miercuri, 27 februarie 2019

CUTREMUR INTENS IN SUD -EST !                                    27  Februarie 2019,ora 6,15 !

                                     Dragii mei,

In aceasta dimineata ,treaza fiind, vad o camera inspre Sud -Est,o camera cu mult mobilier.
Brusc dragilor,vad cum mobila din camera incepe a se clatina foarte tare.
               Imagini pentru seismograf imagini.
Dragii mei,vom auzi de un alt Cutremur intens care se va produce ,Cutremur ce cu siguranta nu va trece neobservat.
Unde anume sau cand se va produce dragilor,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu este faptul că,daca vom fi credinciosi ,milosi si ne vom iubi Aproapele ,vom fi ocrotiti ca si pana acum ,de Cutremure mari si devastatoare.
Sa nu ne temem dragilor, ci sa ne punem toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului  si vom fi ocrotiti.
                                  Cu dragoste,Maria.


 P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


                  30 de comentarii:

 1. SA NE APERE BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI DOAMNA MARIA.
  CU MULT DRAG SI S-A AVETI O ZI BINECUVANTATA.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tancuri pe calea ferata,americanii fac antrenament cu romani la Mihail Kogalniceanu,aveati o viziune acum vreo luna-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cum va cutati cu lunarea ca pote casiti si voi fenta fara luminate sa gasiti intrerupatoru sa aprnet becu sa urct si voi pe trepte sa va lumineze sa vedeti si treapta sa nu cadeti in gol sa priviti si voi la cer pate faceti o sinteza ca scrieti la teza cu cernala rosie sa serviti gratuit un 3 la lireatura sa va zica profa ca nare valoare ca la culare e de corectura si sa va anuleze sineza scrisa in teza ca nu srcisa cum trebuie. Poate luati lecti de la Eminescu repde cum se scrie corienta in foaia matricola, sa ajungeti la Ion Creanga sa va zi traba tata poate mai stiti traba cu povesta cum pacala a plecat cu usa sa nu a veti ce face cu cheia? poate faza cu lupu si capra cu trei iezi sa veteti cum sta traba cu gura de rai si flarea de colt creste sa va itrebati vo ore unde este capra neagra de pe munte un creste oare floarea? poate nu mai cugetare si ore cobanasul cu 300 de oi oare cine ia dat directie sa gaseasca floarea? ca fie daruita sa ma sitie cit e ora? oare un mune cind vede dora ore se intilneste?om cu om daca e om oare se mai intlnese?

   Ștergere
  2. 13:25, invata sa scrii si apoi vino si etaleaza-ti talentul la scris.

   Ștergere
  3. Craciun, iar te-ai pus pe glume?. Sau tu nu stii de gluma?. Oare care o fi adevarul?.

   Ștergere
  4. Cargo va spus clar si raspicat in volumu Destin si Enigma poate va Segiu Nicolaiescu sau pe Albulescu daca nu a-ti facut poza pe rama de argint cu Jan Constantin care a fost un finut in toate pinzele sus? poate ajungeti la matix s vedeti cum e treaba cu turcu si cu pistolu cre a fost la Meseriasu Ciomu care a taiat pomu lu Domnu dar nu a-ti inteles cum sta dilema la ce a ingropat pisica ca sa mai cistige citeva vieti in plus sa spele rusinea.

   Ștergere
  5. Ati verificat cumva cu sta traba cu ciuperca lui tesla? carea au otravito americanii? ati gustat din otrava sa stiti cum sta treaba cu otrava ? stii cumva cum voalezi filmul pe placa de la Raze x sa strici filmu daca o faceati cred faceati verificare pe furnalu de topitorie la morga ca fum alb pe cos.

   Ștergere
 3. de vreo luna ma necajesc cu o neliniste legata de cutremur-cu deja vu si chiar se adeveresc-sunt senzitiv

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo senzitivule, o sa faci pe-aici concurenta cu Maria Ghiorghiu?.

   Ștergere
  2. Anonim 13:09 dacă tot spui ,,deja vu " spune ce anume vezi ,era noapte,era sărbătoare ,ce anume vezi ???

   Ștergere
 4. Dagilor voi copilasi ati cam stat cam mult la oras si cadeti in mare confuzie Dan Spataru va spus o vorba cu sta treaba cu liberu arbitru poate ajungeti pe la prislop sa mai cugetati un pic sau pe la parashieva sa mai faceti lumina sa vedeti cu a stat treaba cu formula lu profu de fizica care e formula puterii ca io am uitato poate va spun formule cum sta traba cu formula niste babe in bucegi sau la sfinx poate va mai aduceti aminte de prosti care cind nemtii au facut macel si au luptat sa apere mosia lui Burebista .Vam dat direcia la vector alegeti banu Iancu jianu la pus in flinta .Daniel Roxin poate va lamuteste in problma cum sta teaba si cu Sinaia ,Octavan Goga va vectorizat cum dorm sicriele de plumb si sumeriana va explicat treaba speacialistul de a studiat limbajul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu care ai tot postat balivernele astea fara noima , esti sigur ala de tot scria pe aici Marius Cretu . Aceleasi tampenii fara cap fara coada le ai si pe alte site-uri .

   https://www.facebook.com/mariusadrian.cretu.3

   https://www.blogger.com/profile/08738135062090567460

   http://spirituletern.blogspot.com/2016/01/mike-quinsey-comunicare-cu-sinele-meu.html

   Tot el e Avatar , Fiul Omului, Eu sunt cel ce sunt, Ligurda etc. De pe site-urile cu trezitii si madam D apar toate aceste personaje dubioase plecate cu pluta. Asta face New Age-ul din ei - oameni care se cred altceva decat ceea ce sunt .

   https://plus.google.com/111297170080812562732/posts/MvSY6ajbF1P


   Si aici, la comentariile din articol , a postat la greu :

   https://vremuritulburi.com/2014/06/02/icoana-care-se-curata-singura-de-la-celic-dere/comment-page-1/

   Ștergere
 5. Sa stiti cum traba cu geografia de ati avut profesoara pe Dobre treaba e cam rezolvata ai invatat sa bati doba ca Ion Tandarica si ziceti ca ati ajuns la Atn unde ati dat un leu si ati ajuns si la Vidraru si gata acuma stiti sinteti si croitor sa faceti tema la croitorie unde s-a invrtit suveica e, asta nu a fost tot acuma aveti caciula sa nu inghete iarna inteligenta de 4 clase ca lui nenea Nicu Ceausescu si cum vidraru spune multe ati ivatati biologie cum e treaba cu intralatia la om ca sa nu muriti de foame si sa meditati ca un ascet cu paharu de rom si mure sa ajungeti la Bucegi fara telecabina cu mersul de melc sa va luminati, ca Edison cica a furat patentul de la cochila de melc cind a facut becu sa faleaca ca el nui altu ca daca cum va ivata armata cu bromura si cu ceai ajungeti pe la sovata la tratament si ajungeti pe butuci de lemn .

  RăspundețiȘtergere
 6. Dragi mei stiti cu sta treaba cu roata de la bilci ee...e gata v-am facut facut frati cu ortacii de la jiu cu citeva cupe mici cu dinti din material rezitent la uzura gata ati exploatat lihnit si huila la Hunedora ooo ce lucrare mare !!! are de lucru baietii la termocentrala la Craiova ura vine teniunea pe lita impletita si se face in sat lumina pai avem apa calda sa ne racorim la picioare pentru relaxare sa faci economie sa nu ai cu boala in oase si reomatism.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Culca-te ca esti beat si scrie cand vei fi treaz.

   Ștergere
  2. o sa va treziti mai bine din bautura de la mine ca sa sti faza cum am facut compasu sa vada desenatoru cercu la perfect fara compas. Ai grija cum dai cu pasu pe ploaie pe sub inalta tensinune sa mergi cu pasu mare a lu Nikolas safezi cu o sa gratuit o freza de Panchist afumat umpic ca sa ajungi la Sorosisti sa vezi sta treaba cu fulgerul lui Kv sa vezi cum stai ars la bot si cusut cu ata ca sa vezi treaba cum e treaba cu CTC sa faci lingvistica la metrou la Nasu cu Metrou sau cu lada Gratuit sa afli cum a stat povestea cu groapa si Hrtia de proiectare la KV sub un vector AC direct La 80Kv daca nu fa o incecarea sa te dai cu titanic in ocean .

   Ștergere
  3. hai sa te trezec la realitate sa intelegi daca vrei cu mesteru Manole si cu ziditul nevestii sa faca biserica in Argesi daca nu intelegi problema iti dau tema la geometrie un trunghi sa vezi cum sta treaba in intersecie cu salvarea ca sa aprobat avortu si v-ati dat foc la valiza singuri ca sa intelegi cum se face litratura la io ca nu ai scris la teza cu mine cu stilou de flaro cu crneala rosie cu penita de iridium cu dosu la penita ca sa nu suga foaia sa folosesc sugativa pentru fraieri ca nu am taiat fieru Mn cu pila diamantata cu toti timpiti care scrisnesc din dinti.Sugativa daca nu stii cumva se invirte cu semiluna daca nu cumva cum face ucenicie la timplarie .

   Ștergere
  4. Daca nu iti pun o pila buna la Nasu Mielu Sa va plimbe cu locomtiva pe aburi gratuit nu va cer bilet ca nu este drept.
   Si sa iti revii inatine de al 12 ceas inainte sa primesti sah mat cu doi nebuni si doi cai ca sar peste shema sa ma traduca Crucea cu schema lui nene Karpov .Nu stii traba ca in oceanu pacific a iesit un peste mic ? vrei o antiteza ca universul s-a invirtit in sticla de iaurti,si cu dedicatie sa iti fac o relatie in sticla de lapte astat o corabie cu tote pinzele sus.

   Ștergere
  5. Anonim 17.57 multe aberații!Te rog, postează in altă parte prostiile pe care le inventezi!!!!Maria H

   Ștergere
 7. 14.31,geografia=fizică+chimie+biologie+zoologie+conștiința planetei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vezi ai invatat rapid sa bati la doba poratiul cu 7 note muzicale ,daca privesti in fata ai si cheia dar citesti chheia in senul in cate iti faci cruce si ai inteles si cum e realitatea.

   Ștergere
  2. sau pate ai vazut melodia din fantoma cu melodia de la elvis presly love my tander .Atunci daca intelegi vorba ruseasca cum sta treaba davai ceas davai masina = era un ceas racheta care a trimis pe laica pe luna si masina a fost racheta ce scria pe ia cccp. Iar ca sa fie filozofia mai buna daca foloesti lama sputnic ai fi auzit cind a fost lansat un satelit intelgent si aueai la VEF ccomponente tesla cu dioda si tranzistoate pe baza de saint germanim sau la venus5 tot de la rusi ca au fort intuirivi .Au prins ideaa cum a stat treaba in tibet kgb sa fie intelgenti. Daca nu idea va arata americanii usa unde o sa fie lacat.

   Ștergere
  3. Daca stinta cum a stat Nea Marin cu salamul oltenesc ai fi inteles si cum a stat treaba la oracol in matrix cum a stat mesajul la usa daca te datea moasa de grinda mesajul de la oracol ca sa ajungi ca Neo.

   Ștergere
 8. Dna Maria, cum poti sa publici ineptiile acestui cetatean turmentat si comentariile care arata adevarata realitate in care traieste colonia Romania le cenzurezi ???????????

  RăspundețiȘtergere
 9. Deja-vu, inseamna accesarea altei linii temporale.

  RăspundețiȘtergere
 10. Frica este energie magnetica ,vei artage exact ce nu vreti.Atragi ceea ce gandesti.
  Siplu,nu vreti cutremur nu-l creati!

  RăspundețiȘtergere
 11. D-na.Maria.va rog nu publicati asemenea comentarii!Va rog!!!!Maria H

  RăspundețiȘtergere
 12. pt 15:44 si 20:51-nici nu stiti ce greu este sa ai semnele acestea-nu-i fac concurenta d-nei Maria-a fi senzitiv este o realitate o aveau si stramosii nostri-numai ca eu am electromagnetism NATIV-se lipesc de corp-metale plasic carti etc-care nu au legatura cu electricitatea pozitiva sau negativa-nu mai fiti suspiciosi si nu judecati-omul are multe alte calitati legate de DUMNEZEU

  RăspundețiȘtergere
 13. 23.29 Datorita lipsei de coerenta verbala , nu ai putut fi luat in calcul . Problema e a ta , degeaba te urzici , si eu pot spune multe , depinde de mine ce expun , cum expun , ca sa fiu luat in seama . Reciteste varza pe care ai expus-o mai sus si te vei cruci singur . Gaseste subiectul si predicatul de ex. in comentul de la 17.27 .

  RăspundețiȘtergere
 14. 2 martie 10:53 faci confuzie- eu sunt 28 febr 13:09-citeste la mine daca scriu corect rpmaneste-eu vorbeam de faptul ca sunt senzitiv-si am deja vu-cineva intreba ce este deja vu-la mine sunt flashuri de cateva secunde cu imagini-nu-ti plac comentariile care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu ce doresti fa pas- la 1 martie 23:29 tot eu sunt si le explicam celor care mi-au cerut multumesc-nu este nevoie sa sa citesti despre niste capacitati absolut normale la unii semeni

  RăspundețiȘtergere