miercuri, 13 februarie 2019

PROTESTE MARI LA EST ,SUD -EST ! ARME PSIHOTRONICE ???


                               13 Februarie 2019,ora 23,25 !

                                    Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Est,Sud -Est,multime mari de oameni; mai pe intelesul tuturor,mari Proteste.
Afara era ziua fratilor, chiar si Soarele stralucea de acolo de sus, dar,exista un mare DAR, in atmosfera deasupra captelor oamenilor vedeam ceva cum sunt acele roiuri de musculite vara,care-ti intra si-n nas,daca le intalnesti.
Aici insa, nu erau musculite ,ci erau niste sclipiri argintii, mari cat cristalele de zahar. 
Aceste sclipiri argintii erau adunate, cam cat sa acopere crestetul fiecarui om care protesta,la distanta de doar 30 -40 cm de crestet.
Sclipirile argintii erau precum cristalele de zahar alb ,zahar tos,ca marime.
Stateau deasupra capului unui om,( sau mai multi) adunate (grupate )ca intr-un "roi",se invarteau incontinuu deasupra capului in ordinea acelor de ceasornic, iar in miscarea lor circulara,formau deasupra capului omului respectiv un Cerc argintiu stralucitor si transparent,la baza caruia ,se formau ca niste picioruse tot din lumina(cuie din lumina alba-argintie) care intrau prin crestetul celui vizat sau celor vizati.
Si toate acestea veneau, de undeva de mai sus de Protestatari. 
Dragii mei, credeti-ma ca m-au infricosat aceste imagini si chiar m-au ingrijorat si ma ingrijoreaza tare mult.
Stiinta in zilele noastre, a atins cote de neimaginat,dar extrem de periculoase pentru om in general, pentru viata si mintea omului.
De sus dragilor, oamenii erau influentati de aceste sclipiri argintii care ,erau extrem de agitate,extrem de violente este mai corect spus,deoarece, erau trimise special pentru a influenţa gandurile si deciziile Protestatarilor.
S-a discutat foarte mult in Media, despre ARMELE PSIHOTRONICE .
Oare ,despre acestea sa fie vorba aici in ceea ce mi s-a aratat? 
Daca este asa,atunci este extrem de grav ! Acestea sunt mai agresive, decat consumul de droguri.
Oamenii vor fi condusi de aceste ARME PSIHOTRONICE, precum niste roboti din telecomanda.
Este strigator la Cer,daca oamenii vor deveni Cobaii celor care, vor sa obtina Puterea prin orice mijloace.
Mi s-a arata extrem de clar si cu incetinorul,ce rol aveau acele scantei argintii si unde atacau ele. Atacau creierul oamenilor care protestau.
Crestetul lor era prins in Cercul argintiu de lumina transparenta,iar acele picioruse de lumina le intrau prin cap,fara ca ei sa simta ceva sau sa vada ceva.Dar cu siguranta aceasta "terapie " aducea rezultatul scontat de cei care practicau asa ceva.
Iata cateva Informatii, despre ARMELE PSIHOTRONICE :


21 mar. 2015 - Armele psihotronice sunt capabile să controleze comportamentul populaţiei, să le altereze serios psihicul şi chiar să provoace sinucideri în ...

Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate. Intr-un raport descoperit intr-o pivnita la NASA, care dateaza din ...

ARME PSIHOTRONICE

Psihotronica – Razboiul Viitorului


“Cine detine informatia, detine puterea” se spune in zilele noastre. Insa poti sa detii o informatie, dar sa nu o poti folosi. Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creatie si de simtire, este generatorul de idei, de emotii si reactii, este centralizatorul necesitatilor si senzatiilor incercate de om. Daca acest centru care detine si proceseaza informatia, ultima bariera in calea influentelor exterioare, este influentat cumva, de exemplu electromagnetic, astfel incat, el sa ofere decizia dorita de cel ce urmareste un anumit scop, informatia nu va mai folosi la absolut nimic.

Daca pana acum cele mai puternice si eficiente arme, erau considerate armele de distrugere in masa, cum ar fi bomba atomica, neutronica, hidrogenica, asfel incat pe planeta s-au adunat 27000 de astfel de bombe atomice, care ar fi capabile sa distruga de 12 ori planeta. Anumiti oameni de stiinta si-au dat seama ca asftfel de arme sunt ineficiente si au trecut la construirea de alte arme mult mai sofisticate cum ar fi armele psihotronice, armele geofizice si armele climatronice. Efectul lor poate fi local sau global, cu pierderi controlate.

Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate.
Intr-un raport descoperit intr-o pivnita la NASA, care dateaza din 1989, s-a aratat ca armatele americane s-au axat pe dezvoltarea unor arme psihotronice, care sa tina in frau masele prin controlarea mintii, impulsuri telepatice si bombardarea cu radiatii, arme care dupa ’90 au fost aduse intr-un mod misterios si in Romania, la sediul central al armatei.

Raportul, intitulat “Bioefectele armelor neletale asupra populatiei Romaniei” prezinta 1256 de tipuri de arme psihotronice cu care romanii sunt tinuti in frau din 1990 incoace, aceasta fiind de altfel si explicatia pentru lipsa revoltelor, rascoalelor, revolutiilor, in randul romanilor dupa ’90.

Acest tip de arme “pot transforma soldaţii trupelor inamice într-o adunătură de zombie uşor manipulabili”.

Exista 2 tipuri de arme: psihotronice si psihotropice.

Armele psihotropice reprezinta o categorie de substante care au aparut de curand. Prin substante psihotropice ,se inteleg compusi naturali sau sintetici promovati pe cale olfactiva, intramusulara, alimentara, capabile de a genera la oameni sanatosi cele mai diferite anomalii psihice sau fizice, de a indeplini cele mai diferite sarcini. Aceste substante genereaza distrugeri psihice si mentale ce se manifesta printr-o schimbare brusca de comportament a omului. Starea de psihoza, generata de anumiti compusi psihotropici sunt analogice imbolnavirii de schizofrenie. Unele din aceste substante sunt capabile sa genereze incapacitatea de coordonare a miscarilor, orbire temporara, surditate, voma, pot brusc modifica tensiunea arteriala. Exista substante ce pot folosite in scopuri militare cu efecte de sedare, relaxare (tranchilizante) care genereaza apatie, indiferenta, letargie, influente negative asupra gandirii, genereaza incapacitatea de a te concentra si de a gandi.

Unele dintre armele psihotronice pot fi studiate in manualele de marketing, in cartile sfinte, in cartile de inspiratie divina a celor mai vechi traditii.

Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l schilodi.

Se modifica infatisarea, se atrofiaza muschii picioarelor si a spatelui, distrug tendoanele iar in cele din urma, omul se misca greu si cu greu isi stapaneste mainile.

Arma psihotronica, este una de natura oscilatorie si din acest motiv, infuentele ei se raspandesc pana la aparatura electronica. Astfel, pot fi vizibile defectarea televizorului, radioului, magnetofonului, frigiderului sau a telefonului. Un efect mai slab al acestor arme se manifesta prin modificarea culorilor la tv.

Complexul oscilatoriu al armelor psihotronice poate genera ca efect aparitia in numar mare, in apartamente a gandacilor de bucatarie, plosnite sau alte insecte. Numarul mare de astfel de insecte, aparute in casa prin efecte oscilatorii, produce un foarte mare discomfort psihic deoarece ele pot fi gasite pretutindeni, in dulapul cu haine, alimente, haine, debara, etc, ceea ce produce intr-o anumita perioada de timp un discomfort si un stres psihoemotional destul de puternic omului. Procesele oscilatorii ale armelor psihotronicee impiedica omul sa faca curat, sa renoveze apartamentul, sa se ingrijeasca, sa vorbeasca si sa se alimenteze.

Clasificarea armelor psi

1. In functie de scopurile si aplicarea acestora in domeniul potitic, economic si militar.
- arme strategice, tactice si individuale

2. In functie de strategie si tactica de aplicare
– arme ofensive
-arme defensive

3. In functie de factorul energetic
– arme subliminale (sub pragul perceptiv), extrasenzitive si informative (nu energetice)
– biocampuri electromagnetice slabe si alte forme de radiatii
– campuri psihice puternice de grup (mase de oameni)
– campuri coerente energetice foarte puternice capabile de a provoca dezastre ecologice la scara mare
– mijloace topologice de denaturare a caracteristicilor spatiu-timp

4. In functie de zona de influenta asupra obiectelor vii
– senzoriale
– extrasenzoriale cu impact asupra sistemului de perceptie
– psihokinestezice cu efect asupra aparatului locomotor si implcit se ingreuneaza deplasarea
– influente extrasenzoriale imperceptibile cu efect asupra capacitatii decizionale

5. In functie de timpul de actionare
– pe termen scurt si reversibile
– pe termen lung
– ireversibile si patologice

6. In functie de finalul actiunii:
– neletale si letale

7. In functie de sistemul de control:
– controlabile din directia inductorului sau generatorului la comanda
– incontrolabile

8. In functie de raza de actiune:
– locale, raza scurta de actiune, teritoriale cu raza de actiune pana la un km.
– raza medie de actiune pana la 10.000 km
– raza de actiune globala, planetara

9. In functie de viteza de raspandire:
– lente, cu viteza redusa (epidemiile, panica)
– rapide care actioneaza cu viteza raspandirii undelor electromagnetice
– instantanene, cu actiune fulgeratoare, supersonice

10. In functie de tinta propusa:
– orientate catre o singura persoana
– un grup local de persoane
– o masa de oameni (demonstanti, unitate militara, etc.)
– lumea animala, lumea vegetala, rauri, lacuri, ape in general
– alimentatia, imbracamintea, materiale
– tehnica militara
– sisteme de calcul electronice (pc, retele, servere, etc.)
– constructii si cladiri industriale sau de locuit
– mijloace de transport si comunicatii

11. In functie de canalul de raspandire
– fortele apararii nationale
– alte sgtructuri de putere: spionaj/contraspionaj
– prin organizatiile de protectie a mediului
– organizatii si intreprinderi medicale
– prin evenimente cultural-artistice organizate in masa
– structurile criminale si mafiote
– mediu de afaceri
– organizatii de management si vanzari
– prin sistemele de eductie si instruire
– sectrorul privat si alte canale

Categorii de arme psihotronice:

1. Oficial, armele psihotronice (ce au la baza ultrasunet), au fost utilizate ca mijoace pentru imprastierea demonstrantilor in tarile Europei si Americii inca din anii 50. Este adevarat ca aceste arme in acea perioada nu purtau denumirea de psihotronice.

2. Arme psihotronice pe baza de radiatii cu frecventa extrem de inalta care se incadreaza in lungimi de unda milimetrice, cuprind diapazonul dintre 30ghz-300ghz. O astfel de arma, poate intr-un mod ascuns, sa distruga la distanta anumite centre ale creierului, poate declansa distrugerea sau oprirea completa a oricarui sistem vital. O asfel de arma nu este utilizata cu acelasi scop ca si armele de distrugere in masa. Atunci cand puterea armei este mai mica, poate distruge un singur om pentru ca efectul sa fie maxim victima trebuie sa se afle singura in apartament, de dorit sa stea intins, relaxat si sa nu se miste, deoarece in acest mod poate fi distrus doar un singur centru dorit. (ex. Inima)

3. O alta categorie de arme psihotronice sunt cele care care functioneaza in baza frecventelor ultradecimetrice si care cuprind paleta oscilatorie de la 300 mhz-3ghz. Lungimea de unda este de la un metru pana la 10 cm. O asfel arma poate penetra profund organismul omenesc si ca rezultat poate activa sau genera celule cancerigene, asfel incat peste o perioada de timp, omul in mod natural moare de cancer. O astfel de arma nu este capabila sa distruga instantaneu o victima (putin si des) precum arma de foc. In schimb, rezultatul mortii pare intotdeauna a fi unul natural.

4. Arme psihotronice care se bazeaza pe radiatii si frecvente superioare precum cupturol cu microunde cu frecvente de 3000 mhz. Acestea sunt cele mai puternice unde aproape identice cu cele din cuptroul cu microunde. In calitate de intiator al acestor unde foarte eficient pot fi folosite cablurile telefonice, tv, telefonul, armele antiincendiu, retelele radio. O astfel de arma indreptata care un om sau mai multi, de regula genereza spasme ale picioarelor, arsuri in talpa, dureri in urechi, intepaturi in ochi, pocnituri in capul care vajaie, voma si dureri de cap. Emitatorul trebuie sa fie in apropierea victimei, emitatorul nu trebuie sa aiba dimensiuni mari si nu trebuie sa fie foarte puternic. Daca doza unei asfel de arme e prea puternica, victima, se prajeste exact ca un sandwich in cuptroul cu microunde.

5. Arme psihotronice bazate pe ultrasunete – functioneaza pe lungimi de unda de aproximativ 0.017 metri- frecventa mai mare de 30khz. O asfel de arma poate fi utilizata pentru inhibarea sau franarea sistemului imunitar al organismului. Oamenii de stiinta, afirma ca ultrasunetul poate opri brusc inima oricarui om iar inteparea anumitor zone ale creierului cu ajutorul ultrasunetelor, poate sterge din memorie anumite amintiri dorite.

6. Armele care functioneaza in baza radiaatiilor infra sonice. Lungime de unda 17m cu frecventa mai mica de 17 hz. Cel mai periculos diapazon este considerat cel de la 6hz-9 hz. In acest interval, omul simte cum ii va exploda creierul. Un sunet cu o asemenea instensitate, genereaza voma, sunete in urechi, deformarea si distrugerea vederii, o frica neconstientizata. O astfel de arma poate fi cu usurinta folosita ca arma de distrugere in masa. Pe acelasi principiu, functioneaza o multime de aparatura civila, cu efecte mai mici, orientate spre sperierea cainilor, sobolanilor, alte animale. Unele dintre astfel de tehnologii se pot cumpara liber, se monteaza pe automobile, cu scopul de a genera unde specifice in jurul masinii in vederea sperierii animalelor de nu sari in fata masinii.

7. Arma care foloseste cel de-al 25-lea cadru. Arma a fost folosita de Stalin si Hitler cu succes. In ultima perioada de timp, s-au adus imbunatatiri remarcabile acestui principiu iar noile descoperiri a fost folosite cu succes in Cecenia.

Ochiul nostru este construit in asa fel, incat filmul este posibil numai datorita inertiei perceptiei, cu alte cuvinte vitezei de excitare a receptorilor. Daca montam cel de-al 25-lea cadru cu o anumita imagine, atunci 1/25 secunde va aparea o imagine. Daca imaginea va fi foarte luminata, o vom vedea si ne va deranja, oarecum o vom percepe ca un mic blitz pe ecran. Daca va fi prea intunecata in comparatie cu celelalte 24 de cadre, aceasta nu va fi remarcata, deci va deveni ineficienta. Daca cel de-al 25-lea cadru intruneste anumite conditii de fond general, atunci el va fi perceput rapid de ochi, aruncat in subonstient si va genera efecte (dorinte, afecte, dispozitii, etc), O buna parte din armele psihotronice nu sunt facute pentru a omori, sarcina lor este de a produce infuente de cele mai diferite tipuri cu cele mai diferite scopuri. Din acest motiv, multi oameni de stiinta au tendinta sa le numeasca mijloace de influenta psihotronica sau psihotropica. Aparitia acestor arme a fost posibila, numai in urma dezvoltarii cunostintelor in domeniul psihicului uman, a medicinii, educatiei, instruirii. Al 25-lea cadru nu este o arma ci este o psihotehnologie, un instrument de producere a influentei asupra multimii (ex coca cola). De foarte mult timp este cunoscut faptul ca multiumea, reprezinta ceva ce detine propriile legi, propriile valori, moravuri, etc. Nimerind in multime, omul inceteaza sa mai fie un individ independent, indiferent de dorinta lui. O explicatie clara, nu exista asupra acestui fapt, desi ipoteze exista destule. Astfel, masa este un pseudo organism cu care poti coincice si caruia ii poti sugera si induce anumite stari prin intermediul muzicii, folosind al 25-lea cadru, sloganurilor, imaginilor, fricii, sentimentelor, trairilor. Exista posibilitatea ca multi dintre voi ati avut sentimentul de unificare, contompirea la anumite concerte, mai ales daca traiti aceleasi sentimente cu cei din jur. Aceasta psihotehnologie care poate fi considerata arma, este de mult folosita de cei mai diferiti manipulatori, constructori ai piramidelor financiare si al altor sisteme piramidale. Majoritatea dintre ele au fost descoperite intamplator, si au avut drept scop, binele omului (pentru a dezvolta invatarea, memorarea, etc.)

Armele psihotronice sunt folosite cu succes in sistemul de aparare nationala a Ucrainei, Israelului, Rusiei, Frantei, Belgiei, Germaniei, Canadei.

Psihicul omenesc poate fi influentat destul de usor, iar acest lucru ni-l poate spune orice psihiatru. Este suficient sa gasim locul vulnerabil. Fiecare om are ceva de genul “NU STIU SI NICI NU VREAU SA STIU”.

Cateva exemple:

Sugestia acustica 

– metode si mijloace de transmitere a informatiei direct in subconstient, evitand constientul prin intermediul stimulilor auditivi subliminal. Radacinile acestor tehnici se ascunde in negura timpurilor. Ele sunt strans legate de aparitia graiului la om, deoarece primele cuvinte erau mai mult legate de sugestie decat de sens.

Exista 3 metode:

– prezentarea stimulilor auditivi subliminal pe fondul unei informatii auzite (perceptibile – muzica);
– mascarea mesajului de comunicat subconstientului prin metoda franarii acestuia. Inregistrand o linie melodica, in spatele ei se ascunde o fraza, care este rostita cu incetinitorul. Fraza trebuie repetata de 10-15 ori pentru a avea efect. Chiar daca fraza ascunsa, in spatele liniei melodice, a sunetelor, receptorulului ii va apare in scurt timp ideea ascunsa ca fiind proprie si obsesiva.
– mascarea spectrala pe linia melodiilor clasice

Cercetari in aceasta directie:

– exista diapazoane acustice cu lungimi de unda proprii fiecarui organ, tesut, celula a fiecarui bio-obiect
– exista posibilitatea de a utiliza rezonantele acustice si manifestarile lor in sensul de a actiona asupra bio-obiectelor.
– exista posibilitatea utilizarii stimulilor auditivi subliminali
– exista metode si tehnologii legate de audiosugestie: mascarea spectrala, utilizarea muzicii, cd-uri, dvd-uri.

Proprietati:

– om-audiotehnica-om
– informatie subliminala, mascarea spectrala
– influenta asupra unui individ sau asupra unui grup de oameni
– sunt relativ usor de demascat din punct de vedere tennic
– au un nivel inal de cercetare si de realizare

Biovirusul

– sunt virusi sau softuri pentru calculator, ce au functia de a modifica psihicul operatorului. Ex. de virusi RAVEON, V666, V2SR-23876, Brain Blaster

Blitz crig

– reprezinta un sistem complex de arme computerizate. Creatorul lor este Future Vision Grup din Santa Fe. Componenta de baza o reprezinta virusii de computer. Poate ataca si calculatoarele care nu sunt conectate in retea deoarece tehnologia functioneaza la un nivel mai scazut decat electronii sau particulele elementare.

Cu ajutorul acestei arme, inamicul poate fi strivit, deoarce razboiul poate fi oprit inainte ca el sa poata incepe.

Arme care pot actiona asupra fiecarui individ in parte de pe planeta

– aceste arme sunt numite arme de retea (telefonie, etc.)

Sugestia vizuala

– mijloace si tehnici de transmise a informatiei, neconstientizate, telespectatorului. Prima demonstratie experimentala a fost facuta in 1960.

Metode:

– al 25-lea cadru
– prezentarea de imagini diferentiate

Caracteristici:

– om-videotehnica-om
– 25-lea cadru
– prezentarea de informatii vizuale prin imagini diferentiate
– actiunea individuala sau de grup
– este relativ usor de descoperit prin instrumente tehnologice
– un nivel inalt de cunoastere, cercetare si realizare

Aparatura si tehnologie acustica cu raza mare de actiune (LRAD- long range acustic device), reprezinta arme de control al multimii, descoperita de catre American Tehnology Corporation. Arma a fost descoperita in 2000 si prima ei functie a fost de a pazi corabiile de atacul teroristilor si piratilor cat si importiva demonstratiilor antimilitare. Arma este inofensiva pentru membrii echipajului deoarece ecoul nu exista in mare. Utilizeaza sunete de oscilatii mici pentru a nu traumatiza urechea. Pentru influenta asupra oamenlilor se foloseste sunetul. LRAD afecteaza oamenii cu un seunet a 150 decibeli, ca si comparatie, motorul cu reactie a unui avion scoate 120 de decibeli iar sunetul de 130 decibeli poate distruge complet aparatul auditiv al omului. Toata aparatura cantareste 120 de kg si produce sunete sub un unghi de 130 grade. Raza de actiune cu eficeinta maxima se situeaza intre 90-270 metri.

Arcanul 

Modalitate si tehnologie ce-i permite constiintei si subonstientului sa se scilizeze treptat pe o anumita actiune si aceasta actiune devine functionala si programabila chiar si atunci cand se inceteaza influenta asupra omului.

Se foloseste sub forma de voci, sunete, cuvinte, ordine, mascate sub diferite sunete pe care nu le percepe constientul, dar pe care subonstientul de cuprinde in totalitate. Constiinta omului, rapid ajunge la o framantare interioara si incearca un “ce este asta” din partea subonstientului. Subonstientul nu rasunpde insa in nicu un fel deoarece el nu-si poate explica ceea ce stie. Omul, intra rapid intr-o stare asemanatoare cu aceea in care nu-si poate aminti ceva. O framantare interioara.

Apar asociatii cunoscute si neplacute; apar imagini cunosucte dar neplacute.

Metode de aparare impotriva ARCANULUI

- aluminium foil deflector beanie AFDB – reprezinta o caciula construita din 5 pana la 15 folii de aluminiu, ce are ca scop apararea impotriva influentelor psihotronice. Este considerata o metoda de aparare ieftina si putin eficienta. Oamenii de stiinta din domeniu, considera ca o astfel de caciula, intr-adevar poate apara creierul uman de astfel de influente negative cum ar fi campurile electromagnetice, altor influente ce vin din parte calculatroului si a altor aparate electrocasnice cat si alte metode distale de dirijare a constiinte.

Implantul dentar

Metoda a fost inventata de Adrija Puharich la comanda FBI. Din 1932 pana acum, odata cu inceperea proiectului Moonstruck, implanturile au fest efectuate atat in dinti cat si in creier. Implanturile pot fi facute cu acordul victimei, in taina, cat si farul acordul lui.

Jocurile cu povesti

Are un caracter distractiv sau ludic, orientata catre deformarea psihicului in directia dorita. Omul se arunca mult mai rapid si mai usor intr-un joc, fara sa intelega proprietatile sugestive ale jocului, metodele si mecanismele de distorsionale a eu-conceptie in urma jocului.

Mafia drogurilor, investeste multi bani in crearea realitatii virtuale incercand astfel sa creeze un drog de clasa superioara, cu efecte mult mai puternice decat heroina sau LSD. In creierul celor care joaca, apar: fantome, vise, frici, crize de epilepsie, cosmaruri, atacuri de panica. 

Foarte multi oameni, dupa astfel de jocuri au ajuns la spital cu traume psihice foarte serioase.
Creierul omului nu are aparare genetica impotriva modelelor de comportament in lumea infernala a combinatiilor computerizate, sintetizate din imagini artificiale, sunete, si culori; se sterge foarte usor granita intre adevar-minciuna, real-ireal, autentic-fals si prin urmare omul ajunge in lumea de “dincolo de oglinda”.; se dezvolta stresul, emotii negative, iluzii, halucinatii, placeri patologice si comportamente deviante.

Carcateristicele jocurilor pe calculator:

- rezolva sarcinile sugestive avand in fata un operator constient absolut de actiunile sale
- metoda realitatii virtuale prin scufundarea in abisurile psihicului uman, ii ajuta sa conduca eficente cu subonstientul uman
- realitatea virtuala este utilizata pentru profilaxia stresului, detensionarea emotionala si profesionala, selectia oamenilor pentru selectie (ex. auto), cresterea aptitudinilor profesionale (aviatori, simulator)
- exista amenintarea aparitiei unui drog mult mai complex, usor de raspandit, drogul tehnogen.

Influenta negativa a jocurilor:

- cufunda jucatorul intr-o lume a violentei,
- indeparteaza jucatorul de lumea reala,
- jucatorii de cele mai multe ori primesc arme din cele mai performante iar inamicii de regula primesc arme rudimentare (ex: jucatorii rusi primesc arme americane iar rusii sunt prezentati ca avand arme rudimentare)
- distrugerea propriei patrii la jucatori, genereaza un sentiment euforic
- fanatul multimedia nu mai are nici un interes fata de lumea reala.

Arma informationala

Reprezinta tehnici si mijloace de influenta informationala asupra tehnicii si oamenilor cu scopul de a rezolva problemele partii infuente.

Tipuri de arme informationale:

– mijloace si tehnologii, echipamente de inalta precizie, de pozitionare a tuturor mecanismelor care emit in spectrul electromagnetic si distrugerea lor (ex. ai telefon, te localizeaza si te distruge)
– mijloace, tehnologii si echipamente cu impact asupra componentelor de echipament eclectronic.
– mijloace de a influenta procesul de transfer de informatii
– mijloace de propaganda si dezinformare
– arme psihotronice

RADISON – reprezinta o arma distala si genereaza fara nici un contact asupra subiectului o stare de somnolenta si pierdere a constiintei. Efectul se produce de la un minut pana la 7 min. Arma poate fi aplicata unui individ, unei mase de oameni, unui teritoriu intreg. Arma se afla in dotarea serviciilor secrete.

Concluzii:

Studiind si alte materiale, concluzia este ca armele PSI exista de mii de ani. La inceput ele erau simple si cu efecte mai mari sau mai mici, de scurta sau de lunga durata. Astazi, armele PSI au capatat o dezvoltare sustinute stiintific si au capatat puteri nebanuite pentru omul de rand. Statul, care va indeplini sau va descoperi cea mai puternica arma PSI, controlabila, reglabila, va primi o superioritate inimaginabila asupra inamicului sau chiar asupra intregii lumi. Nici macar detinerea in forma de monopol a armeleor nucleare nu poate oferi o superioritate atat de mare. Castigul, in urma unei astfel de descoperi facute de o tara, va fi colosal. Cele mai multe cercetari in directia armelor PSI se efectueaza in Rusia, SUA, Germania, Belgia, Olanda.

Arma PSI este orientata catre distrugerea realitatii, care a devenit cotidian. Metodele folosite intr-un asemenea razboi sunt reprezentate de “psihozombare”, cercetarea profunda a psihicului uman si psihocorectia (influenta oreintata, controlata, asupra psihicului). Astazi, tehnologiile PSI sunt activ utilizaate in spionaj, in sferele diplomatice si in sistemele de guvernare a diferitelor state. Exista tehnologii sunt legalizate si sunt date spre cumparare cetatenilor. De ex. in 1985 americanii au desecretizat una din armele lor militare – metoda cunoscuta ca programare neruolingvistica. Esenta acestei tehnologii consta in aceea ca operatorul introduce interlocutorul intr-o stare de hipnoza usoara iar apoi, neobservabil incepe sa manipuleze cu anumite fraze, intonatie si ganduri. 

Colaboratorii serviciilor secrete si agentii FBI, a departamentelor de stat SUA in mod obligatoriu trec prin cursuri de NLP. Aceste deprinderi sunt activ utilizate in timpul tratativelor, negocierilor si recrutarilor de personal. Alaturi de toti liderii din G7 exista consilieri pentru tehnici NLP. Operatorii NLP sunt foarte activi la intalnirile internationale si in timpul pregatii acestora. Metoda este urmatoarea: un operatoror NLP experimentat intra cu dvs intr-un dialog lejer dupa care poate sa va “oblige” sa va ridicati, sa va luati hania, sa va duceti pana la magazinul de tigari, sa luati 2 pachete de tigari, sa va intoarceti si nu veti tine minte nimic. Veti ramane surprinsi de unde au mai aparut pe masa inca 2 pachete de tigari. Tot sub influeneta metodelor NLP omul poate incepe a vorbi despre cele mai secretizate informatii, sa faca declaratii neasteptate, sa-si piarda autocontrolul.

Desecretizand metoda PSI – NLP, militarii USA au dat un instrument eficent pentru manipulare in mana persoanelor private dar astfel si-au asigurat un sistem multilevel de cautare si selectie a cadrelor. 


Astazi in lume exista aproximativ 30 de organizatii internationale si 50 nationale de centre deschise pentru pregatirea persoanelor fizice in vederea stapanaii tehnicilor NLP. Formele si metodele de recrutare a persoanelor cu capacitati psihice extraordinare reprezinta cea mai mare si importnata problema a tuturor institutelor vestice. Astazi, practica NLP este raspandita in structurile business, este luata spre inarmare si in lumea criminalitatii, este pe larg utilizata in activitatea organizatilor extremiste.

Sistemele acustice asa numitul “semnal inteligent”, mijloacele optice cu diapazoane vizibile si invizibile,sistemele de biorezonanta, sistemele cu radiatii radioctive de mica putere, manipularea prin intermediul mirosurilor, manipularea prin intermediul elementelor chimice adaugate in produse de cosmetica, alimente, intretinere, toate la un loc reprezinta componentele celor mai noi arme PSI.



Sursa: www.sfatulbatranilor.ro

90 de comentarii:

  1. Droguri si sunete, microunde psihotronice un 'tratament' prescris de afara pentru manipularea prostimii tinere si naive,bineinteles nu in interesul romanilor sau Romaniei ci al sforarilor externi care incearca si reusesc sa agite apele.
    Mai e o vorba'ferestema doamne de prieteni'-dusmani intr-o 'uniune' care nu e nici macar economica cu atit mai putin statala.
    Or fi din est sau din vest?
    Orice e posibil in jocul de interese,de aceia romanii trebue sa fie atenti ca nu stiu cine si cum ii manipuleaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim14 februarie 2019, 00:14

      https://www.youtube.com/watch?v=W7Kdb2u8BWc

      Ștergere
    2. Stiti ce este acela un egregor? Este umbrela de protectie a unui popor. Reprezinta totalitatea faptelor, gandurilor, vorbelor unui popor De ce credeti ca insir de peste opt ani cuvinte despre ce ar trebui sa facem ca popor?Adica sa trecem la fapte in plan fizic. Pentru ca egregorul de protectie al acestei tari este ciuruit. Pentru ca faptele rele ale acestui popor sunt mai multe decat faptele bune. Egregorul a fost ciuruit si patrund prin el atacurile "prietenilor". Odata ciuruit egregorul BOR, au inceput sa atace sufletul nostru colectiv caile fals spirituale new age, yoga, reiki, NLP, ghicitoriile de tot felul si alte prostii demonice.
      Acum, cu riscul de a ma ataca crestinii habotnici, o spun:
      De ce BOR a acceptat compromisul cu masoneria romana? De ce sunt preoti care "vindeca" impreuna cu reikieistii? Reiki este un sistem daunator care pretinde ca face protectii, dar de fapt ii taie omului legaturile cu Dumnezeu si trimite mizeria pacatelor stramosilor si parintilor in viitor, la urmasi. Urmasii degenereaza si sunt foarte usor de manipulat si de imbolnavit sufleteste, pentru ca nu mai au Lumina.Parintii le-au mancat Lumina, le-au consumat-o atunci cand nu au avut grija de sufletul lor si sufletul urmasilor. Daca vrei ca pruncul tau sa aiba Lumina, tu, ca parinte, iti repari greselile. Prin purificare prin post si rugaciune, dar mai ales prin fapte bune. Asta inseamna Iubirea. Restul sunt doar vorbe ce mimeaza iubirea. Dumnezeu da, dar nu baga in traista unui popor care vrea sa fie sluga banului si sluga masoneriei tradatoare. Recitiți dialogul dintre Cezar Brad si Massini din cartea " Viitor cu cap de mort" a lui Radu Cinamar si o sa aflati ca jocurile murdare sunt facute de organizatia satanista Cranii si oase. Plangem ca ne iau copiii si ni-i murdaresc? Noi ce-am facut ca sa nu se intample asta? Am stat si ne-am vaitat pe net?!
      Nu dau cu piatra in preoti. Sunt oameni si ei, supusi pacatelor, dar...egregorul construit deasupra Romaniei de catre falsii terapeuti si restul trupei de "paranormali" cu diplome ANATECOR si de la alte pseudoscoli de initiere este unul fals, amagitor, vrajitor...Tine romanii in adormire cand ar trebui sa fie in stare de trezvie. E Armaghedon.
      Eu, una, am luptat in anii din urma impotriva lui anticrist in Romania. Cu formele sale de manifestare fals spirituale. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Satana tot prin oameni. Voi ce vreti? Sa stati pe net si cineva sa va moaie posmagii?!

      Ștergere
    3. Se pare ca "Satana",cel impotriva caruia spui ca "ai luptat", de fapt te-a acaparat cu totul. Sa stii ca tot la biserica vei ajunge..., asa ca mai bine retrage-te si revizuieste-ti total atitudinea, comportamentul si "ideea' de cat de inalt spirituala esti tu.

      Ștergere
    4. Aurelia, de opt ani vrei sa fii Guru pentru romani si acestia nu te accepta?. Of, of. Cum ai luptat tu impotriva anticristului in Romania si lumea nu recunoaste ca Dumnezeu lucreaza prin tine. Mai, mai, ce fel de oameni sunt si romanii astia ca nu te vor de Guru.

      Ștergere
    5. craciun, „prostimea” esti tu, nu tineretul care are mintea deschisa si n-a trait in comunismul care este mama neocomunistilor de acum.
      Sforar esti tu, cu creierul spalat in masina de minciuni a varanului si a flausatului.
      Sa-ti fie rusine, craciun, ai ajuns la o varsta cand ar trebui sa numeri circumvolutiunile de pe creier, nu gogosile psd!
      Nu-ti permit sa te iei de tineri, sa-i jignesti facandu-i prostime, pana una alta, „prostimea” tanara iti plateste tie pensia, ai inteles????????? Sa-ti fie rusine!

      Dna Maria, asta este un drept la replica pentru tinerii jigniti de acest individ numit craciun! Daca sunteti corecta atunci va rog sa-l publicati! Multumesc!

      Ștergere
    6. Ai perfecta dreptate an.00.14!!!dece pare lumea nu percepe aceste adevaruri???

      Ștergere
    7. Aurelia ia-te de mana cu madam D ! Ne-ati terminat cu ideile voastre , ne-ati sufocat. Sunteti interzise pe toate site-urile , v-ati gasit sa postati aici .

      Ștergere
    8. 20:31, iar generalizezi? Poate te uiti si la tine, inainte?

      Ștergere

    9. Maria-Aurelia14 februarie 2019, 08:46
      Acum, cu riscul de a ma ataca crestinii habotnici, o spun:

      https://www.youtube.com/watch?v=C_U8RFJTZpU

      Ștergere
    10. Maria-Aurelia14 februarie 2019, 08:46

      Stiti ce este acela un egregor? Este umbrela de protectie a unui popor. Reprezinta totalitatea faptelor, gandurilor, vorbelor unui popor De ce credeti ca insir de peste opt ani cuvinte despre ce ar trebui sa facem ca popor?Adica sa trecem la fapte in plan fizic.


      https://www.google.com/search?client=avast&biw=1366&bih=608&tbm=isch&sa=1&ei=cmxmXOSbGOLCrgTwqY-wBQ&q=are+you+crazy+gif&oq=are+you+crazy+gif&gs_l=img.3..0i19j0i8i30i19l2.57927.59300..59789...0.0..0.100.380.3j1......0....1..gws-wiz-img.UdtdK3UdssQ#imgrc=EfLmI0RQUVHj0M:

      Ștergere
    11. 22:46, fa tu ceea ce spui sa faca altii... ;)

      Ștergere
    12. 12:45, nu eu am generalizat, dar tu da! Deci, inainte de toate, poate te uiti si la tine?!

      Ștergere
    13. 18:24, adevarat!
      Acest craciun e un furnizor de informatii false. Cu siguranta el urmareste un grup tinta. Are impresia ca toti sunt prosti, numai el e desteptul satului.

      Iar tu Maria, cum poti accepta o persoana care instiga la ura romanului impotriva romanului. E crestineste acest lucru?!

      Ștergere
    14. 15:17, vezi-ti de tine si nu mai da sfaturi altcuiva. Asa cum s-a mai spus, ar fi cazul sa faci tu ceea ce pretinzi ca altii sa faca.

      Ștergere
  2. DOAMNA MARIA ESTE GRAV CE SE INTAMPLA.
    ACUM NU MAI ESTE OMUL SIGUR PE EL AM VAZUT SI EU OAMENI CARE PENTRU A OBTINE CE VOR NU STIE CE S-A MAI FACA ACESTI OAMENI SUNT ATAT DE AVARI DE PUTERE.
    CE S-A MAI SPUN DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A AIBA GRIJA DE ACEST POPOR.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Yes! Finally someone writes about Dewapoker.

    RăspundețiȘtergere
  4. Teoria FERESTREI OVERTON, considerată prototipul tehnologiei manipulării opiniei publice.


    Tehnologia „sădirii” în conștiința umană a ceea ce, aparent, nu poate fi inclus. Din păcate… se poate.

    În conformitate cu FEREASTRA OVERTON, pentru fiecare idee sau problemă, în societate există o așa-numită fereastră de oportunități. În cadrul acestei ferestre, ideea poate (sau nu) să fie discutată pe larg, susținută deschis, promovată, se poate încerca legalizarea ei. Fereastra e mutată, schimbând paleta posibilităților de la o fază de NECONCEPUT, complet străină moralei publice, total respinsă, până la faza de POLITICĂ CURENTĂ, care e deja discutată pe larg și adoptată de conștiința populară și susținută prin lege.

    Nu e o spălare a creierului ca atare, ci o acțiune mult mai subtilă…

    Să abordăm ceva cu totul de neînchipuit.
    Să ne imaginăm, de exemplu, legalizarea canibalismului, dreptul oamenilor de a se mânca reciproc. Destul de dur, nu?
    E evident că în prezent, în 2014, nu e posibilă desfășurarea unei propagande pro-canibalism, deoarece societatea ar exploda. Asta înseamnă că problema legalizării canibalismului se află la stadiul de oportunitate ZERO a ferestrei.

    Acum vom simula modul în care ideea de NECONCEPUT va fi implementată, trecând prin toate etapele ferestrei de oportunități.
    Astfel, subiectul va deveni nu doar acceptabil, ci chiar obligatoriu.

    Tema canibalismului e încă dezgustătoare și absolut inacceptabilă în societate. A discuta acest subiect în presă sau într-o companie decentă e indezirabil. Ca atare, prima mișcare a FERESTREI OVERTON e mutarea subiectului canibalism din domeniul de NECONCEPUT în cel RADICAL.

    Ne bucurăm de libertatea de exprimare, nu-i așa? Avem democrație… De ce să nu vorbim despre canibalism? Oamenii de știință, în principiu, au dreptul să vorbească despre orice – pentru ei nu există subiecte interzise, ei trebuie să studieze toate temele. Și dacă așa stau lucrurile, atunci putem organiza un simpozion etnologic cu tema „Ritualuri exotice ale triburilor din Polinezia”. Vom aborda istoria subiectului, îl vom introduce în circuitul științific și vom obține opinii autorizate despre canibalism.
    Putem, deci, discuta despre canibalism și rămâne, în același timp, în limitele respectabilității științifice.

    FEREASTRA OVERTON s-a mutat. A fost deja determinată revizuirea pozițiilor, asigurând astfel trecerea de la atitudinea intransigentă, de respingere, a societății, la o atitudine mai pozitivă.
    Concomitent cu discuția pseudo-științifică, TREBUIE să apară undeva „Societatea Canibalilor Radicali”. Chiar dacă vor fi prezenți doar pe internet, „Canibalii Radicali” vor fi observați și menționați de toate mass-media relevante.

    Rezultatul primei mișcări a FERESTREI OVERTON:
    – tema inacceptabilă a fost introdusă în circulație, tabu-ul a fost „desacralizat”, a fost distrus caracterul univoc al problemei și s-au creat „tonuri de gri”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Următorul pas al FERESTREI OVERTON mută tema canibalismului din domeniul RADICAL în cel POSIBIL. În acest stadiu continuăm să cităm „oamenii de știință”. Nu ne putem permite respingerea cunoștințelor despre canibalism… Oricine ar refuza să discute această temă, ar trebui înfierat drept bigot și ipocrit.
    Condamnând bigotismul, trebuie să găsim un nume elegant canibalismului.
    Nu mai există canibalism! Acum se numește, de exemplu, „antropofagie”. Dar termenul în cauză va fi, curând, înlocuit din nou, considerând această definiție drept jignitoare. Scopul inventării noilor denumiri e devierea problemei de la esența ei, ruperea formei de conținut, privarea adversarilor ideologici de cuvânt. Canibalismul se transformă în „antropofagie” și apoi în „antropofilie”, la fel cum un criminal își schimbă numele și pașapoartele.

    În paralel cu jocul numelor, are loc crearea unui precedent de referință – istoric, mitologic, contemporan sau pur și simplu inventat, dar cel mai important – legitimant.

    Obiectivul principal al acestei etape, cel puțin parțial, e de a scoate mâncarea cărnii de om de sub incidența penalului. Eventual, prin găsirea unui exemplu în istorie. După ce a fost găsit precedentul legitim, apare posibilitatea de a muta FEREASTRA OVERTON din spațiul POSIBIL în domeniul RAȚIONAL.

    „Dorința de a mânca carne de om e înscrisă în genele omului și e, deci, naturală”
    „Uneori, să mănânci un om e necesar, există circumstanțe determinante”
    „Există oameni care doresc să fie mâncați”
    „Antropofilii au fost provocați”
    „Gustul fructului oprit e mereu dulce”
    „Omul are libertatea de a-și rezolva singur problemele”
    „Nu ascundeți informațiile, astfel ca fiecare să poată decide dacă e antropofag sau antropofil”
    „Are antropofilia aspecte negative? Există vreo dovadă?”
    ș.a.m.d.

    (Observați cum decurge procesul și suprapuneți-l peste evenimentele pe care le-ați trăit în ultimii 30, 20 sau 10 ani…)

    În conștiința comunității se creează în mod artificial „câmpul de luptă” pentru această problemă.
    (Acum se trece de la RAȚIONAL la POPULAR.)
    În scopul popularizării temei canibalismului, ea trebuie să fie susținută de mesaje populare, „asezonată” cu personalități istorice și mitologice, și dacă e posibil, cu personalități media contemporane.
    Antropofilia pătrunde masiv la știri și în talk-show-uri.
    Oamenii sunt mâncați în filme de largă distribuție, în versurile cântecelor și în clipuri video.

    RăspundețiȘtergere
  6. Una din tehnicile folosite se numește „Uită-te în jur”:
    – „n-ați știut că unul dintre cei mai cunoscuți compozitori e …antropofil???”
    – „unul dintre cei mai celebri scenariști polonezi a fost toată viața antropofil, a fost chiar cercetat pentru asta. Unde e democrația?”
    – „câți au zăcut prin balamucuri?”
    – „câte milioane au fost deportați și li s-a retras cetățenia?”
    – „ce părere aveți despre clipul „Eat me baby” al lui Lady Gaga?”

    Tema aflată în prelucrare se aduce în top și începe să fie reprodusă în mod autonom în mass-media, show-business și politică.

    Pentru justificarea subiectului, suporterii legalizării uzează de imaginea umanizată a criminalilor, creându-le o aparență pozitivă, prin intermediul argumentelor care bagatelizează faptele lor criminale.
    De exemplu:
    – „doar sunt oameni care creează… ce dacă au mâncat?”
    – „ei își iubesc sincer victimele – mănâncă, deci iubește”
    – „antropofilii sunt victime ei înșiși – viața i-a obligat, așa au fost educați”
    – etc., etc.

    Asta, pe de altă parte, e „sarea și piperul” manipulatorilor din talk-show-uri:
    – „Vă vom povesti despre o tragică poveste de dragoste – el voia s-o mănânce, iar ea dorea doar să fie mâncată. Cine suntem noi, să-i judecăm? Poate că asta e adevărata dragoste. Cine vă credeți, ca să vă opuneți iubirii?”

    Începe să vă „sune” cunoscut?

    Trecerea la etapa a cincea se face atunci când tema s-a „încins” și se poate muta din categoria POPULARĂ în cea a POLITICii CURENTE.
    Începe pregătirea bazei legislative. Grupuri de lobby, aflate în preajma puterii, se consolidează și ies din umbră. Sunt publicate sondaje care, chipurile, confirmă marele procentaj al susținătorilor legalizării canibalismului. În conștiința publică se introduce o nouă dogmă – „interdicția interzicerii canibalismului”. E un simbol al liberalismului – toleranța ca o interdicție a interzicerii tabu-urilor, interzicerea prevenirii și corecțiilor abaterilor dăunătoare pentru societate.

    În timpul acestei ultime etape, societatea e deja „zdrobită”.
    Se adoptă legi care schimbă (distrug) normele existenței umane. Tema se „rostogolește” inevitabil către școli și grădinițe. Asta înseamnă că următoarele generații vor crește lipsite complet de șanse de supraviețuire.

    Așa s-a întâmplat și cu legalizarea pederastiei – acum „ei” pretind să fie numiți GAY.
    Acum, sub ochii noștri, Europa încearcă legalizarea incestului și a eutanasierii copiilor.

    FEREASTRA de oportunități descrisă de OVERTON se „mișcă” mai ușor într-o societate tolerantă. Într-o astfel de societate fără idealuri, nu există o delimitare clară între bine și rău.

    – Vreți să vorbiți despre faptul că mama dumneavoastră e o târâtură?
    – Vreți să publicați un articol despre asta?
    – Să cântați un cântec?
    – Să demonstrați, la urma urmei, că a fi târâtură e normal și chiar necesar?
    E exact tehnologia descrisă mai sus și se sprijină pe libertinaj.

    Dacă nu există tabu-uri, nu există nimic sacru.
    Există așa-numita libertate de exprimare, transformată în libertatea de dezumanizare. Sub ochii noștri se elimină ultimele obstacole ce protejează societatea de auto-distrugere. Acum, calea e deschisă.

    Crezi că nu vei reuși să schimbi nimic de unul singur? Ai perfectă dreptate. Singur, omul nu poate nimic…
    Dar, personal, ești obligat să rămâi Om. OMUL e capabil să găsească o soluție oricărei probleme. Și ceea ce nu vei putea de unul singur, vor reuși oamenii uniți de o idee comună.

    Uită-te în jur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7.25-26, absolut corect ceea ce spuneti si aceasta informatie este la liber cum s-ar zice. Dar nu patrunde nici in inteligenta nici in intuitia oamenilor (cei care au mai rams)

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Madus14 februarie 2019, 08:30


      https://www.google.com/search?q=my+kingdom+is+not+of+this+world&client=avast&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkhdOcl73gAhXP_CoKHaDPCI0Q_AUIDigB&biw=1366&bih=657#imgrc=-2eZS09AKXEFHM:

      Ștergere
  8. A.T.I. - anestezie-terapie-intensiva, pentru a nu simti durerea unei interventii operatorii, transformari. Dumnezeu adevarat, lumina din lumina, lucreaza prin oameni, culori, sunete, norisori albi si pufosi, stelute, pasari, fire de nisip, puf de papadie, parfum de floare, aer proaspat, apa pura, cristalina, de izvor, sunetul muzicii ingerilor, raze de lumina, rase, rasa a VI-a, innoind omul, cerul si pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  9. I every time used to study piece of writing in news papers
    but now as I am a user of net so from now I am using net
    for articles, thanks to web.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai da destept poti fi. Uitat-te la tine cat de bine stii engleza, dar oare la ce-ti foloseste pe acest blog?.

      Ștergere
    2. 16.10 Corect, abia intelegem noi romanii despre ce scrie doamna , nu cred ca ar intelege cei care nu vorbesc si nu scriu limba noastra.

      Ștergere
  10. Dragi români care ați îndrăznit să credeți, dacă zilele acestea vă sună cineva la ușă și vă spune „Suntem noi, poștașul, am adus pensia mărită”, să vă uitați bine pe vizor, cel puțin la fel de bine precum ați făcut-o în cabina de vot. Sigur, n-ați aflat, nici n-aveați cum, că la televizor nu s-a dat, - nu vă mai măresc nimic!

    Nu cred că l-ați auzit pe domnul Dragnea zilele trecute: „Nu știam grozăvia din sistemul de pensii”. Nu știau, săracii, nu ei au fost la guvernare de 30 de ani încoace. Vedeți cât e de „grozav” Sistemul? Căci PSD-ul v-ar fi dat, însă iar au apărut sabotorii: băncile, multinaționalele, privatizații, piloniidoi.
    https://republica.ro/bunicule-suntem-noi-postasul-si-am-venit-sa-ti-furam-pensia-ziua-in-care-hotii-elibereaza-hotii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt roman dar nu sunt dragul tau, asa ca las-o mai moale cu "dragi romani". Romanii nu sunt dragi nimanui, nici macar lor insisi.

      Ștergere
    2. 16:13, nu esti. Nu te mai bate cu caramida in piept, ptr.ca nu esti. Vezi daca poti poti zbura...

      Ștergere
    3. 16.13 tu esti pesedist, nu roman!Sunteti o specie aparte! Ma abtin sa spun mai mult!

      Ștergere
    4. Cine a distrus Romania si a taiat pensi, salari a inchis spitale scoli? Ciuma portocalie! Scurta minte ai! acum lucru bine facut face tot ce poate mai rau impotriva Romaniei si a guvernului!asa ca postac platit ce esti, nu tine gargara ta!

      Ștergere
    5. Nu mai manipula...nu toată lumea e naiva si neinformata

      Ștergere
    6. 18:32, n-ai ghicit, mai incearca ...........

      Ștergere
    7. 19:08,n.ai ghicit. mai incearca...

      Ștergere
    8. Are dreptate anonim 19:08, este cat se poate de dovedit ce s-a intamplat in cei 10 ani de dominatie basista, la care adaugam pe urmasul sau, cel cu "lucrul bine facut".

      Ștergere
  11. naturally like your website however you have to check the spelling on quite a few of your posts.

    Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the reality on the other hand I'll
    definitely come back again.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vede ca au fost folosite astfel de arme,totusi eu vad o ciudatenie,de ce oare doar tineretul este afectat mai tare?Au unii din ei un comportament atât de agresiv si se umplu de o ura diabolica.Nici propii parinti nu înteleg de unde copiii lor sunt asa,si neaga cu vehementa, cum sa fie copiii lor pe jumate nebuni?Cei vîrstnici nu prea sunt afectati atît de tare acolo cred ca mai intervine si cei 7 ani de acasa.Iar tineretul pe lânga lipsa credintei cumulata cu mari carente de educatie si bun simt sunt mai usor de manevrat.Cei cu puterea vor îngalati si prosti sa poata manipula usor masele nefolositoare lor.Se vorbeste mult pe toate blogurile de TREZIRE A ADEVARULUI, nu prea vad rezultate la tineret, cei cu vîrste între 30, 40, 50, 60 se observa o schimbare oarecare în bine.Cred ca a ajuns vremea a ceea ce se cheama ,,credinta cît un bob de mustar,,.Aceste arme chiar arata ca trebuie neaparat sa ne întoarcem la credinta iar Dumnezeu are grija de cel ce se osteneste sa nu intre în capul lui picioruse psihotronice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiilor si tinerilor li s-a extirpat prin scoala, credinta, cultura, capacitatea de discriminare; in schimb sunt entuziasti, naivi, dornici sa se remarce luptand pentru un ideal.Cei care se nasc acum sunt gata "vaccinati" in toate sensurile.Deci e usor cu ei. De batrani nu avem nevoie-deci ei sunt atacati pe probleme de sanatate. Cum o dai, "ei" ies in castig.

      Ștergere
    2. Copiii si tinerii nu au nicio problema. Ochelarii vostri sunt strambi de la atata uitat la antena 3.Nu stiu cum de nu va este rusine sa va atacati proprii copii.

      Ștergere
    3. Mie tinerii ( lucrez cu câțiva ) mi se par frumoși, inteligenți, harnici, dornici sa sa invete. Și cu mult bun simt.Imi sunt dragi.

      Ștergere
  13. Si dau niste dureri de cap atroce,aceste arme.Sunt folosite puernic pe cei care refuza sa se mai lase controlati.Cei care ies din turma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.38 tu esti turma care accepta obedient sa fie furat si incarcerat in dictatura.

      Ștergere
  14. http://spirituletern.blogspot.com/
    Vaticanul zdruncinat de un scandal masiv de pedofilie. Sunt deja mii de victime

    Si nu numai,va veti cruci cand veti afla ce ritualuri satanice fac cu copiii,in"sfintele biserici"

    RăspundețiȘtergere
  15. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/02/13/biserica-autoarea-morala-a-crimelor-legionare/

    BISERICA, autoarea morală a crimelor legionare

    RăspundețiȘtergere
  16. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

    o aeronavă extraterestră, sub formă de piramidă, a zburat deasupra Pentagonului, de unde a trimis un mesaj incredibil, interceptat de către NASA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, ai vazut-o si tu?. Am crezut ca doar ei au vazut-o, dar uite ca te avem de martor.

      Ștergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=UsuVphvRlGY
    MESAJ DE LA MIRA 9 Febr 2019

    RăspundețiȘtergere
  18. ”Universul vă va aduce în față tematicile mai de „suprafață” pe care le aveți de parcurs. Vedeți din viața de zi cu zi ce anume vă atinge, ce vă provoacă disconfort. Cu cât disconfortul este mai mare, cu atat mai puternică este problema interioară. Priviți în interior și vedeți de ce anume se agață ceea ce vine din exterior, ce vă arată acest lucru. Și lucrați cu frici, cu iertări, cu acceptarea, cu Voia Divină… cu tot ce este nevoie pentru a aduce Pace și Iubire în voi. Pace și Iubire în trup! Pace și Iubire în emoții! Pace și Iubire în minte! Pace și Iubire în Spirit! Binecuvantările Creatorului Prim și Lumina Sa să se reverse asupra noastra a tuturor! ©Ariendra Cristina”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe tine nu te afecteaza, doar pe ceilalti, nu-i asa?

      Ștergere
    2. 16.18 Cei care vorbesc de arme psihotronice au impresia ca daca se uita la antena 3 ei nu sunt afectati. Numai ceilalti, ei nu ca sunt „informati” de gadea si badea. :))))))))

      Ștergere
  19. site-urile puse de comentaci sunt pline de mincuiuni si stiri false.
    mai aveti multe minciuni si manipulari, comentacilor?

    RăspundețiȘtergere
  20. Cine se ocupa ca armele psiho. În Romania? O institutie? Care? Jandarmeria? Sunt legi pentru așa ceva ? Sau sunt ilegale. Nu cred ca sunt manevre ale extratereștrilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.05 cum cine, Iohannis, Soros, PNL,USR, Ciolos,opozitia, SUA, oculta, UE, tinerii frumosi si liberi,diaspora, toti care ies in strada sa-si strige disperarea, in concluzie: tot mapamondul mai putin PSDragnea.Voi nu vedeti ca e o conspiratie mondiala impotriva eroului national numit dragnea? :)))))))

      Ștergere
    2. Cu aceste arme se occupa CEI care conduc lumea si FAC ce VOR cu fiecare tara pentru folosul lor

      Ștergere
    3. 17.05
      Potrivit unor informații apărute în presă, în cadrul Serviciul Român de Informații a fost alcătuită o structură secretă, numită ”PSI”, a cărei scop este controlul mental de la distanță.

      Tehnica prin care se poate reuși aceast lucru se numește ”Remote Viewing” .
      PSI se află în directa subordine inca de pe vremea lui George Maior, iar ofițerii care fac parte din această structură s-au ”antrenat” în Statele Unite ale Americii în baze CIA.

      Din 2007, SRI se lansa în primele experimente în sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al țării încercând să se pregătească astfel pentru așa-numitul „război al minții”, care se desfășoară acum la nivel global, între diversele agenții secrete.
      La acel moment, inițiatorii proiectului chiar au și lăsat să scape ceva amănunte în presă despre acest subiect, dar cum opinia publică a reacționat cu o cruntă bășcălie, s-a hotărat ca „nebunii” să nu mai fie recunoscuți niciodată oficial.
      Conform informațiilor intrate în posesia noastră, procesul de selecție a durat doi ani, după care cei mai capabili dintre aspiranți au fost trimiși sub aripa ocrotitoare a CIA,

      Ce este tehnica ”Remote Viewing”

      Această tehnică se referă la controlul de la distanță al minții. ”Remote Viewing se referă la controlul de la distanță al minții.
      Este vorba de anumite antrenamente care se fac, dar care nu sunt suficiente.
      Persoana care reușește această tehincă, se naște cu această capacitate.
      Prin această tehnică se poate induce unei persoane să aibă un anumit comportament, fără ca aceasta să realizeze.
      Spre deosebire de manipulare, care atinge partea emoțională a persoanei trecând de filtrul rațiunii, Remote Viewing acționează direct în subconștient.”.
      Multi nu cred că SRI ar avea o asemenea structură pentru simplu fapt că România nu a investit bani în cercetare.

      ”Se știe deja că România nu a investit aproape niciun ban în astfel de cercetări, spre deosebire de SUA, Rusia, Japonia, Anglia”.

      Cercetările în domeniu au început încă din zorii secolului

      Cercetările în domeniul parapsihologiei au început încă de la începutul secolului și au dat roade rapid.

      Ștergere
    4. Atât SUA, cât și Rusia, China sau Coreea de Nord au investit masiv în experimente și astfel, primul program de control al minții a fost lansat în anul 1950 de către CIA.

      S-a numit ”Bluebird”, însă și-a schimbat numele în ”Artichoke”, după includerea în programele de securitate a Canadei și Marii Britanii, în 1951.

      ”Mkultra” a debutat în 1953 și s-a concentrat pe o arie largă de cerecetare a comportamentului uman.
      Oficial, experimentele încetează în 1964, însă o parte din programele care aveau în derulare experimente pe cobai umani au rămas active și se vor regăsi în interiorul Mksearch, proiectul prin care se studia efectul radiațiilor asupra corpului uman.

      Nici URSS-ul nu se lăsa mai prejos cu cercetările.
      Și ei desfășurau experimente secrete pe cobai umani.
      Leonid Brejnev a avertizat America că are posibilitatea de a termina razboiul rece prin mijloace psihotronice.

      Dr. A.V Kalinet-Briukanov, președintele Asociatiei de Cercetari Stiintifice din URSS conducea o echipă de savanți, finantați de KGB, care se ocupa de amplificarea perceptiei extrasenzoriale.
      Experimentele efectuate pe cobai umani constau în utilizarea drogurilor psihedelice, chirugie pe creier și construirea unor câmpuri magnetice deosebit de puternice.

      În perioada cât a fost șef al KGB-ului, Iurii Andropov, ulterior președintele URSS s-a ocupat în mod direct în dezvoltarea unui nou sistem de arme strategice care ar putea depăși armele nucleare.

      Era vorba despre Arsenalul PSI.
      Ce este PSI

      PSI se referă la fenomenele bioinformaționale. Ele reprezintă posibilităţi de comunicare anterioare limbajului vorbit, constituie un sistem de obţinere a informaţiilor direct din trecut, prezent şi viitor (efectul care nu are nevoie de cauză).

      Ștergere
    5. Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l transforma in handicapat.

      Ștergere
    6. Pe ce se bazeaza armele psihotronice?
      a. Arme psihotronice realizate pe baza de radiatii cu frecventa extrem de inalta care se incadreaza in lungimi de unda milimetrice, cuprind diapazonul dintre 30ghz-300ghz. O astfel de arma, poate intr-un mod ascuns, sa distruga la distanta anumite centre ale creierului, poate declansa distrugerea sau oprirea completa a oricarui sistem vital
      b. O alta categorie de arme psihotronice sunt cele care care functioneaza in baza frecventelor ultradecimetrice si care cuprind paleta oscilatorie de la 300 mhz-3ghz. Lungimea de unda este de la un metru pana la 10 cm. O asfel arma poate penetra profund organismul omenesc si ca rezultat poate activa sau genera celule cancerigene, asfel incat peste o perioada de timp, omul in mod natural moare de cancer
      c. Arme psihotronice bazate pe ultrasunete – functioneaza pe lungimi de unda de aproximativ 0.017 metri- frecventa mai mare de 30khz
      d. Armele care functioneaza in baza radiaatiilor infra sonice. Lungime de unda 17m cu frecventa mai mica de 17 hz. Cel mai periculos diapazon este considerat cel de la 6hz-9 hz. In acest interval, omul simte cum ii va exploda creierul. Un sunet cu o asemenea instensitate, genereaza voma, sunete in urechi, deformarea si distrugerea vederii, o frica neconstientizata
      e. Arma care foloseste cel de-al 25-lea cadru. Arma a fost folosita de Stalin si Hitler cu succes.

      Ștergere
    7. ”Noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Creatorului”
      La foarte scurtă vreme după decernarea Premiului Nobel pentru Fizică pentru anul 2012, ai căror protagonişti au fost francezul Serge Haroche, de la College de France şi Ecole Normale Superiore, Paris, Franţa, şi americanul David J. Wineland, de la University of Colorado Boulder, CO, USA, o echipă de cercetători şi savanţi ruşi de renume mondial de la acceleratorul cuantic „Voniucii Pukaet” – din cadrul Institutului de Psihotronică aplicată din Novosibirsk, au dat publicităţii un anunţ care a cutremurat din temelii comunitatea ştiinţifică internaţională. Cercetătorii ruşi au anunţat reuşita separării pentru prima dată în istoria cuanticii mondiale a psihonului Bender, o particulă subatomică, denumită astfel după numele descoperitorului ei, general psihotronist, prof.dr. Ostap Petrovici Benderovsky. Potrivit publicaţiei ştiinţifice moscovite Akademika Nauka Lejit Psihotronovo, gradul de certitudine al descoperirii este 7 Sigma, respectiv de 99,9999999% cu 2 Sigma mai mult decât în cazul descoperirii bosonului Higgs.

      De peste 40 de ani, principile psihotroniei sunt utilizate in comunicare. La baza acestor principii sta Grafismul furat. De ce furat? Definitia Grafismului este urmatoarea: activitatea corticala complexa in cadrul careia se realizeaza legaturi complexe intre ariile ce asociaza si integreaza procesele de Gandire Simbolistica, ariile ce determina mobilizarea muschilor fonatori ce realizeaza codificarea lingvistica, sonora, specifica comunicarii verbale umane si ariile ce determina mobilizarea muschilor mainii pentru codificarea grafica(scris sau desen) a simbolurilor sonore lingvistice. Unde intervine furtul? Atunci cand ni se pare ca auzim ceva si acel ceva este inteles gresit, Creierul proceseaza greseala reprezentand-o in desen sau scris. Atunci cand cineva ne manipuleaza furnizandu-ne simboluri compromitatoare, fara ca noi sa le constientizam 100%? Creierul le “vede”si le integreaza in procesul de mai sus. Creierul nu percepe furtul.

      Ștergere
    8. Cum ne dam seama, ca specialisti, de manipularea prin Grafism? Unul din stalpii grafologiei este reprezentat de “energia scrisului”. Cum traducem comercial aceasta energie, ca sa o putem intelege si verifica? Energia Scrisului tradeaza, uneori, nervozitatea sau lentoarea subiectului, interpretabila in contextul temperamentului subiectului. Impreuna cu alte elemente grafologice, energia scrisului poate delimita si o psihopatologie individuala. Exprimarea grafica poate fi manipulata de la distanta prin elemente simbolistice. O stare de agitatie sau calm, a subiectului ce deseneaza sau scrie, determina o apasare mai puternica, respectiv mai slaba a instrumentului de scris pe hartie si o geometrie specific-individuala a trasaturilor componente ale scrierii, indiferent de neomogenitatea programata. Deasemenea subiectului i se poate imprima o stare de nervozitate de la distanta, prin sunet, fascicule luminoase, simboluri cunoscute langa care exista si o interventie grafica. Atat desenul cat si scrisul determina un consum energetic intens ce tinde sa anihileze efectele inhibitorii de tip psihotronic. Dar daca incercam sa il hackuim, procesul de perceptie si repreznetare grafica?
      Va propun o schema de functionare si hack a Neomogenitatii programate:

      Primele aparitii in istorie a Psihotroniei:
      In Biblie (Regi II, 6) se afirmă că profetul Elisei (secolul IX î. H.) şi-ar fi folosit abilităţile clarvăzătoare pentru pentru a-l înştiinţa pe regele Israelului despre planurile de bătălie pe care regele Siriei le făcea împotriva lui.
      2. Cel mai vechi tratat militar cunoscut, „Arta războiului”, scris în jurul anului 500 î. H. de generalul chinez Sun Tzu, subliniază legătura directă dintre succesul în luptă şi dirijarea cu măiestrie a forţei/energiei subtile denumită Qi.

      Ștergere
    9. 3. În ale sale „Istorii”, Herodot relatează ceea ce astăzi ar putea fi numit primul experiment de testare a capacităţilor extrasenzoriale în vederea utilizării acestora pentru interese politico-militare. „Experimentul” a fost iniţiat şi coordonat de Cresus, rege al Lydiei (stat antic din vestul Asiei Mici) între anii 595 î. H. şi 547 î. H.
      4. Eroina Franţei Jeanne d’Arc (1412 – 1431) şi-a urmat premoniţiile, viziunile şi „vocile interioare” pentru a mobiliza şi conduce oştile ţării sale la victoriile asupra englezilor (a se vedea, de pildă, [A. S. Berger, J. Berger – „The Encyclopedia of Parapsychology and Psychical Research”, Paragon House, New York, 1991., p. 208 – 209]).
      5. John Dee (1527 – 1609), ocultist şi astrolog la curtea reginei Elisabeta I a Angliei, a fost primul „spion psi”. La un moment dat el a alertat-o pe regină pretinzând că „primise”, de la „spiritele” cu care intra uneori în contact, un mesaj potrivit căruia agenţi secreţi spanioli plănuiau să ardă pădurile ce furnizau lemn pentru flota engleză.
      6. Lozen, „războinica apaşă”, prevedea prin mijloace parapsihice mişcările trupelor americane din timpul confruntărilor acestora (ce au durat din 1869 până în 1880) cu luptătorii apaşi conduşi de fratele ei Vitorio şi, după moartea lui, de Geronimo.
      7. In timpul primului razboi mondial, februarie 1916, mai multe reviste franceze preluam un articol aparut in principala revista dedicată parapsihismului ce vehicula urmatoarea idee: “S-ar putea utiliza fenomenele parapsihice în război?”. Pe ce baza aceasta idee? In timpul unei conferinţe ţinute la Société Universelle d’Études Psychiques (prescurtat S.U.E.P.) din Paris, un anume dr. L. Bardonnet susţinuse că „facultăţile de «viziune la distanţă» prezentate de unii subiecţi ar putea fi folosite pentru descoperirea amplasamentului
      trupelor, fortificaţiilor, bateriilor inamice”.

      Ștergere
    10. 8. Celebrul savant Charles Richet în anul 1917, lansa în periodicul „Bulletin des Armées”, un apel pentru “comunicarea cazurilor de telepatie spontană”. „Am primit – scria Richet – o sută de răspunsuri, dintre care treizeci sunt de reţinut; şi printre acestea şapte sau opt cu totul remarcabile” [C. Richer – „Traité de métapsychique”, Alcan, Paris, 1922, p. 335].
      9. Intr-o monografie intitulată „Bagheta unghiulară (divinatorie)” şi publicată în 1939, inginerul silvic român Simion Simu a rezervat un capitol special („Apa şi rezistenţa armatei în timp de război”) radiesteziei militara. „Este foarte probabil – spunea Eugen Celan – că la
      redactarea acestui capitol, Simion Simu să fi luat în considerare şi experienţa germană în această direcţie. După cum se cunoaşte, armata germană angajată în acţiunile de luptă din primul război mondial avea în structura sa de organizare elemente specializate în prospectarea radiestezică, ataşate pe lângă fiecare regiment” [E. Celan – „Parapsihologia şi serviciile secrete”, Editura Miracol, Bucureşti, 1997, p. 104]
      10. In timpul unei demonstraţii pe care a fost invitat să facă la o bază din California de Sud, rabdomantul Verne Cameron i-a uimit şi chiar înspăimântat pe reprezentaţii US Navy, atunci când, doar cu ajutorul unui pendul radiestezic şi fără nici un fel de informaţii prealabile.
      11. In iunie 1919, într-o acţiune împotriva trupelor ungureşti, militari cehi au fost puşi în stare hipnotică şi li s-a cerut să „scaneze” teritoriul pentru a depista poziţiile şi forţele inamicului (cf. [10, p. 289], [11, p.237]). De studiat unul dintre primele „manuale psi” pentru forţele armate cehoslovace (intitulat „Clarviziunea, hipnoza şi vindecarea magnetică în serviciul militar” şi apărut în anul 1925), autorul, Karl Hejbalik.
      12. În 1923, profesorul Bernard Kajinski, un renumit inginer electronist rus, propunea o idee ieşită din co­mun: un instrument capabil să emită co­menzi prin care oa­menii să fie ma­nipulaţi, indiferent de dorinţa ori vo­inţa lor. Profesorul Kajinski era foarte apreciat în cercu­rile politice de la Krem­lin, pentru idei­le sale novatoare cu privire la telepatie şi folosirea aces­teia ca armă ofen­sivă. Schema dispozitivului psiho­tro­nic con­ceput de savantul rus avea un prin­cipiu complex: putea reda impul­surile creierului, transformându-le apoi în sem­nale sonore, ce puteau fi emise la distanţe mari. Potrivit cercetătorului, creierul este capabil să emi­tă unde ra­dio. Kajinski descoperise în creier anumi­te elemente care aveau un aspect şi funcţii similare păr­ţilor compo­nente ale echipamentelor electronice: con­densatoare, bo­­bine, tuburi radio, antene. Conform teo­riei sale, aces­­­te radiounde puteau fi per­­cepute de către alte cre­iere. “Cercetând alcă­tui­rea cor­pu­lui uman, am ajuns la con­clu­zia edifica­toa­re că organismul nostru re­pre­­zintă un aparat electronic complicat. El este o adevă­rată staţie radio de emi­sie-recep­ţie, capabilă să lan­se­ze şi să capteze unde elec­tromag­ne­ti­ce. Am ajuns pen­tru prima da­tă la această con­cluzie în ur­mă cu câţiva ani, absolut în­tâm­plător”, afirmă Kajinski în cartea sa intitulată “Legă­tura radio biologică”.

      Ștergere
    11. 13. J. Mishlove, S. P. Sirag – „The Roots of Consciousness”, Second Edition, Council Oak Books, 1993 susţine că abilităţile parapsihice ce le-ar fi avut Hitler (care fusese adept al organizaţiei ocultiste Thule), îndeosebi clarviziunea şi viziunile precognitive, au fost implicate în multe din succesele militare ale Germaniei din prima parte a celui de-al doilea război mondial.
      14. Intr-un studiu [E. W. Davis – „Teleportation Physics Study”, Air Force Research Lab. Special Report, Edwards Air Force Base, August 2004] efectuat sub auspiciile forţelor aeriene americane (finalizat în 2004), se consemnează că cercetări privind fenomenele extrasenzoriale, PK şi controlul minţii au fost efectuate de H. K. (Andrija) Puharich în cadrul Army Chemical and Biological Warfare Center de la Fort Detrick, Maryland, în anii 1940 – 1950. Puharich era pasionat de clarviziune şi psihokinezie şi se complăcea în elaborarea de teorii asupra îmbunătăţirii pe căi electronice şi farmaceutice a capacităţilor parapsihice.
      15. Interesant de semnalat că raportul [Paraphysics R&D – Warsaw Pact (U)”, DIA, DST-1810S-202-78, March 1978], din anul 1978, are o anexă de 50 de pagini care conţine liste de instituţii şi persoane, din fostele ţări socialiste europene, identificate (probabil prin „mijloace specifice”) de către DIA ca efectuând la acea vreme cercetări de parafizică/parapsihologie ori în domenii conexe. Din România sunt menţionaţi următorii cercetători (enumeraţi aici în ordinea alfabetică a numelui de familie): A. Apostol, Carol Barta, M. Bibiş, C. Bolintineanu, G. Constantinescu, Fl. Deleanu, Gh. E. Drăgănescu, Ioan Florin Dumitrescu, Fl. Gheorghiţă, Cornelia Guja, Rela Herivan, Sergiu Levin, Ioan Mamulaş, Jeno Miklos, Ion Moldovan, Mihai Modreanu, V. Niculescu, Ştefan Vasile Popa, Radu Portocală, V. Săhleanu, Laslo Szabo, Ilie-Puiu Vasilescu, Mario Sorin Vasilescu
      16. Ingo Swann – pentru termenul de Remote Viewing (vedere la distanţă), prescurtat RV. „Am ales termenul de «remote viewing», justificau Puthoff impreuna cu Targ această alegere, ca fiind unul descriptiv, liber de asocieri prealabile şi de prejudecăţi privitoare la mecanismul explicativ” [H. Puthoff, R. Targ – „A Perceptual Channel for Information Transfer Over Kilometer Distances. Historical Perspective and Recent Research”, THE PROCEEDINGS OF IEEE, Vol. 64, No. 3, 1976, p. 329 – 354.].

      Ștergere
    12. Parca-i scris o teza de doctorat, nu-i rau, dar oare pentru cine?.

      Ștergere
    13. Anonim14 februarie 2019, 20:52

      https://www.google.com/search?client=avast&biw=1366&bih=608&tbm=isch&sa=1&ei=4mpmXJipBvLPrgTswLWYDA&q=water+boiled++gif&oq=water+boiled++gif&gs_l=img.3..0i8i30.46189.47946..48669...0.0..0.98.615.7......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30j0i7i10i30j0i7i5i30j0i8i7i30.epSujoIgO3A#imgrc=24wtb3GQGlScJM:

      Ștergere
    14. Anonim14 februarie 2019, 20:49
      Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se


      https://www.google.com/search?client=avast&biw=1366&bih=608&tbm=isch&sa=1&ei=FG1mXKSeF6_SrgSr3IG4Dg&q=mkultra+gif+gif&oq=mkultra+gif+gif&gs_l=img.3...40538.49157..49629...0.0..0.104.2172.21j3......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30j0i8i7i30j0i7i5i30j0i19j0i7i30i19j0i7i5i30i19j0j0i67.N_14u51Yapc#imgdii=1zci7N3leJhRpM:&imgrc=AutMmeJZdn_bVM:



      https://www.google.com/search?client=avast&biw=1366&bih=608&tbm=isch&sa=1&ei=R21mXJqjCdLHrgTLn64Q&q=mkultra+metods&oq=mkultra+metods&gs_l=img.3...304708.310683..311184...1.0..0.100.1223.13j1......0....1..gws-wiz-img.......0i19j0i10i19j0i8i30i19.500U2xMHnhU#imgdii=p36ouqhQtK0SOM:&imgrc=tw5pQx1Afdu_1M:

      Ștergere
  21. 18,24 Haioasa replica,.
    Ai toate datele mele se pare din SERVER /
    Ce grad ai tu si alte nume de rezerva... De... mercenar MANIPULATOR de ''protestatari''???.

    RăspundețiȘtergere
  22. Apropo 18,24 Voi ati auzit de vorba''Cine seamana vint ,culege Furtua''?

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonime cu fereastra Overton

    1. Imi placi
    2. Qui prodest in opinia ta aceasta manipulare de dezumanizare
    3.Eu pot combate singur orice!
    ( daca vei raspunde, pe pct. 2, nu fi concis)
    Cu respect.L.M.

    RăspundețiȘtergere
  24. Raspuns ptr. Dl L.M.,

    Iti raspund cu „Decalogul lui Chomsky” :

    Decalogul lui Chomsky nu este exhaustiv, politicienii moderni folosind strategii de persuasiune si manipulare dintre cele mai noi si mai complexe. Cu toate acestea, Chomsky a reusit sa puncteze cele mai importante tehnici:

    1. Strategia distragerii atentiei

    Decalogul manipularii nu incepe intamplator cu aceasta tehnica. Publicului larg ii este distrasa atentia de la problemele sociale cu adevarat importante prin inundarea canalelor mass-media cu informatii neesentiale si cu probleme insignifiante. Poporul trebuie sa aiba mintea ocupata cu chestiuni neesentiale.

    O varianta a acestei strategii este distragerea atentiei de la un subiect important, dar care se doreste a fi scos cat mai repede din aria de interes a publicului de catre o anumita parte a clasei politice, prin inventarea sau prezentarea unui subiect cu mare impact emotional care sa distraga atentia de la primul.

    Iata un exemplu concret din scena politica romaneasca: in anul 2008 Basescu era inghesuit politic prin dezvaluirile unei televiziuni a opozitiei. Ii sunt descoperite legaturile cu omul de afaceri Puiu Popoviciu, in timp ce, pe canalele mass-media apar imagini cu penthouseul pe care Ioana Basescu il capatase in complexul imobiliar al omului de afaceri. Nu va mai amintiti, nu? De ce? Pentru ca imediat, a doua zi, este retinut si ulterior arestat unul dintre personajele publice de cancan ale Romaniei post-decembriste, omul de afaceri (permiteti-mi sa il numesc astfel) Gigi Becali. Arestarea patronului echipei Steaua Bucuresti a captat atentia tuturor. Nimanui nu-i mai ardea de ancheta jurnalistica demarata de Antena 3. Nu mai interesa pe nimeni apartamentul de sute de metri patrati al Ioanei Basescu. Era si culmea, cand toata lumea vorbea despre Gigi Becali!

    2. Strategia crearii unor amenintari/probleme false pentru a oferi solutii

    Toate guvernele fac asta. Se creeaza o problema falsa, care ingrijoreaza si capteaza atentia populatiei, dupa care este oferita o solutie providentiala. Guvernul castiga, populatiei ii este distrasa atentia de la problemele reale, dar ii este in acelasi timp inoculata si o doza de multumire vis-à-vis de activitatea guvernului care a scapat-o astfel de o amenintare.

    Va sunt cunoscute “crizele” inventate de Primaria Capitalei care sunt prezentate in mass-media sub titlul “Bucurestenii raman fara caldura la iarna?”. Se vorbeste despre un RADET infatisat in culori cat mai sumbre care ar refuza, chipurile, sa mai furnizeze agent termic pentru ca, vezi Doamne, Primaria Capitalei nu a platit nu stiu ce arierate sau te miri ce altceva. Apoi, dupa vreo trei zile in care bucurestenii se gandesc serios cum se vor descurca fara incalzire toata iarna si isi fac probleme de unde vor scoate bani de aeroterme sau calorifere electrice, apare Primarul General si “rezolva” problema, anuntand ca in urma negocierilor RADET a hotarat sa furnizeze totusi agent termic in casele bucurestenilor. Problema este una falsa pentru ca doar un manager de regie autonoma iresponsabil ar putea decide sa nu furnizeze caldura in Bucuresti – in primul rand pentru ca acea societate s-ar sinucide din punct de vedere economic, in al doilea rand pentru ca ar iesi bucurestenii in strada si ar linsa de la primar pana la ultimul lucrator RADET.

    RăspundețiȘtergere
  25. 3. Strategia pregatirii din timp a situatiilor dificile pentru popor

    Pentru a evita revoltele si revolutiile din cauza unor situatii economice dificile in care s-a ajuns tot din cauza clasei conducatoare, politicienii adopta o strategie de manipulare folosita des la nivel mondial – orice masura economica dificila pentru populatie va fi adoptata treptat, gradual, astfel incat oamenii sa se obisnuiasca cu greul si sa nu se revolte impotriva guvernarii.

    Si nu numai politicienii adopta astfel de strategii. Cartelul distribuitorilor de combustibili din tara noastra face acelasi lucru, de ani de zile – tinta lor era sa ii faca pe romani sa plateasca peste 1.5 Euro pe litrul de carburant. Daca acum nu multi ani, atunci cand un litru de combustibil era 65 de eurocenti cineva ar fi spus ca litrul de combustibil va ajunge peste 1 Euro, multi isi inchipuiau ca nu vor mai circula decat bogatii pe strada. Gresit. Dovada este traficul insuportabil de pe soselele patriei. Soferii s-au obisnuit treptat sa plateasca din ce in ce mai mult pe litrul de combustibil, indiferent ca motivul scumpirii era, pe rand, deprecierea leului in fata dolarului, scumpirea barilului de titei pe pietele internationale, cresterea accizelor la carburanti, cine stie ce incendiu la vreo sonda amarata din Marea Caspica, fel de fel de motive care au dus, prin manipulare, la acceptarea unui pret din care au de castigat dealerii din industria distribuitoare de carburanti si statul roman, accizele fiind la un nivel nemaiintalnit.

    4. Strategia obtinerii acordului poporului pentru situatiile dificile din viitor

    Indiferent de masura economica dificila anuntata, poporul va accepta mai usor anuntul daca va auzi ca masura nu se aplica imediat. In plus, in permanenta, va exista speranta ca se vor imbunatati conditiile iar sacrificiul care i se cere nu va mai fi necesar.

    Daca un consiliu de supraveghere anunta ca pretul RCA se va tripla incepand de a doua zi, posibil sa avem un trafic blocat de protestele taximetristilor sau ale conducatorilor auto obisnuiti. Daca insa imi spune ca incepand de anul viitor RCA-ul se va scumpi, atunci am timp un an de zile sa sper ca masura poate nu se va mai aplica. Si chiar daca se aplica, am avut la dispozitie un an de zile pentru a ma obisnui cu ideea.

    5. Strategia folosirii in discursul public a unui limbaj specific adresarii copiilor

    Atunci cand folosesti un limbaj, gesturi si tonalitate specifice comunicarii cu copiii, creierul celui care primeste mesajul seteaza automat o stare care ii genereaza reactii docile, ca ale copiilor. Refuzam atunci sa actionam, sa gandim logic, sa ne revoltam, sa ne solicitam drepturile – devenim simpli copii care asteapta sa le fie deschisa mintea de catre politicieni.

    Mai tineti minte cum a anuntat Basescu faptul ca Romania a intrat in recesiune? Silabisind, adresandu-se ca unor copii de clasa a doua sau a treia: “Romania a intrat in re-ce-si-u-ne”. Unii au avut impresia ca presedintele de atunci a accentuat cuvantul. Nu. Pur si simplu a dorit sa ne docilizeze, sa devina profesorul care invata elevii cum se pronunta un cuvant nou. Poporul atunci a asteptat docil o re-zol-va-re a re-ce-si-u-nii, care, bineinteles, trebuia sa vina tot de la pre-se-din-te.

    RăspundețiȘtergere
  26. 6. Strategia utilizarii unor discursuri/apelarii la exemple emotionale

    Aceasta strategie a manipularii pleaca de la adevarul ca reactiile emotionale sunt mai usor de manipulat. Mai usor controlezi o multime aflata sub impulsul unor emotii decat una rationala. Emotiile genereaza comportamentul de turma, iar turma isi va cauta intotdeauna un lider sau va asculta liderul, in timp ce ratiunea genereaza insubordonare.

    7. Strategia pastrarii populatiei intr-o stare de ignoranta

    De la sistemul de invatamant, care va separa elita de restul plebei, si pana la oferirea circului televizat sau otevizat (va mai amintiti “showurile” care tineau romanii in fata ecranelor pana dimineata, doar doar o gaseste Marius Iacob pe Elodia?), metoda presupune distragerea atentiei poporului prin fel de fel de emisiuni televizate si subculturalizate care sa nu permita cresterea gradului de constiinta al maselor si identificarea cu usurinta a reperelor economice si sociale.

    Isi mai aminteste cineva cat de greu ii era acum 10 ani? Nu, dar isi aminteste cu siguranta de Magda Ciumac, Tolea, Dan Diaconescu, Elodia, Capatos, Adi Minune si toti manelistii, etc.

    8. Strategia lipsirii poporului de mijloace de informare obiective, corecte

    Aceasta metoda are un scop – manipularea stirilor, prezentarea ca false a unora si ca adevarate a altora, dupa interes. Si, cat mai multe emisiuni de pamflet si divertisment care sa duca in derizoriu tot ceea ce se intampla tragic in aceasta tara. Atunci cand iti moare un politist intr-un accident in timp ce se afla intr-o coloana oficiala organizata ilegal de Ministerul de Interne iar Times New Roman scrie articole intregi in care satirizeaza evenimentul, indiferent la modul in care o face, atentia cititorilor acestei gazete este distrasa de la problema in sine iar umorul face ca toata tragedia sa para mai acceptabila iar ilegalitatea ministrului sa para un pic mai putin ilegala, daca imi permiteti jocul de cuvinte. Stim, ar spune TNR, a murit un om, dar hai sa facem totusi misto de Oprea, sa se distreze poporul un pic.

    O varianta a acestei strategii de manipulare este cumpararea mai multor mijloace mass-media, schimbarea actionariatului, astfel incat nimeni sa nu mai cunoasca apartenenta politica a respectivelor canale de comunicare. Drept pentru care, atunci cand o televiziune va prezenta o stire, alte doua sa vina cu o contra-stire care sa arunce prima stire in derizoriu sau sa vina cu contra-argumente care sa combata rationalitatea primei stiri. Poporul nu va putea sa cunoasca adevarul iar opinia lui va fi mai lesne manipulata dupa cum dicteaza interesele de grup ale elitelor aflate la putere.

    L-a lovit Basescu cu pumnul in gura pe copilul respectiv? Nu mai stim. A aparut imediat manipularea crasa cu “pixelul albastru” si cu comunicatul de predat la cursurile de manipulare mediatica a IGPR, a mai aparut si presedintele cu acea nelipsita lacrima si cu “rusinea” strigata la adresa lui Dinu Patriciu, ba a mai si jurat pe Biblie in noaptea confruntarii cu Geoana ca “nu l-a lovit nici in fata cu pumnul nici in plex cu pumnul” si uite cum s-au creat premizele aruncarii in derizoriu a unei stiri care putea sa il opreasca pe presedintele de atunci sa castige un nou mandat.

    RăspundețiȘtergere
  27. 9. Strategia inducerii spiritului de turma

    Un popor al carui indivizi luati separat le este inoculat sentimentul neputintei – “nu puteti sa castigati mai mult pentru ca nu sunteti productivi”, “nu castigam pentru ca nu privatizam”, “nu stiti macro-economie asa ca nu vorbiti despre asta” si alte fraze de acest gen fac ca individul sa se simta mic, neputincios si sa astepte rezolvarea de la mai marii tarii.

    Pai cand venea Mihai Razvan Ungureanu, pe vremea cand era prim-ministru, si dadea lectii lui Gadea fix in emisiunea lui despre care este genitivul substantivului propriu “Iasi”, in direct, la ora de mare audienta, poporul nu mai avea de facut altceva decat sa stea umil in banci si sa astepte solutii miraculoase de la domnul profesor. Sau, acelasi nelipsit, Basescu, cand ii spunea “scolarului” Ponta despre “cum stam cu MCV-ul”, ce sentiment ii inducea acestuia din urma?

    Atunci cand vrei ca ceilalti sa te urmeze, e suficient sa ii arati ca este neputincios, din orice punct de vedere. Iar elitele au stiut intotdeauna sa ne faca sa ne simtim neputinciosi pentru a deveni turma lor si pentru a ne manipula dupa bunul lor plac.

    10. Strategia inducerii poporului a gandului ca nu exista strategii de manipulare

    Exista acea vorba ca cel mai mare truc al diavolului a fost sa convinga lumea ca nu exista.

    Din cand in cand politicienii sunt contestati iar mijloacele lor de manipulare mediatica si sociala sunt scoase la iveala de catre psihologi sau sociologi. Atunci guvernele vor angaja alti psihologi si sociologi care sa conteste pe cei dintai sau vor angaja pseudosociologi si psihologi care vor duce stiintele in derizoriu, astfel incat orice incercare de dezvaluire a unor strategii mediatice sa fie inabusita in fasa. Daca cineva scrie un articol despre cum incearca Ponta sa inoculeze mediatic o idee poporului roman pentru a-si creste cota de simpatie in randul populatiei, vor apare sociologi sau psihologi care sa conteste teoria lansata si vor arunca totul in derizoriu.

    In speranta ca mai sunt si romani cerebrali, care vor sti sa distinga incercarile de manipulare ale celor care ne conduc sau ale celor care ne doresc voturile.acceptam sa ne dam votul pentru faptele celor care ne cer sa-I alegem, nu acceptam sa fim mintiti de un afis electoral bine realizat, de un slogan, de un motto, de un kilogram de zahar sau ulei puse intr-o sacosa rosie sau portocalie, de un discurs scris de un specialist in PR doar pentru ca politicianul care il citeste sa para mai credibil si prin urmare mai usor de votat, de un site de partid sau al unei persoane publice care plateste lunar o suma de bani consistenta unor postaci care stiu sa comenteze favorabil politicianului pe fel de fel de site-uri, de un sondaj de opinie contrafacut sau care are intrebari bine ticluite astfel incat sa iti induca o idee pe care doresc altii sa ti-o inoculeze.

    q.e.d.

    Concluzie :
    Deci , ce culoare are calul alb al lui Napoleon? Pai ?!
    s.

    RăspundețiȘtergere
  28. Joseph P. Overton a spus doar ca, intr-o societate, nu e eficient (nici financiar, nici ideologic) sa propui discutii despre subiecte controversate fara a intelege exact in ce moment e societatea.
    Cum e pregatita sa recepteze ideea si mai ales cum poate fi zgandarita sa inceapa discutiile.

    Nu cred ca e vorba doar de morala sau etica (cum gresit crede romanul sceptic care traduce pe altcineva).
    Nu e vorba de manipulare in forma asta simplista a mediocruluiadevarat. E exact invers.
    Un politician/lobbist simte starea natiunii, stie ca nu poate forta oamenii sa creada o idee.
    Stie ca argumentele nu sunt suficiente si atunci accepta situatia asta.
    Incepe sa mute fereastra Overton spre ce doreste, dar, si asta e cel mai important lucru, ii lasa pe oameni sa decida singuri mersul lucrurilor.
    Incepe transformarea. Nu cu clisee obosite de NLP (vezi tehnica usii in nas, ci cu o strategie extrem de bine conturata.
    Pe ce se bazeaza strategia? Pe:
    -logica si fapte
    -apeleaza la moralitate (ce e bine si ce e rau)
    -apeleaza la emotii
    -evenimente, greseli, dezinformari
    Pana la urma noi credem ca e doar manipulare si asta e o greseala. Manipularea e doar a sasea componenta (= dezinformarea) din intregul proces.
    E mult mai complex si se bazeaza pe oameni si pe alegerile lor.
    Nu ii manipulam ca pe niste vite, ci ii convingem inteligent cu mult tact si multa rabdare sa urmeze calea pe care o pregatim in prealabil.
    La dracu’, cat de cinic suna, urat, urat.
    In 7 minute, chiar presedintele acestui institut de politici sociale, explica excelent aici:


    “We can never lose heart”

    https://vimeo.com/13515209

    RăspundețiȘtergere
  29. An.23:24 pănă una alta,și eu îl apreciez pe anonimul cu fereastra Overton.Încerc să găsesc răspunsuri la întrebările dvs.(ce mi se par foarte interesante):
    1.Și mie îmi place.
    2.În nici un caz nu cred că vă folosește dumneavoastră personal sau mie,dar s-ar putea să folosească superiorilor> superiorilor>șefului de district pămăntesc.
    3.Nu poți combate singur orice.De exemplu,n-ul poți combate pe Dumnezeu în legătură cu planurile sale cu omenirea.Nici măcar Lucifer nu poate combate singur pe oricine.Pt.asta are nevoie de o armată de înșelători și manipulatori trimiși pe Pământ,în încercarea sa disperată de a schimba viitorul(viitor în care va fi exilat definitiv în"iazul de foc").Însă viitorul nu poate fi schimbat prin manipularea minții omenești și modificarea prezentului,lucru pe care călătorii în timp îl știu!De ce manipularea omenirii nu poate schimba viitorul? Ptr.că această manipulare mentală,face parte din planul lui Dumnezeu privind viitorul apropiat,fiind lăsată special(de către Dumnezeu),în vederea trierii celor cu credință adevărată(care nu se lasă amăgiți)și care se vor califica spre a fi măntuiți(salvați)din evenimentul catastrofic,ce va avea loc pe această planetă.Și care eveniment va curăți definitiv planeta de urmașii lui Cain și de oamenii"căldicei"ce se vor lăsa seduși și înregimentați de către Satan,prin numeroasele sale secte,ONG-uri,grupări iluminate și partide.
    Cu respect.V.M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte multe informatii am aflat citind pe aici, pe acest blog. Putem afla multe de pe net, chiar daca unele informatii necesare sunt "lansate" in fel de fel de moduri.

      Ștergere
  30. 15.51, multumesc pt. rsp.
    Inteleg ca manipularea foloseste celui care e la putere ( sau care vrea sa vina )- Eu cred ca e altceva, altcineva, e mult mai mult de atat.
    Cat priveste decalogul, este corect.
    V M, nu ne foloseste noua , clar, dar cui ?
    Dumnezeu este tot, cum sa incerci sa combati ?!?
    din contra, nimic nu poate fi facut fara ajutorul Sau !
    Evenimentul catastrofic poate avea loc, eu sper sa nu fie nevoie totusi, dar motivul, ultima picatura ca sa zic asa,habar n-are nimeni care ar putea fi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Continuare pentru dl. L.M.

    Cui ii foloseste si ce sta la baza dezumanizarii ?!
    Da, este vorba de PUTERE , mai bine spus de „corectitudinea politică” în mai toate domeniile vieţii sociale, culturale şi politice americane: în cinematografie (Hollywood), în organizaţiile non guvernamentale (Non-profit), în presă şi televiziune (Media), în sindicate (Labor), în şcoli (Education), în religie (Churches) şi în organismele Administraţiei locale şi centrale (Government).
    Unele dintre cuvintele, sau gesturile „corecte politic”, care s-au infiltrat în mod gradat în existenţa noastră, pe care le-am învăţat fără să ne dam seama şi pe care astăzi trebuie să le folosim, sau să evitam să le folosim atunci când ne adresam publicului .

    Ceea ce este remarcabil e faptul că fiecărui pas, în sine, nu i te poţi opune, el pare absolut acceptabil: Bible Out (renunţarea la biblie în instituţiile publice), Prayer Out (renunţarea la rugăciune, în şcoli), Ten Commandments Out (scoaterea listei celor Zece Porunci din tribunale), Liberation Theology (religia libertăţii) – toate acestea emanând din oficinele Partidului Comunist al Statelor Unite; Antiwar Movement (mişcări pacifiste), Moveon (organizaţie autointitulată „progresistă pentru o Nouă Americă”), Open Society (Fundaţia pentru o Lume Deschisă, a financiarului George Szöros), Media Matters (controlul mass-media) – în linie directă de la utopiştii fabieni; Shared Prosperity (partajarea prosperităţii prin lărgirea accesului la sistemele de asistanat „solidar”), Illegal Immigration (legalizarea imigranţilor) – idei venind pe linia comunistului italian Gramsci; Diversity; Social Justice; Multi-culturalism; Moral Relativism („diversitate” în loc de minoritate, „justiţie socială” în loc să spui egalitarism, „multi-culturalism”, în loc de ghetto, „relativism moral”, când e vorba de amoralitate), căi imaginate de Şcoala de la Frankfurt şi linia inaugurată de Herbert Marcuse.

    Uite aşa s-a ajuns la destrămarea familiei, la teoria genurilor, la adolescentele gravide, la violenţă în şcoli şi aiurea, la banditism, crime, violuri şi vandalism.

    De retinut câteva fraze din „Agendele” acestor organizaţii : Schimbaţi sistemul, nu prin violenţă, ci din interior, punând mâna pe instituţiile culturale, în special pe biserică şi şcoli (cale imaginată de Gramsci încă înainte de cel de-al Doilea Război Mondial). Distrugeţi familia, impuneţi „anormalul” ca normal. Suprasolicitaţi sistemele de asistanat social pentru a le face să explodeze. Creaţi haos pentru ca oamenii să ceară ei înşişi tirania.

    O mică minoritate bine organizată poate controla o majoritate dezorganizată.

    RăspundețiȘtergere
  32. Vorbim de programe ideologice expuse la lumina zilei, nici vorbă de vreun complot, de-o conspiraţie! Iata de ce s-a ajuns ca decăderea morală la care asistăm să fie un proces în care să se fi ilustrat în mod deosebit militanţii „marxişti”, cu toate că în Franţa, de pildă, oamenii care „militează” – cel mai adesea în mod inconştient – la „stricarea” ţării sunt, într-adevăr, „de stânga”. Poate că nu e decât o manevră a republicanilor în general, ca unele principii „extremiste” să fie puse pe seama „stângii”, s-o acuze, de exemplu, de suprasolicitarea sistemelor de protecţie socială, pentru ca ele să explodeze – în ideea de a cauza haos, astfel ca lumea să solicite dictatură. Indiferent cui aparţine ideea, în Europa Occidentală se va ajunge într-adevăr la distrugerea prin explozie a acestor sisteme bazate pe solidaritate.


    Mass-media americană e puternic în mâna republicanilor încă din anii ‘80 – de atunci nu intră nimeni acolo fără să fie republican!! Chestia e o diversiune tot republicană, pentru a da vina pe alţii pentru situaţia de care ei sunt de vină. Rafinat diabolic, dar pentru cine cunoaşte dedesubturile nu merge… Un singur lucru e adevărat: da, americanii sunt poporul cel mai manipulat”.
    Până şi acele grupuscule care se declară „de stânga”, sunt dirijate în realitate de către forţe „oculte” care plutesc mult mai sus, dincolo de ideologiile clasice. Sub pretext „umanist”, scopurile lor ar fi destrămarea societăţii tradiţionale, pierderea reperelor naţionale şi morale, globalizarea.

    Se spune, de pildă, că ideea „dezvoltării durabile” (Sustainable Development) ar fi prima încercare de creare a unei suprastructuri mondiale, ca avanpost al unui eventual „hiperimperiu” (termenul aparţine francezului Jacques Attali).
    Dereglările şi haosul economic şi moral, ar fi căutate în mod voit, ar avea ca scop nemulţumirea maselor, tocmai pentru ca ele să solicite un guvern despotic.
    Umanismul ar urma să pună pe primul plan dezvoltarea calităţilor esenţiale ale ființei umane, să afirme demnitatea şi valoarea tuturor indivizilor, să fondeze o etică bazată pe capacitatea omului de a alege între bine şi rău recurgând la raţiune, să promoveze o morală universală fondată pe unicitatea condiţiei umane.
    In mare parte conţinutul acestui termen a fost deformat. Nu putem nega faptul că, sub pretextul „umanismului” şi a democraţiei, aşa cum se temea deja Platon la vremea lui, iar mai apoi Tocqueville, lumea occidentală evoluează tot mai mult către totalitarism ideologic, tiranie, control, supraveghere şi spălare de creiere.
    Cine se află în spatele corectitudinii politice? Or fi oameni bine intenţionaţi, care au împins convingerile umaniste dincolo de limita rezonabilului? Greu de găsit un vinovat.
    Nu ştim cine dirijează lumea, dar ştim de unde. Pentru răspândirea „corectitudinii politice” suntem în mare măsură vinovaţi noi înşine. La fel ca-n epoca stalinistă, de teamă să nu căpătăm vreun „punct negru”, am jucat fiecare jocul, adăugând de fiecare dată câte un pic şi de la noi.
    Totalitarismul nu poate exista dacă nu e îmbrăţişat, prosteşte, de mase!

    RăspundețiȘtergere
  33. Un cunoscut mi-a spus ca a fost recent, la un curs al Institutului de ştiinţe Politice din Paris, faimosul Science Po.
    Cuibarul francez al conceptului de „corectitudine politică” e adăpostit într-o serie de imobile fără nici o firmă din Nordul Parisului. Înăuntru,cafeaua e distribuită gratuit. A privit cursanţii. Cam o treime erau femei (doar femei) din China. Altă treime erau asiatici, iar ultima treime erau africani şi francezi – toţi elegant îmbrăcaţi,femeile etalându-şi busturile, tinere şi apetisante. Conversau cu uşurinţă şi o nonşalanţă ce vădea că erau acolo ca să se deprindă cu „puterea, sexul şi banii”, aşa cum văzuse, cu un timp în urmă, şi în echivalentul american al acestei şcoli, la Harvard. Dar când îi ascultai vorbind „politică”, descopereai că erau goi pe dinăuntru şi că se exprimau prin fraze standard. Apoi au apărut profesorii. Era finalul unui ciclu şi s-au afişat cu toţii pe podium -păreau consanghinari, comunicând toţi prin acelaşi limbaj poluat. Cu burţile răsfrânte peste centuri, cu obrajii buhăiţi (de băutură?), cu ochii încercănaţi (de vicii?), aveai imaginea unor „activişti” de la noi, deveniti şefi de C.A.P. şi apoi şcoliţi la fosta Academie de Studii Politice „Ştefan Gheorghiu”!

    Neroziile „corectitudinii politice” nu emană din cogitaţiile unei elite veritabile!


    Societăţile noastre au atins un stadiu de dezvoltare în care influnţa activităţii umane a adus modificări foarte mari lumii în care trăim, încât, e foarte posibil să fi intrat într-o altă eră geologică, „Antropocenul”, „în care omul este cea mai mare forţă geologică de pe Pământ” în sensul că „impactul a 7 miliarde de oameni şi a modului nostru de a consuma asupra Pământului este mai puternic decât procesele biofizice şi geologice naturale”.

    RăspundețiȘtergere
  34. Privita din punct de vedere evolutionist, toata aceasta dezumanizare, duce la distrugere.
    Omul dupa ce a construit ...simte nevoia sa distruga . Asistam la disparitia laturii umane .
    Pentru a duce viata la un nou nivel de experienta, este necesar noul.
    Omul distruge pentru ca ii da senzatia de putere absoluta, lovind in creatie, dizolvand creatia, simte ca are putere .
    Orice mare pas din evolutia umanitatii, orice purificare a planetei, orice ridicare vibrationala, s-a facut in urma unei distrugeri.
    Noul si-a facut loc si a distrus vechiul, altfel nu am fi cunoscut evolutia si ne-am fi dus spre disparitie si involutie.
    Un exemplu major este cel al Atlantidei.
    Cand oamenii de pe Atlantida au luat-o pe o cale gresita si au inceput sa isi faca rau lor si planetei, a fost nevoie de o mare distrugere a sistemelor pe care isi construisera viata, de o distrugere a lumii materiale, de o schimbare a polilor magnetici care a dus la reasezarea placilor continentale si la inundatii catastrofale pe intreaga suprafetei planetare.
    Dupa aceasta distrugere necesara, planeta si cativa dintre oamenii de atunci au supravietuit, insa lumea a capatat o noua fata si o noua cale de urmat, cale care a ajuns pana aici in zilele noastre, pentru a da umanitatii o noua sansa de a trece la un nou nivel de constiinta.Distrugerea sistemelor actuale politice si sociale, financiare, militare, de gestionare a resurselor, este absolut necesara.
    Distrugerea conceptelor si principiilor egoiste si marunte pe care ne-am construit existentele si pe care le-am preluat din stramosi, se cere urgent.
    Distrugerea ustensilelor si metodelor de tortura, privare de libertate, constrangere, sclavie si indoctrinare, este absolut necesara.
    Distrugerea sistemelor de credinta si a religiilor impuse si urmate orbeste, este obligatorie.
    Distrugerea energiilor negative pe care le-am ingropat in noi acum multi ani si pe care le-am purtat inconstienti si dependenti, este vitala.
    Distrugerea viziunii limitate si egoiste despre viitorul umanitatii este un pas important.
    Toate acestea se vor desfinta, vor cadea precum castele de nisip,se vor evapora si vor fi atrase spre Sursa tuturor lucrurilor pentru a fi transmutate in energie creatoare. s.

    RăspundețiȘtergere
  35. 18,24 si 18 ,38 Esti acelasi Dezinformator si MANIPULATOR tip hastagist ce vor carne de tun tinara si naiva in strada.
    Cine va plateste ONG-urile mercenarilor?.
    Daca ati fi politicieni corecti ati face un partid transparent nu manifestatii violente paramilitare tip coloana 5-a comandate de afara cu bani de afara de tip SS neofascist.

    RăspundețiȘtergere
  36. Pt.com.de la 12.42
    Exuberanta si cunostiintele domniei tale combinate cu laserul gandirii si puterea mea ar face din noi doi o echipa atat de redutabila incat lupta ar deveni inegala:)) So, nici eu nu stiu precis cine dirijeaza dar sant evidente cateva posibile variante; usor tare pt. mine este sa stiu doar ca dirijarea este una de extinctie a omenirii.lupta este fix impotriva oamenilor, in ansamblu; as putea veni aici cu multe ex. dar ma rezum la moda, care face din barbati ( epilati pensati) ,,fetite'' moravuri, conflicte clare intre generatii,cred ca ma intelegi( daca e cazul iti fac o lista cu atacurile actuale ascunse imp. umanitatii)etc.
    No ofense, obs. totusi ca ai o tendinta de axare pe detalii scapand din vedere esetialul:
    Atacul poate fi :
    1 Al unei rase extraterestre.
    2 Unor fosti oameni, actualmente din varii motive, dezumanizati ( vezi St. Hawpkins) sau cum l-o fi chemat-Dumnezeu sa-l ierte !
    3 Unor bogatasi plini de bani, care cred ca asta ar fi solutia-control perfect al maselor in asa fel incat sa nu se mai ajunga la razb. mond. bomboaie etc.
    4 E.T.care a lovit pe 11.09 si care a ales o cale de disparitie foarte fina, in opinia unui metal rece, care ar putea da drumul la nuclee cum a dat la avioane...
    5. Ar mai fi una, dar n-o spun.

    RăspundețiȘtergere
  37. Pt. com. de la 12.45-
    In momentul de fata, I.T.( erata pt. com. meu referitor la 12.42 unde am scris E.T ) poate face buletine, conturi, practic stapaneste lumea.
    Crezi ca Putin degeaba vrea sa blocheze internetul, practic sa-l bage in tarc( control ) ?
    hm, o sa aibe o surpriza ...

    RăspundețiȘtergere
  38. pt.com. de la 12.47, distruge , distruge dar stii de ce , ?
    Pt. ca asa e labirintul, in directia asta, nu pt. ca asa e nativ natura umana.
    Cu acelasi respect.

    RăspundețiȘtergere