marți, 19 februarie 2019

UN CUTREMUR PUTERNIC ,PREVESTIT DE UN PAPAGAL !


                                    19 Februarie 2019,ora 6,10 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:

              "O înnebunit Şaibăr ! 
                Şaibăr ?
              O înnebunit Şaibăr !"

Clipă în care,vad inspre Apus o incapere nu prea luminata, in mijlocul careia se afla un pat normal de dormit. Daca am vazut bine,cred ca era si un pled (patura)de culoare galben pe pat.
Brusc, aud un zgomot ca de pasare, un zgomot de parca s-ar fi speriat de ceva sau de cineva.
Vad ca acea pasare, era de fapt un papagal mai mare,un papagal care a inceput sa zboare prin incapere pe deasupra patului si in jurul patului,de parca ar fi vrut sa-si avertizeze stapanii de ceea ce urma sa aiba loc.
Numai ca,stapanii il strigau pe nume, pentru ca acesta sa se astampere,il strigau Şaibăr,dar papagalul era extrem de agitat si de speriat.
Daca ar fi putut,ar fi iesit prin pereti,atat de speriat era.

                     Imagini pentru PAPAGALI.

În doar cateva clipe dragilor, cand stapanii papagalului inca il mai certau pe acesta ca sa se aseze,incepe un CUTREMUR extrem de puternic,cum nu am mai vazut niciodata de cand scriu eu aici pe Blog, de cand traiesc asemenea Minuni.
Patul nu se legana fratilor, patul sarea de la pamant in sus cu o viteza uluitoare.
Asa precum fierbe apa in clocot mare ,la foc mare,tot la fel sarea patul de la pămant in sus.
După aceasta,nu mi s-a mai aratat nimic .
Vedeam doar CUTREMURUL extrem de puternic care, ridica patul de la pamant.
Prieteni dragi, din păcate,vom auzi de un astfel de Cutremur puternic;extrem de puternic.
Unde anume va fi sau cand,eu nu stiu a va spune. Nu mi s-a aratat. 
                 Imagini pentru SEISMOGRAF IMAGINI
Dar,poate numele papagalului ne poate sugera locul unde ,ar putea avea loc acest CUTREMUR puternic. Eu am scris, exact asa cum am auzi ca-l strigau stapanii lui: Şaibăr !
Sa ne rugam dragii mei ,la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,pentru toti semenii nostri de pe pămant,ca sa-i apere PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII.
Sa ne rugam ca le fie crutate vietile si astfel, fiecare sa aiba timp ca sa se caiasca si sa se pocaiasca. 
Fiecare dintre noi toti,sa avem timp ca sa ne indreptam in purtarea si-n atitudinea noastra, sa ne intarim in Credinta, si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Sa iubim SFANTA BISERICA  Lui Hristos si a Prea Curatei Sale Maici,sa mergem sa ne inchinam la SFINTELE ICOANE,sa ne marturisim PĂRINTELUI DUHOVNIC,ca apoi,sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeiasca Impărtasanie,cu Prea Scump si cu Prea Sfânt Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




       




14 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA DUPA EXPRESIE O INEBUNIT! SAIBAR ACEST DIALECT ESTE SPRE CLUJ HARGHITA, NU STIU CE SA ZIC DAR IN PARTILE AVELEA SE FOLOSESTE AM CUNOSCUT SI CUNOSC MULTI OAMENI CARE VIN SI LA NOI SI AU ACEL NO BINE O TU CE FACI? NO BINE TU!
    DOAMNA MARIA BUNUL DUMNEZEU S-A NE APERE PE TOTI DE TOT CEI RAU.
    CU MULT DRAG SI SANATATE DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. papagalii traiesc in Asia, Africa si America de sud-sa-i fereasca Dumnezeu ca nu-i o fericire

    RăspundețiȘtergere
  3. Păcat că nu va fost arătată locația. Prevenind acei oameni marea majoritate s-ar putea salva în cazul unui cutremur devastator. Numele este Shaber sau Sheiber irelevant totuși în a stabili unde va avea loc cutremurul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria nu inteleg cum poti sa strangi pe langa tine oameni care se dau crestini. Oameni falsi cu scopuri ascunse. Ii accepti ptr. Ca sar ca dulaii pe ceilalti cititori? Sunt foarte agresivi. Nu te intrebi de ce cititorii iti raspund cu agresivitate la agresivitatea lor? Nu stiu de ce iti plac crestinii falsi. Ai ceva de castigat? Cred ca nu. Numai deservicii iti aduc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Și mie mi se pare că i de pe la noi!Doamne ferește ne!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adica şaibăr sau tuica de pruna

    RăspundețiȘtergere
  7. Iata la avatar un papagal creat in relief de conștiința Terrei,undeva în munții Alpi.probabil acolo va fi și cutremurul.dacă nu cumva a fost avalanșa de ieri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mamaaaa,ce minte incalcita,cu astfel de interpretari a informatiei.Cred ca cineva se distreaza tare pe seama noastra.

    Voi stiti ca noi am urcat in dimensiunea a 4-a,adica in cea astrala unde mergeam dupa moarte,adica acolo unde stau fiintele neintrupate pierdute in spatiu adica diavolii sau ingerii cazuti/pierduti?Acum existam in aceeasi dimensiune cu SUFLETELE PIERDUTE CARE NU MAI STIU CINE SUNT, ceea ce noi numim IAD.Asa ca nu va mai fie frica de acest loc caci locuim in el,dar stiti ce este foarte interesant,ca aici si acum locuiesc impreuna ingerii de lumina impreuna cu ingerii intunecati,fiecare vazundu-si oglinda constiintei in celalat avand oportunitatea unui grandioase experiente sporind evolutia tuturor foarte mult!

    In ciuda balamucului acestui moment care pare a fi un interesant experiment in Cosmos,si pentru care Pamantul este inconjurat de foarte multe rase extraterestre , venite special pentru a ne ajuta,CULMEA,pentru a ne supravehea si invata de la noi,pentru a observa pur si simplu aceasta minune prin care trecem de la intuneric la Lumina.

    Sa stiti ca a fi uman in aceste momente unice (fiindca s-a mai incercat de doua ori acest experiment si nu a reusit pe alte planete,probabil am "fostara" si pe acolo), acum pe acest Pamant sau pe aceasta planeta "cazuta" din cauza greutatii "pacatelor"/alegerilor facute din lipsa iubirii,este ceva magnific pentru evolutia Fiintei care noi suntem.

    Imaginati-va in viitor cand vom fi remarcati in Univers purtand in semnatura energetica un semn distinctiv care va arata lumilor ca am fost pe Pamant in momentul marilor transformari.Ei, sa vezi atunci ce mandri vom fi cand vom fi chemati sa povestim sau sa-i invatam pe altii, tot ce am trait noi

    Acum mintile noastre se vaita fiindca nu stiu si nu inteleg ce se intampla dar sufletul nostru, care s-a trezit traieste o mare bucurie.
    Sa vedeti ce vom rade de noi insine cand ne vom aminti ce"rai"eram unii cu altii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. iata ca s-a implinit mesajul-cutremur puternic prevestit de un papagal-si scriam pe 19 febr 19:55 ca papagalii traiesc si in cele 2 Americi-D-NA MARIA A AVUT DREPTATE-CUTREMUR PUTERNIC IN PERU-de vreo 2 sapt am avut deja vu si sentiment de spaima-mi se intampla f des -nu-i placut dar ele vin necerute

    RăspundețiȘtergere
  10. dati drumul la mes va rugam

    RăspundețiȘtergere