luni, 25 februarie 2019

FURTUNA PUTERNICA ÎNSPRE SUD !


                         25  Februarie 2019,ora 4,05 !

                              Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud, o localitate,un oras in care,copacii se faceau una cu pămantul din pricina furtunii puternice care incepuse.

Imagini pentru FURTUNA IMAGINIImagini pentru FURTUNA IMAGINI.
Cred ca era si ploaie puternica,deoarece se formase ca o ceata in atmosfera.

Imagini pentru FURTUNA IMAGINI.

Dragii mei, vom auzi de o astfel de Furtuna puternica,furtuna care va provoca multe dezastre.
Unde anume se va produce, sau cand se va produce o astfel de Furtuna,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu fermitate,este faptul ca,aceasta Furtuna va produce adevarate dezastre pe-acolo pe unde va trece.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului dragilor, ca sa ne ocroteasca de toate necazurile si de toata suferinta .Amin!
                               Cu dragoste,Maria.
 P.S.
                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:










                  

12 comentarii:

  1. Furtunile au rol de curatare energetica deci e de binela nvel subtil.La nivel mental e de rau fiindca baga frica in om.
    Deci ce credeti e de bine sau de rau? Raspunsul vostru va arata din ce dimensiune va hraniti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona,
      Daca ne "trezim" cum ai facut tu, ce avem de castigat?
      Traim mai bine, suntem mai fericiti?
      Cum il cunoastem pe Dumnezeul adevarat?

      Ștergere
  2. Omul este produsul gândurilor lui, el devine ceea ce gândește. Mintea nu cunoaşte alte frontiere decât cele pe care le stabilim noi. Dacă vrei să-ți crești calitatea vieții, să-ți realizezi împlinirea sufletească și să te bucuri de o ascensiune puternică pe scara succesului, cheia este să amplifici forța acelor gânduri pozitive care se potrivesc cu ceea ce îți dorești. Schimbarea sta in puterea ta. Ca să produci transformările pe care ți le dorești trebuie sa amplifici tot mai mult energia acelor gânduri pozitive pe care le dorești cu adevărat pentru tine sau pentru binele celui drag. Nu fi supărat pe oameni. Nu-i judeca. Iertând, atragi spre tine iubirea. Dacă inima ta este plină de iubire, nu este loc de frică. Nu e sărac cel care are puțin. E sărac cel care mereu nu este mulțumit. Cine trimite negativ primeste negativ. In univers teleptia este extrem de puternica. Trimite ganduri bune, gandurile spirituale sunt cele mai puternice. Noi suntem ceace gandim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aroganta puterii Un maestru si discipolii lui stateau de vorba la un colt de strada, cand s-a apropiat o batrana: - Plecati din fata vitrinei!, striga ea. Imi goniti clientii! Maestrul isi ceru scuze si trecu pe trotuarul celalalt. Isi continuau discutia, cand s-a apropiat un politist. - Trebuie sa va departati de strada aceasta, spuse ofiterul. Pe-aici va trece contele foarte curand. - Contele sa foloseasca trotuarul celalalt, raspunse maestrul fara a se misca. Apoi se intoarse spre discipolii lui: - Sa nu uitati: niciodata sa nu fiti aroganti cu cei umili. Dar niciodata sa nu fiti umili cu cei aroganti. https://evz.ro/paulo-coelho-pentru-evzd-povestiri-despre-aroganta-713046.html Paulo Coelho pentru EVZD: Povestiri despre aroganta

    RăspundețiȘtergere
  4. Povestea curcubeului Într-un colţ de lume exista un mic sat fără culoare. Totul se amesteca în alb, negru sau gri. Până şi oamenii erau gri, chiar şi sentimentele erau tot gri sau chiar negre. Peste tot domina o atmosferă apăsătoare şi tristă. La marginea unei păduri gri se afla un mic bordei în care locuia un moş gârbovit de ani, cu o barbă lungă şi albă. Într-una din acele zile fără culoare, după o ploaie, de asemenea, necolorată, moşul ieşi pe prispa casei să privească cerul şi rămase uimit. Sus, chiar deasupra capului alb, zări un arc foarte diferit de tot ce-l înconjura. De ce i se părea lui că arcul nu seamănă cu nimic din jur? Pentru că nu avea nici una din nuanţele cu care era obişnuit de un veac. Curios se întrebă: - Ce să fie? Ia hai să ating cu bastonul meu una dintre panglicile de sus. Zis şi făcut. Atinse prima panglică şi trandafirii din gradină au prins o culoare diferită: erau roşii. Moşului i-a placut culoarea şi a continuat să atingă arcul de sus, care îşi scurgea culorile pe pământ odată cu atingerea bastonului. Astfel, toate florile au devenit colorate, pădurea era verde, iar soarele şi grâul, galbene. Doar cerul parcă nu a prins încă nici o culoare, însă moşul atinse şi panglica albastră, iar acesta se colora într-un cer senin. Culorile au început să se aşeze şi pe obrajii oamenilor posomorâţi din acel colţ de lume, iar aceştia au devenit mult mai buni şi bucuroşi. Acum zâmbeau şi au uitat curând de vechea lume cenuşie. De atunci, Curcubeul ca un zmeu, Se va aşeza mereu, Peste oameni şi păduri, Joc frumos de trubadur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😀😀 multumesc pentru pilde. Sunt foarte frumoase. Deasupra Romaniei a fost construit intentionat un egregor fals care impiedica Lumina sa patrunda in constiinta oamenilor. Oamenii sunt tinuti in intunericul fricilor si superstitiilor. Odinioara, inainte ca demonii sa-i invete pe oameni magia, existau pe pamant lideri spirituali care-i invatau cum sa se armonizeze cu tot ce-i inconjoara. Plantele comunicau cu oamenii si-i invatau cum sa se vindece. Apele erau curate, padurile nu erau masacrate ca acum, din lacomie si goana dupa bani. Acela a fost Paradisul. Copilaria noastra. Demonii i-au invatat pe oameni, treptat, metode prin care pot stapani natura si pot sa-i subjuge pe altii. I-au invatat inclusiv metode de genul NLP, ca sa atraga spre ei bani si fericire.Oamenii au inceput sa orbeasca si sa surzeasca. Nu mai vedeau dincolo de granitele mintilor lor intunecate si nici glasul naturii. Omul a uitat ca natura nu se subjugă. Cu natura te armonizezi. Cuvantul romanesc OMENIE a devenit un cuvant golit de sens. Cand cuvintele isi pierd sufletul, devin gaunoase. Le rostim dar nu le mai intelegem. Ne-am indepartat de Dumnezeu si dracu vorbeste cuvinte mari si predica din amvonul masoneriei cuvinte despre pace, patriotism, democratie si chiar crestinism, pentru ca masonii pretind ca sunt si ei crestini. Doar ca..
      Dumnezeu la care ei se inchina, numit Arhitect, nu este si Dumnezeul nostru, Creatorul a tot ce ne inconjoara. Este un Dumnezeu inchipuit de mintile lor bolnave. Mintea fara suflet este proasta si nu poate imita Creatia. Diavolul este maimuța lui Dumnezeu.

      Ștergere
  5. 14,28 asta trebue sa o citeasca Iohanis si sa o mai si aplice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Conversatii cu Dumnezeu - Neale Donald Walsch - test citit
    https://www.youtube.com/watch?v=0Gof9AiS-os

    RăspundețiȘtergere
  7. sapt trecuta in SERBIA GRECIA SI BULGARIA A FOST VANT DE 175 KM -in februarie in ROMANIA trebuia sa fie iarna nu temperaturi de 16-18 G -si vremea se schimba de la o zi la alta-trebuie sa ne adaptam-DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE APERE PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
  8. SA NE MILUIASCA SI S-A NE APERE BUNUL DUMNEZEU DE TOT RAUL SI DE TOATE NENOROCIRILE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragilor, noi știm că majoritatea dintre voi sunteți pregătiți pentru a face față evenimentelor la care ne referim, evenimente care vor avea loc înaintea a ceea ce v-ați obișnuit voi să numiți EVENIMENT. Aceasta deoarece EVENIMENTUL trebuie bine pregătit, pentru a avea o deplină reușită. În conexiune cu aceasta, în prealabil, se vor impune destul de multe schimbări. Ca un element de culoare, vă comunicăm că este prevăzut ca unii dintre voi să fie invitați să viziteze navele noastre.
    Vremurile acelea sunt aproape și pregătirile sunt în desfășurare. Este unul dintre motivele pentru care am cerut să mi se permită transmiterea acestui mesaj. Este de așteptat ca mesajul nostru să fie recepționat și de aceia dintre voi direct interesați. Chestiunea este că, în prealabil, cei vizați trebuie să fi atins nivelul de vibrație corespunzător.
    Noi cunoaștem că deși programul de pregătire este demarat, grupul umanilor la care mă refer nu va putea atinge nivelul optim de vibrație, necesar contactului, față în față cu noi. Din acest motiv, la rândul nostru, facem pregătiri care să ne permită o anumită scădere temporară a frecvenței noastre de vibrație, pentru a ne putea întâlni cu voi (frecvențial vorbind) „la mijloc de drum”.
    Multe sunt problemele care trebuie rezolvate înainte de producerea EVENIMENTULUI. Totul este etapizat și nu se trece la următorul punct fără totala rezolvare a celui în lucru

    https://www.youtube.com/watch?v=SoPiO6A4fEI

    RăspundețiȘtergere
  10. am raspuns la mes lui 26 febr 13:29-nu a aparut-de ce?

    RăspundețiȘtergere