea Domnului nostru conform Mat. 27, 51-56 şi se referă la toţi sfinţii aleşi din timpul Vechiu-lui Testament. „... mormintele s-au deschis şi multe trupuri ale sfinţilor care muriseră, au înviat. Ei au ieşit din morminte, după învierea Lui, au intrat în Sfânta cetate, şi s-au arătat multora.”

      Conform Apoc. 20, 4 martirii sunt morţii din necazul cel mare care nu învie din morminte, ci primesc viaţă şi iau parte la împărăţia de o mie de ani.

      La sfârşitul acestui capitol se scoate în evidenţă încă o dată ca dovadă legământul cu Israelul. În cap. 10 Îngerul legământ ului s-a pogorât. Aici devine vizibil în cer chivotul legământ ului:

      „Şi Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis: şi s-a văzut chivotul legământ ului Său, în Templul Său. şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ , şi o grindină mare.” (cap. 11, 19).os. Ei vor avea ca pedeapsă o pierzare veşnică, de la faţa Domnului şi de la slava puterii Lui, când va veni, în ziua aceea, ca să fie proslăvit în sfinţii Săi, şi privit cu uimire în toţi cei ce vor fi crezut ..

      Ștergere
    5. ASA ESTE.Te FELICIT MARIA ,AI PUTERI DIVINE,iar TOT CE SCRII ESTE ADEVARAT.

      Ștergere
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Labi%C8%99

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=dGNN-pA9W-k

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele 7 trambite si 7 plagi finale din ultimele zile.
    https://m.youtube.com/watch?v=uSi8Fzs9FTU

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,

    Mesajele sunt importante ca atare.
    Interpretarile pot fi multiple.
    De exemplu grindina si foc pot fi date de o ploaie de meteoriti
    https://d.tube/#!/v/leschroniques/bh2f7rgh

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima Trambita-meteoriti si grindina,iar a doua Trambita-asteroid! La a sasea Trambita e razboi atomic!

    RăspundețiȘtergere
  7. interpretarea trambitelor din text e corecta?

    RăspundețiȘtergere
  8. 17 autospeciale ISU actioneaza la un centru comercial cu aparate electrice care arde linga Bucuresti ,se estimeaza ca focul va fi stins in 4 ore pentru a nu se extinde in jur unde nu sint case ci tot obiective economice,aveati o viziune cu asa ceva-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria atunci cand am citit despre Trambita 1 din voia Lui Dumnezeu-Tatal am inteles urmatoarele:este vorba despre amestecarea anotimpurilor (grindina foc=iarna vara) (caderea cu sange=cadere cu urgie) toate astea vor duce la distrugerea agriculturii = foame, scumpire deci vor avea un efect negativ asupra firii omului. Bine ar fi daca am invata sa ne autoeducam in privinta consumului putin si rugaciune pt ca vom avea nevoie sa trecem peste aceste vremuri grele ce vor persista asupra noastra. Ce continente vor fi afectate mai tare nu stiu. Dumnezeu-Tatal sa se milostiveasca fata de noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. "10.Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor."

    Aici se vorbeste despre meteoritul ce va cadea in vestul SUA, in Muntii Stancosi, locul de unde izvorasc multe rauri !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Incendiul puternic e linga comuna Afumati-un nume Predestinat,si afuma puternic centura capitalei si locuintele-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Romanian Translation:Iisus
    Aţi intrat în timpul indignării. Acesta este timpul stabilit! Mulți au așteptat și au întrebat: de ce întârzie? Nu va mai fi nici o întârziere! Fulgerul vine din est. Cei care se scoală devreme vor vedea măreția Mea. Cei care așteaptă răbdători vor vedea ploaie, grindină, zăpadă, tunet, vânt și un foc care consumǎ totul. EU SUNT focul! Depozitele mele vor fi golite pe Pământ! Un timp al mâniei și furiei! Toată Scriptura va fi împlinită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca Iisus este autorul acestor vorbe?

      De ce sa nu crezi in aceste vorbe care sunt in acord cu timpul si realitatea pe care o traim? Asta pentru cine vede realitatea.
      https://www.newmessage.org/ro/

      Cine crede ca Dumenezeu s-a impotmolit la scrierile din Biblie si nu mai stie sa trimita si alte mesaje si mesageri in lume se inseala. Nimic nu este vesnic si static chiar si pietrele pe langa care treceti sunt in miscare chiar daca nu realizati asta.
      De ce le place oamenilor sa se invarta in cerc pe langa niste scrieri vechi?
      Raspunsul: Pentru ca le este frica de schimbare, nu pot concepe ca TOATE lucrurile in Univers sunt in continua miscare schiar si niste scrieri sunt inlocuite cu altele.
      Evolutia in toate sensurile ei este o spirala ascendenta nu un cerc. Continutul mesajelor evolueaza pe parcurs ce omul evolueaza.

      Sa nu mai amintesc faptul ca oamenii nu sunt buricul creatiei in Univers asa cum cred ei.

      Ștergere
  13. Romanian Translation:Iisus
    Fiică, vorbește mulțimilor. Vorbeşte liderilor națiunii. Foametea și molima vor ucide pe mulți, deoarece urechile lor sunt închise adevărului Meu. Deși ochii lor pot vedea, ei rămân orbi și surzi, refuzând să asculte de avertismentele pe care Eu le-am trimis, avertismente să se pregătească pentru timpul fiarei. El este la ușa voastrǎ acum! Cei ce râd și batjocoresc continuă să ridiculizeze. Nu fiţi ca păgânii! V-am chemat să vǎ separaţi și să vă pregătiți pentru acest timp de distrugere și necaz. V-am dat instrucțiuni de urmat. Așa cum Iosif a fost avertizat de foametea din Egipt, tot aşa Eu v-am avertizat prin mesagerii și profeții Mei. Fiţi pregǎtiţi! Fiţi pregǎtiţi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Romanian Transcript:Iisus
    Copii, trăiţi într-un timp uimitor! Sunteți generația aleasă pentru a vedea îndeplinirea evenimentelor de la sfârșitul timpului: Templul reconstruit, Evanghelia a fost propovăduită întregii lumi, războiul pus la cale în națiuni, cutremurele scuturând totul și pe toată lumea. Profețiile vor fi îndeplinite chiar înaintea ochilor voştri: chemarea celor doi martori ai Mei. Curând cei vii vor fi prinși în sus, mormintele vor fi deschise și goale, adunarea rămășiței Mele. Mulți vor fi lăsați în urmă fără NICI o înțelegere a ceea ce se întâmplă. Voi copiii mei sunteți treji, ascultați și așteptați. Acum evenimentele se vor desfășura. Timpul profeţit de Daniel este aici. Sǎ nu vǎ temeţi! Eu Sunt cu voi!

    In Cartea lui Daniel e scris despre cei 7 ani de legamant de razboi si pace ,timpul fiarei Anticrist si perioada ultimelor zile din timpul apocalipsei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria se vede deja ca a inceput.
    Grindina ,cutrure,vijelii,uragane.
    Doamna Maria se zburleste pielea pe om la auzul acestor pedepse divine.
    Nu ne ramane decat credinta in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Ma doare sufletul ca sunt multi care nu vor s-a inteleaga aceste lucruri.
    Ce pot spune este ca suntem cei de pe urma.
    Cu mult drag dona Maria si o zi binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulrumesc dna.Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă scuzati .....mulţumesc dna Maria pt.mesaj si pt. că ne aţi explicat mesajul !

      Ștergere
  17. Pai o sa murim toti sau or sa mai ramana cativa? Cum ramane cu Romania al 2 lea Ierusalim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma astept sa moara prostia si ignoranta din mintea oamenilor.

      Ștergere
  18. Norul de la incendiul de linga Bucuresti ar putea intensifica ploia acida toxica pentru frunzele copacilor si ale culturilor din zona Baraganului,un fel de mica catastrofa ce ar putea arata ce s-ar putea intimpla pe viitor .
    Se vor vedea in citeva saptamini efectele pe frunze-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Primele 2 Trambite aduc Foamete Mondiala!

    RăspundețiȘtergere
  20. Este foarte aproape un război care va implica mai multe țări. Americanii au trimis un portavion în coastele Iranului. Un război cu Iranul este iminent. Embargoul impus Iranului pe exporturile de petrol va duce la război. Americanii sunt trimiși de stăpânul lor Israel să mai pornească un război nu le-a ajuns că au plecat cu coada între picioare din Siria vor să vadă că se poate și mai rău. Și de data asta va fi și mai rău și jumătate din glob va lua foc căci se vor implica și China și Rusia. Să vezi măcel și distrugeri.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si te mai intrebi de ce nu evolueaza specia umana.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu degeaba se spune "De ce ti-e frica de aia nu scapi." pai daca le atrageti asta veti primii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.14 oamenii astia adora sa construiasca tot felul de scdenarii apocaliptice, atat de mult adora raul.

      Ștergere
  23. Incepe razboi anul acesta? Ma tot contrazic cu barbatul care imi spune ca nu mai am nimic pe casa, din cauza inceperii apocalipsei. Spune sa ma duc sa ma tratez ca prea vad raul peste tot. Ca lumea a tot fost rea de cand pamantul e. Eu tot zic hai ma la tara ca avem un petic de pamant hai sa facem ca un grajd sa avem ceva gaini si o capra si daca am dreptate sa ai unde fugi...daca sunt nebuna avem atunci oua si lapte si ied de vanzare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine niciun sfarsit ! Doar ca o vom duce mai greu ! Trebuie sa muncim ca si inainte si sa avem grija si de suflet.

      Ștergere
  24. nu este nici o bucurie ca in aceste schimbari sa moara oameni-si DUMNEZEU a stiut dintr-u inceput cine moare si cine traieste-credinta inca mai este dar statele cu putere se incranceneaza sa produca durere lumii-deci avem UN DESTIN daca trebuie sa trecem prin aceste situatii=trambitele din biblie asa va fi

    RăspundețiȘtergere
  25. Care sunt primele două trâmbițe și care a treia ,doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  26. Ultimele texte inserate sunt de natura adventista. Ei sunt cu sabbatul in locul duminicii !

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce de trambite, oare chiar trebuie toate.

    RăspundețiȘtergere
  28. La Cuza Voda-Calarasi azi dor un inceput de tornada temperat de sosirea noptii dar a fost si gheata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. 6 mai 18:58-fii atent a scris d-na Maria in acest mesaj-ai biblie-scrie acolo?

    RăspundețiȘtergere
  30. A început apocalipsa? Și nu ma anunțat nimeni și doar îmi cumpărasem bilet. Foarte bine că a început aștept cu nerăbdare miezul acțiunii că până acum e apă de ploaie trâmbițele sunt flașnete slăbuț foarte slăbuț. Dacă nu se lasă cu nucleare sau cu țări șterse de pe faţa pământului nu cred că a început apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Trambita a 4-a (în derulare începând cu 1987)
    https://www.ziarulnational.md/rezonanta-schumann-ne-apropiem-de-punctul-zero-o-zi-nu-mai-are-24-de-ore/

    RăspundețiȘtergere
  32. Semnele vremurilor
    Februarie 2019
    https://m.youtube.com/watch?v=VikO3LanulY
    Martie 2019
    https://m.youtube.com/watch?v=t6k_Ohcr-Rk
    Aprilie 2019
    https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=GZuUbh_Gqak
    Si dvs vi s-a comunicat despre răpirea Bisericii. Spuneati să fim fericiți daca macar o palmă vom fi ridicați deasupra solului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dormiti in constiinta,sunteti morti in durere si suferinte.Nu aveti unde va ascunde, caci nu vedeti calea luminata, care s-a aprins pentru toti oameni,stati in beciul intunecat si mucegait de ganduri tenebre.Frica nu mai este bine venita pe Pamant,i-a venit vremea sa plece.Cine sta in frica va pleca odata cu ea,si o va face destul de zgomotos.
    Induceti frica,frica va stapaneste,frica va creaza pe voi,nu voi creati pentru voi.
    Iubirea este Dumnezeu,Frica este anti-Dumnezeu,voi decideti ce sunteti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. Am sentimentul ca unii vor sa atragă sfarsitul lumii ca sa se razbune pe cei ce rad de habotnici.
    Sfarsitul lumii a inceput de mult timp. Acum, se curăță lumea de malefici. De vrajitori si blasfemiatori.
    Crestinismul este mult prea frumos ca sa ne transformam crucile in sabii si sa ne hărtănim reciproc. Cruciadele au apărut din mințile incuiate care s-au folosit de numele Lui Hristos ca sa cucereasca teritorii. Sfarsitul lumii inseamna sfarsitul minciunii in care oamenii au fost tinuti de 2000 de ani incoace. Se reface puntea, podul peste hăul căscat in care oamenii au cazut cand Iisus a fost crucificat. Doar că...cei ce s-au facut frate cu dracu nu vor trece puntea. Nici nu vor ajunge la ea.

    RăspundețiȘtergere
  35. https://www.flacaraortodoxiei.ro/2019/05/declinul-crestinismului-3000-de-biserici-demolate-franta-germania-anglia-locul-lor-construi-moschei.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.flacaraortodoxiei.ro/2019/05/tineti-cont-ce-va-spune-un-calugar-batran-rau-daca-nu-va-tineti-serios-biserica-ortodoxie-prapad-cu-noi.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamna Maria zgomotul asurzitor care se aude cu cioc,si dinti de fier cu cap de om si arma ucigatoare in coada.
    Nu sunt avioanele?
    Ma gandesc ca sunt conduse de om botul lung aripi si motoarele care huruie si apoi arma ucigatoare? Nu sunt bombele pe care le lanseaza?
    Si vatama ce este viu iar copacii iarba sa nu o vatami asa am gasit undeva scris.
    Iar omenirea va pieri de otrava.

    RăspundețiȘtergere
  38. cand va fi deschisa a 7 pecete o sa anunt eu...deocamdata asteptati a 6 pecete...

    RăspundețiȘtergere
  39. cred ca este o invitatie catre o talmacire cu adevarat dupa regulile eschatologice nu dupa ureche.
    Studiul pe subteme pt fiecare in parte si in primul rind a tuturor contextelor profetice biblice la care treb adaugate descoperirile si profetiile daruite pina in prezent vizionarilor care trebuie atent selectionate macar in baza unor descoperiri revelatii personale sau/si cu ajutorul darului deosebirii perceput in crestet si palme. Este nevoie deci si de acces la revelatii si evenimente secretizate cit si ale istoriei etc.
    Fondul ideii de talmacire corecta se gaseste in 3 profetii din care prima este una a proorocitei Ana din Dobrogea secolului unu datorita careia,Apocalipsa nu a fost adaugata Canonului 85 Apostolic. Ea spune ca fara inca o Revelatie care va fi daruita in urma rugaciunii dregatorilor la inceputul veacului judecatii cunoasterea Bisericii nu poate talmaci corect Apocalipsa decit cu totul intimplator si mult prea putin. Acea noua Revelatie va fi ascunsa cunoasterii poporului cind va fi mai mare nevoie de ea iar dintre cei putini care o vor afla mult mai putini o vor crede. In lipsa ei exista riscul necredintei in Iisus (revenit).
    Termenul a fost scos din versiunea originala a Apocalipsei alaturi de alte operari succesive sinodale cu sau fara ocazia scoaterii unor adaugiri de revelatii autentice. Revelatia e deja venita fiind numita Dogma Adevarului dar din 4 denominatiuni doar doua o pastreaza intro forma buna si f buna fara cenzura in continut. Are 64 de parti.
    A doua revelatie despre talmacirea corecta este una rusa care spune ca ea va fi scrisa de un om calauzit de Dumnezeu nedespatimit dar cu adinca putere de a crede ajutat de inca un om calauzit in vremurile Judecatii talmacire verset cu verset si cu multe alte revelatii adunate de pe Pamant.
    A treia profetie se refera tot la aceasta talmacire unica dar completeaza cu amanuntul ca talmacirea cea corecta despre viitor va contine revelatii despre trecut. E vb. de impliniri biblice deja trecute partial musamalizate mediatic unele de catre Biserica.
    Acestea 3 evident in afara de Dogma Adevarului sint in cartea semnata Calugarii (din R.Moldova).
    Eu a trebuit astfel sa devin eschatolog si va spun si eu ca tema trebuie studiata incepind cu contextele profetice din Vechiul Testament care incep din Psalmi iar in Psalmi avem mai ales psalmii 2,45 si 109/110. Apoi din cei 8 profeti de la Isaia la Maleahi si apoi contextul din 2Macabei 2.4-11. Versiunea Septuaginta cea ortodoxa.
    Pt NT ideal e sa ai acces la versiunea originala ori cea cu doar o singura scoatere cea cu coperta albastra NT Gideons International pt ca celelalte au mai multe modificari.
    Dupa ce ai studiat elementele urgiei atit din Isaia cit si din restul vizionarilor renumiti din crestinatate observi ca razboiul este oprit de urgie inclusiv pt ca Savaot isi invinge toti dusmanii cu urgia dar si ca diferite contexte in care apar cite un element al urgiei ii indica prezenta.
    Daca ne uitam in talmacirea oficiala ortodoxa asa imperfecta tot vedem ca macar primele cinci elemente asociate primelor 5 trimbite sint ale urgiei.
    Si la fel razboiul dureaza pina la urgie atit pt ca este semnalat in Matei 24 de inconjurarea Ierusalimului de osti anterior semnalmentelor urgiei cit si pt ca in Iez.38 si 39 urgia semnalata de ploaia de petre si foc este turnata asupra razboinicilor dusmani pt a fi invinsi.
    Vizionara catolica Marie-Julie Jahenny descrie urgia cu mai multe amanunte. Cauza intunecarii Soarelui etc cu o treime si pe rosiatic cit si poluarea solului si a apelor are aceeasi cauza vulcanica. Ploaia de petre si foc cit si coloanele de fum reprezinta sute de explozii si manifestari vulcanice pe glob. Fumul vulcanic contine trioxid de sulf care in combinatie cu apa formeaza acid sulfuric si putin acid sulfhidric evident amare care prin ploi in a treia noapte curata atmosfera dar polueaza si ard chimic frunza verde afectind temporar apele si fertilitatea de suprafata si fatal radacinile de suprafata. Asta e aparenta stea simultan peste toate izvoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Mihai,ati studiat teologia?Va admir cunostintele,chiar daca uneori mintea mea scurta nu prea intelege ce scrieti:)

      Ștergere
  40. Trimbita a sasea se refera vag la lucrurile de dupa urgie pina la clipita sfirsitului Judecatii. Progresul moralitatii si tranzitia la Noul Pamant ca organizare a societatii religioase si politice etc zis si imparatirea sfintilor , prezentarea lui Iisus adus in fata lui Cineva Femeia zisa si Duhul dar si Cel Preainalt batrin(a) de zile. A doua secerare.
    Ultima trimbita este legarea celui rau prin disparitia regimului de incercari care se tot accentuasera milenii de.a rindul pe masura apropierii de Judecata si inlocuirea incercarilor grele si medii cu binecuvintari deosebite care impiedica decaderea si ajuta cresterea spirituala prin trairi si exemple profunde si inaltatoare. Aceasta are efect acea purificare adinca prrceputa ca o schimbare simultana a tuturor celor ramasi in viata. Este darea valului laoparte care acoperea toate popoarele si turnarea duhului peste orice faptura din Ioil care de fapt nu avea nici o legatura cu vorbirea in limbi de la Cincizecime cita vreme lucrurile promise la care se refera expresia nu se vor implini decit dupa urgie. Atunci a fost doar o prefigurare pt a dovedi contributia adusa de lucrarea lui Iisus care insa nu era inca suficienta nefiind singura nici macar pina atunci.
    Iisus a zis sa fim atenti sa nu incurcam trimbitele confundind deci evenimentele stiind ca asa va fi. Majoritatea inclusiv crestina va confunda Noul Pamant cu dictatura asteptata care deja va fi trecut nefiind si religioasa cum s.ar parea. Confuzie datorata citorva lucruri care contine si confuzia identitatilor teofanice Cineva Duhul Sfint Femeie si Iisus revenit cu profetul mincinos si falsul Iisus impotriva Carora se va lupta mediatic si jihadist armat.
    Majoritatea nu va supravietui Judecatii cu cele 2 mari secerari dar Biserica va intra in curtea interioara a Noului Ierusalim ca noua religie la fel partial si in frunte cu dregatorii cei scrisi.
    De aceea exista si o profetie care indeamna pe cei care au urmat Sinoadele macar sa le urmeze pina la capat dar majoritatea se va dezice de Marele Sinod urmind vladici intre care si grecul danielic hulitor fara voia lui. Intregul adevar promis se va gasi doar la noua Biserica a Duhului Sfint Cineva identitate corelata cu cea a Fecioarei cita vreme Ea a reprezentat pe Duhul Sfint desi partial. Taina stiuta de Sunoade despre Fecioara va fi si ea dezvaluita tot la dareain vileag din partea lui Cineva Femeia.
    Acel brat pravalit si cel dezgolut in ochii tuturor popoarelor al Sau va fi pravalirea va fi semn porunca pt turnarea urgiei in direct la capatul unui discurs critic .
    Urgia nu instaureaza dictatura cum vor trebui sa creada cei nescrisi respingind orice context profetic care ii contrazice ci face dreptate sfintilor alesi si lui Dumnezeu punind pe razvratitii alesi inselati la picioarele lui Iisus si curata Globul de cei mai pacatosi prima secerare. Iisus nu toarna urgia ci doar manifesta puterile justitiare reprezentate cu prioritate de El nefiind singurul care le detine. Urgia e turnata de Savaot Cineva. Iar a doua secerare cea fara elementele naturii strict prin morti subite ca un hot e misiunea lui Iisus revenit exefitata in perioada care incepe cu prezentarea Sa lumii si pina in ziua 1290 gematrica danielica care va coincide si cu sf. tranzitiei legislative la noua orinduire singura ordine mondiala planetara posibila. De aceea sta scris ca atunci cind seobtine treimea va incepe imparatia sfintilor pt ca treimea este treimea supravietuitoare.
    In vers originala in Apoc urgia omoara pe linga o treime din fiinte si iar cele doua treimi supravietuitoare sint mai apoi injumatatite de a doua zi infricosatoare (Ioil) prin lucrarea lui Iisus care din doi pe unul il ia si pe unul il lasa. Astfel ramine o treime si .
    Tema este cu atit mai dificila cu cit exista si exprimari rezumative , exagerative ori vagi si altele simbolistice ori aparent contrare care treb corect descifrate fara scoatere din context. Trebuie sa aflii ce nu e scris ci pecetluit dar posibil de aflat. De aceea Dumnezeu spune in Daniel 12 ca doar cei intelepti vor intelege.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mihai citeste din scrierilor altor culte din strainatate

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere