sâmbătă, 16 februarie 2019

INGINERUL SOARE ! SOARELE SE VA STINGE ?

                                       
              16 Februarie 2019,ora 7,11 dimineata !

                             Dragii mei,

                          Imagini pentru SOARE IMAGINI.

Tot in aceasta dimineata ,aud glas care spune asa:

              "Inginerul Soare !"

Clipă în care ,vad Soarele pe mijlocul Cerului de ziua, un Soare alb mat care pulsa ca o inima.  
Soarele nu mai avea nicio stralucire,parea o sfera alba si mare invelita intr-o panza alba.
O sfera care pulsa! Parca ar fi fost un cauciuc care tocmai s-a spart.
Prieteni dragi, SOARELE nostru nu va mai dura prea mult timp.
Ceva rău se va intampla. Ce anume sau cand,eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu cu fermitate,este faptul că, după ce MANTUITORUL va veni in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT si va judeca si viii si mortii, pe cei buni îi va lua de-a dreapta Sa, si-i va duce pe un alt Pămant cu un alt Soare,iar pe cei răi, Îi va pune de-a stanga Sa, si-i va arunca in gheena focului vesnic,adica,in fundul iadului.
Mai avem inca timp ca sa ne căim si sa ne indreptam,mai avem timp ca sa cerem iertare LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
Sa-l folosim cu iubire si cu dragoste dragilor, si cu lacrimi de pocainta sa ingenunchem in faţa Sfintelor Icoane cerand mila , dragoste divina si putere ca sa le putem duce pe toate.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


           

14 comentarii:

  1. Sau soarele va fi la fel dar eclipsat de eruptiile vulcanice majore ce vor insotii Apocalipsa climatica,inversarea polilor care vor putea duce la perioade deracire climatica pina la ani sau decenii in plina incalzire globala ce se intimpla local in CHINA si Japonia si din cauza poluarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cercetatorii americani spun acest lucru ca soarele se v-a stinge.Deocamdata îl vom avea înca multi ani.Nu este ceva de data imediata,daca v-or mai fi oameni atunci își vor blestema zilele saracutii de ei.Offfff!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cind soarele s-ar stinge,se stinge si viata pe pamint,pai ingheata tot, deci nu va mai fii locuibila, ex.ca ultimele planete din sistemul nostru solar. ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Soarele nostru va fi lovit de Nemesis si se va stinge .Dupa 3 zile de intuneric se va aprinde iar .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:48, ce zici tu aici?! Da-ne detalii, te rugam!

      Ștergere
    2. Trambita a 4-a .Soarele si luna va fi lovită si a treia parte din lumina ei va slabi. MArea parte a zilei va deveni întunecată. Poate ne explica si anonim 22:46 cum e treaba.multumesc

      Ștergere
    3. 22:46, da...se aprinde ca la un semn... pocnind din degete. Hocus-pocus. Doamne, mare e gradina ta!!!!

      Ștergere
    4. Din punct de vedere astronomic, an.22.46. , ceea ce spuneti este imposibil. Soarele nostru se va stinge , e adevarat, dar asta peste...cateva miliarde de ani. Mecanica cereasca e fascinanta, merita sa o studiati putin. Totul e matematica pura, e extraordinar organizat Universul !

      Ștergere
  5. Daca vreti sa stiti, desi nu disting in noapte f bine si f repede probabil datorita unei traume (speriat de umbre) din copilarie, pot sta cu ochii-n soare fara ochelari de protectie speciala. Am sesizat aspectul descris sau poate mi s-a permis sa observ cu ochiul liber. Intocmai cum descrieti. Mi-as dori sa prindem schimbarile pregatiti atat dpdv fizic cat si spiritual, constientizand faptul ca in orice secunda ne putem schimba in bine, gand, vorba, fapta, sa intelegem ca iadul este o stare de spirit care se pliaza pe starea de faradelege (fara de lege = starea de ilegalitate, imoralitate, incorectitudine, starea de abuz, cruzime, teroare, urgie, orgie, varsare inutila de sange, necredinta, neiertare, neiubire), raiul pe legea implinita, dreapta, frumoasa, armonioasa, eterna, "Adevarat zic tie, astazi esti cu mine in Rai!", in sfanta si binecuvantata clipa de acum. Doamne, iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.09.35. , foarte interesant ce spuneti ! Cred ca dvs. vedeati in copilarie, asa numitii ''oameni- umbre''. Acestia exista ! Va rog sa reveniti cu detalii...Cum ii percepeati ? Acum, la maturitate, ii mai vedeti ? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns .

      Ștergere
    2. Am inteles pe parcurs, peste ani, experiente de viata, lectii, ca fiecare dintre noi beneficiaza de protectie, ghidare prin ingerasi, oameni, prietenii imaginari ai tuturor copiilor (esential, de mentinut trairea de copil, puritate, candoare, starea de bunatate autentica), oameni, iarasi oameni, iar prieteni de pretutindeni, cer si pamant, timp si spatiu; daruri perceptibile in gand, idei, stari, materializate in cuvinte, fapte. De la ingerul pazitor caruia ii sunt recunoascatoare pt cat l-am obosit... Probabil nu am fost pregatita sa vad atunci in copilarie, asa cum "vad", disting, "aud" alti semeni, cu consecinta instalarii unor blocaje in anumite arii, menite dealtfel sa compenseze in dezvoltarea altor simturi, posibil de natura extrasenzorialului mai mult sau mai putin constient in ce ma priveste (potential aflat in dotarea fiecaruia in stare latenta). Flash-uri, stelute, luminite, efecte speciale, intuitie, solutii, sfaturi, ajutor, potectie, file de lumina, cunoastere, trezire, cai aurii, drumuri catre noi, sunete, prieteni, multi prieteni, cum se spune "fara numar", primit - oferit inmiit, impartasit, materializat in conformitate cu dispozitiile normei universale, legea implinita, divina. Multumesc din suflet! Cu drag,

      Ștergere
  6. soarele nostru este o stea care se maentine in viata prin reactiile nucleare de lunga durata-nu apucam noi sfarsitul acesteia!-sa ne bucuram de lumina si caldura sa pana atunci si sa-i multumim lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  7. 13.10.2010(13-Octombrie-2010)

    "Ființele luminoase de pe Lună: Soarele vostru se va stinge, va deveni o stea pitică albă. Luna se încarcă acum direct de la Marele Soare Central și ea vă va lumina după ce Soarele vostru va dispărea. Noi suntem entități masculine și feminine. Noi suntem din ce în ce mai puternici și luminoși. Vă iubim și suntem nerăbdători să vă luminăm..."

    RăspundețiȘtergere