vineri, 22 februarie 2019

CINE ESTE ACOLO ??? BUCURA-TE IN FAŢA LUMII !


                               Imagini pentru dumnezeu imagini

                     22 Februarie 2019,ora 3,13 zori de zi !

                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas  divin care intreaba asa:

             "Cine este acolo ?
Apoi un alt glas raspunde :
               Om Bun!
              Deschide si ti se va deschide !
               Imagini pentru a batut la usa ta cineva
              Bucura-te in faţa Lumii!
              Bucura-te de faţa Lumii !"
              Slujiti Domnului cu frică ,şi vă bucurati                               lui cu cutremur !
             Cu frică si cu cutremur ,i-a ascultati                                  Sfanta Evanghelie !
             Aliluia,Aliluia,Aliluia !
  
Prieteni dragi, sa ascultam si noi Sfanta Evanghelie, sa ne contopim cu al Lui Dumnezeu Cuvant ,si nu in ultimul rand,sa deschidem usa sufletului nostrau,Camara sufletului nostru ,Mantuitorului Hristos,căci, nu se stie daca va mai bătea vreodata,de nu-I vom deschide chiar acum,in acest moment,in aceasta clipă.   

George Checherita
YouTube - 29 mar. 2015
A batut la usa ta Cineva! - O voce ce patrunde pana in adancul ...
   Sa mergem in Sfanta Biserica a Lui Hristos si a Maicii SALE Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,si sa ingenunchem in faţa Sfintelor Icoane,sa cerem iertare pentru gresalele noastre si mantuire sufletului nostru.              

                   Imagini pentru a batut la usa ta cineva.

Fratilor ! Sa nu fie aceasta ULTIMA CHEMARE !
Dar daca totusi ,va fi ULTIMA CHEMARE catre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,atunci, sa deschidem usa si sa nu mai stam pe ganduri.
Sa-l primim pe Hristos si pe Maica Domnului ,Imparateasa Cerului si a Pămantului  in inima noastra,in sufletul nostru,in cugetul si -n toata fiinta noastra.
Numai asa, vom trai in LUMINA INVIERII LUI HRISTOS,si niciodata in intunericul cel mai 
dedesubt,unde este strangerea si crasnirea dintilor,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.
                  











23 de comentarii:

  1. Astazi a fost un cutremur devastator in Peru,magnitudinea 7.7 grade pe scara richter! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa I slujim cu frica????? Doamne ce a mai mare minciuna despre Dzeu. El ne cheama cu iubire nu cu frica. Cum poate cineva ca El iubire neconditionata sa ceara un sentiment negativ de la noi? M am lamurit. Nici nu are rost sa comentez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona Matei22 februarie 2019, 23:01
      Nu este nicio MINCIUNA !!!
      Trebuie sa ai CREDINTA fierbinte in inima si-n sufletul tau,ca sa intelegi aceste cuvinte. "Frica",a-I sluji DOMNULUI cu frica,inseamna a fi bun ,a fi milostiv,a avea frica ca sa nu-I greseti.Ce repede te mai aprinzi fara ca sa gandesti. E mai usor sa ne intoarcem cu spatele si sa gandim asa, pe marginea subiectului,sau ,sa nu comentam.
      Iata ce ne spune PSALMUL 2:
      Psalmul 2
      1. Pentru ce s-au întărâtat neamurile şi popoarele au cugetat deşertăciuni?
      2. S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului şi a unsului Său, zicând:
      3. « Să rupem legăturile lor şi să lepădăm de la noi jugul lor ».
      4. Cel ce locuieşte în ceruri va râde de dânşii şi Domnul îi va batjocori pe ei!
      5. Atunci va grăi către ei întru urgia Lui şi întru mânia Lui îi va tulbura pe ei;
      6. Iar Eu sunt pus împărat de El peste Sion, muntele cel sfânt al Lui, vestind porunca Domnului.
      7. Domnul a zis către Mine: "Fiul Meu eşti Tu, Eu astăzi Te-am născut!
      8. Cere de la Mine şi-Ţi voi da neamurile moştenirea Ta şi stăpânirea Ta marginile pământului.
      9. Le vei paşte pe ele cu toiag de fier; ca pe vasul olarului le vei zdrobi!"
      10. Şi acum împăraţi înţelegeţi! Învăţaţi-vă toţi, care judecaţi pământul!
      11. Slujiţi Domnului cu frică şi vă bucuraţi de El cu cutremur.
      12. Luaţi învăţătură, ca nu cumva să Se mânie Domnul şi să pieriţi din calea cea dreaptă, când se va aprinde degrab mânia Lui! Fericiţi toţi cei ce nădăjduiesc în El.

      Ștergere
    2. Da Mona, cu frica de a nu gresi, de a nu face rau, ca sa ne ridicam spre Dumnezeu nu sa coboram spre infernul pacatelor (greselilor) care nu ne este de folos. Acea frica inseamna atentie la ceea ce facem si nu amenintare asa cum o interpretezi tu.

      Ștergere
    3. 23.01
      Mona Matei vezi ce inseamna sa fi in cap cu new age si nu cu dreapta credinta ?

      ,Au doar nu vă temeţi de Mine, zice Domnul, şi nu tremuraţi înaintea Mea?" (Ieremia 5, 22)

      Darul temerii de Dumnezeu este unul dintre cele şapte daruri ale Duhului Sfânt, fiind numit în Scriptură şi "duhul temerii de Dumnezeu" (Isaia 11, 3). Psalmistul ne arată că "frica de Domnul este curată, rămâne în veacul veacului" (Psalm 18, 10), căci omul care se teme de Dumnezeu se supune poruncilor Lui, se smereşte plin de iubire în faţa Creatorului lumii, înaintea măreţiei Sale uimitoare, ştiind că "bunăvoinţa Domnului este în cei ce se tem de El şi în cei ce nădăjduiesc în mila Lui" (Psalm 146, 11). Dumnezeu vrea să ne temem de El atât în sensul de a Îi recunoaşte atotputernicia şi a Îl slăvi, cât şi în sensul ca noi să nu Îi încălcăm poruncile, ci să vieţuim spre desăvârşire, pentru a putea fi mântuiţi.

      Frica de Dumnezeu este ascultarea de El, pentru că omul care are credinţă şi se teme de Dumnezeu nu păcătuieşte, adică nu fură, nu ucide, nu e desfrânat, ci este cinstit, se roagă, merge la biserică, face fapte bune, trăind mereu în virtuţi, căci "Domnul este întărirea celor ce se tem de El" (Psalm 24, 15). "Frica de Dumnezeu este un rai binecuvântat" (Isus Sirah 40, 30), ea aduce siguranţă şi întărire sufletească în viaţa fiecărui om, este curăţitoare de păcate.

      Adam şi Eva, după ce au păcătuit în rai, le-a fost teamă şi s-au ascuns "de faţa Domnului Dumnezeu printre pomii raiului" (Facerea 3, 8). Teama de Dumnezeu este preventivă, ne păzeşte de căderea în păcate, deoarece "prin frica de Dumnezeu te fereşti de rele" (Pilde 16, 6), ea "este urgisirea răului" (Pilde 8, 13), iar "celui păcătos îi este urâtă temerea de Dumnezeu" (Isus Sirah 1, 24). Despre Iov stă scris că "se temea de Dumnezeu şi se ferea de ce este rău" (Iov 1, 1).

      În Sfânta Scriptură vedem că "în iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire" (I Ioan 4, 18). Părintele Dumitru Stăniloae arată că "scriitorii duhovniceşti deosebesc două feluri de frică de Dumnezeu: frica de robi, adică frica de pedeapsa Lui, şi frica din iubire, adică frica de a nu ne lipsi de bunătatea Lui"; tot părintele explică: "Frica de Dumnezeu este opusul fricii de lume. Ea are rostul să copleşească frica de lume, care ne leagă de lume, ne face să ascultăm de ea şi să nu dăm ascultare chemării mai înalte a lui Dumnezeu, care ni se face prin credinţă. Frica de păcat prin alipire la lume este în fond frica de Dumnezeu".

      Teama de Domnul are roadele ei, ea "este învăţătură şi înţelepciune" (Pilde 15, 33), iar "rodul umilinţei şi al temerii de Dumnezeu sunt bogăţia, mărirea şi viaţa" (Pildele lui Solomon 22, 4).

      În timpul Sfintei Liturghii, înainte de Sfânta Împărtăşanie, preotul spune: "Cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste să vă apropiaţi", deci să ne temem de Domnul cu iubire, speranţă şi încredere în El, urmând îndemnul: "Slujiţi Domnului cu frică şi vă bucuraţi de El cu cutremur" (Psalm 2, 11), pentru că "fericirea este a acelora care se tem de Dumnezeu şi se sfiesc în faţa Lui" (Ecclesiastul 8, 12).

      Ștergere
    4. 10.03 Perfect ati explicat.

      Ștergere
  3. Doamna Maria am o intrebare:de ce nu va spune si voua acel glas divin acele date si indicii despre cand va veni iisus ca multi pe blogul am vostru am vazut ca iisus lea spus ca el va veni de sfantul gheorghe sau altii ca vine in primavara,sar putea fi chiar sa vina in aceasta primavara din acest an?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.13 intrebi degeaba. Maria nu are ce sa-ti raspunda pentru ca nici ea nu stie.

      Ștergere
    2. Ce intrebare!. Tu crezi ca Dumnezeu Fiul trebuie sa raporteze cuiva cand va veni intr-ale Lui?. Foloseste-ti mintea.

      Ștergere
    3. Este deja printre voi... În curând veți auzi despre el lucruri frumoase

      Ștergere
    4. Nu vine fizic ci in spirit, tu nu ai inteles nimic.
      Venirea a doua va fi peste cativa ani nimeni nu stie decat Tatal ziua aceea.

      Ștergere
    5. Iisus nu are cum sa plece niciodata dintre noi pentru ca este inauntru nostru, nu in afara. Scanteia divina din noi. Necredinciosilor! Iisus nu vine cu metroul sau cu avionul de departe! El este aici cu noi, prin el exista lumea!

      Ștergere
    6. 23:13,Cand ai sa intelegi ca Sunt vreo doua etape ale venirii lui pe pamant ? Sfantul Paisie Aghioritul spunea asa, prima este interventia lui in trezirea care va avea loc pe pamant si Iisus se va implica in aceasta lucrare si a doua este Second Coming -A doua venire cand orice ochi il va vedea coborand pe nori cu putere si slava multa.Atunci are loc judecata finala pe cerul de deasupra noastra.

      Ștergere
    7. Cam peste vreo 7 ani va avea loc a doua venire ultimii ani de la sfarsitul lumii.Apocalipsa va dura 7 ani.In acest timp va aparea si Anticrist care va deveni rege al natiunilor pe o perioada de 3,5 ani si care va aduce marca fiarei 666.
      Si ultimii 3,5 ani jumate lumea va experimenta cea mai mare pedeapsa a lui Dumnezeu care va vedea omenirea,din relatarile unor sfinti parinti cadavrele cu corpuri pline de rani vor fi imprastiate pe tot pamantul si toate in urma cataclismelor cu ape,cutremure si razboi.

      Ștergere
    8. De unde ai dedus tu asta, din moment ce ai spus ca " nimeni nu stie decat Tatal ziua aceea"?
      Poate sa fie chiar si acum, de ce nu?

      Ștergere
  4. ASA ESTE DOAMNA MARIA TREBUIE S-A NE RUGAM CAT MAI MULT SI SA FACEM FAPTE BUNE. CU MULT DRAG DOAMNA MARIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.00 voi produci numai minciuni, ce fapte bune? Tu chiarr crezi ca faptele bune se vand la kilogram? Fapta buna care nu e facuta dezinteresat, fara a astepta rasplata, nu e fapta buna ci interes si prin urmare nu se contabilizeaza nicaieri.

      Ștergere
  5. Legat de acest mesaj eu am primit un mesaj zilele trecute "Iisus va veni pe pamant in liturghia sa "
    (Liturghie=slujba,lucrare,serviciu divin ). Acuma faceti o asemanare cu acest mesaj de pe blog al dnei Maria. Iisus va sluji pe pamant si va lucra ca la inceputul venirii sale in biserica adevarata. Biserica adevarata ortodoxa.
    In alt mesaj tot un glas a spus "Iisus isi ia ramas bun de la cer si vine pe pamant". Si apoi m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANONIM 14-19 NU AM STIUT CA FAPTELE TALE BUNE LE VINZI LA KG.
    MA BUCUR CA ESTI IN COASTA MEA.
    FAPTELE BUNE LE FACI FARA A LE SPUNE.
    EU NU MA LAUD CU FAPTELE BUNE PE CARE LE FAC LE VEDE DUMNEZEU SI IN REST NU MA INTERESEAZA NIMENI SI NIMIC.
    SI NU ASTEPT NIMIC IN LOC, BUNUL DUMNEZEU M-IA DARUIT SI SUNT MULTUMITA CU CE AM SA POT TRAI.
    MULTUMESC LUI DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI CA SUNT SANATOASA SI ESTE TOT CE CONTEAZA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  7. 16.21 faptele tale sunt la kilogram caci repeti intr-una ca trebuie sa facem fapte bune de parca ne sileste cineva din spate. Eu nu sunt in „coasta” nimanui, indiferent ce-ai vrut sa spui cu asta. Bine ar fi daca ai inceta cu vesnicele lamentari pe blog. Lumea te-a rugat sa nu mai scrii cu litere mari ca e deranjant, dar tu nu si nu. Te simti datoare sa spui o mie de prostii tipate.

    RăspundețiȘtergere
  8. 24 febr 02:17 -vai ,vai ce rautate ai in suflet-cine te obliga sa scrii pe blog daca nu esti crestin -dupa cum scrii!?-schimba blogul

    RăspundețiȘtergere
  9. 20.00 te deranjeaza? Schimba blogul!

    RăspundețiȘtergere
  10. 25 febr 00:24-nu ma deranjeaza eu sunt pe blogul MARIEI de vreo 3 ani si vorbesc civilizat-n-am de ce sa plec de pe blog- ai priceput?

    RăspundețiȘtergere