marți, 19 februarie 2019

ROMÂNIA VA PIERDE DIN TERITORIU ! MOLDOVA, MARAMURES,BUCOVINA, SI O PARTE DIN MUNTENIA SI OLTENIA !


                                     19 Februarie 2019,ora 5,24 !

                                  Dragii mei,

Din nefericire,astazi am o veste mai puţin bună în ceea ce priveste Romania.
Astazi dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza Cerul noptii spre Rasarit.
Astfel,vad sub Cer,HARTA ROMANIEI sfinte,care arata exact ca in imaginea de mai jos :

Imagini pentru HARTA ROMANIEI.
Brusc,o mâna nevazut dragilor,traseaza cu rosu ingrosat un alt contur peste HARTA fireasca a Romaniei de astazi, dând o alta formă HARTII ROMÂNIEI sfinte.

Imagini pentru HARTA ROMANIEI>

Eu nu stiu ca sa trasez aici,cu aproximatie fireste,ceea ce a facut mana nevazuta.
Conturul rosu facut de mana nevazut,lasase pe dinafara Maramuresul si o parte din Transilvania,o mare parte din Bucovina,apoi a mers pe partea Moldovei pe care ne-a luat-o pe jumatate,după care,a coborât si-nspre Sud,de unde a luat mai puţin.
Cel mai mult a luat din MOLDOVA,MARAMURES si TRANSILVANIA.
Un sfert din TARA noastra / total ,a fost lasata infara conturului rosu care, ne indica noua HARTA a ROMANIEI sfinte.

Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Prieteni dragi, in cazul unui Razboi, (un glas imi spune chiar acum...nuclear)ROMANIA va pierde din teritorii.
Noi suntem mici,nu putem sa ne luptam cu fortele armate ale altor tari puternice, din punct de vedere al armamentului pe care il detin.
Dar avem si noi o ARMA, si mai puternica decat a lor ! 
Care este ? 
CREDINTA fierbinte in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI.
Cu aceasta ARMA a CREDINTEI in DIVINITATE ,care ne împuterniceste cu IUBIREA de Semeni,cu dragoste si cu nadejde in Mult Prea Milostivul DUMNEZEU si-n MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,îi vom birui !
Sa nu deznadajduim ,ci sa dam dovada de bunatate si mila, sa iubim pe HRISTOS si pe MAICA SA si a noastra a tuturor,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,sa nu ne urâm unii pe altii,si astfel,vom avea parte de bucurie si de mantuire.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




     




47 de comentarii:

  1. Ascultați va rog aceste cuvinte și veți înțelege totul... https://youtu.be/2VrdrLzLkfI - nimeni nu se atinge de aceasta tara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://yeuqua.com/video/ZtFzSCEg7Tg.html

      Ștergere
    2. România este Dacia și nimeni nu va avea hazna de ea dacă nu-i va aparține!

      Ștergere
  2. vai de capul nostru , cu asa conducatori !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. România se va destrăma, este pedeapsa pentru promovarea hotiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata doamna Maria cu Marea Britanie ce se va întâmpla ce va descopera Dumnezeu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ovidiu,îți spun eu ce o să facă Dumnezeu Pământul cu Marea Britanie.Ca și formă de relief Marea Britanie este o găină.ce facem noi oamenii cu găinile?le "detașăm" capul după care le "halim".asta o să facă și planeta:o să desprindă partea de nord de restul teritoriului după care va "absorbi" în abis restul trupului.deja observăm căci coada este jumulită.

      Ștergere
    2. Mai Madus, Dumnezeu este spirit nu este materie, n-are cum sa fie pamant. Pamant este doar mintea ta care-l face pe Dumnezeu ca fiind pamant.

      Ștergere
  5. Si teritoriile astea le vor lua rusii si mai cine ?
    In urma unui razboi nuclear, teritoriile vor fi aride si contaminate ca la Cernobil , cine sa se inghesuie sa vina aici ca sa faca ce intr-un spatiu unde oamenii vor muri pe capete de la uraniu emanat, unde vor aparea cancere instantanee si malformatii ????? Aerul , solul mai ales pentru sute de ani, va fi lipsit de orice forma de viata , agricultura zero , conditii de trai zero , saracie si mizerie cat cuprinde .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai umbla dupa toate prostiile daca esti cu mintea matura.

      Ștergere
  6. Nereguli grave la Spitalul Universitar din București. O pacientă care a fost „tratată cu apă” a murit

    Corpul de Control al ministrului Sănătăţii verifică modul în care au fost cheltuiţi banii la unul dintre cele mai mari spitale din capitală: Spitalul Universitar. Decizia a fost luata după ce doi asistenţi au intrat în greva foamei. Aceştia susţin că pacienţii sunt în pericol din cauza lipsei materialelor de bază, cum ar fi dezinfectanţii. Urmează un nou episod „Pacient în România".

    „Mama a fost internată în perioada 30 aprilie - 18 mai la Spitalul Universitar din Bucureşti, pe etajul 12. A intrat pe picioare şi a murit în spital. A murit pe de o parte din cauza tratamentului care nu i-a fost aplicat, dânsa suferind de o boală necunoscută acelui medic, iar pe de altă parte au fost probleme şi din cauza condiţiilor medicale din acel spital. Erau condiţii precare care caracterizează un sistem medical de acum 25 de ani”, spune Liliana Silaghi, fiica unei paciente.

    „Materialele sunt extrem de puține pe sala de operație, pe secție. Colegelor mele infirmiere li se numărau 12 perechi de mănuşi pe zi, adică o pereche de mănuşi pe oră, indiferent câţi pacienţi ai îngriji şi atunci revenim unde? La infecții nosocomiale”, spune Mariana Luceanu, asistent Spitalul Universitar.

    „Îmi este teamă să intru în spital ăsta, să mai şi lucrez, pentru că am fost hărţuit, m-am trezit, trusa pe masă era expirată”, spune Daniel Simion asistent Spitalul Univeristar.

    „Această situaţie se perpetuează şi nu numai în spitalul Universitar, în toate spitalele din România e aceeaşi situaţie cruntă”, afirmă Cezar Irimia, preşedintele Asociaţiei Bolnavilor de Cancer.

    Mariana Luceanu și Daniel Simion sunt asistenți la Spitalul Universitar. Sunt primele cadre medicale care au intrat în greva foamei, timp de mai bine de 2 săptămâni din cauza lipsurilor dintr-un spital de stat din România.


    „Condiţiile din spital sunt nu proaste, ci foarte proaste. Bani au fost întotdeauna, bani pentru acest spital au fost alocaţi de ministerul Sănătăţii pe toate mandatele diferiţilor miniştri. Materialele sunt extrem de putine pe sala de operație, pe secție.
    Mobilierul în blocul operator, atât din sălile de operaţie cât şi mobilierul aferent sălilor de operaţie, camera de făcut materiale, au fost retapiţate, nu înlocuite. E ceva strigător la cer”, spune Mariana Luceanu, asistentă.

    „Pericolul este cel al infecțiilor. Pot să vă spun că am avut o colegă care s-a operat la mine în sală, a mers în post operator a decurs bine si la 2 zile s-a internat în terapie cu Clostridium. A decedat colega asta a noastră”, adaugă Mariana Luceanu, asistentă.

    „Dacă băgăm aşa sub preş continuu, credeti că o să ajungem undeva? Sistemul medical este aşa cum este, o să se aleaga praful de tot, o să ieşim pe uşa de la morgă”, spune Daniel Simion, asistent la Spitalul Universitar.

    Pacienții confirmă toate aceste nereguli. Au trăit clipe de coșmar și s-au luptat cu moartea. Unii au pierdut. Liliana Silaghi și-a pierdut mama.

    „Am ales Spitalul Universitar pe considerentul că e un spital dotat din punct de vedere al aparaturii. Nu a fost aşa.
    Ea făcea un lichid ascit şi de două ori pe an mergea la o unitate medicală să-i retragă acest lichid, printr-o analiză banală, paracenteza. De fiecare dată cand mergeam la mama, nu vedeam nicio perfuzie.
    Întrebam: ce tratament îţi administrează?
    Mi- a propus că o să mă vadă un chirurg, a zis că o să-mi facă o endoscopie, mi-a luat sânge, etc. Bine, dar ca şi tratament medical ţi-au administrat ceva?
    Nu, este pe principiul să nu-mi administreze medicamente şi imi recomandă să beau apă.

    Nu ştiu dacă un om 3 săptămâni poate trăi doar cu apă. Sau netratat.

    Mi s-a părut total aberant. Într-un spital universitar, când știi cu 24 de ore că pacientul ăla iţi prezintă un risc, să nu anunţi terapia intensivă, să nu o ventilezi cu balonul de cauciuc? Și am întrebat: de ce aţi ajuns în situaţia asta?
    Şi îmi spune: nu ştiu de ce a murit, nu știu ce are.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am formulat plângere penală pentru că aşa ceva este inadmisibil. Este o unitate publică, dacă s-a întâmplat cu mama mă gândesc că se poate întâmpla cu oricine, fiecare dintre noi plătim sănătatea şi nu vreau să ne plătim moartea”, povestește Liliana Silaghi, fiica unei paciente.

    „Condiţiile de acolo sunt mizere. Nu dezinfectează, nu folosesc materiale care să dezinfecteze pentru specialitatea care o are acest spital, gândaci peste tot. Sunt ai noştri, aşa mi-au spus când le-am spus. Femeile de serviciu.
    Adunau mizeria din coşuri, luau mizeria în sac, plecau şi apoi veneau cu mopul, dar nu mirosea nimic. Trebuia să te ia de nas. Acolo nimic, apă. Au fost nişte controale pe acolo. S-a dat zvonul, avem control.
    A început să miroase puţin a parfum. Se anunţau să stăm în paturi, să nu ieşim pe hol”, spune un pacient.

    „În toate spitalele din România, în toate institutele se întâmplă acelaşi lucru.
    În continuare mor copii , adulţi cu şanse reale de vindecare, de supravieţuire.
    În continuare pacienţii noştri aleargă după medicamente , chiar fiind internaţi în spital îşi cumpără medicamente”, declară Cezar Irimia, preşedintele Asociaţiei Bolnavilor de Cancer.

    „În spitalul Universitar totul se plăteşte. Inclusiv sănăntatea. Toate medicamentele i le-am cumpărat, mai puţin curăţenia.
    Că acolo n-ai ce să faci. Eşti într-un salon cu mobilier vechi. Totul se plăteşte, de la portar până la director”, spune Liliana Silaghi, fiica unei paciente.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sistemul se duce de râpă zilnic , din ce în ce mai mult.
    Noi am fost chiar intrigaţi atunci când s-a anunţat construcţia a nu ştiu câte spitale regionale şi am întrebat ironic pentru cine le constuiți dacă noi tot murim pentru că nu avem medicamente, nu avem acces la investigaţii, pentru cine le construiţi?
    O să fie doar hoteluri, nu spitale”, spune Cezar Irimia, Asociația Bolnavilor de Cancer.

    Din 2011 şi până în prezent, Ministerul Sănătăţii a alocat spitalului Universitar pentru aparatură peste 56 de milioane de lei. Au fost cheltuite puţin peste 45 de milioane de lei. În 2017, spitalul a primit 7 milioane de lei, dar au fost cheltuite numai 2 milioane de lei, iar în acest an au fost alocate 2 milioane de lei , dar până în prezent au fost cheltuiţi 0 lei. 2015 este singurul an în care conducerea spitalului a reuşit să cheltuiască toţi banii, adică 17 milioane de lei.

    Corpul de Control al Ministrului verifică în acest moment modul în care au fost cheltuiți banii alocați pentru aparatură și reparații. Perioada controlată este 2011 și până în prezent. Potrivit surselor DIGI24, neregulile sunt foarte mari și se referă exact la ce au reclamat angajații spitalului: modul greșit în care au fost gestionați banii. În perioada verificată la conducerea spitalului Universitar au fost 3 manageri: Cătălin Cârstoiu, Dragoş Daviţoiu şi Adriana Nica.

    RăspundețiȘtergere
  9. DOAMNA MARIA POATE ASA GANDESC CEI CARE VOR SA DIDTRUGA ACEASTA TARA.
    SE ZICE CA TARA NOASTRA VA AVEA FORMA DE PARA.
    ACUM ARE FORMA VITEI DE VIE (SANGELE DOMNULUI IN SF.IMPARTASANIE CARE OCROTESTE ACEASTA TARA)
    S-A AVEM NADEJDE SI CREDINTA SI SA CREDEM CA NIMENI SI NIMIC NU SE VA ATINGE DE ACEASTA TARA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA

    RăspundețiȘtergere
  10. O ocupatie vremelnica pe timp de razboi,doar finalul conteaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. exact ce a spus pr ARSENIE BOCA-ca intr-o noapte vom fi ocupati de 3 tari-vecinii

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceasta "profetie" sa se loveasca de zid si sa se faca tandari pentru ca vine timpul ca ceeea ce este drept sa fie drept iar ceea ce este meschin sa fie retrogradat! Daca meschinaria vine dinspre est, atunci est-ul nu este drept si est-ul merita sa fie pedepsit! Nu se cuvine sa punem dreptatea in opozitie cu eventuala pierdere de teritorii nationale! Daca sunteti cu adevarat tari din punct de vedere energetic si spiritual, uniti-va fortele pentru a anula faptele prezentate in aceasta viziune! Sau nici nu vreti ca ele sa fie anulate?!?

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta ar mai insemna ca forta de ocupatie ar venii in principal prin nord si est deci de origine slavo-rusa si ca toata Ucraina va fi ocupata mai intii .
    Ghici cine e Rusia care nu intimplator se pregateste de ani de zile inclusiv cu noile sale rachete supersonice,bineinteles daca excludem deocamdata China-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Colectiv - Cristian Matei, supraviețuitor: Am fost o legumă umană. Cei care mi-au salvat viața sunt medicii din Israel


    Este 30 octombrie și sunt din nou în spital, așa cum sunt de trei ani incoace. Nu mă plâng. Se putea și mai rău. Aș fi putut fi în mormânt.

    In România se vorbește mereu de Colectiv, după ce, timp de aproape un an de zile, viața a mers înainte cu proteste, justiție, plăcuțe de înmatriculare anti PSD și scandaluri despre Liviu Dragnea.

    Starea bolnavă a sistemului de sănătate este din nou în centrul atenției, după ce un copil a murit într-un spital privat, iar o supraviețuitoare a tragediei din Colectiv a povestit pe Facebook experiența de coșmar pe care trăit-o într-un spital din România, imediat după ce a suferit acele arsuri care au mutilat-o pe viață.

    Nu avem secții pentru mari arși. Nu avem spitale. Nu avem aparatură și echipamente moderne. Și în general nu avem mai nimic, nici chiar medici, pentru că mulți sunt acum în străinătate. Însă ce te faci când ajungi într-un spital din străinătate, unde secțiile de arși arată ca o cameră de hotel dintr-un film S.F., dar te confrunți cu ceva cu totul neașteptat: factorul uman.

    Întotdeauna este vorba de oameni, și nu de bani, de dotări tehnice, aparatura de ultima generație sau clădiri moderne. Niște oameni au făcut posibilă tragedia din #Colectiv și tot niște oameni au fost eroi în acea noapte nenorocită, sacrificându-şi viețile pentru a-i salva pe alții.

    Niște oameni politici sunt responsabili, cel puțin moral, pentru disperarea în care trăim astăzi, iar alți oameni ne dau speranță că nu suntem atât de negri în suflet atunci când ies pe străzi să ceară dreptate. Unii oameni sunt criminali pentru că fură din spitale, iar alții fac minuni în spitale, unde condițiile sunt de groază. Oameni și oameni.

    Am fost tratat și vindecat într-un spital din Israel care nu duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar. Paturile pentru marii arși sunt dotate cu computere care știu când să încline automat poziția pacientului, în funcție de greutatea sa și de datele medicale introduse, astfel încât rănitul să nu se trezească și cu alte probleme, precum atrofierea musculară, din cauza incapacității de a se mișca. Da, am fost o legumă umană, iar aceste aparate - care ticăiau non-stop și al căror sunet îl aud uneori și acum, ca prin vis, m-au făcut să sufăr mai puțin decât cei care s-au chinuit în România.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cei care mi-au salvat viața sunt medicii din Israel, nu aparatele, după ce am ajuns acolo în stare foarte gravă, cu 50 % șanse de supraviețuire și 2 bacterii nosocomiale, care ucid în majoritatea cazurilor.

    Căldura de iad și ploaia de foc din clubul Colectiv mi-au ars mâinile, capul și umerii, iar transplantul de piele la o mână, făcut într-un spital din București, nu a reușit. Se mai întâmplă. Factorul uman.

    Am ajuns în spitalul Tel Hashomer din Tel Aviv - unul dintre cele mai mari și mai complete centre medicale din Orientul Mijlociu. Se întinde pe o suprafață gigant de 61 de hectare, care arată ca un mic orășel, unde se circulă cu mașina, iar aici sunt peste 120 de clinici și departamente, fiecare cu specializarea sa. Spitalul are peste 1700 de paturi, peste 1400 de medici, 2600 de asistente și încă 3300 de alți angajați în domeniul medical.

    Este pur și simplu o demonstrație de forță medicală a statului israelian, care are parte în mod constant de conflicte armate cu palestinienii din Fâșia Gaza.

    Medicii din acest spital mi-au refăcut transplantul de la mâna stângă și mi-au înlocuit pielea de pe mâna dreaptă, cea mai arsă, deoarece cu ea am ținut telefonul cu care am filmat clipele de groază din Colectiv. Și, ca să fie siguri că cele două transplanturi vor avea succes, chirurgii israelieni mi-au pus capse de metal pe grefele de piele. Capse de metal aproape identice cu cele care se folosesc la hârtie, în formă de U, care au fost introduse în noua mea piele de pe mâini, pentru că asta era cea mai bună variantă, mi-au explicat ei, după ce i-am întrebat de ce nu au folosit, de exemplu, fire.

    Iar într-o zi … a început tortura. Un asistent medical a venit cu un clește și a început să scoată, una câte una, capsele metalice din mâinile mele. Știi cum este să tragă cineva, ÎNCET, un fier de sub piele? Să simți cum rănile provocate de arsuri - care nu se vindecaseră nici pe departe - sunt aproape să-ți distrugă psihicul, deoarece nu mai poți gândi clar din cauza durerii și a fricii … de durere. Iar cele mai rele dureri au fost cele din zona degetelor, unde simțeam capsele ca și cum ar fi fost pe creier - atât de ascuțit simțeam metalul în mine când îl răsucea cu cleștele.

    Și m-au chinuit așa timp de câteva zile, până când cineva a decis să îmi facă anestezie generală și să îmi scoată în somn toate acele capse nenorocite.

    De ce nu au făcut asta de prima dată? Pentru că cineva, un om, nu a gândit. Înconjurați de zeci și zeci de aparate super performante, oamenii au uitat la un moment dat să mai gândească.

    În spitalele din Israel, toate procedurile sunt respectate cu sfințenie, ca într-o țară sfântă. Nimeni nu intră fără halat de unică folosință în camera unui mare ars, care mai are și bacterii pe deasupra. Toate halatele și bonetele de unică folosință se aruncă imediat la ieșirea din salon, unde există și recipient cu dezinfectant, care, culmea, chiar este folosit de toată lumea.

    Analizele de sânge s-au făcut constant, o dată pe săptămână, conform acelorași proceduri. Însă, în cazul meu a existat o situație puțin ieșită din comun. Medicii nu puteau să îmi găsescă venele!

    RăspundețiȘtergere
  16. Și, din cauza asta, am trăit alte clipe înfiorătoare pe care nu o să le uit niciodată. Mă îngrozeam și urlam pur și simplu când medicul îmi băga acul în braț, după care începea să îl răsucească, în căutarea acelei vene. Și nu o găsea. Și mai încerca o dată. După care schimba mâna. Și răsucea și acolo acul sub piele, de două ori, de trei ori, până când mâna se învinețea, iar sângele înroșea pielea și nu mai putea să vadă unde să mai caute.

    Au căutat venele, ca să ia probe de sânge, și la picioare. M-au torturat și m-au chinuit inclusiv în zona inghinală. La un moment dat, în salonul meu ajunseseră să se strângă 4 sau 5 medici, care se sfătuiau între ei, încercând să găsească o soluție.

    Cel mai rău a fost când doi dintre ei mi-au înfipt acele de seringă simultan în braț și în picior, și au început să le rotească pe sub piele în același timp.

    Disperați, medicii s-au gândit într-o zi să aducă un fel de ecograf, la fel ca acelea care se folosesc la femeile gravide, de exemplu, ca să găsească venele ascunse așa cum sunt găsiți copiii în burta mamei. Fără succes.

    Cum se rezolva - uneori - această mare problemă, atât pentru mine, cât și pentru acei medici? Simplu. În acel spital se aflau cel puțin două persoane care ȘTIAU și puteau să găsească vena din prima încercare. Existau doi medici care, după ce îmi palpau brațul, găseau vena și în mai puțin de 5 minute plecau din salonul meu - fără urlete de groază, fără tortură și fără lacrimi. Din păcate pentru mine, ei lucrau la alte departamente și nu erau disponibili oricând.

    Din nou factorul uman. Din nou, omul făcea diferența în fața aparatelor.

    În România nu sunt spitale pentru arși, nu sunt clinici suficiente pentru câți bolnavi există și nu sunt nici măcar paturi simple!

    Sunt spitale în care bolnavii stau înghesuiți în saloane, claie peste grămadă, pentru că nu sunt suficiente paturi.

    Însă cel mai rău este că acest sistem bolnav nu are oameni care să vindece. Tot mai mulți medici pleacă din România și pe unii dintre ei i-am văzut inclusiv în acest mare spital din Israel, ocupând funcții de conducere și fiind respectați pentru profesionalismul lor. Statul român, format din politicieni cu condamnări penale sau doar simpli politicieni incompetenți, care nu știu cu ce se mănâncă problemele din sănătate, continuă să își bată joc de acești oameni.

    Înainte de a fi dată afară de la conducerea DNA, Laura Codruţa Kovesi a prezentat un studiu despre corupția în sistemul de sănătate, iar concluzia este îngrozitoare: ”Infracţionalitatea se manifestă în majoritatea aspectelor structurale şi funcţionale ale sistemului de sănătate, cu implicaţii asupra calităţii actului medical oferit populaţiei”.

    Mai știe cineva ce s-a întâmplat cu dosarul Hexi Pharma? A auzit cineva că ar fi fost pedepsiți cei vinovați pentru barocamera de milioane de euro nefuncțională de la Spitalul Floreasca? S-a făcut ceva concret pentru reducerea numărului foarte mare de infecții dobândite în spitalele din România?

    Factorul uman, din nou...

    Au trecut peste 3 ani de la tragedia din Colectiv.

    Sunt aceleași partide la putere. Avem cam aceleași cluburi și clădiri, în continuare, fără autorizații de securitate la incendiu. Și sunt aceleași spitale pline de corupție și de bacterii.

    Totul este la fel ca înainte - doar că lipsesc .... 65 de tineri.” -

    RăspundețiȘtergere
  17. preferam un razboi ne-nuclear, ca sa nu pierdem a 3-a parte din tara.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai,parca ne intregeam,acum iar ni se ia?

    RăspundețiȘtergere
  19. Înainte de toate, trebuie știut că într-un război mondial nici un stat nu este puternic singur ci este puternic prin el și aliații săi. De-asemenea puține state vor fi ocolite de război așa cum și puține state nu sunt afectate de crizele economice, dar distrugerile vor fi în funcție de anumiți factori politico-militari nu de ce credem noi.
    Țara noastră va pierde, vremelnic mult din teritoriu, dar așa cum în septembrie 1918 eram încercuiti de Germania și Austro-Ungaria și posedam, ca stat, doar Moldova actuală, însă Dumnezeu a făcut ca numai peste 2 luni să se realizeze Romania Mare.
    Așa că nu vă speriați, nu-i după cum vor oamenii ci după cum vrea Dumnezeu, pentru că "nu vremurile sunt sub oameni ci oamenii sunt sub vremuri", iar vremurile sunt judecățile lui Dumnezeu.
    "În zadar zidește omul casa
    Daca nu o zidește Dumnezeu,
    În zadar apară ostașul cetatea
    Daca nu o apară Dumnezeu."
    Deci subscriu la ce a spus și D-na Maria, numai postul, rugăciunea și iubirea frățească ne va ajuta să trecem cu bine peste încercările care vin, pentru că acestea ne vor întării în credință, în nădejde și în dragoste de Dumnezeu și patrie.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne întărească, să ne lumineze și să ne ajute să trecem cu bine și fără sminteala prin încercările care vor veni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Diane ferește ne de război,căci la nivelul tehnologiei actuale a inteligenței artificiale, acesta va distruge planeta cu tot ce se afla pe ea.Am văzut cu toții cum au distrus cele două turnuri gemene.
    Aveți grijă cu puterea gândului și a cuvântului,căci cream exact ce NU vrem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:24, cand va intelege umanitatea ca ceea ce face in prezent, nu are nici un rost? Umanitatea este pe un drum gresit.

      Ștergere
  21. Spuneti-ne exact ce mai rămâne,va rugăm...măcar numele municipiilor...multumim!!

    RăspundețiȘtergere
  22. sanatate doresc pacientului de la Colectiv-DOMNUL SI MAICA SA SA FIE MEREU CU D-STRA-doar asa invatam sa fim oameni

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim cu spitalele: e ingrozitor,ai dreptate,factorul uman :(

    RăspundețiȘtergere
  24. A mai fost o previziune de acest gen, dar, nu, prefer sa nu cred, ma doare inima, sper sa nu apuc zilele acelea

    RăspundețiȘtergere
  25. Diane,femeia fantastica!!!! Cea care l-a ucis pe Ares,zeul razboiului. Cred ca avem nevoie sa credem in astfel de personaje Sf, caci oamenii nu stiu sa se ingrijeasca nici pe ei, nici planeta care-i gazduieste.Sunt lipsiti de respectul se Sine, sunt ingenuncheati,abia mai respira cu piciorul Stapanului MALEFICENT pe grumaz, dar nu ar recunoaste asta,ferite-ar Dumnezeu!

    Da, cred ca a vrut sa spuna "Doamne"si a iesit Diane,dar nu-i nimic, mai fabulam si noi ca suntem atat de seriosi din cauza fricilor incat am uitat cum sa ne mai bucuram.

    Frica este opusul Iubirii,si nu ar trebui sa fie greu de inteles cine ne este stapan in fata cui ne plecam capul.

    Stiti expresia aceea "capul plecat sabia nu-l taie?" Ei bine,ne-au programat bine de tot!

    Apropo;voi cei de aici stiti sa glumiti,sa spuneti bancuri haioase,sa va bucurati intr-un cuvant??? Stiti ca lui Dumnezeu ii plac glumele,El a inventat UMORUL,si apai oamenilor le cresc vibratiile foarte mult atunci cand rad,atat de mult incat multe fiinte de lumina se aduna in jurul lor sa vada ce-i bucura atat de tare!

    Daca vreti sa fiti inconjurati de Ingeri radeti,bucurati-va,caci atunci va ridicati lumina pe frecventa lor si asa se pot apropia de noi.Cand suntem in frici sunntem cam nocivi fiindca-i contaminam si ne cam evita, stiti voi,ca atunci cand noi stam departe de cei care au gripa.

    Nu-i deloc greu sa intelegi cum functionam noi, dar si cei pe care-i credem superiori noua.La nivel de Fiinta nu suntem inferiori lor,dar cat priveste Constiinta suntem jos rau de tot,comparand ;ei sunt la facultate iar noi la cresa.

    MAI BUCURATI-VA SI VOI OAMENI BUNI!Nu mai stati atat de incruntati ca imbatraniti si nu-i o neaparat o conditie sa deveniti intelepti! Unora parul alb ne arata ca am trait cam degeaba,am trecutprin viata, ca gasca prin apa fara sa ne bucure balaceala apei.Ha,ha am inceput sa albesc!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu-i la intamplare. Daca a vrut sa spuna Doamne si a scris Diane, cred ca nu-i o intamplare iar Subconstientul stie el... ce stie.

      Ștergere
  26. Ati vazut cite medicamente de cancer falsificate si scumpe,cea mai buna e preventia prin renuntarea la fumat si alcool si folosirea unor alimente antiinflamatoare in principal Tumernic=curcumin si Siofor.
    Uite ca am divagat de la subiectul paginii,dar oricum se leaga de razboiul nuclear care ne reaminteste de TRUSA MEDICALA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Iohanis a pierdut la Deva procesul pentru casa prin interpusa Bastea din Florida,dar are sansa sa nu mai poata fi obligat sa restituie cei 350 000 de euro pentru care statul nu a deschis proces si mai are o luna pina la expirarea termenului de plata al lui Herr DICTATOR care ne-a tinut un sfert de an fara doi ministri in timp ce Romania e la presedentia UE.

    RăspundețiȘtergere
  28. ROMANIA ESTE SFARTECATA FIINDCA ROMANII NU SUNT ACASA,SUNT PLECATI CU SORCOVA IN MINTEA RATACITA.

    ROMANIA ESTE TARA UNDE IUBIREA A FOST PIERDUTA,sau aproape pierduta.Romanii, cica sunt cei mai credinciosi,dar in ce cred oare ei daca Iubirea este Dumnezeu!!Romanii venereaza moartea,a uitat ce inseamna VIATA-DUMNEZEU care vietuieste in semenul sau.

    Vreti sau nu sa credeti, noi romanii suntem ingeri cazuti.De ce spun asta,cum am ajuns sa spun asa ceva care este cutremurator si pentru mine?! Pai stiind ca ingerii cazuti au renuntat la sufletul lor care era LUMINA DIN LUMINA,IUBIRE DIN IUBIRE,tocmai pentru ca au devenit puternic controlati de minte suprimandu-si emotiile si sentimentele,parandu-li-se dureroase.Au renuntat sa iubeasca pe ceilalti ca sa nu mai fie raniti.

    De fapt asta-i planul cel mare al controlorilor, ne-au suprapus Ego-ul lor peste al nostru transformandu-ne in oameni robotizati functionand doar din acest Ego care ocupa o infima parte din ce inseamna de fapt mintea umana.Si sunt foarte aproape de reusita.Uitati-va la noi? Cata iubire mai avem pentru semeni si ce ne inconjoara!Cata iubire oameni ne(buni)!Unde-i iubirea din care am fost plamaditi? Nu cumva am cam pierdut-o transformandu-ne in INGERI CAZUTI PE PAMANT!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  29. 11:26, iar raspandesti informatii dupa propriul plac. Esti o persoana care nu inspira incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:04, foarte bine a scris D.
      Asa este D. Ai prezentat situatia asa cum este, fara ascunzisuri. Perfect ai scris.

      Ștergere
  30. Dragule 17.04, nu mi place deloc sa spun astfel de lucruri,dar trebuie sa le vedem că sa le putem reconfigura că persista de prea mult timp,tocmai că nu le am știut,ne au fost ascunse.
    Mi ar placea sa vorbim de bunăstare de pace de liniște, de lucruri care ne bucura,dar până atunci vorbim despre ce trebuie schimbat fiindcă avem puterea de a o face.,Noi am stricat aceasta lume noi trebuie s o reparam .Cam asta i rostul multora pe aici dar inca nu o știu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  31. Draga EU SUNT D, mesajul de la 17:04, nu iti era destinat tie!!! Ci celui de la 11:26, adica craciun!!!!!!!!!!!!!! In rest, toate cele bune.....

    Idem si pentru tine, cel de la 18:22!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Informatia de la 11,26 a fost prezentata in direct pe TV de avocatul din Sibiu care i-a aparat pe romanii din casa furata de Iohanis si care a reusit sa-l invinga in proces dar care nu e imputernicit si pentru recuperarea banilor statului care ar trebui sa revina Primariei Sibiu unde era seful MAFIEI IMOBILIARE iohaniste motiv pentru care nici nu-i revendica, SERVER-isti aparatori ai mafiotului sef.

    RăspundețiȘtergere
  33. Din cauza asta ati postat atitea mesaje copiate si fara rost pentru a va apara Alogenii si a eclipsa mesajele ADEVARATE ale zilei diversionistilor purtatori de palton rosu din Server?

    RăspundețiȘtergere
  34. Ok An. 21.01,zile frumoase sa aveti cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  35. Referitor la medicamente falsificate;va pot spune ca s-a ajuns pana la falsificare buletinelor de analize si diagnosticare pentru a se recomanda investigatii scumpe si chimioterapie tocmai fiindca "cancerul"a devenit o afacere cu sume colosale

    As vrea sa spun Dnei Maria care spunea ca are Hepatita C,ca vestitul interferon este un chimioterapic(bineinteles ca toate medicamentele sunt)dar acesta face parte din chimioterapia care distruge sistemul de sanatate al omului nu-l repara asa cum se vrea a crede.Asa si cu vaccinurile si tratamentele medicamentoase.Recomand sa nu mai luati statine(cele ptru colesterol marit)sunt la fel de distrugatoare.

    Nu vorbesc sa ma aud,ci stiu ce stiu.
    Intotdeauna alegerea va apartine

    RăspundețiȘtergere
  36. 5000 Cazuri de cancer la copii anunta pe B1 TV.

    RăspundețiȘtergere