miercuri, 13 februarie 2019

VINE ÎMPĂRATUL SLAVEI ! VINE ÎMPĂRATUL CERESC !



                                    12 Februarie 2019,ora 14,56 !

                               Dragii mei,

          "VINE  ÎMPĂRATUL  SLAVEI !
             VINE  ÎMPĂRATUL  CERESC !
            VINE DOMNUL SI DUMNEZEUL                                                 NOSTRU !
              VINE  IISUS HRISTOS !"
                Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.
                                             Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din CER,care striga cu bucurie infinita asa:               
                               "VINE  ÎMPĂRATUL  SLAVEI !
             VINE  ÎMPĂRATUL  CERESC !
            VINE DOMNUL SI DUMNEZEUL                                                 NOSTRU !
              VINE  IISUS HRISTOS !"
Apoi, i s-au mai adaugat si alte glasuri la acest glas, si toate in cor strigau :
               "VINE  ÎMPĂRATUL  SLAVEI !
             VINE  ÎMPĂRATUL  CERESC !
            VINE DOMNUL SI DUMNEZEUL                                                 NOSTRU !
              VINE  IISUS HRISTOS !"
Era o bucurie infinita,era ceva ce nu se poate exprima in cuvinte,aceasta Veste divina.
Dragii mei, am scris adeseori despre VENIREA MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim, numit ,România Duhului Sfant. 
Sa ne pregatim sufleteste pentru aceasta VENIRE a IMPARATULUI SLAVEI ,a IMPARATULUI CERESC - IISUS HRISTOS.
Sa credem in a Doua Sa Venire pe Pămant, si sa-I multumim in fiecare clipă pentru faptul ca, ne-a ales pe noi ca popor roman,sa-L primim in Noul Său Ierusalim.
                 Imagini pentru maica domnului
Sa ne rugam fratilor MANTUITORULUI HRISTOS ,ca sa vina cat mai repede pe pămant romanesc si sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa, cu Iubirea Sa de oameni si cu Dreptatea Sa.
Sa ne rugam Prea Curatei Fecioare Maria,Născatoarea de Dumnezeu, ca sa ne daruiasca sanatate,dragoste ,rabdare si multa tarie in Credinta, si nu in ultimul rand,sa-I aducem multumire din inima noastra si din tot sufletul nostru.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


62 de comentarii:

  1. DOAMNA MARIA NU CRED CA ESTE O BUCURIE MAI MARE PE ACEST PAMANT CAT SI IN CER,DECAT VENIREA DOMNULUI IISUS HRISTOS DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU AL TUTUROR.
    NU POT S-A SPUN DE CAT VINO DOAMNEEE!!!.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI O ZI BINECUVANTATA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat de mult ar placea orgoliului meu sa creada ca, Christos vine in Romania,nu pot sa nu spun ca este o interpretare total gresita,sa credem ca noi suntem buricul Pamantului iar restul omenirii pleava!

    Intelegerea corecta pentru "a doua venire" este de Constiinta Christica, care inseamna in-Dumnezeirea omului,sau mai pe intelesul unora;transformarea constiintei Luciferice in Constiinta Christica.

    Cei care inteleg aceasta sunt in transformarea de constiinta.Cine asteapta pe Isus sa-l salveze sta inca in constiinta Luciferica.Imi pare rau pentru orgoliul acestora fiindca se va simti ranit,dar aceasta-i realitatea vremurilor.

    Stiu ca nu credeti, dar in acest moment se afla foarte multe aspecte ale Spiritului care s-a intrupat ca Isus,tocmai pentru a ajuta oamenii sa faca schimbarea in Constiinta,(mintea nu poate cuprinde astfel e informatie).Si nu numai,sunt si vechii sfinti pe care ii tot invoca oamenii,si multi ,multi oameni care imbraca Spirite foarte Inalte in Constiinta.Puteti fi unul dintre ei,dar inca nu s-a produs amintirea,adica schimbarea de constiinta despre care va vorbesc.

    Scuzele mele, unor minti obosite pt repetare,dar unii chiar au nevoie sa le tot pun ceasul desteptator,doar,doar se produce clikul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim,dar nu e nevoie de ceasul tau desteptator ! CREDINTA,IUBIREA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI,nu au nevoie de ceas desteptator. Ideile tale nu sunt de la Duhul Sfant,ci de la cel rau.
      DA ! IISUS va veni in ROMANIA SA SFANTA !!! Crede ce vrei pentru tine,dar nu da lectii celor care IL simt pe DUMNEZEU,nu doar concep idei orgolioase.

      Ștergere
    2. "Sfânta Scriptură ne arată luminat că «Împărăţia cerurilor» se mai numeşte şi «Împărăţia lui Dumnezeu» sau «Împărăţia lui Hristos», ea fiind vestită de către dumnezeiescul Ioan Botezătorul, precum şi de Însuşi Mântuitorul (Matei 3, 2; 4, 17; Luca 8, 1; Ef. 5, 5 ş.a.). Această împărăţie a lui Hristos va fi duhovnicească şi va stăpâni viaţa lăuntrică a omului, manifestându-se în afară prin dreptate şi pace şi bucurie în Duhul Sfânt (Rom. 14, 17). Această Împărăţie Însuşi Hristos a întemeiat-o (Ef. 5, 5; Col. 1, 13; II Tim. 4, 1; Apoc. 12, 10 ş.a.), şi Însuşi Mântuitorul a arătat în pildele Sale cum va creşte ea, pe cine va cuprinde şi ce putere va avea; iar durata acestei Împărăţii a lui Hristos nu va fi de o mie de ani, ci veşnică, fără de sfârşit (Luca 1, 33). Ea va cuprinde pe toţi oamenii credincioşi şi aleşi din toate neamurile şi popoarele lumii (Ps. 116, 1–2), va domni peste toate făpturile (Daniel 7, 13–14; Matei 28, 18; Fapte 10, 36; Rom. 10, 12; I Cor. 15, 27; Ef. 1, 20–23; Filip. 2, 9–11 ş.a.) şi va fi o împărăţie a dreptăţii (Ps. 44; Evrei 1, 8–9; Isaia 16, 5; 32, 1; Ier. 23, 5). Această împărăţie duhovnicească va fi o împărăţie a sufletelor şi în suflete (Luca 17, 21), şi numai aceia vor intra în ea, care o au deja în ei (Luca 18, 17)."

      Din “Călăuză în credinţa ortodoxă”
      Editura Episcopiei Romanului 2003

      Ștergere
  3. Este cel mai frumos mesaj divin transmis credinciosilor,sa ne pregatim toti pentru aceasta zi mare,cu nadejde,post si rugaciune. Maria sa-ti dea Domnul multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iisus Hristos vine mai mult ca sigur el doar este Împaratul Slavei.El vine pt toata lumea nu numai pt români,intrebarea este: Lumea a facut curatenie generala? Terra e acum o hazna de ura si dispret pt toate cele lasate de Dumnezeu.Oooo ce bucuros va fi când o sa-i apara în fata de ex. LGBD-iii vopsiti în tot felul si cu toate spurcaciunile lor.E tare murdar saracutul nostru pamânt,iar omul a devenit un mare lenes si nu se poate pregati pt a primi un oaspete atât de deosebit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :, adevarul este ca-i o problema mare, intradevar!

      Ștergere
  5. Domnule D daca ai avea ochi sa citesti si cuget sa intelegi ai intelege ca Dumnezeu se milosteste de cine vrea la fel e si Fiul si dumneata din judecata dumitale nu poti sa spui ca poporul roman nu e porivit pt primirea Mantuitoruluil, este alegerea Lui unde va veni si el nu judeca dupa mintea unora judecata Dumnezeului -Tatal si'a Fiului Sau nu se potriveste cu a multora. Dar intaii de toate primeste-l in inima dumitale ca sa poti intelege venirea lui. Alegel si te va alege si-a tunci il vei putea primii oriunde vei fi. Apropo de pleava, pleava sunt cei ce-si cauta adevarul singuri cu ochii inchisi.

    RăspundețiȘtergere
  6. E lumea atat de indiavolita incat ar fi in stare SA.L rastigneasca si a doua aoara. Atatea suflete ratacite sunt ,ca de aceea nu ne mai rabda Dumnezu. Macar in al 12.lea ceas,(apropo la cel cu ceasu') ,chiar are nevoie .

    RăspundețiȘtergere
  7. Vine împăratul Slavei Iisus Hristos.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. EU SUNT D,România chiar este "buricul" Pământului.Relieful muntos al Europei este proiecția unei glande pineale umane.Este poarta către conștiința planetei(asta ar fi trebuit să fie).dar cum nu ați ales să ajungeți la conștiința planetei ea va fi doar o arcă pentru oameni.adică atunci când planeta se va "reseta" doar cei aflați în cercul închis al zonei intracarpatice vor scăpa.nu este pentru cine se pregătește ci pentru cine se nimerește.
    Iisus Cristos va coborî pe norii cerului.norii nu pot exista decât în atmosfera terestră.atmosfera terestră e creată de conștiința planetei.deducem căci Iisus Cristos va fi trimis de DUMNEZEU PĂMÂNTUL

    RăspundețiȘtergere
  9. IISUS HRISTOS VINE CHIAR DACA UNII NU CRED,SI E FOARTE APROAPE VENIREA MANTUITORULUI.DOAMNA MARIA IERTATII PE CEI CARE VA JIGNESC,SATANA VORBESTE PRIN EI,OAMENII SINT INDRACITI FOARTE TARE,VAD ZILNIC OAMENI AGITATI,NU TE POTI INTELEGE CU EI,SATANA SIMTE CA DOMNUL IISUS VINE SI INCEP SA ATACE CRESTINII SI PE CEI CARE CRED IN DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  10. abia astept a doua venire a MINTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur ca vei ajunge sa vezi a doua venire?.

      Ștergere
    2. Vine in curand, de ce sa nu vada, 15:47?!

      Ștergere
  11. Doamna Maria cand credeti ca ar putea fi venirea vizibilă a lui Iisus inainte de război mondial sau după război mondial? Va rog sa-mi răspundeți la aceasta intrebare.Va multumesc si va pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. O,Preaiubitul meu Isus, ajuta-ma să mă incred în Tine. Sa ma încred în Promisiunea Ta de a reveni. Sa accept Adevărul despre Cea de A Doua Venire a Ta. Sa ma încred in Promisiunea lui Dumnezeu Tatal, de a-Ti darui Imparatia Ta. Ajuta-ma să mă încred în Invataturile Tale, in Planul Tau de salvare a lumii. Ajuta-ma sa accept cu har Darurile Tale. Ajuta-ma să ma încred in Tine, ca astfel să scap de teamă și să permit Iubirii Tale sa-mi inunde inima siși sufletul. Amin. Este o ruga dictată pt Darul Încrederii. Sa o recitam cu iubire zilnic, ca grijile să nu ne fure bucuria Marii Întâlniri. Poate fi vorba de Marele Avertisment, Maria Divinei Milostivirii. Vino, Doamne Isuse, ne caim pt pacate, aveti Mila de noi și Va rugam sa ne iertati toate păcatele noastre și sa ne primiti in Împărăția Dvs.unde sa Va adoram si sa facem doar Voia Bunului Dumnezeu. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avertismentul va avea loc inainte de razboiul mare, care va fi acela nu știm. Avertismentul va converti multi oameni, ca să se poată feri de cel rău. Doamne ajuta, sa-L primim pe Dl Isus cu inima smerita, în genunchi si cu multa căință în suflet.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru creierele slalate care se cearta pe conducatorii controlati mental.

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/02/13/izgonirea-din-tara-a-milioanelor-de-romani-nu-a-produs-terenul-prielnic-marii-inlocuiri/

    Cititi si va treziti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru îndrumare...daca ar citi cat mai multi, cu foarte nare atenție, ar înțelege unde suntem si ca trebuie sa ne iubim tara...din păcate, pentru ca multi sunt ignoranți si superficiali (nu se informează corect),ne-au divizat....scopul, fiind: se tem de forță noastră

      Ștergere
  15. Waw,se agita entitatile agatate de minte! Sa nu cumva sa va arda cuvintele care va pot trezi constiinta.E mare batalie pe constiinte.Imi pare rau pentru voi,dar D, arde mintile voastre!

    RăspundețiȘtergere
  16. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  17. NOI SUNTEM UN POPOR MILOS PRIMITOR SI MULT RABDATOR.
    NICI POPORUL EVREU NU A CREZUT IN VENIREA MANTUITORULUI SI CA ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI CATE MINUNI A FACUT.
    MA GANDESC LA RAUTATEA UNOR OAMENI S-A NU AVEM BUCURIA DE A VENI LA NOI.
    NOI IL PRIMIM CU MARE DRAG PENTRU CA AVEM ACEASTA MARE CREDINTA IN MANTUITORUL DUFLETELOR NOASTRE.
    DOAMNA MARIA O BUCURIE MAI MARE NICI CA POT S-A TRAIESC.AM TRAIT MULTE MINUNI DE LA DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    NU STIU CUM S-A MULTUMESC MAI MULT TATALUI CERESC.CU MULT DRAG LA TOATA LUMEA.VA IMBRATISEZ CU DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Domnule D nu cumva dumneata esti vreo fiinta ratacita pe pamantul asta ca toti urla in jurul dumitale si numai nu se leaga nimic de dumneata. Cred ca cititul cu subiecte nepotrivite ti-a pus stapanire pe minte si cu un picior esti in groapa. Eu zic sa te lepezi de invataturile care-ti rasucesc mintea. Inceteza sa fii "Gica contra" nu incerca sa fii lider spiritual ca nu e cazul, noi crestinii il avem pe fiul lui Dumnezeu si-l marturisim pe El,dar dumneata ce fel de lider spiritual ai pe cine marturisesti, din cate observ eu nu tare esti de partea Hristosului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Dna Maria,singura mea dorinta este ca oamenii sa-si recapete increderea in ei regasindu-se pe ei insisi in interiorul Divinitatii.

    Oamenii nu stiu cine sunt,de unde vin ,ce rol au pe acest Pamant,nestiind unde se vor intoarce,traind o viata de Iad,sperand intr-o viata de Rai dupa moarte.

    Oamenii sunt pierduti in frica teribila de moarte si judecata.
    Ei nu stiu decat ce li s-a spus ca trebuie sa stie.Nimic din ce ni s-a predat in scoli si ni s-a transmis din generatii, nu este real,totul este o iluzie cu scopul de inrobirea spiritelor care traiesc in oameni.

    Pentru Dumnezeu,oameni buni,priviti-va pe voi in tot ce va inconjoara,fiindca voi ati creat aceasta lume, ca sa intelegeti realitatea!

    Dumnezeu se exprima prin voi,voia lui este voia voastra!Sunteti co-creatori!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,
      nu mai insista si nu mai baga pe gat nimanui ideile tale . Nu vrei sa intelegi ca esti atat de obositoare cu placa ta , nu vrei sa intelegi ca esti ridicola. Fa-ti blog , propavaduieste acolo ce vrei si cui vrei . Esti de o insistenta rar intalnita .

      Ștergere
    2. 20:39, D are dreptate. Tu gresesti mult ca o condamni.

      Ai scris bine D, asa este. Cei care inteleg stiu prea-bine ca ai dreptate. Cei care se revolta, gresesc... insa fac aceasta pentru ca nu pot intelege inca.

      Imparatia lui Dumnezeu este in suflet. Ai precizat corect; precum a spus si parintele Ilie Cleopa, in lucrarea sa:
      "Această împărăţie duhovnicească va fi o împărăţie a sufletelor şi în suflete (Luca 17, 21), şi numai aceia vor intra în ea, care o au deja în ei (Luca 18, 17)."

      Ștergere
    3. 00.16 Du-te pe blogul lui D daca il are, nu te mai strofoca atat sa o sustii . Ati napadit acest blog cu tâmpeniile voastre . Ce vreti sa castigati . Sunteti date afara de pe alte site-uri si v-ati cuibarit aici . Plecati cu ideile voastre de unde ati venit . Stati doar sa impungeti si sa contraziceti ce spune Maria, in speranta ca ii ,,treziti,, pe altii .

      Ștergere
    4. D, spui ca Dumnezeu este si in hoti, criminali, violatori, etc. ?. Sunt acestia sub obladuirea lui Dumnezeu?. Suntem creatia lui Dumnezeu, dar drumul spre indumnezeire este atat de lung incat este cam nepotrivita exprimarea ca suntem parte din Dumnezeu. Cam prematura aceasta viziune personala a ta. Ai citit multe si pentru intelectul tau este bine ca ai aflat lucruri interesante, dar cand vei ajunge sa le traiesti si sa le descoperi tu insuti (nu doar din scrierile altora), atunci vei sti si cum sa devii credibil(a) cand le spui. Acum doar starnesti repulsie prin modul cum scrii.

      Ștergere
    5. 07:34, in primul rand gresesti in afirmatii. Ti-ai facut un sablon al tau si emiti vedicte din acea pozitie. Daca tu nu poti intelege ceva, aceasta nu inseamna ca toti sunt ca tine. De aceea invata sa nu generalizezi caci comiti eroare.
      Apoi, in tot ce este viu este Viata. Daca nu ar fi Viata, omul ar fi un corp inert. Viata nu ai inventat-o tu, Viata este Dumnezeu.
      Acuma, ca sa intelegi: omul din cauza mintii, ajunge sa faca erori. Prin minte avem o poarta de intrare a parazitilor… iar astfel gandurile generate sunt malefice, asta explica manifesarile rele ale omului; de acolo vin patimile, rautatile, maniile, etc.
      Omul neparazitat este bun dar raul intra prin minte, caci prin minte sunt generate gandurile. Iar hotii, violatorii, criminalii… iti dai seama ce ganduri pot avea … si ce-i mai muncesc acele ganduri. Nu permiteti gandurilor sa preia controlul asupra voastra.

      Ștergere
  20. Cu dumnezeu înainte doamna maria cea plină de har de aici de pe pământ. Să vină domnul nostru iisus hristos pe pământ să apuce toată planeta noastră să îl vadă pe pământ venind .Pacea fie cu noi toți. 🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:53,ar trebui să ne gândești la inima lui Hristos și a Maicii Domnului. Ele sunt rănite atât de mult când aud blasfemeia spusă de tine! Doamne!!!!!
      Tu ai terci in loc de creier,mai,16:53!

      Ștergere
  21. Dna Maria,credeti ca "cel rau' v-ar spune ca sunteti un creator,ca sunteti insasi Iubirea,ca sunteti Lumina cea adevarata?V-ar spune dvs si tuturor celor care sunt pe blog ca ei insisi sunt scantei de Dumnezeu,asemenea chipului SAU? Credeti ca celui rau, i-ar placea atat de mult sa se injoseasca in fata oamenilor, ridicandu-i in slavi pentru puterea care se afla in ei?

    Acel duh rau intentionat, de care vorbiti, sopteste omului in ganduri ca este mic,pacatos,bun de nimic,neputincios care are tot felul de nevoi pe care nu este in stare sa le indeplineasca.,ca trebuie sa ingenuncheze pentru a fi iertat.IERTAT DE CATRE CINE? Daca in om se afla Dumnezeu?!

    Mai chibziuti inainte da trageti concluzii.Pe mine nu ma deranjeaza ce creti despre mine, fiindca EU STIU CINE SUNT,STIU SI UNDE MA VOI INTOARCE,IAR MOARTEA PENTRU MINE ESTE DOAR O POARTA SPRE O ALTA STARE DE A FI.
    Domniile voastre stiu CINE SUNTETI?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt D, tocmai am pus o intrebare in sinele meu despre adevarul pe care il susții tu aici pe blog si ce crezi ca mi-a răspuns glasul lui Iisus? El a zis asa "Nu este acesta adevarul meu,Adevarul este împlinirea Cuvântului meu si nu-l strica". Adica Biblia. Din pacate tu "Eu Sunt D" l-ai cam stricat bine ai deformat biblia cuvântul lui Dumnezeu, acuma se stie cui faci tu voia si pe cine încerci sa prostesti. Preda-te si Pocaieste-te urgent si cheamă numai numele lui Iisus Hristos si el te va mantui de pacate..Adevarul nu este ceea ce susții tu. El a spus asta din fericire.

      Ștergere
    2. 17.00 chiar nu ai nimic de facut de stai non-stop pe acest blog ????

      Ștergere
    3. "D", "maria-aurelia","monica meryah" si toti care va credeti dumnezei, de fapt sunteti intr-o mare eroare si pe cat va credeti de "treziti", "puri", "curati", "deasupra altora", cu atat sunteti in extrema cealalta. Aveti grija, cuvintele sofisticate si concentrarea pe cat sunteti voi de "creatori", va arunca nu in sus, ci din contra...
      Mai bine v-ti smeri si nu ati mai rataci, ratacindu-i si pe altii!

      Ștergere
    4. Anonim13 februarie 2019, 17:52
      "Eu sunt D", ce ne facem? Tu spui ca ti-a grait IISUS ,exact cand I-ai cerut. Ce "MINUNE ". Mie -mi graieste IISUS HRISTOS cand voieste EL,nu cand Îi comand eu,cum faci tu.
      Mie mi-a spus MANTUITORUL de mai bine de 20 de ani incoace,ca nu cumva sa dau inapoi de la INSCRISURILE mele,deoarece, toate sunt din CUVANTUL LUI. Ce spui ? Te pocaiesti ? Iti ceri iertare pentru ce incerci sa faci tu aici pe Blogul meu ? Tu esti draga mea intr-o mare inselare.Vino cu noi ! Aici este ADEVARUL DUHULUI SFANT ; nu mai umbla agatata de coada celui rău.

      Ștergere
    5. Doamna Maria va cheamă "Eu sunt D? Comentariul era pentru Anonim13 februarie 2019, 17:00.

      Ștergere
    6. Am pus ghilimelele de rigoare ! Am citat-o pe "eu sunt D ", iata:
      Anonim13 februarie 2019, 17:52
      Eu sunt D, tocmai am pus o intrebare in sinele meu despre adevarul pe care il susții tu aici pe blog si ce crezi ca mi-a răspuns glasul lui Iisus? El a zis asa "Nu este acesta adevarul meu,Adevarul este împlinirea Cuvântului meu si nu-l strica". Adica Biblia. Din pacate tu "Eu Sunt D" l-ai cam stricat bine ai deformat biblia cuvântul lui Dumnezeu, acuma se stie cui faci tu voia si pe cine încerci sa prostesti. Preda-te si Pocaieste-te urgent si cheamă numai numele lui Iisus Hristos si el te va mantui de pacate..Adevarul nu este ceea ce susții tu. El a spus asta din fericire.

      Ștergere
    7. Uf,doamna Maria mesajul pe care l-ati citat nu era pentru dumneavoastra era pentru EU SUNT D 17:00.

      Ștergere
    8. Nu D a scris mesajul la care ati facut referire si pe care l-ati citat ci altcineva.

      Ștergere
  22. Iertati-ma Doamna Maria da nu pot lasa pe d-ul D sa transforme blogul dv in ceea ce vrea dansul. Domnule D a supune ca sunteti un filozof mediocru e putin, si satana i-o zis lui Iisus inchina-te mie si-ti voi da imaratia mea tie. Asa iti zic cu eleganta nu cauta sa ne plecam la vorbele dumitale (nu te pune in genunchi pt vb dumitale) ca, de la distanta miros a inselaciune cu parfum diavolesc. Si iti spun cum i-a spus Mauntuitorul satanei . Inapoia mea satano.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:19, habar nu ai ce inseamna adevar. Ai ceata pe ochi. No, asa vei ramane...

      Ștergere
  23. EU SUNT D, nu te mai obosi. Nu vor pricepe. O sa vina timpul in care vor realiza inselarea.

    RăspundețiȘtergere
  24. 17:19, "crestinii" sunt rai, asa ca si tine? De cand sunteti voi atat de intunecati la suflet?!

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca a fi crestin inseamna sa-ti indepartezi fratii fiindca ii etichetezi dupa mintea ta,atunci mai bine iesi din lista crestinilor, caci nu te reprezinta.

    Daca asta propovaduieste cuvantul lui Dumnezeu, Biblia ...!!!!

    Poate sa-mi spuna cineva ce inseamna sa fii crestin? Sa-mi descrie STAREA DE A FI CRESTIN,nu titulatura cu care ne mandrim, sau pe care o preluam din familie!Nu vreau sa aud de mersul la Biserica,fiindca asta fac si eu,si nu ma incanta starea impovarata a celor care vin permanent la slujbe si habar nu au nici de ce au venit si nici ce-au inteles din acele slujbe.Pur si simplu pang in interior cand ii vad cat de rataciti sunt in mintea lor plina tot felul de frici,cu trupurile bolnave,asa cum le este si mintea.Majoritatea acestor oameni nu inteleg ce inseamna iertarea,nu inteleg compasiunea nu inteleg ce inseamna sa-ti iubesti semenii.Stiti ce fac oamenii langa care stau in Biserica,in timpul slujbei? BARFESC RUDELE,VECINII,II JUDECA SI-I CONDAMNA PENTRU ORICE.Altii stau ca niste vulturi gata sa te inhate daca cumva esi unul care vine pentru prima data la Biserica si incalci regulile ritualice.

    Voi cei buni credinciosi,ati simtit vre-odata cat de grele sunt energiile din Biserici,acolo unde oamenii vin si-si descarca toate nemultumirile vietii?Voi reusiti sa vedeti dincolo de masca "bunului credincios",care atunci cand iese de la Biserica injura,in drumul sau spre casa,cainii care-l latra,oamenii care ii nu-i dau buna ziua,ploaia care il uda,vantul care-l da jos de pe bicicleta?

    Ce inseamna sa fii preot ortodocs,bun crestin,si sa "dai cu masina" peste iehovistii care umbla prin parohia lui!O face din iubire si intelegera ca acestia propovaduiesc invataturile Satanei,protejandu-si crestinii de focul Iadului,sau din frica care-l stapaneste din momentul indoctrinarii care-l separa de fratii sai intru Dumnezeu,slujind o credinta religioasa?
    Sesizeaza crestinul cat de inversunat este pe un altul cu o alta religie?Astea sunt invataturile lui Christos?

    Voi chiar credeti ca Dumnezeu este crestin,sau are o afinitate pentru crestini? Si daca da,atunci ce credeti voi, bunilor crestini,ca se intampla cu restul lumilor infinite din multivrsurile createsi care se creaza, care habar nu au cine este Isus Christos?

    Nu cred,sunt convinsa, ca nici voi nu stiti cine este Isus Christos,dar stiti ca trebuie sa stati agatati de Fiinta Sa,ducandu-va in carca vieti dupa vieti cu tot bagajul "pacatelor"voastre.Sa stiti ca nu-i frumos ce faceti sa stati in carca altei Fiinte,doar fiindca sunteti incapabili sa va asumati responsabilitatea vietii,lasandu-va sufletul sa evolueze asa cum este firesc,asa cum v-ati luat angajamentul cand ati plecat din sanul lui Dumnezeu,experimentand viata si invatand din ea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  26. Poate,0,0001%,an. 16.58.Ma straduiesc sa gasesc acest "habar"
    si sunt convinsa ca voi reusi impreuna cu voi toti,de unul singur e mai dificil,caci nu exista separare intre noi dar exista aceasta individualizare fizica, tocmai pentru a ne descoperii pe noi insine si a-L recreea permanent pe Creator.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  27. 15.47,stii ce inseamna curand, in infinita vesnicie, cateva sute de ani,spus asa cu indulgenta!

    Fe,da am fost ratacita prin uitare,nemaistiind unde sa ma intorc,ca toti pamantenii.Tu crezi ca stii drumul pe care ai venit? Stii de unde ai venit pe Pamant?Pamantul este doar o mica planeta din acest Univers care face parte din Multivers.Ce face special Pamantul este ca aici s-au adunat fiinte din multe universuri si sisteme solare pentru a combina emotrii si sentimente in contradictie pentru a vedea ce iese ce fel de fiinte se pot crea?Omul chiar este o fiinta speciala fiind extra modificata genetic prin acumulare de ADN al multor rase.Si da toate acestea au fost facute cu permisiune Divina,problema a aparut cand s-auprodus interferentele acestor rase cu fiinta umana luandu-l in stapanire.
    Daca ai gasit cale nemaifiind ratacita ,ma bucura.

    20.39,imi pare rau pentru mintea ta ca oboseste neputand integra informatii,care probbil este incarcata cu prea multe programe.Ai vazut filmul Matrix? Eu l-am vazut odata, mult timp in urma si mi s-a parut ridicol si obositot,dar revazandu-l mai de curand mi s-a parut revelator.Ca mintea sa inteleaga informatii ii trebuie o constiinta care sa le decodeze.ASA ca...mai incearca o data!

    16.00.da, hotii,criminalii,violatorii si toti ceilalti sunt parti de Dumnezeu.Ingerii cazuti pe care noi ii numim diavoli sunt parti de dumnezeu.Lucifer,arhanghelul de care toata omenirea este speriata de moarte, este parte de Dumnezeu.Ai auzit de expresia "NIHIL SINE DEO(NIMIC FARA DUMNEZEU)!"
    Ei afla ca tot ce misca si nu misca, ca TOTUL SI NIMICUL ESTE DUMNEZEU.TOTUL ESTE DUMNEZEU IN DIFERITE FORME DE MANIFESTARE.NIMICUL STA IN ASTEPTARE sa se individualizeze pentru a capata Constiinta de sine si a pleca in calatoria evolutiei.

    Dumnezeu este apa,este copacul este pasarea in zbor este rasaritul de Soare este totul.Oriunde ai privi te uiti la Dumnezeu dar nu stii aceasta fiindca mintea nu stie aceasta.Mintea crede ca partea din ea care este Sinele fals-Ego (cam 5%)este stapana trupului,timpului,trecut si viitor, si a acestei lumi.Pengtru minte nu exista PREZENT caci nu intelece acest concept,acesta este al Spiritului.De aceea se impotriveste trezirii Spiritului,ca-si pierde tronul care dicteaza viata cu toate tampeniile pe care le face.Aceasta parte de minte cere ajutor speriindu-se de viata si lasand diferite entitati sa se agate de Fiinta om, care-l seaca de energie.

    Daca ati vedea ce fel de entitati sunt agatate de corpul enrgetic al unor oameni mintea voastra ar luau-o razna! Oricum e razna fiindca acele entitati induc acelor oameni ganduri "rele",violente.etc.

    Oamenii care fac rau semenilor sai sunt posedate de entitati negative.Nu exista suflet rau,asa cum am fost invatati sa credem,ci doar minti bolnave, posedate.

    Te vei intreba de ce ar permite Dumnezeu asa ceva! Pai findca in orice fiinta Dumnezeu ESTE un ASPECT si nu s-ar impotrivi lui insusi.De aceea s-a multiplicat pe Sine sa experimenteze tot ce se poate experimenta.A creat dualitata impartind Creatia in doua ca fiecare parte din EL INSUSI sa poata experimenta IN OGLINDA, RECREANDU-SE LA NESFARSIT.ACESTA A FOST SCOPUL CREATIEI LUMINII SI INTUNERICUL,DAR CU CONDITIA CA ACESTE DOUA PARTI SA RAMANA PERMANENT IN ECHILIBRU.Adica un suflet,un aspect al Sau sa fie si bun dar si rau asa cum intelege mintea noastra, dar de fapt, nu-i asa deloc ci doar experimentarea ambelor situatii pentru a intelege orice emotie,traire,sentiment de iubire sau de frica.Totul este UN JOC DIVIN dar asta este prea mult pentru mintea noastra care nu poate intelege MINTEA DIVINA,minte omului este depasita de aceasta intelegere.

    aM INTELES CUMVA ROSTUL CFREATIEI DAR INCA N-O POT INTEGRA,MINTEA MEA NU POATE ACCEPTA CA UN OM FACE SA SUFERE UN ALT OM.Pur si simpu inca nu pot.De aceea te inteleg daca nu intelegi si refuzi sa crezi in anumite lucruri.
    Fiecare cu ritmul sau,VA VENI SI VREMEA FIECARUIA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, tu vezi acele entitati agatate de corpul energetic al oamenilor?

      Ca sa poti convinge oamenii de ceea ce crezi tu, ar trebui sa explici cine, ce si cum te-a convins pe tine de toate astea. Degeaba repeti si repeti aceleasi lucruri.
      Convinge oamenii in acelasi fel in care te-ai convins tu.

      Ștergere
    2. Felicitari D!
      A fost o placere pentru mine sa citesc ceea ce ai scris mai sus...
      Superb scris... !
      Viata buna sa ai...

      Sorin T.

      Ștergere
  28. EU SUNT D,evoluția umană a ajuns la următorul nivel:cheltuie mii de miliarde de dolari pt.a ajunge pe Marte,descoperă o bacterie și o consideră viață,iar copiii uciși în războaie sau morți de foame nu mai sunt considerați vieți.când oamenii își ucid copiii își ucid viitorul.C-am ăsta este stadiul evoluției umane,oricât de înălțători vă credeți.chiar dacă asistați la crimele astea sunteți părtași cu ele.
    Dar fiți pe pace căci DUMNEZEU PĂMÂNTUL VĂ VA RESETA COMPLET.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, tu nu asisti la fel ca noi?

      Ștergere
    2. Eu asist pentru a da raportul Dumnezeului Pământ.Duminica o sa-i dau raportul despre voi românii.are o pedeapsă grea.

      Ștergere
    3. Tu nu esti roman, Madus?
      Luna, planetele si stelele au fiecare dumnezeul lor, nu?
      Dumnezeul Pamant unde sta? E totuna cu Dumnezeul crestin?

      Ștergere
    4. Eu sunt teranian.nu am granițe.
      Dumnezeu Pământul stă în centrul planetei și este conștiința ei.el creează mai întâi în relief după care experimentează la nivel miniatural prin ființe vii.el v-a creeat după chipul și asemănarea lui...

      Ștergere
  29. Madison, au auzit de PSS programul spațial secret în care oameni lucrează pe luna pe Marte in subteran cu ființe nonumane?
    Dna Maria scria cândva de răpirea de animale de pe câmpuri ei bine se face comerț cu multe lucruri de aici inclusiv cu oameni facandu i sclavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.58,se aud multe.numai voi să nu priviți în direcția bună.îți spun un secret:de câte ori v-ați înâlțat fizic către alte planete Dumnezeu Pământul v-a resetat.o să începeți din nou de la arc...
      Polii magnetici deja se mișcă cu repeziciune.stai să vezi când or dă coincidă cu cei geografici.vă lovește cu un P.E.M.de nu vă mai arde de alde Marte..

      Ștergere
  30. Părintele Pantelimon de la Turnu despre Părintele Arsenie Boca și Misiunea României la cea de-a Doua Venire a Lui IISUS

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  31. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim.

    Judecata e aproape, e pe drum!”

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere