marți, 12 februarie 2019

xxxxMAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ,LANGA CAPATAIUL MEU !

                                   
                                          11 Februarie 2019,ora 5,22 !

                                      Dragii mei,

Dormeam la aceasta ora, dar o Lumina alba si stralucitoare m-a trezit, moment in care,simteam o caldura divina in jurul patului meu, simteam un miros divin de Mir si de Busuioc.
Stand asa in pat si cu ochii inchisi fiind, vad in stanga mea,doar la un brat intins in sus,pe Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus Hristos in brate.

                    Imagine similară.

Obrajorul Pruncutului Iisus era lipit de obrajorul MAICII Sale, iar Maica Prea Curata Fecioara Maria Îl tinea strans lipit la pieptul Său.
Maica Domnului era imbracata asa ca in Sfanta iconita de mai sus,adica cu vesminte rosii catifelate.
Maica Domnului m-a privit zambitoare dela doar 30-40 cm distanta, mi-a redat acea putere sufleteasca prin Puterea Sa, m-a intarit si mai mult in Credinta in acel moment, si am simtit pur si simplu ca, totul este posibil, avand in vedere faptul ca, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu mine si intru mine.
După doar 4 -5 secunde ,Maicuta cu Pruncul Iisus au disparut tainic.
Prieteni dragi, aparitia Imparatesei Cerului cu Pruncutul Iisus in brate,si chiar langa mine,langa capataiul meu, cu siguranta ne prevesteste ca vin vremuri tulburi,vremuri grele in care, trebuie sa ne intarim in Credinta si-n dragoste faţă de Aproapele nostru.
Trebuie sa dam dovada de bunatate,de intelegere intre noi si de iubire faţă de Aproapele nostru.
Fratilor,oricat de greu ne-ar fi in viata,sa nu cadem niciodata in deznadejde,deoarece,diavolul sta la panda si se bucura cand ne indepartam de Dumnezeu si de Mila Maicii Domnului. 
Deznadejdea dragilor, scoate la suprafata indoiala din sufletul nostru,puţina sau lipsa Credintei in Prea Sfanta Treime si-n Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Atunci cand ne indoim de Ajutorul divin,atunci apare deznadejdea,disperarea,indepărtarea de Duhul Cel Prea Sfant. 
Ne apropiem cu pasi repezi, de Sfantul Post al Sfintelor Paste.Mai precis,din 3 martie 2019, cand se lasa sec de carne,iar din 10 martie cand se lasa sec de carne ,deci, incepe Sfantul si Marele Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos.
In aceste zile fratilor, vom trece prin multe incercari grele ,sufletesti.  Vom vedea ca nu ne mai intelegem unii cu altii,parintii cu ,copiii,copiii cu părintii,fratii intre ei,etc,etc.
Diavolul urla ,racneste ,bagă zâzanie si ura in familii,le dezbina,indeamna la rautati si crime si la tot felul de nelegiuiri pentru a castiga suflete care sa-i slujeasca lui in Iad. Sa nu ne lasam inselati de cumplitul diavol, ci sa purtam la noi,la gatul nostru o Cruciulita sfanta, sa ne rugam in orice clipa oriunde am fi, in gandul nostru sa spunem :
          Doamne Iisuse Hristoase,milostiv fii mie pacatosul (a).
      Doamne Iisuse Hristoase,miluieste-ma pe mine pacatosul (a).2
Atunci cand cineva ne supara, sa spunem in gandul nostru:
          "Doamne,iarta-l ca nu stie ce face si ce spune!"
De vom face asa dragilor, nu avem a ce ne mai teme de nimeni si de nimic.Calea spre Divinitate ne este deschisa si luminata cu Lumina Invierii Lui Hristos si cu Rugaciunile si Lacrimile sfinte ale Maicii Domnului. 
Mantuitorul ne va pregati Casă in Cer, in Imparatia Sa Cereasca si de-a dreapta Sa.
Asadar,sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,pentru faptul ca traim si ne bucuram de viata si de toti cei dragi inimii noastre.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.



                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

5 comentarii:

  1. CATA DREPTATE AVETI DOAMNA MARIA,ASA ESTE CU CAT INCEARCA OMUL SA SE SFINTEASCA MAI MULT CU ATAT VINAI MULTE ISPITE PESTE EL.
    CE S-A MAI SPUN DOAMNA MARIA MA BUCUR PENTRU CE TRAITI DE LA DUHUL CEL PREASFANT RESTUL DATI-LE LA SPATE MA REFER LA CELE RELE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Binecuvantarea Sfintei Treimi si-a Maicii Domnului sa fie peste dumneavoastra doamna Maria. In timp ce citeam poezia distribuita de dv.(despre bunica Maria si nepotica ei) i-am zis Bunului-Dumnezeu-Tatal:
    Tata oamenii au nevoie de prezenta Ta.
    Si mi-a zis:
    De aia sunteti voi preotii, voi sunteti prezenta Mea.

    Un crestin nu este singur nici o data, Mantuitorul isusi e prezent la rugaciunea noastra pt ca noi facem parte din familia Lui si El din familia noastra.

    O seara Binecuvantata va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. f e12 februarie 2019, 21:01
      Intotdeauna am spus ca, Preotii sunt Mana Dreapta a LUI DUMNEZEU pe pămant. Ca mai sunt si exceptii nefericite,se mai intampla. Dar nu noi Îi judecam,ci IISUS HRISTOS care este BUN si DREPT.

      Ștergere
  3. Da si eu multumesc Dnei Maria ca a postat poezia pe care am adus-o pe blogul dumneaiei.O voi da baiatului mei care-i profesor,s-o citeasca elevilor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce vremuri traim chiar ca avem mare nevoie de îmbarbatare, sa nu ne pierdem nadejdea în Dumnezeu si Maica Domnului.Credinta este atacata din toate partile ca fiind ceva habotnic.De aceea trebuie sa stam ca o stavila împotriva curentului ecumenist,suferind râsul si batjocora lepadatilor de Dumnezeu.Si un preot când cade si se da la rele, nu te lua dupa el crestine tinete tare si aduti aminte cum te-a învatat mama sau bunica sa te rogi si sa crezi în Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere