sâmbătă, 9 februarie 2019

PARISUL VA CADEA ! IN PARIS NU VA FI PACE !


                                                         Prieteni dragi, 

Am scris adeseori despre FRANTA la general si despre PARIS in mod special.
Dragii mei, in PARIS nu va fi liniste!
PROTESTELE vor fi si mai ample si mai violente. Asa cum scriam in decembrie 2018,PARISUL va cadea.
Ce inseamna aceste cuvinte ?
După parerea mea, cred ca este vorba despre o noua conducere si despre alti conducatori.
Si cand spun conducatori,aici intra in primul rand PRESEDINTELE FRANTEI - Emmanuel Macron.
Iata articolul meu din 13 decembrie 2018:


13 dec. 2018 - Se întâmplă ,ca va cadea PARISUL !" Imagini pentru ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2015/11/franta-noi-atentate-cu-multe-victime.html. 19 nov.

Iata ce se intampla azi, in Franta- Paris:

Proteste violente la Paris. Incidente cu forțele de ordine. Momentul în care un jandarm primește un picior în față VIDEO

09 FEB 2019   •   18:52
Proteste violente la Paris. Incidente cu forțele de ordine. Momentul în care un jandarm primește un picior în față VIDEO 127
Vestele galbene' manifestează sâmbătă pentru a 13-a oară pe întreg teritoriul Franţei, însă mobilizarea este mai slabă, după aproape trei luni de proteste şi după dispute privind eventuala capitalizare politică a mişcării, relatează AFP. Totuși, protestele nu sunt lipsite de incidente, mai multe mașini au fost incendiate, iar forțele de ordine au ripostat Un jandarm este luat prin surprindere și lovit în față cu piciorul de un protestatar.

Mobilizarea s-a diminuat în ultimele două sâmbete: 58.000 de persoane au manifestat în întreaga Franţă la 2 februarie, conform Ministerului de Interne, însă numărul a fost contestat de mişcarea de protest, care a revendicat un număr de 116.000 de manifestanţi.


VIDEO

La Paris, sute de manifestanţi au început să se adune din cursul dimineţii pe Champs-Elysées, de unde un grup se pregătea să pornească spre Champ-de-Mars, lângă Turnul Eiffel, potrivit unui jurnalist al AFP.

Conform unui sondaj de opinie difuzat joi, această mişcare de protest, începută în noiembrie, este susţinută de doi din trei francezi (64%).

Sloganurile recurente vizează poliţia, căreia i se reproşează recursul la violenţă, în special folosirea controversatelor lansatoare de bile de apărare (LBD), acuzate că au cauzat mai multe răni grave.

Două vehicule blindate ale jandarmeriei au fost mobilizate în faţa Arcului de Triumf, vandalizat la 1 decembrie.

În provincie, sunt prevăzute adunări la Bordeaux şi Toulouse, în sud-vestul Franţei - oraşe unde au loc de mai multe săptămâni mişcări de contestare marcate deseori de ciocniri cu forţele de ordine. Diverse manifestaţii şi acţiuni sunt programate de asemenea şi în alte oraşe, precum Lille (nord), Nantes, Rennes sau Brest (vest).

Numeroşi manifestanţi vor să se evite orice capitalizare politică, într-un moment în care lideri politici de la Roma şi-au înmulţit încurajările faţă de această mişcare în perspectiva alegerilor
Iata articolul mai pe larg:
                              13 Decembrie 2018,ora 3,23 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori ,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul prim spunea asa:

               Daca Parisul va cadea vreodata....

Iar un alt glas fratilor,vien foarte repede cu o completare :

               Se întâmplă ,ca va cadea PARISUL !"              

Imagini pentru PARIS IMAGINI.

Clipă în care dragii mei ,vad o persoana care aprindea lumânări si candelute pe niste trepte ale unei cladiri mari. 
Erau niste scari lungi de cativa metri si inalte de pana la 15 -20 de trepte.
Cladirea cu lumanari aprinse pe scari,cu multime de lumanari aprinse si puse in niste vase speciale ca sa nu le stinga vantul,părea a fi a unei INSTITUTII mari.
Nu aveai loc pe unde sa mai urci sau sa cobori; peste tot erau numai lumanari aprinse.
Ce se va intampla dragilor in PARIS,nu mi s-a descoperit.
Dar haideti sa ne rugam impreuna pentru Franta,pentru PARIS in mod special,ca sa fie ocrotit si apărat de tot ce inseamna TRAGEDII.
            Imagini pentru lumanari aprinse
Dragii mei,din nefericire ,Tragediile se vor tine de FRANTA,si vor curge rauri de lacrimi si tristete! Sa nu uitam de acest articol:


19 nov. 2015 - FRANŢA VA FI ÎNGENUNCHEATĂ ! NOI ATENTATE CU MULTE VICTIME ! 19 Noiembrie 2015, ora 3,05 zori de zi ! Dragii mei, Din nefericire în ...



              19 Noiembrie 2015, ora 3,05 zori de zi !

                          Dragii mei, 

Din nefericire, în FRANŢA Atentatele teroriste se vor intensifica ! Am scris de mai multe ori despre Atentatele din Franţa.
Dar iata ,ce spune din nou un glas astazi în zori.
Citez:
          
                         "În Franţa ,se va întâmpla că va cădea ! Este timpul ,sa chemăm Rugaciune multă.
               Victimele atacului, e -n Franţa !"

Dragii mei, din păcate acesti indivizi care omoara cu atâta cruzime si sânge rece, nu se vor opri.
Ei cred că, dacă îşi ucid Aproapele pentru Credinţa lor, ei vor mosteni ÎMPĂRATIA  Lui Allah!
Căci asa se cheama Dumnezeul lor, Allah !
Ce bine ar fi dacă , oamenii s-ar intelege intre ei si indiferent de Religie, sa traiasca ca fratii.
Nu trebuie sa ucidem pe Aproapele nostru, pentru că are o alta Credinţă.
Fiecare ar trebui sa creada  in ce vrea si cum vrea. 
Daca ne nastem intr-o anume CREDINŢĂ, Mântuitorul ne spune ca ,trebuie să respectam acea CREDINTA, dar nicidecum sa facem rau celorlalti care, nu au aceeasi optiune ca a noastra.
Asa cum spune şi în MESAJUL  DIVIN de mai sus, avem nevoie de multa RUGACIUNE. 
Sa-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUTA DOMNULUI, ca sa nu mai ingaduie acestor indivizi să omoare oameni nevinovati.
Sa le lumineze mintea si sa-i indeparteze de la tot răul.
                                               Cu dragoste,Maria. 

18 comentarii:

  1. Fals Marie,fiecare sa creada doar in Prea Sfanta Treime,dar in moduri diferite fara a influenta in rau sau a-si ucide semenii,nu exista mantuire fara Prea Sfanta Treime!Nu poti indemna oamenii sa creada in ce si in cine vrea pt ca esti vinovata de pacatul lor care e idolatrie,prin credinta in alti zei,oameni sau animale,plante,obiecte etc!Doar prin Iisus si prin Duhul Sfant se castiga mantuirea si se ajunge la Tatal Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat eu nu jignesc pe nimeni care are o alta CREDINTA,am dorinta arzatoare ca nici altii sa nu o faca. Nu poti sa-ti versi VENINUL pe CREDINTA CRESTIN ORTODOCSILOR,pe TRONUL PREA SFINTEI TREIMI si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA,NASCATOAREA DE DUMNEZEU.Cine nu crede e strict problema sa. Dar de ce sa arunce cu noroi,cu jigniri si hulă ??? A indemna,nu inseamna nicidecum a obliga ,sa fie clar ! Daca cuiva nu-i place acest Blog si nu se poate abtine de la a improsca cu mizerii,sa plece pe alt Blog.

      Ștergere
    2. Toate credintele care cred in Prea Sfanta Treime,implinind toata Legea cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei si macar una din cele 9 Fericiri sunt pe Calea Mantuirii!Ce vream sa spun in postarea anterioara era ca nu putem lasa oamenii in credinte false,in zei,etc,si-asa Satan a ratacit toate religiile lumii care cred in Hristos,fie ca-s ortodocsi,catolici,adventisti,evanghelisti,iudaici,etc,Satan ii amageste pe toti,de aceea trebuie sa nu mai punem paie pe foc,colaborand cu Satan,si sa mustram cu blandete pe cei ce nu cred in Prea Sfanta Treime,si nu implinesc Toata Voia si Legea Sa!

      Ștergere
    3. 19:56, nu mai scuipa venin pe blog. Daca nu crezi e problema ta si a doctorilor. Cale batuta

      Ștergere
  2. Rusia pare să se pregătească de un război la scară largă. Este concluzia unui raport al Agenției Suedeze de Cercetare în domeniul Apărării, care remarcă amploarea tot mai mare a manevrelor militare rusești din ultimii ani.
    Comisia pentru apărare din Duma rusă a respins concluziile raportului, notează Radio Europa Libera.
    Europa stă în momentul de față pe un butoi de pulbere, iar lucrurile nu par să meargă într-o direcție pozitivă. Ultima alertă vine din anunțul potrivit căruia Rusia e pregătită să schimbe rapid între îndeplinirea sarcinilor de pace și desfășurarea unui război. Armata rusă se pregătește să participe la conflicte militare din ce în ce mai mari, potrivit unui raport al Institutului pentru Studii de Apărare (FOI) din Suedia, relatează Rador.

    https://m.realitatea.net/rusia-se-pregate-te-de-un-razboi-pe-scara-larga-alerta-vine-din-suedia_2180235.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe lângă asta recent SUA a acuzat China că se pregătește pentru un al treilea razboi mondial. Pregătirile sunt în toi și lipsește scânteia. Dumnezeu cu mila

      Ștergere
  3. "Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. "
    suna cunoscut ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil revolutie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Maria, vorbele acestea ar fi a celor care ar dori sa vada Parisul cazut insa nu e chiar asa. Cateva mii de agresori pe langa 67 milioane de francezi nu inseamna nimic. Aici in Franta e aceeasi mancarime ca si in Romania, nu trebuie sa ne lasam inselati de aparente. Ce rezistentii au schimbat ceva? Aici extremistii vor sa décida pentru toti dar nu e chiar asa cum vor ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milioanelle acelea nu sunt francezi; francezii adevarati sunt foarte putini, marea majoritate e constituita din mixtura musulmana iar acum, cu "migratia" ISIS-ul si terorismul fac legea. Din nefericire, e foarte probabil ca va fi o noua revolutie-daca prima a distrus credinta (si regalitatea), acum ea va distruge fiinta.

      Ștergere
    2. De ce vorbiti de francezi si musulmani separat? Francezii pot fi atei, catolici, masoni,protestanti negri un numar foarte mare, musulmani etc. Sa incetam sa judecam in functie de oile negre...poate astfel si ei vor inceta sa zica ça romanii sunt romii pe care ii vezi peste tot in Paris

      Ștergere
    3. 67 de milioane de franezi?Nu cred ca mai sunt astazi,30 de milioane francezi adevarati,restul sunt africani(congolezi,gabonezi,camerunezi,etc.)algerieni,tunisieni,libieni,marocani,vietnamezi,thailandezi.Si ce-i mai rau este ca,daca se continua "migratia programata" de catre iudeo-masonerie si khazari in conditiile sporului natural al populatiei,in 25-30 de ani francezii tai vor dispare definitiv...

      Ștergere
    4. 21.25 „rezistentii” nu au schimbat ceva pentru ca mafia PSD e bine infinta peste tot ca o caracatita cu tentacule. Dar Dumnezeu rabda dar nu iarta, a cazut el ceausescu dar psdragnea? O sa-si rupa gatul cu tot cu sustinatorii lui de aici de pe blog.

      Ștergere
  6. PACAT DOAMNA MARIA CA NU ESISTA LINISTE.
    NIMIC PE ACEST PAMANT NU ESTE BUN CA PACEA DACA NU ESTE PACE NU ESTE BINE.
    VIOLENTA NASTE VIOLENTA,SUFERINTA,PIERDERI DE VIETI OMENESTI.
    NU ESTE BINE.DUMNEXEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A LE ADUCA PACE SI LINISTE.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU S-A VA BINECUVINTEZE SI PE NOI PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Franta si Germania sunt miezul UE,ele s-au unit primele si încet au impus statelor care au vrut ,,unirea,, cu ele tot felul de aberatii ca sa se îmbogateasca peste masura.Acum trag ponoasele au crezut ca restul popoarelor unite sunt imbecile si vor accepta la nesfîrsit dominatia lor economica facuta pe spatele tuturor.Din cauza sirienilor veti vedea ce o sa rabufneasca si în Germania.Încet si sigur se ajunge la ce tot spune Maria destramarea UE. Din partea mea: DRUM BUN CALE BATUTA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Franța nu cade dacă se inlocuieste un presedinte francez cu un alt francez,
    Franța cade dacă in urma unor evenimente violente preiau puterea musulmanii.
    Va fi incununarea eforturilor tuturor tradatorilor care au facilitat imigrația musulmană.

    RăspundețiȘtergere
  9. Franta si Germania au sustinut de la inceput ue-si primirea migrantilor musulmani-se si vede rezultatul

    RăspundețiȘtergere