sâmbătă, 16 februarie 2019

CERUL SE VA DESCHIDE ! PE ROMÂNI ÎI BOTEZ !


                              16 Februarie 2019,ora 16,34 !

                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care ne spune asa:
           "Cerul se va deschide!
           Se va lumina!
           Şi o vorbă se va înmulţi,intru multi ani !
        Eu va pun in Numele Tatalui ,si-al Fiului si-al Sfantului Duh .
       Veti fi o sumedenie de oameni sub Cerul Meu,căci,Cerul Meu modalitate scrisă se considera.
         Acesti români botez !"

Dragii mei, aceste cuvinte Divine mi-au adus bucurie infinita,mi-au adus putere sufleteasca si trupeasca.
Poate fi ceva mai frumos si mai sfant ,decat Graiul Duhului Sfant? Decat Graiul Mantuitorului nostru drag si Prea Scump Iisus Hristos,si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu? Cu siguranta nu poate fi nimic mai de pret si mai frumos, decat CUVANTUL DUHULUI SFANT !
Suntem un popor ales fratilor ! Un popor ales care, sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS in a doua Sa venire pe pămant.
Haideti sa dam dovada de dragoste si iubire faţă de Aproapele nostru,faţă de Dumnezeu si Maica Sfanta ;sa credem cu toata fiinta noastra in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA LUMINII.
Imagini pentru iisusImagini pentru maica domnului
Sa ne plecam genunchii nostri si sa ne rugam pentru sanatate,pentru Credinta statornica,pentru iertare de păcate si pentru mantuire.
Sa cerem iertare pentru clevetirea noastra de zi cu zi,pentru jignirile aduse semenilor nostri, pentru rautatea sufletului nostru si pentru împietrirea inimii noastre.
Sa aducem multumire Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,pentru faptul ca suntem in viata,pentru ca suntem sanatosi alaturi de cei dragi, pentru toate cate primim in DAR de la Divinitate.
Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                          Cu dragoste,Maria.


P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


         

14 comentarii:

  1. Romanii trebuie sa se trezeasca din prostia care este ca un drog. Cu cele 141 miliarde euro investiti inutil si pagubos in SRI ca sa spioneze proprii cetateni iar drepturile libertatile omului sa fie un moft, acele sute de miliarde puteau fi investite in platforme de forare ale Ro, sa ne scoatem noi gazul din Marea Neagra si nu sa-l dam pe degeaba strainilor. Dar se pare ca prostia mioritică intrece orice masura.
    Un documentar despre resursele Ro ,cum sunt date pe nimic, in defavoarea romanilor, asa cum toate institutiile statului sunt in defavoarea romanilor . Poate ne mai desteptam
    https://m.youtube.com/watch?v=E9U2f-iYQJs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba despre prostie.Aici,in acest caz,putem vorbi despre inalta tradare de neam si tara,nicidecum despre prostie!!!

      Ștergere
    2. 13.02 este vorba despre tradarea de neam si tara a celor de sus( justitie in special, politic) si prostia celor de jos( populatia) prin lipsa totala de reactie ba chiar reactia spre rau( cazul #rezist). Cate sute de miliarde de euro se investesc pe spionarea in masa a cetatenilor, pe filaje si interceptari? Acei bani sunt irositi inutil si pagubos. Au ruinat populatia. O natiune nu se construieste cu puscarii, sristi,procurori. Unde sunt fabricile, agricultura, resursele?
      De ce nu avem spitale,autostrazi,industrie,economie  justitie corecta conform legii si suntem de batjocura lumii? Uitati nr de agenti de servicii secrete la suta de mii de locuitori comparativ cu alte tari superdezvoltate.Pe Locul 1 se afla Romanik cu 60 de sri-sti la 100.000 de locuitori neluand in calcul acoperitii. SUA =11,3 Germania=3,3  Turcia=10,4  Franta=5  UK=6,2 Italia=2,7  Spania=7,4 Polonia=12,8  Canada=7 Romania=60 !!! Adica Ro care e o tara inapoiata are de 5,3 ori mai multi securisti decat SUA care ar avea motiv sa aibe mai mult de 1000 de ori decat Ro cu atatea baze militare si investitii gigant la nivel global.

      Ștergere
  2. http://altarulcredintei.md/incepe-perioada-triodului-usile-pocaintei-deschide-mie-datatorule-de-viata/?fbclid=IwAR00wjBf7HtSXhPzPQfb-V9ewlByDP-glJr8SIOgJdKf1rVlmsv9tXnj8Bg

    RăspundețiȘtergere
  3. Primesc cu tainica bucurie. Multumesc, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  4. În Vechiul şi în Noul Testament, pentru a evoca lucrarea Duhului Sfânt, există o varietate de simboluri: apa, vântul, untdelemnul. Ioan Botezătorul adaugă la acestea o imagine nouă: focul (Matei 3:11; Luca 3:16).
    Matei 3
    11. Cât despre mine, eu vă botez cu apă, spre pocăinţă; dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine, şi eu nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea. El vă va boteza cu Duhul Sfânt şi cu foc.

    16. Ioan, drept răspuns, a zis tuturor: „Cât despre mine, eu vă botez cu apă; dar vine Acela care este mai puternic decât mine şi căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei. El vă va boteza cu Duhul Sfânt şi cu foc.

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAMNA MARIA NU AM CUVINTE SI NIMIC NU AJUNGE PE ACEST PAMANT,NIMINU ESTE MAI DE PRET DECAT CUVANTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS.
    CE POATE FI MAI MINUNAT DOAMNEEE!!
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI O ZI BINECUVANTATA SA AVEM TOT POPORUL ROMAN.DOAMNE AJUTA.
    DOAMNA MARIA DACA ATI STI CATA BUCURIE SI FERICIRE AM IN SUFLET LA ACESTE MESAJE PRIMITE DE LA DV. NU VA PUTETI IMAGINA.
    LE SPUN COLEGILOR MEI CEA CE ESTE PENTRU ROMANIA AZI SUNTEM DE SERVICI.NU AM AJUNS LA SF.BISERICA CE SA FACEM SUNTEM IN SLUJBA OAMENILOR.
    CU MULT DRAG SCUMPA NOASTRA DOAMNA MARIA.VA PUP IN NUMELE COLEGILOR MEI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul nostru Iisus Hristos este de o bunătate fără seamăn. Noi suntem răi şi lupi pentru oameni. Va veni Fiul Lui Dumnezeu. Dar când va veni nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri. Să nu aşteptăm milă de la Domnul dacă noi suntem certaţi cu semenii noştrii. Dacă suntem răi cu cei de lângă noi. Să facem fapte bune fără să aşteptăm vreo răsplată şi fără să ne lăudăm. Să ne rugăm zi şi noapte chiar şi pentru duşmanii noştrii să ne rugăm. Gheorghe, Focşani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce fel de botez o fi? Românii sunt botezati fiecare în religia lui.Pâna si ateii sunt botezati de parintii lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pogorararea Duhului Sfânt cu foc si Duh Sfânt.Venirea darurilor din cer.Atunci cerul se va deschide.
      Nu este vorba despre un botez cu apa ci cu foc a spus-o Ioan Botezătorul.

      Ștergere
  8. Botezul cu Duh Sfant, focul reprezentand simbolul energiei creatoare, forta indumnezeita, la vremea implinirii legii, actualmente, din pacate, climatul faradelegii la niv planetar nefacand posibila extinderea tainei intr-un procent mai mare, procentul mic insa, extrem de semnificativ, cat o mie de procente, ca la Carte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe langa botezul cu apa este și botezul cu duhul sfânt și foc.Cand la botezat Ioan pe Iisus a spus așa: Cat despre mine eu va botez cu apa iar cel ce vine după mine nu sunt vrednic sa-i dezleg incaltamintea acela va va boteza cu duhul sfânt și foc.

    RăspundețiȘtergere
  10. La lucru te faci ca lucrezi 12:28? Este o boala de care romanii nu doresc sa scape. Noi ne facem ca muncim leafa o primim. Ah si mai sunt hotia minciuna ... Doamne tara asta e distrusa chiar de romani.

    RăspundețiȘtergere
  11. 18 febr 06:55-pai cand ai avut timp de scris mesaj daca si tu muncesti?nu crezi ca esti ironic si te crezi DUMNEZEU sa judeci!? las-o in scaieti-mai harnicule

    RăspundețiȘtergere