miercuri, 13 februarie 2019

CERETI DE LA DUMNEZEU , SI VETI PRIMI TOATE CERINTELE VOASTRE !


                         23  Februarie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                        Image result for cruce

„Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.”

                                                     Dragii mei,    

Asa cântau INGERII LUI DUMNEZEU in CERUL SFANT,precum Cuvintele sfinte de mai sus si asa ca acest link de mai jos:


Mantuieste Doamne,poporul tau - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3pVYeoT8z9s
Oct 10, 2013 - Uploaded by Biserica Sf Dumitru Din Barlogu
www.facebok.com/BisericaSfDumitruDinBarlogu.

Deci, m-am trezit in CANTECUL SFANT al INGERILOR care, cântau LUI DUMNEZEU TATAL,LUI DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTULUI DUH ca sa mantuiasca poporul Său, si sa-l păzeasca cu Sfanta Cruce pe care S-a rastignit HRISTOS  DOMNUL si MANTUITORUL nostru.

Image result for SFANTA TREIME.

Dragii mei, sa cântam si noi împreuna cu INGERII LUI DUMNEZEU, si sa -L rugam pe BUNUL DUMNEZEU ca sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe fiecare dintre noi.
Aud glas care, spune asa:

            "Cereţi de la DUMNEZEU toate,si veti primi de la DUMNEZEU toate ,după Cerintele voastre !"
Image result for SFANTA TREIME.

Cu adevarat dragii mei,de vom cere in Rugaciunile noastre fierbinti,in Rugaciunile rostite cu inima si cu sufletul ca sa fim sanatosi,sa fim ocrotiti si paziti de toate necazurile si de toata suferinta, cu siguranta vom primi toate cate cerem.
Sa cerem fratilor, sanatate,Credinta tare si mantuire.
Acestea sunt cele mai de pret DARURI DIVINE de care avem nevoie.
Iar noi, la randul nostru fratilor,sa daruim dragoste Aproapelui nostru,sa facem fapte bune,fapte de milostenie si sa nu urâm pe nimeni. Sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si astfel, vom fi primiti si iubiti de FAŢA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin !
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


10 comentarii:

  1. Si eu am auzit în vis cantareac " mantuieste doamne poporul tău...." si ceva legat de sf.Augustin nu stiu daca aceste cuvinte ii aparțin. Asta s-a întâmplat cam cu o lună înainte de 9 septembrie 2016, ziua când mama a plecat în rai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi isi doresc o ploaie buna,la timp,dar ea nu vine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur ca El ne da ce cerem dar depinde cum si ce anume cerem. El ne iubeste neconditionat nu cum urla mereu religiile ca Dumnezeu judeca pedepseste se razbuna etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca meritam!-toti am neglijat rugaciunea,am incalcat legile LUI,am stricat echilibrul natural al pamantului etc-cerem multe odata si nu pe rand!

    RăspundețiȘtergere
  5. IN TOTALA INCONSTIENTA A OMULUI,NU STIE NICI SA CEARA DAR NICI SA PRIMEASCA.
    NU STIE NICI MACAR CE VREA, UNA CERE SI ALTA VREA.

    VIATA NU VA OFERA CEEA CE VRETI CI CEEA CE SUNTETI.

    ATI OBSERVAT CA MAI TOATA LUMEA ESTE BOLNAVA?CORPUL FIZIC SOMATIZEAZA TOT CE SE INTAMPLA IN MINTE.(mintea este un cancer
    ondial)
    DECI:O MINTE BOLNAVA ARE UN CORP BOLNAV (si nu o boala ci mai multe).Sunteti printre cei care iau pastile pentru diferite boli?Asta-i dovada clara ca habar nu aveti ce face mintea voastra.Nu voi sunteti stapanul vietii voastre ci altcineva va stapaneste.Un adevar care deranjeaza,ca toate adevarurile.

    (ATI OBSERVAT AICI CA DACA CINEVA VORBESTE ADEVAR,SAR TOPOARELE MINTII)PARCA-I MAI FRUMOS SA FIM MINTITI,NU?

    DUMNEZEU NU INBOLNAVESTE OMUL!BOLNAVUL TRAIESTE O VIATA FARA DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata cum lucreaza Dumnezeu prin sfintii Lui. Am o fiica care a facut facultatea la Iasi,era perioada sesiunilor de iarna si m-am gândit sa merg la cuvioasa Paraschiva sa cer ajutor pt fiica mea,sa-i lumineze mintea la examen.În perioada aceia aveam dureri de picioare cumplite de la genunchi in jos,ousoarele de la labe erau umflate capusa.Ma gândeam sa ma rog si pt durerea mea,dar ajunsa la racla am uitat de mine si m-am rugat doar pt fata sarutând partea de os lasata la vedere(multi nu saruta direct moastele).Când am coborât acele trepte am simtit în dosul genunchilor ca o lovitura puternica de era sa ma duc jos si o arsura a intrat in picioare de deasupra genunchilor pâna în virful degetelor.Apoi cu greu am ajuns într-un loc mai ferit ca deja erau multi ochi din altar si pâna la usa pe mine.Arsura usor s-a transformat intr-o caldura placuta,si picioarele sau usurat,timp de 3 saptamâni am simtit acea caldura si m-am trezit cu picioarele dezumflate si usoare.Niciodata sa nu te rogi doar pt tine,ci mai întâi pt aproapele si pt dusmani apoi pt tine.La concluzia asta am ajuns atunci Dumnezeu a stiut de ce aveam eu mare nevoie sa pot umbla si munci ca fiica mea sa poata sa termine facultatea.Atunci am fost ajutate amândoua.Minunate si mari sunt Doamne lucrurile mâinilor Tale.Dumnezeu doreste ca lucrurile usoare sa ni le rezolvam noi,iar cele grele le ia el în primire fara sa ne dam seama, multi sunt pe aici care abereaza pâna se iau la cearta.Potoliti-va dragilor nu va mai credeti unul mai destept decât altul,lasati judecata Domnului nu luati voi din mâinile Lui ce Îi apartine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne,vino si daruiestele viata,celor din morminte!
    Doamne,lumineazale mintile,sa doreasca pacea pe pamant,si sa te urmeze pe Tine!
    Doamne,vindeca-i pe cei bonlavi!
    Doamne,ajuta-i pe cei saraci!
    Doamne,multumesc,multumesc,multumesc,de ceea ce primesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi-as dori ca poporul roman sa-i ceara Tatalui Ceresc multa intelepciune. Daca vom capata acest dar divin, totul se va schimba in bine...Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  9. An 18.05,mari vorbe ai spus, dar permite-mi sa fac cunoscut ceea ce ai spus!
    "Doamne,vino si daruieste viata ,celor din morminte"
    Acesta-i un mare adevar,numai ca, nu multi inteleg ce vrea sa spuna aceste cuvinte,asa cum nu multi inteleg Biblia,o iau ca intelegere mot-a-mot, asa cum e scrisa.

    Deci ,ceea ce tu ai spus in aceste cuvinte ,inseamna ca te rogi ca Viata adica Dumnezeu sa se trezeasca in trupurile oamenilor,fiindca,mintea omului a devenit stapana pe Fiinta OM uitatand ca trupurile contin pe Dumnezeu, VIATA,transformand trupurile in mormnte "omorand" spiritul ,iar omul traieste doar din minte si se identifica cu ea si cu trupul fiindca nu mai stie cine este.Memoria ancestrala A LUI DUMNEZEU a ramas in ADN-ul nostru, dar mintea nu mai era sustinuta de Constiinta ca sa stie cine este Dumnezeu.Avem cu totii un dor nebun de Dumnezeu, dar nu stim cum sa ajungem la EL,fiindca i uitarea noastra am ramas in planul acestei planete de cateva mii de ani.Stiu nu credeti,dar asta-i adevarul.
    Dragutul de Isus a venit sa ne ajute sa ne amintim fiindca Dumnezeu a intrebat Fiintele,cine vrea si are curajul pentru o astfel de misiune care presupunea unmare risc de a cadea in uitare asa cum unora dintre noi li s-a intamplat.Fiindca multi oameni intrupati au venit sa aduca Lumina in acest intuneric,numai ca au fost prinsi in aceasta inchisoare uitatnd coplet de ei.V-as povesti multe dar nu vreti sa auziti!

    Privim in sus la cer,fiindca ni s-a spus ca acolo undeva sta Dumnezeu,ne agatam cu disperare de niste invataturi, care ne-au fost inoculate special,tocmai pentru a nu ne aminti adevarata noastra origine.

    De mic copil plangeam de dorul lui Dumnezeu,de dorul de acasa,dar nu intelegeam ce inseamna aceasta,pana cand m-am regasit ACASA CU DUMNEZEU.
    EU SUNT D

    '"Hristoa a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand,si celor din morminte viata daruind"
    Asta-i misiunea lui Isus,asta-i samanta pe care a sadit-o in oameni,iar acestia trebuia s-o hraneasca ca sa incolteasca si sa creasca dobandind CONSTIINTA CHRISTICA,adica IN-DUMNEZEIREA OMULUI.

    "Dumnezeu s-a facut om, ca omul sa devina Dumnezeu"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. an 14 febr 10:55-bati campii cu gratie!-bolnavii sunt fara DUMNEZEU !-totala eroare-sunt boli genetice de care noi nu stim dar le facem-ortodoxia accepta medicamentele alopate dar cu credinta-ce spui am dreptate?

    RăspundețiȘtergere