joi, 7 februarie 2019

RUSIA AMENINTA ROMANIA ! SCUTUL DE LA DEVESELU LE STA IN COASTA !


                                                 Dragii mei,

Am scris adeseori despre RUSIA care,va ataca Romania din pricina Scutului de la DEVESELU.
Desigur ca nimeni nu voia ca sa ia in serios, ceea ce scriam cu ani in urma.
Mai reiau o dată o parte din articolele cu si despre Rusia si Deveselu.
Romania va trebui sa fie pregatita,deoarece,PUTIN a pus gand rau tarii noastre,iar DEVESELU va arata asa precum curge lava(focul ) de la un Vulcan din varful muntelui,asa precum ar curge la vale.Asa va curge focul pe toata suprafata Deveselului.
Iata linkul cu Informatia ingrijoratoare:

Acum 22 min. - Ministerul Apararii din Rusia a informat, joi, ca Statele Unite ar trebui sa isi ... Rusiacere Statelor Unite sa distruga scutul antiracheta de la Deveselu. ... ar trebui sa distruga si dronele de atac din acelasi motiv, scrie Reuters.

Rusia propune distrugerea scutului anti-rachetă din România. Mesajul Kremlinului

Articol publicat la data: 2019-02-07 20:38

Ataşatul militar american la Moscova a fost convocat de ruşi pentru a i se comunica această propunere ce vizează scutul de la Deveselu. .Ministerul rus al Apărării a propus joi SUA să distrugă lansatoarele de rachete Mk-41 din dispozitivul de apărare antirachetă din România care ar încălca Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare (INF), a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului, generalul maior Igor Konaşenkov, citat de TASS.
"Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse propune părţii americane ca în perioada dinainte de expirarea Tratatului INF să ia măsurile necesare pentru revenirea la respectarea strictă a Tratatului INF prin distrugerea lansatoarelor universale Mk-41 desfăşurate la sol, dezvoltate pentru lansarea rachetelor de croazieră Tomahawk, a rachetelor-ţintă, similare în privinţa caracteristicilor cu rachetele balistice cu raza medie şi scurtă de acţiune, distrugerea dronelor de atac care, după caracteristicile lor, cad sub incidenţa termenului de 'rachetă de croazieră terestra', conform INF", a menţionat acelaşi purtător de cuvânt."Ataşatul militar de la Ambasada SUA din Moscova a fost invitat la Ministerul rus al Apărării pentru a i se transmite o notă" în acest sens, conform sursei menţionate.
Luna trecută, Washingtonul, care acuză Moscova de încălcarea Tratatului INF prin dezvoltarea şi desfăşurarea noii sale rachete Novator 9M729, capabilă să transporte focoase nucleare, i-a dat un ultimatum de 60 de zile pentru a o distruge într-o manieră verificabilă, avertizând că în caz contrar la 2 februarie va declanşa procedura de retragere din acord.
Moscova respinge acuzaţiile americane şi susţine că racheta sa are o rază de acţiune de "480 km", deci se încadrează în acord. De asemenea, Rusia a acuzat SUA că încalcă Tratatul INF prin componentele antirachetă desfăşurate în România şi care urmează să fie instalate şi în Polonia.
Consultările ruso-americane pe acest subiect nu au dus la niciun progres, iar secretarul de stat american Mike Pompeo a anunţat vinerea trecută că SUA se retrag din Tratatul INF, semnat în 1987, cu Rusia.
Începând cu 2 februarie, "SUA îşi vor suspenda obligaţiile din cadrul tratatului INF şi vor începe procesul de retragere", care "se va încheia în şase luni, cu excepţia cazului în care Rusia îşi va respecta obligaţiile ce-i revin, distrugându-şi toate rachetele, lansatoarele şi echipamentele care încalcă acest acord", a subliniat preşedintele american Donald Trump într-un comunicat.
Ca reacţie, a doua zi, preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat că şi Rusia îşi suspendă participarea la INF şi că a dat ordin miniştrilor de externe şi apărării să nu iniţieze negocieri cu partea americană până când partenerii "noştri vor avea suficientă maturitate pentru un dialog de la egal la egal".
Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare, semnat la 8 decembrie 1987, la Washington, de către fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov şi fostul preşedinte american Ronald Reagan, interzice Rusiei şi SUA utilizarea de rachete cu o rază de acţiune între 500 şi 5.500 de km. Retragerea din acord a celor două părţi semnatare va intra în vigoare în mod oficial peste şase luni.
Iata si o parte din articolele mele,referitoare la Rusia si la Deveselu:

14 apr. 2018 - Datorita tensiunii extreme dintre SUA si RUSIA, este bine ca sa ne amintim de ţinta care va fi lovita .... Armele folosite de SUA, Marea Britanie și Franța pentru a ataca Siria .... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. .... Nu mai dati crezare agentului rus care posteaza mesaje de dezinformare aici , pe blog.

RUSIA ! LA RĂZBOI CU RUSIA ! 20 Noiembrie 2016,ora 15,23 ! ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 23:23 .
                                     24  Decembrie 2017,ora 3,45 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata de Ajun al Craciunului Sfant, desi eram langa Bradul minunat si-l împodobeam, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                  "Gata ! 
              Vin Ruşii !"

În aceasta clipa dragilor vad si scris in aer,vad un rand format din cateva cuvinte,dar care cuvinte, erau ascunse la inceputul propozitiei ,fiind lasate numai doua cuvinte la sfarsitul propozitiei pe care sa le pot vedea. 
Acestea erau:

                            "............vin Rusii !"

După care totul a disparut ,iar eu m-am grabit a scrie in caietul meu de suflet.
Iar acum dragilor, ma grabesc a scrie aici pe Blogul Lui Dumnezeu,pentru ca Romania intreaga sa stie la ce ne putem astepta din partea vecinilor nostri rusi.
Stim cu totii că , scânteia celui de - al Treilea Război Mondial mocneste in Rusia. 
Se asteapta doar un mic si neinsemnat pretext,pentru ca RUSIA sa inceapa RAZBOIUL . Primul punct atacat de RUSIA ,va fi SCUTUL de la DEVESELU !
Sa nu uitam dragii mei nici de aceste articole :
             

COD ROȘU DEVESELU - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/cod-rosu-deveselu.html

Translate this page
Aug 19, 2016 - Dar nimeni nu a dat niciun semn, ca ar dori o cât de mică colaborare. Drept consecință,voi continua sa scriu pe BLOG, tot ceea ce urmeaza a se intampla. Iata dragilor o convorbire dintre două glasiuri distincte intre ele, in timp ce eu scriam la articolul anterior. Citez: ” Deveselu ! Să-i dau acel Cod rosu ?
               

DEVESELU - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../deveselu-va-disparea-de-pe-fata.ht...

Translate this page
May 15, 2016 - 15 Mai 2016 ,ora 15 ,10 ! HRISTOS A ÎNVIAT ! Dragii mei, Nu este nicio bucurie pentru România, că avem la DEVESELU Scutul antiracheta, având în vedere ,controversele dintre SUA si RUSIA. ROMÂNIA, as putea spune fara sa gresesc,si-a semnat singură disparitia DEVESELULUI de pe Hartă.


IADUL PE PAMANT - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/12/iadul-pe-pamant.html

Translate this page
Dec 12, 2016 - Maria Ghiorghiu. 1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ... Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.


Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA , VA DISTRUGE ROMÂNIA !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../america-va-distruge-romania.html

Translate this page
Feb 27, 2017 - Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog. ... Maria Ghiorghiu. Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 si pentru tot anul 2017 ..

Iata si Informatia mai pe larg,cu Rusia:


Rusia cere Statelor Unite sa distruga scutul 

antiracheta de la Deveselu. Ambasador: Romania 

nu va fi tinta unor actiuni ostile

Joi, 07 Februarie 2019, ora 20:43
    
Rusia cere Statelor Unite sa distruga scutul antiracheta de la Deveselu. Ambasador: Romania nu va fi tinta unor actiuni ostileFoto: Naval Support Facility Deveselu
Ministerul Apararii din Rusia a informat, joi, ca Statele Unite ar trebui sa isi distruga sistemele nucleare MK-41 plasate in Romania pentru a putea astfel sa respecte Tratatul INF.
De asemenea, ministerul a precizat ca Washingtonul ar trebui sa distruga si dronele de atac din acelasi motiv, scrie Reuters.

Ministerul a informat ca a convocat atasatul militar al ambasadei SUA la Moscova pentru a-i inmana o nota care contine cererea Moscovei privind distrugerea scutului antiracheta de la Deveselu.

Pe de alta parte, ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a declarat, tot joi, ca tara sa este dispusa sa poarte un dialog cu Statele Unite pe tema Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare (INF), insa nu va fi cea care sa initieze discutiile, insa a dat asigurari ca Romania nu va fi tinta unor actiuni ostile.

Despre ce anume poate astepta Romania din partea Rusiei in urma declaratiilor facute dupa ce Statele Unite au decis retragerea din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare, Valery Kuzmin a spus intr-o conferinta de presa: "Tratatul INF a fost considerat nu foarte benefic pentru Rusia. (...) Sa dai vina pe Rusia pentru ca ar s-ar apropia periculos de granitele statelor NATO nu pot digera asta. Deocamdata, nimic nu se va schimba".

Ambasadorul a afirmat ca, initial, "americanii au spus timp de un deceniu, daca nu mai mult, ca sistemul lor strategic antibalistic nu este indreptat spre Rusia, dar, recent, s-a dovedit ca este indreptat fix spre Rusia. Foarte dragut.

Am invatat din istorie si nu ne permitem sa fim naivi. Nu sunt planuite actiuni ostile, neprietenoase si va pot asigura ca Rusia nu are intentii cu caracter ostil, agresiv fata de Romania.

Credem ca este tara noastra vecina si cel mai bun mod de a construi relatii cu vecinii e sa oferi conditii pentru o buna vecinatate".

Kuzmin a precizat ca nu a avut discutii cu oficiali romani pe aceasta tema: "Nu am discutat. Nu am discutat nici cu americanii, nu pentru ca nu suntem pregatiti sa vorbim, dar nu vedem o reactie. Cautam sa dialogam, dar nu initiem dialogul.

Am auzit inainte numai acuzatii, ultimatumuri si initiativele de a discuta substantial, de a oferi informatii, au fost ignorate. Va depinde foarte mult de pragmatismul si de realismul liderilor nostri".

Tratatul semnat in 1987 elimina rachetele cu raza intermediara din arsenalurile Rusiei si Statelor Unite.

Rusia a suspendat Tratatul INF in weekend dupa ce Washingtonul a anuntat ca se va retrage in sase luni daca Rusia va continua sa incalce tratatul, acuzatii negate de Moscova.

Valery Kuzmin a subliniat ca pasul Statelor Unite este "inca unul din seria de actiuni menite sa darame sistemul actual de tratate internationale in domeniul dezarmarii si mentinerii stabilitatii strategice la nivel mondial pentru unicul scop: de a pastra propria lor dominatie in lume".

"Deosebit de alarmant este faptul ca strategii de la Casa Alba si din Pentagon isi declara din nou, de fapt, in mod deschis, intentia de a transforma continentul nostru european in principala sursa de tensiune si arena unui posibil razboi mondial, probabil in speranta naiva ca ei vor putea sta pana la capat peste ocean.

Consideram aceasta strategie una nesabuita si distructiva pentru intreaga omenire", a mai spus Kuzmin.

El a completat ca vor fi luate imediat masuri adecvate pentru a asigura securitatea nationala a Rusiei, fara a incalca prevederile tratatului si ca americanii au "sabotat" toate incercarile de pana acum de reluarea a dialogului.

                                                   15 Mai 2016 ,ora 15 ,10 !

                                           HRISTOS  A ÎNVIAT !

                                                   Dragii mei, 

Nu este nicio bucurie pentru România, că avem la DEVESELU Scutul antiracheta, având în vedere ,controversele dintre SUA si RUSIA. 
ROMÂNIA, as putea spune fara sa gresesc,si-a semnat singură disparitia DEVESELULUI de pe Hartă.
 Iata dragilor, ce MESAJE am primit astazi după amiaza, în legatura cu DEVESELU. 
Deci, în timp ce mă odihneam puțin stând doar cu ochii închisi,fără să dorm, pot spune că a plouat asupra mea cu diferite MESAJE.
Dintre care ,am gasit de cea mai mare si mai urgentă importanță, DEVESELU.
Glasul spunea așa :
                     ” Deveselu ! 
                 Fug Oițele de la Deveselu !”
Dragii mei, în acest caz putem spune că, Oițele sunt locuitorii din Deveselu.
Populatia din DEVESELU, va fi  nevoită să -si abandoneze casele si munca de-o viață, numai ca sa-si salveze viața.
La doar 15  minute după ce -am auzit cele scrise mai sus, aud un alt glas si mai grav,care spune ceva cutremurător.
După care,și văd ceva înspăimântător.
Glasul spunea așa:
                    ”Deveselu!
                 Sfânta Cruce a Lui Hristos.
                Crucea Lui Hristos, cu Deveselu !” 
Moment în care ,văd dragilor înspre SUD, o întindere mare de Pământ, pe care nu mai exista niciun pom, nicio casă, ci totul arăta precum un VULCAN în plină eruptie.
Așa arăta ,ceea ce cândva fusese Comuna Deveselu:
 .
Și Cerul ca de noapte, se înrosise de atâta foc si zgură, ce reprezenta acum comuna DEVESELU.
Glasul din CER continua să spună:

                ”Sfânta Cruce a Lui Hristos ,să fie cu Deveselu !” 

Dragii mei, ca întotdeauna eu mi-am făcut datoria de suflet, si am scris ceea ce mi s-a spus si mi s-a îngaduit a afla, cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt despre DEVESELU si nu numai.
Eu nu stiu când anume si in ce fel se va distruge comuna Deveselu, dar din păcate, în timp ,asa va fi precum mi -a arătat.
Acum,depinde numai de faimosii nostri conducători,atât cei din țară, cât mai ales cei dinafară ,de la care primim ordine ,și pe care ordine trebuie sa le executăm, fără a crâcni.
Să ne rugăm fratilor,mai mult ca niciodată, pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului să apere Deveselu ,să apere România viitorului Nou Ierusalim.
Să nu mai ne certăm unii cu altii, sa nu ne adunăm comori pe Pământ, ci sa ne adunăm comori în Cerul Sfant,prin Implinirea cu dragoste a celor 10 Porunci dumnezeiesti,care sunt:
                                                  Cele 10 porunci Dumnezeiesti .
                 Cele 10 porunci - Decalogul :

1.  Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.  Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.  Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.  Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.  Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6.  Sa nu ucizi.
7.  Sa nu fii desfranat.
8.  Sa nu furi.
9.  Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

                                     Cu dragoste,
                                                Maria.

39 de comentarii:

  1. Cred ca ceva se coace si chiar arde,iar pe noi cei multi nu ne anunta nimeni.Ceva curios este ca in orase se tot incearca sirenele de ,,calamitati,,.Din ce în ce mai des urla de te trec fiorii.Iatane ajunsi si CAP DE POD bravo politicieni sa vedem acum cum mai fuguti pe unde v-ati facut palate,ca si pe acolo americanii intra cu ghiuleaua.Rusii si americanii flamânzii vesnici numai sa fure si sa chinuiasca alte popoare.Pe vremea lui ceasca s-a facut o arma defensiva cu laser in colaborare cu francezii,din cauza asta rusii în 1968 nu au putu intra în România ca în Polonia,s-au trezit la granita cu armamentul topit.Mă gândesc de ce aceasta arma nu s-a perfectionat si pastrat pe granite?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12;56 am crezut că s-a subțiat procentul vostru dar m-am înșelat se pare că sunteți mai ceva decât gândacii de bucătărie. România nu a avut niciodată un laser care topea tancurile la graniță. Povestea este o invenție a securității din care mai fac parte și alte prostii care au prins că nu ducea și încă nu duce lipsă de mușterii România. Dacă mă uit la premierul României îmi vine să vă spun un secret la ora actuală în munții Bucegi există un laser proprietatea României care topește țări întregi.

      Ștergere
    2. 22:28separe ca ești tinerel(tânără)21:56 are dreptate!

      Ștergere
    3. Da . Àceiasi poveste auzita de la un basarabean . Rusii au avut un laser care le-au topit tancurile la chinezi cand erau in conflic pe granita .... ar fi curios cum se imprastie informatiile astea idioate .

      Ștergere
  2. Se ignora ADEVARUL… lumea este pacalita de acesti lucratori mincinosi si vicleni ai zilelor noastre care stiu foarte bine cum sa manipuleze ca sa-i piarda si pe cei alesi.

    RăspundețiȘtergere
  3. luni, 17 octombrie 2016
    RUSIA ESTE GATA DE RĂZBOI , GATA SĂ OCUPE ROMÂNIA !

    17 Octombrie 2016,ora 6,23 dimineața !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/10/rusia-este-gata-de-razboi-gata-sa-ocupe.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar Russia e pregatita de razboi. dar in nici un caz nu va ataca Romania.nu vad de ce ar face. in schimb ar riposta la provocarea americana. Romania, din pacate, in acest caz, o va incasa pe nedrept.

      Ștergere
  4. Romanii si tarile Romane stau de mult in calea intereselor Rusiei ascunse prin minciuni mestejugite de Petru cel Mare in tratatul cu Moldova lui Dimitrie Cantemir incalcat de rusi fara probleme cind au avut ocazia in 1812 prin anexarea Basarabiei.
    Tot rusii dupa ce in 1877 au cerut ajutorul scris al Tarii Romanesti cind erau in dificultate la Plevna ,dar in anul urmator au incercat sa ocupe tara aceasta fostul lor aliat si salvator doar cu o luna inainte dar care in final au reusit sa scape de Rusia prin actiunea hotarita a armatei si regelui Romaniei care au luat pozitie de lupta de rezistenta anti-rusa linga Pitesti.
    Acum nu Romania s-a apropiat periculos de Rusia ,ci Rusia a avansat peste noapte 500 km spre Romania ocupind Crimeea si incalcindu-si propria semnatura pe tratatul cu Ucraina.
    Ca sa nu mai vorbim de cele 14 invazi peste tarile romine si de tot atitea confiscari-furturi ale tezaurelor romanilor.
    Ca-i deranjaza DEVESELU e clar, precum il deranjaza pe LUP ciinii de la stina pe pasunea pe care tot ei au rupt-o Bucovina,Basarabia,Buceagul si de ce nu Cadrilaterul.
    Ca au posibilitatea cum au amenintat ca intr-o noapte sa faca sa dispara DEVESELU e clar,dar daca nu ar fi Deveselu ar face dupa relele lor obiceiuri sa dispara si Romania pe care nu vor sa o recunoasca ca find urmasea de drept a DACIEI aratidu-si astfel adevaratele scopuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. 21.56 E doar o Legenda friumoasa cea cu LASERUL din 1968 ,atuci americani l-au ajutat pe Ceausescu romanilor aratindu-i ca rusii de la granite nu aveau un dispozitiv de lupta adevarat in profunzime pentru a declansa ocupatia, ca sa putem sta calmi.Si chinezii atunci i-au avertizat pe rusi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.28 are PERFECTA DREPTATE!!!!
      Crăciun de această dată ești în mare eroare, ca de altfel și în ceea ce privește convingerea ta ca rușii sunt dușmanii noștri. Nu face jocul trădătorilor de țară și postacilor plăți să demonteze tot ce e adevărat, pt că oricât ai fi de buna credință, nu vei scăpa de judecata dreaptă a străbunilor noștri. În aceasta conjunctură, rușii sunt provocați, de adevărații dușmani ai țării noastre,să reacționeze.

      Ștergere
    2. Cu siguranță rușii sunt prietenii noștri.
      Înreabâți bunicii despre buni bețivani violatori.
      Mergi îm Transnistria și vezi cum se poartă prietenii tăi cu românii .Apoi intră într-un cimitir din Basarabia unde sunt îngropați românii uciși de cazaci în razboiul inceput împotriva moldovei de est.
      Ce pot spune este că trădători vor exista mereu !!!!
      Ai auzit de deportări de Canal de Fântâna albă !!!!
      Tu nu ești român !!!!
      Vai de sufletul tău.

      Ștergere
    3. intrebatii pe bunicii vostrii ce cautau si ce faceau dincolo de Prut si pana in Stalingrad.Intrebati pe locuitorii din acele regiuni/zone si apoi sa va puneti intrebari referitoare comportamenbtul russilor cad au vernit in Romania urmarindu-i/ gonindu-i pe fascisti.

      Ștergere
    4. Tu ești de la Tiraspol Măi Ceapaev??
      Ce făceau acolo? Da da ...
      Ce făceau acolo....
      Păi ce să facă eliberau pe românii ocupați de prietenii tăi dragi .La Fântâna Albă au fost ucișii mii de români care au vrut să plece în România pentru ascăpa de urgia bolșevică.Nu-i așa românii imperialiști cum v-au spălat pre creier prietenii tăi bețivani de la răsărit ???
      Nu te speria dumnezeu va plăti criminalilor roșii pentru nevinovați îngropați de vii și copii care au murit de foame în România , Polonia Ucraina .
      S-ar putea ca peste ceva timp să venim pe la voi prietene în vizită.Cum mai este pretul steviei la voi în oraș??Se va face samagon???

      Ștergere
  6. George Friedman despre relațiile dintre statele Europei

    „Exista nu mai putin de 52 state suverane si, de-a lungul a trei ore de stat la volan poti auzi ca se vorbesc cel putin patru limbi diferite, chiar cinci sau sase, depinde de traseu.Si asta, traversand tot atatea tari care se dispretuiesc una pe cealalta, exact la fel ca tatal si unchiul meu.Cat de adanca este raca dintre europeni, acesta este un lucru care este imposibil de masurat si de stiut. Asta, din cauza unor evenimente care s-au intamplat cu sute de ani inainte.
    Mama mea, de exemplu, care era o femeie super de treaba, nu putea pronunta cuvantul „român” fara sa scuipe pe jos. Mai rau, acest gest era considerat obligatoriu. Invers, pentru români, cuvantul maghiar este echivalent cu „blestem” si il si pronunta ca sa sune ca un blestem.Si ganditi-va ca este vorba despre doua tari care sunt acum membre ale Uniunii Europene”.

    George Friedman despre apariția și originile Uniunii Europene

    „Timp de 31 ani Europa nu a facut decat sa se distruga pe sine, parcurgand drumul de la organizarea imperiala la pierderea de sine.Deci, aceasta chiar ii face pe europeni sa fie unici. Asa a aparut ideea de Statele Unite ale Europei sau Europa Unita.Trebuie precizat, insa, ca ideea le-a venit europenilor tocmai de la americani, atunci cand Planul Marshall s-a incheiat si s-a vazut ca si-a atins scopul.Totusi, intr-o prima faza, atunci cand li s-a sugerat sa se uneasca pentru a-si atinge mai usor scopurile, europenii au strambat din nas.
    Francezii au motivat prin faptul ca nu vor sa lucreze impreuna cu germanii, englezii ca nu au de gand sa colaboreze cu francezii si toti la un loc aveau un dinte impotriva italienilor.
    Acesta este un lucru foarte important, dar europenii sufera de amnezie si pretind ca nu stiu nimic despre faptul ca la inceput au fost total impotriva uniunii.
    A fost nevoie de santajul americanilor ca sa se puna pe roate ceea ce s-a numit initial Comunitatea Carbunelui si Otelului.
    A fost o poveste intreaga si sa stiti ca nu de la europeni veti afla de existenta acestei povesti.Si totusi, pana la urma, europenii au luat ideea, au facut sa para ca venea de la ei si lucrurile au evoluat din ce in ce mai bine pana s-a ajuns la semnarea, in 1992, a Tratatului de la Maastricht, lucru care a fost facilitat inclusiv de prabusirea Uniunii Sovietice.

    RăspundețiȘtergere
  7. George Friedman despre revoluțiile portocalii din anii 2000
    „SUA au pus in scena o serie de revolutii ”colorate” pe teritoriul ex sovietic. Una dintre acestea a fost in Ucrania- Revolutia Portocalie. Rusii au vazut in aceasta Revolutie Portocalie intentia americanilor de a distruge Federatia Rusa. Din ce alt motiv SUA ar fi sustinut protestatarii? In acel moment, Statele Unite erau implicate (blocate) in actiuni in Irak, Afganistan, Mali si in alte locuri. Scopul invaziei Georgiei, un aliat al SUA, a fost pur si simplu pentru a spune: Iata cat valoreaza garantiile SUA. A fost un avertisment pentru Ucraiana: vreti sa fiti aliatii Americii? Si georgienii au fost. Sa va fie de bine.Este foarte important acest aspect cand vine vorba de Ucraina, pentru ca aceasta este originea acestei lupte continue din Ucraina si care nu se va termina atat de repede”
    George Friedman despre cum legislația UE favorizează corporațiile în defavoarea IMM-urilor
    „Regulile de la Bruxelles au fost create in asa fel incat bussinesurile mici erau greu de finantat.Si, in primul rand, legile tarilor erau de asa natura incat raportul risc/profit nu prea avea sens. In cealalta parte a ecuatiei, falimentul asa cum il stim aici nu este la fel in Europa. Cand angajezi o persoana in Europa, nu il angajezi, ci il adopti, vine cu tine acasa, se uita in frigiderul tau. De asta nu e niciun motiv ca Siemens, de exemplu, sa aiba o tinta majora. Marile companii europene, modelate din anii 50, nu s-au restructurat niciodata, nu au simtit niciodata pericolul unui Google sau Microsoft care sa le provoace, un echipament digital nu s-a prabusit niciodata in HP, care sa continue un eventual efect de domino. Sistemul de bunastare german depinde intr-un final de aceste corporatii. Siemens este precum General Motors in anii 50. Opereaza ca intr-un univers fara competitie si poate angaja nu numar mare de oameni in termeni foarte favorabili.
    Daca Siemens are trebui sa concureze cu o companie tehnica in crestere din Macedonia, nu si-ar permite. Întrebarea devine: Cine ar trebui să plătească pentru inevitabilă criză a datoriilor suverane? De ce este inevitabilă?
    Pentru că orice activitate economică serioasă desfășurată în aceste țări a fost pe piața neagră.De ce? Pentru că, legal, restricțiile comportamentului antreprenorial sunt atât de enorme încât nu-ți poți asuma riscul. Avem un prieten în România care a produs șuruburi. Primul lucru pe care l-au făcut germanii când au aflat că există o piață pentru șuruburi a fost să intre pe această piață.
    Germanii nu rămân la un nivel înalt, ci merg oriunde pentru exporturi. L-am întrebat: Câți oameni ai angajat? El a spus: Ce înțelegi prin angajat? Câte camioane deții? Oh, este o întrebare foarte complexă!
    Ceea ce făcea el era un antreprenoriat în singurul mod în care UE îți permite să fii antreprenorial… la negru.Nu că prietenul meu nu ar fi plătit taxe dacă ar fi putut.
    Sigur că e ilegal că nu a făcut-o. Dar, binențeles, Guvernul României l-a încurajat să procedeze așa. Deoarece a înțeles că fără evaziune șomajul ar fi ajuns la un nivel uluitor”

    RăspundețiȘtergere
  8. George Friedman despre construcția artificială a UE

    „In Europa dintotdeauna au fost limbi diferite si culturi diferite si de-aceea constructia Uniunii Europene pare sa fie atat de artificiala. La urma urmei, chiar si noi, atunci cand am creat Statele Unite, tot din niste state suverane am creat uniunea. Si chiar si aici, la un moment dat, Sudul a vrut sa iasa din confederatie.Iar aceasta problema s-a rezolvat doar prin Razboiul Civil si prin batalia de la Gettysburg, dar si prin conferinta si discursul lui Lincoln din acelasi razboi.Acolo s-a decis ca nici nordul nu poate domina sudul, dar nici sudul nu are dreptul sa-si impuna punctul de vedere asupra nordului.Dar, cine credeti ca ar fi in stare sa moara pentru si in numele Uniunii Europene? Cine si-ar da viata pentru o entitate care nu a reusit sa ofere nici pace, nici prosperitate?”

    George Friedman admite că ungurii din România nu vor autonomie, ci secesiune

    „Dar, sentimentul predominant este cel de ura. Toti ii urasc pe germani, pentru ca tara lor este mama tuturor relelor, asa cum s-a intamplat si in trecut, ungurii ii urasc pe romani samd.Mai rau, chiar in interiorul tarilor membre au aparut astfel de sentimente. Ganditi-va ca 45% dintre scotieni au votat pentru independenta de Marea Britanie.
    In Belgia, valonii ii urasc pe flamanzi, catalanii vor sa paraseasca Spania si sa-si declare propriul stat, nordul Italiei vrea sa se separe de regiunea saraca din sud, ungurii din Romania vor si ei sa se separe etc.
    George Friedman despre relațiile dintre centru și periferie în Europa
    „Acum, de exemplu, est-europenii si-au dat seama ca vechilor europeni nu le pasa ca frontierele lor sunt amenintate. Romania, Polonia sau Ungaria stiu foarte bine ca, in schimb, americanilor le pasa. Si ca nu vor rata ocazia de a intra intr-un nou conflict doar pentru ca sunt departe. (rasete)Da, americanilor le pasa. Si am calatorit mult in Romania, Polonia si Ungaria, credeti-ma.Guvernele si oamenii de acolo si-au dat seama ca tot ceea ce pot face europenii impotriva Ursului Rusesc sau oricarui altui pericol este sa impuna sanctiuni economice si atat. De ce? Pentru ca nu avem armata, uite de-aia. Pai, nu poti mentine o tara in care estul, marginile si litoralul nu pot conta, in caz de pericol, pe ajutorul centrului.Uniunea Europeana nu este o tara, este doar un teritoriu pe care exista foarte multe tari separate si unde se poate face un business de succes.
    Dar, declaratia politica de baza „Aici este Europa” nu este decat o declaratie geografica si atat.Nu este o declaratie morala, nu reprezinta nici macar o explicatie in scris a ceea ce au reusit sa construiasca si cu atat mai putin un adevar in sine”

    RăspundețiȘtergere
  9. George Friedman despre implicarea SUA în războiul din Ucraina

    Uite, chiar saptamana trecut, generalul Hodges, comandantul trupelor americane stationate in Europa, a vizitat Ucraina, unde i-a decorat pe militarii ucraineni care se antreneaza sub comanda unor specialisti americani. Conform protocolului militar, aceste decorații nu pot fi acordate de străini. Acesta este un gest care inseamna ca acei soldati ucraineni sunt ai lui, e armata sa.Deci, daca as fi ucrainean, as face exact ceea ce si fac deja. Adica, sa incerc sa-i implic pe americani si sa-i trag aproape.
    George Friedman despre cum a creat SUA un cordon sanitar anti-Rusia în România, fără acordul NATO
    „Pe urma s-a deplasat in tarile baltice, in Polonia, in Romania si in Bulgaria,unde vom poziționa armament, blindate.(au fost livrate deja, în august – n.r.) In toate aceste tari, Statele Unite au avut o initiativa separata, total independenta de NATO. Si asta pentru ca în NATO e nevoie acord unanim pentru a lua o decizie. Orice țară poate bloca orice inițiativă: Turcia își va folosi dreptul de veto doar ca să arate că poate (râde).
    In practica, SUA este pregatita sa organizeze un cordon sanitar impotriva Rusiei. Rusii stiu acest lucru si sunt convinsi ca SUA doreste sa faramiteze actuala Federatie Rusa. Eu nu cred asta, mai degraba e ca-n fabula care zice ca „nu vrem sa te ucidem, vrem doar sa te ranim un pic”. Si uite-asa, vechiul joc incepe din nou. Romanii, ungurii sau polonezii au trait intr-un Univers absolut diferit decat cel al germanilor sau cel al spaniolilor, ii poti intreba acest lucru si iti vor raspunde”
    Nimeni nu a ocupat permanent, Rusia. Dar Rusia a avansat mereu spre Vest. Întrebarea care se pune pentru ruși, este: vor reuși să păstreze o zonă tampon, care e cel puțin neutră sau Vestul va penetra atât de mult în teritoriul Ucrainei încât vor ajunge la 90 de kilometri de Stalingrad și 450 de km de Moscova? Pentru Rusia, statutul Ucrainei ține de amenințarea existențială și rușii nu pot renunța la acest teritoriu. Pentru SUA, în cazul în care Rusia reușește să păstreze Ucraina, întrebarea este: unde se va opri? De aceea, nu este un accident că generalul Hodges vorbește despre poziționarea de trupe în România, Bulgaria, Polonia și Țările Baltice. Este vorba despre acel „Intermarium”( federație la care urmau să adere Țările Baltice, Polonia, Finlanda, Belarus, Ucraina, Ungaria, Romania, Yugoslavia și Cechoslovacia în perioada interbelică -n.r.), coridorul de la Baltică la Marea Neagră la care a visat Piłsudski( lider al Poloniei în perioada interbelică –n.n.). Asta este soluția pentru SUA.
    „Cordonul sanitar” este un concept care implică formarea unei zone tampon între două entități, ce va acționa ca izolator al unui pericol pentru una din entități. Conceptul a fost uzitat de George Clemenceau după Primul Război Mondial, acesta cerând statelor „de la Balcani până în Finlanda” să se unească pentru a opri avansul comunismului spre vest( n.r.)

    George Friedman despre viitorul Rusiei

    „Am mai prezis si ca Rusia se va dezintegra, undeva catre anul 2020. De fapt, le-am dat prea mult timp ucrainenilor. In circumstantele actuale, ma gandesc altfel la Rusia. Colecteaza bani pe care ii dau preferential regiunilor, cam ceea ce se petrecea in perioada Eltin. Cred ca procesul de saracire a populatiei va continua, iar peste 3-4 ani am putea vedea niste chestii concrete petrecandu-se pe acolo. De fapt, cu cat sunt mai saraci rusii, cu atat devin mai periculosi. Asa cum mi-a zis un rus, „voi n-ati fost in stare sa preziceti ca vom invinge Wehrmacht-ul, dar noi am facut-o. Voi va ganditi la altii ca la voi insiva, noi nu lucram in felul acesta. Veti vedea c-o vom scoate la capat”. E un punct de vedere, dar nu cred ca avea dreptate in totalitate. Ganditi-va doar la preturile in continua scadere ale titeiului. Eu nu cred ca Rusia va supravietui in aceasta forma”.

    RăspundețiȘtergere
  10. George Friedman despre izbucnirea războaielor în Europa

    „Asta este o problema care trebuie judecata de catre tarile Europei in parte. Dar, nu vad ca posibila izbucnirea unui razboi in interiorul Uniunii, singurul focar posibil fiind la frontierele Rusiei cu ceea ce se numeste peninsula Europa. Mai degraba, sunt uimit de amploarea si de numarul ridicat al fortelor secesioniste care actioneaza in interiorul Uniunii Europene in acest moment. Poate, un razboi civil, dar in interiorul statelor membre, nu intre ele. Cand ii aud pe catalani blestemandu-i pe castilieni, imi amintesc ca am mai auzit asta si in trecut. Dar, o extrem de mica posibilitate exista si in Statele Unite, nu putem exclude total o asemenea varianta. Cred ca Europa nu va reveni la perioada anilor ’30, ci va redefini ideea de umanitate. Europenii vor avea parte de razboaie, de pace, isi vor trai vietile. A fost razboi in Iugoslavia, acum este razboi in Ucraina, dar cu siguranta nu vor mai fi niciodata 100 milioane de morti ca in secolul trecut. In ceea ce priveste relatia cu SUA, ea nu exista. Noi, americanii, avem relatii cu Romania, cu Franta, nu avem relatii cu Europa”.

    George Friedman despre amenințarea teroristă la adresa SUA

    „Este o problema a SUA si trebuie tratata ca atare, dar cu masura. Ganditi-va ca politica SUA s-a bazat pe relatiile cu Rusia si cu Germania, care, de-a lungul timpului, au fost singurele amenintari grave pentru securitatea noastra. Acum, in aceasta privinta, orice am face este degeaba. Sigur vor fi si alte atentate. In orice caz, cred ca daca vom continua sa ducem aceeasi politica fata de terorism si implicatiile sale asa cum am facut-o dupa 11 septembrie, care este bazata pe excluderea celorlalti, vom da gres de-a binelea. Noi vrem doar sa ne asiguram ca armatele lor vor lupta doar cu nisipul sub talpi, dar ei exact asa sunt obisnuiti sa lupte dintotdeauna. Totusi, o asa- zisa buna guvernare vrea sa dea asigurari propriei populatii, din cand in cand, ca face tot posibilul pentru a preveni noi atacuri de acel gen”

    George Friedman despre posibilitatea ca SUA să intervină, militar, direct

    „Eu aș recomanda politica adoptată de Ronald Reagan, în ceea ce privește Irakul și Iranul: a finanțat ambele părți astfel încât să se bată între ele și să nu se lupte cu noi. Sigur că nu este moral, este cinic, dar a funcționat. SUA nu pot ocupa spațiul Euro-Asiatic. În momentul în care primul bocanc calcă pe teren, vom constata că suntem complet depășiți numeric. Putem învinge o armată, dar nu putem ocupa o țară ca Irak-ul.
    Nu avem abilitatea aceasta, dar avem posibilitatea: să susținem diferite surse de putere astfel încât să se concentreze pe ei înșiși, cu susținere politică, economică, consilieri…și în extremă instanță, să facem ceea ce am făcut în Vietnam, Afganistan și Irak: atacuri de stricăciune( spoiling attack). Un astfel de atac nu are rolul de a învinge inamicul, ci de a-i strica echilibrul. Ceea ce am făcut în toate aceste războaie, spre exemplu în Afganistan, a fost să dezechilibrăm inamicul. Ca măsură extremă, atunci putem trimite soldați americani. Dacă trimitem soldați, trebuie să înțelegem clar care este misiunea lor, s-o limităm la asta și să nu dezvoltăm tot felul de fantezii.”

    RăspundețiȘtergere
  11. George Friedman despre controlul statelor de sub umbrela Imperiului SUA

    „Ca și Imperiu, nu putem ocupa toate țările. Marea Britanie nu a ocupat India, ci a pus diferite state să se lupte între ele. Romanii nu au trimis armate numeroase peste tot, au pus regi marionetă, care erau responsabili să mențină pacea.
    Imperiile care au guvernat direct, așa cum a făcut-o Imperiul Nazist, au eșuat.
    Trebuie să fim inteligenți. Dar problema noastră este alta: noi nu suntem pregătiți să admitem că suntem un imperiu”.

    George Friedman despre cel mai mare pericol la adresa SUA

    „Nu știm ce face Germania, asta e problema. Cât timp SUA își construiesc cordonul sanitar de care vorbeam, dar nu în Ucraina, ci la Vest de ea, nu știm poziția Germaniei.
    Germania este într-o poziție ciudată.
    Fostul ei cancelar, Gerhard Schroder este în conducerea Gazprom. Germanii înșiși nu știu ce să facă. Germania trăiește din exporturi, Rusia poate lua o parte din ele, dar dacă Germania pierde zona de liber schimb, trebuie să construiască o alternativă.
    Pentru SUA, teama primordială este ca tehnologia și capitalul german să nu ajungă împreună cu resursele naturale și umane ale Rusiei. Este singura combinație care a terifiat SUA de sute de ani.
    SUA și-au pus cărțile pe masă: este vorba de linia de la Marea Baltică la Marea Neagră.
    Rusia și-a pus și ea, mereu cărțile pe masă: trebuie să existe o Ucraină cel puțin neutră.
    Cine poate să-mi spună ce va face Germania, îmi va spune ce se va întâmpla peste 20 de ani.
    Problema e că Germania nu s-a hotărât ce vrea să facă. Asta e Germania, dintotdeauna: enorm de puternică, economic, dar fragilă geo-politic. Din 1871 aceasta este chestiunea germană și a Europei.
    Acum se pune din nou. Și nu știm cum s-o abordăm, pentru că nu știm cum vor proceda ei”.

    RăspundețiȘtergere
  12. Că o concluzie eu înțeleg că acest Deveselu va fi atacat, desființat. Romanii nu rezolva ă nimic americanii tot așa, ii doare la basca. Unii greșesc și alții plătesc. Hotărâri proaste cu urmări dezastruoase. Cum va fi afectata capitala?

    RăspundețiȘtergere
  13. Fuecare isi da cu parerea ,din 1945 rusi ttt neau chinuit ,romanania este un cobai pentru rusia se stie ca rusia va starpi romania_> Granitile se va deschide ,multi vor pleca din tara dar o sa vina vremea sa se intoarca si no sa mai poata pentru ca tara va fi in flacari < parlamentari presedinti politicieni ,au case prin strainatati ,propietati ,ei copii lor alte nume ,facute buletine ,pasapoarte in regula de srat ,nu falsuri pentru ei e egal fug ca sobolani cu famili alt indentitari alta viata ,dar poporu si ei stiu ca rusia va ataca

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 23:39 ştii tu ceva dar nu ştii bine (şi nu ştii limba română) Părintele Arsenie Boca a spus că unii din cei plecarţi nu se mai pot întoarce pt.că ÎN JURUL ROMÂNIEI VOR FI FLĂCĂRI (nu în interiorul ţării) şi ţine minte Rusia nu va nimicii niciodată România pt.că ROMÂNIA ESTE OCROTITĂ DE DIVINITATE !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Iată în poza de la avatar,Dumnezeu Pământul a creat undeva în nordul extrem al Rusie un frumos fluture,bineînțeles în relief...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te salut, Madus...Postarile tale sunt atat de reconfortante ! Numai bine iti doresc, tie si familiei tale.

      Ștergere
    2. Merci frumos.și eu îți urez numai bine și multă sănătate ție și celor dragi ție

      Ștergere
  16. DOAMNA MARIA MA TREC FIORI PE SIRA SPINARII CAND MA GANDESC LA UN POSIBIL ATAC ASUPRA TARII NOASTRE.
    NU MA MIRA NIMIC PE ACEASTA CALE AM VAZUT SI CUM SE INCEARCA SI CU CONDUCTA DE GAZE NATURALE MERKAL SI CU RUSIA S-A CONSTRUIASCA O CONDUCTA DAR ROMANIA SA NU BENEFICIEZE DE NIMIC.
    NU AM VAZUT CHIAR DE LA INCEPUT STIRILE DAR DIN CE AM OBSERVAT TOTI SUNT CONTRA ROMANIEI.ORI CE S-AR SPUNE SUNTEM CAM PE CONT PROPRIU, SINGURI AICI AU POLITICIENII DE LUCRAT S-A FIE UNIRE INTRE EI UNITI SUNTEM MAI PUTERNICI.
    S-A NU CREADA NIMENI CA NE VA AJUTA CINEVA DIN AFARA IN NICI UN CAZ.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A APERE ACEST POPOR ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  17. doamna Ghiorghiu,
    va rugam sa ne spuneti in ce fel trebuie sa fim pregatiti si cum
    va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sa stie dna Maria cum sa va pregatiti? Transmite un mesaj si atat. Din pacate nu se stie cum si cand se implinesc deci nu aveti cum va proteja. Crează doar panica si atat.



      Ștergere
    2. Madus8 februarie 2019, 06:00
      Iată în poza de la avatar,Dumnezeu Pământul a creat undeva în nordul extrem al Rusie un frumos fluture,bineînțeles în relief...

      https://www.youtube.com/watch?v=7-XJrQO52-w

      Ștergere
  18. Rusia amenință de la bun început cu Deveselu, americanii nu vor renunța si nu le vor face pe plac rușilor. Nu inteleg ura rușilor pe tara asta. Nu au destul? Daca distrug Deveselu începe războiul. Toti bogătași tarii fug si ramane poporul descoperit.😡

    RăspundețiȘtergere
  19. 22.28,buna treaba asta cu gandacii de bucatarie!Astia ies la devorat pe intuneric caci lumina nu le prea place,normal ca mintea lor intunecata nu poate vedea adevarul.Bat capmii.

    Muntii nostrii detin tehnologie extraterestra foarte inalta, nu multi au acces la astfel de informatii.Bineintele ca se autolimiteaza singuri caci informatia este la-ndemana.
    Eu am pus likuri pe aici pentru a le deschide mintile, dar daca nu le place sa citeasca, ce sa le faci? Majoritatea sta in cutiuta limitata ca sa nu-i ispiteasca "satana"cumva!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai ce, mie mi-ar conveni ca vecinul sa traga cu pusca dupa ciori in curtea mea?
    Voi cei care vorbiti fara sa va folositi mintea,sunteti relaxati nu?

    RăspundețiȘtergere
  21. Ești o Sămânță Stelară? 21 Semne pe care să le Cauți
    https://inaloveworld.wordpress.com/2019/02/08/esti-o-samanta-stelara/

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu 80 de ani în urmă Edgar Cayce a prezis rolul lui Putin de a stopa al III-lea Război Mondial
    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/11/02/cu-80-de-ani-in-urma-edgar-cayce-a-prezis-rolul-lui-putin-de-a-stopa-al-iii-lea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  23. Germania , ha , ar musca din Sua cu mare pofta...

    iar tu cu starpitul, ai facut praf lb.romana, janes ?

    RăspundețiȘtergere
  24. https://realitateposibila.blogspot.com/2019/02/intoarcerea-lui-gonzalez-si-vestile.html#more

    Cititi,ca sa stiti!

    RăspundețiȘtergere
  25. 08,19 Indepartarea de DEVESELU e rusinoasa dar sanatoasa-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si unde sa fuga? Numai Deveselu va fi afectat? Nu fuga e solutia ci schimbarea omului si credinta necondiționată in Divinitate

      Ștergere